Regisztráció  Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/45 oldal   Bejegyzések száma: 442 
7 fontos élettapasztalat, amire az iskola nem tanított meg!
  2017-10-12 23:21:12, csütörtök
 
  Sokan nosztalgikus hangulattal tekintenek vissza iskolás éveikre, hiszen itt köttettek az első barátságok, itt történtek meg az első csalódások és itt tanítottak tanáraink számolni, olvasni. A tudományok és az alapszintű ismeretek mellett viszont ritka az az iskola, amelyik képes valami plusszal útra engedni diákjait.
A mindennapi élethez nélkülözhetetlen pár olyan képesség, amit még az iskola sem képes megtanítani. Ezeket a képességeket, tapasztalatokat leggyakrabban a saját bőrünkön, a saját hibáink árán tanuljuk meg:

1. Az iskola nem tanított meg arra, hogy a pillanatnak élj!

Az egész iskolai élet a rendszerre és a rendszerességre épít, minden egyes perce előre meg van tervezve, úgy a tananyag, mint a szünetek és órák sorrendisége. Ebből az ütemezett világból nagyon nehéz kiszakadni, viszont meg kell próbálnunk. Ne rágódjunk azon, ami a múltban volt és ne aggódjunk azért, ami a jövőben lesz, csak próbáljuk meg a most pillanatát kihasználni.

2. Az iskola nem tanított meg arra, hogy merj nemet mondani!

Az iskolai rendszer szerint a diák köteles betartani a tanító, tanár, pedagógus utasításait. A tanár határozza meg, hogy melyik padban ülhetsz, hogy mikor írj, mikor mehetsz haza. Ez gyermekkorban még teljesen természetes folyamat, hiszen a kisgyerekben ki kell alakítani mi a helyes és mi a helytelen, viszont felnőttként már jogod van hangot adni valaminek, amivel nem értesz egyet, vagy nem tetszik, és ezt bátran ki is kellene használd!

3. Az iskola nem tanított meg arra, hogy kövesd a szíved!

A szív mindig tudja, mire is vágyik, de az iskolai szabályok ellehetetlenítik, hogy akkor és azt tegyük, amihez kedvünk van. Biztosan sokaknak ismerősen cseng: ,,Addig nem mehettek ki szünetre, amíg..." Ezek a korlátok képesek még az iskola befejezte után is bennünk maradni, ezért figyelj a szívedre, és ha kedved tartja, hogy például az egész napod a parkban töltsd, akkor tedd meg!

4. Az iskola nem tanított meg értékelni az érzelmeket!

Az érzelmek kifejezése és észlelése roppant fontos, hiszen ezáltal kapunk és adunk visszajelzést a környezetünkben lévő embereknek. Az iskolában gyakran rossz szemmel nézik a sírást, vagy a düh kimutatását. Pedig érzelmeinket kifejezni a legjobb módja annak, hogy egy adott problémával kapcsolatban megkönnyebbüljünk.

5. Az iskola nem tanította meg, hogy hogyan bízz magadban!

Az iskolában mindig voltak segítő kezek, ha elakadtál valamiben, ezért ha nem tudtad hogyan tovább feladtad és rögtön segítséget kértél. Az élet nem ilyen egyszerű, ki kell tartanod, és fel kell találnod magad még a legreménytelenebb helyzetekben is.

6. Az iskola nem tanította meg hogyan fejezd ki a nem egyetértésedet!

Habár manapság egyre többször alkalmazzák a tanárok azt a módszert, hogy vitára bocsájtanak egy-egy témát a diákok körében, mégsem kap a diák elég teret, hogy kifejezze, ha valamivel nem ért egyet. A legtöbben képtelenek függetlenül gondolkodni, és nem tudják megkülönböztetni, hogy mi az, ami valóban jó nekik és mi az, amit csupán mások tartanak jónak.

7. Az iskola nem tanított meg arra, hogy hogyan létesíthetsz hosszú távú kapcsolatot!

A szerelem az élet azon területe, ahol az ember leginkább a saját kárán képes tanulni. Diákként lehetnek rövid ideig tartó, kezdetleges kapcsolataink, diákszerelmek jöhetnek-mehetnek, de azt, hogy milyen is az igaz szerelem, azt csak jó sok évnyi tapasztalat után leszünk képesek megtudni.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
7 pozitív karmikus törvény- megszabadít a rossz karmádtól
  2017-10-12 19:37:30, csütörtök
 
  Ahhoz, hogy lebontsd a negatív karmádat, jó emberré kell válnod, nem szabad elkövetned a múltban már egyszer elkövetett hibákat, törekedj arra, hogy úgy magadnak, mint másoknak is segítesz, ha baj van.

Nem létezik olyan emberi sors, és karma sem, amelyen ne lehetne változtatni. Ha úgy érzed, hogy az életből neked mindig a nehézségek, a megpróbáltatások jutnak, akkor itt az ideje, hogy szemléletet válts, főként akkor, hogy a családban gyakori vendég a negatív karma.

Íme 7 olyan karmikus törvény, amely segít jobbá tenni az életed, a sorsodat:

1. HA POZITÍV VÁLTOZÁST SZERETNÉL AZ ÉLETEDBEN, AKKOR TENNED KELL AZÉRT, HOGY AZ BEKÖVETKEZZEN
Az emberek egy bizonyos életkorban hajlamosak megfeledkezni arról, hogy csak akkor lehetséges pozitív változást elérni az életben, ha tesznek is érte. Arra nem szabad és nem is érdemes várni, hogy majd jobb irányba mozdul el az életed. Reménykedés helyett inkább cselekedni kell.

2. TUDD KONTROLLÁLNI A SAJÁT SZEMÉLYISÉGEDET
A nap végén egyetlen "dolgot" kell tudnod kordában, kontroll alatt tartanod, mégpedig saját magadat. Másokat nem irányíthatsz, a felelősséget csak a saját tetteidért vállalhatod, és vállalnod is kell.

3. AZ ÉLETED A SAJÁT ALKOTÁSOD
A saját életedre tekints úgy, mint egy műalkotásra. Te vagy a művész, neked van egyedül jogod, hogy úgy színezd ki az életedet és olyan színeket használj, amelyek csak szeretnél és amelyek megfelelnek a saját igényednek, sorsodnak.

4. AZ "ÉLETMESE" ADDIG ISMÉTLŐDIK, AMEDDIG MEG NEM TANULOD
Az egyik legfontosabb karmikus törvény úgy szól, hogy mindaddig, míg nem tanulod meg az életleckét, ameddig meg rá nem jössz a tanulságra, addig nem fogsz tudni változtatni az életeden.

5. A DOLGOK CSAK AKKOR VÁLNAK ÉRTÉKESSÉ, HA AZOKÉRT KEMÉNYEN MEGKÜZDESZ
Valaminek csak akkor lesz igazi értéke, ha azért komolyan és keményen megküzdesz, máskülönben nem tudod értékelni, nem tudsz örülni annak a bizonyos dolognak, megvalósításnak.

6. A LEGNAGYOBB SZEMÉLYES SIKER ÉS ELÉGTÉTEL AKKOR VAN, MIKOR A KÖZÖSSÉG SZÁMÁRA IS POZITÍV DOLGOT SIKERÜL MEGVALÓSÍTANOD, AMI MINDENKIT ÖRÖMMEL TÖLT EL.
Ha gazdaggá, tehetőssé válsz, akkor segítsd a környezetedet, a közösséget, amelyben élsz, mert az igazi boldogságot csak így tudod megtapasztalni. Ez a karmádra is jó hatással van.

7. LÉGY BOLDOG!
Ez a legfontosabb törvény mindközül. A boldogság energiája képes a leghatásosabban semlegesíteni a negatív karmát.
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Negatív gondolatok - 5 kérdés feltevése !
  2017-10-09 19:22:11, hétfő
 
  Legközelebb ha negatív gondolataid támadnának tedd fel magadnak ezt az 5 kérdést!

Az életben sokszor előfordulhat az, hogy egy-egy nehéz helyzetben a gondolataink kicsúsznak az irányításunk alól és körbe-körbe cikázva, szüntelen nyugtalanítanak bennünket. Bizonyára hallottál már te is arról, hogy a gondolataink meghatározzák mindennapjainkat.

Az történik, ami a fejedben jár, ha pozitív gondolatokkal van tele a fejed, több mint valószínű jó dolgok várnak rád, viszont ha rossz, akkor ideje változtatni az életfelfogásodon! Ha legközelebb azon kapnád magad, hogy negatívan gondolkodsz, csak tedd fel magadban a következő kérdéseket, ezek majd segítenek másképp látni a helyzetet!

1. A gondolataid a valóságot tükrözik-e?
Mindenekelőtt tudnunk kell, hogy több ezer gondolatunk is születhet egy nap folyamán, melyek folyamatosan ismétlődnek. Hogy mit is jelent ez? Azt, hogy a legtöbbször mialatt gondolkozunk, tulajdonképpen visszaemlékszünk. Tehát annak érdekében, hogy pozitív gondolatokkal töltsük teli az elménket először meg kell szüntetnünk a negatívakat, és tudatosan koncentrálnunk kell, hogy csak a jókat hívjuk elő az emlékezetünkből. Így legközelebb ha támad egy gondolatod mindenképpen járj utána, hogy a valóságot tükrözi-e!

Például, ha azt gondolod, hogy képtelen vagy kommunikálni az emberekkel, akkor vedd számba a kapcsolataidat, hiszen a kapcsolatok beszélgetéssel születnek, tehát képes vagy a kommunikációra! Ilyen egyszerű, csak el kell döntened, hogy az a gondolat igaz, vagy hamis és ha hamis gyorsan ki is iktathatod.

2. A gondolataim erőt adnak, vagy inkább elszívják azt?
Annak kell utánajárj, hogy a gondolataid pozitívan segítenek-e előre a céljaid elérésében, vagy visszatartanak és kétségek között hagynak. A gondolatok kapuként szolgálnak az életünk céljainak megvalósításában, szóval energiával kell feltöltsenek bennünket.

3. A tapasztalataimat miként tudom a javamra fordítani?
Minden élettapasztalat egy-egy leckeként szolgál, így a legközelebbit, legyen az akár jó vagy rossz tapasztalat, vizsgáld meg és tanulj belőle. Még a legnehezebb élethelyzet is jobb emberré változtathat, ha hagyjuk. Csupán mindenben meg kell látnunk a pozitívumot.

4. Mi az a rossz szokásom, amiről le tudnék mondani, annak érdekében, hogy több pozitív gondolatok születhessen?
Ilyen típusú rossz szokása mindenkinek van, csupán rá kell jönnünk és meg kell próbálnunk kiiktatni a mindennapjainkból. Úgy érzed, hogy csak alkohollal és drogokkal vagy képes túlélni a hétköznapokat? Vagy evésbe fojtod a bánatod? Vagy a körülötted lévő emberekre zúdítod a bánatod? Ha sikerül elhagyni az effajta negatív szokásokat hihetetlenül fejlődhetünk.

5. Valami olyan elől menekülök, amit ki kellene mondani és felvállalni?
Vannak az életedben olyan sötét kis titkok, amiket folyton a szőnyeg alá söpörsz és sosem beszélsz róla, még magad előtt sem? Vess véget ennek, beszéld ki magadból, és keress rá megoldást. Ha folyton csak kerülgeted a problémáidat örökre a rabja maradhatsz, ráadásul maguktól meg sem fognak oldódni.

Mindezeket együttvéve törekedj arra, hogy az utadba kerülő nehézségekre megoldást találj, és ne feledd, mindenből tanulhatsz, csak pozitívan szemléld az eseményeket.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Jóslás
  2017-10-09 16:23:51, hétfő
 
  Az orosz jósnő mágikus számsora, amit te is könnyedén használhatsz
Csak tedd fel a kérdést, majd válassz ki egyik számot a táblázatban. Hunyd be a szemed, és a kurzorral bökj rá egy számra. Nyisd ki a szemed, nézd meg a számot, majd a hozzá tartozó választ.


1. A hamarosan visszatér a szerencséd!
2. Itt az ideje lépni valami ismeretlen felé. Ne félj az újtól!
3. Egy nagyon kellemes hírt kapsz.
4. Isten segít azoknak, akik önmagukon is segítenek!
5. Fókuszálj a problémádra, és megtalálod a hiba okát!
6. Ne add fel az esélyt!
7. Néha hasznos menni az árral.
8. Valaki kibeszéli a hátad mögött. Vigyázz!
9. Sürgősen hagyd abba!
10.Egy kellemes és kényelmes életszakasz vár rád.

11. Ideje megfogalmazni a céljaidat!
12. Egy hazugság nagyon félreviheti a terveidet.
13. Hamarosan egy nagyon fontos személlyel ismerkedsz meg..
14. Most már semmi nem állhat az utadba!
15. Tanuld meg kimondani: sajnálom.
16. Hamarosan elindulsz felfelé a ranglétrán.
17. Hagyd már a múltat! Nézz előre!
18. A szerencse gyermeke vagy!
19. Sok új ismeretség vár.
20. Lesz egy nagyon jó éved!
21. Fortunára mindig számíthatsz!
22. Élj a mának, de gondolj a holnapra.
23. Hallgass a megérzéseidre.
24. Ne beszélj arról, hogy mit tudsz, hanem cselekedj.
25. Tanúsíts több önmérsékletet.
26. Ez most hullámvölgy, de előbb-utóbb kilábalsz belőle.
27. Aha öröm ér, oszd meg másokkal is. Úgy még jobban át fog járni a jó érzés!
28. Sürgősen szükséged van egy kis szünetre!
29. Ne panaszkodj folyton!
30. Ne add fel! A siker már a küszöbön van!
31. Egy kellemes meglepetés vár!
32. Itt az ideje, hogy elbúcsúzz a régi dolgoktól.
33. Merj álmodozni.
34. Háromszor is gondold meg, mielőtt kimondod!
35. Több bizalmat, még akkor is, ha hülyeségeket csinál a másik.
36. A szerencsédet sokan irigylik.
37. Kapsz egy esélyt, hogy megfelelj az elvárásoknak.
38. Szeresd magad, és mások is szeretni fognak.
39. Valami nagyon fontos fog történni hamarosan.
40. Könnyű út van előtted.
41. Minden sokkal jobb, mint gondolnád.
42. Lehet hangoskodni, de a csend sokkal beszédesebb.
43. Lesz egy radikális változás az életedben.
44. Az élet édes, mint a szőlő!
45. Ne siess állandóan.
46.Tiszteletben kell tartani mások véleményét is.
47. Ne hagyd abban, mikor már elérhető közelségben vannak a céljaid.
48. Vigyázz, kit szeretsz.
49. Mérlegelj!
50. Fortuna mosolyog rád.
51. Ne sablonokban gondolkodj!
52. A régi barátokra mindig számíthatsz.
53. Itt az idő elengedni a múltat.
54. Ne hagyd magad becsapni.
55. Ne félj kockáztatni.
56.Hamarosan visszatér a szerencse!
57. Ne félj az újtól!
58. Egy nagyon kellemes hír vár.
59. A kicsinyesség felőrli a barátságot.
60. Tudod mi a célod?
61. Valaki intrikál ellened, és mire észreveszed, már késő lesz!
62. Néha hasznos, hogy mégy az árral.
63. Ne vitázz folyton.
64. Kell egy kis lazítás!
65. Minden nap egy új lehetőség.
66. Két lábbal kell állnod a valóság talaján!
67. Jobb emberismerőnek kellene lenned!

68. Hamarosan kinyílik előtted egy új ajtó.
69. Nem nyerhetsz mindig.
70. El kell búcsúzni valakitől..
71. A munkában szenzációs lehetőségeket kapsz..
72. Ne rágódj a múlton, tekints előre.
73. Már ragyog a szerencsecsillagod!
74. Ne hallgass az ellenségeidre.
75. Lesz egy nagyon jó hónapod!
76. A hited folyamatosan erőt ad. Szerencsés vagy!!
77. Ne aggódj a jövő miatt! Sikerülni fog!!
78. Hallgass a szívedre!
79. Ne legyél pletykás!
80. Higgadtabban!
81. Higgy az álmaidban.
82. Az együttérzés nem őszinte!
83. Azonnali irányváltásra van szükséged.
84. Nem is olyan rossz az élet, mint gondolod!
85. Ne add fel!
86. Megérdemled a sikert.
87. Le kell zárnod egy régi kapcsolatot.

88. Ráérzel a megoldásra! Higgy az ösztöneidben..
89. Ez most nem sikerül.

90. Több bizalmat, akkor is, ha hülyeségeket csinál a társad.
91. Változtatnod kell!
92. Kapsz egy esélyt, élj vele.
93. Ha tükörbe nézel, mosolyogva tedd!.
94. A meglepetések időszaka jön!
95. Sok az irigyed!
96. Legyél optimistább.
97. Csak szerepet játszol. Miért?.
98. Radikális változás lesz az életedben. Épp ideje!
99. Áldozat nélkül nincs eredmény.
100. Ne másokra, hanem magadra figyelj!
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Elgondolkodtató
  2017-10-07 23:14:03, szombat
 
  Minden szava igaz, és óriási ébresztővideó lenne, mert ereje a mondanivalón kívül abban rejlik, hogy tömegekhez is eljut a közösségi médián keresztül! Persze csak abban az esetben számít ez, ha tényleg képes átszivárogni az elme köré épített falon... De nem is annyira az emberek agyáig, hanem a szívéig kell eljutnia. Ha nem hiszed, hallgasd meg, hiszen mi itt mindannyian érezzük ugyanazt, amit Prince Ea mondani akar... (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)


Közeleg a világ vége. A levegő szennyezett, az óceánok mérgezettek, az állatok kihalnak, a gazdaság összeomlik, az oktatást tönkreteszik, a rendőrség korrupt, az okosokat lenézik, a tudatlanokat megbecsülik.

Az emberek lehangoltak és dühösek, nem tudunk egymással élni, és nem tudunk saját magunkkal kijönni, ezért mindenkit gyógyszerelnek. Elhaladunk egymás mellett az utcán, ha megszólalunk, értelmetlen robot módjára beszélünk.

Sokan inkább 15 másodperces hírnevet akarnak, mint értelmet és célt adni életüknek, mert ami népszerű, az fontosabb, mint ami igaz. A rendfokozatok fontosabbak, mint az igazság.

A kormány kétszer annyi börtönt épít, mint iskolát. Könnyebb egy Big Mac-et találni, mint egy almát, ha mégis találsz almát, az genetikailag feldolgozott és módosított.

Az elnökök hazudnak, a politikusok becsapnak, a fajkérdés mindig létezik, ahogy a valláskérdés is. A te Istened nem létezik. Az én Istenem létezik, és Ő a csupa szeretet. Ha nem értesz velem egyet, akkor megöllek. Még rosszabb, ha halálodig üldözlek.

A rádióban a dalok 92%-a szexről szól. A gyerekek nem fogócskáznak, seggrázós videókat bámulnak. Az átlagember naponta 5 órán át néz tévét, és több erőszak van a képernyőn, mint valaha azelőtt.

A technológia mindent megadott, amit csak akarhatunk, ugyanakkor mindent ellopott, amire tényleg szükségünk van. A büszkeséget folyton nagyra becsülik, az alázatosságot folyton lenézik. Mindenki tud mindent. Mindenki tart valahová, semmibe vesz valakit, vádol valakit.

Nem maradt már sok emberi lény, sok emberi cselekedet, emberi vágy a múlté, alig vannak emberi lények.

Még mindig a pénz minden rossz forrása, mégis azt mondjuk a gyereknek: "Ne tanuld ki azt a szakmát, nem fizet eleget". Jó cselekedetek csak akkor történnek, ha van rajtuk haszon.

A szerencsétlenségekről szóló videók vírus módra terjednek. Nevetünk, és megosztjuk őket barátainkkal, hogy velünk nevessenek. A mai szerepmodelljeink 60 évvel ezelőtt rossz példák lettek volna.

Vannak államok, ahol a törvény megengedi, hogy embereket hátrányosan megkülönböztessenek azért, mert másnak születtek. A cégek dollármilliókat fektetnek be, szakembereket bíznak meg, hogy a kislányokkal éreztessék, sminktől lehetnek csak szépek. Folyamatosan rombolják önbecsülésüket, mert sohasem lehetnek elég szépek ahhoz, hogy megfeleljenek a lehetetlen mércének.

A társaságok azt mondják: vegyél, vegyél, vegyél, szerezd meg ezt, szerezd meg azt, lépést kell tartanod, be kell illeszkedned, ettől boldog leszel, de sohasem sokáig.

Mit tehetünk hát az őrülettel és zűrzavarral szemben? Mi a megoldás? SZERETHETÜNK. Nem úgy, ahogy a rádióban a slágerben halljuk, valódi szeretetre, igaz szeretetre, végtelen szeretetre gondolok, szerethetsz, szerethetjük egymást a felébredéstől a lefekvés pillanatáig.

Tegyél jót, mert az ragadós. Lehetünk figyelmesek minden kapcsolatban, elültethetjük a jóság magvait, a szokásosnál több részvétet mutathatunk. Megbocsáthatunk, mert az a 300 évig tartó neheztelés, amit barátod, anyád, apád iránt érzel, megéri neked?

Ahelyett, hogy megpróbálnánk másokat megváltoztatni, megváltoztathatjuk saját magunkat, saját szívünket. Olyan sokszor hazudtak nekünk, agyunkat mosták vezetőink és azok, akikben bízunk, hogy ne ismerjük el fivéreinket és nővéreinket, haragudjunk, gyűlölködjünk, kegyetlenkedjünk. De ha egyszer valóban szeretünk, akkor a haragra együttérzéssel, a gyűlöletre részvéttel, a kegyetlenségre jósággal válaszolunk.

A szeretet a leghatásosabb fegyver, ami létezik a Föld hátán. Robert Kennedy mondta egyszer, hogy kevesen olyan nagyok, hogy a történelem részévé váljanak, de mindannyian tudunk kicsit változtatni az eseményeken, és végül minden cselekedet bekerül a történelemkönyvbe. A mi nemzedékünkről.

Igen, a világnak vége lesz, és az új kezdethez vezető út BELŐLED ered.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Egy székelytől....
  2017-09-24 20:35:54, vasárnap
 
  EGY SZÉKELYTŐL ELVEHETED: az önrendelkezését, elveheted az országát, elveheted a vagyonát... Egy dolgot sosem vehetsz el Tőle: A MAGYAR SZÍVÉT! 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Ne fogadd el ezeket az ajándékokat vagy védekezz
  2017-09-17 10:15:35, vasárnap
 
  A nagy bulgáriai tisztánlátó, Baba Vanga azt mondja: "Egyes ajándékoknak örülj, másoktól pedig óvakodj, védekezz." És ez így is van, mivel egyes ajándéktárgyak negatív energiát bocsátanak ki magukból, így jobb lesz vigyázni velük.

Lássuk, melyek azok a tárgyak, amelyek Baba Vanga szerint balszerencsét hoznak rád:

1 Kés, olló
Ezeket a hegyes, éles tárgyakat vedd meg egyedül, mert ha mástól kapod, akkor azzal egy sor negatív energiát is beviszel a lakásodba. Ha mégis ajándékba kapod, akkor próbálj egy szimbolikus összeget adni az illetőnek, így semlegesítve a tárgy negatív energiát.

2. Óra
Ez a szerkezet meghatározza az idődet, és véget vethet a boldogságodnak. Ebben az esetben is adj pár aprót az ajándékozónak, csak így vedd át az órát.

3. Pénztárca
Ha egy üres pénztárcát kapsz ajándékba, akkor elkerül a szerencse és csökken az esélyed arra, hogy pénzt nyerj. Ezért az ajándékozó legalább egy aprót dobjon a tárcába, mielőtt odaadná.

4. Zsebkendő
Több helyen a néphiedelem úgy tartja, hogy zsebkendőt csak a halottnak adnak, mivel ez az anyag a fájdalom könnycseppjeinek letörlésére szolgál.

5. Gyöngyök
Ez azért nem jó ajándék, mert veszélybe sodorhatja az illetőt, nagy betegséget okoz neki. Több ország népszokásaiban a gyöngy az özvegyek és az árvák szimbóluma.

6. Tükör
Ez egy túl titokzatos, misztikus tárgy, ahhoz, hogy valaki ajándékba kapja. Sokan úgy tartják, hogy a tükör elveszi az illető szépségét, fiatalságát, életerejét. Főként a régi tükrökkel kell vigyázni.

7. Kesztyű
Sok helyen a kesztyű ajándékozásáról úgy tartják, hogy így akarja az ajándékozó befolyásolni az ajándékozott személyiségét.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
3 szó...
  2017-09-11 20:27:10, hétfő
 
  Iktasd ki a szóhasználatodból ezt a 3 szót, hogy elkerüld a negatív energiákat!

A szavak, amelyeket nap mint nap használsz, jobban meghatározzák az életed, mint azt gondolnád, és számos információmorzsát is elárul a tudatalattid működéséről. A Vonzás Törvénye alapján minden ember azokat a dolgokat vonzza be, amelyek megegyeznek az érzelmi rezgés-frekvenciájával.

Most Jake Ducey író és motivációs tréner elmondja, hogy miért fontos megszabadulnod az alábbi 3 szó használatától.

1. "Remélem"
A "remélem" szó nagy alacsony energia-frekvenciával rendelkezik, de az emberek többsége, így vélhetőleg te is, nagyon sokszor használja beszélgetések közben. Jake Ducey szerint a "remélem" szó azt jelenti, hogy azzal nem rendelkezem, nekem olyanom nincs, csak ábrándozom olyasmiről.

Mikor azt mondod, hogy "remélem", akkor nem hiszel a saját jövődben, a céljaidba, az erődben, nem gondolod, hogy megérdemled a jobb fizetést, az új autót, a boldogabb életet. A megoldás egyszerű: a "remélem" szót helyettesítsd a "tudom" szóval. Mond azt: "Tudom, hogy sikeres leszek", "Tudom, hogy rám talál a szerelem", "Tudom, hogy meg fogom oldani."

2. "Szükségem van"
Ezt a szókapcsolatot azért nem szabad használni, mert az Univerzum úgy értékeli, hogy csak abban az esetben tudja számodra megadni amire vágysz, ha határozottabb vagy, és nem azt mondod, hogy "Szükségem van pénzre", hanem, hogy "Rendelkezem pénzzel", vagy, hogy "Szükségem van a szerelemre", ahelyett mond inkább azt, hogy "Én egy szeretetre méltó ember vagyok, aki megérdemli, hogy szeressék", vagy, hogy "Boldog vagyok".

3. "Nem tudom"
A híres/hírhedt szókapcsolat, amely naponta több millió alkalommal hangzik el az emberek szájából. Ezt gyorsan felejtsd el, mert minden, ami fantasztikusan jó ebben a világban, a rengeteg találmány, gyógyszer, felfedezés, az nem olyan emberektől származik, akik azt mondták, hogy "nem tudom".

Ehelyett azt mondták, hogy de "tudom", és képes vagyok megteremteni azokat a lehetőségeket, amelyek jobbá teszik az életet.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Jézus a tengeren gif
  2017-08-31 20:42:42, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Akarat
  2017-06-06 21:49:29, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
     1/45 oldal   Bejegyzések száma: 442 
2017.09 2017. Október 2017.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 145 db bejegyzés
e év: 1597 db bejegyzés
Összes: 34309 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1065
  • e Hét: 9458
  • e Hónap: 99530
  • e Év: 1116122
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.