Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A kínaiak felfedezték a kopaszság elleni gyógymódot
  2014-03-23 22:35:09, vasárnap
 
 




A KÍNAIAK FELFEDEZTÉK A KOPASZSÁG ELLENI GYÓGYMÓDOT


Az Egyesült Államok kutatója megdönti a kopaszság gyógyítására vonatkozó mítoszokat
Írta: László János Közzétéve: 04.03.2014

Raspberry Ketone Nemrég, a tudományos világot egy váratlan hír rázta meg, több évtizedes alapos kutatás eredményeképpen - A HAJHULLÁS GYÓGYÍTHATÓ!

Doktor A. Chan, Kínában született amerikai hölgy a Stanford Orvosi Egyetem Bőrgyógyászati kurzusainak hallgatója volt. Miután kitüntetéssel elvégezte az egyetemet Dr. Chan 20 éven keresztül dolgozott a Kutatási Hivatal Bőrgyógyászat területén, klinikai tanulmányokat vezetve és megoldásokat keresve több különböző gyógyíthatatlannak vélt bőrbetegságre. Az egyik ilyen bőrbetegség a részleges vagy teljes kopaszodás.

Több évtizedes kutatás és tesztelés után, a hajnövekedést serkentő különböző összetevők hatását vizsgálva, Dr. Chan végre felfedezte azt a hatóanyagot, amelynek hiánya idáig megakadályozta a kopaszság gyógyítását és mivel a kísérlet még hiányos volt, nem tudta nyilvánosságra hozni 20 éven át. Egy különösen ritka növényről van szó, amely a világ csak néhány különleges helyén nő és korlátozva volt mostanáig a forgalmazása. "Más gyógyhatású elemekkel kombinálva, ez a növény egyszerűen varázslatos hatással van a fejbőrre - újra kinőtt hajjal beborítva azt!", magyarázta tegnap Dr. Chan, az Egyesült Államokban, Chicagoban, tartott konferencián.

20 éves kutatás és klinikai tesztelés után, Dr Chan-nek végre sikerült szabadalmaztatni ezt az egyedi szert, amely meggyógyítja a kopaszodást. Az ő példátlan terméke 16 tesztelés után a tudományos értékelésnek megfelelően az esetek 98,7%-ban sikerrel járt, meggyógyítva a kopaszságot és a károsodott hajat. Mi több, ez az oldat nem csak " életre keltette a hajat", de a fejbőr táplálásával és a hajhagymák teljes újjáépítésével rendkívüli módon javította azt, így a hajszálak növekedése háromszor gyorsabb és erősebb lett.







Az ismert kutatónő belegyezett, hogy adjon egy interjút a mi tudósítónknak, Mya Allennek. Raspberry Ketone

Íme mit mondott

D-na Allen: Jó napot Chan Professzor, hogy van?

Dr. Chan: Jó napot! Nagyon lelkes vagyok! Nem kell "professzor"-nak szólítani.(nevet)

D-na Allen: Oh, jó. Dr. Chan, tud mondani egy pár dolgot a felfedezése kapcsán, amely megoldást nyújtott a hajhullásra és a kopaszságra?

Dr. Chan:Igen, természetesen, ez egy érdekes történet. Mint modern kutató az Egyesült Államokban és Európában gyakorlatoztam. Megszoktam és hajlamos voltam azt hinni, hogy ha a csúcstechnológia, vagy a vegyi termékek elegye nem működik, akkor más sem működhet...de ebben az esetben csalódtam. Soha nem hittem volna, hogy az én tanulmányaimra a választ Ázsiában fogom megtalálni...
Tíz hónappal ezelőtt édesanyámmal és más családtagokkal látogatóban voltam egy kis kínai városban. Ez a kisváros volt a nagyapám szülőhelye, micsoda véletlen, nem? (nevet). Kimondhatatlanul megdöbbentett egy dolog e kisváros lakóinál - senki, abszolút senki nem volt kopasz, vagy ősz hajú! Egyetlen személy sem pedig láttam 90 év feletti idős embereket is. Mindenkinek fekete haja volt, egészséges, a kopaszság egyetlen jele nélkül!
El kezdtem tanulmányozni és megtudtam, hogy létezik egy különleges szer, amit ők használnak, hogy hajuk - hog yis mondjam - szép maradjon és ugyanakkor az idő múlásának is ellenálljon. - Olyan volt, mint egy sűrű, sötét zöld színű szörp, amit masszírozással vittek fel a haj gyökerére. A kinézetele undorító volt! (Nevet)

D-na Allen:Mi a neve a növénynek és hogyan lehetséges, hogy nem volt használva idáig az orvostudományban?

Dr. Chan:Tudja, nem volt használva a nyugati orvostudományban. A kínaiak évszázadok óta kezelik a sebeket, a bőr gyulladását, a kopaszodást e szárított növénynek a kivonatából. Azt mondták, hogy a növény neve He Shou Wu, amelynek jelentése "szer minden bajra". A régi gyógyítók titokban tartották ezt a növényt és úgy tervezték, hogy titkos is maradjon, amíg én meg nem jelentem és el kezdtem kérdéseket feltenni!

D-na Allen:Megbíztak bennem, mert mint látja kínai vagyok,(nevet, az arcára mutatva). Megbíztak bennem, mert orvos vagyok. Utolsó sorban beleegyeztek, hogy használjam a növényüket a megoldásaimban, mert megértettem velük, hogy hányan nyernek a növény tisztító tulajdonságainak köszönhetően az egész világon, amely segíti a nyugati orvoslás számára gyógyíthatalan betegségek legyőzését. Segíteni akartak és természetesen, az intézet, ahol dolgozom, megfizette a növény árát, de összességében megérte!

Dr. Chan:Megbíztak bennem, mert mint látja kínai vagyok,(nevet, az arcára mutatva). Megbíztak bennem, mert orvos vagyok. Utolsó sorban beleegyeztek, hogy használjam a növényüket a megoldásaimban, mert megértettem velük, hogy hányan nyernek a növény tisztító tulajdonságainak köszönhetően az egész világon, amely segíti a nyugati orvoslás számára gyógyíthatalan betegségek legyőzését. Segíteni akartak és természetesen, az intézet, ahol dolgozom, megfizette a növény árát, de összességében megérte!

D-na Allen:Dr. Chan, jelenleg vannak olyan személyek, akik élvezik ennek a növénynek a jótékony hatását és mi a tulajdonképpeni hatása a kopaszságra?

Dr. Chan:: Igen, több mint 1000 ember, férfiak és nők, akik önként jelentkeztek, hogy részt vegyenek a termék klinikai tesztelésén, amely tovább tartott, mint egy fél év. Mind küszködtek a kopaszodás különböző formáival, száraz, vagy töredezett hajjal. Ezt a szert hetente kétszer alkalmaztuk a frissen mosott haj hajgyökereire. Két hónap múlva csodálkozva tapasztaltuk, hogy a résztvevők 98,7 % őj hajszálak kinövésének örvendhetett a fej különböző részein. Néhányan annyira meghatódtak, hogy el kezdtek sírni...A vékony és töredezett szálú, hosszú hajú nőknél megfigyeltem, hogy vastagabb szálak nőnek, erősebbek és fényesebbek, olyan hajuk kezdett lenni, mint a TV sztároknak, komolyan. Az eredmények látványosak voltak, 98,7 %-os hatékonysággal - ez majdnem a maximum, amelyet elérhetünk a töredezett haj és a kopaszság kezelésében...Ez, egy eddig nem látott tudományos felfedezés.

D-na Allen:Egy utolsó kérdés Dr. Chan - az Ön terméke már piacon van és mi a neve?

Dr. Chan:A csapatom megkapta a szabadalmazást erre a termékre, tehát a mi laboratóriumunk az egyetlen, amely rendelkezik a gyártáshoz szükséges engedélyekkel. A kis mennyiségű He Shou Wu miatt elég körülményes a gyártása, mivel csak korlátozott mennyiségű flakont állíthatunk elő. Nem találja meg ezt a terméket a gyógyszertárakban, a nagy üzletláncokban, vagy bioboltokban, csak on line rendelhető meg a hivatalos honlapunkról és ha szerencséje van, megvásárolhatja a termékünket, melyet pár napon belül kiszállítunk. Hair Tonic Forte nevet adtuk termékünknek, mert tényleg az, amit tesz - megoldja minden hajjal kapcsolatos problémáját. Az egyetlen út, hogy megszabaduljon a kopaszságtól és hogy egészséges, ragyogó és erős haja legyen. Ez egy ígéret, amelyet a Természet nyújt. Ez, a hajproblémák kezelésének területén, egy eddig nem tapasztalt nagy megvalósítás.


Link



Néhány hozzászólás

Gazsó Éva "Kipróbáltam ezt a cuccot és klassz. Szükségem volt valamire, a perhidrol és más baromságok használata után, a hajam tönkre volt téve. Egy hónapig használtam ezt a cuccot és most olyan hajam van, mint a reklámokban,óriásiii."

Gazsó Éva Egy engedlyezett online oldalon rendeltem meg, kb 3 nap alatt érkezett meg,30 euro körüli érték volt - azt hiszem tényleg olcsó, ahhoz képest, hogy mennyire jó a hajnak, mindennél jobb, mint amit kipróbáltam idáig.

Gazsó Éva igen, segít megszabadulni a kopaszságtól, így klasszabb hajad lesz és ha ősz hajad van, megszabadulsz tőle, valahogyan visszakapja eredeti színét, jó a férfiak számára is, próbáld ki, ajánlom.

Ferenc Karoly Jót. Általában nem adok a reklámokra, 54 éves vagyok, nem hiszek könnyen abban, hogy egy termék meggyógyíthat örökre valamit, de esküszöm, el vagyok csodálkozva, megrendeltem a terméket és használtam pár hónapig. Nem hull már a hajam, eltüntek a fehér hajszálaim majdnem teljes egészében, úgy néz ki, mint amikor 20 éves voltam. Nagyon elégedett vagyok, ez a szer nem egy átverés, nagyon jó.

Zuggó József Kipróbáltam a Haior Tonic Fortet. Jó. Olyan, mint egy olaj, kellemes az illata és nem pőecsétel. Bepermetezed a fejed vele és hagyod, nem öblíted le.vársz, s egy idő után jön a csoda :)

Ördőgh Rita ez óriási, nem nagyon szeretem az új cuccokat, de ez tényleg magával ragadott. Amikor az államokban voltam, ott vettem, ott találták fel és szabadalmaztatták és> annyira klassz volt, hogy miután hazajköttem, méh online rendeltem. Havonta rendelek, nincs semmi másra szükségem a hajamra.

Horváth Erika ajánlom a terméket, egy hónapja használom és óriási, sok és sűrű hajam nőtt, szuper elégedett vagyok!!!

Papp Mária Anyukám használja. Megvastagította a hajszálakat és nem hull a haja, mondta, hogy használjam én is, nekem nem hull a hajam, de tartalmaz mindenféle tápanyagot és vitamint és ez jó, szóval ilyesmi. Scuze, dar cum folosesti chestia asta pe par, este ceva balsam sau ce >




 
 
0 komment , kategória:  Egészségünk érdekében...  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 34 db bejegyzés
e év: 308 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2498
  • e Hét: 16593
  • e Hónap: 56414
  • e Év: 234289
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.