Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
125 milliós ingatlan 2,5 millióért
  2011-04-15 22:56:01, péntek
 
 




125 MILLIÓS INGATLAN 2,5 MILLIÓÉRT


Így csinálják a ,,szakértők"! Fillérekért nagy értékű tulajdont szereznek, és még az uzsorakamattal terhelt tartozás is marad!

Magyarország eladósítása, kiárusítása hasonlóan ,,etikus" módon történt-történik!

Bagóért kiárusították a nemzeti vagyont az államadósságra hivatkozva! Hányszor fizette már vissza az ország a felvett kölcsönöket, de az adósság egyre csak nő és visszafizethetetlen!

Globális spekuláció mozgat mindent!

125 milliós ingatlan 2,5 millióért

Szívatja a Lakiteleki Takarékszövetkezet a Pénzcentrum.hu olvasóját, a tét nem kevés szinte mindent bukhatnak. A család mindenét elveszítheti, 50 milliós hiteltartozásuk megmaradt annak ellenére, hogy a hitelező takarék már elvette tőlük 125 milliós ingatlanjukat.

A pénzcentrum.hu szerkesztőségébe érkezett egy különös olvasói megkeresés. A levélben egy olvasónk részletezi családja kálváriáját a Lakiteleki Takarékszövetkezettel, aminek kis történetét még egy videóban is próbálta elénk tárni. A család hiteltartozása 50 millió forint körül van, ezt az egykoron jól működő üzletük bevételéből már nem tudták fizetni, az általuk elégséges fedezetnek gondolt ingatlant viszont elvesztették a takarékszövetkezettel vívott szövevényes harcban.

,,Tisztelt Szerkesztőség!

Az eset a szüleimmel történt és a jogi kiskapu miatt - amit a bank kihasznált - egyedül a nyilvánosság erejében bízhatunk!

A Lakiteleki Takarékszövetkezet, mint hitelezőnk és a végrehajtást kérő is egyben, a szüleim 154 millió Ft-ra becsült ingatlana helyett a cégüket árvereztette el. Az árverésen maga a bank vette meg a céget 2,5 millió Ft-ért. Nem véletlenül: így fillérekért az övé lett a cég tulajdonában lévő 154 milliós ingatlan is! A tartozásért (mely csak 2,5 millió Ft-tal csökkent) a szüleim továbbra is felelnek... Azóta a végrehajtó továbbra is a magánvagyonunkat támadja.

Az ügyről filmet készíttettünk, melyből könnyen megérthető a sztori (az első 4 percben benne van a lényeg):

Hogyan jutott egy bank 2,5 millió Ft-ért egy 154 millióós ingatlanhoz? Hogyan lehet egy 154 millió forintra becsült ingatlant 2,5 millió Ft-ért megszerezni?

A filmből kiderül!!! /lásd az alábbi linken/

Üdvözlettel "


Link




Hogyan jutott egy bank 2,5 millió Ft-ért egy 154 millió Ft-ra becsült ingatla

Link


 
 
0 komment , kategória:  Média  
Tiszta energia - magyar találmány
  2011-04-15 22:46:20, péntek
 
 




TISZTA ENERGIA - magyar találmány


Természetesen nem a magyar televízió mutatta be, mert ott az ilyeneket nem szokás.

Magyar agy - Újabb zseniális magyar találmány, amelyik energiát termel!!! Tiszta energia!!!

Elektromágnesességből adódó energia VIDEÓ!

A mérési eredmények hitelesítését a következő személyek írták alá: Dr. Szentirmai László (Miskolci Egyetem professzor) Dr. Petz Ernő (ny. vezérigazgató, Paksi Atomerőmű Zrt.Energiapolitika 2000 Társulat alelnöke) Dr. Tolvaj Béla (Miskolci Egyetem) Dr. Mádai Ferenc (Miskolci Egyetem) Dr. Kiss Tibor (Miskolci Egyetem)

Az alábbi bejátszás egy áttörő technológiát mutat be az energia előállításával kapcsolatban. Ez olyan szintre van fejlesztve, hogy lehetőségünk nyílt a kereskedelmi felhasználásra. Egy budapesti ipari területen fekvő, gyárépületben forog egy 15 tonnás generátor, amely nem hasonlít egyetlen generátorra sem, amilyet a világ látott.


Megtekintés: http://vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?pid=1411





Link





 
 
0 komment , kategória:  Tudomány - technika  
Gördeszkázó pap Lentiben
  2011-04-15 22:23:37, péntek
 
 




ZOLI ATYA, AKI GÖRDESZKA GYORSTALPALÓT TART LENTIBEN


Zoli atya, a Lenti plébános a jelek szerint nem csak az ige hirdetésében jár élen, de egy kis gördeszkázásért sem megy a szomszédba.

Zoli atya tanítványai szerint tud kézen is járni, meg gólyalábon! Hatalmas egyéniség! Fantasztikus ember!
Csak gratulálni lehet Neki! Még több ilyen embert a közösségnek, így is lehet vallást és hitet oktatni. Ilyen hozzáállásra lenne szükség és talán az iskolákba is visszatérhetne a hittan és vele Isten.

Nagyszerű ember! Jó célért dolgozik! Példát vehetne a politika "elitnek" nevezett társulat is tőle!!! A fiataloknak sok apróságban a segítségére lehet, a sport ráadásul összekovácsolja az embereket, még ha extrém is! Kicsit muris a fekete reverendájában négy keréken, de jól esik nézni a mutatványát! Remélem a legnagyobb főnöke is segíteni fogja a tervei megálmodásában és véghezviteleiben!

Rédicsen és Lentiben is egy-egy gördeszkapálya építése indul Lendvai Zoltán rédicsi plébános kezdeményezésére, aki tavaly nyáron gördeszkás mutatványával világhírre tett szert.

Zoltán atya az MTI-nek elmondta: nemrég egy barátjával a szlovéniai Lendván felkeresték azt a céget, amelyik eddig Európa-szerte már mintegy 200 könnyűbeton gördeszkapályát tervezett és épített. A cégvezetőkkel történt kapcsolatfelvétel után a napokban elkezdték a tervezést és hamarosan indul a kivitelezés is mindkét településen. A könnyűbeton elemekből épülő pályák költségének jelentős részét a szlovén társaság magára vállalta.

Rédicsen és Lentiben is egy-egy kézilabdapálya méretű betonozott-aszfaltozott placcon épül fel rövidesen a gyakorlóterep a helyi önkormányzatok által kijelölt területen. A lendvai cégnek ez a két pálya lesz egyben a magyarországi referenciamunkája is. Lendvai Zoltán azt mondta: régóta ígérte a gyerekeknek, hogy segít gyakorlóhelyet találni számukra. Ezzel a kezdeményezésével szeretne örömet szerezni és sportolási lehetőséget is biztosítani a környékbeli fiataloknak, akiknek egyébiránt a világhírét is köszönheti. Tavaly nyáron került fel a világhálóra az a róla készült felvétel, amelyen az ifjabbakat is meghazudtoló ügyességgel mutatta be gördeszkás produkcióját. Az internet révén a katolikus plébános mutatványát néhány hét alatt több millióan látták, a felvétel Brazíliától Oroszországig, a legnagyobb hírügynökségektől a neves világlapokig és televíziós társaságokig bejárta a földkerekséget.

A kommentelők körében is gyorsan népszerűvé vált és elismerést kiváltó videónak köszönhetően a Zala megyei Rédicsen és 11 környékbeli településen szolgáló plébános egyebek mellett szerepelt a Reuters vagy az AFP hírügynökség beszámolóiban, vezető hírként a brit BBC és az amerikai CNN honlapján, de német, orosz, spanyol, portugál, olasz, francia vagy éppen török nyelvű weblapokon, televíziókban, heti- és napilapokban közölték a róla szóló hírt és képeket. A váratlan karrierről korábban az MTI-nek elmondta: már csak azért is tűnik szinte hihetetlennek, mert nem a bulvármédia tette híressé a gördeszkázó plébánost. Ráadásul a kommentálók túlnyomó többsége elismeréssel méltatta a fellépését, mert mindenütt és mindenkinek azt hangsúlyozza: nem azért állt a gördeszkára, hogy produkálja magát. Hite szerint ugyanis a játékon át vezet az út a fiatalok szívéhez, akik ezáltal az egyházi tanításokhoz is közelebb kerülhetnek.


Következzen tehát a gördeszkázó pap bemutatója Lentiből:





Link



 
 
0 komment , kategória:  Bulvár  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 38 db bejegyzés
e év: 435 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4330
  • e Hét: 18425
  • e Hónap: 58246
  • e Év: 236121
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.