Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Isten áldja meg a magyart!
  2014-12-14 15:39:32, vasárnap
 
  Tudom, sokan közületek tényként ismeritek ezeket a dolgokat, de azért nem
árt az ismétlés! Én is olvastam már, de jó volt még egyszer látni és
olvasni, hogy a Kelet-i népeknél milyen nagyra becsülnek bennünket, csak a
"fejlett nyugat" tart bennünket barbároknak, holott az övék volt a rablók
világa!
Jut eszembe egy régi olvasmányom, melyben az áll, hogy amikor a
francia királyfi "eljegyezte" a csecsemő korú lányát Attilának, a kicsit
kísérő kelengyéhez tartozott egy színarany gyermek fürösztő kád! A franciák
leveses tálnak használták!!!


Tudtuk?

Csak sejtjük.

Máskülönben miért is kellene a magyarokat ilyen-olyan módon üldözni, innen
a hazából elűzni???

* Itt tartunk ! Mások védenek minket mert oly hitványul beálltunk
kivégzőink szolgálatába. Ébresztő !!! *Kik állnak e mögött az
elhomályosítás mögött?

*1.** Amerikai egyetemi tanár vagyok (most már nyugdíjas). Egyik
osztályomban volt egy japán lány. Mikor megjegyeztem, hogy rokonok vagyunk,
minden habozás nélkül vágta rá, "Igen, tudom." Megkérdeztem, honnan tudta?
Középiskolában tanulták! Melyik magyar középiskolában tanítják, hogy
rokonok a japánok? *

* 2.** Az ENSZ-ben a japánok, kínaiak és dél-koreaiak úgy kezelik a
magyarokat, mint testvér népet!*
* Így tehát, ha volt egy Shokotu nevű japán történész, ha nem, a japánok,
koreaiak és kínaiak elismerik a rokonságot.*

* Dr. Balogh Sándor, Prof. emeritus *

*Részlet Prof. Shokotu Faisi japán történész leveléből a magyarokhoz.*

* "...Mi néhányan, japán őstörténeti kutatók abban a hitben nőttünk fel,
hogy a világ legnemesebb nemzete és fajtája a magyar. A "Felkelő Nap"
birodalmi ivadékainak hittük és hisszük Önöket, kedves magyar testvérek,
akiket a történelem "karma" messzire sodort el. Faji kiválóságukat
elismerve érkeztünk meg annak idején Budapestre magyarul tanulni a bölcs
Imaoka Gyuicsiro vezetése alatt. *


*Harminc év elteltével meg kell állapítanom a következőket:

1) Igaz magyar történetírás nem létezett.

2) A valóságos faji mítoszok alapján dolgozó történész ebben a gárdában nem létezik, mert hogy is értékelnék azok a mítoszok erejét, igazságát, akik saját Nemzeti Krónikájuk hitelét is lerontották?*

*Látszik az igyekezet is meg a hamisság is. Valóban, a magyar fajta igen elkeveredett már. A "magyar" történelemírás tudósai is ilyen kevert vérűek.
Van német-magyar, szláv-magyar, román-magyar, **izraelita-magyar keveredésű
történelemtudós is. Érdekes kívülről megállapítani azt, hogy ezek egyike sem az igaz magyar történelmet kutatja, hanem a németek, szlávok, románok, izraeliták javára akarják a magyar történelmet elferdíteni. *

*Ezzel kapcsolatban csak egyetlen kérdést szeretnék intézni ezekhez a kartársakhoz, és rajtuk keresztül minden magyarhoz. Nevezetesen: Miért van az, hogy a világ egyetlen nemzete a magyar, amelynek a származását, történelmét elhomályosítani igyekeznek?
Kik állnak e mögött az elhomályosítás mögött?
Addig is, amíg Önök erre válaszolni fognak, mi japánok és az összes turáni törzshöz tartozók a legősibb nyelv elemeit megtartó nyelven - MAGYARUL! - írjuk ÉBRESZTŐNKET csaknem 800 millió
testvérünkhöz, és ezzel a magyar népnek, fajnak és nemzetségnek akarunk a legősibb származásért és sok ezer éves* *hagyományért tiszteletet adni - még akkor is, ha a Magyarországon élő magyaridegenek ezt a tényt megmásítani akarják..."*


Gal Peter



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Majdani" kormányzásra készül a DK
  2014-12-14 15:35:29, vasárnap
 
  2014.12.13 15:56

A Demokratikus Koalíció nevű radikális atlantista párt egy kétnapos elnökségi ülésen tárgyalta meg, melyek voltak a 2014-es év politikai tanulságai, valamint megkezdte a jövő évi stratégia kidolgozását. Az elnökség eredményként említette, hogy bejutottak az országgyűlésbe, az Európai Parlamentbe, és a párt "jelentősen megerősítette társadalmi beágyazottságát". Ez alatt azt kell érteni, hogy a radikális atlantisták látszólag civil Facebook-csoportok segítségével úgy tudnak tömegeket megmozgatni, hogy annak látszólag semmi köze ne legyen a párthoz.

A DK elnöksége célként nevezte meg a 2016-os előrehozott választásokat, és egy új rendszerváltást, valamint a "fékek és ellensúlyok" megerősítését, amit szerintük az Orbán-kormány felszámol. A DK közleménye szerint emellett "elindul a majdani kormányzáshoz szükséges szakpolitikai csoportok, műhelyek felállítása."

Hídfő.net.ru | Majdani kormányzás


Majdani kormányzás - Kijevben már láttuk

A radikális atlantisták február 21-re hívtak össze tisztújító kongresszust, és egyben ezt a céldátumot jelölték meg a programadásra, amivel készek lennének a kormányzásra. Ugyan látszólag semmiféle támogatottsága nincs a DK-nak (a felmérések szerint az összlakosság körében alig ütik meg a 2%-ot), a párt "társadalmi beágyazottsága" valóban növekszik. Civil szervezetek, szakszervezetek és Facebook-csoportok sokaságát mozgatják úgy, hogy annak látszólag semmi köze nincs a Demokratikus Koalícióhoz.

Bár a Demokratikus Koalíciót az összlakosság mindössze 2%-a támogatja, jelenleg a legveszélyesebb politikai formáció Magyarországon, ami a magyar államiság felszámolását, az Európai Egyesült Államok megalapítását nyíltan hirdeti. Emellett az összes magyarországi párt közül egyedül a DK rendelkezik olyan szakértői és anyagi háttérbázissal, ami a kormánypárt pozícióit veszélyeztetheti.

A DK immár nem csak a magyar államiság felszámolását és az Európai Egyesült Államok megalapítását hirdeti, hanem bevallottan arra törekszik, hogy a magyar kormánnyal szemben mindenféle fékek és ellensúlyok legyenek működésben.

Kinek az érdeke, hogy a szuverén magyar kormányt bárki, vagy bármi fékezze, és akadályokat gördítsen Magyarország független cselekvése elé? A fékek és ellensúlyok azt jelentik, hogy van a magyar kormány fölött egy idegen hatalom, ami fékezi Magyarország szuverén cselekvését, és a hatalmi ágak egy részét irányítás alatt tartva ellensúlyozza a függetlenedési törekvéseket. Aki a fékek és ellensúlyok helyreállítása mellett érvel, az Magyarország szuverenitását akarja fékezni és ellensúlyozni. Ez az atlantizmus célja: fékezni és ellensúlyozni.

Hídfő.net.ru | Gyurcsány Ferenc


Gyurcsány, amint épp bejelenti, hogy "a civil tüntetések csak eszköz" (2014.11.22.)

Eljött az ideje annak, hogy ne a mindenkori magyar kormány, hanem az idegen érdeket Magyarországon képviselő radikális atlantisták elé kerüljenek fékek és ellensúlyok! A radikális atlantizmus olyan dolog, amit fékezni és ellensúlyozni kell. Ez mindinkább látszik. Elfogadhatatlan, hogy Magyarországon jogilag létezhessen egy párt, ami a magyar államiság felszámolását nyíltan hirdeti!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feltétlen "kell egy igazi vezér"?
  2014-12-14 00:01:55, vasárnap
 
  Olvasom, hallom folyamatosan, hogy "...a magyarokkal mindent meglehet tenni,ha nincs igazi vezér!!!".

Ezen töprengve jutott eszembe, hogy:

A "vezér" ott van legbelül mindannyiunkban már a fogantatásunk pillanatában. Ugyanis, minden ember nem csak külsejében egyszeri és egyedi, hanem lelki alkatával- lelki összetevőivel (habitusával) is. Csak ezek a lelki tulajdonságok szem számára láthatatlanok... Viselkedésünkben nyilvánulhatnak meg már a magzati életben is. Édesanyáktól lehet hallani, hogy "nincs két egyforma várandósság".


A pedagógiában ismert módszer a szociometria annak kiderítésére, hogy egy adott közösségen belül ki az akit követnek és ki az, aki követő és ki az, aki inkább visszahúzódó szemlélődő típus...

Aztán, mire felnőnek ezek a gyerekek "kineveli" belőlük az oktatási intézményekben való megfeleltetés - az egyformásítás módszerével - azt, ami csakis rájuk jellemző belsőleg. Ami feltétlen szükséges ahhoz, hogy valaki kreatív legyen a magánéletében is, ne csak a munkahelyén! Az egyformásított ifjaknak - kikerülve a nagyobb (társadalmi) közösségbe - sokkal nehezebb érvényt szerezni egyéni tulajdonságaik révén - maradék vezér-tulajdonságaiknak.



Azért, nincs okunk az elkeseredésre, mert minden embernek van egy neki termtett duálpárja és, ha azzal megteremthetik az EGYséget akkor megteremthetik a saját magánéleti hátországukban a saját magánéleti aranykorukat! És, attól fogva ha ez általánossá válhatna, sok magánéleti aranykorát élő EGYségek (családok) alkothatnák majd a virágzó Magyarországot!

Az a legfontosabb, hogy minden ember megtalálja felnőtt (ifjú) korában azt a másik embert, akivel harmóniában képes (családot)teremtő életet élni saját- és párja, valamint gyermekeik boldogságára!!!

Ezért is ellenzem azt, hogy oly korán elszakítsák a kicsi gyerekeket a szüleiktől és megmunkálják a "közösségben" az egyformásítás jegyében! Mert, mindaz, a lelki struktúra, amivel egyéniek vagyunk a fogantatásunk pillanatától, elsikkad az évek folyamán...

Elkopik, mint valami kődarab a vízmosásban...

*

Ezért aztán, vegyük kezünkbe végre a saját sorsunkat!

*

Elismerem, hogy ehhez olyan helyi vezetőkre is szükség lenne, akik ezt már belátva bizonyítottak... a saját magánéletükkel!

Persze, azért is nehéz ebből kiindulni, mert évtizedeken keresztül nem engedték meg a hatalmon lévők az effajta bizonyítást!

Ma már, viszont nem szólhatnak bele, hogy a magánéletedben kibe szeretsz bele... Csak ellent kell állni annak a hatalmi törekvésnek, hogy lefokozzák a szerelmet a szexuális használatbavétellel, amivel oly szorgalmasan kapacitálják mai napság az ifjúságot! Nem kéne a szexipar- a "szépség"ipar reklámjait követni, hanem jó lenne meghallani, megérezni mit súg valakivel kapcsolatban a szíved!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vigyázat!!! Észnél legyünk!!!
  2014-12-11 07:23:48, csütörtök
 
  Vigyázat!! Észnél legyünk!!! Küldjétek tovább

December 16-ra szervezik Budapestre az EuroMajdant - 2014.11.29 14:34

December 16-ára hirdettek meg a korábbi kormányellenes megmozdulások szervezői egy összevont tüntetést, amire minden eddigi kormányellenes megmozdulás résztvevőit várják. A beharangozó szerint civil és pártfüggetlen megmozdulást tényleg úgy szervezik, hogy látszólag civil legyen és pártfüggetlen. Egy diákközösség kezdte meg a szervezését - éppen csak a támogatásáról gondoskodik a korábbi, internetadó elleni megmozdulást szervező volt MSZP-s képviselő (Gulyás), ezen felül a liberális sajtó teljes spektruma gondoskodik arról, hogy két héten keresztül mindenkihez eljusson a tüntetés híre.

A demonstrációt minden ellen szervezik, ami ellen tüntetést szervezni lehet. A balliberális ellenzék számára a fontos, hogy mindenki ott legyen, mindenki tüntessen valamiért. A miért nem fontos, az elképzelhető összes indokot felsorolják, amiért normális ember alapesetben részt venne egy ilyen megmozduláson. Hazugság, korrupció, lopás, maffiakormány, társadalmi igazságtalanság, rossz egészségügy, még rosszabb oktatás - tehát minden elképzelhető dolgot felsorolnak, amiért tüntetni lehet. Annyi azért hozzátesznek, hogy magyar és EU-zászlót szívesen látnak.
A József nádor térre szervezett, látszólag civil megmozdulás egyenes ágú folytatása az áprilisban még perifériális indokok (Szabadség téri emlékmű) mentén szerveződő megmozdulásoknak. A tüntetésen megjelenő emberekben annyi lesz a közös, hogy nem kérnek a kormányból, és ennél fogva rá tudják őket venni, hogy beálljanak az Európai Unió zászlaja alá tüntetni.

A tüntetés párhuzamba állítható azzal, ami Kijevben történt, pontosan egy évvel ezelőtt. Ukrajnában civil szervezetet kezdeményeztek kezdetben békés, kormányellenes megmozdulásokat az ellen, hogy Kijev mégsem írta alá a társulási egyezményt az Európai Unióval, az Azarov-kormány ehelyett zárt ajtók mögött megkezdte az eurázsiai átmenet előkészítését: szándéknyilatkozatot írtak alá a Moszkva által alapított vámunióhoz csatlakozásról, és megkezdték annak jogi alapozását.
A békés EU-párti tüntetésekre "valaki" rászervezte a jobboldali szervezeteket és szurkolói közösségeket, így nagyon hamar megkezdődtek az összecsapások a rendőri erők és a tüntetők keménymagja közt. A Majdan téren sátrakat emeltek a tüntetők és azt közelharci eszközökkel felfegyverzett csoportok kezdték védeni, így egy állandó központ alakult ki. Ezen a Majdan téren végzett rendőrségi rajtaütés során a hatóságok olyan dokumentumokat találtak, melyek bizonyítják, hogy a jobboldali szervezetek dollárban készpénzes kifizetéseket kaptak; minél radikálisabb volt a rendőrökkel szembeni fellépés, annál nagyobb összeg volt a jutalom.
A kezdődő utcai harcok közepette egyik napról a másikra a tüntetők arról számoltak be, hogy a rendőrök a tömegbe lövetnek. A rendőrök pedig arról számoltak be, hogy a tüntetők tömegéből éles lőfegyverrel lőnek rájuk.


Első haláleset a "békés" uniópárti tüntetésen. Ugyanaz a mesterlövész lőtte le, aki később a rendőröket is.

Képi (és videofelvétel) bizonyítékok kerültek elő arra vonatkozóan, hogy Kijevben ugyanaz a mesterlövész lőtte a rendőröket és civil tüntetőket felváltva, aki korábban a NATO afganisztáni és iraki misszióiban is szolgálatot teljesített. A NATO mesterlövésze a civilek tömegébe lövetéssel és a rendőrökre lövetéssel radikalizálta a kormányellenes tüntetést, hogy a tüntetők elemi gyűlöletből lépjenek fel a rendőrök ellen, és fordítva. A kijevi kormányt alig egy hónap leforgása alatt eltávolították a hatalomból, helyére fegyveres puccsal egy nyugatbarát kormány került, aminek első dolga volt, hogy felvette az IMF-hitelt és megszorító intézkedéseket vezetett be.
A két esemény közt párhuzam vonható, mert: az ukrán kormányt azért távolították el a hatalomból, mert az Európai Unió helyett keleti szomszédjával kezdett volna szorosabb kapcsolatokat építeni. 2015. január 1-jén megkezdi működését a Moszkva által alapított Eurázsiai Gazdasági Unió. 2015. január 1-től Magyarország sorsa nem az elszigeteltség, ha kilépünk az EU-ból, hanem a gazdaság fellendülhet az új szövetségi rendszerhez csatlakozással. Washington célja, hogy még az Eurázsiai Gazdasági Unió működésének megkezdése előtt radikális atlantista, nyugatbarát kormányokat juttasson hatalomra a kelet-európai országokban, köztük hazánkban is. Ha ez nem sikerül, az az amerikai befolyás kiszorítását jelenti Kelet-Európából, emiatt Washingtonnak elemi érdeke, hogy még a külpolitikai alternatíva megjelenése előtt radikális atlantista kormányt juttasson hatalomra Budapesten.

Egy hónap van hátra az Eurázsiai Gazdasági Unió indulásáig, és az Orbán-kormány megkezdte a keleti nyitást, ahogy korábban az Azarov-kormány is tette. A december 16-ig összevont tüntetés azt a célt szolgálja, hogy minél nagyobb tömeget lehessen összevonni az Európai Unió zászlaja alatt. Emiatt bármennyire is próbálják hangsúlyozni, hogy ez egy civil tüntetés, egyáltalán nem tekinthető civilnek, mert a balliberális pártok propagandájával összejátszó liberális sajtó teljes spektruma támogatja azt. Ez egy liberális tüntetés, egy budapesti EuroMajdan, amit az utolsó pillanatban, kapkodva próbálnak kivitelezni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Drogteszt
  2014-12-10 12:21:33, szerda
 
  Ha valójában nem a szűrés és a megelőzés a valódi cél, mégis miért dobta be a Fidesz a drogteszt ötletét?

http://valasz.hu/itth.../ez-az-igazi-baj-a-drogteszttel-107398



Pótcselekvés a drogozás is és pótcselekvés a politikai válasz rá... Addig is, míg ezen rágódik a nép, addig sem ér rá tüntenti és valós problémákklal foglalkozni.

Itt lenne az ideje, hogy olyan társadalmi helyzet alakuljon ki, amikor már nincs szükség sem gyereknek, sem felnőttnek arra, hogy pótszerekkel kábítsák magukat!

Ez az, amikor az okozatot kezdik el orvosolgatni nagy közköltséggel, az azt kiváltó ok megszüntetése helyett!

*

Mára az emberiség mindent kipróbált csak egy valamivel nem boldogult. Nem tudta eldönteni, hogy ki nevelje a gyermeket. Mert a gyermeknek járna a szülői FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET! Gyermeksége jogán és okán!

Csakhogy, a kicsiny gyermeket bölcsibe adják,...mint valami darabárut megmunkálásra... ahol nem szeretik feltétel nélkül azért, amiért olyan, amilyen. Azt csak az édesanyjától és az édesapjától kaphatná meg, ha... nem lenne lepasszolva. Szerintem az ilyen szeretetnélküliségben felnőtt gyermekekben egy nagy tátongó űrként jelenik meg a szeretethiány. Ez a hiány nagyon fájó tud lenni. Sokszor az elviselhetetlenségig és földhöz tudja az embert vágni... Ezt a fájdalmat muszáj valamivel tompítani. Ha elzsibbad valaki az alkoholtól, vagy bármilyen más drogtól... addig sem érzi ezt az űrt... ezt a szeretethiányt...

Egy kicsiny gyermeknek legalább 9 hónapra van szüksége ahhoz, hogy egyáltalán fel tudjon önállóan ülni. Majd egy évre, hogy felálljon és járni tudjon... Ehhez szükség van a fizikai és lelki jelenlétre. Enélkül nem lehet egészséges lelkületű gyermeket felnőtté nevelni!!!

Ezért kellene megelőzni, hogy pótszerekhez nyúljanak a gyerekek, vagy a gyermekded infantillis felnőttek...

Ne fosszuk meg a kicsinyeket a szüleiktől, leglább 3 éves korukig! Ne hozzuk az anyákat olyan kényszerhelyzetbe, hogy megváljanak gyermekeiktől idő előtt.

*

Felnőtt és már ki is halt egy nemzedék azért, mert az anyjukat beterelték a gyártakba 3 műszakba dolgozni és igaz, volt vállalati bölcsőde, de könyörgöm, már pár hónapos kisbabát ráültettek a dadusok a bilire és kikötötték őket, nehogy eldőljenek! Ezek felnőtt nőkké és férfivá válva csak testileg lettek felnőttek! Kimaradt az életükből a gyermekkor!!! Azzal, h. elvették tőlük az édesanyjukat!

Bizony, évtizedek óta bombázom ezzel a politikusokat!!! Mit gondoltok, hogy a csudába kerültem a Haza és Haladás alapította Magyar Nők Világfórumára még 1996-ban?

*

Mit gondoltok, hogy miért van még most is tiltom listán az erről szóló szociográfiám? Miért jelentettem meg végül is álnéven? http://furaila.xfree.hu/252531

*

A Fidesz meg akar valósítani egy "HELYCSERÉS TÁMADÁST"! Ki akarja nevelni a saját "elitjét", és rabszolgáit!!! Ugyanis, az EU-nak szüksége van jól fogyasztó kozmopolitákra és az őket kiszolgáló "rabszolgákra"!

Ezért, MINDENNEK ÖSSZHANGBAN (KOMPATIBILITÁS) KELL LENNIE AZ EU-oktatáspolitikájával!
Vagyis, minden áron el kell kerülni az EU SZEGREGÁCIÓ-s vádját!

Ezért a nagylétszámú kisebbséghez tartozók gyerekeit is rá kell venni arra, hogy bölcsibe, illetve óvodába járjanak! Majd iskolába, hogy elvégezzék a 8 általánost és SZAKMÁT is tanuljanak.

*

Félve a SZEGREGÁCIÓ vádjától, hozzájuk igazítják - általánosan kiterjesztve a többségi társadalomhoz tartozókra is a segélyhez jutás feltételeként megszabott kötelező óvodába járást, majd az általános iskola elvégzését és a SZAKKÉPZÉST, ami a többségi társadalomhoz tartzók számára olybá tűnik, mint valami RABSZOLGAKÉPZÉS... Na ezt itt a tökéletes CSAPDAHELYZET!!!

*

Tanulságul szolgálhat az Érintés hatalma című film - anyjuktól, társaiktól különböző fokozatokban elkülönített, megfosztott - kísérleti majmai, alanyai! PONT, MINT AZ EMBERI UTÓDOKNÁL! CSUPA LELKILEG SÉRÜLT UTÓDOK NŐNEK FÖL... ÉS LÉPNEK A NYOMUNKBA!

* Akár a katonai kegyetlenkedéseiben (militarizmusában), vagy politikai diktatúrák hatalmi nyomulásában (technokratizmusában) felnőtt: lelki sérülések okozta testi bajokkal (pszichoszomatikus-pszichovegetatív) zavarokkal küzdő ifjai!

* Vagy a fogyasztói társadalmak szüleiktől elidegenített, un "jó iskolákban" nevelt sikerhajhász (orientált), gyermekded- (infantilis) ifjai.

* Vagy az utcán fölnőtt, senkinek sem kellő "semmirekellő", elembertelenedett, koravén fiataljai.



Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szellemi mozgósítás
  2014-12-06 02:40:12, szombat
 
  Az Egyesült Államok - mint minden nagyhatalom - MINDIG minden időben megtalálja azt a magyar vezetőt, vezetőket, akik mindenre képesek, csakhogy "védelmet" leljenek bármelyik nagyhatalomtól az általuk évtizedek óta ELÁRULT saját népükkel, nemzetükkel szemben...

Ezek közé tartozik pl. Bajnai Gordon aki, 2008. ápr. 22-én olyan törvényt terjesztett elő - területfejlesztési törvénybe bújtatva - amely lehetővé tenné, hogy a NATO létrehozza hazánk területén európai támaszpontját. Azóta is hiába írok róla!!! Pedig, tudnunk kellene, hogy mi készül ellenünk nagy suttyomban...

És, nem mellesleg, Bajnai ennek a törvénynek az elfogadtatásáért megkapta akkor - szinte tálcán - a miniszterelnökséget!!!

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog

*

Amiért ezt a törvényt félrevezetéssel fogadtatták el, azért nem lehet neki érvényt szerezni. Helyette minden szinten és minden erővel megpróbálnak ÜRÜGYET teremteni - egy polgárháború kirobbantásával.

Egyébként, már 2000-ben lelepleződött az ÖTLETGAZDA szándéka előttem! Akkoriban hívták össze a magyar nők világfórumát ismét. Előtte 1996-ban, amikor kampányolni kellett Csoori Sándor mellett a Magyarok Világszövetsége elnöki posztjának megerősítéséért. (Kép: meghívó 1996-ból.) http://furaila.xfree.hu/264106

*
2000-ben Csoóri lemondott és az akkori elnöki jelöltek mellett kampányoltunk.. http://furaila.xfree.hu/257851 (Kép: 2000-ből) http://furaila.xfree.hu/264106

*
Ismét jelen voltunk Ausztráliától Kanadáig, az elszakított területekről... a maradék kis országunkból Nyíregyházától Sopronig... És, akkor hazamenvén, ezekről a nagyszabású világtalálkozókról, bekapcsolva a híradót, mit látok és hallok?

PONGRÁTZ GERGELY könnyeivel küszködve nyilatkozik, hogy:

- "Visszalépek a Magyarok Világszövetségének elnöki jelöltségétől Boross Péter javára."
*
Hát, csak hüledeztem...

Hát ezért volt a nagy fölhajtás? Boross Péter addig még csak tagja sem volt a Világszövetségnek.
Azonban, amit akkor még mondott Pongrátz Gergely, az azóta is itt motoszkál bennem:

- "Magyar testvéreim, könyörgöm fogjunk össze! Merjünk indiánok lenni!"

*
Nahát, ezen azóta is töröm a fejemet, hogy miért akarhatja egy 1956-os szabadságharcos azt, hogy REZERVÁTUMBA LEGYÜNK ZÁRVA A SAJÁT HAZÁNBAN?

Erre aztán a későbbiekben magyarázatot kaptam... Minden esetre, Pongrátz Gergelynek írtam egy levelet, http://furaila.xfree.hu/257487 amire nem jött válasz közvetlen, hanem kaptam egy meghívót a könyvbemutatójára. Ahol megkérdeztem tőle mikor beszélhetnék vele?

Akkor átadott nekem egy névjegykártyát, rajta a kiskunmajsai címével... és ezzel meg is hívott oda, ahol ő létesített egy 1956-os múzeumot... Már éppen szerveztem az utazást, amikor hallom, h. hirtelen meghalt szívrohamban... (Kép: Pongrátz Gergelynek írott levél másolata) http://furaila.xfree.hu/264106

*
Azóta is már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, amit 2006-ban sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"!

Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért!

Ekkor kapott értelmet az, hogy miért volt ő a meghívott előadók listáján szinte, MINDEN Haza és Haladás meg a Magyar Nők Világfórumán előadónak!

http://furaila.xfree.hu/257851

*

A meghívókon ezért is emeltem ki GERGÉNYI PÉTER nevét. Egyenes folytatása volt a hatalmi provokációnak a 2006-os véres rendőri beavatkozás... A TV Székház ,,ostromát" a tér szélén állva nézte végig!

Csakhogy, akkor még nem volt kész ez a törvényjavaslat!
*

2008-ban látrehozták a Magyarok Szövetségét, melynek élén eleinte egy fiatal katonatiszt - ma a Nemzetvédelmi Egyetem oktatója - állt, aki járta az országot előadásaival. Ezen alkalmakkor szó volt az önellátás megszervezéséről, egy túlélő csomag összeállításáról és legalább 1 évre való tartós élelmiszer beszerzéséről.

- Sorra alakultak a helyi tizedek és ezek a kis közösségek kemencéket építettek, amelyben máig rendszeresen sütik a kenyeret.

- Majd az első Kurultaj megszervezése a kazakisztáni madjar rokonaink meghívása a kunszentmiklósi Bösztörpusztán...

- és ugyanott a további MOGY-ok megszervezése;

- a szovjetekkel dacoló madjar rokonaink - mint az autokart (önellátó) gazdálkodás és háztartásvezetés - példaként való felmutatása ...

mind-mind arra a következtetésre juttatott, hogy a cél:

a MAGYARSÁG FELKÉSZÍTÉSE A REZERVÁTUM-ÉLETRE.
*

Ja, majd elfelejtettem! Bajnai az elmúlt években abból élt, hogy a Haza és Haladásnak, amelyik támogatta a 2014-es kampányát is - és más külföldi érdekeltségű egyesületnek tanácsokat adott havi 4 milláért!!!

Ugye nektek is összeáll végre a kép?

Nemzetmegmaradásunk érdekében ezekről is tudnunk kell, amikor kimegyünk alkotmányos rendünk helyreállításáért tüntetni az utcára!!!
*

Most látom, hogy az előző képekből nem derül ki, hogy a Magyar Nők Világfórumát az ősemdéefes Haza és Haladás (akkor még Alapítvány) támogatásával hoztuk létre. (Kép: Meghívó 1999-ből)
*
Igen, én is benne voltam... Ezért tudom, hogy az ötletgazda - a háttérben meghúzódó és a szálakat mozgató - valójában az a politikus volt (van) aki szorgalmazta és helyeselte a PAKTUM megkötését. Sőt, mint miniszterelnöki tanácsadó, azóta is őrködik betartatásán. (Kép: a Paktum helyeslését bizonyító megemlékező írás a 2003-as MDF-es újság emlékszámában.) http://furaila.xfree.hu/264106


Mindezek felismeréséhez nekem nem kellett külföldi észkombájn:

https://www.youtube.com/watch?v=nMhv4XBJ8fs


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hatásos védekezési módszerek....
  2014-12-01 10:21:21, hétfő
 
  LATIN-AMERIKA hatásos védekezési módszerei a Goodfriend féle ügyekkel szemben ! /Előszór is add tovább !!! /


Az USA kormánya által Latin Amerikában alkalmazott destabilizációs módszerek stencilezett módon kezdenek megjelenni Magyarországon.
Ennek alapján a ,,puha szakasz" végéhez közeledünk, vagyis a jósolható a ,,kemény szakasz" kezdete.
Hogyan alkalmazhatják a magyarok Latin Amerika sikeres védekezési mechanizmusait, amelyet az elmúlt 15 évben fejlesztettek ki?



Kedves Bogár László, Szaniszló Ferenc, Drábik János és Varga István, azért címzem nektek ezt a levelet, mert ti vagytok abban a pozícióban hogy a következő információkkal érdemben valamit kezdjetek.


Mint tudjátok hosszú évek óta kollégáimmal Latin Amerikában tevékenykedünk főleg Venezuelában.
Kinti kollégáim ugyanúgy ahogy ti, magasan képzett hazafiak, 50 - 65 év közötti habilitált egyetemi tanárok, akik nem egy esetben Európában és az USA-ban tanultak jó nevű egyetemeken.
A közelmúlt magyar eseményei kapcsán (Goodfriend globálnyik által látogatott ,,spontán tüntetések") okán a következő véleményük alakult ki:


Magyarország most szembesül azzal amivel Venezuela (majd pedig az egyre inkább tömbösödő Latin Amerika) Kb. 15 éve Chávez hatalomra kerülésével szembenézett.

1.Őket is ahogy a Magyarokat is most, eleinte lelkileg sokkolta Amerika pszichológiai hadviselése.


2. Akármilyen jelentéktelennek tűnik, de először is hozzá kellett szoktatni a társadalmat ahhoz hogy ne imádják tovább az USA ,,jóléti" bálványt és az ,,amerikai álmot" amelynek legfőbb populáris támasza a televíziós sorozatok, termékreklámok (nagy autók, nagy házak stb) és a Hollywoodi álomgyár. Ennek keretében rengeteg televíziós riport született, amely bemutatja a valódi szegénységet és küszködést az USA-n belül, amelynek vajmi kevés köze van az ,,amerikai álomhoz".


3. Miután az USA ,,soft power" -ét realizmussal aláásták, utána már sokkal könnyebb volt az emberekkel elfogadtatni azt hogy nem kell komolyan venni a nemzetközi médiában az USA ,,24 / 7 (állandóan) " zajló elegáns öltönyös fehér házi ,,erkölcsi ítéleteit".


4. Jól használták az USA ellen a humor fegyvert. Ezen a videón a 6 perctől parodizálják Barack Obamát.

Ugyanerre a mintára Magyarországon is paródiákat kell gyártani ahol Obama, Goodfriend, esetleg Soros, és mondjuk Gyurcsány és Bajnai megbeszélik hogyan fognak forradalmat kirobbantani tüntetések révén.

A humor és nevetségessé tétel az egyik leghatásosabb fegyver az USA tekintélyelvű nyomása ellen, nagyon jól hat a lakosságra, feszültség oldó és többet ér a magasröptű fejtegetéseknél.

Az ECHO TV ezt megteheti.

Hazánkban A K.u.K bukásig tartott a klasszikus feudalizmus, Horthy akit nagyon tisztelek sajnos emberi kapcsolataiban egy szintén feudális mintázatú szigorkodó ,poroszos, címekkel és rangokkal tűzdelt társadalmat működtetett.

A nemzetietlen szocializmus pedig mint tudjuk kemény hierarchikus rendszer volt.

Az USA keményen épít arra hogy a magyar politikusok és a média kellő súllyal és tekintéllyel fog nyilatkozni a Goodfriend ügyben ami persze az ő malmukra hajtja a vizet.

Az nem baj ha komoly emberek nyilatkoznak az eseményekről, de nem mindegy hogy milyen hangulati és ,,nem verbális körítéssel".

Kerülni kell a ,,komoly" és a ,,világvége" hangulatot. Humorral és lazasággal bagatellizálni kell az ügyet.


5. Latin Amerikában az USA által pénzelt ,,civil szervezetek" workshopokat és szemináriumokat szerveznek egy ,,soft coup d'état " vagyis egy puha államcsíny szervezéséhez.

Ennek egyik eklatáns példája a Washingtoni székhelyű WOLA szervezet amelynek angol nyelvű honlapjáról le lehet tölteni egy oktatási anyagot arról hogy hogyan kell megbuktatni puha módszerekkel
(Pl. Goodfriend féle tüntetések) a fennálló államrendet a nem engedelmeskedő latin amerikai államokban.

A WOLA angol nyelvű honlapján hozzáférhető a spanyol nyelvű oktatási anyag. Szaniszló Ferenc aki Latin Amerika szakon végzett az MGIMO-n érteni fogja.

Az anyag javaslatai pontról pontra tetten érhetőek Budapesten is!

Latin Amerikában az állami portálok részletesen foglalkoznak az USA által bevetett 4-dik és 5-dik generációs hadviseléssel (magyarázat angolul).


6. Tekintettel arra hogy a hazai tüntetések alatt lassan megjelenik a tettlegesség, fel kell készülni a kemény szakaszra - ezért nem szabad benne résztvenni !!!

A kemény szakasz kezdete a ,,táncba vihető" társadalmi csoportok segítségével történik úgy hogy első lépésként házilag elkészíthető fegyverekkel (Molotov koktél, autó gumikat kiszúró jancsiszög gyártás, vállról indítható vas csőből fabrikált gránát vető, utcai barikád emelés) segítségével radikalizált erőszakos sejteket hoznak létre, akik tervszerűen lebénítják először a fővárost majd pedig az országot.

Magyarországon ezek a célcsoportok az életkori sajátosságai miatt a lobbanékony naiv diákság valamint a devizahitelesek esetleg radikalizálódó része.

Ez utóbbi kapcsán, ha a deviza indexált hiteleket a kormány nem tudja megoldani, akkor a már létező pl. Kásler Árpád féle kemény mag radikalizálódhat és cél báb -csoportjává válhat a CIA-nak.

A kemény szakasz vége a részben külföldről importált lehetőleg az ország nyelvét anyanyelvi szinten beszélő profi zsoldosokból álló paramilitáris vezetők megjelenése, akik helyi bűnözőket irányítanak !!!

Ez utóbbiak nálunk vélhetően az In-Kal Security típusú fegyverviselési engedéllyel rendelkező őrző védő Kft.-ék lesznek.


7. Mindezt persze a CNN és a nyugati sajtó mint ,,szabadságharcot" tálalja majd.

A nyugati főáramlatú portálokon mint például a yahoo már sorra jelennek meg az olyan belinkelt oldalak amelyek angol nyelven azt hirdetik hogy Magyarország veszélyezteti a NATO-t valamint hogy Magyarország a következő Ukrajna.

Ez a világközvélemény megdolgozásának a forgatókönyvszerű kezdete.


8. Az MTVA a maga 400 milliárdos büdzséjével nem közöl idegen nyelvű ellen híreket a portálján, nincsenek idegen nyelvű TV műsoraink sem, amelyek keringhetnének az interneten. Ez egy súlyos hiba.
A Latin Amerikai Államok szövetsége létrehozta az 5 kontinensen 1 milliárd embernek angol és spanyol nyelveken adó TeleSUR globális adót a CNN és társai megtörésére. Sikerrel!


9. A Latin Amerikai Államok nem egyedül tesznek média nyilatkozatokat.

Argentína, Bolívia, Ecuador, Venezuela, Brazília és számos más állam első számú vezetői de minimum külügyminiszterei közösen szoktak ellen nyilatkozatokat tenni a Goodfriend féle ügyekben.

Térségünkben is az elérhető legmagasabb szintű közös média fellépés szükséges, és mindig abban az országban ahol a jelenség megjelenik.


10. Ne számítsanak arra a Magyarok hogy ez a nyomás abba marad. Nem fog.

Latin Amerikában egyidejűleg több országban 15 éve folyik megállás nélkül az USA puha és néha igencsak kemény agressziója.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2014.11 2014. December 2015.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 136 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 199
  • e Hét: 358
  • e Hónap: 2603
  • e Év: 34333
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.