Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 205 
Jézus a fánál
  2020-01-31 22:51:35, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Vallás   
Hiszek...
  2020-01-31 22:50:40, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Vallás   
A csillag
  2020-01-31 22:48:55, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Vallás   
Az embert...
  2020-01-31 22:42:12, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Vallás   
A barát mindig....
  2020-01-31 22:41:32, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Vallás   
Biztassátok...
  2020-01-31 22:37:34, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Vallás   
A szeretet...
  2020-01-31 22:35:16, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Vallás   
Energiavámpírok - és amit tehetünk ellenük
  2020-01-31 21:40:03, péntek
 
  Minden ember okkal lép be az életünkbe, néhánnyal jó barátságot kötünk, szerelmek is születhetnek, és lesznek olyan emberek is az életünkben, akik valamilyen nehezebb időszakon segítenek át.

De sajnos olyan emberek is kapcsolatba akarnak kerülni majd velünk, akiket jobb, ha kerülünk, mert személyiségük idegesítő, pesszimisták és mérgező mellettük az élet.

Íme az a 4 embertípus, amelyeket jobb ha elkerülsz:

1. A kihasználó
Teljesen egoista, csak a saját érdekeit tartja szem előtt. Mesterien képes manipulálni a körülötte lévőket csak azért, hogy elérje azt, amit akar. Képesek eljátszani akár az áldozat szerepét is a siker érdekében. Gyakran azokon a személyeken szeretnek ,,élősködni", akik érzelmileg gyengébbek és tele vannak kedvességgel.

A kihasználók csendes gyilkosok, annyira mesterien szívják le mások energiáit, hogy sokáig nem is tűnik fel. Ha ehhez hasonló természetű ember van a közeledben a legjobb, ha megpróbálsz nem belefolyni az ügyködéseikbe, határold el magad tőlük.

Ez az embertípus nem szereti azt a szót, hogy "nem", így mindig azoknál próbálkoznak, akiknél tudják, hogy az illető könnyen befolyásolható és nem mer nemet mondani.

2. A pletykafészek
Azok az emberek képesek a legtöbb pletykát terjeszteni másokról, akik bizonytalanok önmagukban. Egy pletykálkodó személyiség minden társaságban csak galibát okoz. Ezek az emberek mások hibájából és balszerencséjéből táplálkoznak, és sok esetben elferdítik az igazságot.

Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek. A pletykákat rosszindulatból, féltékenységből, de akár a népszerűség elérése érdekében is terjeszthetik. A legjobb, amit tehetsz, hogy kimaradsz a mesék szövögetéséből. Ne kérdezősködj, engedd el a mondanivalójukat a füled mellett és még véletlenül se add tovább.

A pletyka 3 embert sért egyszerre: azt, aki terjeszti, azt, aki hallgatja, és akiről szól. Tartsd megad távol tőlük, mert ha nem nagy valószínűséggel te leszel a következő pletykatéma.

3. A hibáztató
Biztos, hogy mindenki találkozott már ezzel az embertípussal, mert mindenki körül van minimum egy. Ez a személy a tipikus ,,áldozati bárány". Nem vállalják tetteik következményeit, ezért mindig a körülöttük lévőket okolják a történtekért.

Mindig mártírkódnak, mert nagyon alacsony az önbecsülésük és az önkontrolljuk. Ha ilyen emberrel hoz össze a sors a legjobb, amit tehetsz, hogy váltogasd a beszélgetés témáját, és erősítsd meg azokat a részeket, ahol tulajdonképpen el mondja, hogy lehet, hogy saját maga a felelős a dolgokért.

Mindenki saját magáért felelős, ne hagyd, hogy a meséje elbizonytalanítson. Mindenki követ el hibákat, de ne hagyd, hogy a saját problémáit rád kenje.

4. A panaszkodó
Nem kell különösebben bemutatni ezt a típust, ők az a bizonyos "jajj szegény fejem" típusú emberek, akik mindent eldramatizálnak. Azt hiszik, a világ összes terhe az ők vállain vannak, még a legapróbb problémákból is hatalmas dolgot csinálnak. Sosincsenek megelégedve az életükkel.

Olyan meggyőzően tudják előadni, hogy milyen nehéz helyzetekben vannak, hogy még a végén saját magadat érzed felelősnek az állapotukért. Hát ne tedd, ne kérj semmiért bocsánatot. Ha tényleg komoly dolgokról van szó támogasd őket, de a felfújt csekélységekre nem szabad odafigyelni. Csak akkor képesek megnyugodni kicsit, ha érzik, hogy a körülöttük lévőknek sem jobb a helyzetük.

A saját személyiségünket a tapasztalataink is építik, ezért ne hagyjuk, hogy az ilyen negatív személyiségek célpontjába kerüljünk, a legjobb, ha kerüljük a drámát és nem veszünk részt az eltúlzott és felfújt történeteikbe.
Forrás :Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Az öngyógyítás egyszerű technikái
  2020-01-31 21:33:35, péntek
 
  Az öngyógyításnak két lépcsőfoka van. Az első, az izmok ellazítása.

A második, hogy elindítsunk egy programot a tudatalattiban, amely beindítja az öngyógyítást.

Az öngyógyítás folyamán a szervezet a saját képességeit használja fel, a gyógyításhoz. Ehhez meg kell ismernünk önmagunkat és meg kell értenünk, hogy mi vagyunk a felelősek az egészségünkért. Így minden szervet kezelni tudunk, csak úgy mint az érzékszerveket, mint a látás, a hallás stb.


Relaxáció
A földre tégy le egy puha takarót és feküdj a hátadra. A karjaidat tedd a tested mellé, a tenyereid nézzenek kifelé, az ujjaidat enyhén behajlíthatod. A lábak és a lábfej kifelé mutasson, a fejed fordítsd valamelyik irányba. A szádat nyisd résnyire és a nyelvedet nyomd a felső fogsorodhoz. A szemeidet csukd be. Ne gondolj semmire, lélegezz lassan és egyenletesen. 2 - 5 perc alatt elkezdesz relaxálni.


Öngyógyítás
A sejteknek olyan mentális képességeik vannak, mint a gyerekeknek. Ahogyan egy gyereket is lehet nevelni, úgy a beteg sejteket is. Próbáld meg vizualizálni a beteg szervet és kezdj el beszélni hozzá, mondj neki valamit. Adj neki kedves, gyengéd, de határozott utasításokat, mintha egy gyerek lenne. Minden szervnek meg van a saját személyisége. A gyomor és a máj makacsabbak, ezért határozottan utasítsd őket.

A szív megértőbb, meghallgatja a kéréseket, a kedves parancsokat.

Amikor relaxálsz képzeld el, hogy látod a szíved belülről és látsz benne egy kicsi lángot - a szeretet forrását és az energiáét. Képzeld el, hogy ez a láng megnő és betölti a szívedet és szétszóródik az egész testedben. Próbáld meg elképzelni, ahogyan megtisztítja a teljes tested, eltávolítja a betegségeket és egészséget hoz helyettük.

Mondd magadban: Minden lélegzet közelebb visz a teljes megtisztuláshoz. A testemben lévő fény gyógyító energia.

Tedd a jobb kezed a tested azon részére, ahol tudod, hogy gyulladás, vagy más egészségügyi probléma van. Vizualizáld, hogy a kezedből az energia áramlik az adott részre és elolvasztja a gyulladást, a betegséget, ahogyan a napsugár a havat.

Csak egy könnyed példa, de mindenki rendelkezik képzelőerővel és kialakíthatja a saját gyógyító vizualizációját. Relaxálj és indítsd be a tudatalattid öngyógyító képességét.

Amikor úgy érzed, hogy van egy kis időd, alkalmazhatod ezt a módszert, de a legjobb, ha egyedül vagy a helyiségben. Aki szereti a zenét, bekapcsolhat egy kellemes dalt is közben.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Látásjavítás természetes módszerei
  2020-01-31 21:09:48, péntek
 
 



Sokan gondolják úgy, hogy az öregedés természetes velejárója, hogy csökken a látásunk, a hallásunk és egy sor egészségügyi problémával kell megküzdenünk, pedig ez egyáltalán nincs így. Nem szabad beletörődni, hogy napról napra egyre több problémával kell megküzdenünk, mert ezek nagy része ki sem alakulna, ha a megelőzésre is fordítanánk hangsúlyt.

Az egészséges életmód és ezen belül a szupertáplálékok fogyasztása jelentősen javíthatja a látás minőségét - állítják ezt a hozzáértő szakemberek. Az egyik legfontosabb tápanyag a szem egészségére nézve a lutein, amely szupertápláléknak számít.

A látás megőrzéséhez nagyon nagy szükség van az antociánokra. Az antioxidánsok gyulladáscsökkentő és rákmegelőző hatással rendelkeznek, különös tekintettel a szem egészségére. Antociánok legfőképpen a vörös, kék és lila növényekben - zöldségekben és gyümölcsökben - találhatók, mivel az antociánok adják ezeknek a táplálékoknak a színét. Az antociánok segítenek semlegesíteni azokat az enzimeket, amelyek szerepet játszanak a kötőszövet elpusztításában, illetve az érfalak megerősítésében is szerepet játszanak. Gyakran valamilyen érfalbetegség vagy sérülés okozza a látásromlást.

A karotinoidok - zeaxantin és lutein - is nagyon fontosak a szem egészségének megőrzésében. Többek között a makuladegeneráció nevű betegséget kerülhetjük el karotionoidokban gazdag táplálékok fogyasztásával. Milyen táplálékokban találhatók meg a karotinoidok? A tojássárgájában, a sárgarépában, a kelkáposztában és az édesburgonyában. A kelkáposzta és a tojássárgája luteinben gazdag, a sárgarépa és az édesburgonya pedig legfőképpen zeaxantinban bővelkedik

Az antioxidánsok is nagymértékben hozzájárulnak a látás megőrzéséhez, de ezen kívül támogatják még az agy, a szív és a bőrsejtek egészségét is.

Antioxidánsban gazdag táplálékok többek között: fekete áfonya, fekete ribizli, alma, csipkebogyó, homoktövis. Ezek a gyümölcsök nagyon sok antioxidánst tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak a szem egészségének a megőrzéséhez is.

A fekete áfonya olyan betegség megelőzésében segíthet, mint a szürkehályog és a makuladegeneráció. Mindkét gyümölcs fokozza a kapillárisok erejét és elősegítik az éjszakai látás fokozását.

A dohányzás elhagyása is nagyon fontos, mivel ez gyulladást generál a szemben, amelyben nyomás alakul ki, ami veszélyezteti a látást. A látás csökkenhet a túlzásba vitt alkoholfogyasztástól is.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Fűben fában....  
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 205 
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 205 db bejegyzés
e év: 3611 db bejegyzés
Összes: 49208 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 804
  • e Hét: 1767
  • e Hónap: 14758
  • e Év: 190633
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.