Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Mai Friss
  2017-04-21 22:30:33, péntek
 
 




MAI FRISS


Megjósolták az Iszlám Állam rémtetteit, de ez nem minden, a legszörnyűbb még hátra van!
2017-04-21 a2z news


Nostradamus megjósolta az Iszlám Állam rémtetteit, de ez még nem minden, hiszen a legszörnyűbb még hátra van!

A 16. századi francia filozófusnak a legtöbb jóslata bejött. Nostradamus előre látta, hogy eljön az a nap, mikor Közel-Keletről szélsőséges iszlamista terrorszervezet igyekszik uralma alá vonni a keresztény Európát, ami a harmadik világháború kirobbanását fogja eredményezni.

Az express.co.uk szerint Nostradamus feljegyzéseiben “egy Mezopotámiából származó, barbár cselekedeteket végrehajtó csoport" fogja rettegésben tartani a keresztény világot. Sokan úgy gondolják, hogy ez a csoportosulás az Iszlám Állam. Az ókori Mezopotámia a mai Irak területén feküdt, az elmúlt években az Iszlám Állam szélsőséges tagjai elsősorban Irak területének nagyrészét igyekeztek megszerezni. Nostradamus azt jósolta, hogy ez a szélsőséges csoportosulás “rendkívül gonosz tetteket fog elkövetni, zsarnokoskodni fog, követői fekete ruhába öltözve fogják elhozni a halált."

Azt a szörnyű dolgot is előrevetítette, hogy 2017-ben fog kitörni a harmadik világháború, ami az Iszlám Állam és nyugati világ között fog zajlani. Szerinte a háború 27 éven keresztül tart majd.

Link








Gyűlölünk titeket, és mindent, amit képviseltek! El fogunk titeket pusztítani!
2017-04-21 a2z news

Gyűlölünk titeket, és mindent, amit képviseltek. El fogunk titeket pusztítani - nagyjából ezt üzeni az Iszlám Állam Európának, és nemcsak úgy általánosságban az európai népeknek, hanem egészen konkrétan az unió politikai elitjének. Annak a politikai elitnek, amelyik egyébként nem nagyon hajlandó meghallani az átlagember félelmeit, aggodalmait a muszlim bevándorlással kapcsolatban, hanem ezerszer megrágott, simára formált mirelit-magyarázatokkal próbálja a kételyeket eloszlatni.

A terroristák nem véletlenszerűen választanak célpontot, hanem nagyon is mérlegelik e választások jelképes jelentőségét. A brüsszeli repülőtéren az amerikaiaknak üzentek azzal, hogy a várócsarnokban az American Airlines check-in pultja és egy Starbucks kávézó mellett robbantotta fel magát a két öngyilkos merénylő. Maelbeeknél nyilvánvalóan az unió volt a cél - annak leginkább elérhető, ,,puha" célpontja, mivel a nagy irodaházakba nem lehet olyan könnyen bejutni.

Egyelőre legfeljebb annyit állapíthatunk meg: a bombák hordozta üzenet leginkább az Európai Uniónak szólt, ami a terroristák számára nem egy tehetetlen, kiszolgált politikusok által vezetett, méregdrága sóhivatalt jelent, hanem megtestesíti számukra az egész nyugati döntéshozó elitet.

forrás: valasz.hu

Link








Csintalan és Bokros is százmilliókat kapott az olajmaffiától
Oláh Gellért 2017. április 21. 13:58

A Pesti Srácok interjút készített a hírhedt Kisbandival, aki kitálalt.

A Politikai Prostitúció Nagymesteri címére igényt tartó Csintalan Sándor, valamint Bokros Lajos volt pénzügyminiszter milliárdos haszonhoz segítette Portikot.

Az alvilág pénztárosaként gúnyolt Lakatos András interjút adott a Pesti Srácoknak. Az éjszakai életben csak Kisbandiként ismert férfi videóinterjújában ezúttal az olajmaffiával összejátszó rendőrökről és politikusokról rántja le a leplet.

Lakatos elmondásai súlyos látleletet adnak arról az időszakról, amikor hazánkban az olajszőkítők irányították a politikát, amikor minden áldott nap felrobbantottak egy autót egy “vállalkozóval", és a bűnözők hadszíntérré változtatták Budapestet. Szóba kerül, hogy a szervezett bűnözői köröknek minden pénzt megért, hogy kiépítsék a politikai kapcsolataikat, miután rájöttek arra, hogy az ,,elit" kilóra megvehető.

A férfi elmondja, hogy kenőpénz fejében miként segítette milliárdos haszonhoz Portik Tamást és körét az MSZP egykori nagykutyája, Csintalan Sándor, valamint pénzügyminiszterként Bokros Lajos, de elhangzik Draskovics Tibor neve is.


A teljes videó itt tekinthető meg:

Kisbandi kitáltalt - Százmilliós olajpénzek Csintalannak és Bokros Lajosnak - PS Mozi

Link



Forrás

Link








Le Pen ki mondta a bevándorlásról azt, amit eddig még senki nem mert!
2017-04-20 a2z news

Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front elnökjelöltje szerint a tömeges bevándorlásra nem lehetőségként kell tekinteni, hanem tragédiaként.

A migránsok elszállásolása helyett pedig inkább a franciáknak kellene lakást osztani.

Le Pen keddi beszédében ígéretet tett arra, hogy megválasztása esetén azonnal leállítja a tömeges bevándorlást.

Azt mondta, már az első néhány hétben moratóriumot vezetne be, mert Franciaország nem tud megélhetést adni több millió bevándorlónak, miközben 9 millió munkanélküli él az országban és 7 millióan élnek mélyszegénységben.

Le Pen a TF1 hírügynökségnek nyilatkozva kifejtette, a migránsok beengedése versenyhátrányba hozta a francia munkásokat, és lenyomja a béreket, emiatt tragédia az európaiak számára.

Egyúttal ígéretet tett arra, hogy megválasztása esetén nem az afrikai és közel-keleti migránsokat, hanem a franciákat részesítené előnyben, amikor szociális lakásjuttatásról vagy munkahelyteremtésről van szó.

forrás: hidfo.ru

Link








Az újságiró megkérdezi a migránst, hogy mit akar dolgozni Münchenben. A válasz egészen elképesztő:

- Nem, nem akarok dolgozni. Én csak Németországban akarok élni - jön a megdöbbentő válasz.

10 napja van Németországban és nyiltan kijelenti, hogy soha nem akar dolgozni, hanem élete végéig segélyből akar élni és mihelyt tudja, hozza a családját is, hogy ők is a nagylelkű német szociális hálón élősködjenek:

- Ha megkapom a német állampolgárságot, én azonnal idehozom a családom. Nincsenek tul sokan, csak tízen. Szüleim és testvéreim.


Link








Az EP harmada Soros zsebében van

Link



Soros emberei elárulták, hogyan lehet megbuktatni Orbánt

Link



Kirobbant a botrány! Brutális leleplezés Soros magyarországi tevékenységéről!
2017-05-05 a2z news

Link



Így működik a Soros-hálózat - HOGYAN SZÖVI BE SOROS HÁLÓJA A MAGYAR IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁST (1. RÉSZ.)

Link



HOGYAN SZÖVI BE SOROS HÁLÓJA A MAGYAR IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁST? (2. RÉSZ))

Link



HOGYAN SZÖVI BE SOROS HÁLÓJA A MAGYAR IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁST? (3. RÉSZ)

Link








 
 
0 komment , kategória:  Média  
Valahol Tetőled távol
  2017-04-21 17:15:37, péntek
 
 




VALAHOL TETŐLED TÁVOL


Dalszöveg

Előadó: Varga B. Tamás


Nem látlak én téged többé,
Soha soha sem.
És te sem látod, hogy érted
Könnyes a szemem.

Nevemet hiába mondod,
Könnyedet hiába ontod.
Harcok mezején,
Valahol tetőled távol,
Ott ahol senki sem gyászol,
Ott halok meg én.

Nevemet hiába mondod,
Könnyedet hiába ontod.
Harcok mezején,
Valahol tetőled távol,
Ott ahol senki sem gyászol,
Ott halok meg én.

Nem lesz még tenyérnyi jel sem
Puszta síromon.
Elesett katonák teste
Lesz a vánkosom.

Ahová le fognak tenni,
Síromra nem borul senki.
Senki aki él
Tavasz sem fakaszt rám zöldet.
Elhordja rólam a földet,
Messze majd a szél.

Ahová le fognak tenni,
Síromra nem borul senki.
Senki aki él
Tavasz sem fakaszt rám zöldet.
Elhordja rólam a földet,
Messze majd a szél.







Varga B. Tamás: Valahol Tetőled távol

Link















 
 
0 komment , kategória:  Zeneszöveg  
"Akkor Te most Jobbikosból FIDESZessé váltál?"
  2017-04-21 16:46:24, péntek
 
 




,,AKKOR TE MOST JOBBIKOSBÓL FIDESZESSÉ VÁLTÁL?"


Sokan kérdezik tőlem mostanában:

,,Akkor te most jobbikosból hirtelen fideszessé váltál?".

A kérdés teljesen jogos, sőt, időszerű. Hiszen, aki régebbről ismer engem, az akár pálfordulásnak is veheti mostani megnyilvánulásaimat. Pláne annak tükrében, hogy a 2010-es választásokon egyértelműen, és teljes mellszélességgel a Jobbikot támogattam. Ráadásul nem magánemberként, hanem közszereplőként, ingyenes koncertek, közönségtalálkozók, fórumok, publicisztikák formájában. Arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy én írtam a Magyar Nemzeti Gárda hivatalos indulóját, én készítettem el a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom hivatalos indulóját, s egy igen rövid ideig a Jobbik központi kreatív (kampány)stábjának is tagja voltam, tanácsadói minőségben, pro bono publico. Közben pedig több pamfletet is írtam dal formájában, melyek Fidesz-ellenessége szintén nyíltsisakos, egyértelmű volt. Sosem árultam tehát zsákbamacskát. Ahogyan most sem fogok.

,,Akkor te most jobbikosból hirtelen fideszessé váltál?"

- hangzik el a kérdés, és erre bizony világos és egyértelmű választ tudok adni. Minden mellébeszéléstől menteset:

Én most - nem annyira hirtelen, hanem egy közel 3 és fél éves periódus végeztével - Jobbik szimpatizánsból pártszimpátia-mentessé, majd ebből egyértelmű és elkötelezett Fidesz szimpatizánssá váltam. És az is maradok egészen addig, amíg a Fidesz a mostani politikáját folytatja.

Számomra ugyanis ez alatt a 3 és fél év alatt az derült ki, hogy hazánkat és Európát megtámadták. Tehát háborúban állunk. Ez a háború nem az eddig megszokott eszközökkel folyik, csataterei nem szokványosak, ütközetei is ennek megfelelően rendhagyóak. De egyvalamiben hasonlít a régi korok viadalaihoz: ennek is van vezénylő tábornoka. Ez a tábornok pedig - ha tetszik, ha nem - Orbán Viktor. Nekem, mint közkatonának, nem kell szeretnem Orbánt. Sőt, meglehet róla a saját véleményem. Viszont nem is támadhatom, mert az morális válságot idézne elő azok körében, akik hozzám hasonlóan rájöttek arra, hogy az országunk ellen folyó támadássorozat egy egységes képpé áll össze, mely kép nem másról szól, mint véglegesen és végérvényesen integrálni hazánkat abba a folyamatba, ami Brüsszel szerint Európa jövőjét, a valóságban azonban Európa végnapjait jelenti.

Egyeseket talán meglepnek ezek szavak. Hiszen nem dörögnek a fegyverek, nem csapódnak be a házakba rakéták, nem zúgnak felettünk harci repülők. Remélem, nem is fognak. Mindannyiunk érdekében imádkozom azért, hogy ez a konfliktus ne eszkalálódjon fegyveres összecsapássá. És a borúlátókkal ellentétben ezen a téren bizakodó vagyok. A mai kor európai embere ugyanis tökéletesen tudja, mit veszthet egy, az országain átsöprő háborúval. Mondom: a mai kor európai embere. És ez itt a kulcs. Ugyanis az Európába özönlő muszlimok három határozott céllal érkeznek ide: megtelepedni, téríteni, leigázni. Ezen parancsokat nem én találtam ki. Hithű muszlim ember ugyanis csak akkor hagyhat el letelepedési célzattal egy muszlim országot, és költözhet egy nem muszlim országba, ha vállalja a térítést. Ez minden sariában benne van (a saria nem egységes törvénykönyv, legkevesebb 7 változata ismeretes az arab világban - vbt). A saria azt is kimondja, hogy amennyiben a muszlim férfi nem tud máshogyan téríteni, térítsen vegyes házasság által. Ha pedig így sem tud téríteni, akkor más módon szolgálja Allahot. Ez a más mód pedig minden esetben radikális, és minden esetben a nem muszlim vallásúak ellen irányul. Mindezek figyelembe vételével gondolkodjon el mindenki azon, vajon a (családegyesítés előtt) Európában jelen lévő többmilliós muszlim közösség veszélyt jelent-e jövőnkre nézvést? Vajon az Afrikában az európai átkelésre várakozó tízmilliók veszélyt jelentenek-e Európa békéjére? Érzésem szerint igen. A kormánypártok szerint is. Az ellenzék pedig - köztük a Jobbik is - folyamatosan mismásolva próbálja kicsinyíteni a baj mértékét, s azt bizonygatni, hogy Orbán valamiféle ellenségképet akar teremteni, amely a választásokig összetartja a közel 2 milliós szavazótáborát. Az effajta vélekedés pedig nem más, mint nyílt nemzetárulás. Az ellenség képét ugyanis jól ismerjük, azt senkinek nem kell légből kapottan megteremteni. Az ellenség ugyanis nyíltan vállalja arcát, és saját maga hirdeti, hogy mit akar: bevándorlóktól hemzsegő Európát, teljes paradigmaváltást, neo-liberalizmust, nemzetállamoktól mentes világpolgárságot. Aki pedig ezekben ellent mer mondani neki, arra gátlások nélkül rásüti a populizmus, fasizmus, nácizmus stigmáit.

,,Akkor te most jobbikosból hirtelen fideszessé váltál?".

Ó, ennél többről van szó. Hazám iránt aggódó, felelősen gondolkodó magyarként kötelességemnek érzem, hogy a 2018-as választásokig, valamint a választások során is segítsem a kormány munkáját, és minden erőmmel akadályozzam a jelenlegi ellenzék térnyerését. Félreértés ne essék, Fidesz szimpatizánssá, és nem Fidesz-hívővé váltam. Pontosan tudom, hogy a kormánypárt tevékenysége hemzseg a kisebb-nagyobb hibáktól. Ugyanezt az ellenzéki pártokról nem tudom elmondani. Ugyanis az ellenzéki pártok egyszerűen nem dolgoznak. Hibát pedig csak az véthet, aki dolgozik. Az ellenzéki pártok végeznek ugyan némi tevékenységet, de ezek mindegyike egy irányba mutat, egy célt szolgál: az orbáni adminisztráció megbuktatását. Ezt azért nehezen lehet érdemi munkaként értelmezni.

Vezérelvem tehát nem változott az évek során. Bocsánat, máshogyan fogalmazok. A vezérelvem nem nekem változott az évek során. Én 2010-ben is azt mondtam, amit ma mondok, s ez három egyszerű szóban leírható:

CSAK A HAZA!

() VBT ()























 
 
0 komment , kategória:  Média  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.03 2017. április 2017.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 31 db bejegyzés
e év: 360 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3574
  • e Hét: 17669
  • e Hónap: 57490
  • e Év: 235365
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.