Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Kohut Katalin: Kiáltás gyászénekért
  2014-03-04 19:17:02, kedd
 
 



Mikor megláttam őzike barna szemeid,
vidámságodra rácsodálkoztam,
kapott jólét-e, vagy ajándék,
ezen percig sem gondolkoztam.
Természetessé vált, mindenki boldog lehet,
tőlem ellopják a szerelmet, szeretetet,
sem munka, sem tanítás nem járt,
zenélő énekhangom sértette a médiát.
Fölöttünk tisztul az ég,
bár hosszú, végtelen lett mesém,
iszonyatos bosszúért kiált az ég,
lesújt talán a kioltott életekért,
s kiáltják a háztetőkről is
hangosan a Világ gyászénekét.

2014. február 4.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Coca cola Főnix és Időjelek Sziget fesztivál Müllerékkel '95
  2014-03-04 16:13:16, kedd
 
  A sátánisták az egész világon az Időjelek hosszabbítását, világ végi jeladását a bermudás Szulák Andrea fekete világa feltűnésének - elme támadott miatta rám, mert tágul-szűkül a dr. Tűzkő Judit elmeosztályának csapása Vass Tibor Időjelek sorozatának csapásai közül Miskolcról -.. Coca cola jeleivel egykori Szelep hosszabbításnak 1972. óta van megjelölve az egész világon a népe a nyomorultaknak, amik az embergyilkos vasfüggönyös főnixes szentháromsággal induló anyám apjának sorsával kezdtek születésemkor Bogi-wogi klubbal, az ortodox és zsidó szakállasokkal történelem ismétlést végtelen apokalipszisként. Minden együttes belőlem került felállításra, emberek áldozásával.


A Sziget fesztivál szervezői és ünneplői az emberek megölésének, mint rajtam felállított elmeosztályok képviselői nem mentek vissza a börtön elmeosztályokra, mert a börtönnel együtt vannak, együtt is indultak.

Győzelmüket ünneplik a menhelyi Müllerrel 1995-ös Nagy Anna vörös oroszlános halott helyetti támadásom óta, mióta Illés apokalipszisük szerint darabokra hullott varjús színhez érve az összes biblia és valamennyi könyve a szerepjátékosainak a Zöld Medeiának, amik református karmikus ezer éves állandó szerepjátékosokat jelentettek, szerepüket rajtunk hajtották végre könyveikkel együtt. A Föld-anyás maja margartétás festményük szerint a hatvanas években kezdték el a lírai karám írói, festői és gitárosai együtt az orosz Kék csillaggal és az amerikai pálmsúlyos zsidókkal az emberi áldozásomat a börtönnel, ezt ismétlik itt majdnem húsz éve gyalázatával Dávid Mónika hosszabbításnak 1972. óta Szörnyeteg koporsójával, amik folyamatosan gyaláztak a Rákóczi téri tisztulókkal együtt, így mentek el a szeretetben élő nemi csapásai a Magyarország felszámolóinak és meggyalázóinak külföldre, ott élnek jólétben, isznak, gyalázkodnak szerte a világon. Ezek Keller Dezső zsidói is, valamennyi együttesével a vasbabilonos lírai karámnak.

Főnixnek ellensége most csak írásban volt meg az Anna felébredése egykor általuk megöltek daljátéka szerinti Mici Mackós Anna népe.

A Keresztöltés fogtalanítással jött meg az Európai Unió Pszichografológiájából hozzánk. Ekkor születésünk után Balogh fogorvos közölte, hogy a gyerekek elviszik az anya fogait. Igen, a Rákóczi térét, mert oda születnek meg, születésem óta ezért támadnak a Rákóczi tériek, én lettem a barna Katalin Keresztöltés és Bagoly is egyben születétésem után, egykori egyiptomi Innin termékenységi Istennő, akit halálra ítélnek, ak ár Íziszt sumer, vagy egyiptomi korából Cseh Károly Kelet lírai karám vasfüggönyös elmeosztályának,amik helyett a Bertalan utcai kíséret 1991-ben kivégzett az Idegosztályon egyikük helyett, nemi támadójával, szellemvilágával Maleknek a Pszichografológiából és Zoltán Erikának a Zöld Medeiaból, nem is tudtam védekezni kettejük ellen. Nem hiányzott Dávid Mónika hosszabbítása. Ezek valamennyien nyomorultakat j elentenek, a Zöld Medeia már kilencven éve Gábor Zsazsával indult.

Meggazgodott a Sziget coca cola rendezőgárdája az emberek gyilkosaiból.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1995-ben hangom elvételével emelt multi bankok
  2014-03-04 13:52:50, kedd
 
  Szív küldi szívvel énekelő emberek ellen kezdték a slágeresek Kovács Erzsiékkel hetven éve az apokalipszist, a belőlem emelt Táncdalfesztivál vasfüggönyös elmebetegei és énekesek, együttesek főnix fekete éjszaka világ végére várói az elmeosztályokkal, orvosokkal kibővülve valamennyien emberiség ellenes tömeggyilkososok, beleértve azokat, akik a szüleim házasságát létrehozták magyar és német ortodox és avantgarde zsidókat.

A multik Nagy Anna helyetti Vörös Oroszlános főnix kommunista korait követően alakítottak Csepregi Éva helyett a hangom elvételével bankokat és üzleteket. A Reifeisen bank tönkretette az emberi családomat a behajtási elmeosztályl eos cégével együtt, nemcsak belekeverték az embereket az apokalipszisükbe, a szerepjtáékosok, mint Pataki Attila Miskolc Herman Ottós csapás és többi gyilkos miatt embereket zsarolnak, támadnak, nyomorba döntve. A Reifesein bank tette iszonyatos, leírni sem lehet bűnét az emberek ellen.

Határolják el az embereket az apokaliptikus szereplőktől és nemi csapásaitól az apokalipszisnek, ami itt Rákóczi teret jelent, születésem óta támadva minket, hogy tisztuljanak, itt ülök, fekszem, haldokolva évek óta Dávid Mónika Rákóczi téri Szörnyeteg koporsója iszonyatával a derekamon, melleim alatt, hátamon végig a cseremisz pusztítójával a börtönnek, bennem a média suttogó tágítója a szőkéknek. 1998. óta az 1972-es Dávid Mónika Rákóczi tere helyetti temetésemet rendezik Zoltán Erika Zöld Medeia megszünésével együtt, a Lila és Kata kocsmai alkoholista és kávés kommunisták, coca colával megjelölt Szelep üzleteinek felszámolását az én áldozásommal. Már itt csak ezek a boltosok vannak és hangom elvételével emelkedett multik, a többiek elmentek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Avantgarde Bizottság ortodoxokkal, zsidókkal, Kokoval
  2014-03-04 13:41:27, kedd
 
  Lendvai Ildikóval kezdődött az ember áldozása az avantgarde zsidóknak és az ortodoxoknak a Metro szentháromság tagjával emberek megáldozásával, anyám és apám házasságának megkötésével.

A Bizottság ellen ezért szólalt fel Lendvai Ildikó prostituáltja az egykori debrecenieknek, akit mint írtam már, kőzsegi tartózkodása alatt az öcsémnek iskoláztak be, mert az apja állítólag a zsidók szerint megszégyenítette, mert mindig más nővel mutatkozott. Mivel az alárendeltnek gondoltak emelésével kezdtek, mint a gyogyósokéval, bolondokkal, elmebetegekkel, így lett politikus Lendvai ildikó világ ellenes apokalipszisből.

Az emberek megölésével megöregedett Ildikó kiválasztottja a Bertalan utcának ismétlésben Müller Péter megmentésével megmaradt, bár zsidó nemi csapás lett volna.

A Metro ortodox kezdetéről nincs mit beszélni, szerb és orosz főpap ortodoxaival kezdődött anyám és apám házassága, amit anyám letakart lepedős asztalával ismételtek az én férjhez adásommal egykori reformátusok paraszti családjához fazékkal az asztal közepén Koko művésznővel. A többi figurát, vallási képviseletet nem ismerem fel a fotóján a rock-évkönyvnek.

Metro pulyaszeplősítő Zorán Sztevanovits-csának sorsát a szombathelyi Tóth pszichiáter ismételte itt 2001-ben, akkor jártak a születésem utáni időkben az elmeosztályaikkal. Nagybátyámat ezért megölték, akit túsznak hozott Miskolc városa a Martintelepre.

Orbán Viktor a zsidó Íziszes 1977-es kezdettel kezdődött ember gyilkosság, sőt világgyilkosság szentháromsággal kezdődő apokalipszist végrehajtó szerbekkel ősi kereszténységet vél felfedezni, ahelyett, hogy az ortodoxokat, mint az orosz főpapot megbüntetnék ember gyilkosság miatt. Orbán a Szentháromságból lett emelve állítólag a média szerint, mint nyomorult a románaii alkoholisták és tolvajok képviseletében,, melyeket húsz éve hoztak át ide.

Orbán Viktort a vasbabilonos zsidók tették kormányra majommal és társaival, mint Időjelek nyomorultjaival ember gyilkossággal, értelmiség összezúzásával, nemi támadásával a Zöld Medeiának tolvajként.

A RMDSZ áthozta ide a Vörös Oroszlános Nagy Anna kommunista végeit, amik ismételték az újhelyi zsidó ktsz szalagjainak névtárát, így került ide a román Csomós Katalin orvosként a többivel együtt.

Nem hagyta abba a főnixes Csepregi Éva bárányos népe a Vörös Oroszlános kommunizmussal kezdődött egyházak emelését, ismétlését a történteknek.

Az öcsémet Lendvai ildikó zsidói és ortodoxai megölték azért, hogy a prostik politikusok legyenek a fajtalankodó néptől. Megtisztult Lendvai, mint a borsodi Rákóczi tér.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 366
  • e Hét: 5230
  • e Hónap: 11471
  • e Év: 63737
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.