Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Nekünk Magyarország az első
  2018-04-09 22:00:42, hétfő
 
 







NEKÜNK MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ

MAGYARORSZÁG TEGNAP NAGY GYŐZELMET ARATOTT


GYŐZTÜNK

Sorozatban a harmadik elsöprő Fidesz-győzelem
Abszolút többséget szerzett a Fidesz-KDNP
Baranyai Gábor


Sorsdöntő győzelmet arattunk - fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a párt eredményváró központjában Budapesten, a Bálnában. A kormányfő köszönetet mondott mindazoknak, akik közreműködtek a Fidesz-KDNP sikerében. A kormánypárti politikusok egytől egyig a demokrácia sikerének, egyben a következő Országgyűlés erős legitimációjának nevezték az óriási választási részvételt.

- Sorsdöntő győzelmet arattunk, lehetőséget teremtettünk, hogy Magyarországot megvédjük - mondta Orbán Viktor a Fidesz budapesti eredményváróján tegnap késő este, miután egyértelművé vált, hogy a kormánypártok újabb, nagyarányú választási győzelmet arattak. A miniszterelnök-pártelnök a Bálna előtt tartott beszédében - amit a tömeg skandálása tört meg - úgy fogalmazott: Magyarország a maga útját járhatja.

Úgy fogalmazott: most kell szerénynek lenni, mert most van mire. Gratulált a választópolgároknak, a magas részvétel minden kétséget zárójelbe tett. Külön köszönetet mondott azoknak, akik újra a Fidesz-KDNP mellett tettek hitet. Köszönetet mondott a külhoni magyaroknak, akik megvédték az anyaországot, s lengyel barátainknak, külön kiemelve Kaczynski elnök személyes látogatását. Külön köszönte az imákat, és elismerését fejezte ki az aktivistáknak és családjuknak, valamint feleségének, Lévai Anikónak.

Úgy zárta szavait: Soli Deo gloria! Majd a tömeggel együtt elénekelte a Kossuth-nótát. A kormányfőt megelőzően Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szintén köszönetet mondott azért, amiért a választópolgárok ilyen nagy arányban vettek részt a szavazáson, és ezzel erős felhatalmazást adtak a kormánynak. A KDNP elnöke megköszönte az imákat és a határon túli magyarok szavazatait, akik azzal, hogy a négy évvel ezelőttinél is nagyobb arányban vettek részt az országgyűlési szavazáson, hitet tettek a magyar nemzet mellett.


Magyarországon zsinórban harmadszor még senkinek nem sikerült országgyűlési választást nyernie





A következő Országgyűlés legitimációja nagyon erős lesz - így értékelte Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője a magas részvételt tegnap este hét órakor. A politikus a Fidesz eredményváró központjában, Budapesten, a Bálnában úgy fogalmazott: nagyon örülnek annak, hogy ilyen sokan vettek részt a választáson, szerinte ez mutatja, hogy a magyar demokrácia erős, Magyarország polgárai dönteni akarnak a saját jövőjükről, egyben megköszönte mind a választók aktivitását, mind a választások lebonyolításában részt vevők munkáját. Gulyás Gergely jelezte, még arra is jó esély van, hogy a mostani legyen minden idők legmagasabb parlamenti választási részvétele.

A saját választókerülete kapcsán elmondta, hogy a XII. kerületben a választásra jogosultak nyolcvan százaléka szavazott. Értékelése szerint ez közös siker, a magyar demokrácia sikere. A sajtótájékoztatón arról is beszélt, hogy voltak ugyan szabálytalanságok a vasárnapi választáson - a Fidesz is sok esetben tett panaszt -, de a választás rendjét befolyásoló körülmény nem volt. A fideszes politikus nem akart találgatásokba bocsátkozni, de szerinte jó esély van arra, hogy a Fidesz abszolút többséget szerez.

Újfent elmondta azt is, hogy minimálisan száz mandátumra számítanak, és minden e feletti képviselői hely megtiszteltetés a kormánypártok részére a választóktól.

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője arról beszélt: a magas részvétel megmutatta, hogy az emberek átérezték a választás tétjét, azt, hogy az ország jövőjéről is dönthettek. A kam-
pány szerinte rettentően durva volt az ellenzék részéről, de a Fidesz-KDNP nem hagyta magát.

- Külön öröm, hogy a vidéki Magyarország is felzárkózott a fővároshoz a magas részvételt tekintve - nyilatkozta a Magyar Időknek Kovács Zoltán kormányszóvivő tegnap este, lap-
zártánk előtt. A Medián és a Nézőpont kormánypárti győzelmet mutató exit poll felmérései kapcsán nem akart jóslásokba bocsátkozni, türelemre intett, és Kovács László egykori MSZP-elnök mondását idézte: ,,Nem közvélemény-kutatást, hanem választást kell nyerni!" Németh Szilárd bátrabban nyilatkozott, a Fidesz alelnöke az Echo TV-nek azt mondta, biztos benne, hogy a Fidesz-KDNP-t választotta a polgárok meggyőző többsége.







Arról is beszélt, hogy választókerületében, Csepel-Soroksáron jól sikerült a Fidesz mozgósítása. - A napnál világosabb, hogy Magyarország függetlenségéről volt szó, arról, kikkel kell együtt élnie a magyaroknak, hogyan kell megőrizniük a kultúrájukat - tette hozzá. Szavai szerint az ellenzéket a gyűlölet, az agresszivitás vezérelte, mivel gyakorlatilag az életükért küzdöttek, ezért egymás közt ,,adták-vették" a jelöltségeket.

Németh Szilárd kitért arra is, szerinte a kisebb pártoknak már izgulniuk sem kell, mert a magas részvétel miatt biztosan elvéreztek. ,,A választásnak komoly tétje van, Brüsszel még az idén, 2018-ban tízezer migránst telepítene Magyarországra" - olvasható az Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével készült interjúban, amelyet az Origó hírportál tett közzé tegnap reggel. A kormányfő szerint egy nagy, közös döntést kellett arról hozni, hogy nem engedjük be a bevándorlókat Magyarországra, és megvédjük az országot.

Link








MIÉRT NYERT ENNYIRE A FIDESZ?

A politikai számítás tehát szinte hibátlanul bevált - írtam négy évvel ezelőtt a Miért nyert (ennyire) a Fidesz? című blogbejegyzésben. Most ennél többet kell állítanom: a Fidesz ugyanis nagyobb fölénnyel nyerte meg a 2018-as választást, mint amire akár maga is számított. Ha megnézzük a választás előtti becsléseket, köztük az általam elkövetett előrejelzést is, látható, hogy a pártok támogatottsága nagyjából a várt sávokban mozgott, kivéve a Fideszét, amely jelentősen felülmúlta a várakozásokat. A kormánypárt lényegesen több szavazatot kapott, mint négy évvel ezelőtt, pedig a biztos győzelemhez valószínűleg a korábbi eredmény megismétlése is elegendő lett volna. A rendszerváltás utáni magyar politikában még soha nem nyert egy politikai erő háromszor egymásután, ráadásul ebből a három győzelemből számos tekintetben a mostani tekinthető a Fidesz legnagyobb sikerének.

1. A meglepően magas, 70 százalék körüli választási részvételre kevesen számítottak. Akik egyáltalán el tudták képzelni, biztosra vették, hogy a 2002 után folyamatosan csökkenő részvétel ilyen megugrása az ellenzéknek kedvezhet. Magasnak számító választási részvétel mellett még soha nem nyert a Fidesz parlamenti választást, most ez is bekövetkezett, ráadásul elsöprő mértékben. A mostani eredmény a legitimitás tekintetében tehát erősebbnek nevezhető, mint a 2014-es.

2. Napközben, amikor sorban jöttek a rekordmagas részvételi adatok, két ellentétes magyarázat versengett egymással. Az egyik szerint az ellenzék sikeresen szólíthatta meg a bizonytalan szavazókat, a másik szerint viszont a Fidesz kampánya volt képes - elsősorban vidéken, kistelepüléseken - újabb szavazók bevonzására. Az adatok alapján most már nyilvánvaló, hogy a második történt. Az is kijelenthető, hogy a politikai siker leginkább a Fidesz egyetlen téma köré rendezett, leegyszerűsített, könnyen befogadható és nagy erőkkel terjesztett kampányának köszönhető. Szerepet játszhatott ebben a Fidesz jelentős erőforrás-fölénye is: a központilag irányított pártsajtó - beleértve az állami televíziót és rádiót is - és az elsöprő köztéri jelenlét nagyban segíthette az üzenetek hatékony célba juttatását. Az adatok azt mutatják, hogy elsősorban a kisebb lélekszámú településeken a hagyományos fideszes bázis kibővült újabb szavazókkal, akiket feltehetően az ,,ország megvédésének" a célja és a migránsoktól való félelem vett rá a szavazásra.

3. Az adatok azonban azt is mutatják, hogy 2018-ban két Magyarország létezik. Részben a már korábban is tapasztalt város-vidék törésvonal miatt, de még inkább a politikai preferenciákban. A belföldi szavazók közel 48 százaléka a Fideszt választotta, a többiek az ellenzékre szavaztak. A két világ minden tapasztalat szerint egyre távolabb van egymástól, tájékozódásban és politikai véleményekben is. A Fidesz győzelmének az is a titka, hogy képes 2 milliónál is több embert egy táborban tartani, egy irányba terelni, miközben az ellenzék megosztott, nincsenek közös céljai és képtelen a hatékony együttműködésre. Amíg az ellenzéken belül nem erősödik meg jelentősen egy politikai erő (vagy a Fidesz nem gyengül meg valamiért), ez az alapképlet automatikusan biztosítja a Fidesz kormányzását.

4. Miközben a választási eredmények előzetes becslése nagy nehézségekbe ütközött, nem olyan nehéz előrejelezni, hogy mi fog most történni az ellenzéki oldalon. A kormányváltást kívánó szavazók csalódottságukban bizonyára az ellenzéki pártokat hibáztatják majd a Fidesz újabb ciklusáért, és az ellenzéki pártokba vetett - eddig sem acélos - bizalom jelentősen meggyengülhet. Mindez vezetési válságot és hosszabb köldöknéző periódust eredményezhet. A négy párt mindegyike alapvetően elégedetlen lehet. A Jobbik ugyan a 2014-es adatait megismételte, ráadásul - parlamenti választáson először - a második legerősebb párt lett, de a céljai ennél lényegesen komolyabbak, váltópárti jellegűek voltak. Az MSZP, az LMP és a DK együtt sem érte el a baloldali együttműködés (nem beleértve az LMP-t) 2014-es adatait, előzetes várakozásaikhoz képest mind a hárman rosszabbul szerepeltek. A Jobbik és az MSZP elnöke, valamint az LMP egyik társelnöke a választás estéjén már le is mondott, az ellenzék legalább a jövő évi európai parlamenti és önkormányzati választásig minden bizonnyal válságos időszakát fogja élni.

5. A Fidesz jövője ma nehezebben előrejelezhető. Szinte mindenkit meglepetésként ért, amikor 2014 őszén, a sikeresen megvívott parlamenti és önkormányzati választás után váratlanul beszakadt a kormánypárt támogatottsága, és több fontos időközi parlamenti választást is elvesztett a Fidesz. Hasonló helyzet a jövőben sem elképzelhetetlen, de ennek előrejelzése szerintem lehetetlen vállalkozás. Sokkal értelmesebb annak vizsgálata, hogy az újabb politikai siker kiket erősít meg és kikre lehet veszélyes a Fidesz tág értelemben vett politikai vezetésében. Lázár János például Hódmezővásárhelyen ,,comeback kid" lett a mostani választáson, de ma még nem lehet tudni, hogy ez a helyi sikeres revans miképpen érinti az országos politikai szerepét. Rogán Antal ugyan nem indult egyéni mandátumért, de - mint a kommunikáció és a kampány irányítója - minden bizonnyal a győzelem jelentős részeseként menetelhet tovább. A nyilvánosság számára kevésbé látható belső hatalmi harc természetesen nem ér véget a harmadik győzelemmel sem, sőt, valószínűbb, hogy már 2022-re tekintve újabb lendületet vehet. Az egyes szereplők helyezkedése és az erőcsoportok küzdelme mellett a legfontosabb kérdés - kimondva-kimondatlanul - azonban az lesz, hogy maga és a párt számára mit tervez négy év múlva az az ember, aki ma kormányoldalon és ellenzékben is a legfontosabb egyesítő erő: azaz folytatja-e Orbán Viktor?

Török Gábor







Kétharmados Fidesz-KDNP-siker

Link



A nyugati kamuhírgyár-média a magyar választásokról

Link








Egy választás margójára


"Így akarnak társadalmi békét az ellenzéki oldalon! Tegnap választott az ország! 70%! Amig nem hirdettek eredményt minden ellenzéki politikus a demokrácia győzelméről beszélt! Megszületett az eredmény! Már másnap kezdik az uszítást! Lopnak, csalnak, hazudtak mondják! Nem huzhatják ki 4 évig! Ki kell menni az utcára, mondják! Nos én pedig azt mondom, ha nem tudtak érteni a szép szóból, lásd választási eredmény, akkor majd értenek a jogi elégtételből!
Fel kell jelenteni minden aljas, hazug gazemberséget, elkövetőt. Egyszer és mindenkorra meg kell értetni velük! Elég volt! Elég volt abból, hogy minden gyalázatot el kell viselni! Hogy minden további nélkül akasztással fenyegetőzzenek! Minden kijelentésükért felelniük kell, ahogy az egy demokráciában természetes. Ha alaptalanul vádol, nem tudja bizonyítani az állítását, kerüljön biróság elé! És ha bűnös kapja meg a méltó büntetését!

Szoktam néha kommentelgetni a 24.hu oldalon, ami ott van az maga a borzalom! Legalább minden ötödik hozzászólás: akasszuk fel!, kosárba a fejét!, Dunába az összes Fideszest, kővel a nyakában! Undorító! És ezek acsarkodnak a legjobban, hogy diktatúra van és terror!

Békésen ünnepelünk, sajnos az ellenzék megint félre beszél és magyarázkodik. Valóban elég ebből az ellenzéki politizálásból, hiszen normális ellenzékkel együtt sokkal könnyebb lenne a problémákat megoldani."













 
 
0 komment , kategória:  Média  
Mindkét szavazatot a Fideszre!
  2018-04-07 21:00:40, szombat
 
 








MINDKÉT SZAVAZATOT A FIDESZRE!
Csermely Péter (Mediaworks) - 2018. április 7.


Orbán Viktor: Minden képviselőre szükségem van, mert az országot meg kell védeni


A legnagyobb veszély, ami fenyeget minket: a saját szavazóink kényelme. Nagyon sokan talán már azt érzik, hogy ez a küzdelem eldőlt, a verseny lefutott, nyugodtan otthon maradhatnak. Az elmúlt negyven napban végigjártam az országot, mindenhol ugyanazt mondtam, amit most is mondok. Soros jelöltjeivel szemben csak a mi jelöltjeinkre lehet számítani. Nekem minden egyes jelöltre, minden képviselőre szükségem van, mert az országot meg kell védeni. Ezért arra kérek mindenkit: menjen el és adja mindkét szavazatát a Fideszre - nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök.


Ez egy sorsdöntő szavazás, ahol Magyarország következő néhány évtizedéről kell döntenünk
Amit az ellenzék ma kínál, az nem jövő, hanem zűrzavar és bizonytalanság
A mi kormányzásunk eredményei nem az elméletek világában érezhetők, hanem a mindennapi életben
Egy csőd szélén tántorgó országgal indultunk 2010-ben, és végre van jövőnk
Ha könnyelműen hagyjuk, hogy mások döntsenek rólunk, akkor mindent tönkre fognak tenni

- Miniszterelnök úr, a választási kampány alapján egyszerű a feladvány. Két üzenet maradt versenyben, az egyik, hogy ne jöjjenek ide migránsok, a másik, hogy ön tűnjön el. Valóban ennyi lenne a kínálat?

- Holnap nem egyszerűen parlamenti választás lesz. Ez egy sorsdöntő szavazás, ahol Magyarország jövőjéről döntünk. Történelmi pillanat előtt állunk, arról kell határoznunk, hogy magunk közé engedünk-e sok ezer, tízezer, később pedig százezer vagy millió olyan embert, akik alapvetően mást gondolnak a világról, nincs közük ehhez az országhoz, nem járultak hozzá semmivel mindahhoz, amit a magyarok létrehoztak,

vagy kitartunk a mostani álláspontunk mellett, és azt mondjuk, hogy Magyarország a magyaroké, és csak mi dönthetjük el, hogy kikkel akarunk együtt élni.

Azaz bevándorlóország leszünk vagy nem. Ez a kérdés, és ez csak annyiban szól rólam, hogy az én álláspontom ebben a kérdésben mindenki előtt ismert. Én Magyarország miniszterelnökeként felépíttettem a kerítést, megvédtem a határt, és Brüsszelben nemet mondtam a bevándorlók betelepítésére. De a veszély ezzel nem múlt el, most is itt kopogtat az ajtón. Holnap ugyanis Magyarország következő néhány évtizedéről kell döntenünk, és ha elhibázzuk, akkor ezt a hibát nem tudjuk majd kijavítani.

Ezért azt kérem a választópolgároktól, hogy alkossanak bátor véleményt a mögöttünk hagyott évekről, ne legyenek velem szemben sem elnézőek, sem kíméletesek, idézzék fel azokat az intézkedéseket is, amelyekkel nem értettek egyet, de mégis, a vasárnapi döntésükben kapjon nagyobb hangsúlyt a jövő, mint a múlt.

- Ha az Európai Unió vezetői és nagy országai valóban annyira ragaszkodnak a kötelező kvóták végrehajtásához és későbbi bővítéséhez, mint azt ön állítja, akkor nem vív-e szélmalomharcot, elegendő-e az ön személye ahhoz, hogy meggátolja ezt?

- Döntő pillanatokban egy vétó is vétó, de az igaz, hogy egy fecske nem csinál nyarat. Aki időt nyer, életet nyer. Magyarország 2015 óta minden hónapban időt nyert, eltelt három év, és nálunk nincsenek migránsok. És egyre többen vagyunk fecskék, hiszen vannak szövetségeseink. A visegrádi négyek soha nem voltak ennyire erősek és egységesek, mint most, számíthatunk Horvátországra és Szlovéniára is, Ausztriában és Olaszországban pedig nekünk kedvező fordulat ment végbe. Ez a folyamat nem fog leállni, és ha kitartóak vagyunk, akkor elérhetjük, hogy az európai országok többségében a bevándorlást ellenző politikai erők kerekedjenek felül.

Az elmúlt években a magyar kormány volt az egyetlen Európában, amelyik megkérdezte az emberek véleményét a bevándorlásról és a kötelező kvótáról.

Ez adott erőt és felhatalmazást a brüsszeli harcokhoz. Most újra a magyar embereknél van a döntés joga.


Székesfehérváron hatalmas tömeg gyűlt össze a Fidesz kampányzáró rendezvényén
Fotós: Éberling András





- Nincs olyan komolyan vehető politikai erő Magyarországon, amelyik ne ezt az álláspontot képviselné. Az ellenzéki pártok deklarálták, hogy megtartják a határkerítést, és a kvótának is ellenállnak.

- Már mondták az ellenkezőjét is, de sokkal egyszerűbb, ha a tetteik beszélnek helyettük. A kerítés építését mindenki kritizálta és mindenki támadta rajtunk kívül. Amikor a népszavazás után az alkotmány módosításához kértem az ellenzék támogatását, nem akadt olyan ellenzéki párt vagy akár képviselő, aki segített volna. Az ellenzéki politikusok elfogadják Soros György támogatását, aki több ezer embert foglalkoztat Magyarországon, és dollármilliókat költ a magyar politika átalakítására.

Semmi kétségem nincs afelől, hogy ha az ellenzéki pártok lehetőséget kapnak a kormányzásra, akkor el fogják fogadni Brüsszel kvótadöntéseit, mégpedig heteken belül.

A miniszterelnökök tanácsában a következő ilyen döntés júniusban lesz esedékes és a nagy európai országok most már dűlőre akarják vinni a kötelező betelepítések ügyét. Ezt meg kell akadályozni, és a magyar ellenzék soraiban nincs olyan párt és nincs olyan vezető, aki ezt akarná vagy erre képes lenne.

- Nem tulajdonít-e túl nagy jelentőséget annak, hogy néhány száz nehéz sorsú embert, legyenek bár más vallásúak és más kultúrájúak, Magyarországra telepítene az unió? Mit számít ez?

- A júniusban esedékes uniós miniszterelnöki csúcstalálkozón egy olyan javaslat lesz napirenden, ami Magyarország esetében tízezer migráns azonnali befogadását jelentené, még az idén, 2018-ban. Emellett előírná, hogy a magyar államnak fejenként kilencmillió forintot kell költenie rájuk. Plusz lehetővé tenné mindegyiküknek a családtagok behozatalát, azaz a családegyesítést. Innentől a folyamat megállíthatatlan és visszafordíthatatlan.

Becsüljük meg azt a lehetőséget, hogy most nem a saját hibánkból kell tanulnunk, hanem tanulhatunk mások hibáiból.

Hogy mit számít ez? Éppen ezt gondolták a németek az ötvenes, a britek a hatvanas és a franciák a hetvenes években. És most utcáról utcára, kerületről kerületre, városról városra szorulnak vissza a saját országukban. Ma ők már nem értik, hogyan jutottak ide, ki döntött minderről, de tudják, hogy számukra nincs visszaút. Ott most az a kérdés, hogy miként tudnak a bevándorlókkal együtt élni. Nálunk még nem ez a kérdés, hanem az, hogy akarunk-e bevándorlókat befogadni. És a magyarok válasza az, hogy nem akarunk.

Persze mi sem vagyunk kőből, látjuk a képsorokat, látjuk a sok emberi szenvedést és nyomorúságot. Tudjuk, hogy segítenünk kell.

A mi álláspontunk az, hogy a segítséget kell odavinni, és nem a bajt kell idehozni. Magyarország gazdasági erejéhez mérten rendszeres pénzügyi segítséget nyújt, és iskolákat, kórházakat, egész falvakat épít újjá azokon a helyeken, amelyeket megtépázott a háború. A kettőt együtt gondolom én észszerű és erkölcsös politikának.


Orbán Viktor: Sorosék profitjának mi fizetjük meg az árát
Fotós: Éberling András





- Miért kellett mindehhez elővenni Soros Györgyöt? Arc kellett a migrációs fenyegetéshez?

- Soros György egy hálózatot pénzel. Ennek a hálózatnak óriási a befolyása a brüsszeli döntéshozók között. Emellett nagyon sok médiumot és szervezetet finanszíroz, és ezek összehangoltan olyan politikát szorgalmaznak mindenhol Európában, amely elősegítené és növelné a bevándorlást. Ebben áll az ő felelőssége. Mindezt persze szándékosan teszi, mert

egy olyan Európában, amelyet együttélési gondok kínoznak, és állandó feszültségekkel kell szembenéznie, egy hozzá hasonló spekuláns sokkal könnyebben tudja a pénzügyi érdekeit érvényesíteni.

És mivel a zsák megtalálja a foltját, ebben erős szövetségesei a baloldali politikusok, akik hatalmuk megtartása érdekében leendő választóként tekintenek a migránsokra.

- A választási kampány olyan, mint egy vásár, ahol a kereskedő a legjobb termékeit rakja ki. A Fidesz-KDNP több árut is bátran kitehetne, vannak komoly sikerei is az elmúlt éveknek. De nem teszik ki. Nem beszélnek a saját eredményeikről. Miért?

- Mert ezeket a portékákat már hazavitték az emberek.

A mi kormányzásunk eredményei nem az elméletek elvont világában érezhetők, hanem a mindennapi életben.

Felesleges mondogatnom az embereknek, hogy a munkanélküliség négy százalék alá csökkent, hogy csökkentettük a rezsit, támogatjuk a családokat, a nyugdíjasok kapnak Erzsébet-utalványt, újra van otthonteremtési támogatás, öt év óta folyamatos a gazdasági növekedés és végre nőnek a bérek, hogy ingyen étkeznek a gyerekek az óvodákban és az iskolákban és ingyenes lett a tankönyvek többsége is. Látják.

- Négy évvel ezelőtt az önök választási programját firtató kérdésekre azt válaszolták: folytatjuk. Mit mondanak most?

- Rólunk már mindent tudnak az emberek. Egyszerű és világos értékek mentén politizálunk. Hiszünk a munkában, hiszünk a családban és hiszünk a hazában. Ez a jövőben is így lesz. El fogjuk érni Magyarországon a teljes foglalkoztatottságot. Mindenkinek lesz munkája, aki dolgozni akar. A családokat és a gyereket nevelő anyákat minden évben növekvő mértékben fogjuk támogatni. Ezt azért csináljuk, mert

hiszünk abban, hogy a népességfogyást nem migránsok behozatalával, hanem a gyerekes családok támogatásával kell megállítani.

Marad a rezsicsökkentés, és amikor a gazdaság jól teljesít, abból mindig fog jutni az idős embereknek is. Mert megérdemlik a tiszteletet.

- Miért nem erről beszélnek? Miért a bevándorlás a Fidesz szinte egyetlen témája?

- Mert ez a legfontosabb kérdés. Az elmúlt évek eredményeit együtt harcoltuk ki a magyar emberekkel. Egy csőd szélén tántorgó országgal indultunk 2010-ben, és végre van jövőnk.

Van mit veszítenünk, ezért kell a határokat megvédeni, és ezért nem szabad a migránsokat beengedni. Ha könnyelműen hagyjuk, hogy mások döntsenek rólunk, akkor mindent tönkre fognak tenni.

A migráció az a rozsda, ami lassan, de biztosan felemésztené az országunkat. Először anyagilag, mert ha a migránsokra kell költeni a pénzt, akkor nincs miből támogatni a családokat és fizetni a nyugdíjakat. Aztán felemésztené a mindennapok biztonságát és legvégül a kultúránkat is. Ezért van az, hogy az ország megvédése és a migráció elleni küzdelem a legfontosabb üzenetünk.


A kormányfő azt mondta: a holnapi, Magyarország jövőjéről döntő szavazáson bízik a győzelemben
Fotós: Éberling András





- Tart ön az úgynevezett taktikai szavazatoktól, illetve tömeges alkalmazásuktól? Ellenzéki értelmiségiek ebben vélik megtalálni az ön ellen hatásos csodafegyvert.

- Akik ezt kitalálták, azok számára a választás nem szól másról, csak a pénzről és a hatalomról. Aki így gondolkodik, az mélységesen lenézi és megveti az embereket. Látom, hogy a terv­asztalon már létrejött a Vona-Gyurcsány-koalíció, és most ezt akarják az embereknek eladni. Én hiszek abban, hogy a választáson az emberek az ország jövőjéről akarnak dönteni. És

amit az ellenzék ma kínál, az nem jövő, hanem zűrzavar és bizonytalanság.

Persze olyan már volt, hogy az ellenzék győzelmének felfordulás és káosz lett a végeredménye, de az újdonság, hogy ez a programjuk is.

Legyünk őszinték: ez csak a Soros-féle spekulánsoknak jó. Ők tudnak ebből profitálni, és a végén a magyar emberek fizetik meg az árát. Soros pénzéből Soros szervezetei, például az Avaaz nevű Soros-formáció, százmilliókat költenek el ezekben a napokban is a választás befolyásolására. Azért teszik, mert ez Soros György érdeke. A taktikai szavazás nevű csodafegyver Soros György jelöltjeinek támogatását célzó program. Ilyen egyszerű, és ezt ki is kell mondani róla.

- Holnap mindez eldől. Ön milyen eredményre számít?

- Bízom a győzelemben. De tenni is kell érte. A legnagyobb veszély, ami fenyeget minket: a saját szavazóink kényelme. Nagyon sokan talán már azt érzik, hogy ez a küzdelem eldőlt, a verseny lefutott, nyugodtan otthon maradhatnak. Az elmúlt negyven napban végigjártam az országot, mindenhol ugyanazt mondtam, amit most is mondok. Soros jelöltjeivel szemben csak a mi jelöltjeinkre lehet számítani.

Nekem minden egyes jelöltre, minden képviselőre szükségem van, mert az országot meg kell védeni.

Ezért arra kérek mindenkit: menjen el és adja mindkét szavazatát a Fideszre.


Link










 
 
0 komment , kategória:  Média  
Ébresztő, hazafiak!
  2018-04-06 18:30:44, péntek
 
 











ÉBRESZTŐ, HAZAFIAK!
2018. április 6. 15:26
Gaudi-Nagy Tamás Facebook


Ne legyen senki bűnsegéd a hazafiatlan, liberális ,,köztársaságot" restaurálni kívánó szemkilövetők, bevándorláspártiak és olimpiagyilkosok hatalomra segítésében!


,,Gaudi választás előtti gondolatai és a Merre tovább radikálisok? c. vitafórum 2.részének lényege 5 percben - a választás előtt még ingadozó hazafiak figyelmébe

A Jobbik által fenntartott és pénzelt Iránytű Intézet által működtetett és a Jobbik által támogatóik figyelmébe ajánlott kireszavazzunk.hu választási tanácsadó oldal legerősebb ellenzéki jelöltként 27 választókerületben balliberális jelölt mellett agitál, köztük 6 gyurcsányista DK-sra.

A Jobbik által támogatandó DK-sok között van Budapesten a II. kerületben például az Európai Parlamentben folyamatosan a hazánk ellen harcoló, bevándorláspárti Niedermüller Péter és a 2006 őszi rendőrterrort tagadó, Trianont megérdemeltnek nevező, volt szadeszes Bauer Tamás. Újpesten Hegedűs Lorántné ellenében az a DK-s Varju László a támogatandó favorit a nagy kiegyezés szellemében, aki közösségi oldalán arra tesz fogadalmat, hogy"Fogadom, hogy mindent megteszek a köztársaság újbóli megalapításáért. Minden erőmmel azon leszek, hogy népszavazással újra Alkotmányunk legyen."

A Jobbik EU imádó üdvöskéje, a vásárhelyi győző Márky-Zay Péter ajánlata pedig még több balliberális jelöltre való szavazásra buzdít:

Ez már maga a megvalósult koordináció, minden ezzel ellenkező fogadkozás ellenére. Hányszor tagadták ezt Vonáék és most mégis? Mi jöhet és mi jön még?

Miről beszélünk még és ki meri még a balliberális hazaárulókkal való jobbikos együttműködést tagadni a tények ellenére?

Vajon miért nem nevezte meg Vona tervezett "szakértői" kormányának tagjait (Hír Tv, április 5.) ? Netán nem azért mert ez a "szakértői" csapat a hazafias érzelmű jobbikosok számára vállalhatatlan lenne és részben vagy egészben átfedésben áll Karácsony balliberális "szakértői" kormányának tagjaival ? Azt mondja Kálmán Olgicának: a jelölteknek a diktatúra bosszújától való félelme miatt. No de akkor ilyen gyávák azok a jobbikos miniszterjelöltek is, akik a kormánynévsorban a külső "szakértők" mellett Vona szerint a listáján szerepelnek? Őket miért nem fedi fel?

2010-ben a legkeményebb, véres rendőrterrorral működő Gyurcsány-Bajnai rendszerben a Jobbik akkori miniszterjelöltjei nem bujkáltak. Kiálltunk arccal, radikális programmal és ennek fényében kértük a bizalmat. (Anno igazságügyminiszter jelölt voltam, amit büszkén felvállaltam.)

És vajon mi az a többféle forgatókönyv, ami Mirkóczki szerint csak Vona fejében létezik arról, hogy mi lesz, ha a Jobbik nem szerez egyedül többséget ? Szintén Kálmán Olgica kérdésére (5:15-től), hogy mi lesz, ha a Fidesz kisebbségbe került, és egyedül nem tud kormányt alakítani a Jobbik azt a dodonai választ adta, hogy "először érjük el a hidat, aztán átmegyünk rajta", továbbá "két hét alatt még sok minden történhet..." Sőt szerinte "ez Vona Gábornak a legnagyobb teher, ő többféle forgatókönyvvel készül, amelyet rajta kívül más még nem is ismer."

Felháborító arcátlanság és sunyiság, hogy a jobbára a mostani vezetés által megtagadott régi idők és párttal egykor együttműködött hiteles emberek miatt a Jobbik iránt még érdeklődést mutató hazafias szavazó nem tudhatja meg, hogy mit tervez a Jobbik a választás után, ha koalícióra kényszerül ? Ezt úgy hívják bianco csekkes felhatalmazás. Ezek szerint bármilyen párt neve felkerülhet a partner listára. Utólag. A beleszólás és korrekció lehetősége nélkül.

Ez egy kész átverő show, amelyhez hazafias szavazatokra pályáznak Vonáék, anélkül, hogy felfednék valós szándékaikat. Ezt a jog csalárd, megtévesztő magatartásnak nevezi, aminek bedőlni nem szabad.

Ébresztő hazafiak ! Ne legyen senki bűnsegéd a hazafiatlan, liberális "köztársaságot" restaurálni kívánó szemkilövetők, bevándorláspártiak és olimpiagyilkosok hatalomra segítésében!

Ezen, hazánk önrendelkezését és magyarságunkat fenyegető, gyülevész, hataloméhes, Soros zsoldjában álló, bevándoroltatást és EU diktátumainak való behódolást akaró, "rendszerváltó", adóemeléseket tervező és eladósítás árán osztogatni-fosztogatni kívánó belső ellenségekkel és külső, gyarmatosító ellenségekkel szemben jelenleg egy stabil nemzeti kormány tud védelmet adni. Az eredmények és tettek fényében minden hibája ellenére ezt a védelmet a mostani kormányzat tudja biztosítani.

De a kormánypártoknak kétségkívül azonban még sokat kell javulniuk, több önkritikára, több alázatra, a törvények, a közpénzek és a polgárok fokozott tiszteletére van szükség. Az alkalmatlan, vállalhatatlan és normasértő emberek eltávolítására, akik olyan pergőtüzet generáltak, amely miatt most a kormányzás nemzeti eredményeit is veszély fenyegeti. A migráció mocsarában fuldokló, lassan élhetetlenné váló "csodás nyugat"-ra ment honfitársaink mielőbbi hazatelepítése is elkerülhetetlen. Ahogy a devizacsapdában még mindig vergődő, eddig még meg teljes körűen nem mentett adósok kimentése is. És a nemzet gerincét jelentő középosztály és a hazai kis- és középvállalkozások további erősítése is a multicégek rovására. És a rablóprivatizációkkal áron alul, törvénytelenül külföldi vagy posztkommunista kézbe került nemzeti vagyon, közérdekű üzemek, bankok és üzemek nemzeti kézbe történő visszavételére. Mindez nemzeti érdek.

És persze még több, még keményebb nemzeti radikális szellemű intézkedésre van szükség az élet minden terén, az egyébként már megtett számos, nemzeti érdekeket szolgáló intézkedés mellett. De: a 2002-2010 közötti, eladósító, EU-multi szervilis és hatalmát rendőrterrorral védő 8 balliberális évvel ellentétben ilyen magyar érdekű kormányzati tettek nagy számban történtek (ld: (https://goo.gl/icb4t6).

És jogos hazafias elvárás a Budaházyéknak adandó mielőbbi közkegyelem az újrázás után, ahogy erről a nekem adott kormányzati ígérvény szól. Mint ahogy Gyurcsányék 2006 őszi terror miatti felelősségre vonása is.

Azt azért könnyű belátni egy akár Jobbikkal megspékelt, Gyurcsány által dominált balliberális hordalékkal összeállt szörnykoalíciótól ilyet várni nem lehet. Mint ahogy arra se lenne garancia, hogy ellenállnak az EU diktátumainak és hazánk bevándorlóországgá tételének. Sőt esetükben ennek ellenkezőjére van garancia. Ezt a káosszal fenyegető, nemzeti megmaradást veszélyeztető szörnykoalíciót minden áron el kell kerülnünk.

Hatalmas felelőssége van tehát minden nemzethű választópolgárnak abban, hogy ezt megakadályozzuk és a jelenlegi rendszernek adjunk esélyt a folytatásra, de nemzeti radikális elvárásoknak megfelelően, a fentiek szerint korrigált formában.

És végül, ceterum censeo:

Most a Nemzet sorsáról van szó. A Nemzet érdeke pedig mindig felül kell írja a pártérdekeket. Ha egyes pártok a saját politikai ambícióik érdekében egy bizonyos nemzeti minimumot nem tudnak betartani, akkor elveszítik az erkölcsi alapot arra, hogy szerepet játszanak az ország életében.

Az az egyik nemzeti minimum, hogy szemkilövetőkkel semmilyen körülmények között nincs alkunak és tárgyalásnak helye! A második pedig az, hogy bevándorláspártiakkal sincs semmilyen együttműködésnek és ideológiai közösködésnek helye.

Aki közvetve, vagy közvetlenül bűnsegédletet vállal abban, hogy Gyurcsány és bandája visszatérjen Magyarország irányításának a közelébe, az kiemelt felelősségű bűntettet követ el a nemzet ellen.

Aki a bevándorlás ügyét közvetve vagy közvetlenül előmozdítja, és aki a Heller Ágnes-i forgatókönyvvel azon dolgozik, hogy a magyarellenes Gyurcsány-, Bajnai-rendszer restaurációja megtörténjen, az nem képvisel nemzeti érdeket.

Mindezek tudatában és nemzetünk iránti felelősséggel menjünk el szavazni április 8-án!

Budapest, 2018. április 6.


Honfitársi üdvözlettel:
Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,
a NEMZETI JOGVÉDŐ SZOLGÁLAT (www.njsz.hu) ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu


Link







Gaudi kipakol! Leleplezi a Jobbik-Dk összeborulását, 2 percben! Oszd meg! Tudniuk kell az embereknek mi készül! - Napi Migráns

Link



Én leszek a király!
Ha kételyeid lettek volna, hogy ki az Úr az ellenzéki oldalon...

Link



Az ellenzék mindent megtenne a hatalomért és a pénzért

Link



Borbély Zsolt, a Jobbik volt nemzetpolitikai vezetője a választásról

Link



Vona Gábor elárulta a nemzeti oldalt és a Jobbikot

Link



Így szólta el magát Karácsony

Link



Soros jelöltjei lebontanák a határzárat

Link



Gyurcsány illuminált állapotban nyilatkozik

Link



Nem bízhatjuk ezekre a hazánkat!!!

Link



Választ az ország!

Link









Jó üzlet volt Vonáéknak eladni a párt lelkét, luxusvillákat kaptak a nemzeti oldal elárulásáért cserébe. Most vasárnap állítsuk meg őket!



Gyurcsány? Vona? - Ugyanaz.
Állítsuk meg őket!











 
 
0 komment , kategória:  Média  
Ezt akarjuk...?
  2018-04-04 20:15:49, szerda
 
 







EZT AKARJUK...?



Azt olvastam valahol, hogy a Nagyhét után most itt a nagy hét! Valóban ez a hét a legizgalmasabb és legfontosabb hete a 2014-2022 közötti nyolc évnek. Most vasárnap hihetetlenül fontos döntés vár ránk. Nem is tudom, nem is lehet eldönteni, hogy melyik témakör a nagyobb jelentőségű.

Nem kampányol ugyan az ellenzék vele, de ismerve a Nyugathoz való hozzáállásukat, ha kormányra kerülnének, nálunk is utat nyitnának a nemek közit egyenlőség helyes elvéből elkorcsosult gender teóriának. Ennek minden józanságot nélkülöző jellegéről aligha kell beszélni. Azt gondolom, hogy aki szerint az ember neme szabadon választható, az nincs tisztába sem az ember természetével, sem azokkal a veszélyekkel, amit ez a hóbort rázúdít a társadalomra.

Tovább lépve igen hosszú listát kellene írnom azokról a dolgokról, amelyek megszűnnének vagy csak erős társadalmi nyomással maradhatnának meg, ha egy olyan kormány irányítaná az országot, amelynek egyetlen mondanivalója, hogy amit Orbán alkotott az rossz. Nem kell munkára szoktatni az embereket, hiszen a segélyből élő jobban kézben tartható, irányítható, hogy csak egy szempontot említsek. Tagadásból nem jutunk előre.

A végére hagytam, ami talán a legfontosabb, de ami amúgy a közbeszédben most az első helyet foglalja el, a népvándorlás és a terrorizmus veszélyét. Az első és ezen harmadik pont Közép-Európa roppant felelőssége, s ebben a közös fellépésben összecsiszolódhatnak úgy a régió kormányai, hogy a Trianon miatt konfrontáció helyét átveheti majd az együtt/egymás mellett élés szabályozott formája. Hülyék persze mindig lesznek, s az évforduló közelsége lendületbe hozta máris őket. Ne engedjük, hogy olyan kormányunk legyen, amelyik ezeknek a szomszéd országok nacionalistáinak szája íze szerint képzeli a szomszédainkkal való kapcsolatokat. Mi inkább a szomszédok legjobbjaival szeretnénk együttműködni. Hiszen nekünk fontos a magyar nemzet Trianonban szétszakított egysége. Olyan korszak következik, amelyben a nemzetekre roppant felelősség hárul. Ide másolok egy részletet Kocsis Fülöp érsek-metropolita egyik beszédéből. Az idézet elején az érsek Ferenc pápa szavait idézi, aki egyes megtévesztettek szerint migránssimogató. De figyeld meg ezt:

,,Az iszlamizálódás nagyon, nagyon súlyos veszélyt jelent egész Európára. Az kétségtelen, hogy erre nagyon oda kell figyelni. Ezzel párhuzamosan nehéz megmondani, hogy melyik tényező hat jobban, egyik a másikára, a kereszténytelenedés jelensége ugyanilyen óriási veszélyt jelent. Mit tehetünk? Erre - sok-sok más tényező mellett - az egyik legfontosabb törekvés, hogy Európa és benne a nemzetek önmagukra találjanak. Az identitásukat újra megtalálják és képviseljék."

Mindnyájunk számára meglepő volt Ferenc pápának ez a nagyon nyílt és szókimondó álláspontja, mert a kommunikációban nem ez jön át. Már pedig ez nagyon fontos. Hosszan beszélt arról, hogy az egyes személyeknek, családoknak, fiataloknak, nemzedékeknek, de az országok vezetőinek is súlyos kötelessége, feladata az, hogy ön¬magunkra találjunk, hogy önmagunk legyünk. Hogy ne a globalizálódó szellemiség uralkodjon el az emberi fejekben, ami felold mindent, az egyént, a nemzeti értékeket, a keresztény értékeket, hanem merjünk önmagunkká válni, és kivált - ismétlem - az egyes nemzetek találják meg újra a saját önazonosságukat, mert ez is feloldódóban van ebben a mai világban.

Nem is tudom, hogy lehetne-e ennél bátorítóbb, és lényegesebb üzenete a katolikus egyházfőnek. Látva a ruszin kisebbséget, eszünkbe juthat a nem annyira ősi székely himnusz - a harmincas években született ének - hogy maroknyi székely porlik, mint a szikla. Ez nem csak a székelyekre vonatkozik. Éppen úgy elmondható a ruszinságra, a magyarországira is és az anyaország határain túl élőkre. Mi másban reménykedhetnénk, mint a történelem Urában, aki kézben tartja az eseményeket és a folyamatokat? Ha vele együttműködünk, akkor van reményünk, és azt mondom, hogy csak akkor van reményünk arra, hogy mindazok az értékek, amelyeket Ő maga bízott ránk, illetve amit őseinken keresztül kaptunk, az tovább él. A fölismert értékeket értékelni és továbbadni súlyos kötelessége minden embernek, kivált azoknak a nemzeteknek, nemzetiségieknek, amelyek súlyos támadásoknak vannak kitéve.

Azzal a reménnyel köszöntelek, hogy olyan kormányt akarsz te is, amely a nemzetünk magára találását segíti elő. Barátsággal:

Surján László







Párizs bevándorló metropolisz lett

Az egykor patináns francia fővárosból mára bevándorló metropolisz lett, teljesen átalakult a városkép. Vannak Párizsnak olyan részei, ahol az őshonos lakosság már kisebbségbe szorult.

Mi még dönthetünk április 8-án, hogy ezt akarjuk-e. A franciák beengedték a bevándorlókat, számukra már nincs visszaút.


Link



Europa 2025

Link



Harcoljuk ki a győzelmet most vasárnap!
Magasba a zászlókat! Mindenkire szükség van!

Link



Magasba a zászlókat! Fel, győzelemre!

Sok nagy harcot és emlékezetes csatát vívtunk meg együtt, de a legnagyobb dolog, amit életünkben véghezvihetünk, a legnagyobb csata, amit együtt megvívhatunk, még előttünk van.

Felszerszámoztunk, felnyergeltünk! Magasba a zászlókat! Fel, győzelemre!

Link














 
 
0 komment , kategória:  Magyar sorsot - magyar kézbe!   
Ki itt az agymosott?
  2018-04-02 21:30:40, hétfő
 
 







KI ITT AZ AGYMOSOTT?


Természetesen én. Ki más? S hogy miért?

Mert nem vagyok hajlandó megérteni, azt a "nyilvánvaló tényt" hogy Magyarország romokban hever. Hogy miért? Mert Fidesz szétlopta, valamint összeomlott az egészségügy és az oktatás. Én meg, ahelyett, hogy egyetértenék ezekkel a "független" sajtóhírekkel (444.hu, index.hu, hvg.hu stb. stb.), hülye kérdéseket teszek fel.

Tehát agymosott vagyok. Esetleg fizetett fideszbérenc. Csakis így lehet.

Mostanában, így kampányidőszakban sűrűbben vagyok agymosott, mint egyébként. Azok a fránya kérdések. Mindennek ők az okai. Például érdekel, hogy ha a Fidesz szétlopta az országot, akkor hogyan fizette vissza az előző, üvegzsebű balliberális csapat által felvett IMF-hitelt? Azt a 14,2 milliárd eurót (kb. 4000 milliárd forintot), ami ahhoz kellett, hogy ne omoljon össze a 2010-ig kicsit sem szétlopott magyar államháztartás. Tetszenek tudni arról a 4000 milliárdról van szó, ami úgy tűnt el szőrén-szálán a nagyszerű balliberális kormányok lyukat-lyukkal betömő költségvetésében, hogy nem hogy stadion, de egy nyamvadt lélegeztetőgép sem épült belőle.

És tessék mondani, ha a Fidesz szétlopta az országot, akkor hogy-hogy nem hallottam a megszorítás szót 2010 óta? Hogyhogy manapság nem a megszorításokon, hanem például a rezsicsökkentésen megy a közéleti veszekedés? Igen, azon a rezsicsökkentésen, ami tulajdonképpen nincs is. Kár, hogy emlékszem a 2010 előtti időkre, amikor a két balliberális ciklus alatt pont 100%-kal emelkedtek a lassan mondott, de gyorsan emelt gázárak. Biztos nem vagyok normális (hiszen agymosott vagyok), de ha egyszer 2010-ben 115 forint forint volt a gáz köbméterének az ára, 2018-ban pedig 99 forint, az nekem a rezsi csökkenésének tűnik. Lehet, hogy ebben a nagy felvilágosult liberalizmusban elavultak a matematikai ismereteim?

(A kérdezősködésemnek ezen a pontján már kezd kiderülni, hogy nem elég, hogy agymosott, de még az is lehet, hogy náci is vagyok. De azért kérdezősködöm, mert szeretném megérteni a dolgot.)

És tessék mondani, ha a jelenlegi gazdasági eredmények, kizárólag az EU-s pénzeknek köszönhetőek, akkor 2010 előtt mégis hogyan sikerült lepadlóztatni az országot? Hiszen az EU-s pénzek akkor is jöttek doszt. Azok az EU-s pénzek hogy-hogy csak a 40 cm magas kilátók számában eredményeztek előrelépést? Hiszen azokat a pénzeket ugyebár el sem lopták (kivéve 4-es metróra kapott pénzt, amiből ,,alig" 167 milliárdot tett zsebre Budapest balliberális városvezetése).

Nem úgy, mint a mostani EU-s pénzeket, amit viszont mind-mind ellop a Fidesz, aztán mégiscsak messze az EU-s átlag fölött, 4%-kal növekedik a magyar gazdaság, mégiscsak visszaszereztük a pozícióinkat a balliberálisainknak oly fontos hitelminősítőknél, és mégsem 11,50%-os a jegybanki alapkamat, mint Simor elvtárs úr idejében, hanem csak 0,90%. És az hogy lehet, hogy a multikra és a bankokra kivetett különadók miatt még nem mentek tönkre se a multik, se a bankok? Nem arról volt szó, hogy ezzel tönkre teszi őket és velük együtt a magyar gazdaságot a kormány?

Aztán 5 éve mégiscsak folyamatosan emelkedik a bérek vásárlóereje. 2010 óta volt itt egy 90%-os minimálbér növekedés és egy 50%-os reálbér növekedés, miközben az infláció (magyarul: a pénzromlás) messze 3% alatt van. És ha egyszer gyakorlatilag nincs infláció (ismétlem: pénzromlás), helyette inkább árstabilitás van, de az emberek meg többet keresnek közben, akkor hogyan lehet, hogy rosszabbul élnek?

(Na itt már tuti náci vagyok.)

Mert az is érdekel, hogy hogyan lehet összeomlóban az az egészségügy, aminek a felhalmozódó tartozásait ma rendre kifizeti a kormány (nyilván abból a pénzből, amit egyébként ellopott). Hogy lehet összeomlóban az az egészségügy, ahol a szakorvosok több mint 200 ezer forint béremelésben részesültek, ami mondjuk példátlan a rendszerváltás óta. Hogy lehet összeomlóban az az egészségügy, ahol olyan kórház-rekonstrukciós program van folyamatban (eddig 77 kórházat, 54 rendelőintézetet és 97 mentőállomást újítottak fel), ami szintén nem volt a rendszerváltás óta. Ahol a várólistákat - ha tetszik, ha nem - felére, 40 százalékára csökkentették. Biztos, hogy az egészségügy állapotát azon Blikk-információk alapján kell megítélni, hogy valahol már megint rondán beszélt egy modortalan fogászati asszisztens valamelyik beteggel, illetve hogy mennyire pocsékul főznek a kórházakban? (Mint tudjuk 2010 előtt, csakis Michelin-csillagos séfeket foglalkoztatott az egészségügy, de a Fidesz mindet kirúgatta. Vagy ellopta. Kinek-kinek ízlése szerint.)

És hát persze engem, az agymosottat bizony még az is érdekel, hogyha egyszer 2015 óta több száz európait öltek meg muszlim terroristák azokban az országokban, ahová ellenőrizetlenül (tehát törvénytelenül!) beengedték őket, akkor miért tűnik jó ötletnek, hogy hozzánk is engedjünk be minél több ilyen, törvénytelenül érkező bevándorlót? Miért hátrébb való az én és családom biztonságos élethez való emberi joga, mint az illegális bevándorlók bevándorláshoz való joga? Pláne, hogy a bevándorláshoz való jog amúgy egyáltalán nem is létezik az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában.

Biztos bennem van a hiba, hogy nem vagyok hajlandó a belpesti liberális értelmiség ,,független" házimédiájából tájékozódni arról, hogy mi a helyzet Európában. Pedig tudom, ők színtiszta emberbaráti indíttatásból azon vannak, hogy megkíméljenek a Nyugat-Európában ma már napi rendszerességű lövöldözések, késelések, nemi erőszakok, tömegverekedések, város-szétrombolások és egyéb erőszakos jelenetek híreitől, képeitől, videóitól, amelyekben újra és újra a közel-keletről vagy Afrikából érkező vadi új ,,európaiak" a főszereplők.

(Ha ideáig eljutok, akkor már rasszista is vagyok.)

Hiszen igazából mi a bajom velük, nem ide jönnek, továbbmennek. De ha mégis ide jönnek, akkor kevesen jönnek. De ha mégsem kevesen (mert a kötelező családegyesítés kb. ötszörözi a számukat), akkor, megtanulnak magyarul és dolgozni fognak. De ha mégsem tanulnak meg magyarul és mégsem dolgoznak (ahogy azt teszik pl. Németországban), akkor nem kerülnek sokba. Ha mégis sokba kerülnek, akkor meg jó fejek lesznek, és színesítik a kultúránkat. De ha mégsem lesznek jó fejek, hanem követelőző, arrogáns bunkók, akik zaklatják a nőket és bűnbandákba szerveződve brutális mértékben növelik az erőszakos bűnözést mindenütt, ahol csak megjelennek, na akkor meg rasszista vagyok. Meg náci. Meg agymosott.

Hát nem tudom. Biztos, hogy az én kérdéseim jellemzik az agymosottságot? Nem azok magatartása, akik 5-6 ütősnek gondolt, de valójában elég könnyen kikezdhető érv-féleséggel próbálják racionalizálni a 8 éves gyűlölködésüket? Akik úgy akarják elzavarni a kormányt, hogy ma vígan felveszik a CSOK-ot, élvezik a végre működő ingatlanpiac és gazdaság előnyeit, elteszik a nem is létező rezsicsökkentést, élnek az alacsony kamatú személyi hitelekkel, felveszik a megemelt bérüket, a megemelt családtámogatást, elfogadják az a csökkentett személyi jövedelemadót és társasági adót - és mindeközben patologikus gyűlölettel követelik, hogy visszajöjjenek azok, akik 2010-re tényleg, bizonyítottan kifosztották a magyar államot.

Nem mondom, hogy nekem minden tetszik, amit a Fidesz-KDNP csinál. Nem mondom, hogy mindenkit kedvelek az Orbán-kormányban és környékén. De nem vagyok hajlandó egyes negatív jelenségek miatt szándékosan teljesen figyelmen kívül hagyni az életünket közvetlenül befolyásoló pozitív változások tömegét.

Na ezért vagyok én ,,agymosott".

A mai balliberális ellenzéknek 2002-2010 közötti 8 év a kormányzati referencia-munkája. Ami akkor volt, amit akkor összehoztak, az tükrözi a tudásukat, tehetségüket, vezetői alkalmasságukat. Egy gyors pénzeső az elején, aztán megszorítás a padlóig. Bokros Lajos megmondta: nincs az a béremelés, amit ő ne tudna elinflálni.

Tényleg ez kell? A Gyurcsánytól Vonáig tartó káoszkoalíció? A 2010-es államcsőd megismétlése? Ezúttal már pár tízezer (vagy még több) kiutasíthatatlan illegális bevándorlóval tetézve?

Ki itt az igazi agymosott? Ki az, aki képtelen értelmesen mérlegelni a rendelkezésre álló lehetőségeket és a következményeket?

(Exe Géza, 888.hu)


Link








Magasba a zászlókat! Fel, győzelemre!
Sok nagy harcot és emlékezetes csatát vívtunk meg együtt, de a legnagyobb dolog, amit életünkben véghezvihetünk, a legnagyobb csata, amit együtt megvívhatunk, még előttünk van.

Link











 
 
0 komment , kategória:  Média  
13 éve hunyt el II. János Pál pápa
  2018-04-01 21:30:36, vasárnap
 
 




13 ÉVE HUNYT EL II. JÁNOS PÁL PÁPA




Szent II. János Pál pápa (született: Karol Józef Wojtyła Wadowice, 1920. május 18. - Róma, 2005. április 2.) a katolikus egyház feje 1978-tól haláláig.

II. János Pált 1978. október 16-án választották pápává. Október 22-én, szabad ég alatt, a Szent Péter-bazilika előtti téren mutatta be székfoglaló szentmiséjét, melyen 117 bíborossal karöltve és mintegy negyedmillió emberrel imádkozott együtt. 264. volt az egyházfők sorában, 455 év óta az első nem olasz, és az összes addigi pápa között a legelső szláv.

Pápai tevékenységét végigkísérte a népek és vallások közti egyetértés elősegítése, ennek jegyében bocsánatot kért az egyház múltbéli bűneiért. Erkölcsi tanításában konzervativizmus, valamint az emberi élet és méltóság melletti kiállás jellemezte. Társadalmi kérdésekben egyaránt kritizálta a ,,létező" szocializmust és a kapitalizmust. Szorgalmazta a keresztény gyökerek megemlítését az Európai Unió alkotmányában. A béke híve volt, többször felemelte szavát a háborúk ellen.

Több mint 100 utazást tett külföldre, nagyobb utat járt be, mint az összes addigi pápa. A világsajtó hamar elkeresztelte ,,utazó pápá"-nak. 1338 embert avatott boldoggá és 482-t szentté. Boldoggá avatta többek között Kalkuttai Teréz anyát 2003-ban; a magyar szentek közül ő avatta szentté Kingát, IV. Béla király egyik lányát 1999-ben, valamint Hedviget, Nagy Lajos leányát.

II. János Pál volt a harmadik leghosszabb ideig hivatalban lévő pápa Szent Péter és IX. Piusz után. Kétségtelenül ő a történelem eddigi legismertebb és legközkedveltebb pápája, ugyanakkor a legismertebb lengyel a világon.

Utóda, XVI. Benedek pápa 2011. május 1-jén boldoggá avatta és ünnepét október 22. napjában jelölte meg, majd 2013. július 5-én Ferenc pápa aláírta a szentté avatásához szükséges dokumentumot. Szentté avatására 2014. április 27-én, az Isteni irgalmasság vasárnapján került sor, XXIII. János pápával együtt.

Pápa, Keresztény, Európai, mi több: Lengyel volt. 2005.április 2-án hunyt el

A földkerekség soha nem ért meg ilyen egyöntetű és általános gyászt. Milliók, milliárdok gyászolták II. János Pál pápát, a lengyel Karol Wojtylát, aki a XX. század második felének és a XXI. első éveinek vitathatatlanul legnagyobb alakja volt. Egyházfő, látnok, békeharcos, humanista, az emberi értékek legnagyobb kortárs szószólója.

A gyász napjaiban világszerte szóltak a búcsúztató harangok, a Föld minden táján megemlékeztek e nagy formátumú férfiúról, a több mint egymilliárdos katolikus világközösség tagjain kívül osztoztak a gyászban a protestánsok, az ortodoxok, a mohamedánok, a buddhisták, a sintoisták, a hindu vallások hívei is, egyszóval az egész emberiség. Annak döntő hányada bizonyosan.

Erre magyarázat kell! Honnan ez a végtelen és osztatlan tisztelet, mely az eltávozott Szentatya személyét illette, mi volt a titka e lengyel férfiúnak, ki élete nyolcvanöt esztendejéből huszonhetet töltött a pápai trónuson, s világváltoztató, sorsfordító személyiséggé, igazi legendává lett ezáltal?

Tulajdonképpen nincs is titok e páratlan népszerűségben, kézenfekvő a magyarázat:

Karol Wojtyla az emberiség modern történelmének alighanem legkarizmatikusabb személyisége volt, ki egyként ki tudta vívni a legegyszerűbb és legelesettebb emberek, a nagy hatalmú államfők és az egyházi vezetők tiszteletét és csodálatát. II. János Pál életútja a tisztesség, az elkötelezettség és a hit története. Úgy maradt meg lengyel hazafinak, hogy szívébe fogadta - bármely valláshoz, felekezethez tartoztak is - a földkerekség minden jóra törekvő emberét, s egyetemesség ideálja talán abban testesült meg leginkább, ahogyan kapcsolatot keresett a nagy világvallások reprezentánsaival, ahogyan békejobbot és együttműködést ajánlott fel mindenkinek. Nem csupán a kereszténység újraegyesítését látta élete és munkássága egyik fő céljának, de a többi világvallás felé tett minden gesztusa azt bizonyította, hogy az egész emberiségben gondolkodott. Főpásztori tevékenysége alatt több mint százhúsz országot keresett fel, személyesen akarta mindenhová elvinni az Evangélium üzenetét, s a felkeresett országok földjét megcsókolva, lakóikat mindenkor saját nyelvükön szólította meg.

S ez nem az alázat, az áldozatosság teátrális megjátszása, hanem az alázat egész életen át való, haláláig tartó vállalása volt. Egy szenvedésekkel és megpróbáltatásokkal terhes életen át.
1978-ban annyi százados hagyomány megszakításaként az egész katolikus világot meglepte, hogy a pápaválasztó konklávé nem olasz, de nem is francia vagy spanyol bíborost választott a Szentszék élére, hanem ,,egy távoli országból jövőt, ráadásul az akkori vasfüggöny mögött ténykedőt, egy szláv főpapot, Krakkó püspökét és bíborosát, az akkor mindössze ötvennyolc esztendős Karol Wojtylát.

És egyszerre csaknem minden megváltozott a katolikus világban, rideg hagyományok utaltattak át a múltba, Róma új püspöke úgy újította meg egyházát, hogy az a mind jobban szekularizálódó világban gyarapodni és hódítani tudott. A lelkekben, nyilván. Úgy újította meg, hogy jottányit sem engedett a valós keresztényi értékekből, de azokat képes volt a huszadik század kihívásaihoz igazítani.

És meghirdette az Élet mindenekfölött való tiszteletének filozófiáját, az egyházak felelősségét a béketeremtésben, a szociális igazságosság létrehívásában, a diktatúrák felszámolásában, az ember megaláztatásának és csordává való züllesztésének száműzésében.

A világ hatalmasai sorra fejet hajtottak előtte, mert nem tehettek másként: végtelen jóságától, következetességétől, emberi-erkölcsi kisugárzásától elfordulni nem lehetett.

Sajnos, ma már nincs köztünk, de szelleme, öröksége századokra meghatározó lett. Ha valóban odafigyelünk élete, munkássága igazi üzeneteire.







,,Életem nem függ többé vérem ritmusától,
és fáradt lépteim alól nem szökik el az út.
Körülölel az új idő, mely ott csillog a kihunyó szemekben,
és szívemben él.
És végleg beteljesül minden, s a gondolatokat betölti az öröm."
(Karol Wojtyła)



A 2005. április 2-án elhunyt II. János Pál pápára emlékezünk.

13 évvel ezelőtt, 2005 húsvétján érkezett II. János Pál pápa szenvedésének utolsó napjaihoz. ,,Halálküzdelme és halála szinte a húsvéti szent három nap meghosszabbítása volt" - fogalmazott egy évvel később XVI. Benedek.

Március 25-én, nagypénteken a pápa már nem tudott részt venni a Colosseumban tartott keresztúton - az Apostoli Palotából, magánkápolnájából követte azt. A kép bejárta a világot: a halál kapujába érkező, szenvedő szentatya képernyőn keresztül kapcsolódik be a keresztútba, magához szorítva a feszületet.

Húsvétvasárnap II. János Pál pápa megjelent az őt éljenző tömeg és a televíziók kamerái előtt az Apostoli Palota ablakában. Áldásra emelte a kezét, de szólni nem tudott, hangja cserbenhagyta. A világ megrendült arcának és szenvedésének láttán.

A következő héten állapota egyre romlott. A Szent Péter téren mind többen gyűltek össze, és imával kísérték a haláltusáját vívó szentatyát. És a téren lévő tízezrekhez százezrek csatlakoztak otthonaikban világszerte.

Egy nővérnek, aki ápolta, ezt suttogta a pápa: ,,Engedjétek, hogy az Úrhoz menjek!" Utolsó üzenete pedig, melyet nehezen, akadozva mondott el, a fiataloknak szólt, akik oly sokan összegyűltek a Szent Péter téren: ,,Kerestelek benneteket, most ti jöttetek el hozzám. Köszönöm nektek!"

II. János Pál pápa április 2-án, szombaton este halt meg, az Isteni Irgalmasság vasárnapjának vigíliáján. 2000-ben ő maga rendelte el, hogy vegyék föl ezt az ünnepet az egyházi naptárba. Halálos ágya mellett, az ünnep előestéjén bemutatták az Isteni Irgalmasság vasárnapjáról vett szentmisét.

,,Halála egy olyan ember halála volt, akit már mindentől megfosztottak. Bensőleg teljesen kiüresítette önmagát, hogy találkozhasson az Úrral, és visszaadhassa Jézusnak a péteri kulcsokat." (Renato Buzzonetti, II. János Pál orvosa)

"Szeretett pápánk intenzív és gyümölcsöző péteri szolgálata, utolsó napjainak kálváriája és derűs halála valóban megmutatták a mai kor emberének, hogy Jézus Krisztus a >minden<-t jelentette számára. Tudjuk, hogy e tanúságtétel termékenységének alapja a kereszt. Karol Wojtyła életében a kereszt nem csak egy szó volt." (XVI. Benedek pápa)

A halálhír bejelentése után a Szent Péter téren az imádság csendjét harangzúgás és taps szakította meg: a könnyes szemű emberek ilyen spontán módon kezdték ünnepelni a célba érkező szentatyát.


MOST, AZ EURÓPÁRA ZÚDULÓ INVÁZIÓBAN KÜLÖNÖSEN ÉREZZÜK A KRISZTUSI HITTEL VEZÉRELT ÚTMUTATÁSÁNAK ÉS KIÁLLÁSÁNAK HIÁNYÁT A KERESZTÉNYSÉG VÉDELMÉBEN.








 
 
0 komment , kategória:  Vallás  
Hírmorzsák - Április
  2018-04-01 18:00:47, vasárnap
 
 




HÍRMORZSÁK - ÁPRILIS


Mottó

"Mindig, mindent adjál oda hazádnak.
A világnak nincs semmiféle értelme hazád nélkül.
Ne várj jót a hazától, s ne sopánkodj, ha megbántanak
a haza nevében. Mindez érdektelen. Egyáltalán semmit
ne várj a hazádtól. Csak adjál azt, ami legjobb életedben.
Ez a legfőbb parancs. Bitang, aki ezt a parancsot nem ismeri."

(Márai Sándor, Füveskert


"A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak."

(Burke)








Napi migráns minden nap: Olvasd - terjeszd!


A migránsáradatról mindennap - Klikk a Linkre






Link



Hirkereső





Link



EZT AKARJUK?


Az egykor patináns francia fővárosból mára bevándorló metropolisz lett, teljesen átalakult a városkép. Vannak Párizsnak olyan részei, ahol az őshonos lakosság már kisebbségbe szorult.

Mi még dönthetünk április 8-án, hogy ezt akarjuk-e. A franciák beengedték a bevándorlókat, számukra már nincs visszaút.


Link



Európa 2025

Link



1Kétezer templomot számoltak fel öt év alatt Németországban

Link



Harrach Péter: Április 9-én kipukkadnak az ellenzéki hazugságlufik, és jogi elégtételt veszünk a rágalmazókon (PS-interjú!)

Link



Ki itt az agymosott?

Link



Magasba a zászlókat! Fel, győzelemre!
Sok nagy harcot és emlékezetes csatát vívtunk meg együtt, de a legnagyobb dolog, amit életünkben véghezvihetünk, a legnagyobb csata, amit együtt megvívhatunk, még előttünk van.

Link



Medián: Sima kétharmad jöhet április 8-án

Link



4Bill Jamieson üzent Brüsszelnek: olvassák el a magyarok történelmét, mielőtt szembeszállnak velük!

Link



Vona villája Simicska szomszédságában van

Link



Vona Gábor állatnak nézi a magyar emberek nagy részét

Link



Mandátumbecslés

Link



Így hazudik az ellenzék

Link



A Jobbik vezetői százmilliós villákban laknak

Link


A főpróba sikerült

Link



Morvai: ha április 8-án az ellenzék győz, első körben hatvanezer migráns befogadására kényszerülünk

Link



100 mil­liós vil­lák­ban lakik a Job­bik ve­zér­kara, trük­kö­sen tit­kol­ják I. rész.

Link



Ő itt Feri. Feri elmegy szavazni április 8-án! És Te?

Link



Gittegyletek, politikai kaméleonok

Link



8Orbán Viktor: Sorsdöntő győzelmet arattunk!

Link



Kétharmados Fidesz-KDNP-siker

Link



Végleg befejezi a politizálást Szigetvári Viktor

Link



Földönfutóvá válhat az Együtt elnöksége, vissza kell fizetni a kampánytámogatást

Link



Juhász Orbán Viktort fenyegeti és alamizsnáért könyörög

Link



Így befolyásolhatták a választást a magyar kamuprofilok a Facebookon?

Link



3 éves dél-afrikai kislányt keresztre feszítettek a konyhaasztalon, majd megerőszakolták

Link



Csintalan: ,,B*zdmeg, Index! Ne dorbézoljatok itt a szeretteim fájdalmán! Kussoljatok!"

Link



Politikusi össztűz a magyar nép döntése ellen

Link



Soros nem nyugszik: sehol nem tartja tiszteletben a választók akaratát
/A konzervatív brit lap szerint Soros beavatkozása az országgyűlési választásokba teljes kudarc volt, mivel a nemzeti szuverenitás fontosságát hangsúlyozó Orbán Viktor vezette Fidesz kétharmados többséggel győzött immár harmadszorra egyhuzamban."/

Link



Gulyás Márton behívta a Soros-rohamosztagot: Törni-zúzni akarnak Pesten! Ők gyújtották fel Hamburgot

Link



Elindultak a Közel-Kelet felé az amerikai hadihajók
Én bizony csalódtam!! Azt hittük majd jobb lesz a VILÁG, de lehet, hogy mégsem!!!
"Donald Trump szerint a szíriai Dúma elleni vegyifegyver-támadást a szíriai kormányerők hajtották végre.
Theresa May brit kormányfő már előre jelezte, hogy ő a kormány jóváhagyása nélkül is kész a katonai akcióban való részvételre."
Az a baj, hogy az EMBER NEM FELEJT!!!
Mert ugye tudjuk azt is, hogy Washington arról is meg volt győződve, hogy IRAK VEGYI FEGYVEREKKEL RENDELKEZIK. Aztán kiderült, MÉGSEM, és ezt később el is ismerték. Szintén ENSZ felhatalmazás nélkül néhány szövetséges támogatásával megindították IRAK ellen a támadást. És mi lett belőle??? Vajon most már "demokrácia" van Irakban???

Link



https://pestisracok.hu/a-becsapottak-meselik-el-malaj-marcsi-dorzsolt-csalokent-m asfel-milliardot-szedhetett-ossze-hangfelvetel/

Link



Miert valtottak le Benedek papat

Link



London-Bécs-Budapest ár és bér összehasonlítás. Viszlát Magyarország?
Otthoni pénzügyek - 2018-04-13 // szerző: Csókási László
/Sokan a választások után már a világvégét látják, "mindenki" külföldre akar menni. Úgy gondoltam, írok egy velős összefoglalást arról, hogy szerintem, ha már mész, hogyan érdemes tervezni, illetve azoknak, akik szerint Magyarországon nem lehet saját lakást venni, mert nincs jövőkép, kis kijózanodásnak is ajánlom részükre az elég részletes összehasonlítást ebben a cikkben, hogy máshol hány év alatt lesz saját lakásod./

Link



Üzenet a szombati hisztiparádé részvevőinek!
/Ha nem tetszik a rendszer------> "El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!" (Gyurcsány Ferenc sajtótájékoztatója - 2006. június 15.)/

Link



Gulyás Marcika szerint az éhező, senyvedő, rettegő mély-szegények választották meg a Fideszt

Link



Az Egyutt es Juhasz csodje jol reprezentalja mi tortenne ha a baloldal vezetne az orszagot

Link



Azért ezt mégsem kéne - Sallai R. Benedek ájultra verte Hadházy Ákost - Mentő vitte el

Link



Most először nem zavarta a nyugati sajtót az Árpád sávos lobogó! Vajon miért?

Link



A DK az összes választókerületben új választást követel, ahol nem nyertek

Link



Elkezdődött az ellenzék leváltása

Link



A becsapottak mesélik el, Maláj Marcsi dörzsölt csalóként másfél milliárdot szedhetett össze (hangfelvételek!)

Link



Magyarország, az egyik utolsó bástya Európában - Steve Cioccolanti magyar felirattal cc
/Csodálatosan megtisztelő dolog, ahogyan a föld másik féltekéjéről Steve Cioccolanti ide utazva, bemutatja hazánkat a világnak! Köszönjük!/

Link



Fapinák és kancigányok

Link



16 A politikai senkiföldjén találkozott Orbán ellenzéke

Link



Az USA újabb olajmezőket foglalt le Sziriaban

Link



Az ellenzék tüntetését a civilek helyett az MSZP szervezte meg Soros pénzéből
/Gulyás Balázs az MSZP tagja és a párt józsefvárosi szervezetének alelnöke volt évekig. 2014 augusztusában (hivatalosan legalábbis) kilépett a pártból. A helyi képviselő-testület szocialista javaslatra a Józsefvárosi Közösségi Házak Nonprofit Kft. felügyelőbizottsági tagjának delegálta. Apja, Gulyás Mihály stratégiai igazgató, majd tanácsadó volt a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumban a Medgyessy-kormány idején. Anyja, Gurmai Zita pedig az MSZP országos elnökségének tagja, 2004-2014 között EP-képviselő./

Link



Ezek a vénasszonyos vonulgatások nem tüntetések, hanem egy halotti menet a koporsó után

Link



Feri kígyózik speciálban- Nézését meg a járását. Kígyó tánc

Link



,,Az Európai Unió vezetői tanulhatnának Orbán Viktortól"
A magyar kormányfő politikáját dicséri a Washington Times

Link



,,Hivatalos - A hódmezővásárhelyi választásokat elcsalták Márki Zayék - Mutatjuk hogyan

Link



BRÉKING - Sz*ros György ivadéka és fiú párja Budapestre látogat - Eközben a Fater Brüsszelben igazgatja a dolgokat

Link



Bayer Zsolt-Számtanóra/

Link



A Momentum mindenkit hülyének néz

Link


HOPPÁ! - MSZP-s káder a szom­bati tün­te­tés fő­szer­ve­zője, még a te­le­fon­ját is a szo­cik fi­ze­tik

Link



Mecseki Srácok: Mellár kiverte a biztosítékot sajátjainál is

Link



Máris kifulladni látszik az ellenzéki tüntetés - Lassan beletörődik mindenki a választás végeredményébe

Link



Körvonalazódnak az intézkedések, melyekkel az új Orbán-kormány megvalósítja a beharangozott ,,demográfiai fókuszú" kormányzást.

Link



Hisztéria négyzetre emelve



Soros nem kiszáll, Soros kever

Link


Geib Hajnalka: Az ,,orbáni diktatúra" elől menekülni készülő fiataloknak

Link



Svajc nem szarozik akar le is lovik a migransparti tuntetoket

Link



Soros Gyorgy beismerte a vereseget a haborunakazonban meg nincs vege

Link



25Europa hatalma nem is Europaban van: a nagy hatterhatalmi elit titka

Link



Hülyék az utcán - Mindenáron káoszt akarnak az ellenzéki tüntetők, akik már az illegális eszközöktől sem riadnak vissza - Fel akarják gyújtani a Parlamentet

Link



Brüsszelben ismét célkeresztben Magyarország! Morvai bevadult-Videóval

Link



Fél Európa Orbán mögött (Osztd meg, hogy eljusson mindenkihez! Hirmagazin.eu)

Link



A Parlamentbe menekülhet Karácsony

Link



Hátrább az agyarakkal, Brüsszel!
Kuss legyen, gyarmatlakó! Nagyjából így reagált az Európai Parlament Állampolgári Jogi és Igazságügyi Bizottságának elnöke, amikor Szijjártó Péter számon kérte a Magyarországgal szembeni alaptalan vádakat a testület tegnapi ülésén. Claude Moraes - belefojtva a szót a magyar külügyminiszterbe - közölte, hogy Szijjártó szavaival ,,megsértette" a nagyérdemű bizottság ,,méltóságát". Neki térdepelnie kellett volna a brüsszeli bürokraták és libbalok előtt, bólintania is engedéllyel szabadott volna. Nem tette azt. Nagyon nem tette.

Link



Német politikus: szükségünk van Orbánra

Link



Megtamadja a valasztasi eredmenyt a kigyobuvolo partja

Link



Bayer Zsolt: Magánlevél Brüsszelnek

Link



Káoszt akar Európában az Iszlám Állam

Link



Elfogták a Kósa Lajost átverő csengeri nőt

Link



Szijjártó: Az osztrák államfő Soros György és a migránsok oldalára állt

Link



Ha lejáratásról van szó, az ellenzéki média a leggusztustalanabb módszerektől sem riad vissza + mindenszo.hu közlemény

Link


Botrány! Felháborodtak Sargentini közösségi oldalán

Link











 
 
0 komment , kategória:  Média  
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 315 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2241
  • e Hét: 16336
  • e Hónap: 56157
  • e Év: 234032
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.