Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
A református és hívő Kohut kakas és a csillagrend története
  2017-10-13 21:57:05, péntek
 
  A halál reformátusok, mint állandó világ végi túlélők a sötétkapus dögjeikkel együtt, most is rajtam hajtották végre a világ-könyvtárukat, engem koldultattak maguk helyett, valamennyi református sorsát végrehajtva folyamatosan születésem óta kezdve a Vörös Oroszlán kommunista koraival, három kísérő angyalukkal, Halak sorsával a mezőkövesdi őrült Johannájuknak, mivel valamennyien karmikus eredettel bírnak a sátán, mint világ ura bibliájából.

A kakasuk a templomaik tetején jelzi a tragikus múltját a Kohut családnak, akit elneveztek kakasnak állandó nyelvi ellenségeként a tökéletes magyar nyelv ellen létrehozott apokaliptikus csapásoknak. Az Aranynyíl egykori vőlegényem, a csillagrend vezetőjének a jele volt akkor, amikor az angliai központban már csak marék zöld fű volt, jöttek segíteni a világnak. Mikor feltehetően a világ ura legyőzte és megalázhatta, akkor tehette ki a már ördögök által is csúfolásra került kakast az aranynyíl jelével a templomára.

Születésemmel folytatódott a reformátusok gyilkossága a Hunnia börtön Magyarország lezárt határain belül világ-könyvtárával a halál református lyukas szívű, egykori Vénusz támadó Szabó Istvánnak, a pokol angyalai kezdésével, mely szintén a református egyház égisze alatt a sátán bibliájából ered.
Kakasként utolsó emberként lezárva a határokat folyamatosan minket gyilkoltak megállás nélkül, minden főszerepében a világ-könyvtáruknak, filmeknek,zenéknek, verseknek, festményeknek, mint a zenészek halálának kék órájával és gyalázatával a lírai karámnak, mint a reformátusok bibliájának apokaliptikus lovasainak, amik eddig titokban tevékenykedtek.

Nincs már a csillagrend vezetője, hogy együtt áldoztak volna minket utolsó felvonásként, ez felfoghatatlan, hogy engem Kohut kakasként ide tudtak hozni végső leszámolása végett az ég seregének. Még felfoghatatlanabb, hogy a cigányság hajtotta fele részben végre a gyalázást, patológiákat, bénítást, kivégzéseket, kínzásomat születésem óta a tik sem vagytok magyarok Piros Piri Pisti-Illés hálózatával, mint állandó temető brigádjával a szociális hálózatnak, tor ünneppel egybekötve, amelyik saját népe helyett nevezte el a családot kakasnak.

A reformátusok kakasa magasodik az égben íme az ember szavaival, ahogyan engem is megáldoztak, alatta az aranynyíl jele a csillagrendnek, alatta a földgömb, forog szélkakasként irányt mutatva a világ négy égtája felé, ahogyan a bal oldalon az egyik fogamat is szétvágták tini koromban a világ négy égtája felé. Mi volt ez? Mi vagyunk a szemétdömb királyai a tik sem vagytok magyarok temetőbrigádja helyett, mikor a kakasok állandóan be voltak rendezve?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hunnia börtön 1997-es leinjekciózása, születésem ismétlése
  2017-10-13 17:59:14, péntek
 
  Hunnia börtön dr. Somlyai pszichiáterével, Kiss Kálmán osztályán, Malek Andrea, Medveczky Ilona határozatlan Halak, mindegyik Halak szülött sorsát végrehatva rajtam Madonna emelkedésével, hosszabbításával argentin történelemmel sokadszor érintve a punkciáriójukkal és Rákóczi térrel Argentinát az én főszereplésemmel a már felsoroltak helyett, Kállay kettős helyett...., befulladással beszállított a saját II-es elmeosztályára Szenes Andrea szenes cigányok képviselője, mint légy miatt, mert horkolt. Íziszesdit játszottak a mentősökkel, a Kelet teljes lírai karámja összességével születésem óta Baratta Ági sorsaként, teljes Kelet és cigányság emberré nemesítése céljából egyetlen közös nagy áldozással. Ízisz-Jézus zöld szemekkel én voltam külsőm alapján, az Ágik barna szeműek főleg, mint Pszichografolóigiai távol-keleti szörnyekhez beírt főszereplők a Rákóczi térről. Istálló-Vénusz is én voltam, aki Szenci szódás, szamaras istállójában született, nem akit Lucifer filmjében a Hunnia börtön beállított. Mária is Mária mennybemenetele főszerepében én voltam, ezért támadtak meg 2006. körül - együtt az egyiptomi Innin történelmével Sólyom beállításával -, ezt rendezte be Müller Péter Sziámi, miután kivégzett engem a fesztivál városával, a vaskori Miskolccal. A medve kommunista főszereplő Kata néven szintén én voltam, Medvetáncként dolgozták ki Weöresék, Nasszézus himnusz főszereplője is én lettem Ágnes helyett, Jézusként, poklok poklát megjárva, felkiáltva, hogy nincs segítség. Senki sem tudott volna segíteni, még mindezt leírni, feltérképezni is sok volt, hogy mennyi halálra ítéltek engem Hunnia börtön néven utolsó Kohut emberként. A gyilkosok ezek szerint mindent kibírnak, remélem, visszakapják a Rákóczi térrel együtt, meg a halál cigánysággal, melyeket eltartanak gyalázatommal,. fényevésemmel a fényevő zsidókkal együtt, mint legyekkel.

Kaptam egy olyan injekciót Somlyaitól, mely hónapokig eszméletlen állapotba tett engem. Közben a cigányok telepakolták a nyakamat gócokkal, fogaimat patológiákkal, a teljes testemet eleven csapásokkal. Ilyenek a cigányok, büszkék magukra a halálok, hogy Vénuszt gyaláztak és gyilkoltak, mert ilyen még nem volt.

Somlyai ezt követően jelentkező Benkő Magdolna anyámmal elengedett, aki addig egész életemben nem foglalkozott velem, nem szeretett, fényevésen tartott, nem volt képes ellátni minket, mivel születése óta terhelt, Benkő Lajos finnugor angyal hosszabbításaként hozták létre.
Azért engedtek el, mert már sokadszorra ismét elölről kezdték a születési körüményeimet, Szendrei Klaudiás Istán a királyuk bejövetelével Rákóczi tér néven. Jelentkezett Simon Éva kiválasztott karmikus azzal, hogy születésem óta engem mindenkinek le kellett nézni helyette, anyám előtte nézett le, alázott meg, miközben Simonját a Hunnia börtönnek ismét emelték, családi házat kapott, amit közösen felújítottak, munkahelyet kapott, protézisét már megszokta, nem kell kivennie, sőt férjhez is ment egy Jakab spiritiszta rózsakeresztes rendi beavatást művelő elmebetegéhez a Hunnia börtönnek. A Jakabjai Miskolcnak folyamatosan termelődtek ki, születésem ismétlése folytán állandóan a többi ezer éves embergyilkossal, bár már nem volt kit megölni rajtunk kívül.

Tegnapelőtt Nemes pszichiáter a megalázásomkor elküldve az asszisztensnőt gyógyszerrel máshová - nyitva hajtott ajtó mellett kiabálva nekem, hogy én skizopren vagyok a kinn lévő világ-könyvtár tulajdonosok előtt, hogy megszégyenítsen engem.
Mondtam a bírónak, amikor felmentettek pár éve, hogy Balogh nőgyógyász megalázott, kartonomra írta, hogy skizopren vagyok, mint elmebetege a Hunnia börtönnek, fel volt a bíró is háborodva. A tanú, mint asszisztencia előtt végrehajtott fenyegetést komolyan kell venni Miskolc részéről, mert a 2004-es bíróságra idézéskor mentőt küldtek értem, majd lemészároltak, nem tudtam megmukkanni magam védelmében a bíróságon Demjén bírója előtt Miskolcnak. Arról faggatott, ki a miniszterelnök. 1990-ben néztem egyszer a parlamenti Patkó névből berendezett országgyűlést, játszottak, annyit láttam. Megírtam egy verset arról, hogy nem érdekel a politika, nem érdekel, miről vitatkoznak, meddig lehet még feszíteni, van-e még mit tőlünk elvenni? - kérdéssel védve az addig engem megáldozó kommunistákat, ugyanis ebben az évben tettek feszületre két vasfüggönyös helyett, majd kezdték elölről a születésemkor berendezettek, sorsuk, könyveik, tettetik végrehajtásával. Nem tudtam, hogy én vagyok a politika egyedül.

Hová mehettem volna eszméletlen állapotban 2004-ben? NIncs ilyen diagnózisa az egészségügynek, hogy leírja, hogy mi történt velem. Nem mennék magyar bírósághoz, ahol Varjú féle bírók vannak, nincs értelme.

Anyámmal ma beszéltem telefonon, mondtam neki, hogy megfenyegetett a Bertalan utcai Nemes pszichiátere a Semmelweis kórháznak, hogy bármikor bevitethet engem a pszichiátriájára. Már volt két előzménye annak,hogy Mohamed és Csillagmedve lányom vitt be, anyámmal együtt 2004-ben adtak át az elmebetegeknek, tegyenek velem,amit akarnak, ezért a miskolci pszichiátria biztos magában, hogy engem nem lenne kinek ismét megvédeni, ha megint le akarnának gyógyszerezni, megfertőzni a cigányságukkal. Minden részem fertőzése az egészségügy kontóját jelentené, komoly harcokat vívok húsz éve a körmeim miatt, rengeteg pénzembe kerül, akár a megcsonkított szám, a rengeteg foltról, kinövésről nem beszélve, meg a lábaim összezúzásáról. Én nem kapok közgyógyót sem, hogy ezeket a költségeket fedezni tudjam, az egészségügy költségeit világ-könyvtára végrehajtása indokkal egyetlen nagy közös áldozásával 61 éve már.

Anyámnal közöltem, hogy nem felejtem el neki soha, hogy amikor koldultam Nagy Anna sorsaként - ezt nem mondam, mert beszállítana az elmeosztályra, nem tud gondolkozni, a gyerekeimet meg nem érdekli, mi történt velem, mit jelent a Szabó család, melyben él Mohamed, a világ-könyvtár tulajdonosokat a sötétkapus dögjeikkel - beszállított az elmeosztályra, amit nem lehet felfogni, mert én ilyet a gyerekeimmel nem tettem volna, sem saját anyámmal, hogy átadom a kivégzőknek védelem nélkül, miután a mentőt elküldték, hogy ne az szállítson be. Én is számtalanszor születésem óta bevitethettem volna minden éjjeli hajtépéses rohamjai közben - míg a Rákóczi tér kínozta -, nem tudtuk, ilyenkor mi van vele, mindenki csak nézte, de ráhagytuk apával együtt. Akkor is ráhagytuk, amikor apa telepakolta a házat virágokkal név-, vagy születésnapkor, hatalmas visítozó cirkuszokkal válaszolt, csak a művirágot hajlandó elfogadni azóta is, Medveczky Ilona sorsaként, mert rajta kezdtek először. Ilyennek kell lennie egy családnak, hogy amit nem ért, azt megpróbálja megfejteni, mi lehet az oka.
Amikor az öcsémet feljelentette a bíróságon, írtam egy levelet, hogy Gyuszikának az a baja, hogy őt soha nem szerette az anyja. Anyám írt nekem levelet, hogy addig legyek átkozott, míg meg tanulom, mi az anyai tisztelet, amit mi mindig megadtunk neki, nem beszéltünk róla, magunkban cipeltünk mindent, csak némán néztünk egymásra, mi történik velünk, a saját anyánk a legnagyobb ellenségünk, állandó jelentgetéssel kicsi korom óta. 1973-ban azzal jelentett fel a gyámügyén Újhelynek, hogy én kurválkodom, amit nem ismertem, de apát is behívatták, hogy vegyen magához. A levelet ő vette át a postástól, belökte nekem azzal, hogy itt van, vidd Gyuszit is, takarodjatok innen mind a ketten. Ketten mentünk fel az öcsémmel a gyámügyére Müllernek, mivel ez már mind a menhelyiek sorsa volt a cigányságaikkal. Apa elvállalt minket, mondta sírva, hogy anyám jelentett fel téged azzal az indokkal, amit nekem a gyámügyis el sem mondott, hogy egy Mondy nevű háromgyerekes nős emberrel vagyok jóba. Tehát itt már a háromgyerekesek miatt is engem aláztak.
Mikor apához kellett költöznünk, anyám végig szaladgálta a várost azzal, hogy apa velem akar élni "úgy". Amikor a két gyerekem már megvolt, nagynéném, Piri néni mesélte el, hogy apa átment hozzájuk, sírt nagyon, hogy Magda ellen tehetetlen. Ez csak egyetlen ügye, amit ellenünk tett, felsorolhatatlan, minden napot nem lehet elmondani, amit mi mélyen magunkba zártunk, mert hihetetlen történet lett volna, ha valakinek elmeséljük.

Most lecsapta a telefont, hogy ha a két lányom kéri még egyszer, nem vállalja el,mert ő segíteni jött nekem pakolni. Mondtam neki, hogy én mindig magam pakoltam, más nem tudhatta, mi kell nekem, nekem nem kellett segíteni. De koldultam az utcán, attól féltek, hogy az éhezésem közben leépülök, azért vitettek be az elmeosztályra. Hogy mondjam el, hogy ez Nagy Anna sorsa lett volna? Meg gyaláztak és kínoztak éjjel-nappal megállás nélkül melleimnél fogva?
Közölte velem, hogy én mindenütt híresztelem és átkozom őt, amit soha életemben nem tettem, mert ő átkozott mindig engem. Nem híresztelem, leírom mindazt, amit a pataki Benkők velem műveltek születésem óta. Ez az utcájuk, Benkő Lajos sorsának ismétlőivel.

Most ismét elölről kezdték a születési körülményeimet, cigányság és Kelet nemesítésének, bűnbocsánatának folytatásával, a migránsokkal is, szintén apokaliptikus csapások, a sáskáik után jóval. Egész Hunnia Magyarország párezer kivétellel apokalipszisét jelenti a sátán bibliájának, Rákóczi teret, ózdi cigánytelepet, feketemágusokkal, Hunnia börtön skizopren elmeosztályát. Egész Keletet felvonultathatják, minden halálnép helyett engem áldoztak meg.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.09 2017. Október 2017.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 28 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1243
  • e Hét: 6107
  • e Hónap: 12348
  • e Év: 64614
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.