Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Ezt akarjuk???
  2016-10-01 19:30:58, szombat
 
 










EZT AKARJUK??? - képekben


Mottó

"Mindig, mindent adjál oda hazádnak.
A világnak nincs semmiféle értelme hazád nélkül.
Ne várj jót a hazától, s ne sopánkodj, ha megbántanak
a haza nevében. Mindez érdektelen. Egyáltalán semmit
ne várj a hazádtól. Csak adjál azt, ami legjobb életedben.
Ez a legfőbb parancs. Bitang, aki ezt a parancsot nem ismeri."


(Márai Sándor, Füveskert


,,Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"


















































































































































































































































































-

































































ELKÉPESZTŐEN ŐSZINTE BESZÉD A MIGRÁCIÓRÓL!
(Maróth Miklósnak, a Magyar Tudományos Akadémia volt elnökének meglepően nyílt eszmefuttatása volt az európai migrációval kapcsolatosan egy konferencián!)

Link


Link



Európa az összeomlás küszöbén! Szánjatok 6 percet erre a videóra! Meglátjátok, miért?!
Aki ezt nem látja vak, aki nem hiszi el nem normális, aki tagadja áruló! Sokan el sem hiszitek, de a vérontás elkerülhetetlen!
"Európára a legnagyobb veszélyt az jelenti, hogy nem érzékeli a veszélyt."

Link



A muszlim invázió margójára

Mert kígyó nem tehet róla, de ilyen!
Ezt soha ne feledd!







- Ezt akarjuk hát???
- Nem, nem és nem!
- Akkor van öt perced?
- Persze, hogy van.
- Akkor vasárnap menj el szavazni!


Vasárnap nem csak az országról, hanem a családunk jövőjéről is döntünk. Európa roskadozik a párhuzamos társadalmaktól és azok bűncselekményeitől! A baloldalon a "nem" szavazatok elleni kampány egy erőszakos propagandává növekedett, szándékos hazugságok egy olyan háttérhatalom részéről, aki keresztül akarja vinni a migrációt, aki el akarja hitetni, hogy a migránsok jók, hasznosak, ártalmatlanok, nem agresszívek, és integrálhatók! Az ország zöme ellenzi a kötelező betelepítési kvótát és azt is, hogy ne mások mondják meg, kikkel éljünk együtt. A legális úton hozzánk érkező menekülteknek segítséget kell nyújtani, de gátat kell szabnunk a Magyarország sorsát, fennmaradását fenyegető tömeges gazdasági bevándorlásnak és tömeges betelepítésnek! Most 1300 migránst, de ki tudja, holnap lehet, hogy már 13.000-et telepítene Brüsszel országunkba. Erre családjaink, gyermekeink érdekében NEM-et kell mondanunk!

Minden lehető eszközzel meg kell állítani Európa és hazánk elpusztítását.

Vasárnap nem csak az országról, hanem a családunk jövőjéről is döntünk.






















 
 
0 komment , kategória:  Tragédiák - katasztrófák  
A nagy migrálás
  2016-10-01 18:30:27, szombat
 
 







Demeter Szilárd: A NAGY MIGRÁLÁS

2016. szeptember 30. péntek, 23:51 perc


Megfogadták az összes buszt Székelyföldről, Miska Sanyi vezette a konvojt a Csavargóval, Rapid Lőrinc zárta a sort a délutáni hármas kursza pléhdobozával.

- Hová, hová, székelyek? - kérdezték tőlük a román-magyar határon.

- Németbe' - morrantotta Pista bá az első ülésből, aki ugyan nem volt lófő, de mégiscsak tudott két szót románul.

- S oda meg métt? - kérdezte a schengeni határőr, olyan valagászós típus.

- Münköt itten diszkriminálnak, né, se zászló, se anyanyelvhasználat, még azt es tagadják, hogy létezünk - panaszolták a székelyek.

Valamelyik Kolozsváron tanuló székely egyetemista még olyant is mondott, hogy amit Bukarestben velük leművelnek, az vértelen genocídium, amire azért az öregebbje felszisszent, mégse kellene ilyen csúnyán beszélni.

- Szóval van baj elég, munka meg kevés - foglalta össze a lényeget Pista bá. - Oszt' ilyen simittós telefonyunk nekünk es van, münk es tudunk Merkellel szelfi... a rossznyavalya esett volna belé ebbe az újmódi nyelvbe, szóval tudunk mink es telefonnyal fényképezgetni - vágta oda a végső érvet az öreg, ültek a székelyek a buszon, mindenki kezében telefon, telefonon GPS, célállomásnak bé volt jelöltve Németország, mutatták a határőrnek.

A schengeni határőr vakarta a fejit, mert hát van ez a szabad mozgás európai alapelve, ugye, mehetnének a székelyek, ha már ennyire viszket a valaguk, de azért annyira nem tetszett neki, hát felhívta Brüsszelt, hogy né, itt van hétszázezer székely, mennének Németbe'. Brüsszelben éppen nagy baj volt, mert Juncker elnök úr sajtótájékoztatót tartott, és mindenki azt akarta megtudni az asszisztensétől, hogy hányadik konyak után van az öreg, mindenesetre a szóvivője már ezerrel készült a cáfolattal.

A székelyeket egy könyökvédős aktatologatóra szignálták ki. A könyökvédős aktatologató felhívta a TASZ-t. A TASZ-nál nem tudtak arról, hogy a székelyeket bármi sérelem érte volna Romániában. A könyökvédős aktatologató felhívta a Helsinki Bizottságot. A Helsinki Bizottságnál nem tudtak arról, hogy a székelyeket bármiféle sérelem érné Romániában. A könyökvédős aktatologató felhívta a román kormányt, ahol becsszóra biztosították őt arról, hogy Romániában a kisebbségvédelem példaértékű.

A brüsszeli aktatologató visszahívta a schengeni határőrt, s megkérdezte, hogy a székelyek véletlenül nem homoszexuálisok-e, mert akkor esetleg tudnák értelmezni a problémát. A magyar határőr nem merte megkérdezni a székelyeket, ott ültek a parkolóban, nyugodtan szalonnázgattak, és hát mindenkinél bicska volt, a schengeni határőrnek azért megvolt a magához való esze.

- S hát papírjaik vannak-é? - jutott eszébe a schengeni határőrnek a megmentő kérdés.

- Nem írni megyünk, hanem dolgozni - válaszolta neki erre Pista bá.

- Nem úgy értem, tudják-e igazolni valamilyen okmánnyal, hogy kifélék, mifélék - pontosított a schengeni határőr.

Pista bá erre kinyittatta az első busz csomagtartóit, eléhordtak jópár rafianeccet.

- Itt van mindenkinek a buletinje,* ábécé-sorrendbe szedve, de ügyeközzön az átolvasással, mert mire béfejezi, a Magyar Tudományos Akadémia még az ábécét is átalírja - vihogtak a kolozsvári egyetemisták.

A schengeni határőr teljesen kétségbeesett, nem volt mit tenni, felhívta Angela Merkelt.
Angela Merkel épp az idő kerekét akarta visszaforgatni, elég nagy munka az, szakadt róla a víz.

- S hát mit akarnak ezek a székelyek? - kérdezte gyanakodva Angela, mert ismerte ezeket az erdélyieket, egy rakás szászt vettek meg annak idején Ceausescutól, egyikkel se volt baj egy szál se.

- Aszongyák, dolgozni akarnak - vonta meg a vállát a schengeni határőr.

- Ja - bólogatott a telefonban Merkel kancellár. - De nem értett félre valamit, nem szírek?

- Nem, nem - rázta a fejét a határőr. - Egy szír sincs köztük.

- S hányan agysebészek? - kérdezte Angela.

- Tartsa egy pillanatot - fordult ki a kis bódéjából a schengeni határőr, megkérdezte Pista bát. Reménykedve pislogtak a székelyek a Kolozsváron tanuló csemeték felé, de hát ott csupa bölcsész, informatikus és állatorvos itta az Igazi Csíki Sört, még véletlenül se tanult egyik se agysebésznek.

- Nein, naccságos asszonyom, egy sem agyebész - jelentette telefonban a schengeni határőr.

- Vannak-e köztük nőket erőszakolók? - kérdezte Angela.

- Nem mondom, néha el-elcsattan egy pofon - válaszolta Pista bá a schengeni határőr tolmácsolta kérdésre -, mondjuk, vissza es kapjuk, ha három napig nem bújunk elé a komákkal az Asszonboszontóból, de erőszak, az nálunk nincs. Le es vágnám a pisilőjét annak, aki becstelenkedne a lányainkkal.

- Ajjajjajjaj - fogta a fejét Angela Merkel. - Ez nem jó. És németül tudnak-e?

Határőr kifordul, megkérdez, a székelyek testületileg rázzák a fejüket, határőr vissza:

- Nein, naccságos asszonyom.

- Hááát... Ez az egyetlen pozitívumuk - sóhajtotta Angela Merkel. - De ez kevés. Ha nem szírek, és nem agysebészek, akkor a németül nem tudás kevés lesz a willkommenskulturhoz. Küldje haza őket.

Hát így történt, hogy a székelyeket hazazavarták. Az atyafiak bánatukban a magukkal vitt szalonnát megsütötték, s mind megették. Ha a székelyek a szalonnát meg nem ették volna, az én mesém is tovább tartott volna.


Link









 
 
0 komment , kategória:  Irodalom - Próza  
Európa
  2016-10-01 18:00:35, szombat
 
 







Bayer Zsolt: EURÓPA


Álláspont. Mert Európa ma mi vagyunk. Mi maradtunk. Európa ma ide szorult vissza, a mindig lesajnált, mindig lenézett, mindig kiröhögött, mindig meggyalázott Közép-Európába.

Bayer Zsolt - 2016.10.01. 03:09



Az ENSZ tavalyi demográfiai előrejelzése (World Population Prospects) a következő fő megállapításokat teszi: századunkban a Föld népessége nagyjából ismét megduplázódik (a jelenlegi hétmilliárdról 13,5 milliárdra nő).

Felmerül a kérdés: képes-e a Föld egyáltalán eltartani ennyi embert, különösen, ha továbbra is ilyen módon szipolyozzuk ki erőforrásait? Mai tudásunk szerint a válasz: nem. Vagyis ez a népességrobbanás önmagában katasztrófa.

De az igazi katasztrófa, ha megnézzük e népességrobbanás részleteit! Ugyanis az előrejelzés szerint az előttünk álló néhány évtizedben Afrika népessége megduplázódik, a század végére pedig megnégyszereződik(!), Ázsiáé nagyjából megduplázódik, Dél- és Közép-Amerikáé nagyjából a másfélszeresére emelkedik, Észak-Amerika és Ausztrália nem mutat jelentős változást, vagyis szinten marad, és egyedül az európai bennszülöttek, vagyis mi, európai fehér emberek produkálunk szignifikáns népességcsökkenést.

A történelem könyörtelen leckéje: akik nem képesek biológiai értelemben kitölteni a teret, ahol élnek, azok helyére benyomulnak azok, akik képesek a szaporodásra.

Az európai fehér ember pedig mára elveszítette két alapösztönét: az önfenntartás és a fajfenntartás ösztönét. Ez tragédia. Ez a teljes pusztulás előszobája. Ha minden így marad, akkor csak idő kérdése, hogy mikor tűnik el örökre az európai, keresztény, fehér civilizáció. Erre persze lehet azt is mondani, hogy kit érdekel, mi lesz évtizedek múlva. Lehet ezt mondani. De így csak az gondolkodhat, akinek nincs gyereke. Akinek vannak ivadékai, az felelősséget érez a jövőért, és képes továbblátni a következő pillanatnál. Annak nem mindegy, milyen világot hagy maga után, mit hagy az utódaira. Mert az európai, keresztény ember mégiscsak kapcsolatban áll az örökkévalósággal. Az örökkévalósággal pedig az Istenen kívül csak az utódainkon keresztül állunk kapcsolatban.





Ez tehát a demográfiai helyzet. Ideje lenne szembenézni vele. Ideje lenne végiggondolni, mi következik mindebből. Mondjuk, mi lesz, ha Afrika tényleg elindul? Mai tudásunk szerint az észak-afrikai és a szubszaharai térségből nagyjából harmincmillió ember készül átkelni Európába. Mi lesz, ha a megduplázódott népességű Ázsiából majd hatvanmillió, a négymilliárdos Afrikából pedig majd egymilliárd akar átkelni a Földközi-tengeren? Mert már most nincs mit enni és inni, akkor pedig végképp nem lesz! És akkor az ember elindul! Nos? Akkor mit tesz majd Európa? Nyálfolyató idiótaként továbbra is behordjuk majd őket Lampedusára, vagy akkor eljön a Mad Max világa, és addig lövünk, amíg megolvad a fegyver csöve?

Mi lenne, ha ezek helyett Európa elkezdene gondolkodni?

Persze kérdés, van-e még Európa?

Mi itt, az egykori Fal rossz oldalán, évtizedekig őrizgettünk egy álmot Európáról. Volt nekünk egy békebeli Európánk. S amikor kicsit enyhült a borzalom, s eljutottunk oda, akkor ámultunk a mi békebeli Európánkon, és vágyakoztunk oda. Elámultunk a kedélyes és szép Bécsen, a derék német burgerek gyönyörűséges, kristálytiszta, ékszerdoboz városain, vagy csak álltunk Párizsban, a Pont Neufön, és bámultuk a Szajnát, álltunk a Sacré-Coeur lépcsőjén, s néztük ámulva a szerelmesek városát, vagy a Montmartre és a Quartier Latin valamelyik bájos kocsmájában egy calvadosszal áldoztunk Ravic, Morozov és Aristide Bruant emlékének. Vagy odaszegődtünk Szerb Antal nyomába Itáliában, és sóhajtva láttuk, hogy ott tényleg ,,úgy hajigálóznak a kétezer éves cserepekkel a gyerekek, mint otthon a papsajttal".

Ez az Európa nincsen többé.

Nem tudom, hogy örökre elveszett, vagy még visszahozható, de ma, most nincsen, ez a szomorú, kétségbeejtő tény. Menjetek el, és nézzétek meg a saját szemetekkel. Nézzétek meg, hogy néz ki ma Bécs, nézzétek meg, mivé lettek a gazdag német burgerek ékszerdoboz városkái. Nézzétek meg a mai Münchent... Uramisten... Menjetek el Rómába, Nápolyba, és zokogjatok. Menjetek fel a Sacré-Coeurhöz, és nézzétek, hogyan árulják a lépcsőkön a mindent ellepő feketék a hamisított bóvlit. Próbáljatok ki egy romantikus esti sétát Marseille-ben...

A mi békebeli, gyönyörűséges Európánk oda van...

S ha most egy marslakó érkezne közénk, s neki kéne elmagyarázni, milyen is volt a mi békebeli Európánk, a mi derék marslakónkat ma kizárólag Prágába, Krakkóba, Varsóba, Pozsonyba, Kassára, Budapestre, Sopronba és Egerbe vihetnénk.

Mert Európa ma mi vagyunk. Mi maradtunk. Európa ma ide szorult vissza, a mindig lesajnált, mindig lenézett, mindig kiröhögött, mindig meggyalázott Közép-Európába.

Ezt az Európát kell most megvédenünk. Mindenáron. A többit meg majd meglátjuk...









- See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/67638/Europa#sthash.MxCpm6Lr.dpuf


Link



Bayer Zsolt: Tűrhetetlen

Link



Kossuth Lajos sem üzen még egyszer

Link



Anjem Choudary: Mindenütt az iszlámnak kell uralkodnia!
Megdöbbentő interjú! Iszlám vezető vázolja fel Európa jövőjét! Ezt mindenkinek hallania kell!

Link





















 
 
0 komment , kategória:  Média  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 44 db bejegyzés
e év: 415 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3311
  • e Hét: 17406
  • e Hónap: 57227
  • e Év: 235102
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.