Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Levél az érintés hatalmáról
  2007-01-03 14:19:52, szerda
 
  LEVÉL AZ ÉRINTÉS HATALMÁRÓL
(Évértékelő helyett)


Kedves Bereczki Gyula!

Ezt a levelet 2006. december 6-án írtam Önnek. Csakhogy, levélírás közben, kikapcsolták az internetet és nem tudtam elküldeni. Pár nap után újból használhattam a netet, azonban az ünnepinek nevezett napokban meg is feledkeztem róla. Most is véletlenük bukkantam rá, miközben egy elhunyt barátomra való emlékezéskor kerestem azokat az írásokat, amelyek barátságunkról, életünkről szólnak.

Amiért most közzé teszem azt, amit valójában Önnek szántam, annak az az oka, hogy sorra jelennek meg a 2006-os évről (évértékelő) írások. Most, hogy újraolvastam, jöttem arra rá, hogy ez is egy évértékelő írás...


Kedves Bereczki Gyula!

A kézzel írott és az interneten megküldött írását többször is elolvastam. Annyi gondolatot, érzelmet ébresztett bennem, hogy hirtelen azt sem tudom melyikkel is kezdjem.
Megható, hogy mennyire itthon járnak a gondolatai! Megható és tiszteletre méltó az az igyekezet, amivel segíteni szeretné Hazáját és a benne élő honfitársait. Mert Ön magyarként él egy másik ország polgáraként! Ez egyétrtelműen kiviláglik minden leveléből! Isten áldja meg érte!!! Hej, de nagyon elkelnének idehaza az ilyen MAGYAR-LELKŰ EMBEREK!

Talán, először arról szeretném biztosítani, hogy a mi, úgynevezett CIVIL kezdeményezéseink az interneten a Polgári Hírszemlén, a Nemzeti Hírhálón, valamint a tüntetéseink a Kossuth téren és másutt mind azt a célt szolgálják, amiről Ön is írt: vissza kell állítani az 1941 előtti alkotmányos jogfolytonosságot! Ennek érdekében már több alkalommal tartottunk alkotmányozó népgyűlést. December 21-re, pedig alkotmányozó nemzetgyűlést tervezünk. Már hónapok óta igyekszünk a népet meggyőzni ennek szükségességéről. A meggyőzéshez tartozik, hogy terjesztjük a Szent-korona tanát. De, nagyon nehéz helyzetben vagyunk, mert nekünk csak egyetlen tv-csatornánk van, és az a Hír-tv, valamint az internet. A gond nem is velünk van, hanem azokkal, akik a többi televízió adásaival mételyezik a tudatukat, az agyukat és a lelküket! Sajnos, ők vannak még mindig többségben! Addig, míg ez így van, addig bizony nem érvényes az alkotmányozó nemzetgyűlés, mert ahhoz a szavazókorú magyar állampolgároknak legalább a felének ott kellene lenniük és egybehangzó nyilatkozatot tenniük. Bizony, a tél közeledtével, egyre kevesebben vagyunk! Pedig, még a Teremtő is kedvez ebben, mert késlelteti a téli hideg beálltát... Nem véletlen, hogy szétverte a rendőrség az október 23-i fideszes megemlékezésre összegyűlt tömeget! Attól való félelmében tette, hogy az 1956-os megemlékező tömeg egyesülve a tüntetőkkel, ,,átmegy" alkotmányozó nemzetgyűlésbe!!!
Ez ma már nyilvánvaló számomra. Most, hogy a szolgáltató (T-online) kikapcsolta az internetet, amit a családommal együtt használok az otthonomban, van időm átgondolni hogyan is jutottunk idáig? Kik is azok, akik még mindig nem hajlandók felismerni, sem tudomásul venni, hogy a Gyurcsány-kormány arra használja a hatalmát, hogy lepusztítsa Magyarországot és a benne élőket! Pont a saját szavazóiknak a ,,kisembereknek", a szoc.liberálisokra szavazóknak ártva a legtöbbet!!!

Na, de kik is ők valójában? Kik azok a gyermek-lelkületű emberek, akik nem képesek felismerni a mosolygó, kenetteljes beszédű emberben a vérben forgó szándékú DIKTÁTORT?
Ezen töprengve végiggondoltam az elmúlt 61 éven és a következőkre jutottam:

Lehetséges válaszok:
A közelmúltban olvastam egy helyi folyóiratban megjelenő írást, amelyben az anyaság árnyoldaliról ír a szerző.
Az újságcikkről a következők jutottak eszembe:
Egyfelől, a szerző: - a jobbítás szándékával - elemzi a mai helyzetet a gyermekvállalási kedv kihalása miatt. Tényeket sorakoztat egymás után.
Másfelől: tanácsokkal látja el az olvasót arra vonatkozóan, hogy mi módon lehetne ezeket a rossz jelenségeket megszüntetni. Nagyon jó problémalátó képességgel írja le azokat a körülményeket, ahol elromlott és elromolhat - családi- és társadalmi szinten - az életünk.
Az ok-okozati összefüggésben szemlélve a problémát, muszáj voltam megírni neki, hogy ezek a tényfeltáró gondolatok az okozatok felsorolásából állnak, miközben, nem tesz említést a problémák valódi okairól!

Erről jutott eszembe a következő gondolatsor az okokról:
Az alábbi felsorolást végigolvasva könnyebb lesz megérteni, hogy a határon belüli magyarság miért nem tudta az IGEN gesztusával megszavazni a határon kívüli magyarság magyar állampolgárságát? Adni csak az tud, akinek van miből! Annyira lepusztult lelki- és egzisztenciális állapotban érte az anyaországiak nagyobbik felét ez az állampolgársági szavazás, hogy képtelenek voltak IGEN-nel szavazni! Igaz, az elutasításra való buzdítás kampánya is megtette a maga hatását...

Most arról a hatvan éves folyamatról szeretnék írni, ami megelőzte ezt az elutasítást! Mielőtt a magyarországi folyamatokról írnék, egy kísérletet szeretnék ismertetni.

1.) Az utódokról való gondoskodás (képtelensége) az agyoncivilizált társadalmak problémája. Ezzel kapcsolatban végzett kegyetlen kísérletről készült egy film. Évekkel ezelőtt, még a (Spektrumon?, vagy a National Geografikon?) a tévében, sorozatban adták.
A film címe: Az érintés hatalma. (Ha ismeri, akkor nagyon érdekel a véleménye róla!)
Ebben, megrendítő képsorokat lehetett látni, amint különböző fokozatokban elkülönítették az újszülött majmokat az anyjuktól.

Példa 1.: Egy üvegfallal körülhatárolt szobában látható volt, amint egy nőstény majom szoptatja újszülött kicsinyét. A látvány idilli EGYÜTTLÉTET mutatott. Pár nap múlva egy üveg közfalat tettek az anya és kicsinye közé. A kicsi rátapadt az üvegfalra és sírt, visított, miközben véresre karmolta a rideg üveget, hogy átjuthasson rajta az anyjához. Az anya, tehetetlen dühében, véresre verte a fejét az üvegfalban. Nyilvánvaló volt, hogy inkább elpusztulnának, minthogy lemondanának egymásról!
Egy idő után a kicsit kivették és egy emberre bízták, aki megpróbálta cumisüvegből táplálni. Nehezen akarta a cumisüvegből az ételt elfogadni. Majd amikor mégis sikerült megetetni, úgy kapaszkodott a kölyök ebbe a gondozóba, hogy inkább hagyta, hogy eltörjék a kis mancsát, de nem hagyta lefejteni magát róla.

Példa 2.:
Egy másik, az anyjától erőszakkal elszakított kismajmot betették egy pihe-puha anyaggal bélelt, speciális inkubátorba. Még egy kis plüssmajmot is kapott. Ebbe a plüssfigurába kapaszkodva nőtt föl aztán, és csak úgy volt hajlandó a résen bedugott cumiból enni, ha ezt a plüssmajmot ölelgethette közben. Amikor kivették az inkubátorból, ugyanúgy sírt, visított utána, mint az előbbi példa kismajma az élő anyja után! És, nem volt hajlandó enni sem, míg vissza nem kapta a plüss ,,pótmamáját".

Példa 3.:
Ez utóbbi kismajmot, amikor már nem szorult a cumisüveges táplálásra, visszatették az üvegszobába: abszolút rideg körülmények közé. Mélységes depresszióban élte meg az ivarérett kort. Ekkor kivitték a szabadba és összeeresztették hasonló korú fajtársaival. Örökké verekedés, visítás és anarchia keletkezett körülötte. Képtelen volt a kommunikációra, kapcsolatteremtésre. A közeledő hímeket egyenesen megverte! Majd, amikor mesterségesen megtermékenyítették, és hosszas vajúdással megellette kicsinyét, szörnyű látványban volt részünk! Földhöz vagdosta a visítozó kicsit és nem volt hajlandó gondozni, táplálni... Talán, mert nem tudta hogy hogyan kell? (Egyébként ugyanezt a jelenséget figyelhettem meg akkor, amikor kisebbik fiamnak két aranyos pintyőkét - hímet és tojót - vettem ajándékba. Valószínű, hogy már ezek a kismadarak is keltetőben keltek ki és nőttek föl egy ketrecben...)

Példa 4.:
A majmok után embereket figyeltek meg, hogy mennyire fontos számunkra is a testi közelség, az ÉRINTÉS egészen a párválasztástól, a gyermekszülésig és gondozásig.
De, megfigyelték az ,,érintés hatalmát", annak pozitív hatását a mindennapi életünkben.
Titkos kamerával megfigyeltek egy pénztárosnőt és a vásárlókat. Előfordult, hogy amikor a blokkot, vagy a visszajáró pénzt átadta a pénztáros a vevőnek, megérintették egymást. Ilyenkor, - nemre és korra való tekintet nélkül - kivétel nélkül, mosolyogva távozott a pénztártól az illető!

Példa 5.:
Olaszországban, egy szegény halászfalu lakóiról és a kastélyában berendezett állami gondozott gyermekek életkörülményeiről adatokat gyűjtöttek és a kapott adatokat összehasonlították. Megdöbbentő eredményre jutottak. A minden földi jóval ellátott és fölszerelt árvaház-kastélyban élő gyerekek tanulási eredményei átlaga jóval alatta maradt a szegényes halászfalu gyermekeié alatt. De még az egészségi állapotuk is sokkal rosszabb volt.
Sokkal gyakoribb volt a megbetegedések és az elhalálozási számuk is!
Azt hiszem ezek a kis felsorolások is önmagukért beszélnek!
Mint, minden utódnak, így az embernek kiváltképpen szüksége van a szülői gondoskodásra! Amit teljesen nem pótolhat sem nevelőnő, semmilyen szakember, sem a tárgyak és játékok arzenálja!


2.) Ráadásul, az embergyerek olyan tehetetlen lényként születik a világra, hogy legalább egy évbe telik, hogy egyáltalán lábra tudjon állni! Ezért is van szüksége az embergyereknek még évekig a teljes (testi-lelki) odafordulásra!
Ehhez, azonban JELENLÉT KELL!
Nos, ettől fosztotta meg a bolsevik hatalom 1945 után születetteket.
Az anyákat tömegesen ,,beterelték" a gyárakba, a TSZ-ekbe és kicsinyeiket kénytelenek voltak bölcsődébe vinni a 20 hét szülési szabadság letelte után.
Mesélték óvónők és volt dadusok, hogy az ötvenes évek elején, négy- öt hónapos csecsemőket bilire ültettek etetés után és kikötözték őket valamilyen szilárd tárgyhoz. (Az összes szakirodalomban arról lehet olvasni, hogy addig nem szabad ültetni a csecsemőket, míg maguktól fel nem ülnek! A felülésre kb. kilenc hónapos korában képes egy átlag csecsemő!)
Hogy mekkora kárt okoztak ennek a generációnak a lelki fejlődésében is, megláthatjuk a halálozási arányukban.
Velük népesül be a hajléktalanszálló és a nagyvárosok körüli erdő, utca, tér és aluljáró is! Ők azok az ,,anarchisták", akik annyira nem képesek a társas-élet-, a békés egymás mellett-élés módjainak elsajátítására, hogy kiközösülnek mindenhonnan.
Pedig, bennük is megtalálható a szeretet, gondoskodás utáni hiábavaló vágyakozás! Erről szól a ,,Fedél nélkül" című újság legtöbb írása! Ezeknek az embereknek az a tragédiájuk, hogy - lélekben - gyermekek maradnak örökre. Akit megfosztottak a gyermekkortól, az addig nem tud továbblépni a személyiségfejlődésben, míg át nem éli azt... (Alkoholisták lélektanáról olvastam ezt valahol. Talán, Buda Bélától?)


3.) Mindezek ismeretében, nyilvánvalónak tűnik, hogy sem a katonai diktatúrákban, sem a politikai diktatúrákban nem tudták megoldani az utódokról való gondoskodást.
Ugyanakkor, a fogyasztói (kapitalista) társadalmak szüleiktől elidegenített, úgynevezett ,,jó iskolákban" nevelt, sikerorientált, infantilis ,,aranyifjai" is pótcselekvésekkel, pótszerekkel (szexuális szabadosság, drogok fogyasztása) próbálják meg tompítani a szülői jelenlét- szeretet- és lelkiélet hiánya miatt kialakult iszonyatos hiányérzetet!
A fogyasztói társadalomra jellemző még: a sok, utcán felnőtt, senkinek sem kellő, ,,semmirekellő", elembertelenedett, koravén fiatalja is. Ők ugyanúgy pótcselekvésekkel és pótszerekkel próbálják ,,betömni" a bennük tátongó lelki űrt és ordító hiányérzetet!!!

Nekünk, a rendszerváltozáskor már minden társadalmi formulára vonatkozóan voltak ismereteink! Tehát: annyira kézenfekvő lett volna, hogy úgy rendezzük be társadalmunkat, hogy az kedvező legyen az utódokról való gondoskodásnak!
Nem tudtunk élni a lehetőséggel! Pedig, mi már azt is tudjuk, hogy kizárólag azok a fajok lesznek a túlélők, amelyek megtalálják a legoptimálisabb módját az utódgondozásnak!
Mindenképpen olyan ország-vezetésre lett volna szükség, amelyik segített volna visszatalálni Istenhez! Hiszen ,,Tőle származik minden földi javunk", az ,,anyaméh gyümölcse", pedig ,, jutalom"! Majd, ha ezt a ,,JUTALMAT" megtanulja a ,,helyén kezelni" és értékelni, akkor fog bekövetkezni az emberiség aranykora. Addig is, nekünk magunknak kellene a saját korunkban megvalósítani, megélni a saját aranykorunkat.
(Kapiller Ferenc: Megélt aranykor Salföldi beszélgetések Somogyi Győző festőművésszel.)

A legújabb ismereteim alapján tetten érhető az MSZMP utódpártjainál a szándékosság!
Tetten érhető lépten-nyomon, hogy SZÁNDÉKOSAN arra használják a HATALMAT, hogy ÁRTSANAK a magyarságnak! Tetten érhető, hogy a sátáni eszközöktől sem riadnak vissza. Mindent, a legaljasabb eszközöket igénybe véve azon igyekeznek, hogy a Kárpát-medencét a magyarok rezervátumává tegyék - így biztosítva élő- és lakóhelyet idegen nációknak!
Így biztosítják önös szándékaik kiéléséhez azt a drámai helyzetet, hogy Magyarország a világ globalizátorai számára műveleti terület legyen!
Bp. 2006-12-06 (Bóna Mária Ilona)

 
 
1 komment , kategória:  Belső kör  
Házkutatás, lefoglalás...
  2006-10-12 17:07:24, csütörtök
 
  Házkutatás, lefoglalás főszerkesztőnknél!
2006-10-12. 02:35:46

http://www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=32&HirID=6375

 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Dagad a rendőri túlkapások ügy
  2006-10-11 16:02:38, szerda
 
  Dagad a rendőri túlkapások ügye
gondola 2006. október 10. 20:16

"Egyre több olyan eset kerül nyilvánosságra, amely a rendőrök túlkapásairól,
illetve a bíróságok demokráciában erősen megkérdőjelezhető módszereiről
szólnak..."


"Az ügy folytatásaként péntekre rendkívüli ülést hív össze az emberi jogi
bizottság Fideszes elnöke...."

Bővebbet: Gondola 2006-10-10.
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
A Fidesz minden kapcsolatot...
  2006-10-09 16:22:03, hétfő
 
  2006. október 9. 11:33

Navracsics Tibor és Semjén Zsolt bejelentette, hogy az elmúlt időszak történéseinek ismeretében a Fidesz és a KDNP frakciók az elkövetkező időszakban nem vesznek részt a parlament munkájában, ha Gyurcsány Ferenc bármilyen módon felszólal.

A Fidesz frakcióvezetője felidézte a kormányfő pénteki heroikus és álságos küzdelmét a parlamentben, amikor nem nézett szembe önmagával. Miközben a mondat egyik részében bocsánatot kért, a következőben már Orbán Viktort támadta, és a felelősséget megpróbálta áthárítani a Fideszre - tette hozzá. "Ezért úgy döntöttünk, hogy mindenfajta politikai együttműködést megszakítunk Gyurcsány Ferenccel, mivel ő már nem kívánatos személy a magyar belpolitikában" - mondta Navracsics Tibor, és hozzáfűzte, hogy a kormányfő volt az, aki az elmúlt másfél-két évben hazudott, a felelősséget mindig megpróbálta másra áthárítani, és ő volt az is, aki a negatív és a gyűlöletkampányt meghonosította Magyarországon.


Kapcsolódó cikkek:
A Fidesz minden kapcsolatot megszakít Gyurcsánnyal

fidesz.hu
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Tüntetőket fenyeget a NBH
  2006-10-09 15:52:02, hétfő
 
  Megdöbbentő: A tüntetőket fenyegeti az NBH
Magyar Nemzet 2006. október 9. 6:24


Megdöbbentő közleményt adott ki a Nemzetbiztonsági Hivatal.

A dokumentum békés tüntetőket fenyeget azzal, hogy különböző államellenes
cselekményekért börtönbe kerülhetnek.

A közlemény úgy fogalmaz:

"Az elmúlt hetekben történt demonstrációk - tekintet nélkül azok jogszerű
voltára - jellegüknél fogva alkalmasak arra, hogy azokat szélsőséges
személyek vagy csoportok jogellenes cselekmények" - akár államellenes
cselekmények - elkövetésére használják fel.

"Ezáltal a békés és törvényes demonstráció tömegzavargássá alakulhat át,
melyben a résztvevők - tekintet nélkül eredeti szándékukra - akár puszta
jelenlétük miatt is bűncselekmények elkövetőjévé válhatnak.
A bírói gyakorlat szerint aki jelen van egy bűncselekmény elkövetésénél, és
jelenléte szándékerősítő hatással lehet a bűncselekmény elkövetőjére,
pszichikai bűnsegédként maga is a bűncselekmény elkövetőjévé válik.
Ezért a tömegzavargásokban való passzív részvétel is elkövetési
magatartásnak minősül."

A Társaság a Szabadságjogokért jogvédő szervezet elnöke, Dénes Balázs
elmondta: a közlemény "akár fenyegetésként is értelmezhető".

Szerinte nincs olyan bíróság ma Magyarországon, amely békés tüntetőket csak
azért, mert vannak, akik nem békés szándékkal demonstrálnak, rendkívül
súlyos államellenes bűncselekményekkel kapcsolatban perbe fogna.
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Petíció a Kossuth térről
  2006-10-09 12:37:41, hétfő
 
  Petíció A Kormányhoz

1849. augusztus 13. Görgey Artur hada leteszi a fegyvert Világosnál az orosz csapatok előtt. Szomorú dátum ez, és sokan Görgeyt árulónak titulálták. Valójában nem árulásról volt szó, hanem a teljes megsemmisülés veszélye előtt egy utolsó lehetőségről. Görgey felismerte a sorozatos vereségekből következően, hogy nincs értelme a további véráldozatnak, mert a szabadságharc kitűzött céljait erővel többé nem érhetik el. A fegyverletétel tehát szomorú, eszmeileg katasztrofális, ám abban a helyzetben mégis bölcs döntésnek számított.

Napjaink politikai helyzete jelképesen hasonló. Az ország szerte keletkező tűntetések, a társadalom jelentős megoszlása, és a többségi közvélemény nem ad, nem adhat a továbbiakban egységesen működő, és együttműködő politikai, gazdasági és társadalmi bázist egy megszorító, vagy reform vagy bármilyen terv mögé. A teljes polgári engedetlenség bekövetkezése, és ezáltal a Magyar gazdaság katasztrofális helyzete hajszálon múlik. A tüntetés sorozatok, a gazda demonstrációk, a jelenleg csak néhány ágazatban jelentkező figyelmeztető sztrájkok csak a jéghegy csúcsa. A mélyben a többségi Magyar társadalom akarata helyezkedik el, amely nem fog tovább tétovázni, ha megindul az országos útlezárások, az általános munkabeszüntetés láncreakciója.

Ne feledkezzünk azonban meg arról a dübörgésről, amely szintén a jéghegy mélyéről fakad, és radikális megoldásokat sürget. Ez egy olyan feszítő erő, amely még csillapítható, de nem tudhatjuk hol vannak a határok, meddig lehet a gyülemlő feszültséget levezetni a törvényesség határain belül. Mi, akik a törvényes és demokratikus megoldásokhoz ragaszkodunk mindent elkövetünk a béke és a rend megőrzése érdekében, de ezen feladatunk az idő múlásával mind nehezebb. Politikai patthelyzetben vagyunk. Az Ország egyre súlyosabb erkölcsi, majd anyagi válságba süllyedhet. Önök az elmúlt öt év alatt sajnos nem javítottak, hanem rontottak az Ország helyzetén, konvergencia program néven ismertté vált tervük pedig a jelen helyzetben a társadalom végső tűrőképességén jóval túlmutat, tehát -bár elméletileg elképzelhető- gyakorlatilag azonban nem megvalósítható. A petíciót a világosi fegyverletétel fejtegetésével kezdtem.

Tettem ezt, mert egy történelmi példával kívántam felvázolni, a kudarc elismerése az értékek megóvása, és egy új fejlődés elindítója lehet. Felelősséggel nem lehet ragaszkodni egy elveszett helyzethez, amíg teljes nem lesz a vereség, mert ez a vereség Magyarország veresége lesz, és akkor már nemzet ellenes bűnről kell beszélnünk. Eljött az idő! Menni kell! Magyarország érdeke a rend, a haladás és a fejlődés! Az út hosszú, meredek, és nagyon göröngyös, de megvalósítható. Legyenek bölcsek, ne taszítsák az országot lejjebb, hogy még mélyebbről kelljen felkapaszkodnia, tegyék meg a legtöbbet, amit a nemzet érdekében tehetnek, lemondásukkal adjanak lehetőséget a fejlődésnek!

-A petíció elpostázva a miniszterelnöki hivatalhoz, Emailben elküldve az összes parlamenti párthoz, és számos médiához reálisan tájékoztató médiához.

Fáber Károly
a Nemzeti Szövetség Vezetője
a Magyar Nemzeti Bizottság 2006. tagja
a Kossuth téri demonstráció felelős szervezője

Budapest, 2006. október 9.


**************


A MAGYAR NEMZETHEZ
1944 március 19 - 62 év alkotmány nélkül - 2006 március 19


Magyarország helyzete igen nehéz, de ma sem reménytelen, mert léte sohasem azokon múlik, akik nem hisznek benne, hanem azokon, akik hisznek benne.

Alulírottak a nemzet jövője iránti felelősségtől és aggodalomtól áthatva, nyomatékosan felhívjuk a figyelmet arra, hogy nemzetünk és a magyar állam talpra állásának immár halaszthatatlan feltétele a történelmünk során kiérlelt, a Szent Korona Tanban jelen lévő, megingathatatlan elvekre épülő magyar történelmi alkotmány jogfolytonosságának helyreállítása. Magyarország alkotmánya nem évszámhoz köthető, hanem történelméhez.

A magyar alkotmány a magyar nemzet ezer éves létében gyökerező, munkáló, érlelődő és megmegújuló államalkotó akarata.


Amit ma alkotmánynak neveznek,
az nem alkotmány, az csak egy alaptörvény.

Az alkotmányosságot az 1944- március 19-i német megszállás függesztette fel.

A mai alaptörvényt a háborús-győztes, megszálló, a megszállást jogtalanul fenntartó szovjet nagyhatalom kényszeríttette ránk 1949-ben. Ez a törvény alkotmányosan semmis.

Ez az alaptörvény, egy alkotmánynak nevezett diktátum volt az alapja a kommunista hatalom- átvételnek, évtizedekig tartó hatalombitorlásuknak. Ez a diktátum máig érvényes, a 1949/XX. törvény 77.§(1)- révén, amely az országot elszakította belső törvénykezésében, a saját alkotmányának, még az emlékétől is. Ez az alkotmánynak nevezet alaptörvény hagyta helyben, illetve tette lehetővé a magyar jogrendet alapjaiban felforgató, az országot idegen érdekeknek kiszolgáló jogszabályok meghozatalát, az állampárti terrort, az államosítást, a reprivatizálás helyett az államosítást véglegessé tevő rabló privatizálást, és a máig tartó pszichikai hadviselést az ország újabb öntudatra ébredése ellen. Ez az alaptörvény a megszállók törvénye volt.


A megszállás megszűnt,
Magyarországnak vissza kell térnie
saját alkotmányához.

1989 után az 1949. évi XX. törvény, az úgynevezett alaptörvény többszöri módosítással liberális szelleművé lett, amely ez az új körülmények közt továbbra is arra szolgál, hogy a lehetetlenné tegye a szerves jogfejlődéstől elszakítva a nemzet öntudatra ébredését. A ránk kényszerített alaptörvény mai formája véglegesen eladhatóvá teszi a földet és a nemzet egyéb természeti és társadalmi erőforrásait. 1989 után szabad rablássá válhatott a magánosítás, többnyire nem azok jutottak a vagyonhoz, akiktől elvették. Sőt olyan közjavakat is privatizálhattak, amelyek értelmüket csakis a közösség szolgálatában nyerhetik el, amelyek elvileg nem lehetnek magántulajdonban (energia, vízkincs, önkormányzati javak, génbankok, de ide értendő a szocializmus éveiben elhanyagolt nyugdíjalapok feltőkésítésének elmulasztása is). Az ország, a társadalom anyagi újjászervezhetőségét veszélyezteti ez az alaptörvény.

A katonai megszállás 15 éve megszűnt, Magyarországnak vissza kell térnie saját, ősi alkotmányához.

Hatalmi fölény, erőszak, önkény alkotmányt nem teremthet, mert az alkotmány csak az erkölcsnek és igazságnak engedelmeskedő hatalmat ismeri el. Alkotmány nélkül a magyarságnak az Európa közepét jelentő Kárpát-medencében nincs jövője. Nélküle nincs társadalmi béke, nincs társadalmi igazság, nincs szolidaritás és boldogulás, nincs szabadság, nincs otthonosság és nincs egyenrangú európai részvétel.

A történelmi alkotmány hozzánőtt a magyarsághoz, részévé vált, mint az anyanyelve, amely nélkül nem létezhet, amely nélkül védtelen. A történelmi alkotmány és a Szent Korona tana közismertté tétele és hatályosságának elismerése, azaz a jogfolytonosság helyreállítása nem pártpolitikai kérdés, hanem a magyar közélet szereplőinek kötelessége, az ország és a magyarság újraéledésének feltétele.


Kérjük a pártokat, hogy ne idegen érdekeket szolgáljanak,
hanem valódi alkotmányos kormányzásra törekedjenek!

Kérünk minden Hazáját féltő, azért önzetlenül tenni akaró honpolgárt,
hogy alkotmányos jogunkat és kötelességünket érvényesítve
- állítsuk helyre a jogfolytonosságot.

Van még a magyarságban annyi erő, hogy
magára eszmélve visszavegye ősi szabadságát!

Isten kegyelméből Magyarország a magyaroké.

Bakay Kornél, Fáy Árpád, Hargitay András, Jelenczki István, Kiss Dénes,
Kiszely István, Kocsis István, Makovecz Imre, Melocco Miklós, Molnár V. József,
Papp Lajos, Siklósi József, Szabados György.

Magyarország 2006.március 19.
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Visszaélés...
  2006-10-08 10:31:32, vasárnap
 
  A visszaélés személyes adattal és a visszaélés közérdekű adattal
bűntetteinek tényállásai
2006.10.08. 00:16

A Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. tv. 177/A és 177/B §-a (a
visszaélés személyes adattal és a visszaélés közérdekű adattal bűntetteinek
tényállásai)

Visszaélés személyes adattal

177/A. §
(1) Aki a személyes adatok védelméről vagy kezeléséről szóló törvényi
rendelkezések megszegésével
a) jogosulatlanul vagy a céltól eltérően személyes adatot kezel,
b) az érintett tájékoztatására vonatkozó kötelezettségének nem tesz eleget,
c) az adatok biztonságát szolgáló intézkedést elmulasztja,
és ezzel más vagy mások érdekeit jelentősen sérti, vétséget követ el, és egy
évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel
büntetendő.

(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1)
bekezdésben meghatározott cselekményt hivatalos személyként, közmegbízatás
felhasználásával, vagy jogtalan haszonszerzés végett követik el.

(3) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a
személyes adattal visszaélést különleges személyes adatra követik el.

Visszaélés közérdekű adattal

177/B. §
(1) Aki a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényi rendelkezések
megszegésével
a) tájékoztatási kötelezettségének nem tesz eleget,
b) közérdekű adatot hozzáférhetetlenné tesz vagy meghamisít,
c) hamis vagy hamisított közérdekű adatot hozzáférhetővé vagy közzé tesz,

vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű
munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1)
bekezdésben meghatározott bűncselekményt jogtalan haszonszerzés végett
követik el.
abiweb.hu
 
 
2 komment , kategória:  Belső kör  
Vádpontok
  2006-10-08 10:28:46, vasárnap
 
  m: 2006-10-08 (Vas), 6:31
Téma: [polgari hirszemle] Fw: "Vádolom Gyurcsány Ferencet" - olvassa el a Fi
Prioritás: Sürgős


"Vádolom Gyurcsány Ferencet" - olvassa el a Fidesz vádpontjait!
gondola 2006. október 7. 20:19

A Fidesz tegnap elindított demonstráció-sorozatának második napján Áder
János mondott beszédet.

A politikus bejelentette: közérdekű adatok visszatartásának és
meghamisításának gyanúja miatt büntetőjogi eljárást kezdeményeznek a
miniszterelnök ellen.


A Fidesz parlamenti alelnöke hangsúlyozta:
"hiába a kérés, hiába a választásokon megmutatkozó népakarat, Gyurcsány
Ferenc újra megkerülte az alapkérdést, ezért nekünk kötelességünk újra és
újra beszélni Gyurcsány morális és jogi felelősségéről".

A politikus ezután felolvasta a Gyurcsány Ferenc elleni vádiratot, amelyben
egyebek mellett azzal vádolja a miniszterelnököt, hogy felelőtlen
magatartásával morális válságot okozott, hogy új munkahelyek helyett drámai
munkanélküliség van, hogy minden korábbinál nagyobb az államadósság, hogy
kétszámjegyűre hízlalta a költségvetési hiányt és elherdált 1400 milliárd
állami vagyont. Mint mondta, a kormányfő sem ezzel, sem a hitelekkel nem tud
elszámolni.

Áder János végül bejelentette, hogy a Fidesz büntetőjogi eljárást
kezdeményez közérdekű adatok visszatartásának és meghamisításának gyanúja
miatt Gyurcsány Ferenc ellen.

Az alábbiakban közöljük a 25 pontos vádirat teljes szövegét:

1.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy felelőtlen magatartásával morális válságot
okozott
Magyarországon, amit az elmúlt két hét minden újabb hazug és cinikus
mondatával tovább mélyített.

2.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy miközben 400 ezer új munkahelyet ígért, az
elmúlt években drámai mértékben növelte a munkanélküliséget.

3.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy minden korábbit meghaladó mértékre
duzzasztotta az államadósságot. 2002-ben, miután az Orbán-kormánytól
átvették az ország irányítását, az államadósság mértéke a nemzeti
jövedelemhez viszonyítva 53,6 százalék volt, ma ez a mérték 66-67
százalékos, és az elmúlt négy évben 6200 milliárd forintnyi hitelt vettek
fel.

4.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy kétszámjegyűre hízlalta a költségvetés
hiányát.

5.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy elherdált több mint 1400 milliárd forintnyi
állami vagyont.

6.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy sem az állami vagyon eladásából befolyt
összeggel, sem a több mint 6000 milliárd forintnyi hitellel nem tud
elszámolni.

7.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy miközben úton-útfélen adócsökkentésről
beszél - sőt, egy törvényt fogadtatott el az országgyűléssel, amelyet a
hatalom megszerzése után hatályon kívül helyeztetett -, egy adóemelési
csomagot kényszerített az országra.

8.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy miközben dübörgő gazdaságról, nagy
jólétről, sikeres országról, a bérek európai uniós felzárkóztatásáról
hadovált, az új kormány megalakulását követően olyan intézkedéseket hozott,
amelyek minden bérből és fizetésből élőnek október 1-től csökkentette a
fizetését. Közel négymillió ember tapasztalhatta meg ezt az elmúlt héten.

9.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy miközben 650 milliárd forintos támogatást
ígért a kis- és középvállalkozóknak, a csalárd módon megszerzett hatalom
birtokában olyan döntéseket hozott, amelyek a hazai vállalkozások
sokaságának ellehetetlenülését eredményezi.

10.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy szétverte a Széchenyi-tervet,
megsemmisítette az otthonteremtési programot, megszüntette a gyermekek után
járó adókedvezményt. Tettét súlyosbítja, hogy mindhárom program folytatását
és bővítését ígérték korábban.

11.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy miközben takarékos államról papolt,
százmilliókat fizetett ki nem létező tanulmányokra, milliárdokat új
irodabútorokra és új mobiltelefonokra.

12.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy míg áprilisban Orbán Viktort arra
szólította fel, hogy vonja vissza azon állítását, miszerint a második
Gyurcsány-kormány vizitdíjat akar bevezetni, ma már nem az a kérdés, lesz-e
vizitdíj, hanem az, hogy annak mekkora lesz a mértéke.

13.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy annak ellenére, hogy a választóknak épp az
ellenkezőjét ígérte, valódi programjában már az szerepel, hogy a következő
években növeli az államadósságot, az inflációt, a munkanélküliséget, az
adókat, ugyanakkor csökkenti a reálkereseteket és a reálbért, csökkenti az
életszínvonalat.

14.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy ha programját megvalósítja, akkor nyolc
évnyi szocialista-szabaddemokrata kormányzás után Magyarország 2010-ben az
államadósság és a munkanélküliség tekintetében rosszabb helyzetben lesz,
mint 2002-ben volt.

15.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy négy év semmittevésének, két év
hazudozásának az árát Magyarország polgáraival akarja megfizettetni,
miközben őmaga, a válság elsőszámú felelőseként sem politikai, sem anyagi
felelősséget nem kíván vállalni a saját maga által is botrányosnak
minősített kormányzati teljesítményért.

16.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy miközben a Fidesz által létrehozott
árnyékállamról vizionált, valójában ő volt az, aki az Orbán-kormány
megbuktatására köztisztviselőket akart megnyerni.

17.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy trükkök százaival terelte el az ország
valós helyzetéről a figyelmet, és annak érdekében, hogy a mutatvány sikeres
legyen, törvénysértő módon távolították el a PSZÁF elnökét és a KSH
vezetőjét.

18.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy dilettáns politikájának következtében
Magyarország az Európai Unióhoz velünk együtt csatlakozott országok közül az
élbolyból a végére került.

19.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy diplomáciai botránnyal, a külpolitikában
"böszmeként" való viselkedésével súlyos károkat okozott Magyarországnak.
Emlékezzünk a pápalátogatásra, a Bushnál tett látogatás kínos incidenseire,
az arab terroristázásra, vagy legutóbb az Angela Merkellel folytatott
tárgyalások kínos diplomáciai botrányára.

20.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy 2004. december 5-én aljas politikai
számításból állított szembe magyart a magyarral. Hazug szociális demagógiája
máig nem gyógyuló sebeket okozott a határon túliakban és folyamatos
szégyenérzetet a jóérzésű anyaországi magyarokban.

21.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy aljas lejárató kampányokat szervezett
politikai ellenfelei ellen. Emlékezhetünk a 23 millió románra, a
kötelezésre, Orbán Viktor folyamatos démonizálására, vagy arra a szlogenre,
hogy "állítsuk le a Fidesz hazugsággyárát".

22.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy ártatlan, becsületes, jóravaló embereket
rágalmaztak, hatósági eszközökkel vegzáltak, velük szemben sok esetben
büntetőeljárásokat indítottak. A politikai koncepciós perek ártatlan
áldozatainak egyetlen bűnük volt: segítették az Orbán-kormány munkáját.

23.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy hazug propagandájával elvitatja
alkotmányban rögzített alapvető jogainkat, így a gyülekezéshez és a
szóláshoz való jogot. Teszi ezt annak ellenére, hogy idáig egyetlen
Fidesz-rendezvényen sem volt rendbontás és a jövőben sem lesz.

24.
Vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy kalandor politikájának eredményeként a
hatalomhoz való eszelős ragaszkodásának következtében ma Magyarország
egyetlen ember, Gyurcsány Ferenc foglyává vált, márpedig Gyurcsány Ferenc
maga a politikai válság, Gyurcsány Ferenc maga a gazdasági válság, Gyurcsány
Ferenc maga a morális válság. A helyzet tarthatatlanságát jól jellemzi, hogy
ma már olyan baloldali politikai gondolkodók is a kormányfő távozását
követeleik, mint Gazsó Ferenc, Lengyel László, vagy Tamás Gáspár Miklós.

25.
Végül, vádolom Gyurcsány Ferencet, hogy közérdekű adatokat nem hozott
nyilvánosságra, hogy meghamisította azokat, és ezzel megvalósította a
közérdekű adattal történő visszaélés büntetőtörvénykönyvi tényállását, ezért
a Büntetőtörvénykönyv 177/B. paragrafusa alapján büntetőeljárást
kezdeményezünk Gyurcsány Ferenc ellen.
 
 
3 komment , kategória:  Belső kör  
Veszélyes nyilatkozatokról
  2006-10-07 17:40:41, szombat
 
  "Szorgalmazni kell a nemzetállamok legyengítését.
Ebben vezető szerepet játszhat a Nemzeti Valutaalap azzal, hogy mindent
megtesz annak érdekében, hogy ne csökkenhessen ezen országok adóssága.

Jól járul hozzá a nemzetállamok lebontásához a WTO, a Világbank is ... a
nemzeti önérzetű országokban növelni kell az egymás iránti bizalmatlanságot,
leépíteni a nemzeti összetartozást és szolidaritást.

Azokat a nemzeti elkötelezettségű vezetőket pedig, akik értik, mi történik,
és tenni akarnak ellene, lehetetlenné és hiteltelenné kell tenni, hogy az
emberek bizalma elforduljon tőlük. "

(Barbara Parker)
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Újabb rendőri túlkapások
  2006-10-07 17:22:30, szombat
 
  VÉDTELEN ÖREGEMBER KARJÁT TÖRTÉK
Posted by: "polgari hírszemle" hirszemle@tvn.hu polgari_hirszemle
Fri Oct 6, 2006 5:49 am (PST)

Védtelen öregember karját törték Gyurcsány bűnözői
2006-10-06. 01:11:25

Gonda Istvánt szegedi munkahelyérol vitték el a rendőrök, már Budapesten
van.
A feleségével annyit közöltek, hogy valószínű 3 nap múlva elengedik.

Az idős férfi karját Gyurcsány terroristái eltörték, majd napokig kínozták
őt.

Mondta, hogy ha az utcán találkozik velem, agyonver.

Zajácz László rövid esetleírása

Mivel a Gyurcsány beszéd engem is felháborított és láttam a tv-ben az
eseményeket, eloször kedden délután mentem ki egy rövid idore a tüntetok
közé, aztán szerdán este.

Szerdán egy barátom nem ért rá, egyedül mentem ki a térre, hallgattam a
beszédeket, amikor wc-re kellett mennem, elmentem egy sörözohöz, sörözni
kezdtem, alkalmi ismerosökkel beszélgetve hallgattuk a beszédeket.

- Éjfél körül haza indultam. Néhány tucat ember szintén ment el a Kossuth
térrol.
Az egyik mellékutcából rohamrendorök törtek elo, amit csak az utolsó
pillanatban vettem észre.
Ösztönösen futni próbáltam, de 3-4 lépés után utólértek, elgáncsoltak,
ráugrottak a hátamra és a kezemre.
Rögtön éreztem, hogy eltörött a kezem, az engem lefogó rendornek többször
szóltam errol.
Hátrabilincselték a kezemet a törött csuklóm és a kificamodott könyököm
ellenére, a kezemen emelve vonszoltak az egyik mellékutcában.
Az egyik rendor örömét fejezte ki, hogy eltörött a kezem, mondta, hogy
megérdemeltem, dögöljek meg, ütötte az arcomat, ahogy feléfordultam.

Az ott piheno rendorök között vittek el akik olyanokat üvöltöttek, hogy most
megdöglesz, megbasznak a börtönben, és aztán valaki észrevette, hogy nem
fiatal vagyok
"Jé ez egy öreg, hagyjátok itt, hadd rúgjuk szét a fejét."

Aztán átadtak a másik 2 rendornek, akikkel megvártuk a rabszállítót.
Feldobtak a rabszállítóra, ahol kb. ? órát vártunk, és bevittek a XIV. ker-i
kapitányságra, ahol kb. 1 tucat ugyanilyen politikai fogoly volt falhoz
állítva.
Ott kérdezték, kinek van baja.
Jelentkeztem, hogy eltörött a kezem, mivel a könyököm és a csuklóm is
többszörösére dagadt, és a kezem teljesen eldeformálódott, kihívták a
mentoket.
A IV. ker-i (Árpád úti) kórházba vittek, ott megröntgeneztek, begipszeltek,
majd az intenzív osztályon a rendorök az ágyamhoz bilincseltek.
Az egyik kezem a többszörös töréstol, a másikat a bilincstol nem tudtam
mozdítani 2 rendor figyelt rám. Bármilyen szükségletem volt, szólni kellett
a rendoröknek.
Délelott megmutöttek, a 4 és fél órás mutétet követoen rögtön újra
megbilincseltek, és olyan durva oröket kaptam, hogy a reggeli mosdatáskor
sem akarták levenni a bilincset.
Összeveszett a novérrel, és amikor a novér az emberségét kérte számon, azt
mondta, hogy ha az utcán találkozik velem agyonver.

Délelott a rendorök azt mondták, átvisznek a rabkórházba, ezért a kórházi
személyzet abban a hiszemben, hogy kórházba kerülök, és folytatódik az
orvosi ellátásom, erre vonatkozóan részletes utasítást adtak
(infúzió, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkento, fektetés stb, az infúziós
kannelt sem vették ki a kezembol). - Miután az autóba tettek, elvittek a
Gyorskocsi utcába, ok úgy mondták "orvosoltatni" ott egy doktorno elmondatta
mi van velem és hogy milyen gyógyszerekre van szükségem, és továbbküldött a
XIV. ker-i kapitányságra, akik átküldtek a XIX. Ker-i fogdába.
Ott közölték velem, hogy semmilyen gyógyszer nem áll rendelkezésre és orvos
sincs.
Fogdába zártak, ott elaludtam.
Délután mikor felébredtem, jeleleztem a fogdaornek, hogy rosszabbul vagyok,
megy fel a lázam, gyógyszerekre lenne szükségem azt mondta már nem érdemes
intézkedni, mert úgy tudja, hogy ki fognak engedni. 5 óra körül kitettek az utcára.
A véres kötés, és a kezemben maradt kanül miatt metróval visszaindultam az
Árpád úti kórházba.
Késobb kiderült, hogy az egyik drót a könyökömbol kilazult, amit 1 hét múlva
kihúztak.
Remélhetoleg egyéb komplikáció nem keletkezik.

- Panaszolom, hogy nem vették figyelembe több darabra tört kezemet az
eloállításkor sem, és akkor sem, amikor az ágyamhoz bilincseltek, egész
éjszakára mozdulatlanságra ítélve.

- Panaszolom, hogy azt hazudták a kórháznak, csak azért hogy kiadjanak, hogy
kórházba visznek, és ellátatlanul fogdába tettek súlyosan veszélyeztetve
egészségemet, egy 4 és ? órás mutét után.
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 37
  • e Hét: 196
  • e Hónap: 2441
  • e Év: 34171
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.