Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 85 
Gyémánt gyűrűk
  2011-01-31 08:37:13, hétfő
 
 

































 
 
0 komment , kategória:  Ásványok-ékszerek   
Türkiz, türkiz ékszerek
  2011-01-29 13:29:11, szombat
 
 















 
 
1 komment , kategória:  Ásványok-ékszerek   
Gyémánt ékszerek
  2011-01-28 14:30:34, péntek
 
 

























 
 
0 komment , kategória:  Ásványok-ékszerek   
Tibeti ezüst-jade
  2011-01-28 13:58:37, péntek
 
  Tibeti ezüst-jade papírnehezék



 
 
0 komment , kategória:  Tibet  
Jáde kövek, ékszerek
  2011-01-28 13:51:05, péntek
 
 





















 
 
0 komment , kategória:  Ásványok-ékszerek   
Ametiszt, ametiszt ékszerek
  2011-01-27 19:18:34, csütörtök
 
 

























 
 
0 komment , kategória:  Ásványok-ékszerek   
A szeretet törvénye
  2011-01-27 10:59:33, csütörtök
 
  A szeretet törvénye

Ha több a negatív dolog az életedben, mint a pozitív, akkor valami nagyon nincs rendben, te pedig tisztában vagy ezzel. Látod magad körül a boldog és elégedett embereket, és valami azt súgja, hogy mindezt te is megérdemelnéd. És igazad van: valóban olyan életet érdemelsz, ami túlcsordul a jótól.


Gondolkozz el egy pillanatra, mi lenne a világból szeretet nélkül. Először is, nem léteznél - szeretet nélkül meg sem születhettél volna, ahogyan nem születhetett volna meg senki a családodból vagy a barátaid közül. Sőt, egyetlen emberi lény sem élne a Földön. Ha a szeretet ereje kialudna, az egész emberi faj fogyásnak indulna, és végül kihalna.


A szeretet a hajtóerő

Minden, ami lenni szeretnél, amit tenni szeretnél, vagy el szeretnél érni, a szeretetből táplálkozik. Szeretet nélkül nem lenne pozitív erő, ami arra ösztönözne, hogy reggel felkelj, dolgozz, játssz, táncolj, beszélj, tanulj, zenét hallgass vagy bármi mást tegyél. Olyan lennél, akár egy kőszobor. A szeretet pozitív ereje inspirál, hogy mozogj, ez tölt el vággyal, hogy legyél, vagy bármit elérj. A szeretet pozitív ereje képes bármilyen jót létrehozni, gyarapítja a jó dolgokat, és megváltoztathat bármilyen negatív dolgot az életedben. Hatalmad van az egészséged, a vagyonod, a karriered, a kapcsolataid és az egész életed összes területe felett. Ez a hatalom - a szeretet pedig benned rejlik!


De ha hatalmad van az életed felett, ez a hatalom pedig benned rejlik, akkor miért nem csodálatos az életed? Miért nem nagyszerű minden egyes területe? Miért nincs meg mindened, amire vágysz? Miért nem sikerül mindent elérned, amit szeretnél? Miért nem csordul túl a lelked az örömtől minden egyes napon? A válasz: mert választanod kell. Választanod kell, hogy szeretsz és a pozitív erőt táplálod - vagy nem. És akár tudatosul benned, akár nem, életed minden egyes napján, életed minden egyes pillanatában meghozod ezt a döntést. Kivétel nélkül, minden alkalommal, amikor valami jót tapasztaltál, szerettél és a pozitív erőt tápláltad. És minden alkalommal, amikor valami olyasmit tapasztaltál, ami nem jó, nem szerettél, az eredmény pedig csupa negatívum lett. A szeretet forrása minden jó dolognak az életedben, a szeretet hiánya pedig minden negatív dologé, minden fájdalomé és szenvedésé.

A lényeg tehát az, hogy megismerd az egyetlen és egyedüli erőt, ami minden jó dolgok forrása ebben a világban, és arra használhatod, hogy megváltoztasd az egész életedet. De ehhez először is meg kell értened, pontosan miképpen működik a szeretet.

A szeretet törvénye

A világegyetemet természeti törvények irányítják. Azért tudunk gépekkel repülni, mert a légiközlekedés velük összhangban működik. Nem a fizika törvényei változtak meg annak érdekében, hogy repülhessünk, hanem mi találtuk meg a módját, miként dolgozhatunk velük összhangban. Ahogyan a fizika törvényei meghatározzák a légi közlekedést, az elektromosságot és a gravitációt, a szeretetnek is van irányító törvénye. Ahhoz, hogy a szeretet pozitív erejét tápláld és megváltoztasd az életedet, ezt a törvényt kell megértened, ami egyben a világegyetem leghatalmasabb törvénye - a vonzás törvényét.


A vonzás törvénye az, ami a világegyetem összes csillagát a helyén tartja, és ami felépít minden egyes atomot és molekulát, a legnagyobbtól egészen a legkisebbig. A természetben mindenhol a vonzás erejét megtapasztalhatod, a méheket csalogató virágtól kezdve a magon át, amely tápanyagot szív fel a talajból, minden egyes élőlényig, ami vonzódik a saját fajához. A vonzás ereje tartja össze tested sejtjeit, az anyagokat, amelyekből a házad épült, a bútort, amin ülsz, ez tartja az autódat az úton és a vizet a poharadban. Minden tárgyat, amit használsz, a vonzás törvénye tart egyben!
És bizony, a vonzás ereje húzza az egyik embert a másikhoz. Arra ösztönöz bennünket, hogy a városokat, nemzeteket, csoportokat, klubokat és szövetségeket alapítsunk, közös érdekeink szerint. Vonzanak a kedvenc dolgaid és helyeid, és a vonzás működését tapasztalod akkor is, amikor valami a barátaid és a szeretteid felé húz.


A szeretet vonzereje

Di mi is valójában a vonzás ereje? A vonzás ereje a szeretet ereje! A vonzás tehát egyenlő a szeretettel. Amikor azt érzed, hogy vonzódsz kedvenc ételedhez, szeretetet érzel iránta - ha nem létezne a vonzás, nem éreznél semmit, minden étel ugyanolyan lenne számodra. Nem tudnád, mit szeretsz és mit nem, mert nem vonzódnál semmihez. A vonzás ereje révén érzed a szeretetet!

A vonzás törvénye tehát egyenlő a szeretet törvényével, ez az a mindenható törvény, ami mindent összefog és a helyén tart. Általánosságban a vonzás törvénye úgy működik, hogy a hasonló a hasonlót vonzza. Egyszerűen megfogalmazva ez a te életedben a következőt jelenti: amit kifelé adsz, azt kapod vissza. Bármit is adsz tehát önmagadból az életben, ugyanazt kapod vissza. A vonzás törvényének értelmében pontosan azt vonzod magadhoz, amit te adsz.

Az adás cselekedetének hatása létrehozza a kapás ellentétes irányú hatását, és amit kapsz, mindig egyenlő mértékű lesz azzal, amit adtál. Bármit is adsz magadból az életben, vissza kell térnie hozzád. Ez az univerzum matematikája és fizikája.

Adj valami pozitívat, és pozitív dolgot kapsz vissza - adj negatívat, és negatív dolgot kapsz vissza. Sugározz pozitivitást, és olyan életet kapsz cserébe, ami tele van pozitív dolgokkal. Sugározz negativitást, és olyan életet kapsz cserébe, ami negatív dolgokkal van tele. Hogyan sugározhatsz pozitivitást vagy negativitást? A gondolataid és az érzéseid által! Minden embert, körülményt és eseményt, akikből, és amikből életed pillanatai összeállnak, az általad kibocsátott gondolatok és érzések vonzanak hozzád. Az élet nem egyszerűen megtörténik veled - minden egyes dolgot annak megfelelően kapsz, amit te adtál!


Te teremted meg az életedet, gondolataiddal és érzéseiddel. Bármit gondolsz, vagy érzel, az teremt meg mindent, ami történik veled, és amit az életben megtapasztalsz. Ha azt gondolod és érzed, hogy ,,ma nehéz és stresszes napom van", csupa olyan embert, körülményt és eseményt fogsz magadhoz vonzani, akik, és amelyek nehézzé és stresszessé teszik a napodat. De ha azt gondolod és érzed, hogy ,,az élet igazán jó hozzám", csupa olyan embert, körülményt és eseményt vonzol, akik, és amelyek igazán széppé teszik életedet.


Mágnes vagy

A vonzás törvénye csalhatatlan: az életben mindent az alapján hoz el számodra, amit te magad adsz. Te vonzod magadhoz az anyagiakra, az egészségedre, a kapcsolataidra és a munkádra vonatkozó körülményeket. Amilyen biztos, hogy gondolkozol és érzel, olyan bizonyos az is, hogy a vonzás törvénye reagál a gondolataidra és az érzéseidre. Sugározz tehát pozitív gondolatokat és érzéseket, és az egész életedet megváltoztathatod!


Pozitív és negatív gondolatok

Gondolataidhoz egyaránt hozzátartoznak azok a szavak, amiket a fejedben megfogalmazol, és amiket hangosan kimondasz. Amikor azt mondod valakinek, ,,milyen gyönyörű napunk van", először a fejedben születik meg a gondolat, és csak utána öntöd szavakba. Gondolataidból lesznek a tetteid is. Amikor reggel kikászálódsz az ágyból, először a fejedben születik meg a felkelés gondolata. Nem cselekedhetsz anélkül, hogy tettedet ne előzné meg egy gondolat.

Ez azt jelenti, hogy a gondolataid milyensége határozza meg, hogy szavaid és tetteid pozitívak vagy negatívak lesznek. De honnan tudhatod, hogy a gondolataid pozitívak vagy negatívak? A gondolataid csak akkor pozitívak, ha arról szólnak, amit akarsz, és amit szeretsz! A negatív gondolatok pedig mindig azzal kapcsolatosak, amit nem akarsz, és amit nem szeretsz. Ennyire egyszerű az egész.


A legtöbb ember sajnos többet gondol olyasmire és gyakrabban beszél olyan dolgokról, amiket nem szeret. Több negativitást sugároznak magukból, mint szeretetet, ezáltal pedig akaratlanul is megfosztják magukat minden jótól az életben.
Szeretet nélkül képtelenség jó életet élni. Azok az emberek, akiknek nagyszerű az életük, többet gondolnak arra, amit szeretnek, és gyakrabban beszélnek róla, mint arról, amit nem szeretnek! Akik viszont folyamatosan küszködnek, az esetek többségében arra gondolnak, amit nem szeretnek!


Csak arról beszélj, amit szeretsz!

Amikor az anyagi, a kapcsolati vagy az egészségügyi problémáidat sorolod, vagy arról panaszkodsz, nem arról beszélsz, amit szeretsz. Nagyon sok bosszantó apróság történik velünk nap mint nap, és ha hozzászoksz, hogy arról beszélj, amit nem szeretsz, minden apró bosszúság még több küszködést és nehézséget hoz majd az életedbe.
Tehát mindig a napi jó hírekről beszélj! Mert ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél, csakis arról kell beszélned, amit szeretsz. Ha papagáj módjára ismételgeted a negatív dolgokat, és folyton azt sorolod, hogy mi mindent nem szeretsz, szó szerint ketrecbe zárod magad, mintha valóban papagáj lennél.
Minden egyes alkalommal, amikor arról beszélsz, amit nem szeretsz, egy újabb ráccsal bővíted a kalitka falát, ami elzár téged minden jótól. Ha jó életet szeretnél, törd össze a téged fogva tartó kalitka rácsait - szeress, és csak arról beszélj, amit szeretsz, mert a szeretet szabaddá tesz! Vagyis: érezned kell a szeretetet, ha táplálni akarod az erőt!

Forrás: noiportal / Zsu
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Ami nem öl meg, az erősebbé
  2011-01-27 10:37:52, csütörtök
 
  Ami nem öl meg, az erősebbé tesz

Aki szerelmi bánatban szenved, semmire sem vágyik jobban, mint hogy minél hamarabb megszabaduljon tőle. Pedig szakemberek szerint igenis jó hatása van az efféle szívszomorúságnak. A szerelmi bánat az egyik legnagyobb lelki megterhelés, de ha egyszer túlteszed magad rajta, általában jobb lesz a közérzeted, mint annak előtte volt.


Egyformán szenvedünk

Férfiak és nők, mégis különböző módon dolgozzuk fel a szomorú élményt. Az urak nemritkán a munkájukba temetkeznek, vagy keresnek maguknak egy másik nőt. Mi nők viszont visszavonulunk, és feltesszük azt a lemezt, amely az első randin szólt. Esetleg órákon át tépelődünk, és hosszasan telefonálunk a legjobb barátnőnkkel, aki újra meg újra türelemmel végighallgatja a szakítás történetét. (A barátok számára kissé megerőltetők ezek a beszélgetések, a szenvedő feleknek viszont nagyon fontosak lehetnek.)


Szembe kell nézni vele

Bátran. Sírd ki magad, nézegess régi fényképeket, megint sírj, sétálj, telefonálgass, ha igazán túl akarod tenni magad a szerelmi bánaton. Rendezd át a lakásodat, és dobd ki vagy dugd el az emléktárgyakat. Csak az nem használ, ha elnyomod magadban a szeretett személy elvesztésén érzett bánatot. Általában visszafelé sül el az a kétségbeesett kísérlet is, hogy hirtelen mással randizol, és görcsösen kényszeríted magad, hogy mostantól az új pasiba szeress bele. Óvatosan bánj az (amúgy jó szándékú) barátok párkeresési próbálkozásaival is!


Miután alaposan kiszomorkodtad magad, próbáld észrevenni az élet örömtelibb oldalait. Vannak ugyanis fontosabb dolgok is annál, mint hogy megalapítsd: véget ért egy szerelem. Igaz, egy frissen elhagyott személyre nehéz idők járnak, a szerelmi bánat mégis fontos a jövő szempontjából. Egy mondás szerint ,,ami nem öl meg, az erősebbé tesz". A válság megfelelő kezelése is lelki edzettséget ad. A megerősödött, edzett ember előretekint és végiggondolja, hogy a következő alkalommal mit csinálhatna jobban, illetve másképpen.

Vannak előnyei is.....

Az ember szembesül a szeretett személy elvesztésével, ami természetesen kiragadja őt a megszokott napi ritmusból, és elgondolkodásra készteti. A belső vizsgálódás során fontos kérdések és tanulságok merülhetnek fel. Az önkínzó rágódás nem vezet sehova, mégis hozzátartozik a tanulási folyamathoz. Megtanuljuk elengedni az emlékeket, és el kell fogadnunk, hogy a múltat nem lehet újra életre kelteni.

Ne feledd !
Az életében mindenkinek szüksége van legalább egy szerelmi bánatra ahhoz, hogy megértsd, miről is van szó, milyen érzés, és mi a jelentősége. Fontos szerepe van az egészséges világszemlélet kialakulásában, hiszen általa érettebbek leszünk. Bátran sírjon hát az, akinek szerelmi bánata van, mert ami nem öl meg, az erősebbé tesz...


Forrás :Füzesi Viki
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Lélekvámpír-riadó
  2011-01-27 10:22:22, csütörtök
 
  Lélekvámpír-riadó: barátok, akiktől meg kell szabadulnod !

Azt mondják, csupán két-három igazán jó, közeli barátja lehet az embernek egy életen át. De mi van a többiekkel? Ismerősök, haverok, partycimbik, osztálytársak... - jó dolog, ha ettől függetlenül is sok ember vesz körül, akikkel szívesen szervezel programot és jól érzed magad, a lélekvámpíroktól viszont meg kell szabadulnod, mielőtt kiszívják minden energiádat...


Néha nehéz felismerni, ki a barát és ki az, aki csak annak tűnik...

A szennyesszájú - állandóan másokat szid, mindenkiről van egy zavarba ejtően szaftos története, amit természetesen saját különbejáratú véleményével feltuningolva ad elő, habzó szájjal. Ha mindenkit kibeszél és nem létezik számára tisztelet vagy titok, biztos lehetsz benne, hogy rólad is ejt szót a hátad mögött.

Barátból ellenség: amikor az legjobb barát árul el árul el

A kritikus - állandóan mások előtt viccelődik veled kapcsolatos dolgokon, és rendszerint soha nem találod poénosnak azt amit mond. Talán mert csak a te károdra van humora...

Az érzelmi manipulátor - ha valami nem úgy alakul, ahogy ő szeretné, a szeretetmegvonás eszközével támad (például nem válaszol az üzeneteidre, mert nem mentél vele el bulizni csütörtökön)

A tolakodó - nem ismer korlátokat, nem tartja tiszteletben a magánélethez való jogodat, elvárja, hogy 24/7 a rendelkezésére állj. Folyamatosan bűntudatot kelt benned viselkedésével, mert "egy igazi barátnő eljött volna velem".

Az egoista - ha gondja van, azonnal hozzád siet, ha viszont te szeretnél megosztani vele egy problémát, egyszerűen lehetetlen elérni. Amikor végre elmondod neki a gondjait, vállat rándít, semleges választ ad, majd órákig fecseg saját magáról és az ő gondjairól (amit rendszerint neked kellene megoldanod).

A következetlen - folyamatosan ígérget fűt-fát-virágot, de a végén mindent elfelejt, vagy egyszerűen csak lemondja a programot. Oké, ez természetesen bárkivel előfordulhat, de ez a típus sportot űz a lemondott találkozókból, több órás késésekből és be nem váltott ígéretekből.

A versengő - létezik az a baráttípus, aki mindenben a versenyt látja, még akkor is, ha a legjobb barátnőjével marad négyszemközt a szobában. Van, hogy a versengés elkerülhetetlen - például, ugye, mit mondjon egy olimpiai sportoló -, de a barátság ideális esetben nem erről szól. Éppen ellenkezőleg!

A mimóza - úgy beszélsz vele, mintha rózsaszirmokon járnál, nehogy összetörd a finom kis lelkét. Mindegy, mit mondasz, valamin mindig megsértődik... valójában persze nem veled van baja, hanem önmagával.

A bosszúálló - amikor azt látod, hogy drága jó barátnőd, haverod nonstop másokat szapul, és mellé még halálos esküt is forral exek és régi baráti társaságok ellen, biztos lehetsz benne, hogy nem (csak) velük van a baj, hanem a barátoddal.

Akit folyton védeni kell - ha azon kapod magad, hogy folyamatosan mentegeted a barátnőt - "már ezer éve ismerem", "olyan jófej tud lenni", "azért másként viselkedik azokkal, akiket szeret" - akkor valószínűleg itt az ideje annak, hogy átgondold, miért is szorul a verbális védelmedre. Valószínűleg valami tényleg nem stimmel vele ugyanis, bár meglehet, hogy ezt eddig még magadnak sem merted beismerni.

Forrás: neon
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Védd magad a lelkitámadásoktól
  2011-01-27 10:02:11, csütörtök
 
  Védd magad a lelki támadásoktól!

Auránkat folyamatosan érik támadások. Lelki boksz-meccsek tucatjait vívjuk nap, mint nap. A veszekedések és konfliktusok, mind-mind gyengítik az aurát. Készülj fel a hétköznap kihívásaira, és erősítsd meg az aurádat!

Egy kellemetlen ügyfél, egy követelőző főnök, vagy akár egy udvariatlan pincér anélkül keseríti meg a hétköznapjaidat, hogy egyáltalán tudatában lennél vele. Betolakodnak az aurádba, és energiát csapolnak le rólad.
Aki energiahiányban szenved, az veszekszik, kritizál, ok nélkül bele köt a másikba, számon kér és bűntudatot kelt. Ilyen az, amikor a családtagjaid felróják neked, hogy nem vagy elég jó feleség, anya, szerető.
A főnököd számon kér, mert nem teljesítesz elég jól a munkahelyeden. Mások azért zaklatnak, hogy eladjanak valamit, amire nincs is szükséged. De ilyen lelki támadás lehet a féltékenység, a harag, az elnyomás, a depresszió, a düh vagy a félelem is.
Ha gyenge vagy és nem tudsz védekezni, megsebzik a lelkedet: kiborulsz, rosszul érzed magad, a másik pedig a te károdra feltöltődik. Ezek persze nem tudatos játszmák.


Lelked védőpajzsa az aura

Az aura nem más, mint a személyiség energia kisugárzása. Ha ezt a burkot magas rezgésű energiával töltöd fel, olyan védőpajzzsá válik, amely megakadályozza, hogy a negatív hatások elérjenek hozzád. Íme, néhány praktikus auravédő tanács a mindennapokra.


1. Aura feltöltő gyakorlat

Ülj le egy székre, és lélegezz mélyen, egyenletesen. Most képzelj magad köré egy fényes, kék színű ellipszist, ami túlnyúlik a fejed felett és a lábad alatt. Csúcsán ragyogó, fehér fénygömb. Irányítsd rá a figyelmed, koncentrálj arra, hogy minél fényesebb legyen. Érezni fogod, hogy energiát küld, ami szétárad benned. Folytasd pár percig, majd hagyd, hogy elhalványuljon. Végezd el ezt a gyakorlatot, ha teheted minden reggel.

2. Nézz szembe a félelmeiddel

Bármitől is rettegsz, először is valld be magadnak. Ez természetes alapösztön, akár a harag, az éhség, a szomjúság, a szexuális szükséglet vagy az alvás. Amikor irracionális félelem tör rád, az okát a tudatalattid segítségével tárhatod fel. Figyeld az álmaidat! Tarts papírt, ceruzát az ágyad mellett, és azonnal írj fel minden apró részletet. Így nem felejted el a képeket, és később elemezheted őket. Ha azonban a félelmeidre sokat gondolsz, azzal csak erősíted az erejét, és a végén elkerülhetetlenül utolér. Mivel a gondolat teremtőereje fordítva is működik, egy negatív képet pozitív vizualizációval törhetsz szét. Helyét pedig töltsd meg azzal, amit kívánsz, amit szeretnél. Egy pozitív energiákkal feltöltött psziché sokkal védettebb.


3. Hárítsd el a bűntudatkeltést

A bűntudatkeltő próbálkozások leggyakrabban a családtagoktól érkeznek. Könnyen találnak okot, hogy nyomást gyakoroljanak rád, de ha határozottan képviseled magad, van rá esély, hogy csökkentsd az ilyen támadások gyakoriságát. Ha jogos a számonkérés, akkor lásd be, hogy igazuk van, ha tényleg hibáztál, kérj bocsánatot. Ha azonban nem adsz ilyenkor őszinte választ, a felvetéseikre, elmérgesítheted a helyzetet. Védd magad, de ne hazugságokkal.


4. Ismerd fel a lélekvámpírt!

Lélekvámpír bárki lehet, aki nem kívánatos érzelmi kötődést akar kialakítani veled, vagy a te energiáidra éhezik. Ha valakiben túlságosan hamar megbízol, és olyan információkat adsz ki magadról, melyeket nem is akartál, vagy nem érzed jól magad valakinek a közelében, gyanakodj, és védd magad.
Az ilyen személyek akaratod ellenére hatást gyakorolnak rád, és te megnyílsz nekik. Ha ilyen emberrel hoz össze a sors, fokozatosan tessékeld ki az aurádból.

Lépj hátra egy lépéssel, és az erős szuggesztív szembenálló helyzeten is változtass. Fordulj kicsit oldalra, tedd keresztbe a lábad, a bokád, vagy fond össze a karodat magad előtt. Kapj észbe, és ne adj ki magadból információkat, ne engedd túl közel a lelkedhez. A lélekvámpírok célja, hogy elnyerjék a bizalmadat, és így képesek legyenek bekerülni a személyes energiaburkodba.



6. Hatástalanítsd a környezeted káros hatásait

Nemcsak emberek szívhatják le az energiáidat. A kellemetlen zaj, a stressz, a városi pörgés vagy egy sima bevásárlás ugyanúgy gyengítheti az aurádat, mint az érzelmi hatások. Fáradtságot, csökkent ellenálló képességet, akár betegséget is kiválthat. Leginkább fejfájást okoz, amit általában egy tablettával intézünk el. Pedig a hangszigetelt falak, ablakok, a jó hőmérséklet és a szellőzés sokkal hatékonyabb. Vagy aludj többet, ami semmivel nem pótolható. De akármilyen stresszes is a környezet, ülj le valahová, ahol tudod, hogy öt-tíz percig nem zavarnak. Próbálj ellazulni, és végezd el az egyes pontban leírt aurafeltöltő-gyakorlatot.


7. Szánj időt magadra

Keress olyan tevékenységet, mely közben teljesen ki tudsz kapcsolni. A sportolás vagy bármilyen hobbi közben is erősödik az aurád, mert örömöt élsz át közben. A két kézzel végzett dolgok is hatékonyan egyesítik az elmét, a testet és a lelket. A szeretteiddel is tölts minél több időt. Heti rendszerességgel szakíts időt a barátaidra. A szeretet, a sok nevetés közömbösítik a negatív energiákat.


8. Túlélés a munkahelyen

Egy munkahelyen, ahol több ember dolgozik egy légtérben, napi nyolc-tíz órát, kialakul a csoport aurája. Az energiáért folyó harc, elismerésért való küzdelem formájában jelenik meg.

Óhatatlanul is elindul egyfajta rivalizálódás, ami stresszessé teszi a légkört. Kimondatlan szabályokat, játszmákat kényszerít mindenkire. Az együttműködés helyett sok helyen tapasztalható az ellenségeskedés és a féltékenység, ami kikezdheti az idegeket.

Fontos, hogy védd magad a hatásai ellen!

Az auraerősítő gyakorlat mellett figyeld meg, mi folyik a csoportban. Légy diszkrét, ha a magánéletedről van szó. Ne pletykálkodj, és koncentrálj a munkára. Ha mégis belekeveredsz ebbe az aurajátékba, képviseld magad határozottan, és ne akarj semmit nyerni általa.


9. Tanulj meg nemet mondani!

Az erőszakos emberek, sokszor úgy érik el azt, amit akarnak, hogy kikényszerítik a másikból, vagy ráerőltetik saját akaratukat. Egy ügynök vagy eladó például érzelmi válaszreakciót képes kicsikarni belőled, miközben a tukmálja portékáját. Olyan csalikat dob be, hogy egy kötelességtudó apa, anya, férfi vagy nő ezt a terméket mindenképpen megveszi a férjének, feleségének, barátjának, munkatársának. Ne hagyd, hogy belekényszerítsen abba, amit nem akarsz, különben jó célpont leszel. Miután érzelmileg jól megzavart, már kínosnak érzed, ha nem vásárolsz. Merj nemet mondani! Vigyázz a munkaebéddel is, melyek sok meggondolatlan üzleti döntésért felelősek.


Forrás :Füzesi Viki
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 85 
2010.12 2011. Január 2011.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 85 db bejegyzés
e év: 1671 db bejegyzés
Összes: 49208 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 538
  • e Hét: 1501
  • e Hónap: 14492
  • e Év: 190367
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.