Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Mai jóslás - Kagylóhéj
  2009-10-20 14:37:17, kedd
 
 

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned!
Kagylóhéj

Általános: Indiában, Tibetben és más buddhista országokban a mai napig jelen van. Az ékesszólás, a tanulás, a védelem és a gazdagság amulettje. A primitív keleti népek a kagylóhéjat pénzérmeként is használták, valamint úgy tartották, hogy gazdagságot hoz számukra. A kagylóhéj az egyik jelkép a nyolc buddhista jelkép közül, melyeket mind talizmánként használták. Kísérje végig a napodat!

Mai jelentés: pénzügyekben melléd szegődhet a szerencse. Ez jelenthet egy váratlan befektetést vagy szakmaváltást.
 
 
0 komment , kategória:  Napi jóslás  
Újra blézerdivat 2009-ben!
  2009-10-20 12:19:16, kedd
 
  A ruhásszekrényből jó ideje száműzött blézerek idén ősszel ismét előkerülnek, s elfoglalják méltó helyüket az elegáns nőkön. Legyen az Ön ruhatárának kötelező darabja, s már csak azt számít, hogy mivel veszi fel ezt a mindenes, de elegáns darabot.

I. Itt egy klasszikus szabású, tipikus munkahelyi blézert, lovaglónadrággal és csizmával láthatunk. Tökéletes munkahelyre, bár hivatalos találkozókra, tárgyalásokra nem ajánljuk. A lovaglócsizmát kicsit soknak tartjuk, elvégre nem a lóversenypályáról jössz. Vagy ha igen, akkor vigyél ostort is.

II. Ez az összeállításból már első látásra is kitűnik, hogy utcára tervezték. Buliba, társaságba, szórakozásra ajánljuk. A nadrág, könnyű, stílusos, rugalmas, szinte a második bőrként funkcionál. A kellemes tapintású anyagban pedig akár egy kis gimnasztika az irodában, vagy az esti buli végigtáncolása is belefér. Ehhez a kis rombuszalakú táska, masnival és élénk, kislányos színével igazán feltűnővé tesz ebben a kollekcióban.

II. Végezetül az abszolút tárgyalóképes, igazi munkahelyi öltözék, mely 2009 őszén megállja a helyét, s divatos. A klasszikus szabású és színű blézer mellé fehér blúz, rövid ceruzaszoknyával, hozzáillő, elegáns cipővel remek összeállítás irodába, hivatalos megjelenésre.



Forrás: Style.hu

 
 
0 komment , kategória:  Szépség, fitness  
Mai harmoniakártyám
  2009-10-20 07:09:24, kedd
 
 


A mai napodat Finomság hatja át

Szürke - Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. A szürke a szerénység, a feltűnés kerülése és a tökéletességre törekvés színe. Utal jó diplomáciai készséget igénylő helyzetre is. Arra figyelmeztet, hogy passzívvá válhatsz, tartalékaid könnyen kimerülhetnek. Kapcsolódj ki és pihenj. Keress társaságot, mert a magány nem segít rajtad. Látogass el a Harmónia Színjósdába!
 
 
0 komment , kategória:  Napi harmoniakártyáim  
Orosz napló - Könyvajánló
  2009-10-20 07:06:46, kedd
 
 
A sima, kényelmes út végén leszálltunk Helsinki repülőterén. Beültünk a vendéglőbe, ott vártunk az orosz gépre. Körülbelül két óra múlva érkezett meg - egy nagyon alacsonyan szálló, öreg C-47-es. A testén még ott volt a háborús barna festék.

Ahogy földet ért, szétdurrant hátsó futóművének a kereke, ezért a hátralévő utat szöcskeként ugrándozva tette meg a leszállópályán, lapos farokkerékkel. Egész utunk alatt ez volt az egyetlen baleset, amit láttunk, de az időzítés miatt nem mondhatni, hogy bizalmat ébresztett volna bennünk. Valaki a legénységből lemászott, belerúgott a farokkerékbe, majd eloldalgott a terminál felé. És hamarosan közölték, hogy aznap délután már nem szállunk fel.

Capa sehogy sem találta a helyét, ő ugyanis minden nyelven beszél, csak oroszul nem. Mindegyik nyelvet egy másik nyelv akcentusával beszél. Spanyolul magyar akcentussal szólal meg, franciául spanyol akcentussal beszél, németül francia akcentussal, angolul pedig olyan akcentussal, amelyet még soha nem sikerült azonosítani. De oroszul nem beszél Capa. Egy hónap elteltével fölszedett ugyan egy kis oroszt, méghozzá olyan akcentussal, amelyet egyöntetűen üzbégnek vélt mindenki."

Forrás: Krisztina egypercese
 
 
0 komment , kategória:  Könyvajánló  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2009.09 2009. Október 2009.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 188 db bejegyzés
e év: 1940 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 783
  • e Hét: 5647
  • e Hónap: 11888
  • e Év: 64154
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.