Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Magyarságunk: PPs-ek minden mennyiségben
  2012-12-08 21:43:41, szombat
 
 




MAGYARSÁGUNK: PPs-EK MINDEN MENNYISÉGBEN


Magyarság pps

A Magyarok bejövetele pps (Ősziszéltől)

Wass Albert: Üzenet haza pps

Wass Albert: A hontalanság hitvallása pps

Zorán: Magyar jakobinusok dala pps

Ne féljetek, nem megyünk haza pps

Kormorán: A Reménység Temploma pps

Szent Korona pps

Magyarország Oláh Ibolya énekel pps

Magyarország pps

Nándorfehérvár pps

Hazánk történelme képekben pps

Vági György: Meg kellene érteni már pps

Fohász a hazáért pps

Fohász a hazáért pps

Március 15-re pps

Talpra Magyar

Régi Magyar Áldás pps

Fohász a hazáért pps

Kormorán: Kik érted haltak

Magyarország pps

Juhász Gyula: Trianon PPT

HUNGARICA - A SZABADSÁG BETŰI

Végtelen szomorúságomra letörölték ezt a számot, de itt letölthető.

Himnusz (PPS)

A magyarok világhimnusza (PPS)

Boldogasszony Anyánk / Régi Magyar Himnusz

A nemzet dala pps

Magyar pps (Istvántól)

Magyar pps

Hazám, Magyarország PPS

Mi volt 1956, barátom?

Magyar fohász pps (Rosannától)

Magyar fohász pps

Magyar Összefogás

Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország

Magyarország

Hungary ,rise! Magyarország emelkedj fel!

József Atilla: Nem! Nem! Soha! PPS

Nem, nem, soha pps

József Atilla: Nem! Nem! Soha! PPS (Tibortól)

Nem, nem, soha pps

Versek, idézetek itt.


Kedves Látogató!

A fent PPs-ek az alábbi Linken /honlapon/ mind megtalálhatók.

Remélem, elnyerik tetszésedet!

Jó szórakozást!


Link



Ez a Link már nem érhető el - Sajnálom!
Helyette az alábbi Link - kicsit más tartalommal:
Az én MIatyánkomtól Wass - Albertig sok szép kb 300 db Pps /Klikk a választékból választott diára


Link


















 
 
1 komment , kategória:  Film - színház  
Tiltsuk be a provokációt!
  2012-12-08 21:11:28, szombat
 
 



Tiltsuk be a provokációt!
Magyar Nemzet

Tegnapelőtt betiltották volna az MDF-et, tegnap a MIÉP-et, ma a Jobbikot, holnap a KDNP-t, és mindezek után minden bizonnyal a Fidesz is sorra kerülne. Jól emlékszünk arra, hogy a fasiszta jelzőt miként igyekeztek ráragasztani az MDF-re is. A Fideszt már szinte naponta vádolják meg a szélsőjobbal való összekacsintgatással, mert önkormányzati szinten ,,együttműködik" a Jobbikkal olyan kérdések eldöntésében, hogy útjavításra költsenek, avagy inkább hetente kétszer gyűjtsék-e össze a szemetet.

Az MSZP-ből kivált Demokratikus Koalíció kezdeményezésére egyre többen szorgalmazzák a baloldalon a Jobbik betiltását. Fleck Zoltán szerint ennek van is jogi alapja, mégpedig a Magyar Gárda betiltásáról szóló bírósági ítélet indokolásában található. A jogszociológus utalt az 1947-es párizsi békeszerződésre is, amely szerinte nem engedi ,,fasiszta jellegű politikai szervezet" működését. Álláspontját tiszteletben tartva megjegyezném, a békeszerződésben az áll, hogy Magyarország intézkedett (!) ,,minden fasiszta jellegű politikai, katonai, avagy katonai színezetű szervezetnek [...] feloszlatása iránt, amely az Egyesült Nemzetekkel szemben ellenséges propagandát, ideértve a revizionista propagandát, fejt ki, a jövőben nem engedi meg olyan effajta szervezeteknek fennállását és működését, amelyeknek célja az, hogy megfossza a népet demokratikus jogaitól". Vagyis a vészkorszakban a német megszállókkal együttműködő fasiszta szervezetek feloszlatását rögzíti a szerződés. Úgy vélem: aligha állná ki az összehasonlítás tételes próbáját a korabeli nyilas párttal a mai Jobbik. Még akkor is így van ez, ha a párt egyes képviselői időnként megdöbbentő és elfogadhatatlan nézeteket hangoztatnak. Ugyanakkor a békeszerződésből idézett cikkely alapján az MSZP-t mint az MSZMP utódpártját már a rendszerváltást követően fel kellett volna oszlatni. Sőt, a párt vagyonát állami tulajdonba kellett volna venni. Ugyanis ha létezett párt, amely megsértette a párizsi békeszerződést, az az MSZMP és jogelődje (jogelődei) volt.

A nyugati demokráciákkal szembeni ellenséges propagandájukat, akik éltünk az átkosban, megtapasztaltuk, mint ahogy azt is, miként fosztotta meg népünket demokratikus jogaitól az állampárt. Ha zárójelbe lehet tenni a békeszerződés alapvető szabadságjogokról, politikai véleménynyilvánításról és a gyülekezés szabadságáról szóló cikkelyét, akkor tényleg neki lehet látni a Jobbik betiltásának. De csak azután, miután feloszlatták MSZP-t. Hiszen a jogelődjének bűne volt például, hogy a II. világháború után a megszálló szovjet hadsereggel a háta mögött demokratikusan megválasztott pártokat gyűrt maga alá, illetve oszlatott fel, vezető politikusokat fosztott meg legalapvetőbb szabadságjogaiktól.

A párizsi békeszerződést az MSZP elődpártja sértette meg a legbrutálisabban, amikor Kádár János 1957-ben aláírta Moszkvával a szerződést az ,,ideiglenesen állomásozó" szovjet csapatok státusáról. A békeszerződés hatálybalépése után három hónappal a ruszkiknak haza kellett volna menniük, csupán az osztrák megszállási övezettel való közlekedési vonal fenntartásához volt joguk. 1955 szeptemberétől egy szovjet katona sem maradhatott volna hazánk területén. Az MSZP egy olyan párt jogutódja, amely egy idegen, diktatórikus berendezkedésű országot kért fel arra, hogy fegyveresen szállja meg Magyarországot. Ha egy ilyen párt működhet Magyarországon, akkor vajon milyet lehet feloszlatni?

Ha már mindenáron be akarnak valamit tiltani, tiltsák be inkább a provokációt: a jobboldalit is, meg a baloldalit is. Demokrata nem zsidózik, nem cigányozik a parlamentben, történelmi okok miatt még véletlenül sem. A Jobbik vagy belátja ezt, vagy megy a történelem szemétdombjára - a bölcs választók akaratából.

(Torkos Matild)


Link





 
 
0 komment , kategória:  Média  
John Howard - Ausztrália miniszterelnöke intelmei
  2012-12-08 21:04:07, szombat
 
 




JOHN HOWARD - AUSZTRÁLIA MINISZTERELNÖKE INTELMEI


EZEK AZ INTELMEK A MI HAZÁNKRA IS ÉRVÉNYESEK!

Ausztráliában megoldották a problémát. Egész Európa tanulhat belőle!
Mikor az ausztrál kormány a radikális hívőkhöz fordult a lehetséges terrorcselekmények megelőzése végett, felszólította azokat a muzulmán hívőket, akik a Sharia törvény szerint akarnak élni, hogy hagyják el a szigetországot. Howard miniszterelnök különösen felmérgesített több muzulmán ausztráliait, azzal a kijelentésével, hogy támogatja az ausztrál titkosszolgálat erőfeszítését a radikális belföldi mecsetek megfigyelését illetően.

IDÉZET:

"NEM AZ AUSZTRÁLOKNAK, HANEM A BEVÁNDORLÓKNAK KELL BEILLESZKEDNIÜK!

Fogadjátok el ezt, vagy költözzetek el. Elegem van abból, hogy ez a nemzet azon töpreng: megsértett-e valakit vagy akár egy kultúrát. A Baliban történt merénylet után eddig még nem tapasztalt méretekben növekedett meg az ausztrálok többségének hazafias beállítottsága.

Ez a kultúra férfiak és nők millióinak két évszázadig tartott küzdelmének, szabadságra törekvő próbálkozásainak és győzelmének az eredménye.

Mi főleg angolul beszélünk. Nem spanyolul, líbiaiul, arabul, kínaiul, japánul, oroszul vagy akármilyen más nyelven.

Azért mondom: ha te része akarsz lenni társadalmunknak, nincs más lehetőség: tanuld meg a mi nyelvünket.

Az Ausztrálok többsége hisz Istenben. Ez nem egy szélsőjobboldali kijelentés, hanem egy tény, mert keresztény férfiak és nők alapították ezt a nemzetet, keresztény alapokra, melyek dokumentálva vannak. Ezt nyugodtan mutathatjuk iskoláinkban, a termek falán. Ha Isten képe zavar titeket, gondolhattok arra, hogy a világ más részén kéne otthont keresni, mert Isten a mi kultúránknak a része.

Hiteteket tiszteljük minden kérdés nélkül. Az egyetlen dolog, amit mi kérünk tőletek, az a mi hitünk elismerése, és egy békés, harmonikus együttélés.

Ez az ország a mi hazánk, a mi területünk, és ez a mi életmódunk, melynek élvezetét nektek is felajánljuk. De ha ti mindig csak panaszkodtok, zászlónkat megtépitek, eskünket, keresztény hitünket megalázzátok, akkor azt tanácsolom, használjátok fel az egyik ausztrál jogot:

AZ ORSZÁG ELHAGYÁSÁNAK JOGÁT.

Ha ti nem vagytok itt boldogok, költözzetek el! Nem köteleztünk mi benneteket, hogy ide jöjjetek. Fogadjátok el az országot, mely befogadott titeket."

Röviden: LOVE IT, OR LEAVE IT! Magyarul is lehet: Szeresd vagy hagyd el!


Mikor hallunk ilyet magyar miniszterelnöktől?!

Link





 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2012.11 2012. December 2013.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 340 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2775
  • e Hét: 16870
  • e Hónap: 56691
  • e Év: 234566
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.