Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Nyaralóvásárlás
  2017-10-26 16:48:02, csütörtök
 
 
- Kérem szépen, erről a nyaralóról állt az a hirdetésben, hogy "egy kőhajításnyira van a Balatontól"?
-Igen, uram, erről. Parancsoljon megtekinteni.
- Köszönöm, látom. Most már csak azt az embert szeretném mlátni, aki ezt kővel hajította.

- Tudnék én egy szép kis nyaralót a családnak - ajánlja az egyik szomszéd a másiknak. - Közvetlenül patakparton épült a h áz... Nincs idegnyugtatóbb, mint patakcsobogást hallgatni... No és a víz tele van pisztránggal, sebes hegyi patak...
A szomszéd aggályoskodik:
- De az ilyen sebes hegyi patakokról időnként azt olvassa az ember az újságban, hogy megduzzadnak és kiöntenek...
A válasz megnyugtató:
- Akkora távolságból?!

- Még azt az ablaktalan kamrát is kiadtátok?
- Mit akarsz, minek az ablakon kinézni egy vak zongoristának?

 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Mészáros gázszerelő karrierje gyalázás miatti ünnepként
  2017-10-26 13:03:37, csütörtök
 
  A miskolci egykori medve kommunizmust Mészáros Kata néven Nagy Feró kocsmájával rendezték be, ahogy az itteni korokat egymás után gyorsan végrehajtó vaskori kommunisták hajtották végre, saját szereplőjük, Kata helyett az én főszereplésemmel. Mészáros Kata névvel idéztek a bíróságra 2004-ben. A mészáros nevűek folyamatosan emelkedtek, ahányszor ózdi genyó istene Nagy Feró nevéhez értek, Istenével, akinek a homloka három ággal van megjelölve, mint Orbán Viktornak és Búcsné Ili óvónőjének a Hunnia börtön legszebbként ünnepeltjének, csípőcsont protézises vasfüggönyösként. A genyó szörnyeteg koalícióban van, mint Kata kocsmás kommunista korok istene a Hunnia börtönnel, mint Rákóczi tér együtt az összes szörnyeteggel.

Ilyen ismétlése volt 1986-os csernobili legyőzésem idejének Mészáros Kata nevéből a kommunista vaskornak Mészáros Lőrinc. Hozták hozzám befolyásoltatás tudatállapotban H. Tibor ózdi gázszerelőt udvarlónak, aki bekopogott, miután Csernobil előtti nap meglátott a szőlőben engem, csíkos vázával és egy szál virággal.. Ez a világ urával, rózsakeresztes rend pároztató szörnyével, cerberus féregállattal, Bestiával, új-kígyósi renddel, fekete mágusaival ózdnak, ufókkal, Hunnia börtönnel együtt történő legyőzésemkor történt.
A gyalázatot kettőnkkel - én már báb lettem 1976. óta folyamatosan - végtelenül sokan hajtották végre, Csepregi Éva miatt, ennek köszönhető a gyalázatom ünneplése Orbán Viktor narancs Rákóczi téri népének ünneplésével, győzelmével, hogy a gázszerelő kisiparossal világ gazdagainak tették magukat. Minden gyalázatot megünnepelnek, folyamatosan ismételnek születésem óta történő dolgokat, sorsuk és könyvük, szerepük rajtam történő végrehajtását, most a Honvéd utcai Honvéd kiadó könyveinek járhatnak ismét. Olyan gyalázatos Csepregi Éva kígyó istene, hogy ha meghal valaki, gyalázattal ünnepli, ugyanez Zoltán Erikáé, amelyik sorsát együtt kezdték el valamennyi Erikáéval 1986-ban. Felfoghatatlan tor-ünnepe ez a Rákóczi térnek, minden csonkítást, gyalázatot, szitkot, mocskot gazdagításával az áldozóknak ünnepli.

Apával és velünk a legelső medve kommunizmust hajtották végre a világ történelem részeként, apa szervezte a kiránduló útvonalakat, hatalmas szervező volt, majd mikor vége lett, egyszerűen kidobott mindent a Hunniai börtön Budai népével az utcára, ami érték volt, a régi apa által gyűjtött, rajtunk végrehajtott könyvekkel együtt. Mészáros Kata mai napig dolgozik, sorsát és főszerepét folyamatosan ismétlik megállás nélkül. Tavaly Grófo cigányait rendelte ide ünnepelve a győzelmét az emberek felett. Rákóczi téri kommunisták ezek a vaskoriak.

Övéké volt a Putyin által képviselt orosz nemi gyalázó felszabadító hadsereg a hippik összes összezagyvált budhista és kommunista országával együtt. Ha elestek, már születésem előtt mártírnak tüntették fel magukat, gyaláznak, gyalázatból vannak vallásaikkal együtt, de őket nem lehet bántani, mert akkor megtámadják folyamatosan a maguknál különbeket.

Most a Katona nevet is ismételték a nemi gyalázók Rákóczi terével, Bánk bánját a skizopreneknek, gazdagulásával az egyik főszereplő gyerekének már, Tiborcznak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.09 2017. Október 2017.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 28 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1601
  • e Hét: 6465
  • e Hónap: 12706
  • e Év: 64972
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.