Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Kohut Katalin: Halálos csók
  2014-03-16 23:34:17, vasárnap
 
  Kohut Katalin: Halálos csók
Kandinsky festményéhez

A sárga halál és a vérföld
képviselete a Világ fölött
csókra vágyva összeborul.
Óriások ők, rettentők,
kíséreteik fekete madarak.
Az apokalipszis lovasai
száguldanak alattuk,
s míg eljárják az embereket,
lírai karámjuk, zenészeik,
festőik futnak az Idővel.
Haláluk nem akadálya
a születésüknek.

2014. március 16.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Meg fogok fulladni a csapások betegségei miatt - Sátán
  2014-03-16 22:27:28, vasárnap
 
  1986-ban Csernobilkor legyőzött a zsidók Sátánja. Nyakamban van körben, meg a fejemben, elfelejtettem mindent egy pillanat alatt akkor.

A Rákóczi tér a menhellyel végigment az összes elmbetegségén a csapásoknak az egész világon.
A csapások betegségeit már 2004. óta folyamatosan diagnosztizálják, azelőtt sem járni, sem beszélni, sem mozogni nem tudtam, annyira legyilkoltak már ismétlésben is a Bertalan utcai csapások, ekkor a Rákóczi tér anyám sorsát ismételve megcsonkította a fogaimat, majd közölte a megyei kórház betegjogi biztosa, hogy ne mutogassam magam az emberek előtt így. Fog nélkül ember nem lehet, az ember maga az egészség, nincsen múltja, jövője, csak egyszeri élete. Fog nélkül csak dögök, a Gabik, mint fogkiszedők, a Rákóczi tér, mint fogkiszedő, a Keresztöltés népe, mint fogkiszedő, s rengeteg fogcsonkítója a fogorvosok kíséreteinek, lyuggató legyeknek lehet.

Mivel folyamatosan jönnek a börtön és csapások betegségeit rajtam végrehajtani, már rengeteg gyógyszert szedek, ezek a gyógyszerek a Sátánra a nyakamban olyan hatással vannak, hogy már fulladok meg. Nyakam hatalmasra dagadt. Kémiai anyagot ember nem szedhet, ezt tudták még a régi nem ember gyilkos orvosok.
Meg fogok fulladni, már alig kapok levegőt, nemcsak a tüdőmet szorító pusztítójától a Lila kocsmának, meg a szívemet szorító Rákóczi téri szörnyetegtől.

A megye a börtön könyveinek, csapások elmebetegségeinek, reformálásuk idején skizopren refrénként végrehajtott könyvek egymás utáni ismétlésekor betegnek nyilvánított a születési kezdeteim berendezettjei és a politikusok helyett. Majd kimondták az ítéletet, hogy betegnek lenni mindenkinek joga van, vagyis a Rákóczi tér születésem óta Zoltán Erika népével elérte a célját, hogy én is fizikai betegségekben szenvedjek, mint amik őket jelentik ember gyilkosságból született betegségekként.

Minden született betegsége miatt az ember gyilkosoknak támadtak születésem óta.

Nem szedhetem tovább a kémiai anyagokat, ki kell szedni belőlem a sötétkapus dögöket, melyek a reformátusokat viszik el, mint Gabikat, sorsuk végrehajtása után. Méhemben a Rákóczi tér gyalázata Japán helyett, gondolom, ez lett volna a sorsa Shuszterné Yoko Ononak, Pszichografológiai nemi csapás. Patkányokkal és csótányokkal kezdtek, alkoholistákkal, drogosokkal végeztek emberek gyilkosságában és áldozásával Tűzkő Judit nemi csapásával az elmeosztályoknak a vasbabilonosok közül. Valóban erős Toldi a vasipari szövetkezet emberhez méltó iszonyata Borsodnak és a médiájának.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Adventi és missziós berendezés szerte a világon
  2014-03-16 22:15:06, vasárnap
 
  Az adventi berendezése a Bertalan utcának Tóth névvel kezdődően szerte a világon megtörtént. Itt mindegyik berendezve volt annak ellenére, hogy Visnyei László Gondolatok a könyvtárban világ könyvtár felelős elhagyta a megyét, Pestre költözött, befejezték rajtam a börtön és a világ könyvtárait, Visnyei László büntetlenül elmehetett. Az adventi könyvek az összes vallást jelentik, köztük a Vörös Oroszlános fekete árnyékvilágot antirkisztusokkal, Pszichografológiájával az okkultistáknak, mely itt a két utcai berendezést jelenti, min folyamatosan körben járnak.

A mormonok Amerikában adventi sorozatból erednek, mint az utolsó küzdelem new yorki kutyái és sátánistái is. Nyugodtan élnek, mint az összes ország Európában, kezdve a német zsidókkal születésemkor, folytatva a franciákkal, spanyolokkal, angol kommunizmussal, nemesekkel, királyi családdal, minden országával Európának, Amerikának, Ázsiának, Ausztráliának, ahol a zöld kislányokat autóvá alakult ufók szállítgatják.


Itt akarja Magyarország lezárni a világ összes történelmét, amit Miskolc berendezett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Princz Gábor árnyékmedve, Malek Pszichografológiai elme
  2014-03-16 22:10:47, vasárnap
 
  Itt van nálam 1991. óta Princz Gábor postabankos medvéje, amiből emelkedett, életét végrehajtva a családomon. Későbbi társa a miskolci II-es elmeosztályról Malek Andrea rendetlen halakja a Pszichografológiai nyolcvan éves ember gyilkosoknak, már 46 éve engem áldoznak közösen.

Toldi Vasipari Szövetkezetet üzemeltettek Toldi Máriáék vasfüggönyösöseivel, amik emberhez méltó sorssal kezdtek nyomorultként levegőn tartva minket, ruha és mindenféle emberi feltétel nélkül. Malek 1968-ban Halakként megszületett az elmeosztályról a Pszichografológia megváltójaként, már a kezdeti nemes báró B. Egon lánya, Ágnes félig cigány, félig nemes sorsát folytatni. Ágnes bútorboltjávak az Okos Miskolcnak a szomszéd Okos Kati náci hosszabbítása a Rákóczi térnek nevéből valamennyi Ágnes kiválasztott Ágnes asszonyként, a születési kezdetem is egyből a Rákóczi térrel. Most ezek osztogatnak laptopot az egész városnak, a cigánysággal idehozott náci okos Katit ismétlik, hajtják végre, a Rákóczi téri megöregedett, megtisztult asszonyok kapnak laptopot bérbe. Én nem veszem át, én nem vagyok Rákóczi téri csapás, még akkor sem, ha ez volt a születési kezdete anyámnak egyből fogtalanításával a Rákóczi térnek Bodor Keresztöltés Pszichografológi csapás maitt.
Okos Katit a cigányság hozta a Bertalan utcai Keresztöltés 1971-es hosszabbításához a pók népének férjnek. Ezért kap a cigányság a Rákóczi téri megöregedett anyám és én gyilkosaim kíséretével laptopot.

Princznek a férfiassága kevés lehetett a táguló dög eredettel bíró Maleknek fekete árnyékvilág formájával, ezért a Nagypán felettese jógázás közben 1995-ben megtámadott szexuális a földön, kocka fekete négyszög szemmel van a láthatatlanban, így menti a szülöttjeit a szörnyetegeknek, okkultistáknak.

Malek sorsát 1997. óta ismétlik, azóta három gyerekessé vált az ember gyilkos a töibbi elmebeteggel együtt , s folytatta a nagyon erős vasbabilonos Toldi Mária emberhez méltó sorsának történelmét ismétlésben a Bertalan utcájáról Miskolcnak.

Liptai Klaudiát és Szulák Andreát nálam lévő csapások betegséget végrehajtó elmeosztályával várja a megyei kórház áthelyezettjeivel a jelenlegi Semmelweis dögjei közé dr. Tűzkő Judit. Oda tartoznak.

A Rákóczi téri Szörnyeteg koporsója Dávid Mónika misztikus szörnyét csak leégetni lehet rólam, ezek elmeosztályát jelenti az egész megye a médiájával együtt Romániának.

Valamennyi maffia, börtön bűnöző, buzi, leszbi, Rákóczi tér, valamennyi zsidó nép és vallás közös neve a megmentett Rima Jeruzsálem. Helyettük támadtak meg a cigányok és a menhely biblia olvastatással, ez világ végi begyűjtés volt, utána szállították le az elmeosztályokat, ezek a multik is.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 248
  • e Hét: 5112
  • e Hónap: 11353
  • e Év: 63619
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.