Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Örökzöld dallamok
  2015-09-19 20:00:52, szombat
 
 







ÖRÖKZÖLD DALLAMOK - SLÁGERTURMIX


Egy kis válogatás - hét végére

Jó szórakozást kívánok!


Mottónk:

"A zene felold, örömet ad és jobbá tesz."

"Két ember között legrövidebb út a zene!"

"Nem számít, hogy elmúltak az évek,
mert szívedben még zeng az ének,
míg onnan ki nem fogy a dal,
addig fiatal maradsz, nagyon fiatal."







Middle Of The Road - Samson And Delilah /1972/

Link



Bee Gees - Massachusetts

Link



Tom Jones - DELILAH /1968/

Link



Baccara - Sorry, I'm A Lady /1978/

Link



Michael Jackson - Black Or White

Link





Daniel Boone - Beautiful Sunday /1972/

Link



A Whiter Shade Of Pale - Procol Harum /1995/

Link



Abba - Money Money Money /1976/

Link



Christie - Yellow River /1970 /

Link



Simon & Garfunkel : El Condor Pasa (1970)

Link



Pussycat - Mississippi 1991

Link





Middle of the Road - Soley Soley /1971/

Link



UB 40 - Can't Help Falling In Love /1993/

Link



dj Ötzi - Anton Aus Tirol /1999/

Link













 
 
0 komment , kategória:  Örökzöld dallamok  
Az "elgáncsolt" bevándorló
  2015-09-19 19:00:19, szombat
 
 




AZ "ELGÁNCSOLT" BEVÁNDORLÓ


Az Al-Kaidától Madridba igazolt át az ,,elgáncsolt" bevándorló
szeptember 19th, 2015

Úgy látszik valaki elért a "barátunkhoz" és megmondta neki, hogy feladhatja álcáját. Természetesen ő már Európában van.

Megjegyzés magyar olvasóinknak: A képen látható személy volt az akit egy magyar újságírónő "elgáncsolt" a szerb határ közelében magyar területen, ami után ez a személy törvénytelenül lépett a zöld határon Magyarország földjére.

A magyar újságírónő ellen azóta hajszát indított a szemforgató "liberális" és korporativista tőkés sajtó. Az őt alkalmazó magyar televíziót szintén halálos fenyegetések érték. Vvhabita terrorista szervezetek kivégzéssel és halállal fenyegetik ennek a magyar TV-nek a munkatársait, családtagjaikat és az újságírónőt. Tunéziai szélsőségesek azóta hacker támadást követtek el az érintett magyar TV web oldala ellen.

Nézzék meg az állítólag "elgáncsolt" személynek a közösségi média profilját. Hát ez a szegény "menekült labdarúgó edző" korábban vahabita terrorszervezetek zászlóival dobta fel közösségi profilját. Lehet látni rajta Al-Kaida zászlót (Jabhat Al-Nusra) és az FSA kalóz lobogóját. Azokét, akik miatt millióknak kellett lakhelyét elhagyni Szíriában.

Ne higgyenek a szemforgató non stop hazudozó nyugati médiának és vahabita szövetségeseiknek! A képen látható figura már Európában van. 117 négyzetméteres kis lakást és egy jól fizető állást kapott Spanyolországban Madrid külvárosához tartozó Getafe csapatánál. Közben L. P. magyar újságírónak az életéért kell reszketni.

Európa hosszabb távon halálra ítélte magát azzal az önpusztító politikával, amit folytat. Magyarországnak még van esélye. Most álljanak a sarkukra és szegüljenek ellene a vahabita mételynek.

Az önök érdeke is, hogy a Szíriai Arab Köztársaság megnyerje honvédő háborúját a terrorizmus ellen és szponzorai ellen. Ne alkudjanak meg. Legyenek önök az Ellenállás európai bázisa. Felejtsék el kicsinyes vitáikat szomszédjainkkal, fogjanak össze és szegüljenek ellene a gyarmatosító elitnek.

A nyugat már menthetetlen, de Kelet-Európának még van esélye.

Az ellenállás sohasem hasztalan! Erre tanít Szíria népe.

Orientalista.hu - Szíriai Arab Hadsereg


Link








Megérkezett Madridba és új életet kezd az elgáncsolt szír férfi
2015. szeptember 17., csütörtök,
Szerző: hvg.hu

A spanyol Getafe futballcsapat edzője lesz, kapott egy nagy lakást is és munkaszerződést, így felesége és többi gyereke is követheti őt Spanyolországba.

Megérkezett Madridba Osama Abdul Mohsen - jelentette az euronews.hu. Ő az a szír férfi, akit László Petra, az N1 operatőre elgáncsolt, amikor gyermekével együtt futott a magyar határnál.

A gáncsolásról készült felvételek bejárták az egész világot, így kereste meg őt a spanyol futballszövetség és szerződést ajánlottak neki: a Getafe csapatának lesz edzője a Szíriában is fociedzőként dolgozó férfi. Mivel nem menekültstátuszt, hanem munkaszerződést kapott, így felesége és többi gyereke is követheti őt Spanyolországba.

Kapott még egy 114 négyzetméteres lakást is a spanyoloktól - jelenti az euronews.


Link





 
 
0 komment , kategória:  Tragédiák - katasztrófák  
Zöldparadicsom télire
  2015-09-19 19:00:12, szombat
 
 




ZÖLDPARADICSOM TÉLIRE


Receptek


Általában mindenkinek marad a kertjében olyan paradicsom, ami már nyáron nem érik be... És itt van erre néhány jó és nagyon finom recept.


ECETES ZÖLDPARADICSOM 01.

Hozzávalók:
2 kg paradicsom,
1 l víz, 6 dkg só,
1 dl 20%-os ecet,
5 babérlevél, szegfűszeg, szegfűbors, koriander, mustármag, fekete bors,
1 g nátrium benzoát (vagy szalicil)

Elkészítése:
Azonos méretű paradicsomokat válogatunk, jól megmossuk, majd üvegekbe rakjuk. A vízbe beletesszük a sót és a fűszereket, kb. 30 percig forraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk az ecetet és a tartósítószert. Amikor kihűlt a lé, ráöntjük a paradicsomra, és az üvegeket légmentesen lezárjuk.

ECETES ZÖLDPARADICSOM 02.

Elkészítése:
Egyforma nagy, egyenletesen zöld, egészséges, szár nélküli, nyomódástól mentes és legalább dió nagyságú paradicsomokat válasszunk ki savanyításra. Alapos mosás után a paradicsomot üvegekbe rakjuk. Minden 1 liter felöntéséhez 8 dl víz, 5 dkg só, 2 g szemes bors, 2 g szegfűbors, 1-2 szem szegfűszeg, 4-5 db babérlevél szükséges. Az oldatot felforraljuk, majd a tűzről levéve, hűtés közben 1,5 dl 20 százalékos ecetet és 1 g benzolsavas nátriumot adunk hozzá. Az oldatot csak kihűlés után öntjük az üvegekbe rakott paradicsomra, majd celofánnal lezárjuk.

EGÉSZBEN TARTÓSÍTOTT NYERS PARADICSOM

Hozzávalók:
1 kg paradicsom (piros vagy zöld),
3 dl borecet,
8 dkg cukor,
6 gerezd fokhagyma,
3 babérlevél,
1 csomagnyi tartósító,
5-6 mustármag,


Elkészítése:
Az azonos nagyságú paradicsomokat alaposan megmossuk, a kocsányos részét éles késsel kivágjuk.
Az ecetbe beletesszük a fokhagymagerezdeket, a mustárt és a babérlevelet. Sóval, cukorral ízesítjük és felforraljuk. A tűzről levéve belekeverjük a savanyúságtartósítót. A paradicsomokat üvegekbe rakjuk és ráöntjük az elkészített, kihűtött lét. Légmentesen lezárva hűvös, sötét helyen tároljuk.

FŐTT ZÖLDPARADICSOM-SALÁTA

Hozzávalók:
éretlen, zöld paradicsom, tetszés szerinti mennyiségben,
kilogrammonként: 1 nagy fej vöröshagyma, 3 dkg só, a lé minden literjéhez: 3 cl 10%-os ecet, 5-10 dkg kristálycukor, 1 csokor friss kapor

Elkészítése:
A paradicsomot megmossuk, csumáját éles kiskéssel kikanyarítjuk, húsát felszeleteljük. Hozzákarikázzuk a megtisztított és megmosott vöröshagymát. Tálba tesszük, rászórjuk a sót, és jól összeforgatjuk. Befedve 24 órán keresztül állni hagyjuk, közben többször megforgatjuk. Másnap vízzel, ecettel, cukorral salátalevet készítünk, felforraljuk, majd apránként beletesszük a hagymás paradicsomot. Éppen csak egy pillanatig forraljuk, ezután szűrőkanállal kiszedjük, lecsöpögtetjük, és tiszta, kiforrázott üvegekbe tesszük. A paradicsom leszűrt, sós levét hozzáöntjük az ecetes léhez, újra felforraljuk, végül rátöltjük az üvegekre. Csak lazán kötjük le. Másnapig várunk, hogy beszívja a lé egy részét. Utánatöltünk egy keveset az ecetes léből (éppen fedje el a paradicsomot), végül szorosan, légmentesen lekötve a kamrába tesszük. Megjegyzés: Nagyon jól hasznosítható ily módon a kiskerttulajdonosok már be nem érő, zöld paradicsomja.

FŰSZERES PARADICSOM 01.

Hozzávalók 2 db. 5 dl üveghez:
50 dkg apró szemű paradicsom,
2 nagy fej hagyma,
8-10 gerezd fokhagyma,
5-5 dkg zöld és fekete olajbogyó (magos),
5 dkg olívaolaj,
1 evőkanál szegfűszeg,
1/2 teáskanál só

Elkészítése:
A megmosott paradicsomokat megtöröljük. A megtisztított, felkarikázott hagymát forrásban lévő sós vízben 1 percig előfőzzük. Leszűrjük, megtöröljük.
A paradicsomot, hagymakarikát, a megtisztított fokhagymagerezdeket, olajbogyót üvegekbe rakjuk. Szegfűszeggel, olajjal, sóval, ízesítjük, annyi olajat öntünk rá, hogy ellepje. Az üvegeket jól lezárjuk. 2-3 napig érleljük.

ZÖLD PARADICSOM ECETBEN

Elkészítése:
A kis, kemény paradicsomokat megmossuk, lecsumázzuk. 2-3 kis zöld dinnyét is megmosunk, ha nem egészen kicsik, akkor félbe vagy gerezdekbe vágjuk őket. Az üveg aljára szőlő- és meggyfalevelet, kaporszárat fektetünk, erre rétegezzük szépen elrendezve a zöld paradicsomot és a dinnyét. Néhány apróbb zöldpaprikát is rakhatunk közé. A tetejére is tegyünk kaporszárat és szőlőlevelet. Ízlés szerint hígított és cukorral, sóval ízesített ecetet felfőzünk néhány szem borssal, forrón a paradicsomokra öntjük, az üveget szorosan lekötjük, és száraz gőzbe tesszük.

ZÖLD PARADICSOM ÉDES-SAVANYKÁSAN

Elkészítése:
A zöld paradicsom kisebb bogyóit mossuk meg, és kissé vágjuk ki a kocsányrésznél. Néhány helyen szurkáljuk meg rozsdamentes villával vagy kihegyezett tiszta fapálcikával. Tegyük be egy tálba, 2 evőkanál sóval keverjük többször át, takarjuk le, és egy éjszakán át, hagyjuk állni. Ez fontos, mert így a kellemetlen kesernyés ízeket kivonjuk belőle. Másnap öntsük le róla a nedvet, majd folyó-vízzel öblítsük le a paradicsomokat és csöpögtessük le. Ezután rakjuk üvegekbe. Készítsünk felöntő levet 1 liter vízből és 3/4 liter borecetből (5%-os töménységű), 20 dkg cukorral, 2 dkg sóval, 4 kis babérlevéllel, 4 kis kaporlevéllel, 3 evőkanál mustármaggal, és azt forrón öntsük a paradicsomra. Takarjuk le. Legjobb ilyenkor ezt egy nagyobb üvegbe rakni. Egy hét után öntsük le a levét, Forraljuk fel ismét, és így forrón öntsük a paradicsomra. Még egy hét után ismételjük meg, de úgy, hogy ekkor már kisebb üvegekbe vagy jól zárható nagy üvegbe rakjuk a paradicsomot. A forrón lezárt üveget azonnal tegyük egy napra száraz gőzbe. Nagyon kellemes, különleges ízű savanyúság lesz.

ZÖLD PARADICSOM ÜVEGBEN ELTÉVE

Elkészítése:
A kis bogyójú - talán legjobb a hosszúkás San Marsano - fajtát dolgozzuk így fel. Az uborkánál elmondottak szerint mossuk meg, szedjük le a kocsánymaradékot, majd 2-3 helyen rozsdamentes villával szurkáljuk meg, hogy a felöntő lé jól átjárja. Lecsöpögtetve rakjuk üvegekbe. Készítsünk - az ecetes uborkánál leírtak szerint - zöld leveles és szemes fűszerekből felöntő levet. Adjunk hozzá sót, cukrot és minden liter vízhez számítva 2,5- 3,5 dl 10%-os ecetet. Ezzel forrázzuk az üvegekbe rakott zöld paradicsomot, majd ne zárjuk, csak takarjuk le. Másnap öntsük le a felöntő levet. Forraljuk fel még egyszer, tegyünk minden üvegbe egy késhegynyi szalicilt vagy benzoesavas nátriumot, a forró felöntő levet töltsük rá, légtelenítsük, majd celofánnal meg csavaros tetővel, vagy ha ez nincs, dupla celofánnal zárjuk le, és tegyük másnapig száraz gőzbe.

ZÖLD PARADICSOM, CSÍPŐS LÉBEN

Hozzávalók:
Tetszés szerinti mennyiségben zöld paradicsom, l-enként 3 dl 10%-os ecet, ízlés szerint só és cukor, 1 teáskanál őrölt fekete bors, 1 babérlevél, 1 meggyfalevél, 1 mokkáskanál őrölt mustármag, 2 db cseresznyepaprika

Elkészítése:
A zöld paradicsomot megmosom, szárát leveszem, majd gondosan kiforrázott üvegekbe teszem. Az üvegbe rakom a megmosott cseresznyepaprikát, meggyfalevelet és babérlevelet is. A vízbe beleöntöm az ecetet, a sót, a cukrot és a fűszereket, majd felforralom. Ha teljesen kihűlt, ráöntöm a paradicsomra, és lazán lefedem. Egynapi várakozás után kevés levet utána töltök, mert a paradicsom valamennyit beszív. Szorosan lekötve teszem el a helyére.

ZÖLDPARADICSOM - SALÁTA

Elkészítése:
A paradicsomot keresztben, 1/2 cm-es karikákra vágjuk, 5 kg paradicsomra, 1 kg hagymát számítunk, amit szintén karikákra vágunk. Nagy tálba helyezzük, megsózzuk, (3 dkg só / 1 kg). Így hagyjuk állni 24 óráig. Másnap ecetes levet készítünk 3 l víz, 1 l 10%-os ecet arányban, 10 dkg cukorral. A levet felforraljuk, és a hagymás paradicsomot részletekben beledobáljuk. Egyet forraljuk, szűrőkanállal kiszedjük, üvegekbe rakjuk. Végül a megmaradt ecetes levet ráöntjük. Ha másnapig leve elapadt, utána öntünk. Kihűlés után lekötjük.

ZÖLDPARADICSOM CUKORBAN 01.

Elkészítése:
A szép zöld paradicsomot karikára vágva, egy percre forró ecetes vízbe dobjuk. Szitán lecsorgatjuk a vizet, aztán súlyát megmérve ugyanannyi cukorból és annyi vízből amennyit a cukor felvesz, szirupot főzünk. Mikor javában forr, néhány percre beledobjuk a gyümölcsöt, s mikor kiszedjük, a szirupot tovább forraljuk, míg jó sűrű lesz. Ezalatt 1-2 citromot megfőzünk, hogy keserűségét elveszítse, és aztán karikára vágva a kihűlt, és üvegbe rakott paradicsom közé tesszük. A szirupot hidegen ráöntjük, az üvegeket légmentesen lezárjuk, és aztán jól kidunsztoljuk.

ZÖLDPARADICSOM CUKORBAN 02.

Elkészítése:
Apró, hosszúkás vagy gömbölyű zöldparadicsomot használunk erre a célra. Az apróbbakat egészben hagyjuk, a nagyobbakat kétfelé vágjuk, 24 órán át gyenge ecetes oldatban áztatjuk. Szitára öntve, vizét lecsorgatva megmérjük. Ugyan olyan súlyú cukrot meglocsolunk kevés vízzel, és addig főzzük, míg újra fehér és olyan lesz, mint a kristálycukor. Akkor beleöntjük a paradicsomot, és egyszer- kétszer felforraljuk, majd 24 óráig hűvös helyen állni hagyjuk. Ezután valamivel tovább forraljuk, 3-4 szer, és újabb 24 óra állás után még egyszer jól felfőzzük. Üvegbe öntjük, kevés vaníliát teszünk egy-egy üvegbe. Nagyon finom kompótnak, de torták díszítésére, és püspökkenyérbe füge helyett is használhatjuk.

ZÖLDPARADICSOM CUKORBAN 03.

Elkészítése:
Az apró, éretlen, zöld gyümölcsöket vízben puhára főzzük. Szitára tesszük, hogy a víz lecsorogjon, lehámozzuk a héját. Ezután mázas, vagy porcelánedényekbe rakva, leöntjük finom bor- vagy gyümölcsecettel. Így áll fél napig, majd leöntjük róla az ecetet. 1 kg zöldparadicsomra számított 1.5 kg cukorból nagyon kevés vízzel szirupot főzünk, beleteszünk 5 szegfűszeget, 15 szem fehérborsot, 10 mustármagot, 5 g egész fahéjat végül pedig a paradicsomot. 30 percig főzzük, akkor kiszedjük a gyümölcsöt, a szirupot sűrűbbre főzzük, és átszűrve forrón öntjük az üvegbe rakott paradicsomra. A végén természetesen légmentesen lezárjuk az üvegeket.

ZÖLDPARADICSOM CUKORBAN 04.

Elkészítése:
Az apró, kemény zöld paradicsomokat megmosva, pár órán át ecetes vagy gyengén meszes vízben áztatjuk (a víz éppen csak fehér legyen), majd többször váltott vízben jól lemossuk. 1 kg paradicsomhoz 1 kg cukorral nagyon sűrű szirupot főzünk, a habját leszedjük. Beletéve a paradicsomot, 10 percig főzzük, másnapig félretesszük. Ekkor a szirupot leszűrve beforraljuk, a gyümölcsre öntve félretesszük. Ezt 3 napon át, ismételjük. Utoljára a szirupba darabka vaníliát téve, a paradicsomot átforrósítjuk benne.
Üvegekbe töltve, lekötjük, száraz gőzbe rakjuk. Ezeket a cukrozott gyümölcsöket - a paradicsomról és a tökről rendszerint azt hiszik, hogy valami egzotikus gyümölcs - kompótos tál díszítésére, gyümölcskocsonyához, gyümölcsrizshez, vagy savanykás gyümölcsökkel gyümölcs-salátákhoz is használhatjuk.

ZÖLD PARADICSOM, CSÍPŐS LÉBEN

Hozzávalók:
Tetszés szerinti mennyiségben zöld paradicsom, literenként 3 dl 10%-os ecet, ízlés szerint só és cukor, 1 teáskanál őrölt fekete bors, 1 babérlevél, 1 meggyfalevél, 1 mokkáskanál őrölt mustármag, 2 db cseresznyepaprika

Elkészítése:
A zöld paradicsomot megmosom, szárát leveszem, majd gondosan kiforrázott üvegekbe teszem. Az üvegbe rakom a megmosott cseresznyepaprikát, meggyfalevelet és babérlevelet is. A vízbe beleöntöm az ecetet, a sót, a cukrot és a fűszereket, majd felforralom. Ha teljesen kihűlt, ráöntöm a paradicsomra, és lazán lefedem. Egynapi várakozás után kevés levet utána töltök, mert a paradicsom valamennyit beszív. Szorosan lekötve teszem el a helyére.

ZÖLD PARADICSOM ELTEVÉSE ECETBEN

Elkészítése:
Apró zöldparadicsomot jól megmosunk, azután uborkás üvegekbe töltjük. Ecetben ízlés szerint sót, kevés cukrot, borsot, koriandermagot főzünk, forrón ráöntjük a paradicsomra, keresztbe tett tormát teszünk a tetejére és lekötjük. Csak 6-8 hét múlva kezdjük használni.
Forrás: Vizvári Mariska szakácskönyve

ZÖLDPARADICSOM-LEKVÁR
Hozzávalók: Kemény zöldparadicsom, kilónként 40-50 dkg kristálycukor, 1 dkg cukorral összedarált fűszerfélék (szegfűbors, szegfűszeg, fahéj), reszelt gyömbér vagy citromhéj

Elkészítése:
A megmosott paradicsomot annyi vízzel, amennyi ellepi, megfőzzük, de arra ügyeljünk, hogy ne repedjenek szét. A vizet leöntjük, a zöldséget átpasszírozzuk. Lassú tűzön forraljuk, és amikor sűrűsödik, hozzáadjuk a cukrot. Állandó kevergetéssel sűrűre főzzük. Az utolsó negyedórában adjuk hozzá a fűszereket. Csavaros üvegekbe töltjük, a tetejét vastagon megszórjuk kristálycukorral, lefedjük. Egy napig száraz gőzben tartjuk. Finom ízű, zamata a fügelekváréhoz hasonít.

ZÖLDPARADICSOM-SALÁTA

Elkészítése:
A paradicsomot keresztben 1/2 cm-es karikákra vágjuk, 5 kg paradicsomra 1 kg hagymát számítunk, amit szintén karikákra vágunk. Nagy tálba helyezzük és megsózzuk (1 kg anyagra 3 dkg só). Így hagyjuk állni 24 óráig. Másnap ecetes levet készítünk 3 l víz, 1 l enyhe ecetarányban, 10 dkg cukorral. A levet felforraljuk, és a hagymás paradicsomot részletekben beledobjuk. Egyet forraljuk, szűrőkanállal kiszedjük, és üvegbe rakjuk. Végül a megmaradt ecetes levet ráöntjük. Ha másnap a leve leapadt, még töltünk utána. Kihűlés után lekötjük.

ZÖLDPARADICSOM-SALÁTA FŐZVE

Hozzávalók:
Tetszés szerinti mennyiségben éretlen zöld paradicsom, kilogrammonként 1 fej vöröshagyma, 3 dkg só, a levéhez pedig 1,5 l vízhez 0,5 l ecet (10%-os), 5 dkg cukor, 1 csokor kapor. (Aki édesebben szereti, tegyen több cukrot bele!)

Elkészítése:
A zöld paradicsomot megmosom és felkarikázom, a tisztított vöröshagymával együtt. Tálba téve megsózom, és letakarva állni hagyom 24 órán keresztül. Másnap a vízzel, ecettel, cukorral levet készítek, felforralom, majd apránként beleteszem a hagymás paradicsomot. Éppen csak egyet forralok rajta, majd szűrőkanálban lecsöpögtetve, kiforrázott üvegekbe töltöm. A zöld paradicsom sós levét hozzáöntöm az ecetes léhez, majd újból felforralva rátöltöm az üvegekre. Lazán kötöm csak le, majd másnap a leapadt levet kiegészítem, és ezután véglegesen lekötöm.

ZÖLDPARADICSOM-SALÁTA HAGYMÁVAL

Hozzávalók:
1 kg paradicsom,
20 dkg hagyma,
2 dkg só,
tartósítószer,
felöntőlé: 1 l vízhez 3 dl 10%-os ecet, 4-5 dkg cukor, 1 dkg só

Elkészítése:
Ősszel nem minden paradicsom érik be. Úgy hasznosíthatjuk a kiskertünkben termett paradicsomot, hogy salátának tesszük el. Finom és különleges. A megmosott paradicsomot keresztben fél cm-es karikákra vágjuk. Megtisztítjuk és felkarikázzuk a hagymát is. A zöldségeket besózzuk, és 24 órán át, állni hagyjuk. Felöntő levet készítünk, felforraljuk, majd a hagyma- és paradicsomszeleteket kis részletekben beletesszük. Ha felforr, szűrőkanállal kiszedjük, és üvegekbe rakjuk, tetejére tartósítószert teszünk. Ha a forrázást befejeztük, az ecetes levet az üvegekbe töltjük. Ha szükséges, másnap a levet utántöltjük, majd az üvegeket lezárjuk.



 
 
0 komment , kategória:  Süssünk - Főzzünk  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 47 db bejegyzés
e év: 469 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4604
  • e Hét: 18699
  • e Hónap: 58520
  • e Év: 236395
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.