Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Mikor ér hazudni a nőnek?
  2012-05-06 21:44:36, vasárnap
 
 




MIKOR ÉR HAZUDNI A NŐNEK?


A kegyes hazugság, ami nem bánt...


A kis hazugság nem hazugság? Ez nem teljesen van így, de bizonyos szituációkban jobb egy kegyes hazugság, mint megbántani a kedvesünket.

Az emberek közel fele füllent olykor egy párkapcsolatban; a pénzzel összefüggésben - derül ki egy új tanulmányból. A nők és a férfiak 46 százaléka titkolja el időnként valamilyen új "szerzeményét", amit most vett, illetve nem vallja be, mennyi pénze van a számláján.

A kérdés az, mikor elfogadható hazudni a párunknak? Milyen szituációkban? Abban egyetérthetünk, hogy ez csak addig elfogadható, ameddig nem bántjuk meg a füllentéssel a másikat és nem válunk notórius hazudozóvá. De mik ezek a helyzetek?

- Mennyi pénzt költöttünk a nőre

Amikor pénzt költünk a hölgyre, és olyan ajándékot veszünk, ami nem kerül sokba, de ő úgy gondolja,hogy drága volt. A férfi gyakran füllent ilyen helyzetekben az ajándék árát illetően (felfelé kerekítve), mert jólesik a nő önbecsülésének, és mert szereti azt a nőt. Ez elfogadható.

- "Lecsekkoltunk" más nőket

Ez bizony gyakori jelenet: a párunk észreveszi, hogy megnéztünk egy másik nőt. Ez egy férfinál normális. Könnyen odaveti, hogy ó, dehogyis, szinte észre sem vette azt a csinos hölgyet - pedig valójában igen, és nyilván tetszett is neki, de sosem fogja bevallani. Egy kegyes kis hazugság ilyenkor jöhet. Azért arra ügyeljünk, hogy ne váljunk mániákus nézelődővé...

- "Kövérnek nézek ki?"

Gyakran kérdi meg a nő a párját, vajon kövér-e. Elfogadható, ha a pasi azt mondja: "remekül nézel ki", még akkor is, ha tisztában van vele, hogy a kedves felszedett néhány plusz kilót.

Ebben az esetben azonban egy idő után probléma lehet a füllentésből: ha ugyanis rendre tagadjuk, hogy a párunk hízik, egyszercsak azt vehetjük észre, hogy a vonzódást is elveszítettük iránta. De nem akarjuk megbántani...Jobb, ha ilyenkor bevalljuk az igazat, és akár közös sportolásra is rávesszük magunkat!

- "Figyelsz? Úgy tűnik, hogy nem"

Ismerős? Hány nő teszi fel ezt a kérdést a kedvesének, méghozzá gyakran. Előfordul, hogy a pasi teljesen máshol jár agyilag, de erre a kérdésre "illik" azt felelni, hogy persze. Kivéve, ha tényleg valami nagy gond nyomasztja őt. Probléma akkor van, ha a nő azt látja, hogy a pasit nem is érdekli, amit mond - és ez gyakori...

- "Bocs, de ezeket a dolgokat most meg kell oldanom"

Amikor a nő rossz vagy veszekedős hangulatban van, és semmi módon nem lehet felvidítani, ellenben tudjuk, hogy elég neki egy nap, vagy egy kis külön töltött idő, hogy lehiggadjon, be lehet dobni, hogy halaszthatatlan dolgunk, munkánk, elintéznivalónk van - amíg mi ezt "megoldjuk", addig elül a vihar...

- A be nem vallott ebédek

Gyakori, hogy otthon a kedves ebéddel/vacsorával vár, de mi már bedobtunk valami ételt útközben. Jól tesszük, ha nem valljuk ezt be - hanem legfeljebb keveset, de jóízűt falatozunk az általa készített finomságból! Nagyon jól fog esni neki.


Link



A hazugságokról

Link








 
 
0 komment , kategória:  Életmód   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2012.04 2012. Május 2012.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 16 db bejegyzés
e év: 340 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1349
  • e Hét: 21168
  • e Hónap: 60989
  • e Év: 238864
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.