Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Provokáció és ürügy=ok és okozat
  2018-07-31 09:08:27, kedd
 
  PROVOKÁCIÓ és ÜRÜGY=OK és OKOZAT
I. rész:
1941 június 26-án történt az a PROVOKÁCIÓ - az akkor még Magyarországhoz tartozó - Kassa bombázása, ami ÜRÜGYÜL szolgált a II. (világ)háborúba való belépésünkre! Úgy tartozik össze ÜRÜGY és PROVOKÁCIÓ, mint OK és OKOZAT!
Egyik sincs a másik nélkül. Ezért kell nagyon odafigyelni MINDEN PROVOKÁCIÓRA, nehogy ÜRÜGYÜL szolgálhasson a politikusok számára (polgár)háborús helyzet kirobbantására! Mint ahogy az az I. világháború előtti "SZARAJEVÓI MERÉNYLET" -tel történt!
Az uralkodók rettenetesen álságos módon léptették hadba akkor is a HADKÖTELEZETTSÉGGEL ártatlan emberek millióit!
Majd az un. Trianoni békediktátummal mégis KOLLEKTÍVE BÜNTETTÉK a magyar népet!
*
Ezért lenne fontos, ha végre a TÖRTÉNELMI TÉNYEKET megismerhetnék az emberek és a-szerint dönthetnének kit akarnak vezetőjüknek megválasztani!

Mert, bizony a rendszerváltozásnak is az egyszerű, munkássá lefokozott (proletarizált) magyarság lett a vétlen ÁLDOZATA, miközben az egypárti elődből (MSZMP) jobb- ill. baloldalon kicsapódó politikusok megkötötték egymással a máig agyonhallgatott PAKTUMOT - HATALOMÁTMENTÉSÜK céljából!
http://uzenete.blogspot.hu/2011/03/rozsadombi-paktum-eredeti-valtozat.html
*
Tessék csak olvasni hogyan vélekedik a PAKTUMRÓL Boross Péter az általa írt visszaemlékezésben!
"... Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225166&aid=257851&htr=1

Az azóta eltelt 28 évben is a ,,TUDATLANSÁG" és a ,,FÉLISMERET" alapján mennek az emberek szavazni és NEM választani.

Mert milyen egy választási lehetőség az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a PÁRTOKra oszlott egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!?

(Folyt.köv.)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Az 1968-asok után jönnek a 90-esek..."
  2018-07-30 04:51:26, hétfő
 
  ... mondta - többek között - Orbán Viktor a tusványosi beszédében...

Kár, hogy semmit nem fognak már megtudni az erdélyiek sem mindabból a gyötrelmes és szégyenteljes igazságból, hogy valójában az 1968-asok is annak a HELYCSERÉS TÁMADÁSNAK köszönhetik karrierjüket, amivel átgázoltak azokon, akiket 1990-ben "MUNKÁS-PARASZT" státuszban ért az un. rendszerváltozás!

Kár, hogy már soha többé nem derülhet ki, hogy az un politikai (a jobb- és baloldali) "elithez" tartozók egyetlen-egy és végképpen tragikus körülményben megegyeznek és ez annak elhallgatása, hogy az 1945-öt és főleg 1956-os véres megtorlást követően megtörtént az a HELYCSERÉS TÁMADÁS, amivel részben fölszámolták, átnevelték és proletarizálták a Horthy-korszak polgárosodó középosztályát és a kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos parasztságot!

Kár, hogy már soha többé nem lehet arról tudni, hogy a szocialistának sulykolt rendszer kitermelte az alulról fölhozott és kiemelt kádereivel az új hatalomhoz hűséges elvtelen réteget... akit meg lehetett vásárolni a saját fajtája tönkretételére.

Kár, hogy már soha nem fogja az utókor megtudni hogyan épült ki a III/III-as pol. oszt. titkos szolg. hálózata oly mértékben, hogy az egy főre jutó számuk kettő volt már akkor amikor 1990-ben Boross Péter,.mint belügyéres átszervezte és többnyire bújtatott polgári állásokban elhelyezte őket...

A HELYCSERÉS támadással nem csak az új "elit" réteg alakult ki az 1980-as évekre, hanem az ÚJ "MUNKÁS-PARASZTSÁG" is, amelyikhez tartozókért már nem fájt senkinek a szíve.

Soha nem fogja senki megtudni, hogy ezeket - az akkorra "MUNKÁS"-sá váló - tönkretett családokat már könnyű szívvel áldozta föl - a magát még 1990 után is szocialistának és munkáspártnak becézgető - és vele PAKTUMOT kötő pártok vezetői és a megtévesztett tagság...

Na, ez az, amiről nem tudnak, NEM TUDHATNAK a határon túlra szakadt magyarok sem!

Bóna Mária Ilona

https://www.youtube.com/watch?v=A0fF1Sk_Kro
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megbízók és megbízottak
  2018-07-30 04:35:49, hétfő
 
  A kádári suttyom-terror nem szűnt meg 1990-ben, hanem csak "ÚJJÁSZERVEZTÉK".
Elég megnézni az un. "ÜGYNÖKLISTÁKAT", melyekből kiderülhet, hogy kik voltak a kis MEGBÍZOTTAK! Ezeken az ügynöklistákon azonban nem szerepel egyetlen MEGBÍZÓ sem!
Ez nem lehet véletlen!
Mindenki csámcsoghat a kis MEGBÍZOTTAK "titkos-ügynök" múltján, miközben MEGBÍZÓIK dörzsölhetik mocskos tenyerüket, hogy még mindig milyen jól keverik a suttyom-terror kártyáikat! Ugyanis, a nép egy-emberként veti rá magát ezeken az ügynöklistákon szereplő- megnyomorított életű MEGBÍZOTTAKRA, akik többnyire csak az életüket mentették azzal, hogy "hagyták magukat" beszervezni és még mindig lefizethetők, valamivel zsarolhatók és "szolgálatban" tarthatók!

Magyarországon, mióta megkötötték egymással a PAKTUMOT, a MEGBÍZÓK (és jogutódaik) ugyanazok maradtak, akik ugyanazokat a MEGBÍZOTTAKAT (és jogutódaikat) alkalmazzák, mint akiket a kádári suttyom-terrorban beszerveztek! A jól bevált megbízottakat - 1990-es "ÚJJÁSZERVEZÉSKOR"- elhelyezték mindenféle "bújtatott", polgári, de hatalom-közeli állásban! Minden eszköz továbbra is rendelkezésükre állt és áll ahhoz, hogy feltűnés nélkül megfigyeljék azokat, akiket addig is megfigyeltek és akiknek az életét titkos szolgálati módszerekkel ellehetetlenítették és lehetetlenné teszik, miközben folyamatosan őt hibáztatják sanyarú sorsa miatt.
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mindannyiunknak ez az egy élete van...
  2018-07-30 04:26:52, hétfő
 
  ... és ezt jó lenne "szabadon" megélni! Azzal együtt lenni, akit szeretünk és aki viszont szeret, mert nincs fontosabb az ember számára, mint szeretni és szeretve lenni!!!

Ez még akkor is így van, ha valaki nem ismeri el, vagy be!!!!! Viszont, a diktatúrákban pont ezzel manipulálták és büntették az embereket, hogy megszabták kivel lehetnek együtt büntetlenül! Amikor országnyi börtönben vergődve kellett megélni egy egész nemzedéknek ifjúságát... és ez sokunk számára - akik túlélték - NEM ÉRT véget! Mert vannak emberek, akiket továbbra is "börtönben" tartanak a saját "otthonuknak" hitt helyen és az ilyen börtönlakóknak nincs hova menekülni a titkos szolgálatok elől. Mert havi 65.000,- Ft-os nyugdíjból nem lehet albérletet bérelni és plusz még megélni is! Igen, lehet dolgozni, munkát vállalni, de könyörgöm, akit már fiatal korában is folyamatosan megakadályoztak abban, hogy bárhol békességben dolgozhasson, annak nem ,,adhat más munkát"!!!

Viszont, ha az ilyen ember TUDJA MIVÉGRE SZÜLETETT ERRE A VILÁGRA ÉS TUDVÁN-TUDJA MI DOLGA LENNE, azt minden létező titkos szolgálati módszerrel továbbra is meg fogják akadályozni benne!!!!!!!!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2. Lelketlenítési módszerek
  2018-07-19 02:35:36, csütörtök
 
  2. A TEMPLOMI ESKÜVŐT IS AJÁNLATOS VOLT MELLŐZNI

Egy másik történetet még gépírónő koromban mesélte el az egyik kollégám. P. Lajosról már tudtam, hogy azért nem lehetett több, mint egy jó lakatos szakmunkás, mert az apjának maszek lakatos műhelye volt a Horthy-korszakban, amihez ragaszkodott (volna) a háború után is!

Csakhogy, a szocialistának nevezett - ellenérték nélküli - kisajátítást nem kerülhette el ő sem. Sőt! Úgy kezelte a szocialistának sulykolt rendszer hatalmi gépezete, mint valami “burzsoá" ellenséget...
Kollégám azonban - ,,megtanulva" az új módit - ,,munkás"-ként igyekezett jó ,,szocialista" polgára lenni hazájának. A dolgozók esti technikumában, megszerezve a technikusi képesítést, lemondott a gépészmérnöki vágyairól is. Ösztönös vonzódást érezvén azonban a népi tánchoz, nem kellett sok rábeszélés, hogy tagja legyen a KISZ Központi Bizottsága Népi Táncegyüttesének. Az együttes - egyik legjobb táncosaként, és - táncosaival bejárta az egész világot.
Nem is volt semmi gond, míg bele nem szeretett egy lányba, akinek a szülei ragaszkodtak a templomi esküvőhöz! Ezért aztán, a szerelmes technikus és népi táncos, oltár elé kísérte menyasszonyát. Lett is ebből pártfegyelmi, meg a népi táncegyüttesből való kizárás! A továbbtanulásról is végérvényesen le kellett mondania.

Ha valaki azt képzeli, hogy 1990 után ennek a negatív megkülönböztetésnek automatikusan vége lett, az nagyon téved!
Sőt, a PAKTUMNAK "köszönhetően" - a kompetenciájukat megtartott politikai erők képviselői - továbbra is úgy irányíthatták életünk folyását, hogy még véletlenül se lehessen "visszarendeződni" "Isten-Haza-Család" hármas-eszményéhez!

(Folyt.köv.)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lelketlenítési módszerek
  2018-07-15 11:11:18, vasárnap
 
  1. RÉSZ: Ingyen-matiné családi együttlétek helyett...

Az un. szocializmusban az egyházközség - mentve hívei életét, mint a bölcs Salamon király kréta-körének édesanyja - ,,elengedte" az emberek kezét. A kommunistának nevezett hatalom - a ,,gonosz mostoha", mindent magának akaró erőszakosságával - elszakította híveit az egyháztól.
Példák hosszú sorát tudnám most itt feleleveníteni. A sok közül egy-két jellemző esetet elmesélek:

1. Soha nem felejtem el azoknak az éveknek a vasárnapjait! 1952-ben lettem kisiskolás. Ekkoriban épült újjá Pesterzsébeten az egyik mozi.
Ebben a moziban kötelező(!) volt vasárnap délelőttönként, a 10 órakor kezdődő matinéra elmenni. A mozi bejáratában álltak azok a tanfelügyelők, akik járva az iskolákat, meghirdették a matinékat. Ők, azután, ott - kezükben az osztálynévsorral -feljegyezték az érkezőket. Nem kellett fizetni, elég volt a nevet és az osztályt bemondani.

Akkoriban vetítették azokat a híradó filmeket, amelyeken olyan kisfiúkat, kisgyerekeket mutogattak, akik azért kaptak Rákosi Mátyástól kitüntetést, mert feljelentették valami miatt a saját anyjukat, apjukat!
Így ültették el a kisgyermekek lelkében a szülőkkel szembeni szembefordulás és gyanakvás csíráit!
Az iskolában azután végig nézhettük, ahogy ,,megbüntetik" azokat, akik nem tudtak, vagy nem voltak hajlandók ezekre a matinékra elmenni.
Ilyenkor az is kiderült, ha netán valaki éppen templomban volt a szüleivel.

Kompetensék gondoskodtak arról, hogy a ,,Szégyentáblán" kint legyen a nevük! Ennek aztán az lett a következménye, hogy a szülők belátták - ha nem akar a gyerekéből ,,bukott szamarat" csinálni - bizony jobb, ha nem erőlteti a templomos életet! Később, az otthoni hitbéli szokásokat is, mint például az imádkozás - elhagyták.
Majd - főleg 1956 után - megszűntek a családi beszélgetések is. A szülőknek kialakult az a kényszerképzetük, hogy - ,,a falnak is füle van"!

(Folyt.köv.)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1. Helycserés támadás (A szocializmus csődbe vitele)
  2018-07-11 11:46:47, szerda
 
  A korosztályomhoz tartozók számára már köztudott, ami az utókor számára felfoghatatlan. Ez, pedig az, hogy HAZÁNK VÉGSŐ FELSZÁMOLÁSÁRA KÉSZÜL - kívül-belül - az ellenség! Erről szólt a HELYCSERÉS TÁMADÁS című, 6 pontba foglalt bevezető. Lásd: 1-2-3-4-5-6. részeket!

1. A SZOCIALIZMUS CSŐDBE VITELE
Igaz, hogy milliós tömeget hagytak belepusztulni az un. rendszerváltozásba. Azonban az már nem igaz, hogy kizárólag "a világhatalmi pénzügyi vezetés előírta"!!!
Ezt csak azok a kádári időkben ,,értelmiségivé" válók terjesztik, akik elhallgatják azt a rettenetes igazságot, ami miatt szükségszerűen becsődölt az un. szocializmus! Ugyanis, 1945 és az 1956-os véres megtorlások éveiben megtörtént az a HELYCSERÉS TÁMADÁS. amivel, részben fölszámolták, átnevelték és proletarizálták a Horthy-korszak polgárosodó középosztályát és a kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos parasztságot.
*
28. éve ELHALLGATJÁK, hogy azért volt szükség az un. rendszerváltozásra, mert az egyetlen párt - a Magyar Szocialista MUNKÁSPÁRT - oly mértékben telepedett rá Magyarország minden üzemére, gyárára és intézményére

- a FÜGGETLENÍTETT (vállalati- járási, fővárosi és kerületei, nagyvárosi, települési) KISZ- MSZMP- és szakszervezeti bizottságaival,

- annak minden infrastrukturális hátterével és

- az alkalmazottaik bérével,

- reprezentációs és propaganda költségeivel,

hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények MINDEN nyereségét...
*
28 év távlatából fölmerül a kérdés: vajon hogyan szavazott volna a NÉP 1990-ben, 1994-ben, 1998-ban, 2002-ben, 2006-ban, 2010-ben, 2014-ben, 2018-ban, ha tisztázva lett volna - még 1989-ben - hogy az MSZMP-s hatalom azért adta át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét?
*
Ennek bizonyítéka az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek EREDETI kivonatolt részletei, melyek itt láthatók:

*
A Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottság ülésein készült jegyzőkönyvekből kivonatolt részletek, másolata itt is olvasható:
*
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila&blog_MSZMP
*
Ezekből a titkosított jegyzőkönyvi kivonatolt részletekből egyértelműen kiderül az igazság! És az is, hogy milyen nagymértékben LESAJNÁLTÁK A MUNKÁSOKAT és csakis kizárólag a hatalom és a pártvagyon minden áron való átmentésével foglalkoztak!!!!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=1538797&aid=213604

*
Már az 1970-es évektől kezdődően - mindent - attól a rothadónak sulykolt Nyugattól fölvett kölcsönökből kellett fizetni. Bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza!
*
Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.
*
Bővebben itt látható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98200006.TVR#id=
I1_1326320839250&parent=http%3A%2F%2Fnet.jogtar.hu&rpctoken=
720540082&_methods=onPlusOne%2C_ready%2C_close%2C_open%2C_resizeMe

*
Mit érdemeltek volna PAKTUM helyett az 1990 előtti és utáni MUNKÁSOSZTÁLYT elárulók? Azok, akik zavartalanul kiárusíthatták az országot privatizáció címén - saját magánvagyonaikat gyarapítandó - a dolgozó munkásság feje fölül! Mi ez,. ha nem ÁRULÁS?

Hiszen felért egy második ,,Trianonnal":


- a szocializmus becsődöltetése,


- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó munkások utcára kerülésével, akik nem rendelkeztek sem anyagi- sem ismereti, sem kapcsolati tőkével az újrakezdéshez;


- az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek
(az oly világhírű cégek, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat, CAOLA...stb)
1988-tól történő kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot, a munkás-parasztsághoz tartozó rétegét érintette végzetesen!
*

Számukra nem volt más, mint a munkaügyi hivatalban munkáért könyörögni. Ahol, viszont a régi-új bürokraták úgy kezelték őket, mintha ők árulták volna el a szocializmust!!! Mondván:
- ,,TI AKARTATOK KAPITALIZMUST! Hát, akkor most itt van nektek és egyétek meg, amit főztetek!"
*
ÉS AZÓTA IS A KAPITALIZMUST OKOLJA MINDENKI. Ez enyhén szólva tragi-komikus!!!
Ezennel jelentem: 1990-ben egyetlen párt sem kampányolt a kapitalizmussal!!!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=213604&kid=972851&sort=
*
http://furaila.xfree.hu/213604
*
Tehát, ebből logikusan következik, hogy senki nem a kapitalizmusra szavazott, amikor az MDF-re, SZDSZ-re, mint magát demokratikusnak és szabaddemokratának hazudókra adta a voksát!!!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=1538797&aid=213604&htr=1

Így fordulhatott elő, hogy UGYANAZOK lettek a rendszerváltozásnak is a NYERTESEI és VESZTESEI is, akik az un. szocializmusban is nyertesek és vesztesek voltak.

*
(Folyt. köv.)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2. Helycserés támadás (a Paktum)
  2018-07-09 17:08:30, hétfő
 
  A korosztályomhoz tartozók számára már köztudott, ami az utókor számára felfoghatatlan. Ez, pedig az, hogy HAZÁNK VÉGSŐ FELSZÁMOLÁSÁRA KÉSZÜL - kívül-belül - az ellenség!
Erről szólt a HELYCSERÉS TÁMADÁS című, 6 pontba foglalt bevezető.
Lásd: 1-2-3-4-5-6. részeket is!
*
2. rész: Az a bizonyos PAKTUM, amiről nem tudva rengeteg zavar támad még most is a fejekben.
http://uzenete.blogspot.hu/2011/03/rozsadombi-paktum-eredeti-valtozat.html
*
Ami miatt nem lehet még mindig sem írni, sem beszélni arról sem, ami pedig oly egyértelmű volt 1963-ban!
Ez, az a bizonyos amnesztia:
http://epa.oszk.hu/01200/01268/00027/pdf/EPA01268_betekinto_2013_3_takacs.pdf
*
Az 1956-os elítéltek AMNESZTIÁVAL való szabadon engedésétől rettegve féltek az akkori politikai vezetők. Ezért, még a MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVÉT átírták, és attól fogva, ami addig alanyi jogon ,,JÁRT" azután már csak ,,ADHATÓ" volt.
És, hogy még egyértelműbb legyen, kinek mi ,,JÁR" és mi "ADHATÓ", azt egy külön törvényben fogalmazták meg.
Ez volt az
- 1971. évi IV. Törvény az Ifjúságról.

Ezzel a törvénnyel kezdetét vette az akkori ifjúság egyformásítása és a ,,szocialista embertípus" kinevelése...
*
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=266935&kid=270841&sort=
*
Ezzel, a törvénnyel végérvényesen gátat szabtak az egyéniségekben rejlő tehetségek kibontakozásának. Lehetővé vált Magyarországon a "szocialista embertípus", a TÖMEGEMBER nagyüzemi előállítása. Vagy, ha mégis kiemeltek a hatalom emberei valakit, azt ,,társadalmi tulajdon"-nak tekintették és aszerint: kényük-kedvükre rendelkeztek vele!
*
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=266935&kid=270842&sort
*
Ez a KONTRASZELEKCIÓ létrehozta a szocialistának nevezett NEHÉZ-SORSÚ új-proletárjait... amit a hármas ,,T"-vel (Tilt-Tűr-Támogat) valósított meg a vállalatok, intézmények élére telepített FÜGGETLENÍTETT* KISZ- PÁRT- és SZAKSZERVEZETI vezetőkkel a politikai HATALOM.

Ez a mesterséges kiválasztása az embereknek (szelekció) több évtizedig tartott és túltett az 1920-as "numerus clausus"-on. Ennek elhallgatása szintén tudati zavart okoz még ma is az emberek gondolkodásában, ami azért veszélyes, mert amiről nem tudunk, az ellen VÉDTELENEK vagyunk!
*
Éppen ezért zavarkeltő - az a paktumozó, volt titokminiszter és megbízott miniszterelnök - aki még mindig magyar-nemzeti szerepben szerepelhet és szónokolhat! Aki 1989-ben úgy emelte ki ifj. Antall Józsefet az ismeretlenségből, mint egy bűvész!
Tette ezt azért, mert tudván-tudta, hogy érdek-köreinek biztonságot fog nyújtani az un. rendszerváltozásban is, ha a támogatásával miniszterelnököt kreálnak belőle.
Ugyanis, id. Antall József híres volt az ő köreikben a menekítő tevékenységéről!
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=251800&kid=273994&sort=
*
Ezért nem lehet még napjainkban sem róla tudnunk, nehogy kiderüljön az igazság és nem lehet majd tovább zsarolni a magyarságot a holokauszttal, a "SORSTALANSÁGGAL" és még véletlenül se lehessen a HELYCSERÉS TÁMADÁSSAL NEHÉZ-SORSÚVÁ tett magyarokról beszélni, vagy írni!
*
Ifj. Antall József be is váltotta ezen reménységüket Boros(s) Péternek, mert rá lehetett venni annak a munkás-parasztságot ELÁRULÓ PAKTUMNAK a megkötésére, amit a mai napig agyonhallgatnak!
És: ami miatt még mindig a volt 56-os véres megtorlók villoghatnak a hatalomban!
*
Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:

“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."
*
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225166&aid=257851
*
*
Ebből az egyetlen mondatból kiderülhet, hogy az azóta eltelt 28 évben is a ,,TUDATLANSÁG" és a ,,FÉLISMERET" alapján szavaznak az állampolgárok és NEM választanak!.
Mert milyen egy választási lehetőség az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a PÁRTOKra oszlott egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!?
*
JELMAGYARÁZAT:
*=A "függetlenített" kifejezés azt jelenti, hogy: a párt- kisz- és szakszervezeti titkárok és alkalmazottaik attól a vállalattól kapták a kiemelt fizetésüket, ahol tevékenységükkel inkább hátráltatták a produktív munkát végző munkásságot munkájukban. Sőt! Az évek, évtizedek alatt elélték az adott gyár, üzem és intézmény minden bevételét!

(Folyt.köv.)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
3. Helycserés támadás
  2018-07-06 04:26:12, péntek
 
  3. rész: A NATO EURÓPAI TÁMASZPONTJA
HAZÁNK VÉGSŐ FELSZÁMOLÁSÁRA KÉSZÜL - kívül-belül - az ellenség! Erről szólt a HELYCSERÉS TÁMADÁS című bevezető, amit előzőekben megosztottam a furaila nevű blogomban, és itt a Facebookon is. https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/helycser%C3%A9s-t%C3%A1 mad%C3%A1s/1761065443929444/
Ebben a jegyzetben 6 pontba foglalva fogalmaztam meg azokat a - már történelminek nevezhető - tényeket, melyekből kiderülhet mindenki számára: mi az, amit már részben megvalósítottak és mi az, amit terveztek/terveznek.
Lásd: 1-2-3-4-5-6. részeket!
*
A 3. részben írtam arról a törvényről, amit 2008-ban BAJNAI GORDON - területfejlesztési törvénybe bújtatva - terjesztett elő, és amit a magyar országgyűlés akkor EL IS FOGADOTT. Ez a 2003. évi XXVI. Törvény T/5311-es sz. módosítása, mely alapján lehetővé válna a NATO számára - az egész ország területét 11 körzetre osztva, egyenként 10 km-es sugarú körben - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSA.

ELŐZMÉNYEK:
Az un. szocializmust becsődőltető politikusok - az egypárti elődből baloldalon kiválasztódott pártok- és a velük paktumot kötők - BÁRMIRE képesek azért, hogy soha ki ne derüljenek az 1990 előtti történelmi tényeken alapuló igazságok! Bármire képesek voltak, hogy még véletlenül se jöhessen szóba semmiféle ELSZÁMOLTATÁS - megváltoztatva a NÉPszavazási törvényt - beszavaztatták a gyanútlan NÉP-pel Magyarországot a NATO-ba...
Tessék csak olvasni - az alábbi alaptörvénykezés idején készült riportban - a nyilatkozó ,,paktumozó" Boross Péter politikust!
- ,,... azért kellett levitetni a népszavazási küszöböt, mert nem lett volna eredményes a NATO népszavazás, márpedig oda be kellett lépni."
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=83010&aid=256215
*
Bármire képesek! Még arra is, hogy polgárháborús uszítással PROVOKÁLJÁK a magyar népet.
Ha meghallgatjuk a 2006-os ŐSZÖDI BESZÉDET, rájöhetünk, hogy az sem volt más, mint POLGÁBORÚS USZÍTÁS, vagyis: PROVOKÁCIÓ.

GYURCSÁNY FERENC - akkori miniszterelnök - 2006. május 26-án (egy hónappal a választási győzelem után) az MSZP frakció zárt- BALATONŐSZÖDI ülésén záróbeszédet tartott. Ez a beszéd - pontosabban a szeptemberi nyilvánosságra kerülése - ÜRÜGYÜL szolgált a Kossuth téri tüntetésekre...
https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q

(PROVOKÁCIÓ-ÜRÜGY összefügg egymással, hiszen MINDEN (polgár)HÁBORÚT megelőzött valamilyen provokáció. I. vil.háborút a ,,Szarajevói Merénylet", a II.-at a ,,Kassai Bombázás"... 1956-ot a röpcédulák államilag való megfogalmazása és terjesztése már augusztusban.)
*
KIEMELÉS A BESZÉDBŐL:
,,Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük."
*
Az, hogy POLGÁRHÁBORÚRA készültek kiderült az elkövetkezendő hónapokban, években. Mára már nyilvánvaló, hogy az őszödi beszéd is ÜRÜGYÜL szolgált volna a polgárháborúra. Kiváltva az egyébként jogos népharagot.
Mint, ahogy az a tv-székház ,,ostrománál" megtörtént, és amiről nyilvánvaló, hogy megrendezett esemény volt... GERGÉNYI PÉTER, akkori (2003. július 1. és 2007. május 31. közötti) budapesti rendőrfőkapitány, végig ott állt a tér szélén és onnan figyelte az eseményeket.
*
Itt hívnám fel a figyelmet a 6. részben közölt HAZA és HALADÁS ALAPÍTVÁNY, valamint a MAGYAR NŐK VILÁGFÓRUMÁRA szóló meghívókra! Már ekkor, 1999-ben ott olvasható a neve GERGÉNYI PÉTERNEK, az akkori Bács-Kiskun megyei rendőrfőkapitánynak!http://s7.images.www.tvn.hu/2013/12/04/13/43/www.tvn.hu_
4f0a67e7094f011eb2041cfe1f0a9877.jpg
*
Visszatérve az őszödi beszédhez: valószínű, hogy az a területfejlesztési törvénybe bújtatott, KATONAI LOGISZTIKAI KÖZPONTOK kiépítésével kapcsolatos T/5311-es törvény-tervezete (a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként) már
- ,,le volt papírozva"... (Gyurcsány erre is utalhatott a beszédében.)

Arra gondolok, amit csak 2008. április 22-én tudtak a parlament elé terjeszteni és elfogadtatni. Ez a már előzőekben is említett 2003. évi XXVI. Törvény T/5311-es sz. módosítása volt. Ez lehetővé tette volna a NATO számára - az egész ország területét 11 körzetre osztva, egyenként 10 km-es sugarú körben - a LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.

Bővebben itt olvasható:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog
Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli.
Logisztikai központok és térségek:
I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely).
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű.
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém).
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács).
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár), Dél-Buda (Nagytétény), Csepel Nemzeti Szabadkikötő.
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok.
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás).
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros.
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen.
(Ez csak egy kiemelt részlet a törvényből.)
Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán MEGKAPTA a miniszterelnökséget.
*
A VESZÉLY mindaddig fennáll, míg érvényben van a PAKTUM betartási kötelezettsége!

(Folyt. köv.)

Bóna Mária Ilona










 
 
0 komment , kategória:  Általános  
4. Helycserés támadás...
  2018-07-05 08:03:31, csütörtök
 
  4. rész: Az EURÓPAI ENERGIAKÖZPONT terve

HAZÁNK VÉGSŐ FELSZÁMOLÁSÁRA KÉSZÜL - kívül-belül - az ellenség! Erről szólt a HELYCSERÉS TÁMADÁS című bevezető, amit előzőekben megosztottam a furaila nevű blogomban, és itt a Facebookon is.
https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/helycser%C3%A9s-t%C3%A1 mad%C3%A1s/1761065443929444/
Ebben a jegyzetben 6 pontba foglalva fogalmaztam meg azokat a - már történelminek nevezhető - tényeket, melyekből kiderülhet mindenki számára: mi az, amit már részben megvalósítottak és mi az, amit terveztek/terveznek. Lásd: 1-2-3-4-5-6. részeket!
*
4. részben részletesen beszámoltam arról, hogy milyen hatalmas EURÓPAI ENERGIAKÖZPONT és GÁZTÁROZÓ kiépítését tervezik Magyarország területére egy ,,BAZI NAGY ATOMERŐMŰVEL" EURÓPA számára.
Kisajátítva és tönkretéve Európa legjobban termő földjeit és vizeit!
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=147651&n=furaila&blog_
*
https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/energiamez%C5%91k-%C3%A 9s-a-bazi-nagy-atomer%C5%91m%C5%B1/1767698893266099/
*
(Folyt. köv.)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2018.06 2018. Július 2018.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 178 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 37
  • e Hét: 196
  • e Hónap: 2441
  • e Év: 34171
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.