Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Mai jóslás - Dorje
  2009-12-08 18:59:17, kedd
 
  Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned!
Dorje

Általános: Indiában és Tibetben nagyon népszerű talizmán a Dorje, vagy más néven Jupiter villáma. Megvéd a gonosz varázslatoktól, bőséget és gazdagságot hoz. Hegyes végeivel egy néma harangra hasonlít, az erőt szimbolizálja. Ez a szimbólum segített legyőzni az aszályt és éhezést az indiai mitológiában. Kísérje végig a napodat!

Mai jelentés: fizikailag a csúcson vagy, már, ami a szexet illeti. Élvezd az elkövetkező heteket, emlékezetesek lehetnek, ha hagyod.
 
 
0 komment , kategória:  Napi jóslás  
Narancs bomba
  2009-12-08 06:31:10, kedd
 
 


Kirobbanó sikert arathatsz ezzel a narancsos ínyencséggel. Kónya Krisztina receptje.

4 tojássárgáját habosra keverni, 20 dkg porcukorral, 3 evőkanál liszttel, felengedjük 4 dl tejjel, belereszelünk 2 narancs héját és hozzáadjuk a narancs levét. Gőz fölött állandóan keverve sűrűre főzzük, majd ha kihűlt 10 dkg kikevert vajjal dolgozzuk össze. Ezt a keveréket egy nagy doboz babapiskótával rétegezve bomba alakban összerakjuk úgy, hogy a krémre apró kockákra vágott narancs darabokat szórunk. A tálat műanyag fóliával kibéleljük, befedjük, és egy napig hűvös helyen állni hagyjuk.

Tálalás előtt az egészet befedjük 4 dl édes tejszínhabbal és ízlés szerint megtűzdeljük mandulával, befőttel, tortadarával.

Nálunk mindig nagy sikere van, néha egy nem is elég.
Kellemes ünnepeket kívánok!
 
 
0 komment , kategória:  Receptek  
Mai harmoniakártyáim
  2009-12-08 05:56:47, kedd
 
  1./ A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Dáridózás hatja át.

Pók - Árulás, csapda, megtévesztés

A pók, bár elsőre szorgalmas hálót szövögető takácsnak tűnhet, bizony veszélyes. Hálójában vergődni rossz, ez függőségre, szenvedélybetegségre utal. Itt lehet az idő arra, hogy megszabadulj valamilyen káros szenvedélyedtől! A néphagyomány szerint ugyanis a pók szerencsét hoz! Ragadozó, ízeltábú, hálója a legerősebb anyagok egyike világon, titkát mági próbálák megfejteni. Lunáris (holdarcú) állat, az anyaistennő negatív aspektusa. Általában feminin jelkép, a szövő-fonó nőkre utal. Hálója a kozmosz jelképe. Sok népi mitológia kiszámíthatatlannak és ravasznak tartja. Az ókori Kínában is szerencsét jelentett. Óceánia pár szigetén maga a Teremtő Isten. Az amerikai indiánoknál a vihar és a szél előidézője. Egyiptomban a világ és sors szövőinek attribútuma.

Szerelmi üzenete: A kapcsolat eljutott arra a pontra, mikor az igazi kommunikáció teljes hiánya vagy nehézsége jellemzi. Ne mára tedd a nagy beszélgetéseket! Rosszindulatú pletyka kelhet útjára - ne ülj fel ennek! Párkeresőknek viszont jó nap a kiszemelt fél "behálózására". Szexuálisan fűtött hangulatot hozhat!

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy az illuzórikus világ csupán rövid életű örömökkel kecsegtet. Gondolkodj el azon, hogy mennyire vagy képes saját sorsodat irányítani, vagy éppen valaki hálójában szinte mozdulatlanul szorongsz. Képes vagy-e önerőből javítani saját helyzeteden?
Üzeni, hogy a gonosztevők tettei ugyanolyan rövid életűek, mivel sérülékenyek, mint a pók hálója.
Ma játssz valamilyen szerencsejátékot, vegyél részt nyereményjátékon, tedd próbára a szerencsédet - jó esélyed van a nyerésre. Ha függő vagy, akkor a kártya az ellenkezőjét jelenti! - Szakíts függőségeiddel!

Erre is gondolj: A világháló szövevényével analóg. Devecseri Gábor Állatkerti útmutatójának versszaka jól kifejezi a szerelmi üzenetet: Édes párom, adj egy csókot /- kéri Pókné a zord Pókot. / - Elkapott a méreg sodra, / nem szomjazom a csókodra. / inkább egy jó korsó serre. / Készülök a válóperre.

2./ A mai napodat Ima hatja át.

Pitypang - Terjeszkedés, szaporodás

A szél szállította apró magvak - akár a bibliai magvető példázatában - bárhová is vetődnek, mindenhol meg tudnak élni. Rokon a levegő elemével, szabad, akár a szél. Akarattalanul száguld, mégis hat rá a vonzás, a gravitáció. Tanítja az akarattalanságot, annak elfogadását, ami jön: "Ahová a szél sodor". Az itt és most létezését, az időtlenséget és a létezés elfogadását idézi számodra ez a kártya. A pitypang egyedülállóan alkalmazkodó növény. A szél bárhová is repíti ,,ejtőernyős" magvait, ki tud hajtani. A növény minden részét a gyökerétől a virágig gyógyászati célokra használják, de vigyázni kell vele, mert túlzott mennyiségben mérgezést okozhat. A szabad akarat és alkalmazkodás kifejezője.

Szerelmi üzenete: Az egyoldalú alkalmazkodás a kapcsolatban ugyanolyan veszélyes, mint a túlzott szabadságvágy, ha képtelen vagy alkalmazkodni.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a szabadságnak kart karba öltve kellene járnia az alkalmazkodó képességgel.
Gondolkodj el azon, hogy szabadságod megélése címén tett cselekedeteiddel nem kényszerítesz-e másokat túlságos alkalmazkodásra, vagy neked kell máshoz igazodnod akaratod, kedved ellenére.
Üzeni, hogy a bárminemű kapcsolatban az egyoldalúság nem vezet sehová.

Erre is gondolj: Weöres Sándor Bóbitája, a virágtündér, egy játékos pitypanglány - olvasd el újra a verset.
 
 
0 komment , kategória:  Napi harmoniakártyáim  
Magyarország harmoniakártyája
  2009-12-08 05:55:39, kedd
 
 
Harmónia az országban - erre törekszünk, s ezért minden nap hívunk: Nézd meg a jóslatot melyet az országnak, s népének szól. A napi jóslat magyarázata mindig friss, aktuális, elgondolkodtató.
Hazánk mai napját Hatalom hatja át.

Narancssárga - a kettes csakra színe, teremtőerő

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. A narancsszín az erősen aktív, talpraesett, tevékeny, szervező időszakot jelzi. Energiatartalékaid kiapadhatatlanok, nyugtalan vagy, kész változni és változtatni. Az indiai és tibeti (kínai) szerzetesek ruhája gyakran narancssárga színű, mint a sáfrány, mely a világ legdrágább fűszernövénye. A narancs, mint gyömölcs, a teljesség, az édesség, a szerelem jelképe a narancstermő országokban.

Szerelmi üzenete: ha nincs párod, akkor szervezz bulit, spontán összejövetelt - ha van, akkor csípd fülön és vidd el valahová, ahol mindketten jól érzitek magatokat.

Ezt mondja neked:
Figyelj, hogy ne használjanak ki ebben a meleg szívű periódusodban!
Ez a szín segít leküzdeni a belső zűrzavart. Kezdd azzal, hogy magad körül rendet raksz!
Látogass el a Harmónia Színjósdába!

Erre is gondolj: A szexcsakra mandalája


 
 
0 komment , kategória:  Magyarország harmoniakártyája  
12.07 – Minden jel
  2009-12-08 05:48:54, kedd
 
 
A mai napon saját ,,bőrünkön" egyértelműen tapasztalható a Merkúr és a Plútó bolygók együttállásának megmutatkozása. Ez pedig mindenkinek, a számára elérhető legnagyobb tudati változásnak a megvalósulása.

Plútó egyben a végletek és a radikális változás szimbóluma: a MINŐSÉGI változásé. Így olyan szintű változás áll most be a szellemi szinten, amely az elmúlt hetek, hónapok fényében csak elképzelhető.

Tényleg teljesen nyitva van most minden, elérhető most a legmagasabb szintű Szellemiség, amelyből mindenki annyit hoz le magának, amennyit csak szeretne: egyedül rajtunk áll a saját változásunk. Nem kell várni semmire, sem a Megváltóra, sem Szűz Máriára, semmilyen változásra, politikára, tanokra: Bármi elérhető az egyén számára, kinek a saját mértéke szerint. Ezért, ha képes vagy sokat elengedi abból, amire már nincs szükséged (Szaturnusz kvadrát), akkor annál ,,több" tiszta és új, a Tejúttal átitatott tudás hozható le a Földre, a tapasztalatok szintjére.

Hiszen, ne feledjük, hogy a Plútó a Tejúton jár, tehát a változás az Emberiség által elérhető legnagyobb szintet jelenti. A Plútó által a Tejút galaxis közepének, dobogó szívének, dobogó kristálykövének a rezgése jelenik meg, a Szeretet legcsodálatosabb minősége, amely hatalmas erővel zúdul most mindenki életébe, és képes fenekestől felforgatni azt, vagy lágyan még magasabbra emelni.

A napokban éri el a Vénusz az Antares csillagot, így az általa képviselt Szeretettel képesek vagyunk harmóniát kialakítani a földi létezésben, amely azért elengedhetetlenül fontos, mert különben csak egy nem megélt tudati állapot lehetne - elengedhetetlen hogy az anyagban is meg tudjuk ezt tapasztalni. Ahogy korábbi írásban írtam, tulajdonképpen most ez történik.

- - -

Tehát, összefoglalva: a Szeretet megélése, megtapasztalása szellemi és földi szinten, ez a csillagok üzenete. De ez nem valamilyen elérhetetlen érzés, hogy az ember valami giccses rózsaszín ködös gyönyörben fürdőzik, ezt tudjuk... gondoljuk Jézus egyik közismert mondatára, amely a Szeretet helyes minőségét tárja elénk: ,,Én pedig azt mondom nektek, hogy ne szálljatok szembe a gonosszal, hanem annak, aki arcul üt jobb felől, tartsd oda másik arcodat is"

És ez nem azt jelenti ám, amit esetleg ki lehet belőle érteni, hogy valamiféle áldozatként, az ember állja a pofonokat, szenvedjen és viselje el, ahogy mások kihasználják, verik. Nem, hanem azt jelentheti egy más értelmezés szerint, hogy ha pofon vágnak, akkor ne fordíts hátat, ne menekülj el, de nem is szállj szembe, ne harcolj. Hanem állj fel, nézz a szemébe annak, aki ,,bántott", mutasd meg neki az erődet, hogy az isteni mivoltodat semmilyen földi pofon nem tudja megsérteni, bántani, és ragyogjon belőled a Szeretet és az elfogadás sugárzása. Mert így nem lehet senkit sem kihasználni, elnyomni, ha sugárzik belőle az, hogy a földi, anyagi szintet uralja, és már a szellemiségbe helyezi a tudatát.

Ez a Szeretet ,,megértése", amelyet most a Merkúr közvetít, mutat meg a Tejúton.

-

Másfelől ne feledjük - most a Szeretet üzenetén kívül - hogy mindenfajta szellemi korlátok omlanak össze, hiszen a sokat emlegetett Szaturnusz hatása a mai napon nagyon érezhető - hiszen a Merkúr aktiválja azt. Így olyan szellemiséget tudunk kialakítani, ami Örökérvényű és akár képes önmagában megtestesíteni minden végletet. Tehát, érdemes átgondolni, átértékelni mindent, ami a világnézetünket alkotja, és ha odafigyelünk a mai, holnapi, tegnapi nap eseményeire, akkor képesek lehetünk meglátni olyan üzeneteket is, amelyek a hétköznapi álcája mögé bújnak, de valójában a legmagasabb rendű Szellemet közvetítik felénk.

Éljünk vele!

Forrás: Csillagbölcselet

 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2009.11 2009. December 2010.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 165 db bejegyzés
e év: 1940 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1374
  • e Hét: 6238
  • e Hónap: 12479
  • e Év: 64745
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.