Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Hazádnak rend-ületlenül légy híve ó magyar Rákóczi tér
  2017-09-10 22:27:49, vasárnap
 
  Hajdúja a miskolci Bertalan utcai ezer éves István történelemnek, melyeket hajdú kivégőkkel mutattak be filmekben, mint saját tetteiket, kiválasztott Hajdúja a miskolci sörfesztivál torosoknak műsoraiban bemutatta az összes Vénusz áldozóját a Rákóczi terének, köztük Balogh Vujity nevű már három gyerekes világhírú műsorvezetőt, amelyik megtalálta az utolsó Toma honvédját Nyíregyházának, járja a világot beszédeivel, mely szerint megismerte a háborút, mint horváth neveken berendezett egyik áldozója az ózdi lírai karámnak, mint Ménesivel berendezett születésem óta engem jelmezekbe öltöztető, feketemágiával minden részemet tönkre tevő fertelmei Csepregi Évának. Annak ellenére, hogy Hajdú Péter terével még mindig engem áldoz, Nagy Ferójával a genyós nemi szerves nemi gyalázóinak összes kommunistájával a világnak, mely hozzájuk tartozik Kata kocsmával berendezve ismételték az áldozásomat végig haladva a pszichografológiai jelecskéik utcáján, cigiről szoknak le Vénusz áldozással már 1974. óta, mint kéjgyilkosok.

Vujity-Balogh három horvát tisztulóval megjelölve békében él, békéről prédikál annak ellenére, hogy még mindig engem gyalázna éjjel-nappal Hajdú összes vendégével, ha nem szedik ki a mocskaikat belőlem. Felfoghatatlan, hogy ilyet mer mondani, hogy hazádnak rendületlenül légy híve óh, magyar. Idetartozik a Balogh nevével, nem akarok arra gondolni, hogy Horvátország ismét áldozott az ózdiakkal.

Sarka Kata helyett engem támadott meg a világ ura, Sarka Kata azért született a Rákóczi terén Miskolcnak, hogy rátaposson a farkára, hogy a nemi szerve-e, mint amikkel fertelmeskednek állandóan, vagy a kígyóf farka, nem az én föndönkívüli életem sorsa lett volna,mint az összes mocskuk, amik magyarként belőlem békességeben élnek 59 éve már szerte a világban terjesztve a tanaikat, melyeket hallgatnak az Rákóczi téri megtisztultak.

Rosszul voltam éveken keresztül, míg kínoztak, hogy bejelentették, az utazgató gyilkosaim magyarként bajba kerültek külföldön, miközben sorsukat, tettüket hajtották végre rajtunk, hogy ezek a magyarok, mikor minket utolsó magyarként mészároltak le. Azt várom évek óta, hogy egyszerűen elveszik tőlük a házaikat, a médkus szerepléseket, mindent, amit fertelmes gyalázatukkal bemocskoltak, ne legyen miből járniuk a világot sem ismétlésben már 1998. óta Hunnia börtön támadása óta, amikor születésemet kezdte el ismételni, mikor a kommunisták mentek disszidálni, mint könyvszereplő Hunnia börtön tulajdonosok.

Bochkort leírtam többször, hogy medve kommunizmus után a kisebbik lányomhoz beállított medve korokat jelenti, már többezer éve, fordítva vette fel skizoprenként a tornanadrágját, ezért engem lemészároltak, Csillagmedvét megjelölték a vállán farkasbőrrel, hogy Rózsa néven vannak berendezve az egykori medve kommunista nép mészárosai.

Amíg a két utca összerakása óta, nagyobbik gyerekem 1976. március 7-én történő születése óta, már negyven éve elmúlott, gyalázattal tisztulnak a miskolci névtár tulajdonosai szerte a világba szétmenve, hozzájuk tartozó országokkal, népekkell, magyarnak vallva magukat, mint Magyarország barokk korban feltételezés szerint, melynek maradványai Egerben, Szlovákiában is megvannak, meg szerte a világon felszámolói, gyalázói, mészárosai, utoljára az enyém és a jóembereé, értelmiségeké, nyugodtan rendezgették a tehetségkutatókat, X factort és mindenféle műsorukat kitermelve Kökény nevet már a Rákóczi térről Kökény egykori medve kommunista nevéből. Már az is fertelmes volt, hogy berendezték Nagy Feróval a Kata medve kommunizmusról elnevezett kocsmájukat, amivel az egész ország egyetértett, gennyes nemi szerves felszabadító hadsereg és kommunista országok ismétlésével itt dobáltak az ágyon közben a brazil mókus rendi kommunistáikkal, Liptai ezt viccesen mutatta be, mint férfigyalázó első démon, ezen nevet a világ. Felvonultak Gór Nagy Mária ínyevő baktérium adást torként ünnepelve valamennyien, amik idetartoznak, elmondva a mondataikat, vigyorognak, ez már nem elmebetegség, hanem többszáz éves bevált gyakorlata a magyar nép és a világ gyalázóinak, csonkítóinak, temetőinek, mik a végén megszépülnek a gyalázó véráldozásukból. Ez a kéjgyilkos fogalma, amit a Pszichografológiai utca jelent. Normális dolog, hogy 1983. óta engem gyalázva éjjel-nappal itt tartózkodva feketemágiájukkal minden részemet megrontva szerepelgetnek, filmeket, műsorokat rendezve, magyarként az egész világgal együtt, amelyik ezekkel egyet értett.

Megtanultak a hentes és mészárosok házasodni, filmeket nézni, zenéket hallgatni,írni, festeni, énekelni, emberré válva egyetlen nagy közös áldozásukban, ahogyan a Jazz meg az Gesztije mondta, mint elmebetege a II-es elmeosztályának Miskolcnak, Földanya áldozásból narancs színében a kormányuknak, amivel nyitottak rendszerváltás néven 1989-ben. Bátrak nagyon, nem félnek semmitől, hiszen én itt magamnak írogatok, ezren olvasnak, állandó temetői ezek a világegyetemnek az ufóikkal.

Hit szekta népe a Hunnia börtönből ennek ellenére folytatja a hatalmas pénzekkel történő kitartását a mészárosoknak.

Rend nélküli világban élnek Kölcsey előtti időből, többezer éve állandóan végrehajtva a világ-könyvtárát a sátán népének, mint börtön gyilkosoknak az egész világot földrengéssel, csapásokkal, gyalázattal, megvakítva, rengeteg betegséggel, vegyi fegyverekkel, égő tűzzel, felsorolhatatlan sáska és egyéb csapásaikkal mészárolták le mindig, mint írtam, fehér ruhákba öltözött fényt gyújtók lettek jókként a pusztítók áldozatai a világ-könyvtárak végén, hiába vártak a Jézusra, a rengeteg Vár-hegy ezt jelenti mindenütt, meghaltak valamennyien. Játék ez, Ébredő játszótér a neve. Most várva engem összeadták magukat a miskolci Rákóczi térrel, többszáz éves vasfüggönyös csonkítókkal, gyalázókkal, mészárosokkal, feketemágusi ózdi központ berendezésével, idehozva az Ízisz-Jézus teljes ország magyar n yelvű mészárosainak, egész keletnek és a világ összes cigányságának emberré nemesedéséhez folyamatosan az indiai és török Mohamed ruhájába öltözött legyeket, hatalmas nőve a véráldozásuk óta, mint az amerikai néger sztárok.

Nem tudtam, Cseh miért írja Horvátországnak, a rengeteg Horváth név berendezése ellenére sem, hogy egyek voltak az ózdi feketemágusokkal az elején a borsodiakkal, nem gondoltam volna, hogy Horvátország Istennőt áldozott, békességben él, nyaralgatnak a magyar nyelvűekkel.

Nemcsak földrengéssel pusztultak el földrészek Atlantiszként, nemcsak égő tűzzel várva Jézust a Kék és fehér dalom szerint, hármas gyalázatával a miskolci selyemréti börtön buziknak Bertalan utca 14 földszintes egyes lakás ismétlésében rajtam, nemcsak Noé özönvize pusztítótt a Bertalan utcai kis fehér kutyás Bencsik berendezésében, vagy Gulyás, vagy Bartha, keverem a kommunistákat, minden világ vége a miskolciakkal be volt rendezve folyamatosan, mint békességes, rendületlen hívei Magyarország felszámolóinak, amit ünnepelnek velem, az én kivégzésemmel 1995. óta

Nem egyszerű elmebetegségek ezek, élet és halál urai, ezt tetszenek látni, hogy vigyorognak mindenen, közben beszélnek magyarságukról Magyarország mészárosai, gyalázói, békéről az egész világban, a Rákóczi tériek között, más nem hallgatja meg az utcanép kurváit és mészárosait.
Balogh Vujity felszólalt azok ellen, akik nekem segítettek leplezni, nem tudván, hogy minden részemben feketemágia és eleven állatok vannak a világ uraival együtt, hogy nincsen segítségem, szétverték, megcsonkították minden részemet, zsidóztak és cigányoztak, jelezve, hogy a zsidók és Rákóczi téri cigányság engem gyaláz és mészárol, valamennyi zsidó megáldozott kivétel nélkül, üzenvetge közösen Japánnak atombombával is, mert az az eredeti zsidó nép. Még a kommunista országai is üzengetnek Putyinnak a Bertalan utcai genyó kommunisták közül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Történhetett a hatvanas évek táján
  2017-09-10 13:38:40, vasárnap
 
 
Csípős hideg van az utcán. Kohn besiet a kávéházba. A pincértől forró teát rendel.
- Orosz vagy kínai teát parancsol? - kérdezi a pincér.
Kohn eltöpreng:
- Tudja mit? Hozzon inkább ey kávét.

Kovács a reggeli újságlepedővel a kezében beállít az egyik nagy amerikai cirkusz impresszáriójához.
- A hirdetés miatt jöttem - mondja.
Az íróasztal mögül rábául egy marcona férfi:
- De hát ön olvasta a feltételeinket, nemde?
Untermennt keresünk, akinek mindkét vállán ülhet egy-egy artista. Mindkét csuklójára egy-egy forgó kereket akasztunk. A fogai közé szorítópián egy trapéztáncosnő egyensúlyoz majd, míg ő közben még sztepptáncot is jár! Erre jelentkezik ön?
Kovács, önérzetesen:
- Nem, csak meg akartam mondani, hogy rám ne számítsanak.

A kis dakli disszidál. Odakint körülszaglásszák új ismerősei: régebbi disszidensek. Mi másról esne szó, mint arról, mi van otthon?... Később meg arról,mi volt otthon...
- Ha ti azt tudnátok, micsoda kutyaházat hagytam én ott! - ugat fel az egyik távolba szakadt magyar kutya. - Valóságos kis palotát.
- És micsoda csontok, micsoda csontok... Micsoda jóízű, fűszeres csontokat rakott elém az én régi gazdám...- csahol egy másik.
- De ha ti tudnátok, hogy én mi voltam otthon!- tereli ismét saját személyére a szót az új jövevény.
- A kis dakli büszkén végigtekint magán:
- Bernáthegyi.

Valamikor a hatvanas években, valamelyik dzsungelháborúban mint idegenlégiós részt vesz Grün is. Reszketve húzdik meg egy bokor alján, lélegzetét visszafojtva figyel - mintha a túlsó bokor mélyéből szuszogást hallana...!
Egy idő után hozzászokik a füle a dzsungelneszekhez és a szuszogás egyre ismerősebb.
Lehetséges volna, hogy ez...
- Weisz! - ugrik ki Grün, kitárt karokkal a bozotból. - Weisz, te vagy az?
A frontvonal túlsó oldalán üdvözült mosolyogva ugrik ki a takarásból Weisz is. Rohannak egymás felé, összeölelkeznek.
- Mondd, Grün, mi történt veled, amióta utoljára ültünk együtt a Hungária kávéházban? - kérdi a heves érzelmi kitörés csillapultával Weisz.
- Láthatod: Nyitva volt a határ, hát eljöttünk, de sehol se kívántam letelepedni, így azután Marseille-ben bementem azidegenlégió laktanyába és felcsaptam légionáriusnak. Hát te?
- Velem ugyanez történt, azzal a különbséggel, hogy én nem jártam Marselle-ben, hanem engem még a bécsi pályaudvaron leszólított egy maga termetű pasas és beszervezett az ő sivatagi gyorshadtestébe... és most itt vagyok. De mondd, Grün, nem tudsz véletlenül valamit a Schwarczról? Őt is a Hungáriában láttam utoljára.
- A Schwarcz, kérlek szépen... az a kalandos Pesten maradt.

Kohn, disszidálása után, belgiumban ragad. Egy idő után azonban behívják katonai kiképzésre.
Az első sorakozónál az őrmester kiáll a laktanya udvarára és ezt üvölti:
- Flamandok, hozzám! Vailumok a túlsó kerítéshez!
Mindenki futásnak ered, csak Kohn marad a helyén.
- Hát maga mi az Isten csudáját szerencsétlenkedik ott? - mordul rá az őrmester:
- Kérem szépen! - feleli Kohn verejtékezve -, azt nem tetszett mondani, hogy a belgák hová álljanak?
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Csepregi Éva lírai karámja Bodorné Ágnes Rákóczi tere
  2017-09-10 01:33:42, vasárnap
 
  Mikor 1995-ben Bodor Ágnes öngyilkosságot hajtott rajtam végre - lakásban lévő pókként - anyja, Bodorné Ágnes sorsát ismét ismételve rajtam folyamatosan születésem óta azzal, hogy náluk születnek meg a pusztítók, a pók barna bőrű gyerekformában, amiért engem hét hónapos koromban szabályszerűen barnára festettek, az emberek fogait kivéve, mert a Rákóczi térnek elviszi a fogát a pusztítók gyereke - beszállított a földönkívüliek mentője Romániából méhembe tett legyeivel a cigánytelepüknek a megyei kórházba, ahol ki akarták pukkasztani a húgyhólyagomat, ugyanis Csepregi Éva Rákóczi tere így szedte ki a hólyagjait a szülő asszonyoknak, ezért rajtam akarták megtorolni ismét Ágnes asszony sorsát és népének tetteit. Már ez 59 éve tart egyetlen egy szomszéd Ágnessel, minden Ágnes hozzárendelésével, Halak szülötekkel és az összes reformátussal, ez csak egy név az utcából. Bodorné Ágnes asszony Halak szülött sorsát születésem óta úgy hajtja végre a Rákóczi téri ózdi cigánytelep, hogy Ágnes úgy néz ki, semmiről sem tud, bár már 59 éve tart a sorsa és tettei ismétlése a cigánytelepének vőjével, Ménesi narancs karámjának gyalázatával és Ágnes púder pók lányával, sorsa és mészáros munkája végrehajtása Oláh Fejezetek a szexualitás könyvében leírtak szerint állandóan járva a világot nudizmusával.

Csepregi Éva Rákóczi tere iszonyatos sorsot szánt nekem 1967. óta, amikor narancs lírai karámjukkal áldoztak már egykori római egyházas Miskolc által lemészároltak emlékünnepét búcsúként még megengedve 1967-ig. Ekkortól elvéve az ennivalót tőlünk, a Rákóczi tér főzött, zabált, öltözött, csipkefehérneműben, amit nálam összelyuggatott teljesen, nemessé írta magát, utazgatott, egész Amerika már az övék, orális szexre kényszerítve a világ teljes egészét, mert Éva olyat tett, mint amelyik ondótól szépül, vagyis ezt tudta az orosz földönkívüli a médiában róla, hiszen minden tagját ismerik a Rákóczi térnek szerte a világban, tudják, mitől szépülnek, mire képesek.

Az egész világ mocska Éva nevéhez fűződik, mindazzal, amit rajtam és ellenem végrehajtottak, tudván, hogy ki vagyok a családommal együtt, megállás nélkül gyaláztak a felvonultak médikus képviselőivel ismételve mindent, amit rajtam végrehajtottak saját tettként könyveikkel, szerepeikkel együtt, felfoghatatlan.

Most a miskolci Romániában lévő cigánytelep már politikusként ismétli a Csepregi Kezdetet, nem ismerve a jelentését a névnek, amit nekem bemutattak születésem óta, hogy a Csepregi név a csepp regi névösszetételből jött létre, amiért Regéczky furulytanárt Regi papának szólítottuk, akit besoroztak katonának, s elvitte az egyik golyó két ujját talán. Ez lett volna a leplezés, hogy Rákóczi tér lőtte el a zenészek, ének tanárok ujjait. Csep-regi összetétel nagyon régi eredetű, Csepp a tengerben többezer éves fénycsepp lehetett a név tulajdonosa. Én mesében Fénycsepp a fénytengerben címen írtam meg a történetet, mely szerint ráestek egykor a nagymama szemüvegére, aki nem látta rendesen a napi híreket, majd meggyógyították a szemeit, mert eredetileg ezek a fénycseppek nem voltak gonoszak. Itt a Kiss Tábornok utca Sport óvoda felöli részen ismételtek a lakók végig, ahogyan mentek végig Müllerékkel az írásaimon, nem tudni, kinek, kiknek vannak meg, ki lopta el a mesekazettákat a lakásból. Naponta mást találtam kidobva a szemét mellé, ahogyan mentek el a városból. Egy reggel kutya sétáltatáskor a szemüveget hajították ki az utcára a földre. Nem tudjuk, mi történt, ugyanakkor vitték be az elmeosztályára a megyei kórháznak mindazokat, akik engem ismeretek és szerettek, eltüntetni a bizonyítékokat.

Mikor pár évvel ezelőtt felszólaltam az egyik média tévé csatornája ellen, hogy a cigányoknak berendezték tatárdombi teljes közmű mellett az áldozásommal az antennát is, s olyan pornók voltak, véletlenül észre véve, hogy a cigányok egyesülnek a szőkékkel. Nem tudhattam, hogy a cigányok és a szőkék ugyanazt a Rákóczi teret jelentik, de nem ez lett volna a módja a nyilvánosságra hozatalának.

Az, hogy Csepregi Éva gyalázatát elörlől kezdték a politikusok, mutatja, hogy soha nem hagyják abba.
Karcsán a jelenlegi polgármester Dékány, Dékány Sarolta, Koós János szőke feleségének Táncdalfesztiválját a Bertalan utcai Varga-Varsányi névvel folytatja büntetlenül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hunnia börtön szellemnépe, mint Jézus Hit szektája
  2017-09-10 00:50:34, vasárnap
 
  Német Sándor, születésem óta áldozásommal penitenciával nemesedő Hunnia börtön sántája, amelyikkel nekem szolidarításban kellett lennem, a börtön szellemnépének énekel a műsoraiban, rengeteg hívet tudva magának 1989-es vasfüggöny előttem történő ismételt lezárása óta a miskolci börtönbe engem zárva népével maguk helyett, amerikai skizopren elmeosztály, mint világ-könyvtár gazdagságra jutott tulajdonosai fizetik a költségeit Német úrnak a Miskolc-Kilián Benedek utca 17. szám alatti névtára szerint a Hit szektának, amelyek lezárták a határokat születésemkor ismétlésben 1956. után azzal a céllal, hogy az addig egymáson végrehajtott világ-könyvtárat rajtam fogják azután minden fő és mellékszereplő sorsával együtt végrehajtani, köztük az összes Bibliájával a feketemágusoknak és a Sátánnak, mint a világ gyilkosai fejedelmének.

Már ott jártak Miskolccal gyalázásom és kínzásom közben, hogy cigány Bibliát adtak ki a láthatatlan világban engem gyilkolók részére tor-ünnepeként a Rákóczi térnek.

Müller Péter spiritiszta halálvilágot építő Farkasaival mai napig fellép, szerepel híres embereként terjesztve a halál szellemeinek szeretet vallását az egész világon, rengeteg hívvel, mint halálnéppel, hiszen megváltották őket egyetlen nagy közös penitenciás véráldozással, akár a Hit szekta szeretet tagjait.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1374
  • e Hét: 6238
  • e Hónap: 12479
  • e Év: 64745
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.