Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 56 
A külföldi tudatipar*
  2010-06-29 21:06:49, kedd
 
 




A KÜLFÖLDI TUDATIPAR


A tudatipar. Azt persze eddig is tudtam, hogy van ilyen itthon, mert a nagyokos baloldalinak mondott liberálisaink ezt ezer és ezer alkalommal a tudtomra adták már. Megmondták, hogy az elmúlt húsz évben mi legyen a politikai divat itthon, hogy hogyan gondolkodjak bizonyos dolgokról, kioktattak a hazaszeretetből, megtanítottak szeretni és elfogadni a marihuánás cigarettát, a homoszexuálisok felvonulását, minden nemzeti érzelem nevetségessé tételét és elbagatellizálását, a család intézményének feleslegessé nyilvánítását és divatba hozását, szóval sok mindenre megtanítottak ezek a farizeusok. Illetve csak meg akartak tanítani, de innen is üzenem nektek kedves népszavások, népszabadságosok, volt eszdészes kollaboránsok és ti minden hájjal megkent áruló banda, hogy nem sikerült, nem jött be a tudatmódosításotok. Ugyanis én felismertem a rákfenét, felismertem a bőrömben lévő fekélyt, a sebemet rágó férget, amely nem más mint ti magatok, a magyarországi tudatipar becstelen tagjai.

Ezt a kis kitérőt azért kellett itt az elején tenni, mert a következő pár sor megértéséhez szükséges lesz majd egy kis előmagyarázat és ez pontosan azt a célt volt hivatott szolgálni.

Szóval, a mai napon kezembe vettem a Heti Válasz internetes kiadásának a weblapjait, és amikor megpillantom benne a mai vezércikket, akkor rögtön eszembe jutott, hogy kezdődik... Már megint kezdődik a lejáratás. Ugyanis a mai vezércikk (LINK) Schmitt Pálról szól és arról, hogy ő lesz az ország jövendőbeli köztársasági elnöke. Ez a dolog idáig még nem is lenne baj, de a cikket egy bizonyos Gregor Mayer írta Bécsből, amelyet aztán érdekességképpen közölt csak a Heti Válasz. Ez a Mayer köztudottan Orbán Viktor-ellenességéről ismert az egész világon, és természetesen az ultraliberális Standard című lapba szokta lejáratni és neonácinak titulálni a magyar jobboldalt, ha éppen ezt az utasítást kapja a magyarországi tudatipar szánalmas megmondóitól.

Tehát, a jó Gregor megint igyekezett. Igyekezett, mint a bukásra álló nebuló, aki tanul még három sort, abban bízva, hogy majd az elég lesz a ketteshez. Igyekezett, és ezért össze talált hordani mindenféle baromságot Schmitt Pálról a Standard című osztrák politikai szennylapba. Nem annyira konkrétan, de azért a tudomására hozta a világnak, hogy Schmitt alkalmatlan a szerepére és még valami régi MSZMP-s szálat is elővett az istenadta.

Különös taktika ám ez emberek, vigyázni kell ezzel. Már legalább húsz éve ez megy és aligha vesszük észre ezt az apró, de annál is károsabb csalást. Történik ugyanis, hogy ez a félkegyelmű Mayer megírja a hazugságait a Standardba, amelyet aztán előszeretettel átvesznek a "hazai" médiumok, majd képesek azt úgy leközölni, mintha az maga a szentírás lenne. Aztán még néhány itthoni tudatiparos alátámasztja egy-két vezércikkel és már kész is a nyugati fejtágítás. Már meg is mondta Mayer, hogy mit gondoljak Schmitt Pálról.

De Mayer! Azt hiszem, hogy ez az időszak végképp lejárt. Már egyre kevesebben figyelnek rátok. Ha én, itt a legalján már felfigyeltem a csalásotokra, akkor elég nagy gondban vagytok. És különben is egy ilyen beszédes nevű ember, mint te, miért képzeli, hogy majd kioktat Schmitt Pálból engem. Ráadásul Bécsből? Huh?

Na, most figyelj Mayer! Nem érdekel, hogy miket hordasz össze a leendő köztársasági elnökről, mert van saját véleményem róla. És tudod mit gondolok? Hogy Schmitt nagyon is alkalmas a szerepre. Ezt gondolom... Te gazember!

Remélem nemsokára kezd valamit a Fidesz a külföldi tudósítókkal, mert az ilyen mayerek még sok kárt okozhatnak nekünk. Nekünk, magyaroknak.

*A címet Bayer Zsolt ide vonatkozó, rendkívül tanulságos Tudatipar című cikkéből fejlesztettem tovább. VIA


http://johnnysplayground.freeblog.hu/categories/Stuff/
Link











 
 
0 komment , kategória:  Politika  
A rendszerváltás hátteréről
  2010-06-22 12:59:17, kedd
 
 







MAGYAROKNAK KÖTELEZŐ!

A rendszerváltás hátteréről:

Link



Hazudozó "osztrák" riport:

Link











 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
Nekem is volt anyám és apám
  2010-06-22 11:54:44, kedd
 
 





Nekem is volt anyám és apám


Mottó:
Nekem is volt anyám és apám. Nem voltak kiválasztottak, így én sem lettem az.


Összeállítás azokról, akik nem tehetnek ugyan felmenőik bűneiről, de jelentős haszonélvezői annak a kapcsolatrendszernek, amellyel családjuk, rokonságuk, mint egy polip, behálózza az országot. Ha kell kezük a nagyvilágba is elér. Sajnos tőlünk, nemzetben gondolkodóktól függetlenül nem történhetett meg az igazi rendszerváltás. Lassan bele kell törődnünk, hogy 1956 szelleme és első néhány napja egyre távolabb kerül tőlünk, lassan odáig jutunk, hiába tudjuk, hogy áldozataink voltak, de feltehetjük a kérdést, egyáltalán ez a mi forradalmunk volt? Antall József és kiválasztottjai tudatosan becsaptak bennünket, amikor úgynevezett tavaszi nagytakarítást ígértek. Eközben az ÁVO-s gyerekekkel, és még élő szüleikkel, a judeobolsevikokkal és a posztkommunistákkal megkötötték a paktumot, majd ezt követően olyan törvényeket hoztak, amellyel eleve megakadályozták az orosz mintájú diktatúra bűnöseinek megnevezését, akik ha még élnek, továbbra is gyalázkodva röhögnek rajtunk. A bűnösök anyaga hiába van meg, kutathatatlan. Erről elsődlegesen az ál-rendszerváltó első kormány, illetve kiszolgálói tehetnek. Így fordulhatott elő, hogy dr. Schweitzer József főrabbi az ál-rendszerváltás után elsőként elővéve az antiszemitizmus kártyáját, úgyszólván utasította dr. Nahlik Gábor MTV alelnököt, hogy tiltassa be az ÁVH-ról korábban már egy alkalommal sugárzott három részes dokumentumfilm ismételt lejátszását. Megjegyezni kívánom, hogy a filmben korábbi ÁVH-s tisztek megszólalnak, vallanak önmagukról. Mivel sokukról kiderült volna zsidó származásuk, ezzel indokolta a főrabbi a film betiltatását. Összeállításunkat mindjárt kezdhetjük azzal, hogy a magyarországi média legfontosabb erejének számító Magyar Távirati Iroda vezérigazgatója Vincze Mátyás korábbi MSZMP tag, dr. Schweitzer József lányának - a Hollán utcai tüntetés szervezésében is tevékenyen részt vett - Schweitzer Juditnak a férje.

Kérjük mindazokat, akik újabb nevekkel szolgálni tudnak, jelezzék, valamint, ha birtokában van valakinek az említett egykori televízióműsor felvétele!

Mentsük meg Hazánkat, és mentsük meg a nemzetet!

Bauer Tamás: volt SZDSZ képviselő, korábban MSZMP tag, az utóbbi időben Gyurcsány Ferencnek tanácsokat ad. Apja: dr. Bauer Miklós ÁVH-s tiszt. Anyja: Bauer Miklósné ÁVH-s tiszt.

Pető Iván: SZDSZ parlamenti képviselő, ál-rendszerváltó. Apja: Pető László ÁVH-s tiszt, munkásőr parancsnok. Anyja: Pető Lászlóné ÁVH-s tiszt, munkásőr.

Gerendás Péter: Herényi Károly MDF-képviselő veje. Apja: Gerendás Iván ÁVH-s százados.

Zentai György: korábban rendőrtiszt, újabban menedzser iroda tulajdonos. Apja: Zentai Dénes ÁVH-s tiszt.

Stumpf István: FIDESZ- kormány kancellária-minisztere, MSZMP delegáltként részt vett a kerekasztal tárgyalásokon. Apósa: dr. Horváth István ál-rendszerváltás előtti belügyminiszter.

Keleti György: MSZP-s képviselő, korábban honvédelmi miniszter. Apja: Keleti Ferenc MDP központi vezetőség adminisztratív osztályának vezetője a Rákosi-korszakban.

Vajda Péter: ÁVH-s tiszt, majd ügynök, jelenleg Szilvássy György titokminiszter sajtófőnöke

Szántó András: SYMA csarnok tulajdonosa. Apja: Szántó György ÁVH-s százados.

Gadó János: Szombat c. lap főszerkesztője. Apja: Gadó György ügynökmúltja miatt kénytelen volt lemondani parlamenti képviselőségéről. Nagyapja: Gadó István '45 utáni katonai vérbíró.

Drukker György energetikai biztos. Apja: Drukker Tibor, Könyvterjesztő Vállalat vezérigazgatója, majd a Cionista Szövetség elnöke. Anyja: Drukker Tiborné rendőr alezredes, BM útlevélosztály egykori teljhatalmú vezetője.

Juszt László: az újságíró iskolát Bulgáriában végezte. Apja: dr. Juszt Lajos egészségügyi államtitkár a Kádár-rendszerben, rövid ideig beosztottja volt Medgyessy Péter (D-209) miniszterelnök.

Eörsy Mátyás: ügyvé. Apja: Eörsy Gyula Rákosi- és Kádár-rendszerben Igazságügy Minisztérium Kodifikációs Osztályának vezetője.

Ifj. dr. Bárd Károly: Antall-kormány államtitkára. Apja: dr. Bárd Károly ÁVH-s tiszt.

Simor András: Magyar Nemzeti Bank elnöke. Apja: Simor János építőipari-miniszter helyettes a Kádár-rendszerben.

Elbert Gábor: korábbi sport államtitkár, MLSZ főtitkár. Apja: Elbert György rendszerváltásig a Sporthivatal belügyi összekötője.

Vásárhelyi Mária: szociológus ("nemzetgyűlölő") Vásárhelyi Júlia, Vásárhelyi István: az Állami Vagyonkezelő ügyvezető igazgatója. Apjuk: Vásárhelyi Miklós, a Soros Alapítvány helytartója.

Borsi László ingatlanszakértő; korábban államtitkár a Gyurcsány-kormány Fészekrakó Programjában. Apja: dr. Borsi Emil a rosszemlékű egykori Pártfőiskola igazgatója.

Földes György: MTA Politikatörténeti Intézet igazgatója. Apja: Földes László, a Kádár-rendszer belügyminiszter helyettese, a Munkásőrség alapítója, állítólag '56-ban ő lövetett az FVM tetejéről.

Ifj. Apró Antal korábbi titkosszolgálati vezető. Testvére: Apró Piroska, Dobrev Klára mamája. Vején (Gyurcsány Ferenc) keresztül naponta részese az országban történteknek.

Niklai Ákos: Magyar Turizmus RT igazgatója. Apósa: Fekete János a Magyar Nemzeti Bank örökös alelnöke, a nemzet megnyomorítója.

Ungár Klára: SZDSZ képviselő. Apja: Ungár Lajos katonai elhárító, munkásőr parancsnok, hosszú éveken keresztül a MAZSIHSZ alkalmazottja.

Schmidt Mária: A MAZSIHISZ pénzén korábban a jeruzsálemi egyetem hallgatója, ma a Terror Háza Múzeum igazgatója, Ungár Klára sógornője, Ungár Lajos menye, aki aTerror
Házában a szégyenfalra nem volt hajlandó engedélyezni apósa fényképének kitételét.

Havas Szófia: MSZP képviselő, 56-os forradalom tagadója. Nagybátyja: Horn Gyula a pufajkás miniszterelnök.

Király Júlia: Magyar Nemzeti Bank elnökhelyettes. Apja: Király István országgyűlési képviselő a Kádár-rendszerben

2008.10.20.


A bosszú népe 1919 - 2007

Link



Levél apámnak
Néhány év múlva
Tamás István - Nekem is volt anyám
B.Kiss-Tóth László - Késői eszmélés
Marianne de Pluer - Ébredj Magyar

Link
 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
Perlik a MÁV-ot és az MNB.-t
  2010-06-22 11:52:54, kedd
 
 




Perlik a MÁV-ot és az MNB.-t

Chicago.
Zsidók deportálása miatt perlik a MÁV-ot és az MNB.-t !!!

Azt hiszem, ezek úgy gondolják, elérkezett Magyarország teljes leigázásának ideje, a rabszolgák - azaz mi, magyarok, s magyar állampolgárok (kivéve: a közel-keleti kettős vagyis izraeli állampolgárok.) - teljes vagyoni és jogfosztottságának az ideje.

Én meg úgy gondolom, elérkezett az ideje annak, hogy az egész ország - magyarok és nem magyarok (és a tisztességes zsidók) egyként álljunk fel és mondjuk ki:

NEM !!! Nem vagyunk felelősek megszállásunk idején történt egyetlen eseményért sem.

Hat évtizede fizetjük - más államokkal egyetemben HOLOKAUSZT-ért a "kárpótlást" egy olyan nemzetnek amelyik naponta terrorizálja az arabokat és gazdaságilag az egész világot .

Hát ennek most vége.

Ne kerülhessen a Parlamentbe egyetlen képviselő sem, aki ki nem mondja: ELÉG VOLT! Mert mi jön most? A MÁV után a földek, ahol keresztülhaladtak a vonatok? A lakosság, amely inni adott a
masinisztáknak???

Szálasi hagyta volna inkább őket mezítláb áthajtani Ausztrián és Csehországon, ahogy a németek akarták? Még ő, ez a német báb is képes volt azt mondani, hogy NEM.
"Az alperes szerint a MÁV segítsége nélkül nem lehetett volna ennyi zsidót Auschwitzba szállítani." IGEN! Ott pusztultak volna mind 1944 decemberében az Alpok és a Kárpátok hágóin a fagyban, cipő és
téliruha nélkül, német katonáktól terelve !!! ???

Mert vitték volna vagon nélkül is! . De akkor most vajon miért perelhetnétek? Tán épp azért, hogy a "mocsadék MÁV" nem engedett benneteket vonatra szállni ??? Ha van sapka, ha nincs?

És milyen 437 ezer?????

Utánaszámolt már valaki, hogy ez hány vagont jelenthetne? És mennyi időt? A legvadabbul dúló háború kellős közepén volt szenünk, mozdonyunk és vagonunk - a szarrá bombázott országban - hogy félmillió
zsidót deportáljunk?

"Éjjel-nappal"??? A katonák és a hadtáp, hadianyag szállítása helyett???? A szétbombázott vágányainkon és állomásainkon? Ép ésszel állíthat valaki ilyet?

(Ha nem zsidó...)

Egészen 1947-ig összesen 247 ezer munkatáborban elhunyt polgári személyt tartottak nyilván - haláluk okának pontos megjelölésével, merthogy a németek precizitását senki nem vonhatja kétségbe (az
askenázikat kivéve) - kiknek 62 százaléka volt zsidó. A halálokok között 52%-ban a tífusz szerepel.

http://www.youtube.com/watch?v=Z0Ntn9eCc1M ha tudsz németül...itt a bizonyíték !!!

Akkor most mi jövünk !!!

Kérjük a TELJES kárpótlást TRIANONÉRT!

Hogy ez pontosan hány TRILLIÁRD dollár, azt korábban már kiszámolták, ment is itt körbe, tehát létező és pontos adat.

A kárpótlást izraeltől, a zsidóktól követeljük. Mert tény, hogy a nyugati nagyhatalmak... AZÉRT szabdalták szét Magyarországot, hogy megállíthassák a zsidó bolsevizmus terjedését a világban. Mert akkor Magyarországot KIZÁRÓLAG bolsevik zsidók vezették, kún azaz kohn béla és csürhéje. És ez
kordokumentum, nem mellébeszélés. (Jól kiegészül azért a minap körbeküldött Friedman-vallomással, ahogy a zsidók megakadályozták az angol-német békekötést 1916-ban, s belerángatták az addig teljesen
németbarát USA-t a háborúba)

Aztán kérjük a kárpótlást izraeltől és a zsidóktól AZÉRT,mert a Zsidó Világszövetség 1943-ban, Rooseveltnek és Churchillnak írt levelében KIFEJEZETTEN óvta az elnököket attól, hogy elfogadják Horthy békeajánlatát, merthogy akkor mi lesz a Magyarországra menekült és ott biztonságban élő zsidókkal?! Hoppá !!!

Érdekes, hogy itt meg sem említik az azóta oly sokat gyalázott zsidótörvényeket, Horthy zseniális húzását Hitlerrel szemben, amivel befogta a diktátor száját, hogy mi "minek gyámolítjuk a parazita fajt!" (Tényleg, miért kellett?)

Emiatt.. szakadt ránk a pokol 1944-ben.A németek megszállták az országot !!! Magyarországot emiatt terror bombázták a jenkik és az angolok...a vasútvonalakat is mindenhol...de érdekes módon az
Auschwitzba tartó vágányokat soha... arra nem repült egyetlenegy amerikai repülőgép sem...s vajon miért? Miért nem bombázták rongyosra a hős amik az üres síneket... megakadályozandó a
holokausztot ??? A MÁV persze tudott a "haláltáborról", de az angol és amerikai hírszerzés nem, ...ugye??? Ugyan már... Ki az, aki beveszi ezt a képtelenséget?

És ha már második világháború - emlékezzünk meg a Bakonykúti születésű gyilkos kufár stein jakabról, a mai "részeges" hadügyér nagypapájáról, s az ő általa a vágóhídról visszalopott lovakról, meg papírtalpú
bakancsairól - mellyel "ellátta" a II. Magyar hadsereget - akik aztán - javarészt emiatt - el is pusztultak a Donnál... ld. ha nem hiszed...

http://egymagyar.blogspot.com/2010_02_28_archive.html A Gyilkoskufár unokája... szekeres honvédelmi miniszter

Aztán kárpótlást kérünk izraeltől és a zsidóktól a rákosi(rosenfeld) diktatúráért, népünk ifjúságának elpusztításáért, elüldözéséért, az ország soha nem látott nyomorba taszításáért ( tanács köztársasági
bűnök)

Végül kárpótlást kérünk izraeltől és a zsidóktól az utóbbi húsz év szabad rablásáért - amit burkoltan - privatizációnak neveztek, de peresz kimondta a lényeget:

http://www.youtube.com/watch?v=9NNVbp0QeMc

"Felvásároltuk Lengyelországot, Romániát és Magyarországot". A vásárlás itt kissé erős kifejezés, ugyanis a beépített magyarországi fajtabeliekkel megkötött üzletek lényege épp az volt, hogy SEMMIÉRT NEM FIZETTEK, de... mindenre "támogatást" vettek fel, romboltak, majd továbbálltak -na nem messze... csak a következő lerablás helyszínére.

Történészek kellenek, akik ezeket az adatokat halálpontosan összegyűjtik és közreadják.

Sorolják fel NÉV SZERINT a - nekik hiányzó- 437 ezret, mutassák be felmenőiket, s leszármazottaikat (nyilván a túlélőkét- most nincs kedvem viccelődni), hivatalos kordokumentumokkal.

Igazolják, hol éltek, mikor, melyik vonattal szállították el őket, mikor és miben haltak meg. És ez utóbbi egyezzen meg a HITELES (nem utólag gyártott) német nyilvántartásokkal.

És kell MAGYAR BÍRÓ, MAGYAR BÍRÓSÁG és MAGYAR VÁDLÓ, aki előtárja és számonkéri mindezeket. A bírósági tárgyalást természetesen nem illinoisi bíró fogja lefolytatni, hanem MAGYAR.
Van ilyen?

Nincs már hová hátrálnunk !!!

Jól figyeljetek...

A leigázás utolsó felvonását látjuk...

a rabszolgahad, vagy feláll, vagy végképp járomba hajtja fejét és két generáción belül tökéletesen megsemmisül. Elvették földjeinket, perceken belül elveszik vizeinket, kiirtják erdeinket és állatainkat,
gyári "élelmiszerekkel" és emelt higanytartalmú oltásaikkal sterilizálnak, vagy épp elpusztítanak Mindannyiunkat.

(Egyébként lendvai sipánka épp most a híradóban sivalkodik a BKV-s ügyek kapcsán az ellen, hogy a vádaskodók a... kollektív bűnösség elvét használják - merthogy... ilyen nincs !!!

No, kérem. Akkor mi is a vádalap Illinoisban?

Van, amikor létezik a kollektív bűnösség...van amikor nem??? Melyik jogrendben?)

Ui : ...ha magyar vagy... érezd kötelességednek továbbküldeni.....még ...csak ébredező véreidnek..!

Lelkiismereted később nem fog felmenteni, mai tunyaságod miatt !!!
TESTVÉR... A választás előtt... még tehetsz ennyit a hazádért !

cikk :

Zsidók deportálása miatt perlik a MÁV-ot . MTI
2010. február 10., szerda 18:16 A holokauszt magyar áldozatainak hozzátartozói egy chicagói bíróságon beperelték a MÁV-ot, amiért a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók
deportálásához. Állításuk szerint keresetüket kilenc évnyi kutatómunka előzte meg, 240 millió dollár vagyoni kár és egymilliárd dollár nem vagyoni kár megtérítését követelik. Beperelték a Magyar Államvasutakat (MÁV) egy chicagói bíróságon a magyarországi holokauszt áldozatainak örökösei, akik jóvátételt követelnek, amiért a cég a II. világháború idején közreműködött zsidók deportálásában. A kártérítési keresetben az áll, hogy a beadvány benyújtását kilenc év kutatómunka előzte meg. A magyar kormány együttműködése vagy közbenjárása nélkül elvégzett kutatás során több tízezer hivatalos dokumentumot vizsgáltak át kelet-európai és német levéltárakból és izraeli irattárakból. Felhasználtak a holokauszt túlélői és történészek birtokában levő okmányokat és anyagokat a washingtoni Holokauszt Múzeum dokumentum gyűjteményéből. A felperesek, túlnyomórészt a magyar holokauszt áldozatainak izraeli és egyesült államokbeli lakhellyel rendelkező hozzátartozói 240 millió dollár vagyoni kár és egymilliárd dollár nem vagyoni kár megtérítését követelik. Előbbi a holokauszt áldozataitól eltulajdonított vagyon mai áron számolt értéke, utóbbi pedig büntető jellegű jóvátétel, amiért a MÁV "gyalázatos és buzgó módon részt vett a népirtásban". Error! Filename not specified.A holokauszt áldozatainak örökösei és közeli hozzátartozói egyebek között azért perlik a MÁV-ot, mert az "tudatosan biztosított" szerelvényeket ahhoz, hogy 1944. márciusa és októbere között 437 ezer magyar zsidót szállítsanak az auschwitzi gázkamrákba, valamint azért, mert megfosztotta az áldozatokat vagyonuktól és értékeiktől, megszegve ezzel a népirtás tilalmáról szóló nemzetközi egyezményt. A perirathoz egy olyan fotót is csatoltak, amelyen MÁV feliratú vagonok és előtte emberek láthatók, az aláírás szerint zsidók szállnak be a kocsikba. A kereset szerint a MÁV "pontosan tudta, mit tesz". Csaknem minden szerelvényét éjjel-nappal arra használta, hogy az embereket Auschwitzba szállítsa. A szerelvények üresek voltak, amikor
Magyarországra visszatértek. "Az alperes által biztosított szerelvények nélkül több százezer zsidót nem lehetett volna Auschwitzba szállítani" - olvasható az okmányban. A dokumentum szerint bár szükségképpen érzéketlenség pénzről tárgyalni a holokauszt áldozatai ellen elkövetett kimondhatatlan gonoszság kapcsán, jogi úton csak pénzügyi kártérítést lehet kapni. A keresetet kedden nyújtották
be az illinois-i északi kerületi bíróságon, az ügyben már kijelölték a bírót. A bíróság honlapján fellelhető 10-cv-868 ügyszámú kereset felperesei közül huszonhárman amerikai lakhellyel rendelkeznek,
hatvankilencen Izraelben laknak, egy-egy személy Nagy-Britanniában, Brazíliában, illetve Magyarországon él.

Link



"Felvásároltuk Lengyelországot, Romániát és Magyarországot".

Link



BEAVATKOZTAK A MÁV ELLENI HOLOKAUSZT - PERBE:
HunHír.Hu

Dr Bősze Ferenc ügyvéd Magyarország oldalán beavatkozott a "holokauszt-túlélők" MÁV elleni perébe. Mint a veszprémi ügyvéd írja, ez a követelés, - amennyiben célt ér - jelentősen megnehezíti a kilábalást a válságból, ami országunkat sújtja, ugyanakkor a pernek társadalmi vetülete is van. Ez a per ugyanis - már maga a perindítás ténye - oly mértékben megalázó és vérlázító a jelen kor magyar társadalmával szemben, hogy az alkalmas lehet, akár a köznyugalom megzavarására is.
HunHír (Szolgai-pólók)

Alább a beavatkozói igényt közöljük:

Illinois Northern District Court
Chicago Office
Everett McKinley Dirksen
United States Courthouse
20th Floor
219 South Dearborn Street
Chicago, IL 60604

Tisztelt Illinois Állami Bíróság!

Alulírott dr. Bősze Ferenc (Magyarország, 8200 Veszprém, Úrkút u. 10. szám alatti lakos) tudomással bírok arról, hogy a t. Bíróság előtt 1:2010cv00868 szám alatt folyamatban lévő perben ,,Magyar holocaust áldozatai" felperesek a Magyar Állami Vasút alperes ellen kártérítés iránti igényt jelentettek be, vagyoni és nem vagyoni kárigényük együttes összegét 1.240.000.000 USD-ban megjelölve, továbbá 1:2010cv01884 szám alatti perben ,,Bank Theft holocaust áldozatai" felperesek a Magyar Nemzeti Bank alperes és társai ellen ugyancsak kártérítés iránti igényt jelentettek be, melynek pontos összegszerűségét nem ismerem.

Bejelentem, hogy ebben a két perben

b e a v a t k o z ó k é n t

részt kívánok venni, ugyanis ezen perek alperese valójában a Magyar Állam, hiszen ha bármilyen mértékben a Bíróság helyt ad a felperesek keresetének, a tulajdonosi pozíciójából fakadóan azért a Magyar Államnak kell ténylegesen helytállnia.
Én pedig a Magyar Köztársaságnak vagyok a polgára, mintegy tízmillió honfitársammal egyetemben. A fentiekből következik tehát, hogy ez a per végső soron ezt a tízmillió magyar állampolgárt érinti.
(Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha az alperesek egyezséggel ,,kimenekülnének" a perekből, nem beszélve arról, hogy a perindítás már okozott költséget az alpereseknek, hiszen képviselete ellátására egy amerikai ügyvédi irodát kellett, hogy megbízzon, amelynek megtérülése akkor is kétséges, ha pert nyerünk, hiszen a felperesek magánszemélyek, akiknek vagyoni helyzetét nem ismerjük.)

Ez a követelés, - amennyiben célt ér - jelentősen megnehezíti a kilábalást a válságból, ami országunkat sújtja. Ezért fűződik elemi érdekem az alperesek pernyertességéhez, s alapozza meg, hogy beavatkozói minőségben elősegítsem az alperesek pernyertességét.

A pernek azonban nem csak anyagi következményei hatnak ki hazánkra, hanem annak társadalmi vetülete is. Ez a per ugyanis - már maga a perindítás ténye - oly mértékben megalázó és vérlázító a jelen kor magyar társadalmával szemben, hogy az alkalmas lehet, akár a köznyugalom megzavarására is.
Ez az ország - s így ez a nép is - túltette magát a történelem oly sok megrázkódtatásán, megfizette minden vesztes háborúja után a jóvátételt, elszenvedte a mindenkori országvezetés hibáiért ránk rótt büntetéseket.

Túltette magát azon is, hogy a II. világháború után a győztes nyugati hatalmak odadobták koncként - a többi kelet-európai áldozati állammal együtt - a szovjet birodalomnak. Ez a 45 éven át tartó alávetettségünk nem jöhetett volna létre a ,,nyugat" jóváhagyása nélkül, s ezért éltük meg ambivalens érzésekkel, hogy ugyanennek a ,,nyugatnak" köszönhető ,,keleti" alávetettségünk megszűnése.

Ennek tükrében is megengedhetetlen, hogy 2010-ben bármilyen összetételű és létszámú embercsoport igényt jelentsen be kártérítés iránt, olyan időszak hibáiért és bűneiért, amelyeket az országvezetés a német megszállás alatt ,,követett el", amikor a szuverén állami akarat nem, vagy csak korlátozottan érvényesülhetett.

Ha újabb és újabb igény lesz bejelenthető, - az egyéni sérelmekre is kiterjedő ,,kárpótlást" követően, amelyet minden érintett, igényelhetett - akkor sosem lesz vége a számonkérhetőségnek, a helytállni tartozásnak.

A mai magyar társadalom döntő többsége a holocaustot, s minden olyan történelmi bűnt, amit akkor elkövettek embercsoportokkal és egyénekkel szemben egyaránt - lett légyen oka ennek akár származásuk, akár vallási hovatartozásuk, akár politikai meggyőződésük, vagy akár egyéni bátorságból fakadó megnyilvánulásuk - mélységesen elítéli, azzal semmilyen formában nem azonosul. Ezzel a mai magyar társadalommal szemben ennek a fajta igényérvényesítésnek egyáltalán a megkísérlése is megengedhetetlen, és elfogadhatatlan.

Ez a per azért is hordoz magában nagy veszélyt, mert ennek a tízmilliós közösségnek egy részéből szélsőséges reakciókat is kiválthat. A felperesek tehát ezért a veszélyhelyzetért is felelősek, amit az általuk indított perek előidéznek.
Ez a per árt a magyar zsidóságon kívül annak a sok tízmilliós zsidóságnak is a világban, akik hozzánk hasonlóan nem sebeket akarnak felszaggatni, hanem a holocaustot elítélni, s biztosítani egyszer és mindenkorra, hogy az meg ne ismétlődhessék.

Sem a zsidósággal, sem a cigánysággal, sem az örménységgel, de ugyanígy az ,,indiánsággal" szemben sem, mint ami velük történt meg a történelemben, Észak-Amerikában az angolok és a franciák, Dél-Amerikában pedig a spanyolok és a portugálok által. Ez a per nem lehet érdeke azoknak, akik a világról a fenti módon gondolkodnak, ez pedig valamennyi társadalomban, - így a mienkben is - döntő többséget képez. Ezért kérem tehát, hogy a t. Illinois Állami Bíróság a felperesek keresetét utasítsa el mindkét perben, s az ítéleti indokolásában elvi éllel is mutasson rá mindazokra a veszélyekre, amelyeket ez a perindítás kiváltott, illetve egyáltalán kiválthatott.

Veszprém, 2010. március 31.

Tisztelettel:
Dr. Bősze Ferenc
beavatkozó

 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
Nyílt levél
  2010-06-21 22:10:06, hétfő
 
 




NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTORNAK ÉS A FIDESZNEK

SZABADSÁGOT BUDAHÁZY GYÖRGYNEK!

Az illem és a sportszerűség szerint természetesen gratulálok választási győzelmükhöz. Kívánok sok erőt és jó egészséget kitűzött céljaik megvalósításához a hihetetlenül nehéz helyzetben vergődő haza javára. Adja az Isten, hogy a Magyarország hamarosan önmagára találhasson!

2010 április 25-én este a budapesti belváros Vörösmarty terén, a választáson győztes párt elnökének beszédében elhangzott egy rendkívül figyelemre méltó kifejezés, amit Orbán Viktor másnap a nemzetközi sajtótájékoztatón délelőtt megismételt.

Ez a kifejezés így szólt (ha nem is betű szerint, értelmét tekintve azonban bizonyosan):
,,...megfogalmazhatunk egy történelmi axiómát, amely úgy szól, hogy társadalmi rendszert váltani nem lehet, azt csak megbuktatni, megdönteni lehet.".

A kétségtelen történelmi megfogalmazás kapcsán szeretném emlékeztetni a széles közvéleményt, de legfőképpen a Fidesz vezetőségét, hogy Budaházy György terhére rótt állítólagos vádak között hasonló kifejezési rendszer is szerepel, mint büntetőjogi tényállítás.
Nem kevés szemforgatással helyezték előzetes letartóztatás hatálya alá a közismert és igaz hazafit. Mondhatjuk újkori Hídembert.

Egy fontos körülményre szeretném felhívni a figyelmet. Budaházy György soha, sehol, senkinek, egyszer sem mondta, hogy a kommunista-liberális hatalombitorlók rendszerét erőszakkal kellene megdönteni. Elkeseredett, bár kétségtelen határozott hangvételű megfogalmazásait erről minden jogszerűen figyelembe vehető tárgyi bizonyíték nélkül, valótlanul terrorizmusként mutatták be.

Olyan jogi elvárási rendszer nem megengedhető sehol, hogy egy országosan vezető helyzetet elért párt vezetője szinte betűre ugyanazt mondja a nagy nyilvánosság előtt, mint a hamis vád gyanúját felvető szocialista kormányzat vezető tisztségviselői által, politikai véleménye alapján, szabadságában kényszerítő intézkedésekkel korlátoznak személyes szabadságában egy gyanúsítottat. Különös tekintettel arra, hogy a még ügyvezetőként jelenleg végóráikat töltő zsarnokok ugyanezért kisembereket megtiportak.
Ez nem működik sehol! Vagy vannak egyenlőbbek?

Ezért nagy tisztelettel, de határozottan kérem a hatalomba készülő politikai erők vezetőit, és leendő tisztségviselőit, hogy a magyar jogrendszer megtisztításának jelképeként szíveskedjenek soron kívül arról intézkedni, hogy a politikai okokból törvénytelenül (fenti okfejtés szerint jogalap nélkül) fogva tartott Budaházy Györgyöt és hasonló okokból fogva tartott társait belátható időn belül, feltétel nélkül szabadlábra helyezzék. Továbbá az ellene, ellenük írásban meg sem fogalmazott, csak a sajtó nyilvánosságának, mint látványossági szintet sem megközelítő gyanúsítások alól felmentsék.

Nagy tisztelettel kérem a kormányzásra készülőket, hogy az első intézkedéseik között tegyenek élő tanúságot a magyar jogrend megtisztításának szándéka mellett, amikor közfelkiáltással elfogadandó külhoni magyaroknak megszavazott, alanyi jogon biztosított kettős állampolgárság intézményét követően a politikai foglyok azonnali szabadlábra helyezését jelentsék be.

Szeretném Önöket emlékeztetni az 1990-ben arra a tényre, hogy az országgyűlési képviselők országgyűlési alakuló ülésén az első törvény, amit alkottak, közfelkiáltással munkaszüneti nappá, egyben nemzeti ünneppé nyilvánították március tizenötödikét, valamint az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére október huszonharmadikát.

Önök ugyanis pontosan tudják, mit jelent politikai nézetek miatt ártatlanul bilincsben vergődni a hatalom markában, elviselni nyílt és sunyi ütéseket, rúgásokat, lelki megaláztatásokat. Hiszen történelmi tény, hogy megjárták a kommunista börtönt. Itt az alkalom változtatni azon a gyakorlaton, hogy bárki magyar ember szóban megjelenített véleménye kapcsán börtön lehessen a válasz a hatalomtól, vagy éppen a kristálycukor kiborításától a tapétatépésig bezárólag, gépfegyverek árnyékában törvénytelenül folytatott magánlakások feldúlása.

Ezt haladéktalanul szükséges a világ tudomására hozni, hogy eltökélt szándékuk ezt örökre befejezni, mint hatalmi gyakorlatot. Ugyanis nem azért tűrtek a magyarok a gumibotok között gyakorolt hatalmi téboly miatt, akár a szemkilövésig bezárólag, hogy az alapvető szabadságjogokat, az egyébként ugyanezért az értékekért szóban oly sokszor kiálló erők azon ne változtassanak! Ez a mozzanat sem vitát, sem halasztást nem tűrhet a szabad magyarok tiszta lelkiismerete szerint.
Lássuk, Önöknek mennyire tiszta a lelkiismeretük ebben a tekintetben!?
Kérem, éljenek a helyzetükből eredő nagyvonalúság lehetőségével, hiszen ez nem kerül pénzbe, ám magyarok millióinak adja vissza hitét egyetlen pillanat alatt, hogy ebben az országban igenis lehet tiszta joggyakorlatot folytatni.
Egyben megálljt is parancsol egy ilyen helyesnek tartható döntésük azoknak az erőknek, akik április 25-ig szinte élvezetből és futószalagon küldték börtönbe, aki nem tetszett nekik. Akár a középkorban, mikor valakire rámutattak, hogy az ördöggel cimborál, akkor azt bizonyosan rőzsehalomra kötözték és alágyújtottak.

Csak egy kéznyújtás a nemzet felé! Teljesen bizonyos, hogy a parola testet ölt! Gondolják meg!

Szívélyes üdvözlettel és nagyrabecsüléssel:

Lengyel Károly,
egy magyar választópolgár
karolyorama@gmail.com


Ferencváros, 2010. április 26.

 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
Magyar export
  2010-06-21 22:01:41, hétfő
 
 




Magyar export

Összefutottam egy régi cimborámmal, akivel a 90-es években együtt biliárdoztunk. Nem láttam vagy 10 éve, ezért megbeszéltük, hogy este elmegyünk sörözni.

Találkoztunk a megbeszélt helyen. Magával hozta a menyasszonyát. Gyönyörű, félvér mexikói lány volt. Párizsban ismerkedtek meg, esküvőjük után Mexikóban fognak letelepedni.

Megkérdeztem a lányt, mivel foglalkozik? Elmondta, hogy egy kormányközeli alapítványt vezet, ahol a kisebbségek beilleszkedési problémáival foglalkozik.

El nem tudtam képzelni, hogy Mexikóban is vannak ilyen problémák. Gondoltam, biztos az indiánok és fehérek közötti konfliktusól fog beszélni, de amit mondott, minden képzeletet felülmúlt.

A történelmi háttérrel kezdte. Ferenc József uralkodása alatt, az 1800-as évek végén, Mexikóba telepítettek 500 cigány családot. Mivel Magyarországról jött az import, hunguroknak nevezték őket. /Jó kis országimázs! Érted? Hungurok!/

Ezek a hungurok azóta úgy 15-20 ezres kisebbséget alkotnak, akik hasonlóan "magasan kvalifikáltak", mint nálunk. Vándorolnak az országon belül, és ahol megjelennek, mint a sáskák, mindent letarolnak.A lakosság retteg tőlük. Képzeljék el, ha már a mexikóiak félnek a cigányoktól, mi lehet ott!Szóval ez a foglalkozása a fiatal hölgynek.

Búcsúzáskor sok sikert kívántam ehhez a sziszifuszi munkához a lánynak és javasoltam, ha már minden rendben lesz Mexikóban, költözzenek át Magyarországra, mert garantálom, hogy itt élete végéig lesz munkája.

CPU

 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
Nyílt levél
  2010-06-20 23:15:46, vasárnap
 
 




NYÍLT LEVÉL

Érdekes, figyelemreméltó!


Malárik Attila szlovák származású magyar állampolgár nyílt levélben fordult Robert Ficóhoz, a Szlovák Köztársaság miniszterelnökéhez.. Az alábbiakban ezt a nyílt levelet olvashatják..

Szlovák származású magyarországi magyar állampolgárként írom Neked levelem.

Igen, tót atyafiként. Őseimet valamikor, talán az 1700-as években telepítették a Felvidékről a Pilis oldalába. Tömegesen költöztették ide őket éppúgy, mint Békésbe vagy a Nyírségbe, hiszen szükség volt a munkájukra. Földműves, favágó, mészégető, szorgos, katolikus emberek voltak. A betelepített területek közül talán a mai napig a legszínesebb a Pilis lakossága. Olyan, mint egy kicsinyített Kárpát-medence. Szinte faluról falura más nemzetiség lakja. Tótok, svábok, rácok, a városokban inkább magyarok, de egymással jószomszédi békességben. Emlékszem, gyerekkoromban, ha valaki tótként a szomszéd faluból hozott magának menyecskét, nem szólták meg érte, hogy sváb vagy magyar lánnyal esett szerelembe, de azért jólesően vette Piliscsév népe tudomásul, ha a tót zsák a saját foltját találta meg. Úgy nevelkedtem, hogy nekem természetes volt a családban a tót beszéd. Nagymamám tótul pletykálkodott, beszedált a barátnőivel, de éppoly természetesen szóltak az idegenhez magyarul, mint a gyermekeikhez tótul. Nem volt ebben semmi erőltetett, semmi mesterkélt. Nem a nyelv számított, hanem az ember. Nem is lehetett ez másképp A lakosságcserék után is sok családnak maradt rokonsága a Felvidéken, így oktondi dolog lett volna sovinisztának lenni. Az én családomnak is maradtak magyar ajkú rokonai Bátorkeszin (ha meg akarod keresni a térképeden: Bátorové Kosihy), mi itt maradtunk tótnak Piliscséven. Malárikok, Mladeneczek, Hudákok, Hubacsekek, Hugyeczek, Zsibritovszkik és a többiek. Nem fogott rajtunk a nemzetállami politikai akarat, maradtunk a szülőföldünkön. Miért is ne maradtunk volna? A családunk soha nem érezte ennek a hátrányát. Szeretünk itt lakni, a család emlékezete óta ez a hazánk. Én magam a szülőfalum általános iskolájában szlovákul tanulhattam, és lehetőségem volt a budapesti Szlovák Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium tanulójává válni. Járhattam volna Pozsonyban egyetemre, mint osztálytársam, de kamaszkori romantikus elképzelések miatt inkább a hajózást választottam. A polgármesteri hivatalban - akkoriban még tanácsnak hívtuk - helybeliek dolgoztak, aki akarta, így tótul is intézhette a dolgait. Amióta az eszemet tudom, kétnyelvű táblákat láttam minden középületen, és a miséken szlovák zsoltároskönyvből énekelte a falu hagyománytisztelő népe a szent énekeket. Igen, otthon a szülőfalumban, a mi templomunkban az oltár mellett a mai napig megférnek egymás mellett a magyar és a szlovák színek.

Ki merem jelenteni: Magyarországon a származásom miatt sohasem ért semmiféle hátrány. Ha megkülönböztettek, azt mindig előnyömre tették. Soha nem kellett szégyellnem azt, hogy tót vagyok. Eddig. És éppen ezért írom ezt a levelet Neked.

Az elmúlt nyolc évben Magyarországnak olyan kormánya volt, amellyel Nektek, szlovák nacionalistáknak több közös dolgotok is volt. Közös volt Bennetek az, hogy a néhai pártállamok internacionalista, bolsevik ideológiáján nőttetek fel. A gondolkodásotokat ma is ez határozza meg. Közös az ellenségképetek is. Te és szlovák nacionalistáid a magyarokkal rémisztgetitek most a szlovák választókat, a most megbukott posztbolsevik kormányunk is tőlük, tőlünk féltette a saját korrupt demokráciáját. Most a kettős állampolgárságról szóló magyar törvénnyel kapcsolatosan a magyarországi szocialistákhoz kísértetiesen hasonló módon fasizmusról vizionálsz. Te, aki foggal-körömmel ragaszkodsz a bene?i dekrétumok életben tartásához! Kormányfő létedre nem szégyelled magad? Ezzel a goebbelsi propagandafogással igyekszel Európában szavazatokat szerezni? Nem kételkedem, sokan fognak Rád szavazni, de remélem, nem elegen. Persze mindenkinek jobb volna, ha lenne a kormányzásodnak eredménye, és nem a magyar kártyával játszva kellene 19-re még lapot húznod a kampányban.

Emlékszem, Nádszegen (Trstice) megboldogult Pali barátom mesélte: - Amikor a szlovákok közül lejön bárki a "hegyről" ide a Csallóközbe, mindig elcsodálkozik azon, hogy ezek a magyarok nem olyanok, mint amilyennek a televízióban mutogatják őket. Nem gyűlölködnek, nem utálják a szlovákot, hanem barátságos, vendégszerető emberek. Még jogaikban a saját szülőföldjükön megnyomorítva is képesek a szlovák embert is szeretni, barátsággal fogadni az utazót, a vendéget teli kézzel továbbengedni.

Mert bizony soha nem volt az egyszerű emberek között olyan ellentét, mint amilyet Ti szítotok. Tetszik, nem tetszik, de közös a két nép történelméből majd´ ezer év. Ami történelmi érték ma Szlovákiában található, az a Magyar Királyságban a Felvidéken együtt élő két nép közös alkotása. A két nép jóban-rosszban együtt tudott élni, amíg a szlovák nacionalizmust a békés együttélés ellen nem fordítottátok. Önös politikai érdekből.

De ezen a ponton ajánlom a figyelmedbe a Nap és a Szél történetét. Arról vitatkoztak, hogy melyikük az erősebb. Melyikük tudja a juhászról előbb levenni a subáját. A Szél tépte, cibálta a juhász subáját, de minél jobban tépte, a juhász annál jobban magára húzta. A Nap ekkor kisütött, melengette a juhászt, aki magától vette azt le.

Ugye tudod, mire gondolok? A magyarországi szlovákság nyelvtudásában, létszámában, identitásában jelentősen sorvad, különösebb asszimilációs kényszer nélkül is. Tudod, itt szeretnek minket. De nemcsak minket, hanem a svábokat, rácokat, ruszinokat, örményeket is. És mert itt szeretnek minket, jelentőségét veszíti az, hogy honnan származunk. Nincs értelme a szlovákságunkat fitogtatni. Csak az ember méretik meg. A gyermekeink már nem szlovákul tanulnak, hanem angolul és németül. Miért is tennének mást? Kire legyenek büszkék? Rád? Arra, aki szlovák nemzetállamot vizionál, és ezt hazugságokkal, embertelen kollektív jogfosztásokkal akarja elérni? Ideje lenne tudomásul venned - még ha frusztrál is ez a dolog -, hogy Szlovákia létrehozásakor színmagyar területek kerültek az új közigazgatás hatálya alá. Tovább nyújtózkodtak elődeid Trianonban, mint ameddig a szlovák takaró ért. Így vált az ott élő magyar lakosság saját akarata ellenére Szlovákia államalkotó nemzetévé is.

Robert! Te vagy az első számú szlovák közszereplő. Rád, a magyargyűlöletből élő szlovákra nem lehetnek büszkék a gyerekeim. És én sem.

Ennek ellenére érdeklődve figyelem, mit csinálsz, és mit mondasz, mert Te vagy Szlovákia kormányfője.

Robert! Idegesnek tűnsz mostanában, és idegességedben hibázol. Ha valaki megkapja a magyar állampolgárságot, akkor Te elveszed tőle a szlovákot? Mit gondolsz, mit szólnak majd az Európai Unió urai? Meg kell majd magyaráznod, hogy fordulhat elő az, hogy a magyar határ mellett tucatjával vannak olyan települések, ahol nemcsak szlovák ember nem lakik, hanem szlovák állampolgár sem. Akkor az mitől lesz jogosan Szlovákia? Nem tűnik ez a vagdalkozás bölcs döntésnek. Épp ezzel bizonyítod be a trianoni döntés tarthatatlanságát. És ha ez sikerül, na akkor aztán tényleg ideges lehetsz majd, mert a saját nacionalistáid fognak elzavarni. Talán akkor majd belátjátok, Ti, határokon túli szlovák testvérek is, hogy a szeretet erősebb a gyűlöletnél.

Robert! Bizony, többre mennél szlovákként, ha szeretnéd a magyart!

Üdvözlettel:
Malárik Attila, szlovák származású magyarországi magyar állampolgár

Felvidék Ma



 
 
0 komment , kategória:  Média  
Nagy terveink és a III. vh.
  2010-06-20 23:14:07, vasárnap
 
 




NAGY TERVEINK ÉS A III: VILÁGHÁBORÚ


Hazánkért Online, 2005. május
http://www.hazankert.com/05may5.html


Rabinovich rabbi az Európai Rabbik Vésztanácsának 1952. január 12-én, Budapesten tartott rendkívüli találkozóján mondott beszéde







"Üdvözöllek benneteket, gyermekeim. Azért hívtalak benneteket, hogy megismételjem új programunk alapvető lépéseit. Jól tudjátok, hogy azt reméltük, hogy a háborúk közti húsz évünket arra használjuk fel, hogy megszilárdítsuk azokat a nagy vívmányokat és előnyöket, amelyeket nekünk a második világháború jelentett. Ezeket sokan közülünk különböző fontos területekről ellenzik, de most minden rendelkezésünkre álló erővel azon kell dolgoznunk, hogy öt éven belül előkészítsük a harmadik világháborút.

Célunkért 3000 éve küzdünk egyesült erővel, amely már egészen közel van és a győzelem szinte biztos, arra ösztönöz minket, hogy fáradozásainkat és óvatosságunkat megtízszerezzük.

Biztosítalak benneteket, hogy tíz éven belül fajunk eléri méltó helyét a világban, ahol minden zsidó király lesz és minden gój rabszolga. (Taps). Emlékezzetek vissza 1930-as propagandakampányainkra, amikor Németországban zsidóellenes érzelmeket szítottunk és Amerikában meg a németek ellen. Ez a kampányunk a második világháborúban csúcsosodott ki.

Ma a világon hasonló propagandakampány folyik. Oroszországban folyamatos az Amerika-ellenes propaganda, míg Amerikán a kommunistáktól való félelem söpör keresztül. Ez a hadjárat kényszeríti a világ kisebb országait, hogy vagy az USA vagy Oroszország partnersága mellett döntsenek. E pillanatban legnagyobb problémánk az amerikaiak hamvadó hadiszellemének a felélesztése.

Terveinket nagyon akadályozza a hiányzó általános hadkötelezettség Amerikában, de biztosak vagyunk benne, hogy az 1952-es választások után rögtön keresztül tudunk egy megfelelő intézkedést vinni az Amerikai Kongresszusban. Az oroszok és az ázsiai népek eléggé irányításunk alatt vannak, és nem tiltakoznak a háború ellen, de várnunk kell az amerikaiak megszerzésével. Ezt az antiszemitizmus kártya kijátszásával reméljük elérni, amely olyan kitűnően működött a Németország elleni háború idején. Erősen számítunk az antiszemita erőszak elleni hírekre Oroszországból, hogy ezek felháborítsák az Egyesült Államokat és így építsünk szolidaritásukra a szovjetek hatalma ellen. Emellett, hogy az amerikaiaknak az antiszemitizmus valóságát bemutassuk, nagy pénzforrások bevetésével, amelyet amerikai antiszemita elemek rendelkezésére bocsátunk azért, hogy hatásosságukat növeljük, és antiszemita erőszakot fogunk előadatni legnagyobb városaikban. Ennek kettős célja lesz: egyrészt megtudjuk az amerikai reakciósok nevét, akiket így elhallgattathatunk, másrészt az Egyesült Államokat oroszellenes egységbe forrasztjuk.

Öt éven belül ez a program el fogja érni célját, a harmadik világháborút, amely pusztításban minden előtte valót felül fog múlni. Izrael természetesen semleges marad, és amikor mindkét oldal ki lesz merülve és szétverve, akkor mi bíráskodni fogunk és ellenőrző bizottságokat küldünk minden tönkretett országba. Ez a háború minden időkre be fogja fejezni a harcunkat a gójok ellen.

Nyilvánosan felfedjük magunkat Ázsia és Afrika népei előtt. Biztonsággal állíthatom, hogy most születik a fehér gyerekek utolsó nemzedéke! A mi ellenőrző bizottságunk a népek békéje és a fajok közötti feszültségek megakadályozása érdekében meg fogja tiltani a fehérek egymás közötti házasságát. A fehér férfinak sötét bőrű nőkkel kell együtt élnie míg a fehér nőnek fekete férfiakkal. Így majd eltűnik a fehér faj, mert a sötétekkel való keveredés a fehér ember végét jelenti, és legveszélyesebb ellenségünk így csak emlék marad.

Elindulunk az ezeréves béke útján, a Pax Judaica útján, és fajunk lesz a világ vitathatatlan ura. A mi magasabbrendű szellemi képességeink könnyen lehetővé teszik számunkra a sötét emberek fölötti uralmat.

Kérdés a hallgatóságból: Rabinovich Rabbi, mi lesz a vallásokkal a harmadik világháború után?

Rabinovich: Nem lesznek többé vallások. Egy papi osztály megmaradása uralkodásunkra állandó veszélyt jelentene, a túlvilágba vetett hit lelkierőt adna kiengesztelhetetlen ellenzőinknek sok országban, és képessé tenné őket arra, hogy nekünk ellenálljanak. Mi, ennek ellenére megtartjuk őseink hagyományos szertartásait és szokásait, uralkodó osztályunk eredetének jelét. Megszigorítjuk faji szabályzatunkat úgy, hogy zsidó nem házasodhat csak a fajtáján belül, idegeneket pedig nem fogadunk be.

Emlékeztetlek benneteket a második világháború kegyetlen napjaira, amikor népünk néhány tagját a hitleri banditáknak kellett feláldoznunk azért, hogy elég tanúnk és jogalapunk legyen azokra a perekre és kivégzésekre, amelyek során Amerika és Oroszország vezetőit, mint háborús bűnösöket kivégeztetjük, miután a béke feltételeit mi szabjuk meg. Biztos vagyok benne, hogy nektek még kell kis előkészület ilyen feladatra, mivel az 'áldozat' szó mindig is népünk jelszava volt, és egy pár ezer zsidó áldozat a világ kormányzásáért valóban nem nagy ár.

Hogy annak a vezető szerepnek a biztos eljöveteléről meggyőzzelek benneteket, megmutatom, hogyan fordítottuk a saját találmányait a fehér ember ellen. Sajtója és rádiója a mi kívánságaink szószólója, nehéziparának termékei pedig azokat az eszközöket adják, amit Afrika és Ázsia felfegyverzésére szállít sajátmaga ellen. Érdekeink képviselői Washingtonban erősen terjesztik a 4. Pont programját (Colombo Plan), amely a világ elmaradottabb részeinek iparosítását tűzi ki céljául úgy, hogy miután Amerika és Európa ipari létesítményei és városai megsemmisülnek az atomháború után, a fehéreknek nem lesz erejük a sötét fajok nagy tömegeinek ellenállni, akiknek vitathatatlan lesz a technológiai felsőbbrendűsége.

A világ feletti győzelem víziójával a szemetek előtt, térjetek vissza országaitokba és erősítsétek eddigi jó munkátokat addig a közeli napig, amikor Izrael felfedi hivatását, mint a világ dicső fénye."


Források, amelyekben a beszéd megjelent:

. The Canadian Intelligence Service, 1952. szeptember.
. William Guy Carr: "Pawns In The Game" (Bábuk egy sakkjátszmában), 1957
. Johan Schoeman, 'Vistas', 1959. Dél-Afrika.
. Eustace Mullins: "New History of the Jews" (A zsidók új története), 1968
. Americas Bulletin, 2000. december
. Bruce Brown: The World's Troublemakers - The Struggle against the Gentiles (Ausztrália).


Megjegyzés:

Mindkét idézet állítólag antiszemita hamisítás. A kérdés most már csak az, hogy miért igazodik a világtörténelem folyamata hamisítványokhoz???


* Karl Marx levele - Baruch Levy-hez ['Revue de Paris' 1928. 06.01/ 574. oldal]:

"A zsidó nép egészében lesz a saját megváltója. A világuralmat más fajok megsemmisítésével fogja elérni és egy világköztársaság alapításával, amelyben mindenütt csak a zsidóknak lesznek állampolgári jogai. Ebben az Új Világban Izrael gyermekei lesznek a vezetők és ellenzék nem lesz."


Rabinovich rabbi beszéde

Link


Ez a Link már nem érhető el - Sajnálom!
Helyette az alábbi Link:


Link








Érik a III. Világháború?

Az USA nem csak a bankok adósságainak az átvállalása, hanem a különben is rendkívül megemelkedett államadósság miatt - naponta egy milliárd dollár külföldi hitelre van szüksége -, a második világháború óta a legnagyobb pénzügyi válságban van.
Ha megakad a külföldi pénzfolyam, vagy ha netán a külföld kiszállna a dollárból, az USA csődbe menne.
Az államadósság csökkentésére takarékoskodással még sincs komoly kísérlet. Se nem emelik az adókat több bevétel céljából, se nem próbálnak takarékoskodni, kiváltképpen a leginkább megnőtt hadügyi kiadások területén nem.
Pedig Amerika 200 000 katonát tart fegyverben világszerte. Így aztán senki sem értette, hogy a világ legnagyobb armadájának az ura csapatai növekedése ellenére béke Nobel díjat kapott. A lehetséges magyarázat: A díjat azért kapta, mert főleg tőle függ, hogy Irán ellen háború lesz, vagy nem.

A történelemben gyakran előfordult, hogy gazdaságilag levitézlett politikusok, a hatalom megtartásához utolsó lehetőségként a háborút választották. Ez annál inkább érvényes, ha egy ország válságban van, és a kilábaláshoz a háborút látja az utolsó lehetőségnek. Így például Amerika 20. századi történelmének legnagyobb válságát az első világháborúba, a 20-as, 30-as évek válságát pedig a második világháborúba való belépéssel győzte le. Kísértve lehet, hogy a jelenlegi gazdasági válságot hasonló módon oldja meg. Ugyanis Amerika a két világháborúval nem csak két legnagyobb államadósságától szabadult meg, hanem a világ vezető gazdasági hatalma lett. Tehát nagy a kísértés, hogy harmadszor is ugyanazt az utat járja. Ilyen háttérrel a háborús előkészületek rémisztőek:

1. Izrael jobboldali radikális miniszterelnöke háborúpárti és kiszámíthatatlan. Állandóan változó iráni fenyegetéseket emleget, amelyek egyike sem bizonyult eddig igaznak. Hangvétele azonban egyre élesebb és az utóbbi hónapokban a világ minden fontos fővárosában megfordult, hogy támogatást kapjon. Merkel asszony állítólag a Nibelungok hűségét ígérte neki, mint II. Vilmos az osztrákoknak, vagy az angolok és a franciák a lengyeleknek.
2. Izrael már felállította Irán előtt a Németországtól szállított atom tengeralattjáróit, és a Grúziában az oroszok által lerombolt atomrakéta-állást nem csak felépítette és Irán ellen irányította, hanem 90 amerikai rakétaszakértővel meg is erősítette.
3. Az Izrael által befolyásolt világsajtó hétről hétre élesebb hangnemben támadja Iránt, változó érvekkel - ami ugyanolyan propaganda-hadjárat, mint ami az iraki háború előtt a világot hamis állításokkal a háború elfogadására, sőt elősegítésére ösztönözte.
4. A katonai előkészületek is messzire jutottak. Az amerikai hadseregnek ugyan még nem sikerült pacifikálni Irán két szomszédállamát, Irakot és Afganisztánt, de háborús körülmények között a világ legnagyobb hadsereg koncentrációját vitték végbe. Az iráni partok előtti amerikai hajóhad összevonás a legnagyobb az USA történelmében. A béke Nobel díj komité ebben a helyzetben jól számított, hogy egy Irán elleni háború az amerikai elnök jóváhagyása nélkül nem történhet meg, legkevésbé egy béke Nobel díjas elnök által. Azonban a bankok, az olajmultik, a fegyvergyártó lobbyk, a hadsereg és az Izrael lobbyk nyomása kikényszerítheti az USA hadba lépését, ha Izrael első csapást mér Iránra, és a megnevezett hatalmasok érdekeiket biztosítani akarják.

Mindamellett az USA nem csak a világ leginkább eladósodott országa, hanem a dollárral világbirodalma is szétesne. A ,,föld egyetlen világhatalma" jelenleg éppúgy a felbomlás állapotában van, mint húsz évvel ezelőtt a szovjet birodalom. A kínaiak már kemény rúgásokkal értésére adták az amerikai elnöknek, hogy nem ismerik el többé uralmát. Ha Izrael háborút kezd, az amerikai elnök kétségbeejtő válaszút elé kerül; vagy tovább süllyed a pénzügyi, gazdasági és szociális válság mocsarába, vagy kiutat keres egy világháborúban, mint amiből már kettő Amerika sikerének az alapja lett.

Egy új világháború veszélye a második óta soha nem volt akkora, mint ma. Jogos tehát az európai értelmiségi körök növekvő Amerika kritikája. De megakadályozni nem tudjuk.

Egy Irán elleni háború nem maradna helyi jellegű, még akkor sem, ha kezdetben csak rakétákkal vívnák meg.

A kínaiak be fognak avatkozni Irán oldalán, közvetlenül vagy közvetve, és lehetséges, hogy az oroszok is, hogy Amerika ne érje el határaikat, és ne legyen túlságosan hatalmas.

Izrael és az USA oldalán a NATO-államok kényszerülnek segítséget nyújtani, mint Irak esetében, pláne ha előzőleg Nibelung hűséget esküdtek. Tehát Európa háborús részvételére is fel kell készülnünk.

Milyen hatással lenne egy iráni harmadik világháború számunkra?
1. Minden Irán elleni háború a hormuzi szorost azonnal járhatatlanná tenné és az olajárat annál inkább emelné, minél tovább a háború tart. Az olajár emelkedése azonban a gazdaság és a fogyasztók költségeit is növelné. Tehát hiánnyal, korlátozásokkal és a fogyasztói árak emelkedésével kell számolnunk.
2. Minden háborúban emelkedik a hadi termékek iránti kereslet. A világ hadiipara tehát - mindenek előtt az USA-ban - ujjongani fog, újra teljes gőzzel dolgozhat, növekedhet. Ez hatással lesz néhány mellékágra is, mint pl. az autóipar, textilipar, hajó- és repülőgépgyártás. Emelkedik a termelés, habár csak emelkedő árak mellett.
3. Minden háborún a bankok nyernek. Nem beszélnek többet rossz banki termékekről, pazarló bankárokról, hanem a központi bankok gondjairól, hogy ellássák pénzzel a háború viselőjét. A bankok újból nyújthatnak hiteleket. A növekvő infláció a dollárt a háború végéig életben tartaná. Csak a háború után szokták a háború finanszírozásának bűneit elővenni.

Hogy az USA növekvő pénzszükségleteit a vazallusok pénztárcájából is fedezi, már az iraki és az afganisztáni háborúban is bevett szokássá lett. A háború tehát nem csak Izraelt és Amerikát, hanem mindnyájunkat el fog szegényíteni. Mivel a háború finanszírozására nincs meg a pénz, azt inflációval fogják megoldani, mint már az első két világháborúban is.

Az Irán elleni háborúba Amerika a NATO-t is be fogja vetni. (Szövetségi csapda) Kormányunk kénytelen lesz katonáinknak megmagyarázni, hogy miért nem csak Afganisztánban, hanem Iránban is zsoldoskodniuk kell, és a Parlamentben meg kellene szereznie a többséget a háborús költségek behajtásához. Már egyszer sikerült az SPD-nek és a Zöldeknek (Jóska Fischer) a békeharc hazugságával valódi háborús bedobást megszavaztatniuk. Egy harmadik világháborút megszavaztatni azonban az USA minden nyomása ellenére nehéz lesz. A lakosság elutasító magatartása közben nőni fog és lehetséges, hogy leválasztja a túl segítőkész kormányt.

Talán azonban a Merkel kormány is a háborúban látja a kiutat zsákutcás helyzetéből a bankok megsegítése és az állam eladósodása után, amikor a szociális rendszer összeomlása és társadalmi nyugtalanság fenyeget.

A háború veszélye előttünk áll. A következő hónapokban eldől, hogy egy harmadik világháborúba sodródunk, vagy ezt a veszélyt még el tudjuk kerülni.

Professzor Dr. Eberhard Hamer, Megjelent: Zeit-Fragen 2010.03.08.

Fordította: Vajta Dénes

Nemzeti Internet Figyelő







 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
A magyarok titkos története
  2010-06-20 21:45:02, vasárnap
 
 





A MAGYAROK TITKOS TÖRTÉNETE









GRANDPIERRE K. ENDRE:

KIRÁLYGYILKOSSÁGOK

HOGYAN HALTAK MEG A MAGYAR KIRÁLYOK?


E könyv megjelenését 1985-bena pártállam cenzúragépezete megakadályozta!


Link








GRANDPIERRE K. ENDRE


A MAGYAROK ISTENÉNEK ELRABLÁSA

AVAGY

A MAGYAR FAJ NAGY ELÁRULTATÁSA


Link











KISZELY ISTVÁN: A MAGYAR NÉP ŐSTÖRTÉNETE
(Mit adott a magyarság a világnak)


Link








Mostantól papírunk van róla: a honfoglaló magyarok a hunoktól származtak

Link








A MAGYARSÁG 20000 ÉVES TÖRTÉNELME


Link








A magyar nép kialakulása


Link








A hunok titkos története teljes film - YouTube


Link



,,Jaj annak a népnek amelynek történelmét az ellenségei írják!"






 
 
0 komment , kategória:  Történelem  
A felelős
  2010-06-20 21:36:47, vasárnap
 
 




Bayer Zsolt: A FELELŐS - Álláspont

Behívták Demszky Gábort a tévébe, megkérdezni tőle, vajon ki a felelős a BKV helyzetéért.

Demszky Gábor bement a tévébe, és elmondta, hogy az égvilágon mindenki felelős, rajta kívül.

Nincsen Budapesten semmi sem, amiért Demszky Jólfésült Gábor felelős lenne. Hiszen ő még csak húsz éve áll ennek a szétrothadt, lepusztult, ócska városnak az élén.

Megkérdezték Demszky Gábortól, hogyan legyenek lojálisak a dolgozók a céghez, amikor azt látják, hogy minden napra jut egy letartóztatás.

Azt mondta erre a húsz éve főpolgármester, hogy ő inkább a sztrájkról beszélne.

És mi mindannyian mélyen megértettük, hogy ő inkább a sztrájkról beszélne.

És beszélt. Ezernyi hülyeséget. Összehordott hetet-havat, mellébeszélt, hazudozott. Ócskán, gyáván, sunyin, szarember módjára.

Aztán a riporter visszatért a lojalitás kérdésére, meg arra, hogy hová is lett a pénz, miért került ilyen helyzetbe a BKV. Egészen pontosan ezt kérdezte Süveges Gergő:

,,2002-ben nullára konszolidálták a BKV-t, azóta 90 milliárd forint adósság halmozódott fel. Mi ennek az oka?"

Demszky pedig így kezdte a választ:

,,Ez többek között a sztrájkfenyegetések következménye..."

Ezen a ponton Süveges Gergőből kibuggyant az őszinte megdöbbenés:

,,Na ne vicceljen!" - mondta spontánul a riporter, de a húsz éve polgármester semmi másban, de hazudozásban óriási rutinra tett szert, és szemrebbenés nélkül így folytatta:

,,Egészen komolyan mondom..."

Pszichológiai alaptétel, hogy aki ,,egészen komolyan mondja", az fixen hazudik. És Demszky egészen komolyan mondta. S mondandójának az volt a veleje, hogy elment a pénz a bérekre.

Tényleg nincs a pofátlanságnak, az aljasságnak határa.

Ott ül a tévében egy ember, aki húsz éve irányítja ezt a szarába szakadt Budapestet. Aki a világ legdrágább metróját építteti, ami soha nem fog elkészülni. Aki alatt kátyúzás címén olyan munkákat számláznak le, amely munkákat soha el nem végeztek, ellenben a város útjai pocsékok és járhatatlanok. Aki alatt szellemváros lett a belváros, a Kossuth Lajos utcán csak a szél fütyül, és hordja a mocskot a bedeszkázott kirakatok előtt. Aki alatt minden pénz eltűnt, és semmi sem lett belőle. Aki alatt a BKV járműparkját nem tudnánk értékesíteni Burkina Fasóban sem. Ott ül a húsz éve polgármester, aki szolgálati autóval jár horvátországi nyaralójába, és a hedonista, magukat gennyesre kereső BKV-s buszvezetőket hibáztatja azért, mert a fővárosának százszázalékos tulajdonában lévő cég hosszú évek óta egy csődtömeg. S azért sem érez semmi felelősséget, hogy nevezett cég az MSZP és az SZDSZ házi pénztáraként funkcionált az utóbbi évek gazembereinek országlása idején. Szavai szerint egymilliárd forintot ,,fizethettek ki jogtalanul", ám ez csak csepp a tengerben. Bezzeg azok a szemét sofőrök, csak vitték haza számolatlanul a pulykapénzt...

Hú, a tetves büdös mindenit! Vagy még inkább az úristenedet, te Demszky!

S még folytathatnám - de minek?

Nincs mit folytatni, nincs mit mondani. Ezek tényleg az utolsó órák. Egy mocskos hatalom regnálásának mocskos végórái.

Még bemennek párszor a tévébe hazudozni.

Még egy ideig megpróbálják egymásnak ugrasztani a kiszipolyozott munkavállalókat.

Még elmennek Zanzibárba párszor, mint az igazi seggfej maffiózók, aztán hazavitetik magukat a szolgálati autóval - de aztán vége lesz.

És amikor vége lesz, akkor kezdődik csak igazán. Akkor kell szigorú rovancsot csinálni, és nem engedni, hogy megússzák. Mert ha ezt mind meg lehet úszni, akkor végképp nem lesz miről beszélni.

Akkor az új hatalom is csak szem lesz a láncban.

De azt nem teheti meg. Már csak önérdekből sem.
Bayer Zsolt

Forrás: magyar Hírlap online /2010.03/





A GAZDAG ORSZÁG... (Made in Hungary...)

Egy balfácán miniszter kijelentése nyomán

"Stabil a gazdaság és nagy a jólét"

Asszem azé vagyok depressziós, mer az agyamra mönt a jólét. Mán nem tom a nyugdíjamat hová tönni, mer annyi bank van, én mög nem ismeröm ki magam köztük.
Vigyem a pénzöm Bécsbe? Svájcba? Délszigeti offsor cégbe fektessem?
Valaki aggyon mán tanácsot a keservit!

A lányomék is csak azé szoronganak velünk együtt egy 49 nm-es panellakásban, mer a bőség zavarában nem tunnak választanyi a sok lehetőség közű: Most a budai hegyekre költözzenek-é, vagy egy pesti őrzött-védött lakóparkba, mer azé akármilyen ócsúságba nem akarnának mönni, mit szónának a barátok, mög a rokonyok...!

Penig gyorsan kéne intézkönni, mer ez a hülye vaktyúk EU még a végén ténneg aszt hiszi, hogy itt valami baj van a gazdasággal, vagy a gazdákodássaaaa vagy mivee, pedig ilyesmi csak gyerékkorom meséiben fordút elő!

Hun vagyunk mán attú! Heiszön manapság múzeumokban mutigatják a szegíny embört, hogy: Ni! Ilyen vót, oszt ilyen lött... Csak a nyilat felejtétték ki, melyik vót, oszt melyik lött...

Mé, heiszön ezéket a fránya betonpanel gettókat is azé hagyták mög, hátha eccő világörökség díjat kapnak. Tuggyátok, mint afféle skanzen vagy mi a csuda.

Oszt ha majd gyün a Világörökség-zsűri vagy mi, akkó mi mutogatunk mög tátogunk, jelezve evvee, hogy ezöket itteny emböröknek szánták lakóházul, de itt mán csak múmiák laknak.

Szegínység? Ammög mi a rosseb?

Gazdagok vagyunk mi mán évtizede. Hozzánk képest a Demszkov, a Megyó mög a Kisz Fecó kismiska!

Ugyan!

No hát!


2005 November 18.
 
 
0 komment , kategória:  Média  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 56 
2010.05 2010. Június 2010.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 56 db bejegyzés
e év: 449 db bejegyzés
Összes: 4824 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 611
  • e Hét: 2107
  • e Hónap: 19251
  • e Év: 156623
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.