Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán összezúzta Bolgár György hazugságait
  2018-12-26 14:30:24, szerda
 
 




ORBÁN ÖSSZEZÚZTA BOLGÁR GYÖRGY HAZUGSÁGAIT
Horváth K. József


Karácsonyra Bolgár György ismét megfogalmazta - szívből jövő ajándékként - a maga rituális aljaskodásait. Bár az írásaira a 168 óránál egy ideje - nagyon is kétséges morális és valóságtartalma miatt - már nem tartanak igényt, a Népszava mégis úgy döntött, hogy nyakába köti Bolgár mélybe húzó ballasztját, mit sem törődnek saját színvonalukra, hitelességükre gyakorolt romboló hatásával. De hát lelkük rajta.

A félretájékoztatás, a krónikus hazudozás Bolgárnál (képünkön) olyan becsípődés, ami már szakorvosi konzíliumok tudományát is meghaladja (Fotó: nyugatifeny.hu)
A félretájékoztatás, a krónikus hazudozás Bolgárnál (képünkön) olyan becsípődés, ami már szakorvosi konzíliumok tudományát is meghaladja (Fotó: nyugatifeny.hu)

Tudjuk azonban, hogy minden rosszban van valami jó. A francia Libertex nevű libertárius kutatóintézet felmérése szerint ugyanis Magyarország a szólásszabadság szempontjából az USA, Dánia és Nagy Britannia után a negyedik helyen van a világon, míg Franciaország pedig, az oroszokkal együtt a sereghajtók között. Erről a felmérésről persze mélyen hallgat a ,,független" sajtó, mindez azonban a Magyarország számára nagyon is kedvező tényeken semmit nem változtat. Megvan ennek a diszkrét bája, hogy éppen egy francia libertárius cég veri képen a magyarországi sajtódiktatúráról ordítozó hazai balliberális médiumokat, benne személyesen Bolgár Györgyöt.

Mi több, ehhez a kutatási eredményhez Bolgár György rendszeres, továbbra is szabadon megjelenő félretájékoztatása is nyilván hozzájárul. Erre akár még büszkék is lehetnénk, ha Bolgár igazat mondana. Neki azonban ez nem megy. A félretájékoztatás, a krónikus hazudozás nála olyan becsípődés, ami már szakorvosi konzíliumok tudományát is meghaladja.

Legutóbb a miniszterelnök Kossuth rádióban elmondott nyilatkozatának túlórákkal kapcsolatos részén próbálta köszörülni a nyelvét.

Bolgár sem emelkedett feljebb a rendőrök elleni erőszaktól sem visszariadó ellenzéki politikusok és az általuk manipulált huszonéves csürhe rabszolgázásától. Noha Bolgár maga elismeri, hogy a törvénymódosítás a munkavállalóknak is jó, mert többet tudnak keresni, ha akarnak. Ergo szó sincs rabszolgai kiszolgáltatottságról. Már csak azért sem, mert a rabszolgákat nem kérdezték meg, akarnak-e dolgozni, bért meg sose fizettek nekik.

Azt is felemlegeti az interjúból ez a nagyon okos ember, hogy a munkaerőhiány miatt mostanában gyakran lasszóval kell fogni a munkásokat. Majd hozzáteszi rá jellemzően, hogy a rabszolgatörvénnyel most a kormány adta a lasszót a munkaadók kezébe. A 'lasszó' és a 'rabszolga' kifejezés tudatos használata Bolgárnál nyilvánvalóan a kormány elleni lázítás eszköze, amivel azt sugallja, hogy a kormány erőszakosan akarja a dolgozókat a munkahelyekre begyömöszölni. Mintha ez igaz lenne. Mintha nem az lenne a kabinet feladata, hogy annyi munkahelyet teremtsen, hogy mindenki dolgozhasson, aki akar. 2010-ben Orbán Viktor erre is vállalkozott, Bolgárék kiröhögték. Most, hogy teljesítette, most lasszózással igyekszik negatív színben feltüntetni a pozitív folyamatokat. Bolgár továbbá elismeri azt is, hogy a túlmunkát végzők a hónap végén valóban megkapják a plusz díjazást. Bár másik mondatában igyekszik ezt hagymázas okfejtésével cáfolni, ám erről maguk a munkavállalók mondták ki, hogy hazugság, amikor közülük senki nem jelent meg az állítólag a nevükben és felhatalmazásukkal megszervezett tüntetéseken. Ahol nevüket ezúttal csak eszközként használták a valójában kormánybuktatási céllal erőszakoskodó brigantik.

A lényeg azonban a lényeg. Papírunk van róla, hogy kiemelkedő minőségű Magyarországon a szólásszabadság annak ellenére is, hogy Bolgár rendszeresen - kart karba öltve a magukat függetlennek hazudó médiumokkal - ennek az ellenkezőjéről akarja meggyőzni a magyarokat. Legnagyobb bánatukra, sikertelenül.

S ennek sem az az oka, hogy a hazánkban kétségtelenül erősödő konzervatív médiatábor elnyomná a hangjukat, hiszen maga a Libertex jelentése erre az élő cáfolat. Sokkal inkább az, hogy plurális tájékoztatásban a magyarok már nemcsak a liberálbolsik fülsiketítő ordítását hallhatják meg, hanem a kormányoldalét is. És láss csodát! A magyarok képesek eldönteni, hogy melyiket tekintik igaznak és melyiket hazugnak. Képesek eldönteni, hogy mi neki a jó és mi neki a rossz. Lám, a bolgárizmus szagos csomagja három ciklus óta akkor sem kell nekik, ha szép karácsonyi dizájnja van a fa alá téve, vörös masnival átkötve.




 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: munkavállalóknak, törvénymódosítás, rabszolgázásától, kormánybuktatási, szólásszabadság, valóságtartalma, tájékoztatásban, nyilatkozatának, hitelességükre, ellenkezőjéről, miniszterelnök, magyarországon, kormányoldalét, szempontjából, erőszakoskodó, megszervezett, munkahelyekre, kutatóintézet, színvonalukra, megfogalmazta, magyarországi, franciaország, begyömöszölni, liberálbolsik, kétségtelenül, nyilvánvalóan, munkavállalók, munkaerőhiány, aljaskodásait, lasszózással, folyamatokat, okfejtésével, rabszolgákat, tüntetéseken, rendszeresen, vállalkozott, maga rituális, ideje –, krónikus hazudozás, francia Libertex, szólásszabadság szempontjából, negyedik helyen, oroszokkal együtt, sereghajtók között, felmérésről persze, diszkrét bája, francia libertárius, magyarországi sajtódiktatúráról, kutatási eredményhez, miniszterelnök Kossuth, rendőrök elleni, általuk manipulált, Bolgár György, ORBÁN ÖSSZEZÚZTA BOLGÁR GYÖRGY HAZUGSÁGAIT, Horváth, Karácsonyra Bolgár György, Nagy Britannia, Bolgár Györgyöt, Noha Bolgár, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mai harmónia kártyám  Png csokor  Akarat  Fekete István - Akác  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Albert Einstein gondolata  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Nem tudhatod  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png rózsa csokor  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Próbálj meg ...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Hiányzik  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png lepke  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A kételkedés kezelése  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png nő  Jónás Tamás – Végtelen b...  Kövesd a cowboyt!  Png ház  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Alázat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Szívem  Fehér virág  Png ház  Akarat  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Png fotel  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Az igazi szeretetért rendszeri...  Németh László tollából  Radikális szeretet  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Png kislány  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szép álmokat!  Png csokor  Zilahy Lajos gondolata  Régi emberek, akikre máig büsz...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Gonosz démon-álarc  Jónás Tamás – Végtelen b...  Akarat  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Paul David Tripp Április 20  Az engedelmesség miért nem vál...  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Png kislány  Szabolcska Mihály – Ákác...  Jó éjszakát  Akik bántanak téged  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kaffka_Margit  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  képre írva  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Hiányzik  Png virág  Albert Einstein gondolata  Png csokor  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Németh László tollából  Akarat 
Bejegyzés Címkék
maga rituális, ideje &#8211, krónikus hazudozás, francia Libertex, szólásszabadság szempontjából, negyedik helyen, oroszokkal együtt, sereghajtók között, felmérésről persze, diszkrét bája, francia libertárius, magyarországi sajtódiktatúráról, kutatási eredményhez, miniszterelnök Kossuth, rendőrök elleni, általuk manipulált, nagyon okos, munkaerőhiány miatt, kormány adta, munkaadók kezébe, kormány elleni, kormány erőszakosan, munkahelyekre begyömöszölni, kabinet feladata, pozitív folyamatokat, túlmunkát végzők, hónap végén, plusz díjazást, munkavállalók mondták, valójában kormánybuktatási, lényeg azonban, szólásszabadság annak, magukat függetlennek, ellenkezőjéről akarja, hazánkban kétségtelenül, liberálbolsik fülsiketítő, magyarok képesek, bolgárizmus szagos, munkavállalóknak, törvénymódosítás, rabszolgázásától, kormánybuktatási, szólásszabadság, valóságtartalma, tájékoztatásban, nyilatkozatának, hitelességükre, ellenkezőjéről, miniszterelnök, magyarországon, kormányoldalét, szempontjából, erőszakoskodó, megszervezett, munkahelyekre, kutatóintézet, színvonalukra, megfogalmazta, magyarországi, franciaország, begyömöszölni, liberálbolsik, kétségtelenül, nyilvánvalóan, munkavállalók, munkaerőhiány, aljaskodásait, lasszózással, folyamatokat, okfejtésével, rabszolgákat, tüntetéseken, rendszeresen, vállalkozott, sikertelenül, magyarország, balliberális, függetlennek, dolgozhasson, teljesítette, konzíliumok, erőszakosan, nyugatifeny, libertárius, munkahelyet, felemlegeti, feltüntetni, ballasztját, kapcsolatos, fülsiketítő, médiumokkal, ajándékként, konzervatív, bolgárizmus, karácsonyra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2498
  • e Hét: 16593
  • e Hónap: 56414
  • e Év: 234289
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.