Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
A Világ-könyvtár képviselete Miskolcnak elköltözött tegnap
  2014-02-08 12:34:23, szombat
 
  V. László, már régen nyugdíjas egyetemi tanára volt a miskolciaknak, a börtön képviseletében, mivel a a város börtönt jelent az elmeosztályokkal, orvosokkal együtt, mióta itt élnek. V. László az állandó Gondolatok a könyvtárban pusztító berendezés volt. Nevét Egerben és az ország több részén is innen eredendően felvették. Idetartoznak, mint ahogyan V. József is apokaliptikus magyarok és emberek ellenes könyvtár végrehajtását jelenti.

Felesége két éve elhunyt, 1956-osokat jelentette, mindig ballon kabátban járt. Ő is egyetemi tanár volt. Mikor idejöttem, a közös pincét elfoglalták az addig rajtunk és a világon végrehajtott könyvek.
Mint Hegyi Barbarától megtudtam, a világ könyvtárat születésem óta rajtam ismételték folyamatosan mentve a benne leírt történelmi szereplőket, a világ négy égtáján, ők házasodtak, utazgattak.

Tegnap V. László végleg elköltözött innen 18 éve tartó könyv ismétlés után, annak ellenére, hogy már leírtam, hogy mit jelent, s hogy milyen kíséreteik vannak, mit műveltek az emberekkel. Még az unokái sorsa miatt is gyerekeket támadták meg, mert azok is furcsán viselkedtek a bérházban lakók elmondása szerint. 1991-ben a bérház kísérete együttes erővel támadott meg a megyei kórház Idegosztályán, ezt isjmétlik 1998. óta, elmennek innen, a reformátusokon egyesével végig haladva.

Most újabb szereplő költözik a bérházba. A Rákóczi téri Szörnyeteg koporsója hosszabbítása az elméknek véglegesnek látszik a Pszichografológiájával a benne lévő jelekből létrehozott deformálóknak.

Az egyetemen Patkó ördögi névvel volt eddig a vezető. Most a Fekete város filmből Torma, már egyházi jelet tettek ki Hermész egykori kezdetének szimbólumával.

Az utcából voltak az ómasztai pincések is, álmosfüzeteim szerint én voltam a pincében gyerekeimmel együtt, néha kiengedtek egy-egy szereplőt, de minket ott tartottak, ami mai napig túszait jelenti az elmeosztálynak, 1983. kezdetével kimondottan gyalázattal jöttek végig a két utcán és az egész város elmenőinek sorsát végrehajtva. A pincések már családot alapítottak régen, gyerekeik vígan élnek.

A média ismételte Ómasztát mutatva, hogy beomlott a pince, amikor az utcát ismételték ember áldozással.

1998. óta cipel az elmeosztály a nyomorultakat emelve, diplomássá téve, így mennek minden országba a világba széjjel. Ez Izraellel 1967-ben, a tompalátójával az Időjeleknek 1972-ben, Dávid Mónikával a Szörnyeteg koporsójával, Mária mennybemenetelével az utcai pszichograológiai menhelynek Müller Péter Sziámival Farkas ufós római egyház dögszagú már megöregedett képviselethez téve, akinek a lányát náci vitte el 1998-ban, így kezdtek, mert Ági a neve és szőke. Több Farkas is volt az utcában, egyik avonozással foglalkozik, s tudjuk, hogy az avon lett volna az Üres szív a Szíbdobbanások kötetből Szandi Kelet sorozat cigánya mellett, akit ki kellett volna árulnia a börtönnek Annaként. Ehelyett nemzetközi hálózatot üzemeltet, utaztatja a homlokráncolása miatt megmentett elmeosztály képviseletét olaszba és az egész világba.

A kazincbarcikai Balegyenes központja a cserepeimnek, amivel kiütötték az egykori egyik szentet sit kurváival amerikai diplomás. Egyikük mérnök és tanár volt a kezdeti Ágnes bölcsész egyetemén, ahol már bibliát is oktattak. Felesége nevetett, amikor a gyerekek angolt tanultak, hogy felesleges, tudhatta, hogy ember támadásból él a fekete város. Mára már megöregedtek a világ minden részén, akár Gábor Zsazsa szőke börtön kezdetük.

. 1998-ban támadott ismételten meg Zöld Medeia Suttogója, amit Dávid Mónika jelent együtt a Szörnyeteg koporsójával. A náci születési kezdettel német-szlovák kezdettel indult, most is koalcíóban vannak zeneiskola és újhelyi hivatalsegéd tanárai kezdetével, ahogyan indultak. Én voltam az Istálló-Jézus, majd a sas is 1971-ben, ami itt szirmabesenyői központot az elmenőkkel együtt jelenti, csodálatos házasságokat, utakat rendeznek maguknak, én csak lesek, milyen jó dolga van a besenyő családnak.
Nagyon mérges vagyok, amikor azt mondják, hogy lépjek a múlton túl, feledjem el, amikor az egész világ Föld anyája is én voltam, minden vallás helyetti áldozat. Itt kerültem 1995-ben végleg legyikolásra Nagy Anna megmentett református helyett az elmék csapásai által, majd jöttek a csapások miatti betegségekkel, lábaim 666 helyetti menhely szétzúzásával. Hogyan lépjek a jövőbe, nem tudom levenni magamról a média suttogóját, sem Zoltán Erika és szőkék puffasztóját kivenni, a többiről nem is beszélve, mint Ádám és Éva misztikus csapása a nyakamban és fejemben. Felsorolhatatlan, ide csoda kell, ami tudjuk, hogy még soha nem volt. Megölném magam, de mivel a szívemet tartják, nem halnék meg. Tehetetlen vagyok, iszonyatos fájdalmakkal.


Nem én lettem volna a Kex zöld-sárga magyar kislány, a magyar kislány jelmezes 1962-es beöltöztetésem óta, így mentek a parasztok a városokba, így lettek értelmiségiek. Mindegyiknek később született meg a képviselője, mint Maczó Ágnes magyar kislánynak, mint a Johannája a reformátusoknak Mezőkövesden. A matyók ugyanúgy vasfüggönyt jelentenek a Táncdalfesztivál szerint mint a borsodi berendezésű kisebbségek, köztük a cigányok, ukránok, zsidók, szlovákok, lengyelek. Mind nyomorultak. A zöld-sárga házat Kilián egyik utcáján építetették fel, hatalmas nagy ház, de feltehetően nem magyar a képviselője a leértékelt árunak, mint ahogyan vörös rózsás sapka Madonnája sem magyar, akit a megyei kórház elmeosztálya Balázsné kávés Győri kapui berendezett mondatával, hogy én vagyok a szexuális szimbólum A fogam megcsonkítói dr. Túzkő ufós, füves elmeosztály szülött megyei kórház osztályán kiabáltak Balázsnéra, hogy ő tehet mindenről, a gyalázatát hozták végig kukoricaföldes kezdetével a megyének, ahol egykor Jancsi nevű férfi kislánykorában meg akarta erőszakolni. Végig a menhely és füvesek támadtak sorsukat elhordoztatva, ők tették a falra a kórházban a sarat is, a többi mocskot a házban és a lakásban itt a Herman Ottó csapásai hozták ide.

Az utcaseprő színű kesztyűmet, ami szintén a zöld-sárga kabáthoz és rózsás sapkához tartozik leértékelt áruként tűzoltók és utcaseprők viselik, valamint filmekben is bemutatták a színüket.

Viccnek is rossz volt a német-magyar egykori Jehova kutya teremtője beállítása emberekkel a kormánytól olyan megyében, ahol megvoltak a fekete ellenségei az egykori korok csapásaiként.

Nasszézus himnuszos Jézus pokoljáratását is rendeztek a Pszichografológiájuk szerint. 1998-ban a Szörnyeteg koporsója Dávid 1972-es hosszabbító azzal támadott rám, hogy belé tette a napot a japán nőkbe az egykori bibliai teremtő, s már Zoltán Erika hintás gésás előadását kezdték el a Szerelemre születtem dallal, amivel a Révészen emelkedett az interpopjával a börtönnek. Szőke és tágul bennem a népe. Meggyalázta Borsod a politikusaival és a médiájával az egész emberiséget az ember gyilkosságával. Kihalatta az embereket az elmeosztály csapásaival.

Én vagyok a nyomorultak 18 éve, sőt 1967. óta. Izrael Borsoddal felszámolta az emberiséget a magyarok támadását ismételve a csapások és fertelmeskedők helyetti gyalázat és betegség sorozatuk végrehajtásával.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csanyik 1991. A művészet gyógyít Pszichografológia
  2014-02-08 12:27:47, szombat
 
  New Yorki elmélete szerint az ottani pszichiátereknek Szepes Mária egész kelet és cigányság felemelése egyetlen egy közös áldozással Istálló-Jézus berendezés ember áldozással kezdetével a borsodiaknak szlovákokkal 1991-ben indult a megmenekített elmebetegeknek a művészettel való terápiás gyógyítás. Kezdetben rajzoltak, amiket itt a helyi rendőrség is kiállított és ismételt, gyurmáztak, majd a pszichológusokkal, köztük a fekete mágusok jehováival elkezdték a csapások egykori Táncdalfesztiválos vasfüggönyösök ismétlését, a versírással, írással együtt. Ez látható az egész világon, mivel az elmeosztályok mindenütt ott vannak, ahol valamilyen apokalipszis történik, ők a szereplők. Így állították be 1983. óta a börtönt és az elmeosztályt az együttesek, énekesek közé, a két utcai lista is a kezdetet jelenti.

Ez zajlott dr. Túry Ferenc, dr. Kiss Kálmán osztályán ugyanúgy, mint a Pszichografológiai Kecskés kezdet NyÍrő Gyula zsidó kórházában is. Eszerint állították be ember áldozó együttesek közé az Elmeosztályt és az Orvosok-at is. A Zizi labor is miskolci berendezésű. Nem adják fel, nem lehet őket büntetni, csak az embereket, minket gyilkoltak és gyaláztak, csonkítottak a menhellyel az élen, amelyik a határokat is szét akarta nyitni Cseh Keletes sorozatai alapján az egykori Trianoni biblia olvastatást végrehajtva. Ezt képviseli az elmeosztályával nyomorultakkal Orbán. Müller Péter Sziáminak mindegy a Végh Antalos Egyedül a kastélyban Téglás és Baltás neveken berendezett képviselőivel együtt a feketéknek, mert ők elmebetegek. Mutatják, hogy Oláh Ibolya sátánista Kernék elmeosztály folytatásában a Mónika Shownak Katiként - a rendőrség bocsánatot kéret attól, aki kimondja az igazságot.

Most a leszbikus Szabó Erzsébet téglás kiliáni kezdetet ismétlik, a leszbikusságot akarják elfogadtatni. A Pegazust is filmeken úgy rendezték be, hogy buzik jelentik az egykori bibliai szárnyas fehér lovát a lírai karámnak. Már Friderikusz 1971-es emelése a főnixesektől az én dolgoztatásommal együtt a buzikkal a fertelmeseket jelentette. Bárányuk nem én lehettem volna, látható a megtalált rajzokon, hogy fekete világban jöttem idáig, abban éltem 1967. óta, a két utcai képviseletben.


A politika mindenkit beiskolázott, aki nem tudott helyesen írni, vagy nem értett semmihez, minket meggátolva mindenben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balázs Fecó - Keresztes Vízi táncsor-egyesítés pusztítóval
  2014-02-08 09:26:42, szombat
 
  Balázs Fecója a punk műanyag kommunista gyárakat berendezőnek Tiszaújvárosban is az orosz neveken berendezett borsodi oroszban élő népekkel a Vízi táncsor című ördögök életemről szóló egyik gyerekversemből ember áldozással vált emberré, a Négy Évszakban a gyerekek támadásából eredő Brigitta szerepelt a kutyával együtt.

Balázs Fecó állandó apokalipszist jelent, hozzám hozták a Heti hetes elmondása szerint is a Medúzát születésem után, amelyik az Időjelekből ered, hogy engem ne szeressen senki, dalait a régi Coral vízi táncsor írta. Kezdetben még olyanokat írt, hogy átjutunk a túlsó partra, mindig kezdjük mindig újra, bibliai apokalipszist. Itt a rendőrsége a városiaknak újhelyi Fábián néven a maffiákkal ment végig az utcai listákon és ismételte az egykori római egyházas búcsú fiak és dinnyés táska alapján a hatvanas éveket, így mentek el a zöldségesek. Fábián főnixes fekete bárány áldozókkal a Neotonba került. A tűzoltók szintén az Időjelek Medúzás Ferikéjét fordított írással ismételték K. Katalin tűzoltó kiliáni szülött helyett ember áldozással. Kőrössy Katalint jöttek menteni 1995-ben, rendőr vette a tüzelő ismeretlen lényt feleségül, akinek az apja a gyermekváros előtt felgyújtotta magát festőként egykor. Szőke a haja. Előtte ment a tűzoltókhoz állandóan, ekkor támadott rám a gyermekváros gyalázattal. 1995-ben a szabadköművessel való találkozás után elkezdték tűzzel égetni a nemi szervemet Kati miatt, éjjel-nappal egy hétig égtem, kenegettem vazelinnel és hűtöttem vízzel, semmi sem használt. Nem tudtam, hogy Kati miatt teszi ezt Müller Péter Sziámi népe.

Keresztes Ildikó Keresztöltése Balázs Fecó Medúzája az ördögöktől, Pogány Judit legyei, Papadimitru sötétkapus dögjei és Kupa Mihály Szörnyeteg koporsója népe van rajtam és bennem. Kiskató pusztai verset mutatták be együtt, amit dr. Tűzkő születésemkor nálunk lévő csapások sorsának ismétlésekor, csonkításomkor a nővéri karral hajtotta végre ismétlésben az odarendezett pókkal ember formában, számozgató misztikus csapással, amiért Mülleréktől iszonyatot kaptam a szájamba, Ufós alkoholistákkal, ezeket őrzik az Ufók.


Elmentek a vándorok Borsod szerint, majd jöttek a királyok, hosszú a tél, a fagy, meghűl és megdermed a szív, miközben a szív küldi tiszta szív ellenes végtelen hetven évesnél régebbi apokalipszist hajtják végre. Keresztes népe a szomszédban a kezdethez van berendezve, Ildikó neve alapján karmikus, sorsát valószínűleg végrehajtották, amit dr. M. József ismételt 1995-ben, mikor Kovács Ildikó pszichiáterhez értek, 1990-ben végrehajtott tetteihez a borsodivánkai és onnan elvitt elmebetegnek, hogy én prostituált vagyok. Itt Mártika gépírója fogatlanként berendezett sorsa miatt a Rákóczi tér karmikus Suttogó szörnyegete támadt rám, ez van a lakásban egyikként, megy végig a Rákóczi tér és reformátusok elvitelével sorsukon.

Balázs Fecó Kupa Mihállyal és Pogány Judittal, meg Papadumitruval pár évvel ezelőtt a Katalin Zirkulinos könyvből a Kiskatót ismételte, majd itt a megyei kórházban a dögök Papadimitru begipszelt kezét utánozva a cigány Katikkal ismételték ugyanezt a rendőrség szerepjátszóival, ugyanis Oláh Ibolya népe Kati neveken ember áldozással Kern zsidó nyomorultak Ki Mit Tud-os kezdetével ismétli a média tetteit.

Pogány Judit már Balázs Fecó Vízi táncsoros és a menhely szövetségét mutatta, vagyis a legyekét a keresztöltés pusztítójával.. A legyek kutyákat sétáltatnak, megtisztultak. Ilyen a hortobágyi híd székfoglalója, Székhelyi József is, állandó apokalipszis. Érdekes, mert a zsidókat állítólag elvitték.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 783
  • e Hét: 5647
  • e Hónap: 11888
  • e Év: 64154
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.