Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
Mérhetetlenül szomorú vagyok, nincs segítségem
  2017-10-20 16:33:07, péntek
 
  Márciusban nagyon lelkes voltam, boldog, örültem, hogy kaptam segítséget. Nem vettem akkor be a rengeteg gyógyszert, mivel azt hittem, hogy a világ urát a nyakamból, fejemből kivették, meg a méhemből és mindenhonnan a testemből az eleven állatokat, dögöket. Májustól fél szemesével szedtem a cukorgyógyszert egy hónapja napi kettőre emeltem az adagot, de már elkéstem vele.

Elromlottak a labor értékeim, nem mentem diabétesz rendelésre sem emiatt májusban.

Most ismét laborban voltam, 9,4 a három havi cukorátlagom, az éhgyomri 8,8, úgy, hogy előző nap tökfőzeléket ettem. Februártól nem járok ebédelni, nem tudtam menni többé a miskolciak közé. Én főzök magamra két naponta, vegyesen, mindenfélét, meg amire a kevés bevételből telik. Egy hónapban egyszer bevásárolok tízezer forintig, néha veszek húst. Egészséges étkezésre nem telik, mint csirkemellfilé, hal és rengeteg zöldség, még nyáron megvettem az akciósokat, de most jön a tél. Nem panasz, soha nem panaszkodtam azelőtt, mert örültem három éve, hogy néha szójából, vagy akciós zöldségből főzni tudtam leveseket főleg. Húst soha nem ettem szinte, mégis magas lett három éve a húgysavam.
Tőlem elvették az egész életemet, én nem igényelhetek árváságit, sem hadirokkantságit, sem özvegységit, sem sérülteknek való járadékot, mert én öcsémmel, aki már meghalt, az ország áldozatai vagyunk. Az ország nem fog fizetni annak, akit egyetlen nagy közös áldozásban lemészárolt, megcsonkított, meggyalázott nyilvánosan mindenki előtt meghurcolással, munkahelyi váltásokkal összefüggve ingyen dolgoztatással azzal a mondatukkal, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak. 1991-ben kiiktattak a dolgozó rétegből a II-es Idegosztályukon történő meggyalázásom és legyőzésem másodszor idején egy hatalmas szörnye által az amerikai teremtőnek. 1995-ben ismét megtámadott engem jógázás közben, amit már az egész világ velem szolidírásban bemutat mezítelenre vetkőzve, hogy mit tett a II-es Idegosztálya a miskolci megyei kórháznak, öcsémet szintén az a hatalmas szellemvilág szörnyeteg ölte meg, miután Balogh Gizella és Sági Ilona orvosok úgy döntöttek Bagi és Nacsa gumifigurák sorsaként, hogy nekem mindent ki kell bírnom, közölve, hogy belőlem ember már soha nem lesz.

Megtámada a cukor a vesémet, várható még művese kezelés, meg insulin is, amit soha nem tudnék magamnak beadni.

Nagyon szomorú vagyok, hogy ez év februárja óta semmi sem változott, rosszabbodott az állapotom mindenféle téren. Az embereknek nem jár semmilyen plussz juttatás, őket nem vitték háborúba, mert nem tartoztak a könyveket végrehajtó Hunnia elmeosztály közé, nem árvái a Hunnia börtönnek, meg lehet sorolni az elesettjeiket a játékosoknak végtelenül, egész Miskolc névtárát jelentik. Az emberek titkon haltak meg, helyettük, általuk. Most, hogy egyetlenként már írn tudok, az egész Hunnia skizopren elmeosztály ellen nem tudok kiállni, amelyik csak a könyveit és tetteit, sorsát, betegségeit hajtotta volna végre, ha nem akadályozzák meg ebben mások. Mert még nagyobb förtelem lett volna. Hová menjek még feljelentést tenni Hunniai Magyarország ellen, hogy fejezzék be a koldultatásomat, állandó rettegésben tartásomat, gyógyszereik kiváltását a nyomorban? Nem tudok közlekedni, mert drága a vonatjegy, a bérletemet csak segítséggel tudom megvásárolni, hogy a városban szakrendelésekre tudjak utazni. Én nem vagyok életműdíjas, mint azok, akik megáldoztak minket. Csak azoknak jár jutalom, akik felszámolták az emberiséget.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ajdevadnyugati
  2017-10-17 17:37:10, kedd
 
 
Új legelőkre tereli a csordát a cowboy. Mire úgy istenigazából megszomjazik, látja ám, hogy a pusztaság közepén áll egy csárda.
- Jó helyen van ez a saloon - mondj elismerően a csaposnak. - Az sem lenne baj, hogy ilyen üres, nagy hodály. Csak azt nem értem, miért van fűrészporral felszórva. A mezei bolhák ellen?
- Nem, uram - feleli a csapos. - Az, amit ön fűrészpornak nevez, az volt a berendezés tegnap estig.
Félszemű Joe, ha meg is vénült, még mindig könnyedén ugrat át lóháton az átmenti saloon alacsony ajtaján. Így tesz most is - de odabent a változatosság kedvéért épp lövöldözés folyik... és Joe-nak, amint nyakát behúzva és a ló sörényébe kapaszkodva átúszik a kapunyílás fölött, golyó éri a megmaradt fél szemét.
- Oké, fiúk, bravó, fiúk- bömböli Joe. - Ezt prédikáltam nektek mindig: először a világítást kell szétlőni!

Két szesztestvér utazik a vonaton. A torkuk már megint öblítést kívánna, de ez az a ritka eset, amikor a mozgóárusnál csak ásványvíz kapható.
Ráfanyalodnak. Egyikük nagyot húz az üvegből. A vonat közben alagútba ér.
- Milyen? - kérdi aggodalmasan a másik.
- Nehogy igyál belőle! - kiáltja a bátor kísérletező. - Én már megvakultam!

A bajorok földjén régóta kísérleteznek erős férfiak azzal, hogy egyhuzamban kiigyanak egy-egy kupa sört, mégpedig nem is akármekkora kupából. Egy szép napon valaki kitalálta, hogy most egész vödörrel kellene megpróbálni.
Hogy semmi részrehajlás ne legyen, az izaglmas versenyre más városból hoztak pártatlan versenybírát. Az végül Kraxelmeyernek ítélte a kitűzött jutalmat, mert a sörösvederben egy csepp nem sok, annyi sör sem maradt, úgy lehúzta.
Valaki tiltakozott:
- Nem igazság! Nem egyből itta ki. Már napok óta gyakorol a kocsmában.

- Ismered a Ko..., Ko...vács Lacit?
- Ko...Ko... vács Lacit? Hogy hívják?
- Látod, ezt én is elfelejtettem.

- Ön tehát szerződéses kötelezettséget vállal, hogy halála után a Kórbontani Intézte rendelkezhet a tetemével? - kérdezik az intézmény jogügyi osztályán az öreg csavargót.
- Mondtam már - morogja a kérdezett.
- És miért? - faggatják. - Készpénz reményében, vagy talán a tudomány iránti lelkesedésből?
- Szeretnék alkoholban ázni.

- Renyhék ezek a mai fiatalok. Én valamikor harminc kilométert is képes voltam gyalogolni egy jó kis verekedés kedvéért!
- Szép táv. És gyalog is mentél haza?
- Ugyan. Mindig elvitt a mentő.

- Mondja: tegnap is megpofozták a kocsmában?
- Meg bizony.
- És mit csinált?
- Amit máskor. Borogatást tettem rá.

A rendőr a sértett fölé hajol:
- Hát magát alaposan helybenhagyták, barátom. Nem tudja, ki tette? Megpróbálná jellemezni?
- De hiszen éppen... jellemezni próbáltam.

A papa a változatosság kedvéért a kocsmában ül. A mama leküldi Pistikét, mondja már meg neki, hogy ideje hazamenni.
Pistike beóvakodik. A papa odainti magához:
- Megengedem, hogy igyál egy kortyot a oharamból. Na milyen? Jó?
A gyerek belekóstol a snapszba, egész testét elfutja a libabőr.
- Szörnyű rossz - mondja borzongva.
- Na látod - mondja a papa. - Akkor most vissazmész anyádhoz és megmondod neki: én sem szórakozásból ülök itt.

Engesztelő istentisztelet után, a templomból kijövet, Kohn odamegy Grünhöz, kezet nyújt neki:
Béküljünk ki, Grün. Minden jót k ívánok neked az ünnepre.
- Rendben van - feleli Grün. - Szívből kívánom neked ugyanazt, amit te nekem.
Kohn felháborodva:
- Már megint kezded?!

- Hová rohansz? - állítja meg egyik kollégája a hivatal folyosóján Kovácsot.
- Bocsáss meg, tényleg sietnem kell - hadarja Kovács -, az osztályvezetőmnek ma van a születésnapja és elmulasztottam gratulálni neki.
- Ne menj sehová - mondja a kolléga -, éppen az imént hallottam, hogy a főnököd lezuhant a lépcsőn és már el is vitték a mentők.
- Nahát - álmélkodik Kovács -, pedig még nem is kívántam neki semmit...
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Vegyes viccek
  2017-10-15 13:46:03, vasárnap
 
  A két suszterinas a műhelyben egyszer csak arra figyel fel, hogy igen nagy a csend, a mester nincs sehol.
Kiderül, hogy a szoba felé az ajtó be van zárva. Az egyik inas bekukucskál a kulcslyukon, aztán odainti a társát.
Látják ám, hogy odabent a mester a feleségén fekszik és erősen lihegve táncoltatja maguk alatt az ágyat.
Megszólal a kisebbik inas:
- Te ez valami jó dolog lehet.
Azt kérdi a nagyobb:
- Miből gondolod?
Azt feleli a kicsi:
- Ha rossz lenne, biztos velünk csináltatná.

Kovács egy nagy késsel a hátában rohan a pesti utcán.
Szembejön vele az egyik rég nem látott barátja.
- Hová rohansz, az istenért?
- Jaj, ne iskérdezd, annyi bajom van - kezdi hadarni Kovács -, lázas a gyerek, nem vették be a bőlcsődébe, a feleségem elájult az idegességtől, mert nem tud ma otthon maradni vele, valami küldöttséget kell fogadnia a hivatalában, odejött az anyósom, hogy segít, de az első tíz percben leesett a létráról, mert le akarta törölgetni a csillárt, megpróbáltam elérni a sógornőmet, el is indult felénk, de útközben elgázolta egy autó, most rohanok a baleseti kórházba, ráadásul ezekben a pillanatokban érkezik egy unokafivérem Kanadából... és még itt van ez a két a hátamban...
- És nem fáj? - kérdi részvéttel a barát.
- Csak olyankor, ha nevetek.

Fiatal nő áll meg egy férfi előtt az autóbuszban:
- Kérem, legyen szíves átadni a helyét. Terhes vagyok.
A férfi felubrik, nem győz mentegetőzni:
- Ó, bocsánat, nem vettem észre. Mióta?
- Félórája.

A gondos szülő nagy nehezen beleegyeznek, hogy kislányuk egy buliból csak másnap reggel jöhessen haza. De azért egész éjjel nem jön álom a szemükre.
Végre megzörren a kulcs a zárban...
- Mi volt? Mi volt? - esnek neki a kislánynak.
- Jaj, isteni klassz volt.
- Na mégis. Mégis. Mit csináltatok?
- Mindjárt az elején sokat ittunk...
- Csak nem l ettél rosszul?
- Nem, anyukám, ne aggódj. Csak szörnyen melegem lett.
- Csak nem kezdtél el vetkőzni?
- Nem, apukám, ne izgulj. Csak a blúzom cipzárát húztam le hátul a nyakamnál egy icipicit. Aztán a farmerem cipzárát elől a hasamon egy icipicit...
- És ez neked nem sok?!
- Nekem hogy lett volna sok, amikor minden mást a többiek csináltak? ... Olyan kedves volt mindenki... És amikor aztán elkezdtem fázni, rám feküdtek a fiúk, hogy ne dideregjek...
- Rád feküdtek?! És ezt te csak így mondod?! Tudod, hogy hívják az ilyet, te...?!
- Én nem tudom, hogy hívják az ilyet, én csak azt tudom, hogy mostantól kezdve ez lesz a hobbim.

- Kedvesem, miért állsz meztelenül a szoba közepén?
- Úgysem jön senki.
- De akkor miért van kalap a fejeden?
- Hátha mégis jön valaki.

- Jó reggelt, Csemer úr. Na, mit hozott a postás bácsi? Pénzesutalványt hozott a postás bácsi!
- Nagyon kedves, de engem nem hívnak Csemernek.
Semmi baj, nem is az van az utalványra írva.

- Halló, Mary, felmehetek hozzád ma este?
- Gyere, Tom, várlak.
- Na de én nem vagoyk Tom.
- Semmi baj, én sem vagyok Mary.

- Halló, kislányom.
- Szia, anya!
- Mi volt az iskolában?
- Semmi.
- Lecke?
- Semmi.
- Nálatok soha nincs lecke?
-- Arról is én tehetek?!
- Na jó. Most mit csinálsz?
- Magnózok.
- Már megint azt a hülye készüléket nyekergeted?
- Miért ne?
- Ne feleselj.
- Azért hívtál, hogy veszekedjél velem?
- Na jól van, kislányom, küldd az aput!
- Még nincs itthon.
- Hogyhogy nincs otthon?! Ilyenkor!
- Erről is én tehetek?!
- Na mindegy. Szervusz, Zsófi.
- De néni kérem, én Kriszta vagyok!

Kovács karambolozik a kocsijával, eszméletlen állapotban szállítják a kórházba. Aikor magához tér, a műtúben fekszik és vérátömlesztést kap. Nézi-nézi a karjára csatolt gumicsövet, aztán reménykedve megkérdi a fölébe hajló ápolónőtől?
- Szuper?

- Ez hihetetlen! Vádlott, hogy jutott eszébe, hogy tisztes öregember létére autót lopjon?
- Tudja, bíró úr, az én fiatalkoromban még nem volt autó...

Két elítélt beszélget:
- Te miért kerültél ide?
- Túl gyorsan hajtottam. És te?
- Én meg túl lassan.
- Az hogy lehet?
- Utolért a krapek, akié a kocsi volt.

- Micsoda könnyelmű alakok vannak! Úgy megy ez az Opel Rekord, mint az őrült. Legalább egy órája százhússzal száguld mögöttünk.

- Mit szól, szomszéd úr, hogy elgázolták a kéményseprőnket?
- Borzasztó! Az ember már a háztetőn sem lehet biztonságban!

Este a férj idegesen jár fel-alá a ház előtt.
- Szörnyen aggódom a feleségemért - magyarázza a szomszédnak.
- Miért, mi van vele?
- Vele van az autó!

- Mondd, sikerült átmenned az autóvezetői vizsgán?
- Még nem tudhatom. A vizsgabizottság minden tagja megsérült.

- Mi a különbség egy autó meg egy tű között?
- ?
- A tű nem tudja utánozi az autót, de az autó tudja mondani, hogy tütü.
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Nem ismerem annyira a római egyházat
  2017-10-14 14:07:25, szombat
 
  Nem ismerem annyira a római egyházi történeteket, mert annyi szörnyűség volt benne, mint a keresztes háborúi a már fekete rendeknek, mint rózsakereszteseknek, meg a rengeteg kivégzés dantei időszakban az erkölcstelen pápák részéről, nekem ez meghaladja a képességeimet, nem folytam bele. Én az égi Jeruzsálemet ismerem egykori tökéletes Tírussal, mint Luciferrel, akit legyőztek, rémségessé tették, meg Jehova japánok egykori teremtőjével. Ők vannak a Bibliában eredetileg, mint holt tengeri tekercsekben fenn maradtak. A feszületek mind a Hunnia börtönt jelentik, ezért vannak vasrácsokkal körbe kerítve egyesek, mert vaskoriak, a többi a sátán népéé. Ilyen erőszakra más nem képes. Később bekerült a római egyházba a jelenlegi angol központban divatos halálnépe a keltáknak halálnak történő áldozásával a jóknak és szeretetben élőknek, ez már ismét nem tetszik nekem, mert mennyet találtak ki hozzá. Karmikusok a bűnösök, meg felépítettek egy halálfátyol világot, ahol a holtak tartózkodnak, a másik világban, ezt a fátylat ígértették meg Krisztussal régen, hogy le fogja bontani, többé a halál nem uralkodik a Földön. Rengeteg halálnép van, mint a reformátusok általában, cigányság, tatárok, majdnem az egész világ Kacsa Penelopé áldozóival együtt. Ennyi az én tudásom. Ezért nevezem a rómait történelmi egyháznak, nem ismerem el a Hunnia börtön Vatikánját penitenciás bűnbocsánatával együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A református és hívő Kohut kakas és a csillagrend története
  2017-10-13 21:57:05, péntek
 
  A halál reformátusok, mint állandó világ végi túlélők a sötétkapus dögjeikkel együtt, most is rajtam hajtották végre a világ-könyvtárukat, engem koldultattak maguk helyett, valamennyi református sorsát végrehajtva folyamatosan születésem óta kezdve a Vörös Oroszlán kommunista koraival, három kísérő angyalukkal, Halak sorsával a mezőkövesdi őrült Johannájuknak, mivel valamennyien karmikus eredettel bírnak a sátán, mint világ ura bibliájából.

A kakasuk a templomaik tetején jelzi a tragikus múltját a Kohut családnak, akit elneveztek kakasnak állandó nyelvi ellenségeként a tökéletes magyar nyelv ellen létrehozott apokaliptikus csapásoknak. Az Aranynyíl egykori vőlegényem, a csillagrend vezetőjének a jele volt akkor, amikor az angliai központban már csak marék zöld fű volt, jöttek segíteni a világnak. Mikor feltehetően a világ ura legyőzte és megalázhatta, akkor tehette ki a már ördögök által is csúfolásra került kakast az aranynyíl jelével a templomára.

Születésemmel folytatódott a reformátusok gyilkossága a Hunnia börtön Magyarország lezárt határain belül világ-könyvtárával a halál református lyukas szívű, egykori Vénusz támadó Szabó Istvánnak, a pokol angyalai kezdésével, mely szintén a református egyház égisze alatt a sátán bibliájából ered.
Kakasként utolsó emberként lezárva a határokat folyamatosan minket gyilkoltak megállás nélkül, minden főszerepében a világ-könyvtáruknak, filmeknek,zenéknek, verseknek, festményeknek, mint a zenészek halálának kék órájával és gyalázatával a lírai karámnak, mint a reformátusok bibliájának apokaliptikus lovasainak, amik eddig titokban tevékenykedtek.

Nincs már a csillagrend vezetője, hogy együtt áldoztak volna minket utolsó felvonásként, ez felfoghatatlan, hogy engem Kohut kakasként ide tudtak hozni végső leszámolása végett az ég seregének. Még felfoghatatlanabb, hogy a cigányság hajtotta fele részben végre a gyalázást, patológiákat, bénítást, kivégzéseket, kínzásomat születésem óta a tik sem vagytok magyarok Piros Piri Pisti-Illés hálózatával, mint állandó temető brigádjával a szociális hálózatnak, tor ünneppel egybekötve, amelyik saját népe helyett nevezte el a családot kakasnak.

A reformátusok kakasa magasodik az égben íme az ember szavaival, ahogyan engem is megáldoztak, alatta az aranynyíl jele a csillagrendnek, alatta a földgömb, forog szélkakasként irányt mutatva a világ négy égtája felé, ahogyan a bal oldalon az egyik fogamat is szétvágták tini koromban a világ négy égtája felé. Mi volt ez? Mi vagyunk a szemétdömb királyai a tik sem vagytok magyarok temetőbrigádja helyett, mikor a kakasok állandóan be voltak rendezve?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hunnia börtön 1997-es leinjekciózása, születésem ismétlése
  2017-10-13 17:59:14, péntek
 
  Hunnia börtön dr. Somlyai pszichiáterével, Kiss Kálmán osztályán, Malek Andrea, Medveczky Ilona határozatlan Halak, mindegyik Halak szülött sorsát végrehatva rajtam Madonna emelkedésével, hosszabbításával argentin történelemmel sokadszor érintve a punkciáriójukkal és Rákóczi térrel Argentinát az én főszereplésemmel a már felsoroltak helyett, Kállay kettős helyett...., befulladással beszállított a saját II-es elmeosztályára Szenes Andrea szenes cigányok képviselője, mint légy miatt, mert horkolt. Íziszesdit játszottak a mentősökkel, a Kelet teljes lírai karámja összességével születésem óta Baratta Ági sorsaként, teljes Kelet és cigányság emberré nemesítése céljából egyetlen közös nagy áldozással. Ízisz-Jézus zöld szemekkel én voltam külsőm alapján, az Ágik barna szeműek főleg, mint Pszichografolóigiai távol-keleti szörnyekhez beírt főszereplők a Rákóczi térről. Istálló-Vénusz is én voltam, aki Szenci szódás, szamaras istállójában született, nem akit Lucifer filmjében a Hunnia börtön beállított. Mária is Mária mennybemenetele főszerepében én voltam, ezért támadtak meg 2006. körül - együtt az egyiptomi Innin történelmével Sólyom beállításával -, ezt rendezte be Müller Péter Sziámi, miután kivégzett engem a fesztivál városával, a vaskori Miskolccal. A medve kommunista főszereplő Kata néven szintén én voltam, Medvetáncként dolgozták ki Weöresék, Nasszézus himnusz főszereplője is én lettem Ágnes helyett, Jézusként, poklok poklát megjárva, felkiáltva, hogy nincs segítség. Senki sem tudott volna segíteni, még mindezt leírni, feltérképezni is sok volt, hogy mennyi halálra ítéltek engem Hunnia börtön néven utolsó Kohut emberként. A gyilkosok ezek szerint mindent kibírnak, remélem, visszakapják a Rákóczi térrel együtt, meg a halál cigánysággal, melyeket eltartanak gyalázatommal,. fényevésemmel a fényevő zsidókkal együtt, mint legyekkel.

Kaptam egy olyan injekciót Somlyaitól, mely hónapokig eszméletlen állapotba tett engem. Közben a cigányok telepakolták a nyakamat gócokkal, fogaimat patológiákkal, a teljes testemet eleven csapásokkal. Ilyenek a cigányok, büszkék magukra a halálok, hogy Vénuszt gyaláztak és gyilkoltak, mert ilyen még nem volt.

Somlyai ezt követően jelentkező Benkő Magdolna anyámmal elengedett, aki addig egész életemben nem foglalkozott velem, nem szeretett, fényevésen tartott, nem volt képes ellátni minket, mivel születése óta terhelt, Benkő Lajos finnugor angyal hosszabbításaként hozták létre.
Azért engedtek el, mert már sokadszorra ismét elölről kezdték a születési körüményeimet, Szendrei Klaudiás Istán a királyuk bejövetelével Rákóczi tér néven. Jelentkezett Simon Éva kiválasztott karmikus azzal, hogy születésem óta engem mindenkinek le kellett nézni helyette, anyám előtte nézett le, alázott meg, miközben Simonját a Hunnia börtönnek ismét emelték, családi házat kapott, amit közösen felújítottak, munkahelyet kapott, protézisét már megszokta, nem kell kivennie, sőt férjhez is ment egy Jakab spiritiszta rózsakeresztes rendi beavatást művelő elmebetegéhez a Hunnia börtönnek. A Jakabjai Miskolcnak folyamatosan termelődtek ki, születésem ismétlése folytán állandóan a többi ezer éves embergyilkossal, bár már nem volt kit megölni rajtunk kívül.

Tegnapelőtt Nemes pszichiáter a megalázásomkor elküldve az asszisztensnőt gyógyszerrel máshová - nyitva hajtott ajtó mellett kiabálva nekem, hogy én skizopren vagyok a kinn lévő világ-könyvtár tulajdonosok előtt, hogy megszégyenítsen engem.
Mondtam a bírónak, amikor felmentettek pár éve, hogy Balogh nőgyógyász megalázott, kartonomra írta, hogy skizopren vagyok, mint elmebetege a Hunnia börtönnek, fel volt a bíró is háborodva. A tanú, mint asszisztencia előtt végrehajtott fenyegetést komolyan kell venni Miskolc részéről, mert a 2004-es bíróságra idézéskor mentőt küldtek értem, majd lemészároltak, nem tudtam megmukkanni magam védelmében a bíróságon Demjén bírója előtt Miskolcnak. Arról faggatott, ki a miniszterelnök. 1990-ben néztem egyszer a parlamenti Patkó névből berendezett országgyűlést, játszottak, annyit láttam. Megírtam egy verset arról, hogy nem érdekel a politika, nem érdekel, miről vitatkoznak, meddig lehet még feszíteni, van-e még mit tőlünk elvenni? - kérdéssel védve az addig engem megáldozó kommunistákat, ugyanis ebben az évben tettek feszületre két vasfüggönyös helyett, majd kezdték elölről a születésemkor berendezettek, sorsuk, könyveik, tettetik végrehajtásával. Nem tudtam, hogy én vagyok a politika egyedül.

Hová mehettem volna eszméletlen állapotban 2004-ben? NIncs ilyen diagnózisa az egészségügynek, hogy leírja, hogy mi történt velem. Nem mennék magyar bírósághoz, ahol Varjú féle bírók vannak, nincs értelme.

Anyámmal ma beszéltem telefonon, mondtam neki, hogy megfenyegetett a Bertalan utcai Nemes pszichiátere a Semmelweis kórháznak, hogy bármikor bevitethet engem a pszichiátriájára. Már volt két előzménye annak,hogy Mohamed és Csillagmedve lányom vitt be, anyámmal együtt 2004-ben adtak át az elmebetegeknek, tegyenek velem,amit akarnak, ezért a miskolci pszichiátria biztos magában, hogy engem nem lenne kinek ismét megvédeni, ha megint le akarnának gyógyszerezni, megfertőzni a cigányságukkal. Minden részem fertőzése az egészségügy kontóját jelentené, komoly harcokat vívok húsz éve a körmeim miatt, rengeteg pénzembe kerül, akár a megcsonkított szám, a rengeteg foltról, kinövésről nem beszélve, meg a lábaim összezúzásáról. Én nem kapok közgyógyót sem, hogy ezeket a költségeket fedezni tudjam, az egészségügy költségeit világ-könyvtára végrehajtása indokkal egyetlen nagy közös áldozásával 61 éve már.

Anyámnal közöltem, hogy nem felejtem el neki soha, hogy amikor koldultam Nagy Anna sorsaként - ezt nem mondam, mert beszállítana az elmeosztályra, nem tud gondolkozni, a gyerekeimet meg nem érdekli, mi történt velem, mit jelent a Szabó család, melyben él Mohamed, a világ-könyvtár tulajdonosokat a sötétkapus dögjeikkel - beszállított az elmeosztályra, amit nem lehet felfogni, mert én ilyet a gyerekeimmel nem tettem volna, sem saját anyámmal, hogy átadom a kivégzőknek védelem nélkül, miután a mentőt elküldték, hogy ne az szállítson be. Én is számtalanszor születésem óta bevitethettem volna minden éjjeli hajtépéses rohamjai közben - míg a Rákóczi tér kínozta -, nem tudtuk, ilyenkor mi van vele, mindenki csak nézte, de ráhagytuk apával együtt. Akkor is ráhagytuk, amikor apa telepakolta a házat virágokkal név-, vagy születésnapkor, hatalmas visítozó cirkuszokkal válaszolt, csak a művirágot hajlandó elfogadni azóta is, Medveczky Ilona sorsaként, mert rajta kezdtek először. Ilyennek kell lennie egy családnak, hogy amit nem ért, azt megpróbálja megfejteni, mi lehet az oka.
Amikor az öcsémet feljelentette a bíróságon, írtam egy levelet, hogy Gyuszikának az a baja, hogy őt soha nem szerette az anyja. Anyám írt nekem levelet, hogy addig legyek átkozott, míg meg tanulom, mi az anyai tisztelet, amit mi mindig megadtunk neki, nem beszéltünk róla, magunkban cipeltünk mindent, csak némán néztünk egymásra, mi történik velünk, a saját anyánk a legnagyobb ellenségünk, állandó jelentgetéssel kicsi korom óta. 1973-ban azzal jelentett fel a gyámügyén Újhelynek, hogy én kurválkodom, amit nem ismertem, de apát is behívatták, hogy vegyen magához. A levelet ő vette át a postástól, belökte nekem azzal, hogy itt van, vidd Gyuszit is, takarodjatok innen mind a ketten. Ketten mentünk fel az öcsémmel a gyámügyére Müllernek, mivel ez már mind a menhelyiek sorsa volt a cigányságaikkal. Apa elvállalt minket, mondta sírva, hogy anyám jelentett fel téged azzal az indokkal, amit nekem a gyámügyis el sem mondott, hogy egy Mondy nevű háromgyerekes nős emberrel vagyok jóba. Tehát itt már a háromgyerekesek miatt is engem aláztak.
Mikor apához kellett költöznünk, anyám végig szaladgálta a várost azzal, hogy apa velem akar élni "úgy". Amikor a két gyerekem már megvolt, nagynéném, Piri néni mesélte el, hogy apa átment hozzájuk, sírt nagyon, hogy Magda ellen tehetetlen. Ez csak egyetlen ügye, amit ellenünk tett, felsorolhatatlan, minden napot nem lehet elmondani, amit mi mélyen magunkba zártunk, mert hihetetlen történet lett volna, ha valakinek elmeséljük.

Most lecsapta a telefont, hogy ha a két lányom kéri még egyszer, nem vállalja el,mert ő segíteni jött nekem pakolni. Mondtam neki, hogy én mindig magam pakoltam, más nem tudhatta, mi kell nekem, nekem nem kellett segíteni. De koldultam az utcán, attól féltek, hogy az éhezésem közben leépülök, azért vitettek be az elmeosztályra. Hogy mondjam el, hogy ez Nagy Anna sorsa lett volna? Meg gyaláztak és kínoztak éjjel-nappal megállás nélkül melleimnél fogva?
Közölte velem, hogy én mindenütt híresztelem és átkozom őt, amit soha életemben nem tettem, mert ő átkozott mindig engem. Nem híresztelem, leírom mindazt, amit a pataki Benkők velem műveltek születésem óta. Ez az utcájuk, Benkő Lajos sorsának ismétlőivel.

Most ismét elölről kezdték a születési körülményeimet, cigányság és Kelet nemesítésének, bűnbocsánatának folytatásával, a migránsokkal is, szintén apokaliptikus csapások, a sáskáik után jóval. Egész Hunnia Magyarország párezer kivétellel apokalipszisét jelenti a sátán bibliájának, Rákóczi teret, ózdi cigánytelepet, feketemágusokkal, Hunnia börtön skizopren elmeosztályát. Egész Keletet felvonultathatják, minden halálnép helyett engem áldoztak meg.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Öszödii böszme 2006. Hazugság leplezés, igazság elmondása?
  2017-10-12 19:46:53, csütörtök
 
  Gyurcsány Ferenc ismeretlen szocialista elmélettel kampányoló 1990-es miskolci megyei kórház Idegosztályán történő beszállításom és kivégzésem napjától kitermelve szegfű jeles cserepem alapján, Ferencként, anyám betegségéből idegbetegségként került kitaníttatásra és a politikába a miskolci II-es ellmeosztályról, mely átköltözött a jelenleg engem mai napig terrorban tartva megbélyegző és fenyegető Semmelweis kórházába a fővárosnak, mivel az összes politikus és világ-könyvtár Hunnia elme skizopren tulajdosa a világ médiáival és börtön gyilkosával ide tartozik, az összes vallást játszót beleértve a Hunnia elme bibliájába, mint Ferenc pápája jelenlegi gyilkosoknak és migránsoknak bűnbocsánatot adó ferencvárosi győztese a Hunnia elmeosztálynak, áldozásommal penitenciásan. Az engem megáldozó Heródes zsidóinak is bűnbocsánatot adott, bár gyaláztak és kínoztak éjjel-nappal, ebből tisztultak, együtt a nyomorultak együttes kezdetével fényevésünkkel barakkosok kezdetével Izraelbe vonuló új történelmével a Pszichografológiai Naypán népének, egész Kelettel, amelyik így tisztult az összes halállal, mint cigánysággal tündérkirályfi sorsot adva nekik.

Gyurcsány Ferenc öszödi böszméje igaz mondáson alapult, hazugnak nevezve az összes addigi politikát, kurvának nevezve magukat, hogy ebben a Hunnia Magyarország Rákóczi téri összefogásában, koallíciójában a Hunnia börtönnek a Rákóczi térrel, az ózdi feketemágusi központ halálnépével, hamis prófétájával és vallásaival, emberek és csillagok, angyalok lemászárlásában, meggyalázásában, megcsonkításában, nagy közös áldozásukban, minden politikai és főszerep végrehajtásában áldozatukon részt vettek. Hazugnak nevezte az egészségügyet, anélkül, hogy tudta volna, hogy a Hunnia határokat lezárva elmebeteg orvosokat és börtön orvosokat helyeztek el minden területre.

2004-ben kivégeztek véglegesen engem Vénuszként, bár sokan születésem óta reménykedtek igaz és szép életben, abban, hogy meg tudom magamat védeni, meg jön segítség egy Istennőnek valahonnan. Nem lehetett elhinni, hogy legyek, pókok, döglény, kurvák, stricik, gyilkosok, állatok, zsidók, halál nép cigányai mindezt végrehajthatták, még mindig tart? felkiáltásuk ellenére azoknak, akik nem akartak ebben részt venni.

2006-ban Gyurcsány a hazugságok feltárása mellett akarta az országot jobbá tenni, de már akkor én csak feküdtem két éve eszméletlenül, nem tudva magamról egyáltalán, írni, beszélni, járni, gondolkozni, magam ellátni bármiben képtelen voltam. Koldulás utáni kivégzése volt ez a miskolci egészségügynek csonkításával együtt.

Reménytelen állapot volt ez az emberiség és utolsó emberek felszámolása után, öcsémet még ezután ölték meg, közben cipelte az amerikai elmeosztály teremtője, Malek Andrea óriás szörnye magával karmikus sorsát végrehajtani Bazsányi Mihálynak a római templomba, összes fekete kenyér ünnepe létrehozásával az elmeosztályaik vallásaihoz, melyet mai napig ünnepelnek a Rákóczi térrel. Tehát lehetetlen volt ebben az országban bármit változtatni, jobbá tenni. A nevemet mai napig gyalázza a Hunnia börtön, a miskolci Nemes pszichiáter, apa nevén szólítva engem gúnyosan, fenyegetve, hogy ők azt tesznek velem, amit akarnak a Semmelweis kórház stábjával, mint amik mindezeket rajtunk emberiség ellenes rémtettként végrehajtották. A II-es Pszichiátriája a Hunniai börtönnek azzal fenyeget a beszállításuk mellett, hogy azt tesznek, amit akarnak, levetkőztetnek meztelenre, legyógyszereznek, hatalmas ápolókkal hajtják ezt végre, nekem nincsen, meg senkinek sem beleszólása a dolgaikba. Megtették velem már, tehát valóban azt tesznek, amit csak akarnak, az elmebetegeikkel viszont kesztyűs kézzel bánnak, mint könyvtár tulajdonosokkal, beszélgetős, kreatív, zenei, művészeti terápiákra járnak, amellett, hogy házasodnak, rengeteg kis ellmebeteget hoznak létre. Ki fogja ezeket eltartani a cigánysággal együtt?

Minden politika az országban én vagyok egyedül születésem óta, minden főszerepe és dala, Hunnia Kelet verse rólam szól narancs színében a kormányra állt kommunista korok folytatásával vasfüggöny emelés néven a Rákóczi teri Miskolcnak.

Gyurcsány Ferenc ellen felesleges volt a tüntetés, mert igazat mondott, csak folytatni akarták végtelen áldozás miatt, ahogyan teszi a baloldal névtára alapján a Bertalan utcának mai napig az időhúzást, aminek nincsen értelme. Nincsen baloldal, nincsen áldozásunkkal jobboldal nácikkal, fasisztákkal, mint Púderrel, amelyik azóta többször körbejárta a világot nudizmusával nyugodtan, nem hálózta be Zoltán Erikát, mutogatva emberi formáját a pók mezítelenül, nincsen szdsz T.Asztalos Ildikó 1990-ben polgármesterré tett jeruzsálemi Vénusz áldozóval, amelyik így emelkedett, hogy mindenkinél különb, nincsen kisgazdapártja a BI Aranyketrec Benedek könyv református bolondjainak, nincsen KDNP a születésem óta engem áldozó reformátusoknak, valamennyien idetartoznak a világ-apokalipszist jelentő két utcájába a sátoraljaújhelyi Révész és miskolci Bertalan utcákba, melyekben a szappantisztító sorozatok, Noé bárkája, aszkét szél, ébredő játszótér vallásai, minden világ-könyvtár taggal tartozik, valamennyi földönkívüli néppel, démonnal, Kacsa Penelopé és a többi halál népekkel, mint tatárokkal, összes kommunista országukkal, minden szellemvilággal és termékenységi törzseikkel, Krisztus vallásaival, Vörös Oroszlán horroros villágával,. utcanépekkel, pokol angyalaival, amivel kezdtek születésemkor, Metrot is építeni, könyveket szétosztani, fűvel, droggal, kábítószerrel, őskígyójával a Hunnia börtönnek, mint amit Sátánnak neveztek, aki legyőzött engem Csernobilkor.

Az öszödi beszéd utáni törés-zúzás normális egy olyan országban, ahol éppen végeztek az egyik utolsó emberrel még mindig lezárt vasfüggönyös határain belül Varsányi-Varga párnak, csípőcsont kikötésem mellett a megrokkantak miatt.

Magyarországon jelenleg a 130 éves miskolcra berontott vasnép az uralkodó, világ-könyvtárával egyesült a halál reformátusoknak, amit rajtam hajtottak ez év februárig végre megállás nélkül, míg a szereplők utazgattak, értelmiséggé váltak, politikusnak mentek. Minden vastrágya elmélethez létrehozott skizopren magyarnak vallja magát, holott a lezárt határokon belül az utolsó német Kohut családot mészárolták le kakasaként a magyaroknak a tik sem vagytok magyarok hálózat helyett, utolsó Benkő Lajos angyal sorsát ismételve rajtam finn-ugorként 81 éve tartó hosszabbításában a narancs lírai kormányának Orbán-Lévai összefogásnak.

Egyébként majd elbeszélgethek Önökkel, ha eljön az ideje a rengeteg magyarság tudatról, kik is voltak a lovas nomádok, hogyan is jöhettek egyiptomi sólyommal a honfoglalók, mik azok a sámánok a Bertalan utcáról, milyen ősök a turulmadaras jeles Rákóczi tériek, milyen bejövetel volt Etelköz, mi volt az a Segesvár és rengeteg gyalázása a magyar Hunnia kormánynak a rengeteg történelmi korral, art Rákóczi téri költőkkel, Főnixes Rákóczi téri költőkkel, gyalázattal tisztuló utcanépéről is.

A média csatornái a miskolci Rákóczi teret jelentik újságírókkal, Hócipőmmel már teljesen kicsi korom óta Havas Henrikékkel az ózdi feketemágusoktól, minden szereplőjükkel, bemondójukkal, színészekkel, Nagy Anna halott kezdetével az áldozásomnak világ-könyvtáruk alapján. Jellemző a Rákóczi térre, hogy hatalmas gazdagság tékozlása mellett életmű díjasság mellett nemzeti művésszé avanzsálja magát, mint értékét a világ-apokalipszisnek.

Öcsém még ekkor élt, nem akarta senki megmenteni, hatalmas testtel eltorzítva cipelte az elmeosztálya a városnak, diagnózis nélkül szállítva be a borsodivánkai elmeotthonába Müllernek kivégzés miatt, ismételten Kupaiék, Farkasok, Kecskések sorsaként. Köpködték 1967. óta cigányként, néha belökve elé egy tál ételt, azzal, hogy faljál, a cigányság így evett, nemesedett, majd folytatta Müller az összes alkoholista, füves utcai nép helyetti kivégzését rajtunk. 2007-ben az öcsém temetésére elmentem, de nem voltam magamnál, a hullaboncoló nevetett végig, míg faggattuk, megnézhetjük-e utoljára. 2007-ben ültem fel, kezdtem gépelni könyveket az internetre, tanultam írni vakon, teljes agyi deformációval.

2006-os tömeg felkelés beszédében rendőrség gyengeségét is elítélő Sólyom a Bertalan utcai egyiptomi korokat, időket éppen ismételve áldozásommal a Hunnia elmeosztályával, mint emberiség és emberség ellenes gyilkosa a II-es elmeosztályának Miskolcnak védelmet kíván és köztörvényesnek nevezte a televízió ellen vonultakat. Az emberiség elleneseknek jár-e rendőrségi védelem? A világ minden szervezetének tiltakoznia kellett volna a 81 évig tartó mészárlása ellen Hunnia Miskolcnak.

Mivel a politikusokat az elmeosztályról áldozásommal születésem óta a Hunnia börtön teszi lezárt vasfüggöny határain belül a jóknak és a pár embernek, aki megmaradt nem volt érdeke a narancs fidesznek a többi párttal a valóság feltárása, sem a leplezése annak, mit is hajtottak végre valójában.

A Hunnia börtön 1983-ban döntötte el, hogy a Hunnia filmeket is rajtam hajtja végre, mivel minden elmebeteg létrehozásáért felelős, az elmeosztály megtámadott azzal Müllerékkel, hogy hiányosságuk van, erről szólt az életünk, meg arról, hogy a szőke nemi kivégzők nem tudnak gondolkozni, meg kurvák a kurvák, kilengenek, összeadták magukat a pusztítókkal, melyek születése elviszi a fogakat, ezzel járnak körben megállás nélkül. A börtön orvosok maguk helyett elmebetegeznek, minden gyilkos az, karmikus és összeférhetetlen az egész világon. Én még hangosan sem szóltam senkinek, most vétek négy éve a bloggal, muszáj volt a neveket leírni a megértés miatt, hogy innen termelik ki őket folyamatosan megállás nélkül születésem óta.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Közgazdasági gondolatok
  2017-10-12 15:24:57, csütörtök
 
 

Alkudni próbál a vevő a boltban. Valéami keveset sikerül is lefaragnia az árból, de aztán a boltos megmakacsolja magát:
- Kérem, kérem, ne akarjon már lehetetlent. Engedtem, amíg engedhettem, de higgye el, uram, most már nekem is többe van. Ez az egész üzlet tiszta ráfizetés.
- Ugyan, ugyan - inti le a vevő. - Ha táfizetéses lenne a bolt, akkor miből élnének?
- Miből, miből?! Abból, hogy szombat-vasárnap zárva vagyunk.

- Ez az üzlet már csak tiszta ráfizetés.
- Akkor miért nem csukják be a boltot?
- Aa de kérem! Akkor miből élnénk?

- Mondja kérem, hogy lehet az, hogy itt kettőnyolcvan a tojás? A szomszéd standon csak egyhúsz van kiírva!
- Akkor ne nálam tessék tojást venni, hanem a szomszéd standnál.
- De ott pillanatnyilag nincs tojás.
- Rendben van. Majd ha nálam is elfogy a tojás, nálam is egyhúsz lesz darabja.

Összehasonlító statistzikai adatokkal bizonyítható, hogy Magyarországon túlságosan magas a közlekedési balesetek száma. Nálunk jóval motorizáltabb országokban, amilyen például Anglia, sokkal kedvezőbb a helyzet.
A megfelelő főhatóságnál úgy döntenek, hogy népes delegációt küldenek ki két hónapra Angliába, a közlekedés rendjének tanulmányozása és megfelelő j avaslatok kidolgozása végett.
Letelik a két hónap, hazatér a delegáció, útijelentést ír, és megteszi javaslatait. Alapos megfigyelésünk szerint - állapiítják meg a kiküldöttek -, Angliában nem "jobbra hajts!" van, mint nállunk, hanem "balra hajts!", alighanem ez az oka, hogy kevesebb a közlekedési baleset.
A megfelelő grémium megvitatja a küldöttség jelentését és úgy dönt, hogy levonja a levonandó tanulságot. De mert nem volna helyes hűbelebalázs módjára egyik napról a másikra bevezetni nálunk a közlekedési rend széles körű reformját, a miniszterális testület a tapasztalatok fokozatos hasznosítását rendeli el.
Bevezető kísérletképp tehát ezentúl, visszavonásig, minden csütörtök kettő és négy között a "balra hajts!" szabálya szerint közlekednek a közutakon... egyelőre csak a fővárosi taxivállalat gépkocsi-állományábóll... a dohánybarna színű bérkocsik.

Ragyogó szép ősz volt az idén. Még az indiánok is halogatták a favágást. Végül azonban mégis úgy dönt az öreg indián, hogy ideje hozzákezdeni a tüzelő beszerzéséhez. Egyik fiát maga mellé veszi, a másikat pedig leküldi a városokba, puhatolóddzon, próbálja megtudni, enyhe vagy kemény télre számítanak-e a sápadtarcúak.
Megy a fiú településről településre, de sehol sem tud meg semmi. Már hetek óta úton van, szomorúan elhatározza, hogy visszafordul.
Végre az utolsó útmenti kocsmában sikerült kihallania egy beszélgetésből, hogy az a barázdás arcú, tapasztalt vén farmer kemény telet jósol.
- Miből gondolja? - kérdezik többen is ak ocsmaasztal körül.
A ravasz öreg jelentőségteljesen int, hogy maradjanak csendben.
- Nem halljátok? - kérdi aztán. - Hetek óta vágják az indiánok a fát a hegyekben!

A bolhák tanulékonyságát vizsgálta egy híres professzor. Sikerült egy különösen intelligens példányra szert tennie és be is mutatta a televízióban. Ország-világ csodálhatta, hogy valahányszor a tudós kísérletező így kiáltott: "Ugrás!", a bolha ugrott.
A további tudományos megfigyelések arra irányultak, vajon tud-e a bolha utasításra ugrani akkor is, ha eredetileg hat lábából egyet-egyet eltávolítanak. Ezt a kísérletét is a televízió n yilvánossága előtt mutatta be a professzor. A bolha még öt, sőt négy, de még három, sőt két lábbal is ugrott, valahányszor vezényszót kapott. Még fél l ábbal is...
Végül a professzor eltávolította csipeszével a bolha utolsó végtagját is és rákiáltott: "Ugrás!", ám a bolha nem mozdult. Ekkr a tudós eltette a csipeszét és így szólt a szomorú tévénézőkhöz:
- Ime, láthatták, hölgyeim és uraim: ha egy bolhának az utolsó végtagját is amputáljuk, akkor a bolha megsüketül.

Leváltják egy nagy gyár vezérigazgatóját. Mielőtt távozna, nagy borítékot hagy hátra az utóda számára.
A nagy borítékban három, számozott levél van.
Az elsőnek a szövege így hangzik:
"Mindent kenj rám."
A másodiké:
"Szervezz át."
A harmadiké:
"Készíts három borítékot."

Egy étteremben ki van írva, hogyha a kedves vendég olyan ételt rendel, amivel a konyha nem szolgálhat: a főpincér letesz az illető elé (mondjuk) száz forintot.
Bemegy egy furfangos vendég, tengeri csillagsültet kér fecskefészekkörettel.
Perceken belül kihozzák.
Akkor oroszlánsörényt kér rántva, k akaóbabfőzelékkel.
Már ott is gőzölög előtte.
Rendel hát pekingi palotapincsifarok levest rósejbnivel.
Ekkor a konyhából izgatott szóváltást hallani, végül megjelenik a főpincés és letesz emberünk elég egy százast.
- Ne mi van, döcög a kínai behozatal? - kérdezi a nyertes.s
A főpincér kényszeredetten mosolyog.
- Kínai palotakutyánk még csak lett volna, uram. De a krumpli kifogyott.

A vezérigazgató hivatja az egyik fiatal beosztottat és így szól hozzá:
- Gratulálok, fiatalember! Ilyen gyors előmenetelt még nem is láttam. Ön fél évvel ezelőtt egyszerű előadóként kezdte nálunk. Egy hónappal később már osztályvezető volt. Alig telt el további két hónap, már főosztályvezető...! Ezennel pedig kinevezem részletvezetővé. Mit szól hozzá?
- Igazán kedves tőled, papa.

- Főnök - mondja a titkárnő -, elönt minket a papír. Ha legalább a harminc évvel ezelőtti dossziékat kiselejtezhetném...
- Teljesen egyetértek, Mancika. De előbb készítsen mindegyikről pontos másolatot.

Gyárlátogatás után mondja a nevezetes vendég:
- Minden nagyon szép, mindennel nagyon meg vagyok elégedve. Most már csak azt szeretném tudni, hányan dolgoznak önöknél?
- A kísérők egymásra pislognak. Végre valaki megszólal:
- Hát... Mintegy a fele.

Két tisztviselő találkozik a lépcsőházban.
- Szervusz. Rég láttalak - mondja az egyik.
- Most is rohannom kell - feleli a másik.- A főnök megőrült, négy ember helyett dolgoztat.
- Borzasztó!
- Csak az a szerencse, hogy nyolcan vagyunk.

Egy orvos, egy mérnök, meg egy közgazdász azon vitaktozik, melyikük hivatása ősibb.
- Természetesen az orvosi - mondja az orvos. - Elvégre mindenki tudja, hogy a középkorban híres orvosok működtek, szakmánk ma is a görög Hippokratész esküjét idézéi, de végeredményben még Ádám oldalbordájának kioperálása is orvosi feladat volt!
- Szép, szép - mondja a mérnök -, de még annál is előbb, az őskáosz állapotából létrehozni a természet rendjét... szabályozni a tengereket, elkülöníteni a szárazföldeket ... megteremteni a fényforrásokat... mégiscsak mérnöki munka!
- És arra senki sem gondol - kérdezi a közgazdász -, hogy ki csinálta az őskáoszt?

- Valamit nem értek - jelentkezik óra végén a közgazdász hallgató. - Professzor úr elmesélte neknk a posta történetét, elmagyarázta a postai díjszabások kalkulációs rendjét... de tessék nekem megmondani, miből él a posta? Mert a bélyeg értéke, ugye, annyi, amennyi rá van írva és annyiért is adják! Azon nem keres a posta egy fillért sem!
- Jó kérdés - mondja a professzor. - Hát figylejen ide, fiatal barátom. A postai úton továbbítandó leveleknek, ugyanbár, megengedett maximális súlya van, minden kategóriában. Namármost előfordul néha, hogy egy-egy levél súlya nem éri el a megengedett mértéket. Hát ebből a résből él a posta.
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Különféle pénzügyek
  2017-10-10 11:24:07, kedd
 
 

A falusi kántortanítónak eladó lánya van, és amikor végre jelentkezik egy alkalmasnak látszó vőjelölt, vagyis a leánynak hozományt kellene kapnia,a kántor tanító elhatározza, hogy omegpróbálja kikérni előre három évre a fizetését.
Összeül az iskolaigazgató, a plébános, meg a falu bírája, meghányják-vetik a kántortanító kérelmét, de túlságosan kockázatosnak ítélik.
- Mert mi történik, kérdezem én - mondja a falu bírája -, ha a kántortanító úr elhalna még a teljes három év lejárta előtt?
A kérelmező így felel:
- Nem kívánok három éven belül meghalni. De ha mégis bekövetkezne: hát akkor egyszer talán szerencséje is lehet az embernek ebben az életben!

A régi világban létezett a szegény zsidóknak egy olyen típusa, mely a "Fizessenek (nekem) a gazdagok!" álláspontjára helyezkedett és siránkozással, megalázkodással, vagy ellenkezőleg: nagyhangú kvetelődzéssel elérte egyes jómódú zsidóknál, hogy rendszeres havi apanázsban részesítsék őket. Ezeket akolduló, lemoló, másokat lumpoló, mások nyakán élősködő, nem kis pénzmagot többszira még a legzsugoribb gazdagokból is kihúzó alakokat zsidó szóval snornernek nevezték.
Akadt snorrer akinek még magát a hírhedtem fukar Rotshchild bárót is sikerült "megadóztatnia". Noha a báró alkudni próbált:
- Idefiyeljen, barátom, annyit természetesen nem adok, amennyit maga kér. De megadom a kért összeg egyharmadát, azt viszont halálom napjáig.
A snorrer megbántva:
- Sokat érek vele! Amilyen disznó szerencséje van a báró úrnak, reggelre elpatkol.

A biztosítási ügynök győzködi az ügyfelet:
- A feltételek igazán előnyösek. Ha ön egyszerűen a lábát töri, kap hétszáz forintot. Ha bonyolult a törés, akkor a biztosítótól felvehető összeg akár négyezer forintra is rúghat. És ha ön, nevezzük fel, a nyakát töi, nincs gondja többé.

Egy férfi az újságárusnál ötszáz forintossal akar fizetni.
- Nem tudok visszaadi, majd megadja holnap - mondja neki a rikkancs...
- És ha meghalok holnapra?
- Mondja már, az a forinthúsz...

Régen, amikor a boltosok még versengtek a vevő kegyeiért, az egyik vidéki városban úgy adódott, hogy három cipőbolt is megtelepedett egyazon épületben. Hogy mégis magára irányítsa a figyelmet, az első kiírta, hogy:
"Divatcipők! Minden méretben és színben!!!"
Meglátta ezt a másik, kitett egy még nagyobb táblát:
"Exportból visszamaradt cipők olcsó kiárusítással."
Meglátta ezt a harmadik, készített egy még nagyobb táblát, de csak egy szót írt rá. Ezt:
"Főbejárat".

A régi Bécsben valamelyik császári és királyi szállító fényes villája előtt összetalálkozik két snorrer. Az egyik éppen jön le a lépcsőn, a másik épp indulna felfelé.
- Nem érdemes felmenni - legyint az egyik. - Ma rossz napja van, nem ad többet, mint egy koronát.
- Már miért ne mennék fel? - háborodik fel a másik. - Csak nem fogom neki ajándékozni azt az egy koronát? Mit ajándkoz ő nekem?

Egy lejmoló zsidó kipréseli az egyik zsidó báróból az ígéretet, hogy fedezni fogja gyógykezeltetési költségeit.
- Az orvos sós déltengeri levegőt ajánlott - magyarázza a bárónak. - Kiszámítottam, hogyha elmegyek Nizzába, az minomo kalkulo...
- Nizzába? - kiált a báró. - Pont az Azúrpart legdrágább városába?!
- Báró úr - feleli a snorrer szerényen -, ha az egészségemről van szó, nekem semmi se drága.

- Jaj, Pista, sürgősen szükségem volna tizenötezer forintra, úgy gondoltam, te talán ki tudnál segíteni.
- Tizenötezer forinttal? - ... A saját fivérem is hiába kérne.
- Jól van, na. Te ismered a családodat.

- Komámuram, nem tudna nekem egy kis pénzmagot kölcsönözni?
- Tudhatja, komámuram, hogy sohasem hordok pénzt magamná.
- És odahaza?
- Köszönömk érdését, odahaza mindenki ép s egészséges.

- Idefigyelj, Kohn, vége a türelmemnek - szólítja meg az utcán Grün a volt üzlettársat -, vagy kifizeted az adósságodat végre, vagy be foglak perelni!
- Ha hagarudj, Grün, de ebben a hónapban nem tudom kifizetni.
Grün dühösen legyint:
- Már a múlt hónapban is ezt mondtad!
Mire Kohn:
- Na, és talán nem tartottam meg a szavamat?

- Igazán szívesen segítettem volna magán - mondta az egyszeri gazdag ember a szegény embernek -, de legnagyobb sajnálatomra nem tehetem. Ami pénzem van, az mind emlék megboldogult atyámtól.

- ... És már csak azért is bátorkodom nemes pártfogását kérnii - mondta az egyszeri szegény ember a gazdagnak -, hiszen ismertem azön egész tiszteletre méltó famíliáját, az ön nagylelkű édesatyját, jószívű édesanyját, a nagynénjét, aki minden jótékonysági akcióban részt vett, az unokaöccsét, aki...
A gazdag rámordul:
- Kérem, közölje röviden, mennyi kell, de ne mászkáljon fel-alá a családfámon.

Amikor az egyik gazdag hölgy hajnaltájban int a sofőrjének, hogy végre hazainduljon a jtékonycélú bálról, odafurakszik elébe egy koldus, és reszkető kézzel tartja a kalapját.
A hölgy rámordul:
- Mocsida telhetetlenség! Nem elég, hogy egész éjjel a maga és a magához hasonlók kedvéért táncoltam?!
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Válogatott labdarugó csapata a Hunnia börtönnek
  2017-10-09 16:10:04, hétfő
 
  A magyarnak nevezett utolsó magyar embereket lemészárló, megcsonkító, meggyalázó Magyarország válogatott labdarugó csapata sátoraljaújhelyi névtárat vette fel, kezdte elölről születésem körülményeit ismét.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2017.09 2017. Október 2017.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 28 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1243
  • e Hét: 6107
  • e Hónap: 12348
  • e Év: 64614
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.