Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Nyílt levél
  2010-06-20 23:15:46, vasárnap
 
 




NYÍLT LEVÉL

Érdekes, figyelemreméltó!


Malárik Attila szlovák származású magyar állampolgár nyílt levélben fordult Robert Ficóhoz, a Szlovák Köztársaság miniszterelnökéhez.. Az alábbiakban ezt a nyílt levelet olvashatják..

Szlovák származású magyarországi magyar állampolgárként írom Neked levelem.

Igen, tót atyafiként. Őseimet valamikor, talán az 1700-as években telepítették a Felvidékről a Pilis oldalába. Tömegesen költöztették ide őket éppúgy, mint Békésbe vagy a Nyírségbe, hiszen szükség volt a munkájukra. Földműves, favágó, mészégető, szorgos, katolikus emberek voltak. A betelepített területek közül talán a mai napig a legszínesebb a Pilis lakossága. Olyan, mint egy kicsinyített Kárpát-medence. Szinte faluról falura más nemzetiség lakja. Tótok, svábok, rácok, a városokban inkább magyarok, de egymással jószomszédi békességben. Emlékszem, gyerekkoromban, ha valaki tótként a szomszéd faluból hozott magának menyecskét, nem szólták meg érte, hogy sváb vagy magyar lánnyal esett szerelembe, de azért jólesően vette Piliscsév népe tudomásul, ha a tót zsák a saját foltját találta meg. Úgy nevelkedtem, hogy nekem természetes volt a családban a tót beszéd. Nagymamám tótul pletykálkodott, beszedált a barátnőivel, de éppoly természetesen szóltak az idegenhez magyarul, mint a gyermekeikhez tótul. Nem volt ebben semmi erőltetett, semmi mesterkélt. Nem a nyelv számított, hanem az ember. Nem is lehetett ez másképp A lakosságcserék után is sok családnak maradt rokonsága a Felvidéken, így oktondi dolog lett volna sovinisztának lenni. Az én családomnak is maradtak magyar ajkú rokonai Bátorkeszin (ha meg akarod keresni a térképeden: Bátorové Kosihy), mi itt maradtunk tótnak Piliscséven. Malárikok, Mladeneczek, Hudákok, Hubacsekek, Hugyeczek, Zsibritovszkik és a többiek. Nem fogott rajtunk a nemzetállami politikai akarat, maradtunk a szülőföldünkön. Miért is ne maradtunk volna? A családunk soha nem érezte ennek a hátrányát. Szeretünk itt lakni, a család emlékezete óta ez a hazánk. Én magam a szülőfalum általános iskolájában szlovákul tanulhattam, és lehetőségem volt a budapesti Szlovák Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium tanulójává válni. Járhattam volna Pozsonyban egyetemre, mint osztálytársam, de kamaszkori romantikus elképzelések miatt inkább a hajózást választottam. A polgármesteri hivatalban - akkoriban még tanácsnak hívtuk - helybeliek dolgoztak, aki akarta, így tótul is intézhette a dolgait. Amióta az eszemet tudom, kétnyelvű táblákat láttam minden középületen, és a miséken szlovák zsoltároskönyvből énekelte a falu hagyománytisztelő népe a szent énekeket. Igen, otthon a szülőfalumban, a mi templomunkban az oltár mellett a mai napig megférnek egymás mellett a magyar és a szlovák színek.

Ki merem jelenteni: Magyarországon a származásom miatt sohasem ért semmiféle hátrány. Ha megkülönböztettek, azt mindig előnyömre tették. Soha nem kellett szégyellnem azt, hogy tót vagyok. Eddig. És éppen ezért írom ezt a levelet Neked.

Az elmúlt nyolc évben Magyarországnak olyan kormánya volt, amellyel Nektek, szlovák nacionalistáknak több közös dolgotok is volt. Közös volt Bennetek az, hogy a néhai pártállamok internacionalista, bolsevik ideológiáján nőttetek fel. A gondolkodásotokat ma is ez határozza meg. Közös az ellenségképetek is. Te és szlovák nacionalistáid a magyarokkal rémisztgetitek most a szlovák választókat, a most megbukott posztbolsevik kormányunk is tőlük, tőlünk féltette a saját korrupt demokráciáját. Most a kettős állampolgárságról szóló magyar törvénnyel kapcsolatosan a magyarországi szocialistákhoz kísértetiesen hasonló módon fasizmusról vizionálsz. Te, aki foggal-körömmel ragaszkodsz a bene?i dekrétumok életben tartásához! Kormányfő létedre nem szégyelled magad? Ezzel a goebbelsi propagandafogással igyekszel Európában szavazatokat szerezni? Nem kételkedem, sokan fognak Rád szavazni, de remélem, nem elegen. Persze mindenkinek jobb volna, ha lenne a kormányzásodnak eredménye, és nem a magyar kártyával játszva kellene 19-re még lapot húznod a kampányban.

Emlékszem, Nádszegen (Trstice) megboldogult Pali barátom mesélte: - Amikor a szlovákok közül lejön bárki a "hegyről" ide a Csallóközbe, mindig elcsodálkozik azon, hogy ezek a magyarok nem olyanok, mint amilyennek a televízióban mutogatják őket. Nem gyűlölködnek, nem utálják a szlovákot, hanem barátságos, vendégszerető emberek. Még jogaikban a saját szülőföldjükön megnyomorítva is képesek a szlovák embert is szeretni, barátsággal fogadni az utazót, a vendéget teli kézzel továbbengedni.

Mert bizony soha nem volt az egyszerű emberek között olyan ellentét, mint amilyet Ti szítotok. Tetszik, nem tetszik, de közös a két nép történelméből majd´ ezer év. Ami történelmi érték ma Szlovákiában található, az a Magyar Királyságban a Felvidéken együtt élő két nép közös alkotása. A két nép jóban-rosszban együtt tudott élni, amíg a szlovák nacionalizmust a békés együttélés ellen nem fordítottátok. Önös politikai érdekből.

De ezen a ponton ajánlom a figyelmedbe a Nap és a Szél történetét. Arról vitatkoztak, hogy melyikük az erősebb. Melyikük tudja a juhászról előbb levenni a subáját. A Szél tépte, cibálta a juhász subáját, de minél jobban tépte, a juhász annál jobban magára húzta. A Nap ekkor kisütött, melengette a juhászt, aki magától vette azt le.

Ugye tudod, mire gondolok? A magyarországi szlovákság nyelvtudásában, létszámában, identitásában jelentősen sorvad, különösebb asszimilációs kényszer nélkül is. Tudod, itt szeretnek minket. De nemcsak minket, hanem a svábokat, rácokat, ruszinokat, örményeket is. És mert itt szeretnek minket, jelentőségét veszíti az, hogy honnan származunk. Nincs értelme a szlovákságunkat fitogtatni. Csak az ember méretik meg. A gyermekeink már nem szlovákul tanulnak, hanem angolul és németül. Miért is tennének mást? Kire legyenek büszkék? Rád? Arra, aki szlovák nemzetállamot vizionál, és ezt hazugságokkal, embertelen kollektív jogfosztásokkal akarja elérni? Ideje lenne tudomásul venned - még ha frusztrál is ez a dolog -, hogy Szlovákia létrehozásakor színmagyar területek kerültek az új közigazgatás hatálya alá. Tovább nyújtózkodtak elődeid Trianonban, mint ameddig a szlovák takaró ért. Így vált az ott élő magyar lakosság saját akarata ellenére Szlovákia államalkotó nemzetévé is.

Robert! Te vagy az első számú szlovák közszereplő. Rád, a magyargyűlöletből élő szlovákra nem lehetnek büszkék a gyerekeim. És én sem.

Ennek ellenére érdeklődve figyelem, mit csinálsz, és mit mondasz, mert Te vagy Szlovákia kormányfője.

Robert! Idegesnek tűnsz mostanában, és idegességedben hibázol. Ha valaki megkapja a magyar állampolgárságot, akkor Te elveszed tőle a szlovákot? Mit gondolsz, mit szólnak majd az Európai Unió urai? Meg kell majd magyaráznod, hogy fordulhat elő az, hogy a magyar határ mellett tucatjával vannak olyan települések, ahol nemcsak szlovák ember nem lakik, hanem szlovák állampolgár sem. Akkor az mitől lesz jogosan Szlovákia? Nem tűnik ez a vagdalkozás bölcs döntésnek. Épp ezzel bizonyítod be a trianoni döntés tarthatatlanságát. És ha ez sikerül, na akkor aztán tényleg ideges lehetsz majd, mert a saját nacionalistáid fognak elzavarni. Talán akkor majd belátjátok, Ti, határokon túli szlovák testvérek is, hogy a szeretet erősebb a gyűlöletnél.

Robert! Bizony, többre mennél szlovákként, ha szeretnéd a magyart!

Üdvözlettel:
Malárik Attila, szlovák származású magyarországi magyar állampolgár

Felvidék Ma



 
 
0 komment , kategória:  Média  
Nagy terveink és a III. vh.
  2010-06-20 23:14:07, vasárnap
 
 




NAGY TERVEINK ÉS A III: VILÁGHÁBORÚ


Hazánkért Online, 2005. május
http://www.hazankert.com/05may5.html


Rabinovich rabbi az Európai Rabbik Vésztanácsának 1952. január 12-én, Budapesten tartott rendkívüli találkozóján mondott beszéde







"Üdvözöllek benneteket, gyermekeim. Azért hívtalak benneteket, hogy megismételjem új programunk alapvető lépéseit. Jól tudjátok, hogy azt reméltük, hogy a háborúk közti húsz évünket arra használjuk fel, hogy megszilárdítsuk azokat a nagy vívmányokat és előnyöket, amelyeket nekünk a második világháború jelentett. Ezeket sokan közülünk különböző fontos területekről ellenzik, de most minden rendelkezésünkre álló erővel azon kell dolgoznunk, hogy öt éven belül előkészítsük a harmadik világháborút.

Célunkért 3000 éve küzdünk egyesült erővel, amely már egészen közel van és a győzelem szinte biztos, arra ösztönöz minket, hogy fáradozásainkat és óvatosságunkat megtízszerezzük.

Biztosítalak benneteket, hogy tíz éven belül fajunk eléri méltó helyét a világban, ahol minden zsidó király lesz és minden gój rabszolga. (Taps). Emlékezzetek vissza 1930-as propagandakampányainkra, amikor Németországban zsidóellenes érzelmeket szítottunk és Amerikában meg a németek ellen. Ez a kampányunk a második világháborúban csúcsosodott ki.

Ma a világon hasonló propagandakampány folyik. Oroszországban folyamatos az Amerika-ellenes propaganda, míg Amerikán a kommunistáktól való félelem söpör keresztül. Ez a hadjárat kényszeríti a világ kisebb országait, hogy vagy az USA vagy Oroszország partnersága mellett döntsenek. E pillanatban legnagyobb problémánk az amerikaiak hamvadó hadiszellemének a felélesztése.

Terveinket nagyon akadályozza a hiányzó általános hadkötelezettség Amerikában, de biztosak vagyunk benne, hogy az 1952-es választások után rögtön keresztül tudunk egy megfelelő intézkedést vinni az Amerikai Kongresszusban. Az oroszok és az ázsiai népek eléggé irányításunk alatt vannak, és nem tiltakoznak a háború ellen, de várnunk kell az amerikaiak megszerzésével. Ezt az antiszemitizmus kártya kijátszásával reméljük elérni, amely olyan kitűnően működött a Németország elleni háború idején. Erősen számítunk az antiszemita erőszak elleni hírekre Oroszországból, hogy ezek felháborítsák az Egyesült Államokat és így építsünk szolidaritásukra a szovjetek hatalma ellen. Emellett, hogy az amerikaiaknak az antiszemitizmus valóságát bemutassuk, nagy pénzforrások bevetésével, amelyet amerikai antiszemita elemek rendelkezésére bocsátunk azért, hogy hatásosságukat növeljük, és antiszemita erőszakot fogunk előadatni legnagyobb városaikban. Ennek kettős célja lesz: egyrészt megtudjuk az amerikai reakciósok nevét, akiket így elhallgattathatunk, másrészt az Egyesült Államokat oroszellenes egységbe forrasztjuk.

Öt éven belül ez a program el fogja érni célját, a harmadik világháborút, amely pusztításban minden előtte valót felül fog múlni. Izrael természetesen semleges marad, és amikor mindkét oldal ki lesz merülve és szétverve, akkor mi bíráskodni fogunk és ellenőrző bizottságokat küldünk minden tönkretett országba. Ez a háború minden időkre be fogja fejezni a harcunkat a gójok ellen.

Nyilvánosan felfedjük magunkat Ázsia és Afrika népei előtt. Biztonsággal állíthatom, hogy most születik a fehér gyerekek utolsó nemzedéke! A mi ellenőrző bizottságunk a népek békéje és a fajok közötti feszültségek megakadályozása érdekében meg fogja tiltani a fehérek egymás közötti házasságát. A fehér férfinak sötét bőrű nőkkel kell együtt élnie míg a fehér nőnek fekete férfiakkal. Így majd eltűnik a fehér faj, mert a sötétekkel való keveredés a fehér ember végét jelenti, és legveszélyesebb ellenségünk így csak emlék marad.

Elindulunk az ezeréves béke útján, a Pax Judaica útján, és fajunk lesz a világ vitathatatlan ura. A mi magasabbrendű szellemi képességeink könnyen lehetővé teszik számunkra a sötét emberek fölötti uralmat.

Kérdés a hallgatóságból: Rabinovich Rabbi, mi lesz a vallásokkal a harmadik világháború után?

Rabinovich: Nem lesznek többé vallások. Egy papi osztály megmaradása uralkodásunkra állandó veszélyt jelentene, a túlvilágba vetett hit lelkierőt adna kiengesztelhetetlen ellenzőinknek sok országban, és képessé tenné őket arra, hogy nekünk ellenálljanak. Mi, ennek ellenére megtartjuk őseink hagyományos szertartásait és szokásait, uralkodó osztályunk eredetének jelét. Megszigorítjuk faji szabályzatunkat úgy, hogy zsidó nem házasodhat csak a fajtáján belül, idegeneket pedig nem fogadunk be.

Emlékeztetlek benneteket a második világháború kegyetlen napjaira, amikor népünk néhány tagját a hitleri banditáknak kellett feláldoznunk azért, hogy elég tanúnk és jogalapunk legyen azokra a perekre és kivégzésekre, amelyek során Amerika és Oroszország vezetőit, mint háborús bűnösöket kivégeztetjük, miután a béke feltételeit mi szabjuk meg. Biztos vagyok benne, hogy nektek még kell kis előkészület ilyen feladatra, mivel az 'áldozat' szó mindig is népünk jelszava volt, és egy pár ezer zsidó áldozat a világ kormányzásáért valóban nem nagy ár.

Hogy annak a vezető szerepnek a biztos eljöveteléről meggyőzzelek benneteket, megmutatom, hogyan fordítottuk a saját találmányait a fehér ember ellen. Sajtója és rádiója a mi kívánságaink szószólója, nehéziparának termékei pedig azokat az eszközöket adják, amit Afrika és Ázsia felfegyverzésére szállít sajátmaga ellen. Érdekeink képviselői Washingtonban erősen terjesztik a 4. Pont programját (Colombo Plan), amely a világ elmaradottabb részeinek iparosítását tűzi ki céljául úgy, hogy miután Amerika és Európa ipari létesítményei és városai megsemmisülnek az atomháború után, a fehéreknek nem lesz erejük a sötét fajok nagy tömegeinek ellenállni, akiknek vitathatatlan lesz a technológiai felsőbbrendűsége.

A világ feletti győzelem víziójával a szemetek előtt, térjetek vissza országaitokba és erősítsétek eddigi jó munkátokat addig a közeli napig, amikor Izrael felfedi hivatását, mint a világ dicső fénye."


Források, amelyekben a beszéd megjelent:

. The Canadian Intelligence Service, 1952. szeptember.
. William Guy Carr: "Pawns In The Game" (Bábuk egy sakkjátszmában), 1957
. Johan Schoeman, 'Vistas', 1959. Dél-Afrika.
. Eustace Mullins: "New History of the Jews" (A zsidók új története), 1968
. Americas Bulletin, 2000. december
. Bruce Brown: The World's Troublemakers - The Struggle against the Gentiles (Ausztrália).


Megjegyzés:

Mindkét idézet állítólag antiszemita hamisítás. A kérdés most már csak az, hogy miért igazodik a világtörténelem folyamata hamisítványokhoz???


* Karl Marx levele - Baruch Levy-hez ['Revue de Paris' 1928. 06.01/ 574. oldal]:

"A zsidó nép egészében lesz a saját megváltója. A világuralmat más fajok megsemmisítésével fogja elérni és egy világköztársaság alapításával, amelyben mindenütt csak a zsidóknak lesznek állampolgári jogai. Ebben az Új Világban Izrael gyermekei lesznek a vezetők és ellenzék nem lesz."


Rabinovich rabbi beszéde

Link


Ez a Link már nem érhető el - Sajnálom!
Helyette az alábbi Link:


Link








Érik a III. Világháború?

Az USA nem csak a bankok adósságainak az átvállalása, hanem a különben is rendkívül megemelkedett államadósság miatt - naponta egy milliárd dollár külföldi hitelre van szüksége -, a második világháború óta a legnagyobb pénzügyi válságban van.
Ha megakad a külföldi pénzfolyam, vagy ha netán a külföld kiszállna a dollárból, az USA csődbe menne.
Az államadósság csökkentésére takarékoskodással még sincs komoly kísérlet. Se nem emelik az adókat több bevétel céljából, se nem próbálnak takarékoskodni, kiváltképpen a leginkább megnőtt hadügyi kiadások területén nem.
Pedig Amerika 200 000 katonát tart fegyverben világszerte. Így aztán senki sem értette, hogy a világ legnagyobb armadájának az ura csapatai növekedése ellenére béke Nobel díjat kapott. A lehetséges magyarázat: A díjat azért kapta, mert főleg tőle függ, hogy Irán ellen háború lesz, vagy nem.

A történelemben gyakran előfordult, hogy gazdaságilag levitézlett politikusok, a hatalom megtartásához utolsó lehetőségként a háborút választották. Ez annál inkább érvényes, ha egy ország válságban van, és a kilábaláshoz a háborút látja az utolsó lehetőségnek. Így például Amerika 20. századi történelmének legnagyobb válságát az első világháborúba, a 20-as, 30-as évek válságát pedig a második világháborúba való belépéssel győzte le. Kísértve lehet, hogy a jelenlegi gazdasági válságot hasonló módon oldja meg. Ugyanis Amerika a két világháborúval nem csak két legnagyobb államadósságától szabadult meg, hanem a világ vezető gazdasági hatalma lett. Tehát nagy a kísértés, hogy harmadszor is ugyanazt az utat járja. Ilyen háttérrel a háborús előkészületek rémisztőek:

1. Izrael jobboldali radikális miniszterelnöke háborúpárti és kiszámíthatatlan. Állandóan változó iráni fenyegetéseket emleget, amelyek egyike sem bizonyult eddig igaznak. Hangvétele azonban egyre élesebb és az utóbbi hónapokban a világ minden fontos fővárosában megfordult, hogy támogatást kapjon. Merkel asszony állítólag a Nibelungok hűségét ígérte neki, mint II. Vilmos az osztrákoknak, vagy az angolok és a franciák a lengyeleknek.
2. Izrael már felállította Irán előtt a Németországtól szállított atom tengeralattjáróit, és a Grúziában az oroszok által lerombolt atomrakéta-állást nem csak felépítette és Irán ellen irányította, hanem 90 amerikai rakétaszakértővel meg is erősítette.
3. Az Izrael által befolyásolt világsajtó hétről hétre élesebb hangnemben támadja Iránt, változó érvekkel - ami ugyanolyan propaganda-hadjárat, mint ami az iraki háború előtt a világot hamis állításokkal a háború elfogadására, sőt elősegítésére ösztönözte.
4. A katonai előkészületek is messzire jutottak. Az amerikai hadseregnek ugyan még nem sikerült pacifikálni Irán két szomszédállamát, Irakot és Afganisztánt, de háborús körülmények között a világ legnagyobb hadsereg koncentrációját vitték végbe. Az iráni partok előtti amerikai hajóhad összevonás a legnagyobb az USA történelmében. A béke Nobel díj komité ebben a helyzetben jól számított, hogy egy Irán elleni háború az amerikai elnök jóváhagyása nélkül nem történhet meg, legkevésbé egy béke Nobel díjas elnök által. Azonban a bankok, az olajmultik, a fegyvergyártó lobbyk, a hadsereg és az Izrael lobbyk nyomása kikényszerítheti az USA hadba lépését, ha Izrael első csapást mér Iránra, és a megnevezett hatalmasok érdekeiket biztosítani akarják.

Mindamellett az USA nem csak a világ leginkább eladósodott országa, hanem a dollárral világbirodalma is szétesne. A ,,föld egyetlen világhatalma" jelenleg éppúgy a felbomlás állapotában van, mint húsz évvel ezelőtt a szovjet birodalom. A kínaiak már kemény rúgásokkal értésére adták az amerikai elnöknek, hogy nem ismerik el többé uralmát. Ha Izrael háborút kezd, az amerikai elnök kétségbeejtő válaszút elé kerül; vagy tovább süllyed a pénzügyi, gazdasági és szociális válság mocsarába, vagy kiutat keres egy világháborúban, mint amiből már kettő Amerika sikerének az alapja lett.

Egy új világháború veszélye a második óta soha nem volt akkora, mint ma. Jogos tehát az európai értelmiségi körök növekvő Amerika kritikája. De megakadályozni nem tudjuk.

Egy Irán elleni háború nem maradna helyi jellegű, még akkor sem, ha kezdetben csak rakétákkal vívnák meg.

A kínaiak be fognak avatkozni Irán oldalán, közvetlenül vagy közvetve, és lehetséges, hogy az oroszok is, hogy Amerika ne érje el határaikat, és ne legyen túlságosan hatalmas.

Izrael és az USA oldalán a NATO-államok kényszerülnek segítséget nyújtani, mint Irak esetében, pláne ha előzőleg Nibelung hűséget esküdtek. Tehát Európa háborús részvételére is fel kell készülnünk.

Milyen hatással lenne egy iráni harmadik világháború számunkra?
1. Minden Irán elleni háború a hormuzi szorost azonnal járhatatlanná tenné és az olajárat annál inkább emelné, minél tovább a háború tart. Az olajár emelkedése azonban a gazdaság és a fogyasztók költségeit is növelné. Tehát hiánnyal, korlátozásokkal és a fogyasztói árak emelkedésével kell számolnunk.
2. Minden háborúban emelkedik a hadi termékek iránti kereslet. A világ hadiipara tehát - mindenek előtt az USA-ban - ujjongani fog, újra teljes gőzzel dolgozhat, növekedhet. Ez hatással lesz néhány mellékágra is, mint pl. az autóipar, textilipar, hajó- és repülőgépgyártás. Emelkedik a termelés, habár csak emelkedő árak mellett.
3. Minden háborún a bankok nyernek. Nem beszélnek többet rossz banki termékekről, pazarló bankárokról, hanem a központi bankok gondjairól, hogy ellássák pénzzel a háború viselőjét. A bankok újból nyújthatnak hiteleket. A növekvő infláció a dollárt a háború végéig életben tartaná. Csak a háború után szokták a háború finanszírozásának bűneit elővenni.

Hogy az USA növekvő pénzszükségleteit a vazallusok pénztárcájából is fedezi, már az iraki és az afganisztáni háborúban is bevett szokássá lett. A háború tehát nem csak Izraelt és Amerikát, hanem mindnyájunkat el fog szegényíteni. Mivel a háború finanszírozására nincs meg a pénz, azt inflációval fogják megoldani, mint már az első két világháborúban is.

Az Irán elleni háborúba Amerika a NATO-t is be fogja vetni. (Szövetségi csapda) Kormányunk kénytelen lesz katonáinknak megmagyarázni, hogy miért nem csak Afganisztánban, hanem Iránban is zsoldoskodniuk kell, és a Parlamentben meg kellene szereznie a többséget a háborús költségek behajtásához. Már egyszer sikerült az SPD-nek és a Zöldeknek (Jóska Fischer) a békeharc hazugságával valódi háborús bedobást megszavaztatniuk. Egy harmadik világháborút megszavaztatni azonban az USA minden nyomása ellenére nehéz lesz. A lakosság elutasító magatartása közben nőni fog és lehetséges, hogy leválasztja a túl segítőkész kormányt.

Talán azonban a Merkel kormány is a háborúban látja a kiutat zsákutcás helyzetéből a bankok megsegítése és az állam eladósodása után, amikor a szociális rendszer összeomlása és társadalmi nyugtalanság fenyeget.

A háború veszélye előttünk áll. A következő hónapokban eldől, hogy egy harmadik világháborúba sodródunk, vagy ezt a veszélyt még el tudjuk kerülni.

Professzor Dr. Eberhard Hamer, Megjelent: Zeit-Fragen 2010.03.08.

Fordította: Vajta Dénes

Nemzeti Internet Figyelő







 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
A magyarok titkos története
  2010-06-20 21:45:02, vasárnap
 
 





A MAGYAROK TITKOS TÖRTÉNETE









GRANDPIERRE K. ENDRE:

KIRÁLYGYILKOSSÁGOK

HOGYAN HALTAK MEG A MAGYAR KIRÁLYOK?


E könyv megjelenését 1985-bena pártállam cenzúragépezete megakadályozta!


Link








GRANDPIERRE K. ENDRE


A MAGYAROK ISTENÉNEK ELRABLÁSA

AVAGY

A MAGYAR FAJ NAGY ELÁRULTATÁSA


Link











KISZELY ISTVÁN: A MAGYAR NÉP ŐSTÖRTÉNETE
(Mit adott a magyarság a világnak)


Link








Mostantól papírunk van róla: a honfoglaló magyarok a hunoktól származtak

Link








A MAGYARSÁG 20000 ÉVES TÖRTÉNELME


Link








A magyar nép kialakulása


Link








A hunok titkos története teljes film - YouTube


Link



,,Jaj annak a népnek amelynek történelmét az ellenségei írják!"






 
 
0 komment , kategória:  Történelem  
A felelős
  2010-06-20 21:36:47, vasárnap
 
 




Bayer Zsolt: A FELELŐS - Álláspont

Behívták Demszky Gábort a tévébe, megkérdezni tőle, vajon ki a felelős a BKV helyzetéért.

Demszky Gábor bement a tévébe, és elmondta, hogy az égvilágon mindenki felelős, rajta kívül.

Nincsen Budapesten semmi sem, amiért Demszky Jólfésült Gábor felelős lenne. Hiszen ő még csak húsz éve áll ennek a szétrothadt, lepusztult, ócska városnak az élén.

Megkérdezték Demszky Gábortól, hogyan legyenek lojálisak a dolgozók a céghez, amikor azt látják, hogy minden napra jut egy letartóztatás.

Azt mondta erre a húsz éve főpolgármester, hogy ő inkább a sztrájkról beszélne.

És mi mindannyian mélyen megértettük, hogy ő inkább a sztrájkról beszélne.

És beszélt. Ezernyi hülyeséget. Összehordott hetet-havat, mellébeszélt, hazudozott. Ócskán, gyáván, sunyin, szarember módjára.

Aztán a riporter visszatért a lojalitás kérdésére, meg arra, hogy hová is lett a pénz, miért került ilyen helyzetbe a BKV. Egészen pontosan ezt kérdezte Süveges Gergő:

,,2002-ben nullára konszolidálták a BKV-t, azóta 90 milliárd forint adósság halmozódott fel. Mi ennek az oka?"

Demszky pedig így kezdte a választ:

,,Ez többek között a sztrájkfenyegetések következménye..."

Ezen a ponton Süveges Gergőből kibuggyant az őszinte megdöbbenés:

,,Na ne vicceljen!" - mondta spontánul a riporter, de a húsz éve polgármester semmi másban, de hazudozásban óriási rutinra tett szert, és szemrebbenés nélkül így folytatta:

,,Egészen komolyan mondom..."

Pszichológiai alaptétel, hogy aki ,,egészen komolyan mondja", az fixen hazudik. És Demszky egészen komolyan mondta. S mondandójának az volt a veleje, hogy elment a pénz a bérekre.

Tényleg nincs a pofátlanságnak, az aljasságnak határa.

Ott ül a tévében egy ember, aki húsz éve irányítja ezt a szarába szakadt Budapestet. Aki a világ legdrágább metróját építteti, ami soha nem fog elkészülni. Aki alatt kátyúzás címén olyan munkákat számláznak le, amely munkákat soha el nem végeztek, ellenben a város útjai pocsékok és járhatatlanok. Aki alatt szellemváros lett a belváros, a Kossuth Lajos utcán csak a szél fütyül, és hordja a mocskot a bedeszkázott kirakatok előtt. Aki alatt minden pénz eltűnt, és semmi sem lett belőle. Aki alatt a BKV járműparkját nem tudnánk értékesíteni Burkina Fasóban sem. Ott ül a húsz éve polgármester, aki szolgálati autóval jár horvátországi nyaralójába, és a hedonista, magukat gennyesre kereső BKV-s buszvezetőket hibáztatja azért, mert a fővárosának százszázalékos tulajdonában lévő cég hosszú évek óta egy csődtömeg. S azért sem érez semmi felelősséget, hogy nevezett cég az MSZP és az SZDSZ házi pénztáraként funkcionált az utóbbi évek gazembereinek országlása idején. Szavai szerint egymilliárd forintot ,,fizethettek ki jogtalanul", ám ez csak csepp a tengerben. Bezzeg azok a szemét sofőrök, csak vitték haza számolatlanul a pulykapénzt...

Hú, a tetves büdös mindenit! Vagy még inkább az úristenedet, te Demszky!

S még folytathatnám - de minek?

Nincs mit folytatni, nincs mit mondani. Ezek tényleg az utolsó órák. Egy mocskos hatalom regnálásának mocskos végórái.

Még bemennek párszor a tévébe hazudozni.

Még egy ideig megpróbálják egymásnak ugrasztani a kiszipolyozott munkavállalókat.

Még elmennek Zanzibárba párszor, mint az igazi seggfej maffiózók, aztán hazavitetik magukat a szolgálati autóval - de aztán vége lesz.

És amikor vége lesz, akkor kezdődik csak igazán. Akkor kell szigorú rovancsot csinálni, és nem engedni, hogy megússzák. Mert ha ezt mind meg lehet úszni, akkor végképp nem lesz miről beszélni.

Akkor az új hatalom is csak szem lesz a láncban.

De azt nem teheti meg. Már csak önérdekből sem.
Bayer Zsolt

Forrás: magyar Hírlap online /2010.03/





A GAZDAG ORSZÁG... (Made in Hungary...)

Egy balfácán miniszter kijelentése nyomán

"Stabil a gazdaság és nagy a jólét"

Asszem azé vagyok depressziós, mer az agyamra mönt a jólét. Mán nem tom a nyugdíjamat hová tönni, mer annyi bank van, én mög nem ismeröm ki magam köztük.
Vigyem a pénzöm Bécsbe? Svájcba? Délszigeti offsor cégbe fektessem?
Valaki aggyon mán tanácsot a keservit!

A lányomék is csak azé szoronganak velünk együtt egy 49 nm-es panellakásban, mer a bőség zavarában nem tunnak választanyi a sok lehetőség közű: Most a budai hegyekre költözzenek-é, vagy egy pesti őrzött-védött lakóparkba, mer azé akármilyen ócsúságba nem akarnának mönni, mit szónának a barátok, mög a rokonyok...!

Penig gyorsan kéne intézkönni, mer ez a hülye vaktyúk EU még a végén ténneg aszt hiszi, hogy itt valami baj van a gazdasággal, vagy a gazdákodássaaaa vagy mivee, pedig ilyesmi csak gyerékkorom meséiben fordút elő!

Hun vagyunk mán attú! Heiszön manapság múzeumokban mutigatják a szegíny embört, hogy: Ni! Ilyen vót, oszt ilyen lött... Csak a nyilat felejtétték ki, melyik vót, oszt melyik lött...

Mé, heiszön ezéket a fránya betonpanel gettókat is azé hagyták mög, hátha eccő világörökség díjat kapnak. Tuggyátok, mint afféle skanzen vagy mi a csuda.

Oszt ha majd gyün a Világörökség-zsűri vagy mi, akkó mi mutogatunk mög tátogunk, jelezve evvee, hogy ezöket itteny emböröknek szánták lakóházul, de itt mán csak múmiák laknak.

Szegínység? Ammög mi a rosseb?

Gazdagok vagyunk mi mán évtizede. Hozzánk képest a Demszkov, a Megyó mög a Kisz Fecó kismiska!

Ugyan!

No hát!


2005 November 18.
 
 
0 komment , kategória:  Média  
Szabad hazát, nemzeti újjászületést!
  2010-06-20 21:33:12, vasárnap
 
 




Siklósi András: Szabad hazát, nemzeti újjászületést!
2010. március 14. 06:01
Siklósi András - HunHír.Hu

Az utóbbi másfélszáz évben két nagy forradalma és szabadságharca volt a magyarságnak: 1848. március 15-ével és 1956. október 23-ával kezdődően. Mindkettő arra példa, hogy a legféktelenebb elnyomásból, a legsötétebb zsarnokságból is létezhet kiút és fölemelkedés. Csak hit kell hozzá, bátor elszántság s a nemzeti összefogás eltiporhatatlan akarata. Ha ez kitörölhetetlenül benne él ifjakban s vénekben, akkor fölkeléseinket leverhetik ugyan, de népünket soha. Ha ez a szellem melegíti szívünket, mindig támadnak közülünk új forradalmárok, fölkészült, tekintélyes vezérek, és harcunknak tízezer szám lesznek névtelen hősei.

Tudták, érezték ezt ellenségeink is. Ezért mielőtt fizikai megsemmisítésünkhöz láttak, először a lelkünket próbálták megrontani. Meghamisították történetünket, kigúnyolták példaképeinket, szimbólumainkat és hagyományainkat. Mételyező eszméket dobtak közénk, zűrzavart és széthúzást szítottak, lezüllesztették nyelvünket, kultúránkat és öntudatunkat, bemocskolták ősi erkölcseinket, meggyalázták nemes jellemünket, megpuhították szilárd gerincünket. Likvidálták nemzeti gondolkodású vezetőinket és ellenállóinkat, végzetesen megfertőztek, legyengítettek és megbetegítettek bennünket. Tetszhalottá zsibbasztottak, s még az életkedvünket is elvették. Egy ilyen népet aztán gyerekjáték volt kifosztani: javait és szabadságát elrabolni, gazdaságát tönkretenni, eladósítani és koldusbotra juttatni, s mindezért még őt magát bűnösnek és felelősnek bélyegezni a legaljasabb módon.

Tehetetlen szolganemzet lettünk. Idegen lánctalpak és csizmatalpak alatt tengettük sivár életünket, míg a testünket szipolyozó tetvek vérünkön s verejtékünkön híztak kövérre. Országunk kincsein, termékeny földünkön, megcsonkított hazánkban növekedtek naggyá a törpék, s visszaélve a vendégbarátsággal, kizárták a jóhiszemű házigazdát. Szelíd, jámbor nép a magyar, de türelmével nem lehet örökké visszaélni, mert már nincs hova hátráljon. A legkisebb vadállat is védekezik, ha sarokba szorítják, számunkra is eljött a kitörés ideje. Ez az utolsó lehetőségünk, amit nem szalaszthatunk el, ha meg akarunk maradni a Kárpátok alatt. Ostoba, önző, rövidlátó banditák támadnak ellenünk határainkon kívül és belül. Mivel az érzéketlen nagyhatalmak most is fütyülnek ránk, segítséget csak magunktól várhatunk. A saját tehetségünkben és tapasztalatainkban bízhatunk csak. A közmondás szerint: aki egy évre tervez, gabonát vet; aki húszra, fát ültet; aki száz évre, iskolát épít. Legyünk tehát bölcsek - műveljük meg kertjeinket, gyarapítsuk vagyonunkat, ám ne feledkezzünk el az iskolákról s a templomokról sem. De ne az keresztelje s tanítsa gyermekeinket, aki apáink hóhéra volt! Ne a tolvaj kiáltson először fogdmeget!

A világtörténelem egyik legnagyobb korfordulója előtt állunk. Régi és fiatal nemzetek ébredeznek a friss hajnali fényben; országok, kontinensek rendeződnek át a szemünk előtt. Csaták, polgárháborúk, területi konfliktusok gyújtóbombái robbannak. E folyamatok jelentősége csak az egykori népvándorláshoz és a honfoglalásokhoz hasonlítható. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül mindezt, ha meg szeretnénk érteni korunkat, s biztos alapokra kívánjuk helyezni népünket a többiek sodró áradatában.

Ahol romlás van, ott dögszag is terjeng. Mennyivel egészségesebb a siker levegője! Az újrakezdésé, a fölemelkedésé. A forradalomé és a győzelemé. Hinnünk kell az értelmes életben! Az irigységet s a gyűlölködést fölváltó szeretetben. De le kell bírnunk saját kétségeinket és félelmeinket is, hogy kimászhassunk a reménytelenség mocsarából. Hogy újra örülhessünk a magyar szabadságnak, a napsugaras jövőnek, népünk hatalmas alkotó erejének.

A cikk folytatása itt : <a href="http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=27815">http:// www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=27815</a>

Link


 
 
0 komment , kategória:  Média  
Trianoni tragédia
  2010-06-20 21:30:48, vasárnap
 
 







TRIANONI TRAGÉDIA


1920. június 4. Magyarország történelmének legnagyobb tragédiája, a világ történelme szégyeneinek az egyik legnagyobbika.

A tatárdúlás, a török vész, a Habsburg-uralom nem tudott olyan kárt okozni ennek a csodálatos népnek, mint amit Trianon okozott.

Az említett és nem említett, minket ért tragédiák valahol megmagyarázhatóak, Trianon nem. Hogy ott mi történt és miért történt, pontosan tudni nem lehet.

A végeredmény: megbüntettek egy olyan népet, amely az összes között a legártatlanabb volt. Olyan büntetést szabtak ki, amelyet sem előtte, sem utána nem alkalmaztak ilyen mértékben, szétszedték az országot, területeinek nagy részét olyan népek kapták meg, mint a köpönyeg-forgató Románia.

Az ügy előzményeihez tartozik a Honfoglalás-kori Magyarország, mert itt ismeretlen fogalom volt az alá-fölé rendeltség. Az akkori, hűbéri Európának ez nem tetszett és - az ő szemszögükből nézve, érthető módon - ezt mindenképpen el akarta pusztítani. A jó példa ragadós és senkinek sem hiányzott a szolgák lázadása, akik ugyanilyen jogokat próbáltak maguknak kivívni.

I. István megnyitotta az ország határait a nemzetiségek előtt, mert úgy érezte, hogy ez adja a nemzet erejét. Jöttek hát szépen a különböző nációk, csak a testvér népek nem jöhettek, mert az egyház őket ,,pogánynak" minősítette. I. István adómentességet adott az idegen népeknek, miközben a magyarokat jól megadóztatta. Kérem, ha érzéki csalódást éreznek és hirtelen azt hiszik, hogy a mostani időkről írok, leszögezem: nem! I. István idejéről van szó.

1241-ben tragikus események történtek. A tatárok meg akarták hódítani Európát és ehhez IV. Béla segítségét kérték, magyarul szövetséget ajánlottak, mint testvér népnek.
IV. Béla ezt visszautasította, a végeredmény ismert. 1241. Muhi puszta. A Magyar nép egyik legnagyobb tragédiája. A szövetség helyett védtük Európát.

1526-ban ez a felhígult, de még mindig csodás nép nem engedte a törököket átvonulni az országon, pedig ők csak ezt kérték. Nem. Mi védtük nyugatot. A törökök háborúja nem ellenünk, hanem a Habsburgok ellen irányult. Ha elfogadjuk a szabad átvonulást , nincs 150 éves török uralom és nincs több száz éves Habsburg elnyomás. Igazán hálásak voltak a Habsburgok. Mi is nekik, mert a jelen időkben is világsztárokként kezeljük őket, mintha a legnagyobb jót tették volna velünk.

Érdekes nép vagyunk, az biztos.

Persze a betelepítés I. István halála után sem szűnt meg és tartott 1920-ig, sőt tart még azóta is. Amint láthatjuk, vendégszeretőek is vagyunk.

Ezek a vendégek anyaországi segítséggel a legkülönbözőbb hazugságokat terjesztették rólunk, a nacionalista, soviniszta jelző ezek közül az élen járt. A rágalmazási hadjárat ellen sem a Habsburgok, sem a ,,magyar" király nem lépett fel.

1920-ban Ausztria egy 900 éves egyezményt szegett meg mikor az Őrséget /jelenleg Burgerland/ magának követelte. I. István felesége a német - római császár lánya, Giesel, úgy szerepel az okmányokban, mint kezesség, biztosíték, annak a biztosítéka, hogy cserébe a bécsi medencéért a németek ellenünk soha, semmilyen területi követeléssel nem lépnek fel. Ausztria ezt az egyezményt szegte meg, amikor szövetségese ellen fordult ezzel a területi követeléssel.

De hát ez csak egy csepp a tengerben, mert a területi követelések nagyobb része nem függ össze az osztrákokkal.

Mi vezetett hát Trianonhoz?

Nagy-Magyarországot szoros gyűrűbe fogta a lengyel, cseh, morva, osztrák, német, délszláv népek özöne. A magyar terület kettéosztja a szlávokat és megakadályozza egy egységes és hatalmas birodalommá válását. Ezért hát a nagy gyűlölet.

Aztán Trianonnál megalakul Csehszlovákia de a tótok és csehek közötti hatalmas ellentétet soha nem sikerül megoldani, hiába köti össze őket a pánszlávizmus eszméje.

A végeredményt tudjuk, 1992-ben szétesett az egész, a többi, kényszerrel összeboronált országgal együtt, mint pl. Jugoszlávia.

A cseheknek óriási szerepük volt a Trianoni tragédiában, mert Masaryk és Benes nélkül talán ez soha nem történt volna meg. Masaryk egyetemi, Benes pedig gimnáziumi tanár volt. Kramal Karel, elismert cseh politikus szerint: ,,Benes olyan eszközöket használ a politikában, amelyeket minden erkölcsös ember a legélesebben elutasít."

Politikájuk lényege az volt, hogy a közép-európai népeket egyesíteni kell, cseh vezetéssel. Ebben az egyesült közép-Európában Magyarország nem létezik...

Ki döntött Trianonban ? - ez a legfogósabb kérdés. Miért tűrték el a legnagyobb hazugságokat is, szemrebbenés nélkül? Miért változtatta meg Wilson elnök két évvel korábban tett kijelentéseit, melynek lényege, hogy a háborúnak nincsenek győztesei és vesztesei és a hovatartozást népszavazással kell eldönteni.

Miért nem fogadták el 1917-ben az Osztrák-Magyar Monarchia uralkodójának különbéke ajánlatát? Nem volt szabad elfogadni? Lehet, hogy a végső cél magának a Monarchiának a felszámolása volt?

Nem hiszem. Ha valaki olvasott az Illuminátusokról, akkor egyértelművé válik, hogy az ő céljuk minden esetben a háború /háborúk/ elhúzódása volt és az a mai napig is így van. / Vetés füzetek 1. 1995 január. Az Illuminátusokról szóló eredeti művet a Christian Defense League - Keresztény Védekezési Liga adta ki. Címük: P.O.Box 449. Arabi,LA 70032 USA./ Tekintve, hogy megalakulásuk óta nem titkolt céljuk egy világkormány megteremtése, ennek érdekében semmitől sem riadnak vissza. Pénzügyi hátterük biztosított, hiszen a Rothschild Ház áll mögöttük és az áldozatok nagysága és száma nem számít. Ők pénzelték és szervezték meg a Francia forradalmat. Érdekük volt, hogy mozgásban tartsák a gyarmati háborúkat, hogy ezek gyengítsék a Brit Birodalmat.

1789-re, az Illuminátus-rend megszervezője, Adam Weisshaupt /neve alapján a származását nem nehéz kitalálni / megparancsolta, hogy szervezzék meg a francia forradalmat is. Ezt még az sem akadályozta meg, hogy 1784-ben egy Zwack nevű német író kiadott egy könyvet az Illuminátusokról, melyben részletesen leírta a forradalom kirobbantatásának a tervét és azt futárral elküldte a francia illuminátusok főnökének, Robespierre-nek, akit Weisshaupt a forradalom tüzének a szításával bízott meg.

A futárt, aki a könyvet vitte, villámcsapás érte, amikor Párizs felé vágtatott. A rendőrség megtalálta nála a felforgató jellegű írást és azt átadta a hatóságoknak. Az anyag tanulmányozása után a rendőrség parancsba kapta, hogy tartsanak házkutatásokat Weisshaupt újonnan szervezett Grand Orient páholyainak hivatalaiban és a tagok lakásain. Itt újabb bizonyítékok kerültek elő, melyek lényege a háborúk és forradalmak létrehozása, a világkormány megalakításáért és ennek feje maga Rothschild lenne.

1785-ben a bavariai kormány betiltatta az összes Grand Orient páholy hivatalát, az illuminátusok működését és 1786-ban közzétették az összeesküvés tervét: ,,Az Illuminátus Rend és a szekta eredeti írásai" címmel. Ezt megküldték az Európai kormányoknak és a vallási vezetőknek, de a Rothschildok hatalma akkora volt, hogy senki sem vette ezt komolyan. Sajnos a helyzet a mai napig sem változott.

Ha a kommunista szót hallja valaki, mindenre gondol, csak arra nem ami valójában történt. Az 1850-es évek elején egy Angliából érkezett illuminátus , Right, New Yorkban arról beszélt, hogy a nihilistákat, ateistákat és más felforgató csoportokat egy közös táborba fogják szervezni, akiket majd kommunistákként fog megismerni a világ!!!

Marx és Engels az illuminátusok pénzéből megírták ,,A tőké"-t és a Kommunista Kiáltványt az angliai Sohoban. A kommunizmus nem ideológiai alapon szerveződött, hanem az illuminátusok megrendelésére, félelemkeltésre.

Időközben Karl Ritter német egyetemi professzorral megíratták az ,,Antitézis"-t. Úgy gondolták, hogy az egymással ellentétes ideológia az embereket két táborba osztja, akik majd egymással harcolva önmagukat semmisítik meg. Karl Ritter munkáját - annak halála után - Nietzsche folytatta, amelyből kifejlődött a fasizmus és később a nácizmus.

A folytatás nyilván mindenkinek ismerős, az első és második világháború.

A Franciaországban történt futárbaleset után természetesen kénytelenek voltak az Illuminátusok egy kicsit óvatosabbá válni és újabb neveket kitalálva folytatták tevékenységüket. Az egyik ilyen szárny a szabadkőműves páholy lett. Az illuminátusok egyértelműen keresztény-ellenesek voltak, ugyanez nem mondható el általánosságban a szabadkőművesekről, de egyes ágairól viszont igen. Ezekbe az ágakba tömörültek a szabadkőművesek.

1859 és 1871 között az illuminátusok akkori vezetője Albert Pike kidolgozott egy katonai tervet három világháborúról, forradalmakról, mert meg volt arról győződve, hogy ez közelebb viszi az illuminátusokat végső céljuk eléréséhez, az ,, egy világkormányhoz".

A kártyát nagyon jól keverték, mert látszólag össze nem függő események, mint pld. Ferenc Ferdinánd meggyilkolása, ki tudott kirobbantani egy világháborút.

Semmi más nem kell hozzá, csak a kommunizmus, nácizmus, cionizmus eszmeisége, melyek önmagukban is mind zavarkeltőek és úgy táplálják a háborúkat, forradalmakat, mint az anyatej.

Az első világháború célja a cárizmus elpusztítása volt Oroszországban. Amennyiben itt a kommunizmus győz, azt fel lehet használni a többi kormány megdöntésére. A kommunizmus viszont ragyogó alkalom a kereszténység felszámolásához.

Hát így érkeztünk el Trianonhoz.

Az leírtak függvényében már nem is olyan nehéz egy kicsit kombinálni, hogy rájöhessünk arra, miért is változott meg Wilson elnök véleménye 2 év alatt.

Amikor az Amerikai Egyesült Államok belépett az I. Világháborúba, annak rögtön vége is lett, hiszen a már említett ígéretek szerint nincs győztes és vesztes, népszavazáson kell eldönteni a hovatartozást.

Ehhez képest népszavazást soha nem tartottak, a legszemenszedettebb hazugságokat is szemrebbenés nélkül hallgatták. Ezután már nem számított semmi, hiába tette közzé elképzeléseit korábban Wilson elnök 14 pontban.

A legnagyobb hazudozó Bratianu volt, aki a Négyek Tanácsa előtt olyanokat mondott, amit valószínűleg ő sem hitt el. De a történet itt már egész másról szólt.

1918. november 3-án a tűzszünet megköttetett Weber tábornok /monarchia/ és Diaz tábornok /Szövetségesek/ aláírásával és ez Magyarország részéről a háború befejezését jelentette.

A tűzszünet után a szerb hadsereg megszállta a Szerémséget, a cseh katonaság pedig számos felvidéki Magyar várost foglalt el. December 17-én a románok engedélyt kaptak az Antant-tól, hogy a demarkációs vonalat észak felé átléphessék. A Károlyi- kormány hiába tiltakozott. Ennyit ért egy tűzszüneti egyezmény.

Maga Trianon pedig a leírtak szellemében talán már nem is akkora talány.

Wilson elnök szabadkőműves volt és nyilván fontosabb volt alávetnie magát a Szabadkőműves Kongresszus határozatainak, mint kiállnia elvei mellett.

Ha az illuminátusok működését nézzük, akkor Trianon törvényszerű volt.

Nemcsak a Magyar Nép, hanem Isten ellen is egy olyan bűntettet vittek véghez, amelyik megtorlatlanul nem maradhat. / Nem visszavágásra, erőszakra gondolok!/

Isteni segítség nélkül ezt ma már helyrehozni lehetetlen.

De hát a céljuk is ez volt. Amíg ez az állapot fennáll, nem lesz igazi béke a szívekben.

A bitorlók nagyon jól tudják, mit követtek el, a félelem mindig ott ül a szívükben.

Nem véletlen, hogy azóta is minden miniszterelnökünk kijelentette, hogy tiszteletben tartja a határok sérthetetlenségét. Mindig nyugtatni kell azokat , akik elrabolták földjeinket, megnyomorították népünket, szolgaságba taszították, lassú kínhalálra ítélték.

És természetesen azokat is, akik ennek létrejöttében döntő szerepet vállaltak.

Ezek után érthető, hogy miért van olyan csend e témában. A Holocaustot naponta emlegetjük, naponta hivatkozunk rá, de Trianonról mélységes csend van. Azok, akik a főszerepet játszották, hallgatnak, mintha a legmélyebb igazság vezérelte volna őket a döntés meghozatalában. Biztos vagyok abban, hogy Amerikában a legszélesebb néptömegeknek halvány elképzelésük sincs Trianonról és Wilson elnöknek abban játszott szerepéről. Óvatosan fogalmazva, az amerikai nép nem tartozik a kedvenceim közé, de végigolvasva az illuminátusok tevékenységét, a nagy néptömegek közelebb kerültek a szívemhez, mert ők is csak áldozatok.

A pénz - hatalom. Akinek a kezében van, az a világ ura lehet, ha ügyesen csinálja.

A történelem ismert. Az I. Világháborút követte a második, a világ azóta is forrong.

De hát ez a cél. Az ENSZ megalakult, a szálak kezdenek rendeződni. A világkormány ideája elérhető közelségbe került. Még szítani kell az ellentéteket, állandó forrongásban tartani a világot és a terv megvalósul - ha hagyjuk.

Ez az anyag - melyből az Illuminátus Rend tevékenységét feldolgoztam - 1995 januárjában jelent meg. Azóta történt egy olyan dolog, amelyik nemcsak Amerikát, de világot is megrendítette. 2001. szeptember 11-e, az ikertornyok, a Világkereskedelmi Központ elleni terrortámadás. Jelenleg, miközben ezeket a sorokat írom - a világ tiltakozása ellenére - közel kerültünk az Irak elleni támadáshoz.

Kérem gondolják végig, hogy a leírtak alapján mi lehet a mozgató-rugó.

Végezetül tisztáznunk kell, hogy mi várható Trianonnal kapcsolatban. A napokban néztem a TV-t /2003. februárja van/ és láttam egy műsort, amelyben a volt MDF kormány miniszterelnöke beszélt. Trianonnal kapcsolatban azt mondta, hogy a békeszerződés felülvizsgálata most nem időszerű!!!

Hát akkor mikor? - kérdezem én. Az elmúlt 82 évben soha sem volt időszerű, most sem az, akkor mikor? 5 év múlva, 10 év múlva?

Ha így állunk hozzá, akkor lássuk be - sohasem!

Egyszer el kell kezdeni, mert ha nem, akkor tényleg azt kell mondani, hogy sohasem.

Hála Istennek, úgy érzékelem, hogy egyre nagyobb a tábora azoknak, akik változtatni szeretnének. Ezt a gyalázatot meg kell szüntetni és ehhez, amint említettem Isteni segítség kell. De ne felejtsük el, hogy a Jó Isten csak akkor segít, ha mi a saját részünket hozzátesszük!

A remény hal meg utoljára, szokták mondani.

Nostradamus jóslata ezzel kapcsolatban így hangzik:

Az Erdőn túl él az ország jobbja,
de számában kisebbik része,
földjét az erősebb elrabolja,
ezeregyszázból NYOLCVAN évre.
Már csupán nyelvében él, de él még,
s gyarapszik, míg Erdőn innen fogynak,
az ő küzdelmük hozza el a békét
és egységet minden magyaroknak.
/Nostradamus Hungaricus, 90.sz. jóslat./

Bizonyára Önöknek is feltűnt, hogy a nyolcvan év letelt.

Semmi más dolgunk nincs, mint beteljesíteni a jóslatot.

Segíts magadon, az Isten is megsegít!

Mindenkinek el kellene olvasni sorról-sorra mindazt, ami Trianonnál történt, mert meggyőződésem, hogy mi, Magyarok sem ismerjük pontosan az eseményeket, márpedig ma nemcsak az iskolai tananyagban olvasható, leegyszerűsített, nesze semmi, fogd meg jól érhető utól, hanem a teljes igazság!


Kristóff Zoltán

Link










 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
A síriratok humora
  2010-06-20 21:21:55, vasárnap
 
 




Nem nekem jutott föladatul hála istennek, elsőnek állítani, hogy a nemzeteket egyes adomáik jobban jellemzik néha, mint egész értekezések. Minden nép nagy szorgalommal igyekszik azokat összegyűjteni, s alig van irodalmi genre, melynek szélesebb és hálásabb közönsége lehetne, mint az adomának. Mindenütt szívesen látott jelenség, a kunyhóban, a szalonban, az egyetemi tanár száraz előadásában éppúgy, mint a parlamenti beszédekben. A legnagyobb államférfiak nem restellik egy-egy ártatlan adomával erősíteni meg argumentumaikat, vagy megingatni ellenfeleiket, sokszor nem is minden siker nélkül. Jól alkalmazott adoma jobban hódít némelykor, mint a műgonddal készített szónoklati remek.

Mi magyarok nem panaszkodhatunk; egész könyvtárt tesznek ki az efféle gyűjtemények, ami nem is csoda a par excellence adomázó nemzetnél, melynek úgyszólván legrégibb őse, már Attila humorral felel Róma könyörgő püspökének: Ha te az isten szolgájának mondod magad, én akkor az isten ostora vagyok.

A német és francia erősebb lehet élc dolgában, de adomákban s illetve a bennök nyilatkozó humorban bízvást vetekedhetünk az angollal. Nem merem állítani, hogy mindazon adomák, mik gyűjteményeinkben foglaltatnak, kizárólag magyarok; kétségtelen, hogy sokat kölcsönöztünk a szomszédoktól is; de azt bátran lehet állítani, hogy leszámítva az átidomított és becsúszott adomákat, még mindig gazdagok maradunk a saját eredeti, minden más nemzetéitől élesen különböző adomáinkkal.

Az angol adoma nehézkes és elburkolt, a francia finom, könnyed, a magyaré meg, hogy úgy mondjam, paprikás és zsíros. A francia adomán mosolyogni lehet, az angolén nevetni, a mienken röhögni kell, mert nem is jó, ha a bunkója [18] olyat nem csattan, hogy szinte hátba üti az embert figyelmeztetőleg: itt nevess!

De nem célom a magyar adomáról mint ilyenről írni; sokan tették ezt már előttem teljes sikerrel, s különben is nem tulajdonítok az adomának oly közvetlenséget, hogy belőle tisztán lehozhassam a népben nyilatkozó humort, mert bizony sok kézen megy az át, míg aztán ügyes toll valamely gyűjteménybe megfésülve, kicsinosítva leteremti. Ember legyen, aki rájöjjön: honnan keze, honnan lába.

Érdekesebb, mert szokatlanabb téren kívánom bemutatni a magyar nép szellemét és humorát, sírirataiban.

Nagyon természetesnek látszik előttem, hogy nem azon síriratokról lehet itt szó, miket nagy emberek márvány emlékeire nagy költők készítettek; nem az olyan síriratokról szólok, minő például a Hugo tábornoké, kit huszonötévi háború megkímélt s két évi béke ölt meg az emlékkő szavai szerint, sem az olyan síriratokról, minő a Pákh Alberté, vagy a Tóth Józsefé, ki az álmot játssza a kerepesi köztemetőben. Még kevésbé kívánom összehalmozni azon együgyű ostobaságokat, helyesírási és rossz kádenciákat, miktől a világ minden temetője hemzseg, s mik legföljebb azt bizonyítják, hogy a helyesíráshoz és a verscsináláshoz nem mindenki ért.

De még azokhoz a síriratokhoz sincs semmi közöm, mik adoma-gyűjteményekben vagy közszájon keringnek, de miknek mesterkéltsége azon gyanúra ad okot, hogy csak alkalmi megnevettetésre szánt pasquillok, s az adomák országába tartoznak, minő pl. Nagy János uram sírirata, ki született Debrecenben, meghalt hasrágásban. Vagy a híres miskolci csizmadiáé, Kiss Jánosé, hol a mesterségesen összekeresett rímekben van a nevetni való.

Ha az előbbieket akarnám összegyűjteni, tenném azt a temetők költészete címén s kétségkívül érdekes cikk lehetne; az utóbbiaknak azonban alig adhatnék találóbb gyűjtőnevet, mint a halál papírkosarából.

De kizárólag a síriratok humoráról kívánván szólani, csak annak egyszerű elsorolására szorítkozom, ami tárgyunkkal legszorosabb kapcsolatban kíván lenni.

A sírkövek architekturája a vallások általánosságánál fogva az egész világon majdnem egyforma, kivévén a törököknél, hol a kő vízszintesen van a sírüregre fektetve s szegletein egy-egy mélyedés hagyatik, hogy az abban összegyűlt víz a temető éneklő madarainak italul szolgáljon; továbbá a kövön egy nyílás, amin az Úr angyala és bejárhasson a boldogultakhoz. A katolikusoknál kereszt jő az emlék fölé. A többi felekezet, ami még a múlt században is nagy mérvben folyó vallási villongások utónyoma, nemcsak nem használja a keresztet, hanem meg sem tűri. [19]

Keleti természeténél fogva a magyar is szereti a képeket és illusztrációkat. A falusi temetők egyszerű fakeresztjei tele vannak ragasztva szentképekkel s magukról az ízlésesebb márványkövekről sem maradhat el némi szokásos cifraság, szomorúfűz, síró angyal, letört rózsa, mit az illető művésznek úgy oda kell vésnie nagyobb világosság okáért, hogy az angyal szemeiből akkora könnyek potyognak, mint a lencseszem, a letört rózsa pedig mintegy félarasznyira tőjétől leesőben, útközben örökíttetik meg.

Sok nép angyalnak hiszi a halált, mely pallosával vagdossa le az emberiséget; mások ismét sárkánynak tartják; néhol szétszórt hajú hölgynek látjuk lefestve, sötét palástban, csontos kezekkel, valami seprőféle eszközt tartva kezében. No, nekünk magyaroknak nincsenek semmi egzaltált fogalmaink Halál őkigyelméről. Egyszerűen sovány öreg embernek tartjuk, kinek a nép-fantázia egy igazi spanyol pengéjű kaszát nyom markába, hogy azzal vegye ki közülünk a maga adó-ját. A meghalt hajadont a Halál menyasszonyának nevezzük, miből szintén az tűnik ki, hogy a halál sem nem vészangyal, sem nem hölgy, hanem hímnemű, öreg fickó, kinek egy régi népmese szerint a már említett kaszán kívül még egy előtte ugrándozó és farkcsóváló kutya (a betegség) is szolgálatára áll. Talán innen az a közmondás a köhögő emberről, hogy a halál kutyája ugat belőle.

Azon majdnem tréfás enyelgő modort, melyet a mindent fölemésztő legnagyobb hatalommal szemben használunk, kiválóan jellemzi ama népmeséinkben sűrűn előforduló, de különben is szokásos megszólítás: halál koma! A komaságban és sógorságban élő nemzet még a halált is komájának fogadja. Szó ami szó, de van is benne valami atyafiság velünk!

Mint született lovasok, nehogy derogáljon: a halál utáni egyetlen utunkat sem tesszük másként, mint lóháton: a Szent Mihály lován, s a falusi rektornak, ki nótárius és tanítói minőségben eddig is eszünk köszörűse vala, hogy utoljára még kedvünk szerint kibeszélhessük magunkat, kötelessége bennünket megszólaltatva, mindennemű érdemes ismerősünktől szívreható versekben elbúcsúztatni.

Ha még ezután is kimaradna valami, azt majd az utódok szépen kivésetik az emlékkőre összes titulusainkkal egyetemben.

A régibb síriratok latin nyelven lévén szerkesztve, nem a nép esze szerint készültek, s e korból csak a Cras mihi, hodie tibi maradt reánk és a városligeti sírkő cinikus föliratával: Fuit.

Ma azonban már egy sereg magyar humoros sírirattal találkozhatunk, melyekből a jellemzőbbeket válogatjuk ki.

Tornyos Ferenc váci lakos Pestre jövén bevásárolni, itt a lóvonatú vaspálya által elgázoltatott s a Kerepesi-úti temetőben adták át az anyaföldnek. Fejfájára a következő fölirat került:

Itt nyugszik Tornyos Ferencz váczi lakos,
meghalt Pesten.
Kár volt Pestre jönni!

A férji gyöngédség különös nyilatkozása egy másik, majdnem közvetlen mellette fekvő márványkő irata:

Itt pihen nőm H. Terézia.
Meghalt 24 éves korában.
Ne búsuljunk Tercsim! Hiszen találkozunk!

(A Tercsi nem is búsul már. A férj pedig valószínűleg szintén nem tartja sürgősnek a találkozást.)

Mennyivel poétikusabb a r.-szombati utazóügynök sírverse:

Itt pihen Kutlik Pál, az én kedves férjem.
Honnan foglak várni ezentúl mindennap?

A házastársi búbánat egyébiránt sok különböző alakban fordul meg gyűjteményünkben, melyből azonban elégnek tartunk kettőt közölni. Az ebecki temetőben

Itt nyugszik az úrban Rigócz Katalin feleségem, ki
szegény nyomorék volt s a magam költségén temettettem
el itt helyben. Egyik szemére megvakult a bajmóczi tűznél.
Tegnapelőtt megest behunyta a másikat is.
Fényeskedjék neki az örök világosság!

A másik a pribeli kántos versezete, mellyel néhai hitvese emlékkövét megszólaltatá:

Mondjátok föltámad,
De bizony nem támad,
Neki az árkangyal
Bízvást trombitálhat.

(Tudniillik siket volt a megboldogult nemzetes asszony.)

Dicséretünkre szolgál, hogy nálunk sehol sem akadhatni hasonló frivolitásokra, minő a németeknél a trombitás sírirata s a Hans Frankfurteré. Ehelyett azonban jellemző a naiv együgyűség:

Nyugodjék békével öreg Tomasek Gergely
Meghalt az idén.

A debreceni Klió is elszólta magát:

Itt fekszik Nagy Pál négy élő gyermekével.

A következő is együgyűség, ha ugyan nem malicia, a b.-jenői erdőben rablók által agyonvert három utas fejfáján:

E sírban két ember szendereg, meg egy tót.

(Az agyonvert utasok egyike ugyanis üveges tót volt.)

De e naivságok néha csak látszólagosak, mint azt a tarcsai temetőben látjuk:

Itt nyugszik Halina Márton
Ki azért hólt el itt minálunk
Mivelhogy Lestén született.
Akkor ragadta el a nyavolya,
Mikor az otthonvalókat.

(Hát biz az úgy esett, hogy H. Márton cséplő 1873-ban kolerában halt meg Tarcsán, hol a járvány különben nem is mutatkozott; másnap újra két ott dolgozó lestei egyén került ravatalra. Ez annál is inkább föltűnt, mert július 25-ike és 28-ika közt, midőn e három haláleset történt, a szomszéd községekben dolgozó lestei munkásokban szintén kegyetlenül pusztított a rémes betegség. Némi utánjárással kisűlt, hogy Lestén e fönti napokban dühöngött a kolera, miből azon következtetést vonta le a nemes tanács, hogy a veszélyes miazmát, a halál magvát még télen szívja magába az ember, mikor a nyáron világba széledő lestei tót mind együtt van falujában, s e tapasztalatának kívánt kifejezést adni a H. Márton fejfáján.)

Van néhány sírirat, melyben eredeti fölfogással egészen helyesen gondolkozik népünk a mulandóságról és a halál hatalmát keresztényi jámborsággal beösmeri:

Itt fekszik Telekes Imre mészáros
ki az erős Toldit földhöz vágta Egerben, a vásárkor,
de a halál erősebb vala nálánál.

Jellemzőbb, mégpedig egyéb tekintetben is következő:

Kukla kántor mester itt nyugszik az úrban
Nem vala ő német, sem pediglen Hurbán
Mindétig bíróval volt tusakodásban
Mostan szépen megfér az koporsójában.
Emeltetett ezen kövecske az restanciában
levő párbérből, mert adassék meg a
rektornak ami a rektoré.

A magasabb filozófia és okoskodás nyomaira csupán egyetlen kövön akadunk a marcali temetőben:

Ráth Ferencz fekszik itt. Jó kőfaragó vólt
Hogy miért fekszik itt? Csak azért mert meghólt.
Ezt a követ is még ő maga faragta
Miért? Mert nem tudta, hogy ő lesz alatta.

Sok humor van az alábbiban:

Itt porlad Pál Vincze
Császári királyi
Őrmester és mégsem
Tudott reterálni
A halál előtt.
Vala ő később a
Falu kis bírója
Ha meg nem hal, holtig
Az lehetett vóna.
Béke poraira!

Ott, hol a humor, a fönségesbe megy át, legjobban hat a lélekre. A kerepesi temetőben a 15 éves L. Sarolta pompás márvány obeliszkjén e megindító sorok olvashatók:

Mamácska sietni fog utánad.

Leglakonikusabb azonban mégis a Bürök Marci híres cigányprimás a mohoráni komposszesszorok által emelt veresmárvány-emlékének ezen egyetlen szóból álló fölirata:

Ácsi!

Csinos ez is a várkonyi sírkertben:

Vándor, állj meg itt!
Akárhová indultál ide érsz.

Az sem utolsó dolog egyébiránt, hogy a varbóki nemesember még holta után sem enged a privilégiumaiból, mert hát dukált volna, hogy mint előkelő perszóna, ne aláztassék le oda egy sorba a közönséges parasztokkal. Halljuk magát az epitaphiumot:

Itt vagyon eltemetve, Nemes, Nemzetes
és Vitézlő alsó-idai Kagylósy István.
Ki protestál az ellen, hogy a pap nem en-
gedte a kereszt elé temettetni, hol hitványabb
emberek is vagynak nálánál.
Élt egy híján ötven esztendőket.

S ezzel be is fejezhetjük e gyűjteményt azzal az ismert sírirattal:

Itt nyugszon én, olvasod te,
Olvasnám én, nyugodnál te.

Ami variálva arra az igazságra vezet le, hogy könnyű nekünk most ezeket a kész dolgokat összeszedni, elolvasni és kinevetni, de bezzeg nehéz volt az illetőknek meghalni s még nehezebb a megmaradottaknak mindezt összekomponálni.

Sírfelirat:
"Itt nyugszik a falu orvosa, és körulötte akiket kezelt."

















 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Imádom ezt a doktort!
  2010-06-20 21:08:35, vasárnap
 
 




IMÁDOM EZT A DOKTORT!


Kérdés: Úgy hallottam, hogy az aerobikus testedzés meghosszabíthatja az ember életét, igaz ez?

Válasz: Az ember szíve nem dobog örökké. Ne pazarolja testedzésre a szívét! Idővel minden elhasználódik. Ha felgyorsítja a szívdobogását, attól nem fog tovább élni; ez olyan, mintha azt állítanánk, hogy meghosszabíthatjuk a kocsink életét azzal, hogy száguldozunk vele! Sokáig akar élni? Akkor szunyókáljon gyakrabban!

K: Egyek kevesebb húst, és több zöldséget, gyümölcsöt?

V: Meg kell értenie a logisztikát. Mit eszik a tehén? Szénát és kukoricát. És mik ezek? Zöldségek. Igy a steak nem más, mint egy nagyon effektív mechanizmus arra, hogy zöldségek kerüljenek a szervezetbe. Gabonafélékre van szüksége? Egyen csirkét. A marhahús kitűnő forrása a mezei fűnek. És egy sertésszeletben megtalálható a javasolt napi zöldségmennyiség 100%-a.

K: Csökkentsem az alkoholfogyasztásomat?

V: Dehogyis. A bor gyümölcsből készül.

A brandy az desztillált bor, ami azt jelenti, hogy kivonják belőle a vizet, így még töményebb formában juthatunk gyümölcshöz. A sör pedig gabonából készül.

K: Hogyan számitjuk ki a testzsír-százalékot?

V: Nos, ha egy teste van, és zsíros, akkor 1:1 Ha két teste van és zsíros, akkor 2:1 és így tovább....

Q: Mik az előnyei a rendszeres testedzésnek?

A: Egy előnye sincs. Az én filozófiám: Az a jó, ha nincs fájdalom!

K: Az olajban sült ételek károsak?

V: NEM FIGYEL RÁM!!!

.... Manapság növényi olajban szoktak sütni. Hogy lehetne az káros, hogy még több zöldséghez jutunk ezáltal?

K: Felülésekkel meg lehet szabadulnunk az úszógumitól?

V: Biztos, hogy nem! Amikor igénybevesz egy izmot, az nagyobb lesz. Akkor kell felüléseket csinálnia, ha nagyobb hasat akar!

Q: A csokoládé káros?

A: Megőrült?


Kakaóbab! Az is zöldség!!!

K: Az úszástól jó alakja lesz az embernek?

A: Ha az úszás jót tesz az alaknak, akkor magyarázza meg nekem a bálnákat.

K: Fontos, hogy az ember formába hozza magát?

V: Hé! A "kerek" is egy forma!

Remélem, ezzel tisztáztuk az összes étkezéssel és testedzéssel kapcsolatos félreértéseket.

És ne felejtse el:

Az élet NE egy sír felé vezető biztonságos út legyen, hanem bukfencezzünk végig egy üveg borral az egyik kézben, egy csokival a másik kézben, és közben ordítsuk: Micsoda buli volt!!!

ÉS......

Azoknak, akik állandóan amiatt aggódnak, hogy mit egyenek, itt az összefüggés a táplálkozás és az egészség között. Megkönnyebbülés végre megtudni az igazat a sok téveszme olvasása után.

1. A japánok nagyon kevés zsírt fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.

2. A mexikóiak nagyon zsírosan étkeznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.

3. A kínaiak nagyon kevés vörösbort fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.

4. Az olaszok sok vörösbort isznak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.

5. A németek sok sört isznak, sok kolbászt esznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.

Mi ebből a tanulság?

Egyél, igyál azt és annyit, amennyi jól esik. Amiatt fogsz meghalni, hogy magyarul beszélsz...... .....



 
 
0 komment , kategória:  Egészségünk érdekében...  
Mikor hallunk ilyet magyar miniszterelnöktől?!
  2010-06-20 21:05:54, vasárnap
 
 




Mikor hallunk ilyet magyar miniszterelnöktől?!

John Howard - Ausztrália miniszterelnöke 1995-2007

"A BEVÁNDORLÓKNAK KELL ALKALMAZKODNIUK, NEM A HAZAIAKNAK! Vegyék tudomásul, vagy hagyják el az országot. Elegem van abból, hogy a mi nemzetünknek kell folyton óvakodnia, nehogy bizonyos egyének vagy nemzetük megsértődjék.

Kultúránk évszázadok alatt fejlődött ki, amely olyan nők és férfiak harcára, bátorságára és győzelmeire épül, akik valamennyien a békét keresték és akarták.

Legtöbbünk anyanyelve angol, nem pedig más nyelv. Ezért, ha a mi társadalmunkhoz akartok tartozni, .... tanuljátok meg a nyelvünket!

A legtöbb ausztrál isten hivő. Nem csupán néhány keresztény, nem a szélsőjobb, nem politikai kényszer, nem - puszta tény, hiszen nemzetünket keresztény meggyőződésű férfiak és nők alapították, és ez egyértelműen dokumentált.

És ezért nem elvitatható, hogy ezt iskoláink falain kifejezésre is juttassuk.

Ha Isten megbotránkoztat benneteket, akkor azt tanácsolom nektek, válasszátok hazátokul a világ valamely más táját, mert Isten a MI KULTÚRÁNKNAK alapja.

El fogjuk fogadni a ti hiteteket, nem fogjuk megkérdőjelezni. Csupán annyit kívánunk, hogy a mi hitünket is fogadjátok el, és éljetek velünk harmóniában, békében és örömben.

Ez itt A MI NEMZETÜNK, A MI FÖLDÜNK és a MI ÉLETVITELÜNK, és minden lehetőséget megadunk nektek, hogy javainkból részt kapjatok és velünk együtt élvezhessétek.

De ha állandón panaszkodtok, sajnálatot hajhásztok, történelmi zászlónkat égetitek, hitünket becsmérlitek, keresztény értékeinket semmibe veszitek, életvitelünket elítélitek, akkor arra biztatlak benneteket, éljetek demokráciánk és társadalmunk egy további előnyével: AZZAL A JOGGAL, HOGY ELHAGYJÁTOK AZ ORSZÁGOT!

Ha nálunk nem vagytok boldogok, akkor MENJETETEK EL! Nem kényszerítettünk benneteket, hogy ide jöjjetek. Ti akartatok hozzánk jönni. Hát fogadjátok el azt az országot, amely titeket is elfogad."

Magyarok! Higgyétek el:

Minél többünk olvassa és gondolja végig az ausztrál miniszterelnök érvelését, annál jobb esélyünk lesz, hogy a mi nemzetünk tagjai is újra megérezzük, hogy van gerincünk, hogy ugyanezt az igazságot kimondjuk és támogassuk.

Ettől még nem leszünk gyűlölködők-, rasszisták-, fasiszták-, antiszemiták-, valamit(?) tagadók stb. csak minden más nemzet fiaihoz hasonlóan és természetesen elfogadottan NEMZETBEN/NEMZETÜNKBEN GONDOLKODÓK!


 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
Alkihel:És teremté a földet..
  2010-06-20 21:03:43, vasárnap
 
 




Alkihel: És teremté a Földet ...

Isten tehát megteremtette az első Csillagot, mely sok más csillagot szült a világra, és minden csillag robbanása újabb csillagot. Ezek maguk köré vonták azokat, melyek hamar bolygókká hűltek ...

A változás szüntelen lett, de emberi léptékkel felfoghatatlan. A születés és a pusztulás, mely robbanások által következett be maradványokat szórt szét a mindenségben, melyek mint a spermiumok a petesejtbe becsapódtak és megtermékenyítették a lakatlan bolygókat. Évmilliárdok múlva (Istennek ez csak hét napnak tűnt), megjelent az élet sokszínű formában és nagyon sok változatban. A Föld nevű bolygón különösen sok faj alakult ki, mert Isten saját gyönyörűségére szabad utat engedett a fejlődésnek...
Innentől kezdve minden élőlény élhetett volna boldogan, de a Sötétség urának feltűnt, hogy a Teremtő mennyire kedvét leli a Föld élőlényeiben, ezért eljött a földre és elcsábítva egy csupasztestű asszonyt, gyermeket nemzett hasonmására. Ám hogy faját megőrizze, ráparancsolt az asszonyra, hogy csak leányai gyermekét és azok leányainak gyermekét tekintse sajátjának.

Akkoriban a Földön minden élőlény vándorolt, és mire egyik helyen felfalva az élelmet kénytelenségből tovább álltak, ahol megváltoztak a körülmények, alkalmazkodva a feltételekhez, megváltozott az alakjuk, formájuk, szokásaik. Másfajta élelmet kezdtek fogyasztani (néha egymást is) és már nem ismerték fel a közös isteni mivoltot, sem a másik teremtményben, sem saját magukban. Egy csoport csupasztestű különösen elvált a többiektől, azokkal nem közösködött, nem nemzettek gyermekeket és más szokások szerint éltek. Ezért aztán bármerre mentek, a többi csupasz nagyon rövid idő után utálni kezdte őket.
Ők azonban így gondolkodtak: Jobb lesz, ha megőrizzük saját fajtánkat. Hivatkozzunk arra, hogy mi Isten rendelése szerint élünk. És hogy mi Isten rendelése, azt majd mi mondjuk meg. Nekünk tehát többet szabad, mert ezt a Földet nekünk ígérte Isten, amikor azzal a jó nagy meteorit darabbal megcélozta a fiatal bolygót.

Igen ám, de hogyan hitessék ezt el a többiekkel? Ja, kérem! Az írás beszél, a többi kutya! Vagyis a kutya, a sötétség, hamisság, a mély, homályba vesző dolog, tehát jó úton járunk. - mondták a bölcsek és elkezdték felvésni a dolgokat. A felvésésnek sokféle módja lehet, de állítani mind csak egyet állíthatunk. - hozták meg a legfőbb szabályt. Így a következőket: Mindenki egyforma, de mi egyformábbak vagyunk. Isten mindenkinek a teremtője, de nekünk a szövetségesünk. Mi nem csinálunk semmit (látszatra), közben minden erőnkkel építjük saját országunkat, ha kell erőszakkal (aki eme törekvésünk ellen felszólal, azt megsemmisítjük).

Igen ám, de mit tegyünk a sokféle állattal? - hangzott el az aggályos kérdés.

Vonjuk össze őket és határozzuk meg mindegyiknek az életterét. Mert milyen dolog az, hogy mindegyik a maga feje után akar menni? Majd mi megmondjuk, merre menjenek, mikor és hogyan! - jelentették ki a bölcsek, akik ismerték az írást (amit maguknak találtak ki) és máris elkezdték meggyőzni a tigrist és az oroszlánt, hogy nem kell morogni, lesz kaja bőven és mind egy helyen. Ennek fejében viszont kérik a támogatásukat. Az oroszlánok, tigrisek bevonták a tanácskozásban a többi húsevőt és a válaszuk, igen volt.

Megkezdődött a propaganda. A rágcsálók, madarak és növényevők önként megszavazták az élettér behatárolást, mert nekik azt ígérték, hogy lesz mák és mákosguba bőven. De vannak feltételek. Szarvaikat, agancsaikat, agyaraikat, karmaikat le kell cserélni, valamint a sólymok, sasok, éles látással nem szemlélhetik ezentúl a mezőket, réteket, hanem öt méterrel szállhatnak csak a föld színe felett, ha helyet akarnak változtatni. Aggodalomra semmi ok, mivel a verebek és egyéb madarak is csak ebben a légtérben mozognak, szabadon levadászhatók. Azt már csak a csupaszok gondolták hozzá, hogy mivel ebből jó nagy cirkusz lesz, az állatok nem vesznek észre semmit a háttérben folyó dolgokból. (És az igazsághoz tartozik, hogy az idők folyamán ezt többször eljátszották.)
Az állatok megtanácskozták a dolgot, és mivel Isten kiválasztott szövetségeseiről volt szó, ezért hittek nekik. Csakhogy, az agyarakkal rendelkező állatok közül az elefántok kérték, hogy velük tegyenek kivételt, mert nekik kell az agyar, hogy a földből fel tudják túrni a gyökereket, vagy le tudják dönteni a fákat, hogy táplálkozhassanak a lombokból.

Hogy a rászedettek lássák a Tanács nagylelkűségét, kivételt tettek az elefántokkal, gondolván, hogy így megnyerik maguknak őket és nem szólnak bele intézkedéseikbe. Ez a számításuk is bejött. Az elefántok, méltányolva a velük szembeni lojalitást, nem mentek el a megbeszélésekre, amit egyik másik aggodalmaskodó állatcsoport próbált összehozni.

Egy idő után azonban a bárányok, akik a legszelídebb és legkönnyebben levadászható zsákmánnyá váltak, elkezdtek nagyon bégetni. Bégetésük az egekig csapott, és már-már veszélyeztette a totális babiloni állapot kialakítását, amikor új jelszó született. Terrorizmus!

Szegény báránykák még üldözöttebbé váltak. Aki meglátott egy bárányt és óbégatni kezdett, hogy terrorista, az mellett rögtön ott termett egy húsevő és a báránykát elvihette.

Pedig a bárányok csak azért bégettek, hogy az életüket megvédjék. A többiek azt gondolták, őket nem, csak a bárányokat érheti ilyen sors, ezért elhárították maguktól a történteket azzal, hogy minek bégetnek. A propaganda pedig egyre erősebben hangsúlyozta, hogy nem tűrhetjük ezt.

Igen ám, de a báránykák száma nagyon megfogyatkozott. Kiderült közben, hogy egyesek, akik az isteni szövetséget maguknak hazudták, megkerülve a törvényeket, bizonyos előnyökért a húsevők kezére játszották a bárányokat. Amikor aztán elfogytak a bárányok, a kecskék, majd a szarvasok következtek, mert a nyulakat egyelőre túl kicsinek találták. És ez így ment, amikor egyszer csak az elefántok azt vették észre, hogy alig van a mezőkön rajtuk kívül más állat.

Elkezdtek hát erősen figyelni, és hamar rádöbbentek, hogy mi is folyik itt valójában. Azt is észrevették, hogy a sakálok mögött ott állnak az isteni szövetség kiválasztottai, akik minden állat után megkapják azok bundáját, vagy bőrét.

És eljött a nap, amikor elfogytak a kisebb állatok és az éhes húsevők elefántokra támadtak. Az elefántok azonban körbe álltak és megvédték kicsinyeiket és vemhes teheneiket. Agyaraik és vaskos lábuk között nem tudott egyetlen ragadozó sem utat nyitni. Aki túl közel ment, eltaposták.

Ez a küzdelem így folyt napokon, heteken, hónapokon keresztül. A ragadozók végül éhségükben egymást kezdték el felfalni. Majd amikor rádöbbentek ostobaságukra, rátámadtak a magukat isteni szövetségesnek hazudókra. Arra is rájöttek, hogy gyávák és az ő támogatásuk nélkül semmik és senkik. Felismerték, hogy könnyű prédák és ezután állandóan a sarkukban lihegtek.

Mivel az állítólagos szövetség megkötése már nagyon régen történt, sokan az isteni szövetséget valósnak hitték az isteni szövetség kitalálói közül és éjjel nappal imádkoztak, valami megváltás féléért. De a megváltást eljátszották akkor, amikor egyikőjük szeretetről kezdett prédikálni, ám ők letaszították egy szakadékba.

És most bekövetkezett az, ami előre látható volt. Isten látva gonoszságukat, kivetette szívéből és azoknak a ragadozóknak a kezére adta őket, akikkel eddig kiszolgáltatták magukat.

Mert eltervezhet és kitalálhat az ember sok gonoszságot, amiről azt hiszi sikeres lesz vele, azonban Isten útjai és szándékai ember által nem határozhatók meg. Aki pedig bűnei elkövetéséhez isteni igazolásra hivatkozik, ezerszer is bűnösebb a közönséges bűnözőknél.

Link
 
 
0 komment , kategória:  Bölcsességek és gondolatok.   
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2010.05 2010. Június 2010.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 56 db bejegyzés
e év: 449 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4330
  • e Hét: 18425
  • e Hónap: 58246
  • e Év: 236121
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.