Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
A magukat jobb- és baloldalinak mondók...
  2015-09-17 21:52:50, csütörtök
 
  ... egyetlen-egy és végképpen tragikus körülményben megegyeznek és ez annak eltussolása, hogy az 1945-öt és főleg 1956-os véres megtorlást követően megtörtént az a HELYCSERÉS TÁMADÁS, amivel részben fölszámolták, átnevelték és proletarizálták a Horthy-korszak polgárosodó középosztályát és a kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos parasztságot.
*
Kitermelte az alulról fölhozott és kiemelt kádereivel az új hatalomhoz hűséges elvtelen réteget... akit meg lehetett vásárolni a saját fajtája tönkretételére.
*
Kiépült a III/III-as pol. oszt. titkos szolg. hálózata oly mértékben, hogy az egy főre jutó számuk kettő volt már akkor amikor B.P.mint belügyéres átszervezte és többnyire bújtatott polgári állásokban elhelyezte őket...
*
A HELYCSERÉS támadással nem csak az új "elit" réteg alakult ki az 1980-as évekre, hanem az új munkás-parasztság, amelyikért már nem fájt senkinek a szíve. Ezeket az akkorra munkássá váló gyökértelen, lebutított és tönkretett családokat már könnyű szívvel áldozta föl a magát még 1990 után is szocialistának és munkáspártnak becézgető pártvezetés és tagság... Na, ez az, amiről nem tudnak a határon túlra szakadt magyarok! Így az Magyarok Világszövetségének sincs tudomása arról, hogy határon belül miért nem haladnak a dolgok.
*
Azért, mert az új középosztály, aki a kádári időkben szerezte viszonylagos jómódúságát átgázolt ezen az új munkásságon és szemrebbenés nélkül becsődöltette a szocializmust, fölszámolta a munkásosztályt - miközben a mai napig azt hazudja, hogy az ő érdekében politizál! A nagy büdös lópikulát! Hazudnak kórusban!!!
*
A határról túlról jöttek meg csak bambulnak értetlenül... Az erdélyiek sírnak, hogy milyen rossz volt nekik a román szekusok csesztetése!!! És itt mi volt? Amikor a saját fajtájával nyíratták és nyírják ki a magyarságukhoz ragaszkodók maradékait és utódait?
*
Az előbbiek miatt nincs nép, amelyik érdekében folyik a szervezkedés. - miközben köztudott, hogy NEM OV-nek létkérdés a nato magyarországi jelenléte! Hanem, ellenségeinek!
*
Nem akarja senki tudomásul venni, hogy mindezek miatt a történések miatt nincs nép, amelyik átvehetné a hatalmat! Kétféle nyáj van, amelyik ordítozva ott béget a maga vezére mögött!
*
Jobb- és baloldalon a koncot félti mindegyik és még az anyját is elárulja és odalöki az ellenségnek, csakhogy mentse a saját vagyonát és hatalmát!
*
KIHALT AZ A KOROSZTÁLY, amelyikből munkás-parasztot faragtak... vagy annyira lepusztult állapotban érte 1990, hogy már nem volt képes talpra állni, amikor kiprivatizálták alóla a gyárakat, üzemeket, ahova 40 évvel korábban erőszakkal terelték be szüleiket. Velük halt az az ERKÖLCSI ALAP is, amely alapján jogosan lázadhatnának a hatalmat hazugsággal megszerzők ellen!!!
*
Mára már az ő gyerekeik is elérték a 40-es életévüket és most őket sanyargatja az EU népirtásos technikája. Lásd a Luganoi tanulmányban leírtakat, amely alapján működik az EU!!!
*
Nyilvánvaló, hogy ebbe nem szabad beletörődni! Sőt, minden eszközzel meg kell akadályozni a további pusztítást!
*
Elsősorban ajánlatos figyelembe venni azokat a népirtásos technikákat, amivel már ,,sikerrel" a temetőbe küldték azt a korosztályt, amelyiket 40 éves kora körül ért az 1990-es rendszerváltozásnak mondott változás.
*
Annál inkább fontos lenne a FELÜLVIZSGÁLAT, mert mára már ennek a korosztálynak a gyermekei is 40 éves korba kerülve ugyanolyan módszerekkel vannak ellehetetlenítve, miközben rájuk nehezedik a szüleik korosztályának nyugdíjának kitermelése és az utódokról való gondoskodás is.
*
Sajnos, köztudott mára, hogy a mai aktív-korúak számára még szüleikénél is rosszabb sorsot szán az EU mögé bújó hatalom...
Úgyhogy, mindenki elmehet a búsba, mert már nagyon is ismerjük azt, hogy senki még csak nem is szellenthet ebben az országban a titkos szolgálatok MEGBÍZÓI által MEGBÍZOTT jelengetői tudta nélkül!
*
Naná, hogy miniszterelnök, de még képviselő sem lehet az, akinek az nincs megengedve!!!


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amit minden európainak életbevágóan tudnia kellene...
  2015-09-17 18:17:57, csütörtök
 
  Az iszlám legfontosabb tanítása: Alah az egyedüli Isten.
(Tagadják a Szentháromságot, ugyanakkor, az a hit, hogy Isten az ember sorsát döntően meghatározza, közel áll a keresztény predestináció tanításához.)
*
Nekünk, egyistenhívőknek tudnunk kell, hogy ugyanarról az istenségről van szó, csak a köré kerekített legenda, kultúrkör egészen más!

*
El kellene végre az emberiségnek jutnia ahhoz a felismeréshez, hogy ugyanúgy tisztelettel kellene közelíteni a különböző kultúrkörökben, különböző néven nevezett egy-de ugyanazon Istenhez!

Le kellene állni ISTEN HIRNÖKEINEK (prófétáinak) gyalázásával!
*
Ez a mostani migrációs invázió azért is veszélyes, mert a menekültek közé elvegyülve dzsihadista fanatikusok veszélyeztetik hazánkat és a benne élő magyarságot. Sajnos, a "művelt" Nyugat okot is adott nekik erre! Gondoljunk csak a párizsi újságírók Mohamedet és Krisztust gyalázó karikatúráira!

A tagországok miniszterelnökei, pedig karonfogva demonstráltak a gyalázkodó újságírók temetésén, Ebbéli kiállásukkal odatették magukat és hazánkat is az Isten-gyalázók mellé!!! Ezzel kitették egész Magyarországot a "mohamedán" dzsihadisták bosszújának!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szomorú, de nincs "jogotok" a jobb életre!
  2015-09-10 06:56:23, csütörtök
 
  ""SZOMORÚ, DE NINCS "JOGOTOK" A JOBB ÉLETRE!""

http://jobbegyenes.blog.hu/2015/09/09/szomoru_de_igaz_nincs_jogotok_a_jobb_elethe z



KOMMENT a fenti linken olvasható íráshoz:

A SAJÁT (MAGYAR) BELSŐ MIGRÁNSAINKRÓL IS KELLENE VÉGRE SZÓT EJTENI!

Erről az egész migrációs invázióról a saját MAGYAR BELSŐ MIGRÁNSAINK, a társadalom peremére taszított HAJLÉKTALANOK jutnak eszembe.

Őket a 2010-es hatalomra kerülésükkor a magát polgári demokratikusnak mondó hatalom azon nyomban kitiltotta a közterekről! Mondván: ""Lemond a piáról, meg a koldulásról, meg az utcán-levésről..."

Tette ezt azért, mert még látni sem bírta ezeket az élő SZEMTANÚKAT, akik teljes elárulásával és kisemmizésével valósították meg az ún. RENDSZERVÁLTOZÁST.

Most, pedig szeretné eltünteti a látószögéből a többnyire vétlen veszteseit. Áthárítva rájuk minden felelősséget a HAJLÉKTALANSÁGUKÉRT! És az okozatot úgy emlegetik, mintha az lenne az oka az utcára kerülésüknek! Pedig, pont fordítva van, mert azt a létformát csak önpusztítással, vagyis, minden olyasminek a fogyasztásával lehet "elviselni", ami árt és közelebb visz a végső elmúláshoz!

Ezek a reménytelenül LESZAKADÓK valójában a szemünk láttára HALDOKOLNAK...
Mert ez az emberhez teljességgel méltatlan létforma úgy jött létre, hogy a társadalmi vezetők, az életünk irányítói, a HATALOM tulajdonosai MEGFOSZTOTTÁK őket az életben-maradás minden esélyétől, lehetőségétől.
Nem ölte- nem öli meg őket közvetlen...

Erre nem lehet más a válasz a hajléktalanok részéről, mint ennek a méltatlan élet(fomá)nek a megszüntetése az élet végső kioltására való törekvéssel.
Az euthanáziát engedélyező országokban is kapnak kábszert a végső elaltatás előtt!

Ezek az emberek ezért a tudatmódosulásért koldulnak valójában!!!
Aki ennek a tragikusságát nem képes fölfogni, annak szarból van a "lelke", vagy olyannyira önző és felelőtlen, hogy minden felelősséget elhárít magától és áthárítja a sok esetben vétlen VESZTESRE, aki szintén EMBERI LÉNY volt azelőtt, mielőtt, megfosztották volna tőle!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bontás és építés...
  2015-09-10 06:50:00, csütörtök
 
  Bontás és építés
https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/bont%C3%A1s-%C3%A9s-%C3 %A9p%C3%ADt%C3%A9s-ugyanazon-hatalom-kontroll%C3%A1lja/864776836891647

Az alábbi linken látható és olvasható ,,,,...történet megerősíti az elméletet, miszerint ugyanazon hatalom kontrollálja a tézist, a jelenlegi világrendet, és manipulálja az ellene fellépő antitézist.
Mindennek pedig az "ellenzék kordában tartásán" túl, az elvárt szintézis, az új világrend megalapítása, előkészítése is célja lehet..."
*
,,A gerjesztett népharag és általános feszültség pedig része a régi rend bontási terveinek. A forradalmi hangulat tökéletes táptalaja a további manipulációknak, melyek segítségével a háttérhatalom átmentheti erejét, sőt megerősítheti, kiterjesztheti azt az új rendben."
*
,,A rendszerellenesség nem alternatívája a rendszernek! Sőt, része annak! Minden bizonnyal kész tervek, kidolgozott stratégiák vannak a rendszerellenes erők kontrollálására. E miatt is tanácsosabb lenne a tömegek számára, ha az utcai tüntetések, zavargások, felforgatások helyett, inkább a rendszertől való függetlenedésre, valós alternatívák keresésére használná energiáit és forrásait! Egyébként is, minél kevésbé függ a rendszertől, annál kevesebb oka lehet ellene tüntetni. Sőt, ezáltal a rendszert fenntartó hatalmat is gyengíti.
Egy önállóan gondolkodó, önfenntartásra képes ember, vagy ilyen emberek közössége ezerszer nagyobb sebet képesek ütni az elnyomó "fenevad" testén, akármilyen utcakőnél, vagy Molotov-koktélnál!""
*
http://valamiamano.blogspot.de/2014/11/wikileaks-rothschild-akta.html?m=1

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amerikai katonák tesztelik hogy vonulhatnának Magyarországra
  2015-09-10 06:46:13, csütörtök
 
  2008 óta írok erről, hogy ezzel is együtt fog járni NATO-tagságunk!

*

http://civilhetes.net/kulfold/amerikai-katonak-tesztelik-hogy-vonulnak-majd-magya rorszagra
Amerikai katonák tesztelik, hogy vonulnak majd Magyarországra

*

Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe (T/5311-es) bújtatva megszavaztatta 2008. április 22-én azt a törvényt, amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁRA.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog_
*
Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán MEGKAPTA a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá a HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével) összeáll a kép. Boross olyannyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levinni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy:
- "...oda be kellett lépni!".
Lásd a korábbi képet az újságcikkről! http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=83010&aid=256215
*
Erre a PAKTUM minden áron való betartatása miatt volt ,,szükség". http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225166&aid=257851
Azért, hogy soha ne lehessen még csak beszélni sem az általa újjászervezett titkosszolgálatokról - sem az előttiről, sem semmiről, amivel tönkretették Magyarországot és a benne élőket.
*
Na, a lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg ez a logisztikai központ építése, pedig az izraeli műszaki alakulatok katonái - akik szerződéssel bedolgoznak a NATO-nak - azóta is magyarul tanulnak (még a gyerekeik is) mert annyira készülnének a nagy feladatra.
*
Már csak ÜRÜGYRE lenne szükség... A migráns-invázió is megteszi?

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szept. 8-a Kisboldogasszony napja
  2015-09-08 12:21:35, kedd
 
  Szeptember 8-a Kisboldogasszony- (Babba Mária születésének) napja...


Azért lett szeptember 8-a az ünnep, mert ezen a napon szentelték fel azt a jeruzsálemi templomot, amely azon a helyen van, ahol a hagyomány szerint Szűz Mária született. Ez a templom ma is áll, Szent Annának szentelve.
A XII. századtól kezdve kerül szeptember 8-ra az ünnep. Magyarországon a XVIII. században fejlődött ünneppé. Ekkor fejlődött ki számos népszokás is. 1955-ben eltörölték.
Ma Magyarországon közel 180 Kisboldogasszony-templom vagy kápolna van, melyeknek általában ezen a napon van a búcsújuk. A legismertebb zarándokhely a máriaremetei Kisboldogasszony-templom, ahol már számos csoda és jelenés megtörtént.
A Kisboldogasszony-búcsúk éneklő menetekké alakulnak, ahol van Mária-szobor, ott leányok viszik magasba emelve. A menet elejét ministráns fiúk vezetik.
*
*
*
Kisboldogasszony-napi nészokások:
*
Ennek a napnak a hajnalát a hívők a szabadban várták, és ,,csatlakoztak az angyalokhoz", akik a mennyben örvendeztek a Szűzanya születésén.
*
Együtt mondták:
,,Boldog vagy szentséges Szűz Mária és minden dicséretre méltó, mert belőled támadt az igazság Napja, Krisztus, a mi Istenünk."
*
Aki érdemes volt rá, az megláthatta a felkelő napban Szűz Máriát.
*
Ha nem tudták Egyed napján az őszi búzát elvetni, akkor azt Kisboldogasszony napján tették meg.
*
A szárított búzát szétterítették, hogy a pap szentelt vízzel meghintse, miközben a jelenlévők imádkoztak.
*
A Balaton- és Göcsej régióban az Istent kérték, hogy szentelje meg harmattal, az ,,Úristen szentelje meg" ima kéréssel. Majd vetésnél, a megüresedett zsákokat feldobálva kérlelték Istent, hogy olyan nagyra növessze a gabonát. Az ilyen gabona bőven terem és nem üszkösödik meg.
*
Ha ezen a napon esik, akkor nem jó a vetés idejére.
*
A dióverés kezdetének napja.
*
A népi megfigyeléshez tartozik, hogy a fecskék ezen a napon hagyják el Európa ezen részét és a Közel-Kelet érintésével költöznek délre.

*

KÖNYÖRGÉS BABBA MÁRIÁHOZ

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=221430&aid=64791

Anyánk édes Boldogasszony
áldó kezed oltalmazzon
szemed fölöttünk virrasszon
szíved szívünkhöz hajoljon
Erősíts meg minket kérünk
ne folyjon ki drága vérünk
Bízunk benned csak rád nézünk
vigasztald könnyező népünk
Ne hagyd, hogy a gonosz sorba'
elragadjon a pokolba
Testünk-lelkünk így is csonka
szétmarta a héber rozsda
Mindenünket elorozták
nem miénk már Magyarország
Semmik vagyunk gyáva szolgák
otthonunk rablók tiporják
Idegenek nyúznak tépnek
mi haldoklunk csak ők élnek
Micsoda kegyetlen végzet:
elpusztítanak a férgek
Se hitünk se egészségünk
már nincs miért mégis félünk
Csöppnyi jóban nincsen részünk
porba fulladt a reménységünk
Mivé leszünk hová menjünk
talán új földet keressünk?
Kihunyt a szeretet bennünk
rideg koporsóban fekszünk
Fájdalmunk az eget veri
a fél világ vesztünk lesi
jövőnk keresztre szegezi
maradékunk szétkergeti
Hű Patrónánk jöjj el hozzánk
Irgalmazz és tekints reánk
mentsd meg szegény beteg hazánk
szabadíts föl szép Szűzanyánk
Lángod érettünk lobogjon
Imád üdvösséget hozzon
Szent balzsamod gyógyítgasson
csíksomlyói Boldogasszony

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az iszlám legfontosabb tanítása
  2015-09-08 04:46:33, kedd
 
  Ez a mostani migrációs invázió azért is veszélyes, mert a menekültek közé elvegyülve dzsihadista fanatikusok veszélyeztetheik hazánkat és a benne élő magyarságot. Sajnos, a "művelt" Nyugat okot is adott nekik erre! Gondoljunk csak a párizsi újságírók Mohamedet (és Krisztust is - csak az valahogy senkit nem zavart) gyalázó karikatúráira!
•
A tagországok miniszterelnökei, pedig karonfogva demonstráltak a gyalázkodó újságírók temetésén, Ebbéli kiállásukkal odatették magukat és hazánkat is az Isten-gyalázók mellé!!! Ezzel kitették egész Magyarországot a ,,mohamedán" dzsihadisták bosszújának!
*

Egyébként, nem pontos a ,,mohamedán" meghatározás, mert Mohamed próféta - Isten hírnöke - volt. Mondjuk, úgy, mint a keresztényeknél Jézus Krisztus. Egyébként, ők: a ,,mohamedánok" ismerik és tisztelik Jézust, mint Isten egyik hírnökét, vagyis: prófétáját. Mint a mellékelt ábra is mutatja: nem azzal vágtak vissza, hogy Jézust kezdték karikírozva gyalázni!

De, térjünk csak vissza a lényegre, ami a MONOTEIZMUSBAN rejlik!
Isten neve náluk ALAH, úgy, mint nálunk: JEHOVA. (A Károly-féle Biblia-fordításból már kimaradt a Jehova név, mert úgy döntöttek, hogy Isten, az Isten és nem ember, hogy néven nevezzük...)


Az iszlám legfontosabb tanítása: Alah az egyedüli Isten. (Tagadják a Szentháromságot, ugyanakkor, az a hit, hogy Isten az ember sorsát döntően meghatározza, közel áll a keresztény predestináció tanításához.)
*
Nekünk, egyistenhívőknek tudnunk kell, hogy ugyanarról az istenségről van szó, csak a köré kerekített legenda, kultúrkör egészen más!

*
El kellene végre az emberiségnek jutnia ahhoz a felismeréshez, hogy ugyanúgy tisztelettel kellene közelíteni a különböző kultúrkörökben, különböző néven nevezett egy-de ugyanazon Istenhez!

Le kellene állni ISTEN HIRNÖKEINEK (prófétáinak) gyalázásával!



A ,,muszlim" szó helyett, persze pontosabb lenne az iszlám elnevezés használata. Ugyan, a világ csaknem minden vallását alapítójáról, vagy arról a népről nevezték el, amelynél kezdetben kialakult. Például: a kereszténység elnevezése Jézus Krisztus nevéből vezethető le, vagy Buddha - buddhizmus; Juda - judaizmus.

Az iszlám híveit is szokás mohamedánoknak nevezni. Ezt teljesen hamisnak, félrevezetőnek tekintik a hívek, ezért a leghatározottabban visszautasítják.

Mint, ahogy tilos Mohamed próféta ábrázolása is, mert bálványimádásnak tartják. Ugyanakkor, egyes muszlim bölcsek szerint, Alah minden dolgoknak a forrása, vagyis Mohamed prófétáról készült miniatúrákat, szobrocskákat csak közvetve alkotta ember...Szóval, nagyon bonyolult ez az egész.

Bonyolult és ellentmondásos, mert az iszlám arab szó és alávetést, engedelmességet jelent.

Mint vallás, az iszlám Isten akaratába való teljes belenyugvásra és Neki való engedelmességre tanítja híveit.

A szó másik jelentése: béke. Eszerint, igazi testi-lelki békét csak az istennek való odaadás és engedelmesség által érhet el az ember. Aki ezt magáévá tudja tenni: az a ,,mozlim"!

*

És, akkor ott van a szentnek nevezett háborúzás, robbantgatás és a fegyveres hittérítés módszere, ami egyáltalán nem nevezhető békésnek...

A keresztényeknek soha nem lenne szabad megfeledkezni arról, hogy sem Isten - nevezzük azt bárhogyan - sem az Ő prófétái nem lehetnek világméretű gúny tárgyai! (De az lenne az igazi, ha a képmására teremtett ember sem válna azzá!)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2015-ös oknyomozati helyzetelemzés
  2015-09-04 17:46:58, péntek
 
  2015-ÖS OKNYOMOZATI HELYZETELEMZÉS - VISSZATEKINTŐVEL

AKKOR MOST KEZDENÉM A LEGELEJÉN, visszamenvén 1989-be, amikor is hagyták kiderülni azt, hogy becsődőltették a komcsik azt, amit szocializmusnak hazudtak!
Bizony, bizony, nem itt tartanánk, ha tisztázva lett volna - még 1990-ben - hogy azért adták át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét.

Ennek bizonyítéka az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek kivonatolt részletei itt láthatók: http://furaila.xfree.hu/234611
http://furaila.xfree.hu/256559

Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottság ülésein készült jegyzőkönyvekből kivonatolt részletek másolata itt olvasható:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila&blog_..



Be kellett volna vallani, hogy amiért az egyetlen párt oly mértékben telepedett rá Magyarország MINDEN ÜZEMÉRE, GYÁRÁRA és INTÉZMÉNYEIRE - a FÜGGETLENÍTETT kisz- párt- és szakszervezeti bizottságaival, annak minden infrastrukturális hátterével és az alkalmazottaik bérével, reprezentációs költségeivel - hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények MINDEN nyereségét...

És, már az 1970-es évektől kezdődően - mindent - attól a rothadónak hazudott Nyugattól fölvett kölcsönökből kellett fizetni.

Egyik bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza! Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében. Bővebben itt látható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi...

A ,,bevallás" helyett olyan Politikai Főiskolát tartottak fenn közpénzekből, ahol a kommunista kádereket NAPPALI TAGOZATON - a fizetésük meghagyása mellett - képeztek ki a pártpolitizálás rejtelmeire. Majd, 1990-et követően a Polfőt. beolvasztották a Közgazdaságtudományi Egyetembe és ezek a KÁDEREK attól fogva azt írták az önéletrajzukba, hogy a Corvinus Közgadaságtudományi Egyetemen szerezték a politológusi diplomájukat!
Naná, hogy 1990 után is beiskolázta őket a több-pártrendszer is, mert szükségük volt olyan gátlástalan karrieristákra, akik segítettek nekik lebontani azt, amit szocializmusnak sujkoltak és amiből sikerült a ,,segítségükkel" a legvadabb KAPITALIZMUST ráerőltetni arra a munkásságra, amelyiket egyenesen LIKVIDÁLTAK!!!!!!!!!!



Az, hogy már akkor is folyamatosan ELÁRULTA a MUNKÁSOSZTÁLYT ez a "PUHA" DIKTATÚRÁT megvalósító hatalmas PÁRT apparátus - mi sem bizonyítja jobban, mint-hogy az 1980-as évekre pont a MUNKÁSSÁG volt a legszegényebb! (HELYCSERÉS TÁMADÁSSAL MEGVALÓSULT PROLETÁRDIKTATÚRA kitermelte a maga "elitjét" és a maga proletariátusát.)

Báthory Zoltán: a ,,Tanulók, iskolák, különbségek (Egy differenciális tanuláselmélet vázlata)" című könyvét olvasva megtudhatjuk, hogy az 1980-as évek szakmunkás rétegének gyermekei teljesítenek a legrosszabbul az iskolákban.
A továbbtanulási arányuk egyre kisebb... Az okokat ,,kutatva" megállapítják a szerzők: a szegénységgel, az egzisztenciálisan halmozott hátrányos helyzettel magyarázhatók az ,,alul teljesítések" (vagyis: képességeik szerint többre lennének képesek). BÁTHORY ZOLTÁN olyan statisztikai adatokra hivatkozik ebben, a mások munkáját is összegző tanulmányában, melyek ezt bizonyítják. (Megjelent: 1992-ben a Tankönyv Kiadónál.)

Ezek után már azon sem lehet csodálkozni, hogy 1990-ben a 15 éves és ennél idősebbek 20,7 %-a NEM VÉGEZTE EL A 8 ÁLTALÁNOST, És 1,2 %-a ANALFABÉTA volt, egy 1990-ben elvégzett statisztikai felmérés szerint. (KSH Statisztikai Évkönyv 1991.)

Nos, ez mind annak a magát szocialistának hazudó rendszernek a ,,SARA", amiben a mai napig dagonyázunk!!!
És ezzel az osztályáruló HATALOMMAL kötötte meg a PAKTUMOT úgy - a magát demokratikusnak HAZUDÓ - új HATALOM, hogy MINDEN FELELŐSSÉGET áthárított az egyszerű polgárra, a volt melósra, aki elveszített mindenét és mehetett a munkaügyi hivatalba munkáért könyörögni. Ahol, viszont a régi-új bürokraták úgy kezelték őket, mintha ők árulták volna el a szocializmust!!!
Mondván:
- ,,TI AKARTATOK KAPITALIZMUST! Hát, akkor most itt van nektek és egyétek meg, amit főztetek!"

ÉS AZÓTA IS A KAPITALIZMUST OKOLJA MINDENKI. Ez enyhén szólva tragi-komikus!!!
Ezennel jelentem: 1990-ben egyetlen párt sem kampányolt a kapitalizmussal!!!

http://furaila.xfree.hu/213604

Tehát, ebből logikusan következik, hogy senki nem a kapitalizmusra szavazott, amikor az MDF-re, SZDSZ-re, MSZDP-re, mint magát demokratikusnak és szabaddemokratának hazudókra adta a voksát!!!



És miért képesek magukat még mindig BALOLDALinak nevezni a legvadabb kapitalistákká vált - volt függetlenített pártvezérek?
Talán, mert megkötötték velük - a demokráciával és szabadság ígéretével kampányoló, magukat rendszerváltoztatónak hazudók - azt a bizonyos PAKTUMOT, aminek még a létezését is agyonhallgatják! Melyik az aljasabb? Az amelyik demokratának hazudja magát, vagy amelyik keresztény nemzetinek - miközben mindkettő ugyanolyan hazaáruló módon parlamentáris diktatúrát valósít meg???!!!

Ezek miatt az egymással a HATALOMÉRT LEPAKTÁLÓK miatt, még 2014-ben is a TUDATLANSÁG és FÉLISMERETEK alapján mentek az emberek "SZAVAZNI" és NEM VÁLASZTANI!!!
Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:

“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

http://furaila.xfree.hu/256559 http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225166&aid=257851

Nemhogy 1990-ben NEM VOLT SZABAD a választás, hanem az azóta eltelt 25 évben sem volt az!

Mert milyen egy választási lehetőség az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a PÁRTOKra oszlott egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!???
Vagyis, szó sem lehet valódi VÁLASZTÁSRÓL!!!
Arról nem is beszélve, hogy a mai napig ünnepelhetnek 1956-os népfölkelés és szabadságharcosok emlékére megtartott emlékezéseken azok és jogutódaik, akik a legfőbb GYILKOSAI voltak a 13 napos harcban résztvevőknek. És gyilkosként vettek részt az 1956-os népfölkelés leverését követő véres megtorlásban...

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70638&n=furaila...
_cim=In memoriam Bóna Rudi

Mansfeld Pétert a munkásosztály árulásáért ítélték még kiskorúan halálra, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően.

Mit érdemelnének a mai munkásosztályt elárulók? Azok, akik zavartalanul kiárusíthatták az országot privatizáció címén - saját magánvagyonaikat gyarapítandó - a dolgozó munkásság feje fölül! Mi ez,. ha nem ÁRULÁS? http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=395732&aid=253201
Tessék csak elolvasni a fenti képen látható idézetet! Azt, amivel a bíró megindokolta egy akkor még kiskorú pesti srác - halálra ítélésének ,,jogosságát"! Az, pedig a munkásosztály "ÁRULÁSA" volt!!!
Mansfeld Pétert a ,,munkásosztály árulásáért"ítélték még kiskorúan halálra, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően.
http://furaila.xfree.hu/146399

Kérdem én és azt hiszem, hogy jogosan - milyen büntetést érdemelnének ezek a mai "hivatalos" ÁRULÓK?

És ebben mindenki cinkos, aki ezt nem vallja be!!! Addig álságos minden politikai tevékenység és minden un. "VÁLASZTÁS"!!!

Ez a "ne érje szó a ház elejét"-kényszer, meg az ,,ÚGYSEM TEHETÜNK MÁR SEMMIT" is rettenetesen sokat ront abban a folyamatban, hogy ismét nemzetté váljon a nép, ami egyáltalán most kezd újra néppé válni. Hiszen a JOBB- és BAL-oldalra való osztottság is gátja ennek.
A NÉP valójában két ,,nyájjá" válva, felsorakozva - 25. éve ott ,,béget" a maga vezére mögött.

A JOBB- és BAL-oldalra való osztottság azért sem tesz jót Magyarországnak és a benne élőknek, mert ez csak az ,,OSZD MEG ÉS URALKODJ!" elvét követő politikusoknak jó!!! http://furaila.xfree.hu/256215

Ezért folyik az uszítás és az alaptalan vádaskodás jobbról is és balról is...
Mindaddig, míg ez így van, nem jöhet létre semmilyen összefogás a ,,NEMZETEGYESÍTÉS" jegyében!



Ez mind elmaradhatott volna, ha már 1990-ben megtörténik az 1949. évi XX. törvény hatályon kívül helyezése, és ezzel egy-időben a TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNY jogfolytonosságának helyreállítása!
Helyette, hogy még véletlenül se jöhessen szóba a történelmi alkotmány jogfolytonossága - megváltoztatva a népszavazási törvényt - beerőszakolták Magyarországot a NATO-ba...

Tessék csak olvasni - az alábbi Alaptörvénykezés idején készült riportban - a nyilatkozó fő paktumozó politikust! http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=83010&aid=256215



Kinagyítom, hogy egyértelműbben el lehessen olvasni:



A fenti kinagyított és kiemelt részletben ez, a miniszterelnököt való rugdosásra bíztatás adott okot számomra arra a következtetésre, hogy van összefüggés aközött, hogy 1993-ban a nyilatkozó újjászervezte a titkos szolgálatokat... amely azóta is az akkori átszervezés szerint működik. És a szellemiségét áthatja a nyilatkozó-átszervező, volt belügyminiszter (megbízott miniszterelnök) felfogása...
Kérdésem: van-e összefüggés aközött, hogy ekkora gyűlöletkampány, "rugdosás" folyik a jelenlegi miniszterelnök ellen - kiprovokálandó a visszarugdosást és azzal azt a NÉPHARAGOT, ami nagyon jól jönne a NATO-imádó politikusoknak egy polgárháborús helyzet kirobbantásához?
Tovább olvasva a szöveget,
"...ahogy azt sem értem, hogy az ügyészség miért maradt önálló hatalmi ág. Nem tudom miért nincs kormányfelügyelet alatt. Ha például az 1880-as években sem lett volna ott, még ma is tartana a tiszaeszlári per, így viszont a koronaügyész odament Nyíregyházára ejtette a vádat és vége lett a nemzetközileg kínos pernek."



Részlet a könyvből:



Tiszaeszlárról ide másolok egy zeneszámnak a linkjét, melyből kiderül - a témáról mit sem tudók számára - hogy most akkor kinek is a pártján van a máig aktívan és meghatározó módon működő politikus... https://www.youtube.com/watch?v=PWkj70wY2As



Ugyanakkor, 2013-ban bejárta a netet egy eltitkolt Munkácsynak tulajdonított festmény is... https://internetfigyelo.wordpress.com/.../az-eltitkolt...



Az eltitkolt kép: Munkácsy Mihály - Zsidó vérgyilkosság (1883)
*
Felhívnám a figyelmeteket arra is, hogy jövőre ismét elnökválasztás lesz a Magyarok Világszövetségében... Nem gondoljátok, hogy éppen ideje lenne annak,hogy valóban a MAGYAROK világszövetsége legyen az, amit mostanáig csak annak neveznek?
INDOKLÁS:
Volt idő, amikor 1995-től aktív részese voltam az 1992-ben megújuló MVSZ PROGRAMJAINAK...
Így, már az 1996-os tisztújítási kampányban is részt vettem, mint a Haza és Haladás támogatta Magyar Nők Világfórumának tagja!



IGEN, JÓL TETSZIK OLVASNI! Annak a Haza és Haladásnak, amelyiknek BAJNAI GORDON HAVI NÉGY MILLÁÉRT OSZTOGATTA TANÁCSAIT!
1996-ban ez az ős-emdéefes Haza és Haladás Alapítvány (ma Egyesület) http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=170535&aid=257277
összehívta a Magyarok Házába a világ magyar lányait, asszonyait egy világfórumra.

Egy későbbi meghívót bemásoltam ide is: http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=495428&aid=241359
Ezen látható a Zrínyi Ilona Alapítvány rendezvényére szóló meghívás is.
Ez azért érdekes, mert ez az alapítvány is ugyanoda lett bejegyezve, mint a HAH. Vagyis, megegyezik a címük.

Emlékezetes volt ez a Világfórum, hiszen a világ minden tájáról képviseltették magukat a magyarság lányai asszonyai. Kanadától Ausztráliáig; az elszakított területekről: Erdélyből, Felvidékről, Kárpátaljáról, Délvidékről... és itthon: Nyíregyházától Sopronig.
Az sem lényegtelen, hogy csak Budapestről negyvennégyen írtuk alá azt a NYILATKOZATOT, amiről azt gondoltuk, hogy el fog jutni a világ minden tájára! Ma már tudjuk, hogy nem így történt!



A következőekben mindig akkor hívták össze a magyar nők világfórumát, ha kampányolni kellett valaki mellett. 1996-ban Csoóri Sándor elnöki megerősítéséért...
Viszont, 1999-ben http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=194890&aid=257487
és 2000-ben http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=194887&aid=257487
2000-ben már Csoóri Sándor lemondott és az akkori elnöki jelöltek mellett kampányoltunk.
Ismét jelen voltunk Ausztráliától Kanadáig, az elszakított területekről... a maradék kis országunkból Nyíregyházától Sopronig...

Csak az oktatási szekció NYILATKOZATÁT több, mint 40-en írtuk alá!
És, akkor hazamenvén, ezekről a nagyszabású világtalálkozókról, bekapcsolva a híradót, mit látok és hallok?
Pongrátz Gergely könnyeivel küszködve nyilatkozik, hogy:

- "Visszalépek a Magyarok Világszövetségének elnöki jelöltségétől Boross Péter javára."

Csak hüledeztem... Hát ezért volt a nagy fölhajtás? Boross Péter addig még csak tagja sem volt a Világszövetségnek!
DE, amit akkor még mondott Pongrátz Gergely, az azóta is itt motoszkál bennem:

- "Magyar testvéreim, könyörgöm fogjunk össze! Merjünk indiánok lenni!"
Nahát, ezen azóta is töröm a fejemet, hogy: miért akarhatja egy 1956-os szabadságharcos azt, hogy rezervátumba legyünk zárva a saját hazánkban...?

(Erre aztán a későbbiekben magyarázatot kaptam... A Magyarok Szövetsége - egy a Nemzetvédelmi Egyetemen oktató katonatiszt vezetésével - ugyanis 2008-tól megpróbálta felkészíteni a magyarságot a rezervátum életre.)

Minden esetre, Pongrátz Gergelynek írtam egy levelet, http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=194886&aid=257487 amire nem jött válasz közvetlen, hanem kaptam egy meghívót a könyvbemutatójára. Ahol megkérdeztem tőle mikor beszélhetnék vele? Akkor átadott nekem egy névjegykártyát, rajta a kiskunmajsai címével... és ezzel meg is hívott oda, ahol ő létesített egy 1956-os múzeumot... Már éppen szerveztem az utazást, amikor hallom, h. hirtelen meghalt szívrohamban. Végtelen szomorúsággal gondolok rá azóta is, mert van egy olyan rossz érzésem, hogy az a bizonyos ,,szívroham" valamilyen módon ki lett provokálva, hogy ne tudjunk egymással soha BESZÉLNI semmiről.
*
Azután, hogy mégsem Boross Péter lett az új MVSZ-elnök, azóta is mostohaként bánnak a Magyarok Világszövetségével... Boross Péter, mint miniszterelnöki tanácsadó, el tudta érni, hogy a Magyarok Világszövetsége ne kapjon semmilyen állami támogatást. Miközben, Boross Péter alapítványai - a mindenkori ilyen-olyan oldalas - kormányoktól megkapta a maga milláit! (Ez sem ilyen egyértelmű ám, mert bizony ez is ki volt találva! Mármint, hogy az új MVSZ-elnök, az erdélyi PATRUBÁNY MIKLÓS rákényszerüljön a Magyarok Világszövetségének ÜZLETI ALAPON való működtetésére!
Vagyis, pont az volt ezzel a cél, hogy azok - a rendszerváltozással lepusztított nincstelen - NÉP-réteghez tartozók még véletlenül se tudjanak a Magyarok Világszövetségének programjain részt venni, illetve beleszólni, akiknek lett volna erkölcsi alapjuk egyfajta ELSZÁMOLTATÁSRA!

És, most jön a lényeg!
2008-ban tudomásomra jutott, hogy Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe (T/5311-es) bújtatva meg akarja szavaztatni 2008. április 22-én azt a törvényt, amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁRA. http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog_...
Bajnai Gordon - ezt követően, talán ezért? - szinte tálcán MEGKAPTA a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá a HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével) összeáll a kép.

Boross olyannyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levinni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy:
- "...oda be kellett lépni!".
Lásd a korábbi képet az újságcikkről!

Erre a PAKTUM minden áron való betartatása miatt volt ,,szükség". Hogy soha ne lehessen még csak beszélni sem az általa újjászervezett titkosszolgálatokról - sem az előttiről, sem semmiről, amivel tönkretették Magyarországot és a benne élőket.
Na, a lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg ez a logisztikai központ-építés, pedig az izraeli műszaki alakulatok katonái - akik szerződéssel bedolgoznak a NATO-nak - azóta is magyarul tanulnak (még a gyerekeik is) mert annyira készülnének a nagy feladatra.

Már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, mint 1956-ban...
Sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"! Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért!

Ekkor kapott értelmet az, hogy miért volt ő a meghívott előadók listáján szinte, MINDEN Haza és Haladás meg a Magyar Nők Világfórumán előadónak! http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225158&aid=257851

A meghívókon ezért is emeltem ki az ő nevét. Egyenes folytatása volt a hatalmi provokációnak a http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=64812&aid=43588 2006-os véres rendőri beavatkozás... http://furaila.xfree.hu/43588

Csakhogy, akkor még nem volt kész a TERÜLETFEJLESZTÉSI TÖRVÉNYBE BÚJTATOTT T/3511. sz. TÖRVÉNYJAVASLAT!

Ezért kell Borossnak és a mögötte álló érdekcsoportoknak Bajnai Gordon, aki tenni is fog azért, hogy a maradék kis országunk egész területe NATO támaszponttá váljon - a logisztikai központok kiépítésével.

Csakhogy, hiába ment az uszítás ezerrel... jobb- és baloldalra osztottsággal, a cigány-magyar, zsidó-magyar ellentétek szításával... Miközben a magyarok egy részét kiképezték a REZERVÁTUM-ÉLETRE BÖSZTÖRPUSZTÁN és még más-bizonyos civil szövetségek és jobbosnak nevezett pártok törekvését és tevékenységét az ÖNELLÁTÓ ÉLETMÓD és GAZDÁLKODÁS elsajátítására!
(Amit egyébként én is támogattam... félve a fogyasztói társadalom által termelt szeméthegyeitől...) http://furaila.xfree.hu/43588
Amiért hiábavalónak tűnt a TÜRELMETLEN paktumozóknak a magyarság hergelése, ezért Ukrajnában robbantották ki azt a polgárháborús helyzetet, amit eredetileg még ide terveztek Magyarországra!
Azonban, ez sem volt elég ahhoz, hogy betelepüljön a NATO és - az izraeli katonaság műszaki alakulataival közösen - kiépítse európai támaszpontját, rázúdították Magyarországra a migránsokat, akik között elvegyülve a dzsihadista fanatikusok, majd tenni is fognak azért, hogy meglegyen végre az ÜRÜGY MINDARRA, AMIVEL VÉGÉRVÉNYESEN FÖLSZÁMOLHATÓ LENNE MAGYARORAZÁG!
MEGVALÓSULHATNA VÉGRE Gyurcsány terve, hogy még a térképről is eltűnjön maradék kicsiny hazánk! Gyurcsány Ferenc ugyanis - a 2016-os EP választási kampányát megnyitó beszédében -bejelentette: ,,Eltörölné Magyarországot a térképről":
http://beregihirek.hu/orszagos-hirek/adjon-az-isten-szebb-jovot-a-jobbik-magyaror szagert-mozgalom-hirei/gyurcsany-bejelentette-eltorolne-magyarorszagot-terkeprol/ Kiss_Barnabas.html__

Gyurcsány ezzel indította az újabb Európa Parlamenti választási kampányát a sokadik baloldalinak hazudott utódpárt színeiben:
""Gyurcsány az újságírók érdeklődésétől övezve elmondta, hogy ő "történelmi távlatokban Európai Egyesült Államokban" gondolkodik. A DK elnöke elmondta, szerinte ennek feladatasi az "európai polgárok védelme", a szabad gondolkodás biztosítása, a műveltség és a tudás biztosítása lenne, valamint annak megakadályozása, hogy bármelyik tagállam átlépje a "világnézeti semlegesség" határát, és "belebeszéljen abba amit gondolunk"."
*
A cikk szerzője a továbbiakbasn leírja mindazt, amit a Gyurcsány beszéd jelent valójában... Szerinte, az a Gyurcsány-kijelentés, hogy: "európai polgárok védelme" azt jelentené, hogy: "az Európai Unió kezébe adná az erőszakmonopóliumot."
*
Jelentem, hogy már réges-régen ott van az EUGENDFOR létrehozása óta!

Az EU-Rendörségi különítmény már réges-régen létezik - és méghozzá hatalmas hatáskörrel és felhatalmazással!
Jelenleg már egy 3.000 emberböl álló európai Különleges-bevetési-egység, nevének nyelvtörö rövidítése Euro-Gend-For ( European Gendamarie Force/Europäische Polizeitruppe). http://www.eurogendfor.org/

A Parancsnoksága az Észak-italiai Vicenzaban van messze az EU-központtól.

Az egység életre hívásának a kezdeményezöje a korábbi francia védelmi-miniszternö Michelle Alliot-Marie volt, hogy ezzel olyan a lakosság
részéröl újra és újra kiszélesedö nyugtalanságok, mint pl. a francia városokban, a jövöben könnyebben leverhetöek legyenek.

A hatalmas probléma a dologban, hogy: Eurogendfor a jövöben európaszerte az EU-tagállamokban kiiktatja (hatályon kívül helyezi) a nemzeti jogot és nemzeti souverinitást! Egy az EU-tagállamokban történö bevetésröl egy Haditanács dönt, ami az Eurogendforban résztvevö és az érintett állam védelmi- és biztonsági(Belügyi)minisztereiböl áll - igy van ez az új EU-Rendörségi Alapító-Okmányában melyet a Velseni(NL) szerzödés tisztán és egyértelmüen szabályoz.

Megfigyelök számára ez nem más mint egy tiszta EU-megszálásijog.

Vajon, véletlen, hogy a mostani migrációs invázió kapcsán szóba sem jött még eddig az Eurogendfor?

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megszakad a szívük a migránsokért, ellentétben...
  2015-09-03 11:35:34, csütörtök
 
  A HAZÁNKBA BEÖZÖNLŐ MIGRÁNSOKÉRT A SZÍVÜK SZAKAD MEG AZOKNAK, AKIK FRÖCSÖGVE GYŰLÖLKÖDVE EMLEGETIK A TÁRSADALOM PEREMÉRE SZÁMŰZÖTT MAGYAR HONFITÁRSAIKAT

https://www.facebook.com/pages/Migration-Aid-Keleti/904067009631923?fref=ts

Most ott tüntetnek, hergelve a migránsokat a volt szocialisták és magukat demokratikusnak hazudók... Demonstratíve, hogy ők mennyire humánus emberek, mert megszakad a szívük ezekért a betolakodókért!

Közben, pedig fröcsögő gyűlölettel viseltetnek a szocializmus veszteseivel szemben, mert ők voltak azok, akik a kényszerű rendszerváltozás vesztesei is lettek.

Undorkodva elhatárolódtak attól a munkásságtól, amelyik feje fölül elkótyavetyélték a gyárakat, üzemeket és, akik önhibájukon kívül állástalan, majd hajléktalan hontalanok lettek 1990-et követően a saját hazájukban!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Értük bezzeg nem szakadt meg az a kontraszelektív "humánus" szívük!

*

Éppen ezért, ki kell végre mondani, hogy a kommunista eszmék jegyében is milliókat irtottak ki a világ számos országában, köztük Magyarországon is!

Ráadásul, ez a népirtás nem egy-két évig tartott, hanem évtizedekig.

1.Azokat, akiket 1956-ig sikerült likvidálniuk - az 1945 után hatalomra kerülő, magukat kommunistának és szocialistának hazudóknak - és akik utódainak nem volt lehetőségük nyugati emigrációra, azok "osztályidegennek" kikiáltott "burzsuj-reakciós elemek"-ként, vagyis: ellenségként voltak kezelve.

De nem jártak jobban azok sem, akik túlélték a ,,hazai" recski- és a hozzá hasonló büntető- és átnevelő tábort. Mert, mint ilyenek, soha nem élhettek szabad életet, hanem a társadalom peremére kontra-szelektálva, egyfajta belső emigránsként tengődtek.


2. Mert, aki túlélte a II. világháborút valamilyen fogságban, majd a háború befejeztével hazavergődött, az fasiszta ellenségként lett nyilvánítva, ami kiterjedt utódaira is.


3. Aki túlélte a málenkíj robotot a Szovjetunió szibériai településein, az hazavergődve soha többé nem lehetett szabad, mert örökre rásütötték a láthatatlan skarlátbetűt, amit belül a lelkében kellett viselnie, mint a II. világháborúban a zsidóságnak kívül a ruháján a sárga csillagot, és ezt örökítették tovább a mit sem sejtő utódaikra is, mert nem beszélhettek róla;

3.Aki túlélte a ,,hazai" recskihez hasonló büntető- és átnevelő-tábort, az valójában soha többé nem lehetett szabad, mert olyan rendőri felügyelet alatt tengethette életét ami miatt rokonai is messzire elkerülték és az is csodával volt határos, ha családot alapíthatott...viszont, a mit sem sejtő utódai is megörökölték ezen NEHÉZ-SORSÚSÁGOT szüleiktől;

4. Azoknak a horthista kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos földműves - ,,kuláknak" kikiáltott - magángazdáknak és utódaiknak, valamint, az éppen polgárosodó értelmiségieknek, vagy a szakmát tanuló iparos - saját műhellyel rendelkezős - mesterembereknek, akiknek nem volt lehetőségük Nyugatra emigrálni sem oda menekíteni családtagjaikat, belső emigránsként, a társadalom peremére kontraszelektáltan kellett leélniük életüket.

*

Van egyetlen-egy és végképpen tragikus körülmény, amiben megegyeznek és ez: annak eltussolása, hogy az 1945-öt- és főleg 1956-os véres megtorlást követően megtörtént az a HELYCSERÉS TÁMADÁS, amivel részben fölszámolták, átnevelték és proletarizálták a Horthy-korszak polgárosodó középosztályát és a kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos parasztságot. Kitermelte az alulról fölhozott és kiemelt kádereivel az új hatalomhoz hűséges elvtelen réteget, akit meg lehetett vásárolni a saját fajtája tönkretételére.

*

1.Az 1956-os népfölkelésben és szabadságharcban elesettek, bebörtönzöttek, kivégzettek és üldözöttek, valamint utódaik sorsa egy nagyon fájó sajgó seb a nemzet testén, lelkén...

2.1. Hiszen, a túlélőknek és utódaiknak ,,halálraítélt"- belső-emigránsként kellett meghalniuk, mint számkivetetteknek!

2.2. Utódaik nehéz-sorsát sajátlagos megfigyelők kísérték figyelemmel 1990-ig, amit kiterjesztettek az un. 1990 utáni rendszerváltozás éveire is - ami a mai napig tart.

2.3 Az 1956-os népfölkelésben érintett magyar családok és családtagok is belső emigránsként kellett, hogy tengessék az életüket, mert a szocialistának hazudott politikai diktatúra kidolgozta és "sikerrel" alkalmazta velük szemben a negatív megkülönböztetés (diszkriminációs kontraszelekció) minden formáját.



Ezen NEHÉZ-SORSÚAKNAK és utódaiknak még a rendszerváltozás nevezetű felfordulásban is el kellett szenvedni az élet minden területén a szocializmus nevezetűből átörökölt negatív megkülönböztetést (diszkriminációt); ami miatt nem tanulhattak tovább sem nappali tagozatú középiskolában, sem fölsőfokún, sem a dolgozók esti iskoláiban...

Azért tragikus ez rájuk és ránk nézvést, mert a kádári időkben szerzett diplomát a mai napig úgy használják ezek a "demokratikus humánusok", mint JOGOSÍTVÁNYT a hatalomgyakorláshoz.


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Holokauszt emlékév a 2015/16-os okt. évben...
  2015-09-01 12:23:21, kedd
 
  A 2014-es ,,HOLOKAUSZT EMLÉKÉV" 2015/16-os tanévben is folytatódik

Még tizenöt évvel ezelőtt, két főiskolai-egyetemi tanár beszélgetésének lettem kéretlen fültanúja. Pontosabban, meghallottam, amint azt mondta egyik a másikának:

- ,,Jó hely ez a Magyarország, csak kár, hogy magyarok is laknak benne!"



Ez a mondat azóta is egy sajgó-fájó FIGYELMEZTETÉS lehetne minden igaz magyar számára, amire oda sem figyelnek, vagy gyűlölködő holokauszt-tagadással fogadják.

Pedig, aki tagadja a zsidóság elleni holokausztot, az tagadja a magyarság elleni - több évszázados, de legfőképpen
- az 1945 utáni kontraszelekciós népirtást
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=242463&kid=159814&sort=

- valamint az 1956 utáni véres megtorlást
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70638&n=furaila&blog_cim=In memoriam Bóna Rudi
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=395732&aid=253201 ;

- és a kádári titkos szolgálatok által megvalósuló suttyom-terrort is:
http://www.libri.hu/konyv/szonyei_tamas.nyilvan-tartottak.html
*
*
*
A lényeg, hogy Köves Slomó - az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbijának javaslatát megfogadta a magyar kormány, miszerint:
- ,,,,alternatív programot is hirdetni kell" .

1. "Megörökíteni és feldolgozni a már nagyon kevés holokauszt-túlélő élettörténetét, tapasztalatait - külföldi és hazai példák mintájára -, kölcsönös ,,örökbefogadás-programokkal", életútvideókkal, családi emlékek megörökítésével - és mindezt fiatalok bevonásával.
2. Az emlékévre szánt csaknem hétmilliárdos büdzséből javítsanak a holokauszt-túlélők szociális és egészségügyi helyzetén.
3. A hiteles történelmi emlékezet érdekében egy olyan intézmény (múzeum, emlékhely, kulturális központ) létrehozását javasolja, amely a magyarok és a magyarországi zsidók ezeréves együttélését mutatja be, mert szerinte nem lehet úgy beszélni a Holokausztról, hogy ne beszélnénk a zsidóság múltjáról és jelenéről.""

Örvendezhetnek Köves Slomóék, mert a 2015/2016-os tanévben folytatódik a ,,HOLOKAUSZT EMLÉKÉV".

Ugyanis, még be sem csöngettek, de a tanévnyitó előtti napon, 2015. augusztus 31-én minden általános iskolai pedagógusnak ki kellett töltenie egy - a személyére- származási- magánéleti adatokra vonatkozó kérdőívet.
A kérdőívhez egy NYILATKOZAT is tartozik, amely a fenti program MEGVALÓSÍTÁSÁRA TETT ígéretet is tartalmazza, melynek betartására vonatkozó nyilatkozatot minden pedagógusnak az aláírásával kellett megerősíteni.

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 78
  • e Hét: 237
  • e Hónap: 2482
  • e Év: 34212
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.