Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
HUN TV jogsegélyszolgálata
  2011-07-26 15:23:43, kedd
 
  Ajánlom a HUN TV Jogsegélyszolgálatának adását!

http://huntv20.hunikornis.info/elo-adas/

Kilakoltatásról tudósítás és beszélgetés Kozma Józseffel a jogsegélyszolgálat vezetőjével, aki eddig már három családot menekített meg a kilakoltatástól!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
HUN TV adását ajánlom...
  2011-07-26 15:19:53, kedd
 
  Célkitűzéseink

Belenőve ebbe a világba, meg kellett tapasztalnunk, hogy az emberiség nem képes tanulni a múlt hibáiból. Sajnos újra és újra ugyanazon hibákat követik el, melyeket valószínűleg a hatalomvágy és az emberi gyarlóság hoz létre. Gondolom, már sokan észleljük, hogy a mostani kultúránk az emberiség kipusztítása felé iramodik. (...)

http://huntv20.hunikornis.info/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bogár László: Elitünk afrikai
  2011-07-23 23:47:25, szombat
 
  Bogár László: elitünk afrikai szintű
Kis Miklós - FN 2011. július 21. 06:00

Hogyan ért szót Bogár László Bokros Lajossal? Miért kerül fajlagosan túl sokba az egykulcsos adórendszer? Milyen a magyar gazdaságpolitikai stratégia? Az első Orbán-kormány államtitkárával, a jobboldali gondolkodású Bogár László közgazdásszal beszélgettünk.

Nem fura, hogy a könyvtárban éppen egymás mellett áll Bogár és Bokros?

A való életben is van közöttünk személyes kapcsolat.

Szoktak beszélgetni, vitatkozni közgazdasági témákról is?
Bogár László - Közgazdász, a Károli Gáspár Református Egyetem docense. 1990-94, illetve 1998-2002 között (az Antall-, Boross-, és az Orbán-kormány alatt) államtitkár. Számos könyv, köztük a Bokros-csomagot is kritizáló Bokros újratöltve szerzője (legújabb: Lefelé a létezés lejtőin, Kairosz, 2011).

Van már vagy 3 éve, hogy személyesen nem találkoztunk. De igen, korábban beszélgettünk, vitatkoztunk. Kiderült, hogy alig értünk valamiben egyet a másikkal. Néhány dologban azért mégiscsak megegyeztünk. A legnagyobb nehézségünk az volt, hogy más fogalmakat használtunk, hiányzott a közös nyelv.

A ma bennünket sújtó válságok legsúlyosabbika kommunikációs válság. Nincsenek tisztázva közös fogalmaink. Csak példának okáért: kapitalizmus, szocializmus, magyar társadalom...Tudja, hányféleképpen értik azt, hogy magyar társadalom?

Bibó István szerint a hazugság rendszere zsákutcába vezet, közös értékeinket, erkölcseinket lezülleszti. Magyarország ma is hazugságban él, nem szabad beszélni a birodalmi függésről. Régen sem volt. Ugyan ki merte kritizálni a megbonthatatlan szovjet-magyar barátság gondolatát? Ma sem lehet beszélni a birodalmi függőségünkről anélkül, hogy rá ne süssék az emberre a szélsőségesség bélyegét. S hogy mi számít szélsőségesnek, azt mindig a domináns politikai erő határozza meg, amely magát középnek definiálja.

Szókratésznek még lehetett gondja arra, hogy megpróbálja tisztázni a fogalmakat. Lehet, hogy manapság nincs ilyesmire idő.

Mi 30 éve ugyanazt csináljuk. Hiteleket veszünk föl, a hitelek kamatait is hitelekből fizetjük, és amikor már nagy a baj, akkor megszorítunk.

Antall József miniszterelnökkel volt egyszer egy vitám, amikor végül azt mondta: jó, jó, nekem lehet, hogy igazam van, de neki itt és most kell megoldania a problémát, nem foglalkozhat azzal, hogy mi lesz 10 év múlva. Mit tesz Isten, pont 10 év múlva szinte ugyanez a vitám megismétlődött Orbán Viktor miniszterelnökkel is. Tisztelettel, "tanár urazva" - hiszen valóban, tanítottam is - lényegében megismételte Antall József 10 évvel az előtti mondatát. S amikor elmeséltem neki, hogy ezt már megéltem Antall Józseffel is, a válasz - mi is lehetett más - csak egy ironikus mosoly és bosszús kézmozdulat volt. Mi az időt csak egyféleképpen tudjuk értelmezni. Az ókori görögöknek erre két szavuk volt: a Krónosz és a Kairosz. Mi, magyarok, csak a Krónoszt ismerjük, a dolgok egymásutániságát, a Krónosz foglyai vagyunk. Pedig ott a Kairosz is, az idő minősége, annak az időnek a felismerése, amikor változtatni kell.

Mi 30 éve ugyanazt csináljuk. Hiteleket veszünk föl, a hitelek kamatait is hitelekből fizetjük, és amikor már nagy a baj, akkor megszorítunk. A reálkeresetek a 33 évvel ezelőtti szinten vannak, az adósságállományunk viszont sokkal nagyobb. Ez a stratégia ennyire elég.

A mai kormány is alapvetően ezt folytatja. Retorikailag volt egy kis felhajtás. No, de úgy nem lehet szabadságharcot folytatni a birodalom ellen, hogy a birodalmat nem értesítik. Valamelyest mérséklődött a profitszivattyú működése a válságadók miatt, de ez csak időleges. Az államadósság ágán ugyanúgy működik tovább a szivattyú. Az emberek által megtermelt jövedelem egynegyede automatikusan elhagyja az országot. Továbbra sem hajlandó a kormányzat megnyitni a diskurzust sem az államadósság legalább részleges elengedéséről.

Azért van egy erős érv a diskurzus megnyitása ellen: ahogy elkezdenének beszélni róla, máris megugranának a fizetendő kamatok.

Ez egy negatív spirál, ami a teljes megsemmisülésbe vezet.

Ez valóban így van. Ezért nem is beszélni kell róla, hanem cselekedni. Nézze meg, miféle drámát él át Görögország! Majdnem 8000 milliárd forint megszorítást nyomnak le a görög társadalom torkán. A görög válság valódi oka a globális pénzhatalmi rendszer mohósága, mértéktelensége. Azt mondják a befektetők, "nagyon aggódunk, hogy nem tudjátok visszafizetni a hiteleket, ezért fizessetek magasabb kamatot! Igaz, hogy így még nagyobb a veszélye annak, hogy nem tudjátok visszafizetni, ezért még nagyobb kamatot várunk el"! Amit azután már tényleg nem tudnak visszafizetni. Ez egy negatív spirál, ami a teljes megsemmisülésbe vezet.

Ahogy negatív spirált indíthatnak el a görög reálgazdaságban is az újabb-újabb megszorítások.

Akárcsak a magyar gazdaságban.
az a stratégia, hogy nincs stratégia

Az Orbán-kormány igyekszik tenni a negatív spirál ellen: azt mondták, a gazdaság élénkítése céljából vezették be az egykulcsos személyi jövedelemadót.

Az egykulcsos adónak kizárólag az elit a nyertese. Teljesen érthető, ha egy politikai párt meg akarja nyerni magának a tehetős választókat, csak drágállom a módszert. Fajlagosan túl sokba kerül. S még csak nem is biztos, hogy akit az új adórendszer kedvezményez, az a Fidesz szavazója lesz. Sokkal többen vannak a vesztesek, akik 2010-ben a bizonytalanok táborából szavaztak a Fideszre. Közülük a Fidesz sokakat elveszíthet. Tehát a módszer nemcsak drága, hanem alacsony hatékonyságú is.

Nehéz összefüggést találni a gazdaságpolitika egyes részei között. A gazdaságpolitikai értelemben baloldali elemek, mint néhány ágazatban a tőke keményebb adóztatása vagy a magánpénztárak megszüntetése együtt járt az adóztatás neokonzervatív átalakításával.

Nincs koherens stratégia. Illetve az a stratégia, hogy nincs stratégia. A magánpénztárak megszüntetése egyébként helyes döntés volt. Az alapproblémát - hogy a demográfiai mutatók romlása miatt egyre kevesebb járulékból kell egyre több nyugdíjat fizetni - nem oldotta meg, hiszen a magánnyugdíj a teljes nyugdíj csak kisebbik részét képezte volna. A pénztárak mögötti pénzügyi szervezetek viszont jellemzően óriási költségekkel dolgoztak. Hozam helyett viszem volt, és az egész rendszert végső soron az államadósság növekedése finanszírozta. Ha a körülmények rosszul alakulnak, a rendszer negatív kamattal működik. Azért pedig az állam a felelős, hogy ne így legyen. Bármit mondjon is az állam, a járulékbefizető és az állam között hitelező-adós viszony van.

Ha elfogadjuk ezt a fogalmi keretet, akkor a bevezetendő svájci nyugdíjmodell is negatív kamattal működhet. Bár nem a teljes, hanem csak a munkavállalói járulék után számítják a nyugdíjat, így a kamat pozitívnak tűnhet. De ez játék a számokkal.

Ez játék a tűzzel. Sokan meg sem érik a nyugdíjkorhatárt. A legfrissebb statisztikák szerint már most 60%-kal nagyobb a halálozás, mint a születésszám, és 15 éven belül mintegy kétszer annyian halnak meg minden évben, mint ahányan születnek. Kicsit félve mondom ki - mert fölösleges élet nincs - hogy a születésszámnak nemcsak mennyisége van, hanem minősége is. Mert mégiscsak, ha a feneketlen nyomorba születnek a gyermekek, akkor az már egy idő után nem gyermekáldás, hanem gyermekátok. S nem mindegy a társadalom szempontjából, ha a gyermekek felnőnek, mekkora részük lesz eltartó, s mekkora részük eltartott.

Nyilvánvalóan a családi egykulcsos is azt a célt akarja szolgálni, hogy a tehetősebbeknél nőjön a szaporulat. De nem lenne morálisan vállalhatóbb, ha inkább az alsó jövedelmi szintet próbálnák fölemelni és a közép felé közelíteni?

A mi helyzetünk most már inkább az afrikai országokéra emlékezetet

Az alsó egymillió ember már olyan állapotban van, hogy rajtuk nem lehet segíteni. Ha pénzt adunk nekik, akkor sem. Mert csak a maffiát gazdagítja meg a játékgép-tulajdonosokat.

A szegénységkutatók mégis azt szokták mondani, hogy a sztereotip kép a játékgépező, segélyre váró munkanélküliről hamis. Ilyenek is vannak, ez a látványos. A szegények túlnyomó többségére mégis inkább az a jellemző, hogy lemond a maga húsadagjának megvásárlásáról, hogy meg tudja venni a gyermekének a narancsot.

Elképzelhető, hogy árnyaltabb a kép, de akkor is elengedhetetlen, hogy a szegényeket támogató rendszer legyen célzott, átlátható, ellenőrizhető és célokhoz kötött. Én is azt mondom, hogy nem a gazdagoknak kellene további forrásokat adni, sőt, áldozatokat kellene kérni tőlük. De csak ha átlátható, ellenőrizhető a szociális rendszer, akkor kérhetünk áldozatokat tőlük.

No, de áldozatok kéréséről szó sincs.

Igen így van! Az egykulcsos adót egy felelősségteljes elittel akár meg is lehetne csinálni. Vagyis, ha az elit ezt nem ajándéknak tekintené, hanem olyan összegnek, amit népességnövelésre és munkahelyteremtésre kell fordítania. Az elmúlt évtizedekben nálunk kialakult elit azonban inkább Dél-Amerikát idézi. Bár már ezt a hasonlatot is egyre kevésbé lehet használni, mivel arrafelé is olyan rezsimek jönnek létre, amelyek

Kapcsolódó cikkek
11.06.17 Így csökkenti a nettó béreket az egykulcsos
11.04.15 Brutálisan megszorít Orbán
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bedőlt lakáshiteles öngyilkos
  2011-07-23 23:44:46, szombat
 
  Egy bedölt lakáshiteles öngyilkos lett
2011. július 17. NHN24

A Magyar Érdekképviseleti Szövetség Mozgalom (Magyar-Ész) a héten egy búcsúlevelet kapott egy budapesti családtól, az öngyilkos családapa, aki a napokban önkezével véget vetett életének, azt írta: "A kilátástalanságban és az éhezésben elfáradtam."

Azt tudjuk, hogy a család banki hitelt vett fel, amíg volt munkája a családfőnek addig tudták a banki törlesztő részletet fizetni. Az elhunyt apa vegyészként dolgozott egy gyógyszeripari cégnél, de munkája megszűnt, innen kezdődött a kilátástalan helyzetük.

Nem tudták fizetni a banki hitelüket, ezért egy uzsoráshoz fordultak, aki halálba kergette a családapát. Hátrahagyta két gyermekét, az egyik 12 a másik 14 éves, az anya idegileg összeomlott, feje felett összecsaptak a hullámok, helyzetük egyre kritikusabbá válik.
A család kálváriájának nem kellett volna halállal végződnie.
Hol marad a kormány és a banki segítség! Ennyit ér egy ember élete?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hitelkárosultakról nyilatkozta
  2011-07-23 23:41:14, szombat
 
  MSZF - Miniszterelnökség - Hitelkárosultak

Budapest, 2011. július 23. szombat


A Magyar Szociális Fórum (MSZF) alapítószervezője szombaton arra kérte a kormányt, hogy tettekkel bizonyítsa a Miniszterelnökséget vezető államtitkár politikai nyilatkozatában foglaltakat arról, hogy a politika a Hitelkárosultak pártján áll a bankok tisztességtelen magatartásával szemben - áll az MSZF közleményében.

Simó Endre szerint fontos ugyan, hogy a kormányfő legközvetlenebb környezetében kezdik érzékelni a 3 millió embert érintő társadalmi probléma horderejét, ám a felismerés puszta ténye még nem jelent megoldást. Különösen akkor nem, ha a szerződések tisztességtelenségének megállapítását csak a jövőre vonatkoztatnák, nem pedig mindazokra, akiket már eddig is megkárosítottak, vagyonukból kiforgattak, otthonuktól megfosztottak.

"Varga Mihály, Miniszterelnökséget vezető államtitkár a Magyar Hírlap szombati számában azt mondta, hogy mint politikus a hitelt felvevők pártján áll, mert - mint állította - tetten érhető a bankok felelőssége, sok közülük egyáltalán nem törekedett a tisztességes magatartásra, és korántsem lehet egyenrangú félnek tekinteni a saját lakhatását megoldani próbáló ügyfelet és a hatalmas háttérrel bíró bankokat. A kamatfeltételek egyoldalú változtatgatásáról kijelentette, hogy neki nagyon is törvénytelennek tűnik. Végül egyetértett azokkal, akik pertársaságba tömörülve próbálják megváltoztatni a jogtalan szerződéseket."

Ezek a kijelentések arra utalnak, hogy a politikai vezetés elbizonytalanodott a devizahitel-kérdésben a szerveződő társadalmi ellenállás láttán, de vonakodik konkrét politikai és jogi lépéseket tenni a hitelkárosultak emberi és polgári jogainak érvényre juttatásáért.
A Hitelkárosultak csak akkor fognak hinni a szavakban, ha azokat tettekre váltják. A társadalmi összefogást Pertársaság néven kezdeményező Szociális Kerekasztal azt érti tetteken, hogy a kormány felmondja a bankokkal júniusban kötött megállapodását a devizahitelekről, s jogi lépéseket tegyen a hitelezők felelősségének megállapítására, tekintettel arra, hogy a bankok tudatosan megtévesztették a hitelfelvevőket. A kormánynak - az Európai Unió csütörtöki döntéséhez hasonlóan - társadalmi stabilizációs intézkedéseket kell tennie a pénzügyi szféra érdekérvényesülésének egyidejű korlátozásával. Addig is helyre kell állítani a kilakoltatási és árverezési tilalmat, hogy az emberektől ne vehessék el jogszerűen birtokolt otthonukat is, és ne kerüljenek az utcára" - válaszolta Simó Endre szervező Varga Mihály miniszterelnökséget vezető államtitkár nyilatkozatára.+++



Kiadta: MSZF SZK

www.mszfszk.hu

www.hitelkarosultakert.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
S.O.S. Újabb kilakoltatás!
  2011-07-08 23:58:51, péntek
 
  *** www.nemzetihirhalo.hu *************

Tisztelt Cím!

2011.07.05.-e arról szólt, hogy egységben cselekedve megakadályoztunk egy kilakoltatást Székesfehérváron. Ez a példa mutatja, hogy érdemes, és lehet szembeszállni a romboló erőkkel. Van jogszerű megoldás, de érvényt szerezni csak az összefogással lehet. Hisszük, hogy egyre többen leszünk.

S.O.S. ÚJABB KILAKOLTATÁS!

SEGÍTSÉGKÉRÉS ÉRKEZETT MELY SZERINT 2011 JÚLIUS 11-ÉN EGY ÚJABB CSALÁD VESZÍTHETI EL EGYETLEN OTTHONÁT! A KILAKOLTATÁS 2011. JÚLIUS 11-ÉN 9 ÓRÁRA VAN KITŰZVE A BUDAPEST XV.KER. VÁGBOTTYÁN UTCA 1 sz. ALATTI INGATLANRA. Öttagú család, ahol egy 15 hónapos csöppség is van. A családfő munkaképtelen, a feleség GYES-en van. Szabad felhasználású jelzálogkölcsönt vettek fel (10,8 millió HUF -ot), melynek törlesztő részlete oly mértékben megemelkedett 180 ezer HUF/hó, hogy a munka nélkül maradt család nem tudta fizetni a havi banki részletet.

Végrehajtó: Dr. Zoltán Levente Kemény Gusztáv utca 6. I em/3.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Köszönet minden segítőnek
  2011-07-06 22:56:21, szerda
 
  KÖSZÖNET MINDEN SEGÍTŐNEK

Ma 2011-07-05.-én Székesfehérváron a Selmeci utcában győzött az emberség. A 90éves nénit, és 100%-os rokkant fiát az összefogás megmentette az utcára kerüléstől.

A Jogsegélyszolgálat segítségével, segítő szándékú személyek és civil szerveződések aktivistái megvédték a rászorulókat a pénzügyi és ingatlan maffia támadásától. Ma ismét bebizonyosodott, hogy az egymásra figyelés, és a segítő szándék meghozza az eredményét. Ha összefogunk egymásért, magunkért fogunk össze, és nincs az a hatalom, aki a NÉP(e) ellenében győzni tud.

Köszönet illeti az összes megjelent magánszemélyt, a TEMPO elnökét Borbély Józsefet, az OTTHONVÉDŐKET, a Magyar Érdekvédők Szövetségét - Vajda Attilát, a Jobbik képviselőit, és a sajtó képviselőit: Nemzeti Hírháló, Hír TV, Duna TV, MTV1, Fehérvár TV, Siófok TV, Kossuth Rádió, Blikk, Népszabadság, Fejér megyei Hírlap munkatársait is.

2011-07-21.-én újabb megméretés lesz, reméljük, mindenki jelen akar majd lenni Székesfehérváron!

Köszönettel a Jogsegélyszolgálat

Kapcsolódó:
Végítélet és könyörület Székesfehérváron (Index)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Őstörténeti elektronikus könyv
  2011-07-04 03:25:53, hétfő
 
  Magyar Őstörténeti elektronikus könyvtár megszűnőben
http://www.konyv-e.hu/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ingyenesen létrehoztam és elérhetővé tettem Magyarország legnagyobb elektronikus könyvtárát és könyvtárgyűjteményét
méghozzá semmiféle anyagi támogatás nélkül. Világritkaságok vannak benne, és sokszor hasonmásban! Több ezer tétel és több százezer kutatható anyag, aminek elérhetősége hamarosan meg fog szűnni. Egyébként tudjátok, hogy mit jelent az, hogy magyar kultúra? NEM. Mert nem taníthatták meg veletek.
Közületek is amikor megkérdezi az ember, hogy szerintetek mennyi középkori magyar vonatkozású írott dokumentum létezik, ami megmaradt. A válaszok: tíz, száz! S még a legtájékozottabb őstörténeti érdeklődő is max. ezerig jutott el? A hivatalos oldal persze meg hallgat. Szerintetek mennyi van,ami létezik? Minimális számot mondok, ami bizonyítható. TIZENÖT MILLIÓ!
Tizenötmillió, tehát minden magyar embernek jutna egy értékes ritkaság!
És ez mind létezik a mai napig! Képzeljétek el, hogy mennyi lehetett eredetileg, mert az köztudott, hogy a nagy része elpusztult!
És azt gondoljátok, hogy a legtöbbjük latin? Ebben is tévedtek, mert sokkal több görög nyelvű dokumentum keletkezett, sőt nemegyszer az esztergomi érsek az egész keleti egyház feje is volt! Nálunk nem volt egyházszakadás. Mit nem tudtok még? Hogy a legtöbb írott emlék nem is latin, nem is görög, hanem magyar nyelven született. És sokuk ma is létezik. Elkeseredett harcot folytatok, hogy észrevegyétek... hiába. Mi létezik még a hatalmas pusztulások áradatában? Szinte minden, ami fontos. Minden, amiből újjá lehet születtetni egy országot!
Az egyik törzsünket valaha úgy hívták, hogy MÉD, a medica, az orvoslás tudomány pedig szó szerint azt jelenti, olyan mint a médeké! Mi még az ellenségeinket is meggyógyítottuk. Tudjátok azt, hogy egy innen származó 8 éves Árpád-házi királylány honosította meg a fürdőkultúrát nyugaton ? ! Méghozzá sikerrel, mivel a nyugati félteke nyelveiben mindenhol, eme 8 éves kislány becenevét használják a fürdőkád elnevezésére. Elisabeth
Elgondolkodtató az is, hogy én itt vidéken egyetlen egy angol eredetű szót sem használok a magyar nyelv beszélése közben; addig az angol nyelvű 'társam' több száz magyar eredetű szót használ, amik technikai találmányként kerültek bele az ő nyelvükbe a középkor és az újkor folyamán.
Gyakorlatilag sosem tud úgy beszélni, hogy néhány mondatonként ne használna legalább egy magyar eredetű szót! De ezeket már mind nem írhatom meg.
A sort végtelenségig lehetne folytatni...

Olvassatok legalább ebben a fennmaradó néhány hónapban, és adjátok tovább az üzenetet, ha lélekben magyarok vagytok:
http://www.konyv-e.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jim Morrison 40 éve halott?
  2011-07-04 01:18:29, hétfő
 
  Morrison szerint élete egyik legfontosabb eseménye 1947-ben történt egy új-mexikói családi kirándulás alkalmával. Az eseményt a következőképpen írta le:

"Az első alkalom, amikor rádöbbentem mi is az a halál... amikor én, anyám, apám és nagyapám és nagymamám a hajnali sivatagon hajtottunk keresztül éppen. Egy teherautónyi indiánba beleszaladt egy másik autó, vagy valami hasonló történhetett - az indiánok szét voltak szóródva az autópályán és véreztek, elvéreztek. Én még gyerek voltam, ezért az autóban kellett maradnom, amíg apám és nagyapám kiszálltak. Nem láttam semmit, csak fura piros festéket és embereket feküdni szanaszét, de tudtam történt valami, mert meg lehetett markolni az emberek vibrálását körülöttem, és hirtelen rájöttem, hogy ők sem tudnak többet arról ami történt, mint én. Ez volt az első eset, hogy félelmet éreztem... és tényleg úgy gondolom, hogy egy-két halott indián lelke ott rohangált rémülten körülöttünk, majd a szívemben lenyugodtak. Olyan voltam mint egy szivacs, kész voltam ott ülni és magamba fogadni őket."

Morrison később felidézi ezt az eseményt a Peace Frog című dalban: "Indians scattered on dawn's highway bleeding/ Ghost crowd the young child's fragile egg shell mind."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2011.06 2011. Július 2011.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 399 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 61
  • e Hét: 220
  • e Hónap: 2465
  • e Év: 34195
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.