Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Kommunista és vallási szövetség, Világ egyesítés Borsodban
  2018-04-19 19:37:26, csütörtök
 
  Az ötágú csillagos kommunisták, képviseljenek béke galambos, vagy medve, szaturnuszi kommunizmust, vagy bármelyik munkásosztály korát a Föld történelmének, egyesítették a korokat huligánokkal a Vörös Oroszlánjában Szepes Máriának Vénusz áldozással állandóan.

Az ötágú emberszabású csillag népei az elmeosztályokról emberformában vannak a láthatóban, kivétel nélkül valamennyien, állatok, patológiák, vagy bármilyen élőlénye a másik világnak, mint a Talmud állatai.

Az ötágú emberszabású csillagok az ózdiak egykori Jupiter lány feketemágiáját használó fekete kereszten hét rózsás mágiát jelentenek, ebből vannak létrehozva, ezzel mészárolnak, hozzá tették a fekete kereszten hét rózsás beavatásukhoz Íziszt kék ruhában. Fekete kereszten hét rózsára kell meditálniuk a beavatottaknak, közben keringtetni szívükkel és két karjukkal, lábukkal ötágú csillag formájában a feketemágiát, elképzelni közben Íziszt kék ruhájában.

Így készültek a lírai karámmal a falvak művészeivel együtt a nagy közös áldozásra.

Dr. Melion József egykori csillagrenddel érkezett földöntúli hatalommal, többmilió éves Mária vallásával állandó bibliai apokalipszis végrehajtója Újszövetségbe tett János levelezéseivel, Mária és Jézus elmélettel aranysas formájában a templom maradványainak - egyesült házasságban az ötágú emberszabású csillag fekete kereszten hét rózsás Dávid, szörnyeteg koporsójával, Dávid Mónikával, a kommunista vasnépek Dávidjával, amelyik helyett koporsóba fektettek engem 1972-ben eltemetve végleg Bródy Valahol egy lány dala és a házasságot jelképező videója szerint az Emlék M-nek dalnak, melyet púdereznek Illésék halálreformátusai. Meliont M-ként hozták Pestről ide, a házassága a vas Rákóczi tér kommunistájával a videójában a dalnak berendezésre került.
Ez végleges befejezése a világ apokalipszisnek, már ott le lehetett volna zárni, amikor utódot hoztak létre Dávid formájában Melion nevet a kommunista Dávid csillagosokkal hosszabbításban állandó ismétlésük miatt. A Rákóczi tere a vallásoknak és vasnépnek, Dávid Mónika kivégzőgépével, egyesülve a termékenységi törzs Új-Kígyósi kígyó Istenével folytatta a kínzó sorozatukat. Minden világ mészáros bűnét felvittem a fára testemben, szívem meggyalázásra került a Jézus szíve egyház létrehozásakor sátánisták átal, összetörték, darabokra szurkálták, kiihűtötték Vénuszként, mert Vénusz a szerelem és szeretet Istennője volt atlantiszi elméletük folyamatosan történő végrehajtása során, az emberekkel együtt törvényt jelentettek.

Jelképes házassága ez vérszövetségnek áldozásomból, biblai vallásoké, mint Vatikáné és a vaskommunistáké minden kommunista ország és katolikus ország frigyeként világ-Magyarország létrehozása végett Égi Jeruzsálemével Müller Péternek, űrbábel irányító karával emberek utáni világnak agyaként a földönkívüli hálózatának.

Az ötágú csillagos feketekereszten hét rózsás atlantiszi mágiája az ördögöknek, akiket hatalmuk alá tereltek Íziszre, kék ruhás hölgyre történő meditálással Mária, Hagia Sophia nevekkel szintén attól függően, melyik országban, vallásban avatták be a feketemágusokat, valamennyien ember formát kapva létbe lépésükkor, a születésemkor Északban megjelent rajzok szerinti egyik királyköszöntőm Jézusként a rajza szerint a halott festőjének az ózdiaknak a kétszarvú hamis próféta várt egyikként, melyhez a világ összes Rózsája és feszületese tartozik, sátánjukkal együtt. Így egyesültek a kommunista vaskoriak mint vasváros vaskommunistái minden korszak végrehajtóiként a vallásaival a feketekereszten hét rózsás Íziszeseseknek.

Ízisz elméletükre Jézusként, illetve székesfehérvári világfeszületeseként a világ bűneinek elhordoztatásával saját tettük és szerepük végrehajtásával többé nem lesz szükség, ezért akartak tavaly február 10-én elégetni engem. Attila február 9-én érkezett ismétlésben, mert előtte február 2-án elhagyott engem.

Dávid Mónika a börtön gyilkosok kínzásommal való tisztításával az egész világon Dávidként 1998. óta együtt kínozva a termékenységi népek Új-Kígyósi pszichiáterük Istenével, gyalázva magyarok temetőjeként Gáspár Győző kakasfrizurás állandó bibliai szerepőjével a Hunnia börtönnek, nemi csapásai miatti gyalázásommal az állatokkal fajtalankodóknak, Gáspár Bea és a többi cigány pinájuknak, Csisztu Zsuzsa nemi kivégző sztárrá tételével Gabrielláik kezdetével Földanya áldozással elrontotta a Föld megfertelmezése utáni kollektív feltámadását a világországnak Sátánnal az élen.

Ez a lopott dallama Latinovitsnak, amivel megáldozott engem könyve szerint születésem óta két testvérével együtt, mint Mici néni három fiával, mely a kezdeti történelem Mici Magas-hegyi Isten medvéje nevéből került létbe léptetésre, a Bertalan utcai NagyPán Pszichografológiájához, amint tudta ezt a Hunnai börtön városi rendőrsége, amikor végig ment az utcai névtáron és kitette utána a földhivatalra a Hitel tábláját a Hunnia régi filmiparnak skizoprenek helyetti Vénusz áldozásukkal.

Mindegyik nép magára hozta a bajt, mert mindegyik az utcába van berendezve névleg, maguk vettek részt a világ-apokalipszisében a vasnépnek, közös áldozásában lezárt határain belül Vénusznak. Most úgy gondolták, véget vetnek a nyilvánosan történt háborúknak egyetlen nagy közös áldozással utolsó emberként, utolsó árjaként, utolsó csillagként, egyetlen Földanyaként. Véráldozók, gyilkosok, átléptek a halál hét fátylának világába.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dakota indián Jehova fekete mágusai
  2018-04-19 17:51:16, csütörtök
 
  A Jehova dakota indiánnal ábrázolt állandó világapokalipszisét a Bertalan utcai sárga melegítős Dental Soft KFT Kati nevű igazgatója berendezésével áldozásommal állandóan ismétlik születésem óta annak ellenére, hogy a Jehova sárga kutya a többi kutyával berendezve volt, hogy ez a Jehova népe a halál világban focizó halottjaival, akik vezettek engem Debrecenbe egy író házához.

John Lennonnal kezdte Miskolc Beatles mozgalmával a Sükösdi könyvnek Európában a világ-apokalipszist hippikor ismétlésével Hobo úttörő nyakkendős állandó kommunista kutyájával az Időjelek világ végi megadójának saját szerepe végrehajtásában, az összes kutyájuk szerepén végig menve 1991. óta folyamatosan születési ismétlésben már.

John Lennon egykori dakota indián képét használják a Jehova feketemágusok, amik megjárták a Johannás farkaskutyás meséjükkel Afrikát, ahol be volt rendezve a vasváros apokalipszise, mint Oroszországban nemi csapásokkal vaskommunistákként a Pszichografológiájukból. Itt pár éve ismét ismételték, ekkor Orbánnak kiabálták, hogy dakota indián, elölről kezdve a világ apokalipszist a Sükösdi könyvvel, punkrációjával az utcanépnek. Az egész Jehova csűrhe Földanya áldozásból van Katalin névből, mert John Lennon helyett a II-es elmeosztálya engem áldozott meg, mint az összes János szerepében. John Lennonék Jejejézéssel kezdték a Jehova elméletet sárga tengeralattjáró elmeosztályaként japán hurikkal együtt.

Hiába írom le évek óta, hogy a fürdőben fürdőruhában beavatást nyert Jehovák szőke nemi csapásként megáldoztak engem utcanépükkel, hogy feketemágiát űznek, senki semmit sem tesz ellenük. Az engem születésük óta áldozó tíz emeletesben állandóan cserélt névtár folyamatosan megkapja a betegségeimet, rokkanttá nyilvánítják őket, mint véráldozókat, pszichografológiai utódok létrehozóiként hosszabbítás néven nyíregyházi Kelet berendezésében 1989-ben a folytatást Bodorral és Cselényivel, a könyveikben lévő névtárral, utcanépként. A fürdőruhán csodálkoztam, nem tudtam, hogy alulról kell a lyukaknak megtisztulniuk. Ezzel kezdtek a Ferenczy családjával a Rákóczi térnek Újhelyben, Ferenczy Gabriella ide tartozó sorsaként öccse közölte velem, hogy menjek és áztassam ki magam a Ronyvában 1972-ben. A Ferenczy család híres lett a celebek között. Erzsébet lányuk ellopta a bátyám pulóverjeit, melyeket kicsipeszeltem anyám anyja lakása elé télen, ezt a tizes postát építők narancs színével az ózdi cigánytelepnek Földanya áldozással kb. 15 éve rendezték be csipeszekkel körben a posta körül, majd hatalmas harcokat vívtak Puskás Katalin és társai ellen az Avonosokkal, nem engedték őket elhelyezkedni a szőke nemi csapásai a cigánytelepnek.

Tehát a Jehovák összefüggnek a tanúival annak, hogy hallották mit mondott Ferenczy a Rákóczi terükön, hogy áztassam ki magam a Ronyvában, vagy látták a férjhez a férjhez adásom előtti egyik napot a Karcsa tónál, amikor levetkőztem fehérneműre a vőlegényül adottjukkal, mint kivégzőgépek tárgyával. Volt még fürdőruhás élmény, mind hipnózisban,mert az ember nem mutogatja a combjait mások előtt, nemi szerve formájával. Egyszer egy film alapján fehér bikinit hoztak nekem eladni, de átlátszó volt. Pénzt nem adtak hozzá, hogy ruhákat vegyek, sem emberi életmódot annak ellenére, hogy a pusztítók a két utcai berendezéssel, hamis prófétákkal, földönkívüliekkel hatalmas jólétben élve ott voltak születésemkor, amikor Vekerdi cigánylány sorsaként nem engedtek megfüröszteni, látták, hogy a kiliáni börtön bűnözők megtámadták apáékat Kovács Erzsiék miatt, meg a folytatást, senki semmit sem tett értünk.

Puskás Katalin Avonos marad,mert állandó segítője volt a családnak annak ellenére, hogy szerepét rajtam végrehajtották. Fifi kutyájából kezdett az avon első parfümével a kilencvenes években. Kőrössy Katalin helyett égették a nemi szervemet, azzal, hogy tüzelő szukaként hozták létre nemi kivégzőként. Ez születésemkor kezdődött egyből az Ágnesek kurva szavával. Férjhez mentek, űrbábelt hoztak létre, elválasztotta őket az utcanép, gazdag járulékkal látja el őket a nyugíjfolyósító, nemi társaik vannak, mivel önkielégítéseket végző vénasszonyok kivétel nélkül valamennyien. Ezt jelenti a lyuk, amiért így végeztem hosszú évtizedeken keresztül.

Szirmabesenyő központja felvette a nevemet Annamáriaként a reikissel, amelyik egyik hatalmasa az országnak, odatette felém Jézust labor szaggal, együtt jelentkezett Hantos Ágnes Ady által megírt Isteni színjáték szereplőjével a Cerberus féregállattal már ismétlésében a Révész utcai eseményeknek, pondrói sztárok lettek, mint Ady annak idején, Bereczky az egyik. Ide tartozik az utcához, hihetetlen, hogy nekik van hangjuk. Besenyői központ az összes irányírójáé a megyei eseményeknek. Őket be kellett volna zárni, ahogyan álmokban bemutatták Őrház patikájukkal, sorompó lezárással, s ahogyan nekem mutatták, engem az emberekkel kivezetni innen, hadd mészárolják le egymást. Ady cerberus féreg állat népét legyőzte a Bestia béka spiritiszta pápája az akkori római egyháznak, hihetetlen dolog történt. Harcosok egymás ellen, semmi közük nem volt az emberekhez, ahogyan engem valamennyien megtámadtak születésemkor.

Kétszarvú hamis próféta az egyik Észak rajzon felettem születésemkor kisded formában lengyel történelemként, anyám volt Mária, mögöttük nagy fekete árnykként két szarvval az ózdi hamis próféta. Ezt ismételték öcsém halála előtt egy évvel, 2006 körül az ivánkai elmebetegek Tűzkő Judittal az élen az RTL klubjukkal együtt, hogy anyám Mária és én vagyok a Jézus, ahogyan kezdtek is Jézus zöld szemével Ízisz áldozást Ágnesük helyett születésemkor az ózdi feketemágusokkal Bodor űpusztító sorsaként nekem átírva azzal, hogy felkiáltok, Istenek, Istenek,miért hagytatok el engem, üzenve a teremtőmnek, amelyik mindezt berendezte többmillió éve, hogy nem te hagytad nyitva nekünk az éden kapuját, mint Ízisz szentélyem bejáratát lyukként, ami a Rákóczi terét jelenti Romániának és Miskolcnak.

Egy ember az önkielégítésbe belehal, ahogyan kezdtek Nagy Karola nevével az összes nemes kiválasztásával a II-es elméről a Pszichografológiai utcai névtár alapján azzal, hogy Nagy Karola Hunyadi nemesként hasi érgölcsben halt meg, meggyalázása után.

Puskás Ferenc az aranytrágya vasváros aranycsapatja tagjai közé az ózdiak feketemágiájának születési csalásával került pályatársa által kiadott könyv szerint. Puskás Ferenc politikailag kiválasztott áldozásommal a Ferenc neve alapján. Első bécsi üzlet tulajdonosaként kezdődött a gazdagulása Sebes Gusztáv szerint.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mu-zulmán népe a Pszichografológiának Mohamedként
  2018-04-19 16:46:51, csütörtök
 
  A miskolci narancsok Bertalan utcai pszichografológiájának Uniós Rákóczi téri miskolci központja könyvsorozatának része egyetlen nagy közös véráldozással emberré nemesedésben az indiai cigányok, magyar tisztátalan lelkek és egész kelet népe részeként Kelet lírai karám kivitelezésében Istálló-Vénusz áldozással a Mu betűjele a muzulmánoknak, Mohamed népeként patológiákkal, indiai Depressziós kiúttalan patológiák vonulásának kezdete óta, az ötvenes évektől.

Emberré válnak, mint a cigányok és a magyar felvett nevűek a gyalázattól és penitenciás véráldozás által.

Iszlám iszkol már a láma egykori magyar nyelvi teremtésből már régen nincsen, a lepedővel letakart nép Európát jelenti végére a romániai átcserélésnek. Ez nem az az iszlám nép, amelyik egykor volt ellenben a rózsakeresztes rend fekete lovagjaival.

Harcosokat hoztak életbe ember formában folyamatosan többmillió éven keresztül, a baktériumok és patológiák erősebbek voltak a tisztább lényeknél. Erről szól Ázsia. Még van ellenség, azok, akik megtisztultak emberré válva, fehér a bőrük, addig míg át nem változnak maguk is, háborognak.

Mindez kezdődött az árja kék szemével,szőke hajával többezer éve, akiket megáldozhattak Kodályékkal, Vörös Oroszlánjával Románia állandó főszereplő Őrült Johannájával Halak szülöttként állandó világapokalipszis végrehajtójaként az összes renddel és zsidójával a halál világának, azzal, hogy utánuk következtek a Benkő emberek barna hajjal és zöldl szemmel, utánuk jöttek volna a barna szeműek, feltételezés szerint jöttek is Szepes Mária ördögük túlélő elmélete szerint, amivel megvédte a börtön gyilkosokat azzal az Adam Cadmoni ötlettel, hogy a gyilkosokat, feketemágusokat szerető családban kell fogadni, az embereket pedig le kell nézni és nem szeretheti senki sem őket.

Hát itt vannak a szőke, kék szemű árja gyilkosok, a Benkő emberek gyilkosai, égi koncerjével az Omegának, utoljára hagytak engem Vénuszként, amire többezer éve készültek előre. Az egész atlantiszi mágiájából összeállt vaskommunista és vallási Krisztusok népe atlantiszi feketemágiával vannak létrehozva, Koncz Zsuzsa kezdetével, akit én gyalázónak írtam le, hatalmas védelme engem szid miatta. Kávés szentek vannak felettük, emberformában vannak életbe léptetve, Vénusz születését várták.

Mohamed növényvédő népét, akik az esőerdőket is ültették vérontás helyére vakon élve a világban rejtőzködve megölték a szőrös reformátusai Markovics Erzsébet sátoraljaújhelyi kitermelésével és Tóth Erzsébet folytatással a szőrösei Szulák Andreának, amit háromszor hajtottak végre rajtam, hozva a nagyobbik lányomat a Vörös Oroszlános vaskommunisták által azzal, hogy vezessen engem Mohamed Istenként. Meggyalázta a Szabó családja a sátán népének világkönyvtár igazi tulajdonosának szaporulatával rám adva Lázár fekete ruháját, ismétléseként feszületeinek, tompalátásommal együtt a görög Istenek támadása óta végrehajtott világ történelmüknek, halállal a végén véráldozással kivonultak a megyéből, tisztítva az összes halálnépét Keletnek. A gyilkosokat jöttek feleségül venni a miskolciak májuskosarakkal, hatalmas ajándékokkal, hogy nekem fájjon, mikor látom, bár nem értettem, hogy nekem semmi sem jár közöttük.

Már az a vége volt, amikor Mohamed mostani népének formájára Európa lepedőjébe öltöztették a kommunista erdő népe tagját, Somot Révész Sándor cigánytelepével, együtt gyalázva minket, ahogyan feküdtem az ágyon eszméletlenül.


A narancs ózdi kormány kezdte a NagyPán Uniós központtal bíró Pszichografológiai Bertalan utcai berendezéssel születésem óta engem vérfürdővel mészároló 130 éves véráldozók népekkel együtt felvonultatását ismétlésben, tettük, elmebetegségeik végrehajtásával, ismétlésével a szocialista iskolának Godzsák Ildikó nevével Bajáth három utódjával a tisztátalan lelkeknek, mentek mind külföldre ekkor,mivel megszabadultak az állandó apokalipszistől.

Kálival állott fel a szocialista iskola, amikor Bartók Plusszt rendezve a vérváros cigánytelepe megtámadta ismét Sátoraljaújhelyt, berendezve Ének iskolának a Kodály iskolát, mint halálnépe a zeneszerzőknek, berendezve Tálas Julianna szappantisztító sorozatfilmekért felelős nevét kétszer, egyiket a zeneiskolában, átrendezve a temetőt neveikkel együtt, berendezve a megyei kórház Idegosztályát engem elmebetegező cigányaival a Feketevonatnak, melynek Urbán szerint vissza kellett volna menni a múltba, mint amiket előre megterveztek. Sipos Gyula saját főorvosuk nevét hatalmas táblával tették ki az idegosztályukra, összekeverve a cigiről tisztuló véráldozójukat Siposával az egyik farkasnak, akik jöttek hozzám a Tatárdombon, egyikőjük az Északban farkas formában lerajzolásra került.
Ekkor nyomogatták hatalmas erővel a szívmet, hogy énekejem Földanyaként, hogy Mama buzinak születtem Freddy Mercuri számát, gerincét bénították le a dala szerint, ettől ferdült el, de áldozóm volt Vénuszként. Kiabálták a szomszédnak, amelyik kísérete genyónak nevezett engem 1976. óta, hogy genyó, a feleségének, hogy leszbi, amik folyamatosan rajtam végrehajtották születésem óta a sorsukat, betegségeiket, mint genyó és Hunnia börtön szőke szövetség képviselői házasságban.

Amikor a média a ricsei cigányságát a Rákóczi térnek bevitte Sátoraljaújhelybe véráldozását folytatta az RTl Klub miskolci II-es elmeosztályával folyamatosan végrehajtva a könyveit a bibliai apokaipsziseknek, fókusz műsorában az engem mészároló atlantiszi feketemágikus erővel gyilkoló láthatatlan világot bemutatva Laczkó Bertalan utcai születésem óta engem áldozó polgármesterrel ismételték a hecskei névtárát a járványtemetőt átcserélőknek, Laczkó nevét legyekkel is berendezték Farkas és ide tartozó névtárával a már öreg véráldozóknak. Folytatódott a cigányság és a betegségek felvonultatása, melyek csonkító-bénító csapásként folyamatosan születtek meg, jótékonykodással a Pszichografológiai véráldozóknak, nem tudtam, hogy miért, hogy ezek hősei a Földanya mészárosoknak.

Orbán annak ellenére, hogy a narancs Bertalan utcai három gyerekes Vénusz áldozók közül van, végrehajtotta a világ Pszichografológiáját az Uniós központnak távol-keleti pusztítók apává tételével űrbábel létrehozása céljából az iker épületekkel megjelölt helyszíneken, végén dohányboltot vezetve be a feketemágiával cigiről leszokott vallásaiknak és miskolci vérből született tisztátalan lelkeknek azzal, hogy a cigi elmebetegség, a fasisztáé egyedül, amibe rászokatták az egész világot lírai karámjjával a nemi hadseregnek utcanépként.

Saját Mu betűjelből létrehozott véráldozó muzulmánjaik elöl zárták le szögesdróttal az országot, ide úgysem jöttek volna, mivel miskolci berendezéssel bírnak, miskolciak rendezték be Német hidegkék szemmel a német Uniós központot II-es világháború idején még a németek felszámolásával.

Már a narancsok emiatt a győztek,mivel a saját országukba nem engedték be a saját véráldozó Pszichografológiai patológiákat.


Káli Sándor miskolci Árnyékoskertje India lemészárlásában is részt vett, így vette fel állandó világapokalipszis végrehajtójaként a Káli nevet. Mivel az ének osztály Kodály néven lett berendezve aranyvilonkulcsos kék villámlás árja nyakkendővel, a cigány támadóim tudták, hogy a Kohut név árja. Schneider Hedvig Bródyval kezdett az ország átcserélésével áldozásommal Benkő angyalként, ott maradt a cigányokkal berendezett iskolában, jól élve hivatalsegéd kezdetével a világapokalipszisnek, pompom lányok oktatásával megöregedve vérből tisztulva és nemesedve. Az iskolai névtár neveit Istenes Bence és a többi név megjelenése idején ismételték a Pálokkal együtt, ismét ott járnak a politikai narancsokkal a születési kommunista időnél.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Románia a világ-Magyarország berendezője állandóan
  2018-04-19 12:23:38, csütörtök
 
  A csillagrend, mint egykori magyar nép földönkívüli hálózata egy hívásra érkezett a Földre többmillió évvel ezelőtt, amikor megtámadták kezdetben a természetet, ezt jelenti a zöld fű, amit svájci sapkásokkal, Rajz János rajzfirugáival folytattak végtelen apokalipszisében az ózdi feketemágusoknak, akiknek elmondtak mindent a világ történelméről Illés-Pisti csillagrendjei.

Emberek éltek a Föld minden részén, Románia állította az angyalokat feléjük, hogy őrködjenek felettük.
A családommal állították be a valóságot, az árja népét az első német nyelvű csapásuknak Kohutként, amit kitettek kakaskodó védekezés képpen feltételezés szerint kakas formájában a halál református egyházaikra, ennek volt köszönhető a mészárlás, amit saját vasnépe a család ellen elkövetett.

Ők voltak az énekesek és zeneszerzők, amit berendeztek a szocialista iskolában Kodály ének osztály kék villámlás nyakkendőjével, aranyvilonkulcsos hímzéssel, tehát tudták. Kodály többezer éve építette fel a halálvilágát tisztátalan lelkeivel a gyalázatból születteteknek Müllerékkel. Kodály Zoltán összefügg az árják áldozásával.

Unokanővérem árja utolsó, hallás nélküli lett Bíró berendezésében a Bírók névtárával a Pszichografológiájuknak, Hangya folytatásával Nagypán népével Ábrahám népének, utódként.

Öcsém Afrika Isteneként felfoghatatlan idő óta szenvedett Románia földönkívüli Piros Piri hálózatánál állandóan megszületve fényevéssel, amit rajtunk hajtottak végre ismétlésben is, Kupai Janikájuk helyetti nyelvcsonkítással Müller Péterékkel, folyamatosan ismételve Babilonja Kecskés és Farkas neveit sorsuk és tettük végrehajtásával, Bazsányi pulyaszeplősító bányászainak összes római egyházas feketemágusos korával együtt Malek amerikai teremtő szörnyetegével, Hunnia börtönnel együtt, aki szívinfarktusban megölte az egyszeri jóllakása után.

Bátyám Károlyiként Románia történelmét kezdetektől kezdve a családon dobpergő nyelve létrehozásával teremtett világként szív nélkül és érzelmek nélkül kezdték el kihűtve a szívét Német berendezésével az Árvay kommunista népnek. Az érzelem és szív nélküli teremtett világ csapás néven van feljegyezve az egész világegyetemben, ahogyan engem itt megtámadtak 1998-ban azzal, hogy cirill betűjével kezdtek az Oroszok teremtési történetének, ezért megölik saját magukat, majd mentek végig ismétlésben az Ázsia előtti Kupai embermészárosok tettein, sorsán ismét öcsém és az én áldozásommal, míg Károlyi utódai a Rákóczi tér Keresztesi pusztítójával tisztultak. Ezt az ágát is befejezte Románia, ahonnan áthozták Keresztesi Nellit ünnepelni az áriák felszámolását kakas frizurásokkal.
Egész Károlyi bibliáját végrehajtotta Lázár kezdetével Jeruzsálemének az összes halálnépével Ázsiának, tatárok tisztításával a Tatárdombjáról együtt a cseremisz pusztítókkal, református Illés világapokalipszisével összes vallásával a Krisztusainak Rózsák berendezésével feszületre téve engem mindegyeik Krisztusa helyett ismétlésben is Lázárékkal, pusztai vezetésével Mózes könyvének az egyiptomi kor fáraós kezdetével Szabó Erzsébetjének együtt a Hunnia börtönnel.

István szívét kioltották, hidegzöld szemű lett Németország emelésével bátyám áldozásával hajtották végre német Uniós központ építésével a vasfüggöny előtti miskolci Rákóczi tér folytatását, hiszen ezért volt a II-es Világháború, hogy megöljék az árjákat és a Magas-hegyi Isten népét a miskolci vas kommunista néppel, amelyik nekiment az oroszban lévő semmiről sem tudó vaskommunista kort velük együtt végrehajtóknak is. Szaturnus, a világ szégyene állandó feketeruhás vaskommunizmusával a világapokalipszisnek Koncz Zsuzsájával együtt és francia nemi csapásaival a Bertalan utcai Eifel toronynak Napoleon kártyaként, Földanya megtermékenyítéssel azzal a célból, hogy Mohamedet megszülettessék vezetni engem saját vaskommunista és vallási vastrágya vallásaik helyetti bárány áldozatként.

Utolsó csillag voltam földönkívüliként, nincsen több áldozat, embereket miattam ölték meg közösen így ahogyan vannak Világ-Románia néven, tort ülve temetésemkor gyalázattal és csonkítással, mindenféle sebbel, deformációval, hangelvétellel kivégzőivel Illés-Pisti szociális hálózatának, mint állandó temetőivel a világrészeknek.

Magyarnak hangoztatta a román média a vasváros népét szerte a világban, mely tisztátalan lelkek utazatnak, gazdagulnak, szépülnek, emberi formává válva többszáz éve tartó állandó gyalázatukban véráldozóként.


Románia állandó berendezése volt Sátoraljaújhely névtárával, a hét heggyel, abból létrehozott egykori idők Isteneivel, ezért nem volt szabad kiejteni sem Újhely nevét, mert megtámadtak volna mindenkit Müller Péterék, mivel egyik Kupaiék Oroszország szaturnuszi ideje előtti emberek birodalmát mészárolta le és árulta ki Bródy János sorozata alapján, másik halálvilágot épít folyamatosan a tisztátalan lelkek tisztításával hét fátyolként.

Szamosvölgyi polgármesterrel ismételték a születésem idejétől minket áldozó Heródes zsidó népének tetteit, saját szerepüket, uniós vívmányaival a Pszichografológiájuknak a Bertalan utcai névtár alapján, együtt mészárolva öcsémet a jegyzőnőjével Miskolcnak, amelyik bevitette mindenféle orvosi papír nélkül a borsodivánkai elmeosztályra Tűzkő Judittal Kupaiék kezdetéhez, Kecskés Emilhez, már kettőnkkel ismételve Babilon emelkedésével együtt lovagjaival a romániai elmeosztálynak lovagrendjeivel a pszichografológiai máltainak, rengeteg Mária búcsújával Müllerékkel az elmeosztályoknak, Ferences rendjeivel annak a Ferencnek, akit úgy rendeztek be filmen, hogy levágta a disznónak a lábát, úgy hagyta szaladni, amikor húsra volt szüksége.
Ferenc pápája a II-es elmeosztálynak Miskolcról ferencvárosi kiválasztottként még eljátszik egy ideig a börtön gyilkosok és a pár éve indiai cigánysághoz csatlakozó patológiák tisztításával véráldozással, mint migránsokéval Allah népeként. Mert az Al - lakozók után mindig az indiai cigányok lesznek az új honfoglalók. A migránsokat feltételezés szerint a vasnép vonultatja, bár Sorosék takarták le Európát lepedővel Gábor Zsazsák szőke legyeinek elindításakor gondolkozás nélkül, amiért engem megtámadtak azzal, hogy addig nézek ki valahogy, amíg meg nem mukkanok.

Szamosvölgyi még itt lakott, amikor ideköltöztem, majd befejezte Heródes népe felállását politikába, ekkor elment, jött helyére Urbán család Urbánok képviseletében a festőművészüknek.

Az újhelyi hét hegyhez létrehozott tűzistenek és Jézusok feltérképezése írásaim segítségével jelenti Románia történelmét.

A Magas-hegyre sípályát építettek, a mini kilátó talán még megvan, egykori Mici medvéé, amit Mici sapkájával Kis Manyiéknak rendeztek be, akkor ismételték a világ történelmét a hét hegyként.

Sátoraljaújhelyt megtámadta Miskolc, amikor bevonultak ide, járványtemető maradt utánuk, egy kriptával, ahol honvédok voltak puskájukkal együtt.
Az odaköltözött véráldozókat vitték oda lakni lakótelepek berendezésével a világapokalipszisből.

Miskolci néven indult az ismétlése köztem és Miskolc között, felakasztották a nagy fájára a temetőnek.
A temetői halottak itt vannak, velem voltak születésem óta, amiktől féltem, hogy járnak a kőfalon mások ijesztgetései szerint. A temetői halottak történelmét szappantisztító sorozatokban vonultatja Tálas Julianna bestia apácája sztriztíztánca kezdetével Kolcza Mária ufója egykori Romániának, többmiliós éves állandó sztriptíztánca berendezésével kör alakú helyiségben, mely mellett egy kis szobában egy brazil férfi ült, kínáltam neki két T jeles tálban készített tojáskocsonyát, hogy vegye el a szebbiket, melynek jelentését még nem ismerem, majd szappant akart adni, hogy mossam meg a kezemet, de nem fogadtam el egy függönnyel elválasztott mosdó helyiségben.

Játékboltot rendeztek be Koleszár igazgatójuk neve idejében a temetői halottak névtárával, mely be van rendezve Újhelyben Cseh Károly és Raffai Csilla főszereplésével.

Miskolc maga a világ összes baktérium bombája, atombombája, vegyi fegyvere, pusztító járványaival, kolerákkal együtt. Felfoghatatlan borzalmat műveltek Európa népével, mint Amerikával, Oroszországgal, ázsiai szövetséggel Ázsia központ berendezésével a Marx téren.

Sátoraljaújhely lakosai vérből megtisztultak, saját szerepeiket, tetteiket végrehajtották, szaporodtak, értelmiségek lettek, elköltöztek szerte a világba, jólétben élnek, aranyakban pompáznak, mint románai világapokalipszis állandó résztvevői Müller Péternek köszönhetően.

Még eljátszanak egy darabig az orosz vaskommunista Korea három utóddal megjelölt nagyra nőtt legyével, amelyik csapása a világnak a többi állatával együtt Romániának. Rasszizmus, ha valaki leírja, hogy állatok,árnyékok, patológiák, tisztátalan lelkek, stricik, börtön gyilkosok mészároltak le indiai négerekkel együtt, árnyékvilágával együtt Romániának miskolci berendezéssel, saját tette és sorsa végrehajtásával ninózó csapásokkal a vérben, hajkihullással, ez mind a romániai Földanya legyőzést jelenti. Minden politikusa a világnak a borsodi világ-könyvtár elméleteit képviseli, ahogyan már többször leírtam, apokalipszist hajtanak végre, mészárolva a miskolci Rákóczi térrel a láthatatlan világban, lakásokban a skizopren világkönyvtár kíséretével.

Románia megölte Kohut nagyapát 1961-ben, akivel naponta villásreggeliztem, majd sétapálcájával, amivel előadtam neki Német Lehelje számát a Bertalan utcai pszichografológiának utolsó ember áldozóként tisztulva tovább vitte a Holnapba lépők hatalmas táborát Rózsáival a sátánnak és II-es elmeosztálynak, valamennyi vallásával a Hunnia börtönnek és a perverzeknek, valamennyi névtárával a miskolci világ-könyvtárnak nemi csapásaival a vérből emelteknek. Átadott engem a romániai boszorkány Miskolcnak, mint vasnépének a tisztátalan lelkeknek Müller Péterekkel.

Állandó sátoraljaújhelyi világapokalipszis volt berendezve, addig is,míg mi nem éltünk ott, minket a németek vitte oda nácijukkal. Honvéd utcai kiadó könyveivel kezdtek most, ott laktunk.

Állandó a mexikói törpe Kati és népe kezdetével induló világapokalipszis mexikói esőistennel, T jeles futballal, Nápolyi Johannájukkal, mint Edóval Mezőkövesdről,már Vörös Oroszlánként az összes renddel, pusztítóval, antikrisztusával, avatárjával, farizeuseival, szadduceusaival, felfoghatatlan asztrológiás, horoszkópos kommunista népével a régebbi időknek a világ vallásaival együtt.

Állandó volt az összes Annája berendezve minden apokalipszishez, mint a Pusztai pipás egyik szereplője a misztikus Annájának, aki többször megszületett, de nem mehetett férjhez, volt Szaturnusz lánya is, amikor a jeruzsálemi templom kárpitja kettérepedt. Néma Kati néma tanúként volt berendezve, ez is egy apokalipszisét jelentette abból az időből, amikor némasági fogadalmat tettek, hogy senki nem beszélhet arról, mi történt Svédországban.

Állandó volt Erdős kezdete erdő népével együtt, övé az állatok serege, akik nevét a Bertalan utcai Pszichografológiai okkultista véráldozók felvették.

Pálok azért kerültek a Pázsitra, mert már befejezték a 130 éve tartó miskolci vérfürdőjüket, vitték kihalatni őket, akár mint a Keresztesi pusztító népét is elmeosztályra zárták a Semmelweis kórházba, amiért engem megtámadtak itt. Ez a család esküdött össze a Kohut családdal, nevünket tovább vive.

Elmeosztályokkal voltak és bábokkal berendezve mindig a világ történelmi korszakok egészen a Hunnia börtön megjöveteléig, megtámadta először az indiánok előtti emberi birodalmat Amerikában, majd Oroszország előtti emberi birodalmat, majd együtt a vasnépével Miskolcnak már Európát korszakok, történelmek végrehajtásával otthonaikban megölve a semmiről sem tudó embereket Vénusz állandó elmélete mellett atlantiszi mágiájával Hamvas Bélának.

Embereket apokaliptikus tagok szerint az amerikaiak nem áldoztak, Magyarország néven vasnép mészárosai már így jöttek vissza 130 éve magyar kislány áldozással a sátánjukkal, rózsakeresztes rend szörnyetegével, mert állandó a gyalázatos sorozatuk Soós névvel együtt. Innen már nem is birták tovább, engem mindenki hipnózisba tett.

Elégetésem után be lettek állítva a Tomi média hercegével a kékek, ledarálásra, utána jött volna a többi, amelyek sorsukat és tetteiket szerepeikkel együtt beöltöztetésemmel rajtam végrehajtották születésem óta. Az űrbábelnek Égi Jeruzsálem halotti világával tökéletessé válva nincsen szüksége földönkívüli hálózatra.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lengyel történelem Fenyővel történő ismétlése állandóan
  2018-04-19 11:50:09, csütörtök
 
  Fenyő Miklós születésekor kezdték el fenyőszárnyakkal engem ábrázolva az Észak-Magyarországban egy halott festője által Romániának megrajzolva, együtt Mary Zsuzsa angyal szárnyaival az egykori római egyház feketékkel történő legyőzése után a lengyel történelmet az összes római egyházas koruk ismétlésével, Krisztus feszületeikkel.

A lengyel történelmet emberek utáni világként annyiszor ismételték,ahányszor a Fenyő név felbukkant, Fenyő János néven Katikaként az összes Jánossal együtt a II-es elmeosztályával Miskolcnak, együtt Gyárfás Ágnes világapokalipszisével,aki ellen felhördültek páran,mert az összes Ágnese főszerepét a Pszichografológiájuk alapján rajtam hajtották végre, míg őt a bölcsész egyetem dékánjának nevezték ki az elmeosztályával, ahol bibliáját tanították a világ urának a bölcsészeknek héber nyelven.

Fenyőt viccesen mutatta be Friderikusz Sándor és Dömsödi Gábor 1971-es Rákóczi téri egyik hosszabbításában az RTL klub árja mészárosainak német központban valamennyi áldozómmal együtt. Fenyő emelte Szandi náci cigánytelepét az oroszoktól, amelyik főszerepét rajtam 1990-ben hajtották végre gyalázással, amit T. Asztalos Ildikó állandó kurvája hajtott végre Lázár népeként a szikszódi Szabadosné Éva három utóddal megjelölt főszerepében, mert meg volt jelölve és szőke volt. Meggyaláztak bábként már, ami azt jelenti a világ urai mellett az összes feketemágus lírai karám hipnózisában, hogy egy helyben ültem, vagy álltam, amit mondtak, végrehajtottam. Nem tudtam nemet mondani, ellenkezni, elmenni onnan, ahová vittek. Francois, afrikai mérnöke a franciáknak volt idetéve a vörösöktől a biblai apokalipszisükhöz saját sorsát rajtam végrehajtani, amelyik azt mondta rám, hogy én beteg vagyok, mindig a bibliájával járt az osztályokra. Párzott Tisza és vezérkara jelenlétében a Talizmánban Évával, ezt követően került sor az én megáldozásra Éva sorsaként, azzal, hogy büdös volt Francois. Hogy én büdös ruhákba járjak, nyomorban kellett tartani engem, ne teljen öblítőre - két hónapja vettem először a minőségiből, ami a tisztátalan véráldozóknak jár 130 éves bevonulásuk óta -, Evrika mosógépe az ötszáz forintos szerencsi mozdonyvezetőjüknek, aki kivette a Révész utcai lakást albérletbe, de nem fizetett semmit, sorsaként a II-es Idegosztály újságkihordójának, nevét sajnos nem tudom, állandóan ismételték, aki feketemágikus erővel lábakat gyógyít Jézusnak híve magát. Még 1995-ös kivégzésemkor is a sorsát hajtották végre, együtt azzal, hogy írassak fogamzásgátlót, mert még nagyobb borzalmakra készültek. Ez már a médiája volt az egésznek, ahogyan ekkor feálltak, hogy tort ünnepeljenek a miskolci Rákóczi térrel. Ekkkor ismét a lengyel történelemhez értek, Gyárfás Ágnes nevét vitték tovább a médiájukba együtt Fenyővel, bezúzva az összes megjelent rajzát a romániai halott festőnek, megtámadva mindenkit, aki látott szépen, hallotta a hangomat, meggyalázva a varjú és turulmadár és dr. Melion József személyében, mivel végig tudta, hogy mi történik, saját feleségének a népe ismételte születése óta a média áldozását kivégzőgépeként a Pszichografológiának, amit ekkor Orbán Viktor és stábja aláírásukat kitéve elölről kezdtek, az összes okkultista véráldozó sorsával és betegségével.

Szikszón a szikes szó a pusztában jelentésből berendezve állandó főszereplői a náciknak, eleven kutyákat Jehova élő lelkeiként dobáltak dögkútba, amit szagoltak valamennyien, mert bűzlött, fejük felé tették a Napisten turulmadarának szobrát valamiért, amit békesség virágként hajtottak végre az áldozásommal, amiért Vona a ricsei elmeosztályával, mint nácikkal kisajáította magyar sújtásos ruhákba öltözött cigányokat üldöző elmeosztályával a turulmadár szimbólumát, ami égiszében az állandó hullaszállító székely Hunnia börtönt rendezték be tulipános jelei mellett a turulmadár népének.
Pálffy sántájaként a Bertalan utcai tíz emeletes apokalipszisének ebből vett családi házat, emelkedtek valamennyien, születésem óta áldozva maga helyett, mint amivel véráldozásuk végtelensége magyaráztatik, hogy vérből és gyalázatból nemesülnek, jött volna a nagy feltámadása az összes véráldozónak és betegségnek, mint az idegbeteg Gyurcsánynak a római egyházával Miskolcnak űrbabel felettessel.
Szikszó könyveit fertelmes történelmükkel együtt a Bestia apácáival az adventistáknak Tóth néven kezdve állandóan a saját sorsukat és tetteiket az ózdiak ismételték 1998-tól folyamatosan, az egész város könyveivel együtt, melyek alapján mentek Holocaustot és szabadságharcot ünnepelni, tovább folytatni a véráldozásukat.

Gyerekkoromban kezdték a lengyel történelmi az újhelyi Magas-hegyből létrehozott Magas-hegyi Istennek, valamennyi népétől elpöröltek, valamennyi feszületese a Jézusainak én voltam, dalaikat megírtam. Ez lett volna a fenyőfa története, ők nem tudták, hogy eredetileg Íriszé a fenyő, akinek az igaz történelméhez érve az arcom beállításával a miskolci Írisz elmeosztály megtámadott mindenkit, mert nekik saját kitalált, előre megírt történelmük van, amiből világ-Rákóczi tér jött volna létre vatikáni központban, székesfehérvári feszületével Romániának Fehér Anna berendezésével. Az indiai Fehér nevet felvett számozott utcákba költöző cigányokat a város tisztulása miatt, tisztulva saját cigánytelepétől, akikkel csonkítottak, gyaláztak, elválik, bár együtt ítéltetnek meg.
Ezért kezdtek azzal, hogy én vagyok a kurva Ágnes főszereplőjük helyett a pszichografológiából, azzal, hogy megrántották a lábamat egyből születésem után, mert ezekből lettek volna a tökéletes népek, állandó véráldozással nemesedve és emberré válva. Ezért a végtelen időhúzás politikusok és celebek kitermelésével.

A lengyel történelem része volt a feltételezés szerint elégetésével együtt a megírt történelemnek Észak újságjaiban megjelentetekkel együtt a Pszichografológiai ózdi feketemágusok Látóköre által a Farkas és bárány 130 éve is ismételt sátán népe legyőzésével együtt,amelyik nézett ki a bal szememből, egyszer megtámadta dr. Melion József aranysast, aki állta a támadást, erősebb volt a sátánnál, mint világ egykori uránál.

Hatalmas égig érő szellemvilággal jött Románia a rajzok szerint a Fenyő áldozás lengyel történelmét végrehajtani rajtam, vasfüggönyben beállított Poór Péter Feketevonat lírai karámjával, amik feketemágiával győzték le a római templomát a Magas-hegyi Istennek. Sajátja a narancs háttérben a lírai toll, az ecset, a gitárral együtt, Heródes pálmajeles Antológia Humanás el nem égetett könyve szerint megmaradt Noé bárkás özönvíz óta létbe léptetett gazdag zsidó népével, amik Vénusz gyalázással vártak többezer éve készülve a fogadásomra azzal, hogy egyetlen férfi sem lesz addigra.
Az Északban megjelent óriás szellemvilága rajzai miatt megölték a nagynénémet utolsó angyalaként Romániának.

A lengyel történelem része volt a húsvéti bárány is, ekkor értek a halál 13-as kártyájához 1995-ben Húsvétkor, feszületre tettek engem Jézusként. Tehát a Tarot világa nyitott halál 13-as kártyája után jön egyből a debreceni biblia és a jehova biblia trianoni darabokra hullott apokalipsziseként az összes szereplőnek, ismét megtisztulva a pusztítókkal együtt.
Lengyelországnak is volt kisdede Máriával, ez Melion volt, hatalmas lények állottak ott köszöntőnek, meg a kétszarvú hamis próféta két szarvval ábrázolva, a többit vissza kell nézni, mint a fehér házak sorozatot órával, feltámadással, hogy mire készültek.

Románia ölte meg állítólag Kohut nagyapámat 1961-ben, átadva engem végleges lemészárlásra Miskolcnak, amik körbe járnak azóta véráldozással szaporodva a világ egykori történelmi korszakain, politikusokat, sztárokat téve szerte a világban cigány kivégzőkkel és értelmiség legyőzőivel.

A Magas-hegyi Isten népéből ketten maradtak, két ország, miskolciak számolták fel őket. A Magas-hegyi Isten segített engem állítólag mészárlásaim alatt.

A többi hegy képviselője pusztítójával a Sátor-hegynek él, de végig nézték a mészárlását a vasnépnek minden korával a négereknek Indiából, mivel velük hajtották végre Várkonyi könyvét, hogy embereket nem lehet teremteni az egész világon motorosokkal bemutatva Orsós cigányával Vénusz áldozó családból Orbán kerékbetörésre szántan, rajtam végrehajtva előre kitervelten sorsát és főszerepét.

A római egyház egy kora volt a világ történelemnek Magas-hegyiként, megengedték nekik, így lehet mondani, hogy aztán majd legyen mit felszámolniuk, mint teremtett világukat.
Már a Koporsó-hegyből megléte ellenére a Halotti-hid halál népének itt van Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójaként saját sorsát, főszerepét kivégzőgépeivel rajtam végrehajtotta Dávid néven eltemetve engem 1972-ben. A Kopaszka-hegy valamiért fel lett gyújtva, feltételezés szerint a Kőkor kő nevekkel került belőle világapokalipszishez berendezésre Kővári név kezdetével, Frédy és Béni kőkorszaki szakik bevetésével világ kezdetének, de ők állítólag embereknek nem ártottak.
Sőt, a II-es elmeosztályukon fel voltak háborodva, hogy engem elmetegként kezeltek a betegek az odatett pszichiátereikkel együtt, nem tudtam megmondani, hogy kínzása alatt állok Új-Kígyósi pszchiátererük elmeosztályának, kivégzése alatt vagyok a tik sem vagytok magyarok cigánytelepnek Bodorné Ágnes sorsaként születésem óta az összes Ágnesével és Annájukkal együtt a világ állandó apokalipsziséből. A lírai karám tagjai azt mondták, hogy én majd rájövök arra, hogy miket írtak versekben. Rájöttem, de elmebetegeztek engem, amikor ezt megírtam, meg kértem segítséget, hogy Miskolc könyvein mennek végig, már írni sem tudtam, csak ültem, írtam, számban a cigivel, ami mindig leesett a padlószőnyegre, meg a combomra, nem volt pénzem cigijére a feketemágusoknak, így szoktatták le a cigiről a Pszichografológiai utcai okkultista véráldozóit.

Tehát ezt jelenti a pszichopata, mint József Attiláról is ezt tanították, hogy saját sorsát, szerepét, tetteit végrehajtja, leírja, lerazolja, amiből él, le is írja, hogy más arcában mossa magát. Különös elmebetegsége ez Vass Tiboréknak, haladva végig a kiadott könyveiken, például a Heti hetes könyvét esernyővel őket ábrázolva a Herman Ottóval együtt rendezték be könyvbemutatóként 1992-ben még, de már akkor mind megáldoztak engem árja németként, mivel így kezdtek az utolsó Benkő angyal folytatással 82 éve már és az utolsó árja német családdal két színész beállításával 1980-ig, Benkőt talán 1995-ben számolták fel ismét anyám születéséhez érve, itt kezdtek elölről Benkő Lajos angyal mészárlást, ismételt csapásával a számnak bekiabálásával a médiájuknak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyelvvizsgák költségei az ózdi cigánytelep kormányánál
  2018-04-19 11:35:16, csütörtök
 
  Én egy éve küzdök az engem születésem óta lemészároló, meggyalázó, megcsonkító Hunnia börtön által szándékosan cigányságnak átadó cigánytelepe ellen az ózdiaknak, amik nyelvi támogatást adnak az űrpusztítójuk által folyamatosan hosszabbított rendszerváltás néven kezdett nyíregyházi központjuk Keletes feketemágus költőivel folytatott felmentő seregnek nevezett vérből született utódok, harmadik generációjának nyelvi támogatását. Tisztátalan lelkei a bibliájuknak egykori romániai vasnépként, állandó kommunista és vakáosznak nevezett vallási perverz elmebetegekkel végrehajtott rajtam születésemkor megtámadva az egész világon emelt új missziójának a római egyháznak. Külön vannak a református elmebetegei Miskolcnak, amik szintén új missziót végeztek Afrikában, az egész világon, külön vannak Müller Péter római egyházas léleknek magukat nevező hét halálfátyol világ létrehozói és építői spiritisztáival a világnak, földönkívüli népével a halálvilágnak, amik meg is szólaltak, hogy ők a világ vezérkarát jelentik, a világ érdekében tevékenykednek, mint a Prejádok.

A Földanya áldozó romániai ózdi cigánytelep a világ összes apokalipszisét rajtam Katalinként végrehajtotta feketemágusaiként a fekete kereszten hét rózsás földönkívüli hálózatnak sátán világ-Magyarországával a trianoniaknak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 52 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 901
  • e Hét: 5765
  • e Hónap: 12006
  • e Év: 64272
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.