Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
A csernobili katasztrófával kapcsolatban...
  2019-04-30 09:20:12, kedd
 
  ... NEM ÁRT, HA TUDJUK, HOGY MÁR ÉVEK, ÉVTIZEDEK ÓTA TERVBE VETTÉK (a háttérhatalmat kiszolgáló- ,,Európai Egyesült Államokat" akaró) POLITIKUSOK, HOGY MAGYARORSZÁGON ÉPÜLJÖN KI EURÓPA ENERGIA KÖZPONTJA EGY NAGY GÁZTÁROZÓVAL, ÉS EGY BAZI-NAGY ATOMERŐMŰVEL!

AZÉRT ÍROM LE ÚJRA ÉS ÚJRA MINDAZT, AMIT A RENDSZER-VÁLTOZTATÁSRÓL is ELHALLGATNAK, mert amiről nem tudunk, az úgy működik, mint egy láthatatlan taposóakna, amire ha rálépünk és felismerjük, akkor már későn van!!!! No meg azért is, mert bármikor szavazni megyünk/mentek, azt a "TUDÁS" és az "ISMERETEK" birtokában, FELELŐSSÉGGEL tegyétek!
http://furaila.xfree.hu/278256
Gondoljatok arra is, hogy a rendszer-változtatásnak vétlen áldozatai voltak és vannak, miközben a bűnösök még mindig hazugságokkal aknásíthatják el hazánkat!
Vegyük példaként azt a tényt, hogy a CSERNOBILI REAKTOR ROBBANÁSKOR (1986) Magyarországon megnőtt az akkori serdülők körében a fehérvérűségben szenvedő gyerekek száma.
1986-ban, a budapesti LÁSZLÓ KÓRHÁZBAN külön osztályokat kellett megnyitni. Sok volt a nyirokrendszeri megbetegedés is: a nagyon súlyos esetektől az átmeneti tünetekig. Ismertem egy fiút, akit 13x operáltak kóros nyirokcsomó-duzzanata miatt.
Sajnos, a különböző CSONTELVÁLTOZÁSOKNAK is kiugróan megnőtt a száma..

SID=6fe7880046e71f6504b70cbc701cd7bd6fe7880046e71f6504b70cbc701cd7bd&kid=
1026108&aid=278256

ALBERT SCHWEITZER a béke Nobel-díjas teológus, organaművész és a híres afrikai orvos egy-személyben, azt mondta erről, hogy:
- : "... akkor fog az emberiség kétségbeesni, ha majd minden családban sorra fognak születni a nyáladzó idióták...de akkor már későn lesz".
*
Úgy tudom, hogy a mostani atomerőművünk is rossz helyzetben van, mert a 2-es blokk még most sem biztonságos a hűtővízben rekedt kapszulák miatt. Arról nem is beszélve, hogy már milyen rég keresik az elhasznált, de még évszázadokig sugárzó kapszuláknak a helyet, hogy eltemessék.
A népszavazások során sorra utasítják el az emberek, hogy pont az ő közelükben alakítsák ki ezt a temetőt...
EGY ILYEN ATOMHULLADÉK-TEMETŐ MEGFERTŐZHETNÉ AZ EGÉSZ KÁRPÁT MEDENCE VÍZKÉSZLETÉT ÉS GEOTERMIKUS KÚTJAIT!
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Deviza-hitelek, gépkocsi-lizingek és kilakoltatások
  2019-04-30 01:52:36, kedd
 
  A GÉPKOCSIT LÍZINGELŐK SEM JÁRTAK JOBBAN! Nagyon sajnálom a DEVIZA-HITELES KÁROSULTAKAT!
Felháborító ami történt és történik velük!
Nem ismeretlen előttem ez a módszer!
Volt egy ismerősöm, akinek ráadásul, el is lopták a lízingelt furgonját, aminek továbbra is - az emelkedő törlesztő részleteit - folyamatosan fizetni kellett.
BELEGONDOLNI IS BORZALOM ABBA, HOGY EZ MEKKORA IGAZSÁGTALANSÁG!!!
Ugyanakkor, a Tudósítás Magyarországról szóló könyvemet ő is leszólta, mondván, hogy tegyem el későbbre, amikor lesz talán érdeklődés iránta.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=269875&kid=55065&sort=
A TUDÓSÍTÁSBAN ÍROK AZOKRÓL A TÖMEGES KILAKOLTATÁSOKRÓL, melyek az un. rendszer-változtatás elején zajlottak.
Akkoriban a Díjbeszedőnél dolgoztam, mint hátralékos könyvelő. Azért kellett eljönnöm onnan, mert rájöttem hogyan gerjesztenek mesterségesen hátralékot azon kis-jövedelmű emberek bérleményében, akiknek a pénzeszsák haverok kinézték a lakásaikat!
Százával vittem a Közjegyzői Hivatalba a kilakoltatási kérelmeket!!!!
Ráadásul, ez volt az utolsó un. rendes állásom, mert azóta is megelőzött a költött rossz-hírem, bárhova is jelentkeztem állásinterjúra! Kész vergődés lett az életem.
Pontosan, mint ahogy az volt az 1956-os forradalom leverését követő megtorlások éveiben, évtizedeiben! Éppen ezért, 1990-et követően joggal hihettem, hogy VÉGE LESZ a társadalom peremére való SZÁMŰZETÉSEMNEK! TÉVEDTEM!
*
Bizonyítékul,. hogy nem beszélek a levegőbe, tessék megnézni DÉZSY ZOLTÁN Pincebörtönökről - 1994-ben - forgatott filmjét!
https://www.youtube.com/watch?v=4KRly4Z6r5Q&t=531s

Ebben a filmben KOVÁCS LÁSZLÓ az a ,,nyugdíjas", aki váratlanul előugrik (9. percben) és ELLENTMONDÁST NEM TŰRVE kijelenti, hogy:
- ,,,,itt az életben ,,soha", soha semmiféle kazamaták nem voltak!"".

KOVÁCS LÁSZLÓ-ról azóta megtudtam, hogy a BM III/III-5-a-listán nyilvántartott hadnagya volt és maradt az 1990-es - Boross Péter akkori "titokminiszter" általi - újjászervezését követően is!
Ma már tudom, hogy KOVÁCS LÁSZLÓ megbízatása volt az ,,ellenforradalmár" BÓNÁK megfigyelése is, és a róluk való jelentés, valamint javaslattevés az ellehetetlenítésükre. Mostoha anyámon keresztül befurakodott a családunkba és 1957-től jelentett rólunk..., mint szigorúan titkos ügynök. Ő volt akkoriban az egyik megbízott, akinek az volt a feladata, hogy szigorú megfigyeléssel - ELSZIGETELJEN és minden társadalmi tevékenységemben megakadályozzon!!!! Ezért, aztán, amikor kiderült, hogy a Díjbeszedőnél rájöttem a rettenetes csalásra, KOVÁCS LÁSZLÓ hetente, majd naponta megjelent és mindenféle ürüggyel kihívatott az irodából ,,beszélgetésre". Közben, a könyvelésemben örökösen HIBÁT TALÁLTAK, amit újraszámolással, adategyeztetéssel, könyveléssel kerestem. Az irodában nem lehetett miattam a havi zárást megcsinálni, ezért a kolléganőim előtt én lettem a bűnbak. Végül, teljesen kikészültem idegileg és egy sport-balesetet követően már képtelen voltam oda visszamenni dolgozni. Ezzel is előidézték, hogy CSAK minimális nyugdíjra legyek jogosult és míg meg nem halok, egzisztenciálisan kiszolgáltatottja legyek a mindenkori hatalmat kiszolgáló mindkét oldalas sikereseknek!
*
Azért írtam meg a történetemet, mert ezek a mesterséges, lepusztításos módszerek érintették egész nemzedékemhez tartozó NEHÉZ-SORSÚ VESZTESEKET!
És ezért kerültem a "TILTOTT ÍRÓK" listájára 1990 előtt és után is!!!!
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Deviza-hitel-magyarázat
  2019-04-30 01:50:47, kedd
 
  Köszönöm a deviza-hitel-magyarázatot. Sok infóhoz jutottam, amiről eddig nem tudtam!
https://www.youtube.com/watch?v=HwDz93RQWHY&feature=share&fbclid=IwAR3czH -m9Lvuz0szim6QHfmHXCQN73BASeBQgS2iUaqTuqqItf16bGsqdys

Azonban, egyértelmű volt eddig is, hogy a magyarság ellen minden létező módon népirtás van folyamatban évtizedek óta!
Az un. szocializmus becsődöltetése, az erőszakkal proletarizált új-munkás-parasztsághoz tartozók (az un. szocializmus vesztesei) lepusztítása oly módon, hogy azután önmagától kipusztuljon!
Ennek része a devizahitelezés áldozataival szembeni lepusztításos- önmagától való kihalásának módszere is!
Az egészben az a tragédia, hogy a rendszerváltoztatásnak is azok maradtak a vesztesei, akik a szocializmusnak is vesztesei voltak!!!!
Ebből következik, hogy a NYERTESEK átgázoltak - 1990 óta folyamatosan ezeken a VESZTESEKEN - miközben egymással titkos paktumot kötöttek.
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1637212192981437

Ezért aztán nem lehet azon csodálkozni, hogy az 1990 óta eltelt évtizedek alatt nem lett sem a hatalom, sem az ország lakossága igazságosabb!
Mint ahogy nem álltak ki tömegesen a társadalom széles néprétegeihez tartozók az IGAZSÁGTALAN privatizációval tömegesen utcára került új-MUNKÁSSÁG mellett, úgy hogyan várható, hogy kiálljanak tömegesen az igazságtalan devizahitellel tönkretett emberek mellett?
*
Bóna Mária Ilona
*

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szomjan halok a forrás vize mellett
  2019-04-30 01:49:40, kedd
 
  A minap erdélyi barátaimmal felmentünk a Budai Várba egy kis városnézésre.
Amiért útba-esett, rácsodálkoztunk a XVIII. századi polgárházakra. Erről aztán eszembe jutott, hogy a lakóhelyemen is ilyen házak voltak a Kossuth Lajos utca nevezetű főutcában és mit tett a cuclista "városfejlesztés"? Ezeket rombolta le a 70-es években, legelőször nem a putriszerű, még ma is meglévő nyomornegyed házait!!!

Az így hajlék nélkül maradtak a minimális kisajátítási összegből - a főváros egy távoli kerületében épült - panellakásra fizethettek be, elkerülve a nagyobb család tagjaitól. Csakhogy a nagyszülők ne vállalhassanak unokafelügyeletet a felnőtt gyermekek, pedig ne tudjanak gondoskodni a közben megbetegedő, idős szüleikről!!!!

Erdélyi barátaim mesélték, hogy náluk ugyanezt művelték a magyarokkal Causescu
idejében. Ott, a magyarok gyönyörű kertes házaikat rombolták le és telepítették őket a románok lakta blokk-házakba.
Nagyon sokan lettek öngyilkosok közülük, mert nem tudták elviselni a szülőföldjükről való elűzetést...

Nekem is eszembe jutott, hogy kismamák ugrottak a mélybe. Azt mondták, hogy a "falkórságtól". Első-generációs panellakók voltak kivétel nélkül...
Nekünk is panelba - a szüleimtől, Pesterzsébettől távoli, budai lakótelepen épülő lakásra engedélyezték a lakásvásárlást, banki (OTP)-hitelből a KISZ- az MSZMP- és az illetékes ágazati szakszervezet függetlenített vállalati titkárai...

Szóval, a világ egyik legszebb panorámájában gyönyörködve megeredt a könnyem és megértették erdélyi barátaim, hogy mennyire közös a sorsunk - ebben is - határon innen és túl...
Ugye kitaláljátok, hogy miért éppen Villon egyik "ellentét-verse" járt az eszemben: a "Szomjan halok a forrás vize mellett".

Bp. 2007.08.03.

Bóna Mária Ilona

Villon: Szomjan halok a forrás vize mellett

Szomjan halok a forrás vize mellett;
tűzben égek és mégis vacogok;
parazsas kályhánál vad láz diderget;
hazám földjén is száműzött vagyok;
csupasz féreg, díszes talárt kapok;
hitetlen várok, sírva nevetek;
az biztat, ami tegnap tönkretett;
víg dáridó bennem a bosszúság;
úr vagyok, s nem véd jog, se fegyverek;
befogad és kitaszít a világ.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2019.03 2019. április 2019.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 202 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 174
  • e Hét: 333
  • e Hónap: 2578
  • e Év: 34308
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.