Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 98 
Mindenszentek
  2006-10-31 22:01:11, kedd
 
  A Mindenszentek újrapogányosítása
Forrás: preshaz.eu

A hazánk elleni szellemi terror módszere: bornírt ünnepek társadalmunkra
erőltetése.

A november elsejei Mindenszentek ünnepét egy amerikai eredetű kereskedelmi
akcióval akarják fiataljaink
agymosására felhasználni.

A Magyar Katolikus Egyház röviden így írja le az igazi ünnep: a
Mindenszentek eredetét, tartalmát:

Az ünnep célja, hogy az összes szentet - nemcsak azokat, akiket az Egyház
külön szentnek nyilvánított -
egy közös napon ünnepeljük.
Az ünnepi mise könyörgése ki is nyilvánítja:
"Mindenható örök Isten, ki megadtad nekünk, hogy egy napon ünnepelhessük
minden szented
dicsőségét, arra kérünk, hogy sokszoros közbenjárásukra bőven áraszd reánk
irgalmasságodat".

Az ünnepet Keleten már 380-ban megtartották, és az összes vértanúra
emlékeztek ezen a napon.

A nyugati egyház liturgiájába IV. Bonifác pápa vezette be, aki 609-ben
megkapta a pogány istenek tiszteletére
épült római Pantheont, és május 13-án felszentelte Mária és az Összes
Vértanúk tiszteletére.

III. Gergely pápa (731-741) a -Szent Szűznek, minden apostolnak, vértanúnak,
hitvallónak és a földkerekségen
elhunyt minden tökéletes, igaz embernek” emléknapjává tette.

IX. Gergely pápa (827-844) helyezte november 1-jére az ünnepet.

Mindenszentek napja hazánkban 2001. óta újra munkaszüneti nap.

Fontos, hogy a szellemi terror ellen is védekezzünk.
A Mária kultusz ápolása mellett az elfelejtett magyar szentek fölidézésével
is valódi
ünneppé emelhetjük ezt a napot.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meddővététel 18 éves kortól
  2006-10-31 21:51:39, kedd
 
  18 évesen is lehetne sterilizációt kérni
[origo]2006. október 30., hétfő, 13:44

Bővül azoknak a személyeknek a köre, akik műtéti úton sterilizáltathatják
magukat, ha az Országgyűlés elfogadja az egészségügyi minisztérium - az
Alkotmánybíróság döntése nyomán előterjesztett - törvényjavaslatát.

E szerint ugyanis minden nagykorú, vagyis 18 életévét betöltött állampolgár
végleg lemondhat a későbbi gyerekvállalásról.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meddővététel=modern genocídium
  2006-10-31 21:50:14, kedd
 
  ÚJKORI GENOCÍDIUM FOLYIK ELLENÜNK

Hogyan válik fokozatosan, a Kárpát-medence a magyarság rezervátumává?
Trianonnal kezdődött... majd a 2. világháború borzalmaival folytatódott, de a végső tőrdöfés a nemzet porba hullását okozta. Ez az utolsó tőrdöfés 2004. december 5-én következett be. "Méltó" befejezése volt ez annak a több évtizedes politikai terrornak, amivel 1945, majd 1956 után néppé degradálta a magyar nemzetet.
A módszer lényege: lepusztítani, hogy aztán kipusztuljon önmagától... Ez a modern genocídium lényege! Ehhez nincs szükség harci fegyverekre, következésképpen, nemzetközi bíróságokon sem kell elszámolni a népirtás bűntettével senkinek!!!

Hogyan lehetett elérni, hogy Európa legnagyszerűbb nemzete kipusztulóban legyen?
Például úgy, hogy évtizedek óta megnehezítik az otthonhoz jutás, a családalapítás feltételeit.
Ezzel el lehetett érni, hogy ne tudja sem minőségileg, sem mennyiségileg reprodukálni önmagát.

Néhány információ a "minőségi" reprodukció esetleges körülményeiről

Magyarországon először 1997-ben szereztem tudomást arról, hogy
orvos-csoportok kutatják az anya-gyermek kapcsolatot. Mert: "...milyensége lehet a feltétele a harmonikus személyiség kialakulásának, valamint a különböző pszichoszomatikus, pszichovegetatív zavarok kialakulásának is". (Dr. Lázár Imre)
A kutatás során felmerült, hogy a "technokrata szülés" - az, hogy a szülést követően elveszik az anyától újszülött gyermekét - mennyire ártalmas.
Lázár Imre japán példát említve beszámolt arról, hogy ott elterjedt az a szokás, hogy az újszülöttet a szülés után azonnal odaadják az anyának és ott lehet mellette végig, míg a kórházban vannak - miközben minden segítséget megkapnak az ápoláshoz. Szerinte van összefüggés a japán ember teljesítménye és a jó anya-gyermek kapcsolat között. (Valamint, annak a gazdasági fejlődésnek is, ami a riksakulik országából, a legfejlettebb technikai fejlettségűvé váló ország lett 60 év alatt.)

De, nemcsak Japánban, hanem általában a polgári társadalmakban azt sem tartják luxusnak, hogy diplomás nő, ha anya lesz, akkor "csak" gyermekei nevelésének éljen. Legalább is, míg a gyermekek kicsik és igénylik a jelenlétet. Mert a neveléshez elsősorban testi-lelki JELENLÉT szükségeltetik.

Ezekben az országokban, főleg Japánban - azt is megfigyelték, hogy a pedagógus a társadalmi hierarchia csúcsán található, anyagi- és erkölcsi megbecsülésben; megelőzve az összes értelmiségit. Úgy látszik, hogy belátták azt az igazságot, amit egy görög bölcs mondott: "Ember nem alkothat nagyobbat, mint embert."

Persze, nem kell időben és térben ennyire visszalépni, legfeljebb "csak" 281 évet, ha erről a témáról egy magyar bölcselkedését szeretném idézni. Mikes Kelemen 1725-ben, fiktív levelinek egyikében (LXII) írta, hogy: "...jól nevelt, jól oktatott eszes leány asszonnyá változván, a fiát mind jól tudja nevelni, oktatni és tanítani, és aztot tehát az ország szolgálatjára alkalmatossá tenni".

Egyre gyakrabban hallani arról, hogy "ideológiai válságban van az emberiség ... már mindent kipróbált". Ehhez azt tenném hozzá: igen, mindent kipróbált csak egy valamit nem. Mégpedig az utódokról való gondoskodás problemáját nem tudta megoldani. Pontosabban, azt hogy ki nevelje a gyereket?

Lehet, hogy ez lesz a veszte? Pedig, csak körül kellene egy kicsit nézni az élővilágban és akkor okulásul rájöhetnénk arra, hogy azok a fajok a legéletképesebbek, amelyek a legpraktikusabb módon oldották meg az utódokról való gondoskodást, vagyis: önmagunk minőségi reprodukcióját!

Pillanatnyilag abban látom a magyarországi problémát, hogy ennek - társadalmi berendezkedésünket tekintve - sem mennyiségi, sem minőségi feltételei nincsenek megteremtve. (Kivéve, az 1998-tól kezdődő négy évet, amikor is a polgári kormányzásnak köszönhetően a család "intézményét" célzó rendelkezések kerültek előtérbe.)

Mi a helyzet napjainkban?

Példaképpen kövessük nyomon egy újszülött útját, attól kezdve, hogy megszületett a kórházban és már nem szakították el az anyjától... Majd, hazamegy a szülőnő kisbabájával! Hát ez az, ami óriási probléma Magyarországon! Van-e hova "haza"vinni azt a gyermeket?

Mert, az élővilágban többnyire úgy van, hogy előbb elkészítik a születendő utód/ok számára a "fészket". Nálunk ez évtizedek óta úgy van, hogy előbb meg kell szülni (v. "vállalni" előre) a gyermeket, majd a Hivatal, a Bank... elbírálja, hogy adható-e kölcsön az építkezéshez, otthonteremtésre. (Ez olyan, mintha a madarak előbb tojnák a tojásokat, majd fészket rakva, abba összegyűjtenék a közben "kihűlt", tönkrement tojásokat.)

Nem volt ez mindig így!

1945 előtt voltak BÉRLAKÁSOK, amelyeket ki lehetett bérelni. Nem kényszerült bele mindenki az erején felüli építkezésbe, "öröklakás"-vásárlásba. Csakhogy, ezeket az bérlakásokat állami tulajdonba "vették" (ellenérték nélkül kisajátították) és kiutalták... Elfogyva a kiutalandó lakások, panelépítkezésbe kezdtek... Átmenetileg még ez is jobb volt a semminél.

Mi a tanulság? Bérlakásokat kell építeni!

Ki kell találni olyan ösztönzőket, amivel érdekeltté lehetne tenni lakásépítő cégeket bérházak építésére! Itt fel kell tennem egy régóta bennem ágaskodó kérdést: az újgazdag milliárdosoknak miért nem jut, jutott még eszükbe bérházak építésébe fektetni a pénzüket? Így segítve a felnövekvő nemzedékeknek az otthonteremtésben!
Ugyanis, a gyermeknevelés legpraktikusabban úgy oldható meg, ha van egy gondoskodó közösség, a CSALÁD, és van egy HELY, ahol "otthon lehetünk benne..."!

Folytatva az újszülött útját, amikor is az édesanya HAZAmegy gyermekével. Vagyis, hazafuvarozza a párja - mert ideális körülmények között - ott van mellettük oltalmazó, gondoskodó szeretetével. Ez azért is indokolt, mert nincs kiszolgáltatottabb élőlény az élővilágban, mint az emberi újszülött és az őt világra hozó nő! (Hiszen ahhoz, hogy egy csecsemő fel tudjon önállóan ülni, ahhoz kb. 9 hónapra van szüksége. Ahhoz, pedig, hogy felálljon 11 hónap és, hogy járni is tudjon önállóan, legkevesebb 1 évre.)

Nem véletlen, hogy a II. világháború előtti Magyarországon igazi kultusza volt a gyermekvárásnak! Az egész nagy-család várta "Isten ajándékát"! Még a legszegényebbek is megünnepelték az újszülött érkezését!!! Sógor- sógorasszony, koma- koma-asszony, mindenki egy-emberként segítkezett, hogy a lehető legkomfortosabb körülmények közé érkezzen az új családtag!
És: a legfontosabb, hogy az EGYHÁZ is ott állt, készen a fogadásra a gyermek megkeresztelésével! Az egyház a magyar falvak életében nagyon fontos szerepet töltött be. Erkölcsi normákat, szokásokat, a családi élet alakulását jelentős mértékben befolyásolva.


A másik genocídiális módszer a gyermeknevelés kultuszának elsorvasztása azzal, hogy a pártállam "átvállalta" 1945 után a gyermeknevelést.
Csakhogy az a szocialista iparvárosokban és a fővárosban működő 3 műszakban üzemelő gyári bölcsődékben és óvodákban a spártai katonaállam mintájára valósult meg. Az állam, mint jövendő termelőeszközt, tulajdonának tekintette a gyermeket!

Miközben, nagyszerű pedagógiai kísérletek folytak a család- nevelésben betöltött szerepének hangsúlyozásával! Miközben a gyermekintézményekben hangoztatott jelszó volt a jó szülő-iskola kapcsolat kialakítása! Ezek, azonban csak szólamok maradtak ezeken a helyeken!

Majd a rendszerváltozáskor ismét napirendre került a kérdés:ki nevelje a gyermeket?

Azt hiszem kiderült az eddigiekből a válasz: mi, mindannyian, az egész magyar társadalom!
Mert, addig, míg:
- a születendő gyermek anyjának, apjának lehet, hogy nincs éppen állása, jövedelme;
- míg nem valósul meg a teljes foglalkoztatottság;
- pontosabban, míg nem valósul meg a társadalmi munkamegosztás azon formája, melyben mindenki a saját szakmájában, hivatásában annyi jövedelmet tudhat magáénak, amelyből meg tudja vásárolni a más szakmák 1.) szolgáltatásait, 2.) termékeit, 3.) eszközeit...így jutva a tisztességes haszonhoz;
- míg az igazán jól-képzett munkaerőnek nem lesz olyan ára, hogy: 1.) meg tud belőle élni, 2.) otthont tud belőle teremteni, 3.) családot tud alapítani, 4.) és vállalni tudja, hogy asszonyáról, gyermekei anyjáról is tud gondoskodni, amíg a gyerek/gyerekek igénylik a mindennapos gondoskodást, az anyai testi-lelki odafordulást,
az ÁLLAM nem vonulhat ki a gyermekgondozás (eü.), gyermeknevelés (intézményei), oktatás (intézményei) költségeinek átvállalásából! - A családi adózás bevezetésével egyidőben...

Ha, pedig a szoc.-liberális HATALOM képviselői szándékosan arra rendezkednek be, mint a sterilizálás "lehetőségének" rendeletileg való felkínálása, már 18 éves kortól - bizonyítva, azon törekvését, hogy a magyar társadalom ne tudja reprodukálni önmagát - akkor ki kell jelenteni, hogy NEMZETVESZEJTŐ KRÍZISHELYZET VAN!
Ami ellen - már-csak önvédelemből is - minden létező eszközzel fel kell lépni!!!
Bp.2006.május 30. (Bóna Mária Ilona)

Ui: Tegnap, 2006-10-10-én megjelent hír szerint: a "költségvetés hatalmas hiánya miatt a Gyurcsány-kormány tovább szorítana az adóprésen". Méghozzá, meg akarja azok tömegét adóztatni, akik kínkeservesen elérték, hogy lakjanak valahol. Vagyis, INGATLANADÓval is akarja a keservesen elért LAKHATÁSUNKAT SUJTANI!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Krízishelyzetben élőkről
  2006-10-31 17:23:22, kedd
 
 
Átmásoltam nov., 1-re
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar-e még Rákóczi?
  2006-10-30 17:10:59, hétfő
 
  RÁKÓCZI HAZAHOZATALA 100 ÉVVEL EZELŐTT


A Kassai dóm, ahol Rákóczi, Zrinyi Ilona, Bercsényi Miklós és társaik hamvai mindmáig nyugszanak, Szlovákia területén található.
A "hazahozatal" és az "itthoni" földben való eltemettetés emlegetése abszurd, mert az úgy volt, hogy:
"1906. október 24-én Ferenc József király szentesíti a II. Rákóczi Ferenc és" "...Törökországban ... bujdosó társai hamvainak hazahozataláról szóló törvénycikket." (A XX. sz. krónikája/Officina Nova/1994.)
"A vonat Orsováról érkezett a fővárosba, majd egynapos ünnepség után ért céljához Kassára. Itt Rákóczit és Zrínyi Ilonát 29-én a dómban, 30-án Thökölyt a késmárki evangélikus templomban helyezték örök nyugalomra." (A magyarok krónikája/Officina Nova/1995.)


RÁKÓCZI (és minden, ami vele kapcsolatos) ELVESZTÉSE 16 ÉVVEL, MAJD 100 ÉVVEL KÉSŐBB

Akkor még nem sejtették, hogy 15 év múlva Kassán sem lesznek bujdosó őseink hamvai "otthon", mert a "trianoni békediktátummal" majd elcsatolják, kiszakítják Magyarország testéből a Felvidéket és Kassa sem lesz magyarországi város többé!

Azt meg én nem sejtettem, hogy a rendszerváltozásnak nevezett felfordulás 16. évében a MAGYARSÁG TELJES KIREKESZTÉSÉVEL fogja Magyarország köztársasági elnöke és miniszterelnöke úgymond "ünnepelni" a nagy eseményt.

Hajrá magyarok! Csak így tovább , a dübörgő lejtőn a teljes megsemmisülés felé!!!
Készülőben vannak az erkölcsi, szellemi és egzisztenciális népirtást szolgáló, reformnak nevezett törvények ahhoz, hogy a magyar úgy éljen hazájában, mint az indiánok Amerikában! Mert a rezervátumba száműzött népségéről és annak történelméről maguk az indiánok tudnak ma már a legkevesebbet.

Bóna Mária Ilona, egy "hazai földi", belső emigráns
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rákóczi
  2006-10-30 11:20:06, hétfő
 
  100 éve, hogy "hazahozatták" Rodostóból Rákóczi fejedelem hamvait és Kassán, a Szent Erzsébet dómban eltemették...
Amikor először találkoztam azzal a ténnyel, hogy ez a hazahozatal pár évvel később, a tiranoni békediktátum után sem lesz többé igaz, még ifjonti lélekkel éltem át az efölött érzett keserűséget. Íme a részlet a novellából arról a bizonyos keserűségről:


"...hamarosan részese lehetett egy vállalati fiatalok szervezte külföldi útnak, mint turista. Bérelt autóbusszal utaztak a Magas-Tátrába. Az akkori Csehszlovákián keresztül mentek Lengyelországba. Alig lépték át a határt, ahol csak megálltak, minden látnivaló ősi magyar levegőt árasztott magából. Lenyűgöző volt a "Kárpátoknak fenyvesekkel vadregényes tája"! Elfogódott volt attól az érzéstől, hogy még egy évvel ezelőtt reménye sem lehetett arra, hogy valaha is a saját szemével láthatja majd azt a tájat, ahol a honfoglaló ősöktől Petőfiig annyian jártak!"
...
"Mint mindig az életben, ha katartikus élményt élt meg, rászakadt egyfajta magányosság. Miért van az, hogy a nagy érzésekkel mindig magára maradt? Miért nem érzik mások is az érzelmek csordulását? Miért nem jelent másoknak is olyan sokat, hogy külföldiként, a saját lábával járhat az ősi földön? Miért nem jut senkinek eszébe, hogy a kassai dómban, székesegyházban(1.) temették el Zrínyi Ilonát és II. Rákóczi Ferencet... Még egy szál virágot sem tehetnek a sírjukra, mert az felért volna egy politikai provokációval!? Miért nem fájt másnak is, hogy Zólyom vára is magyar vár volt és úgy mutogatták, mint egy csehszlovák nevezetességet!? Miért nem tudhattak arról, hogy mi történt 1968-ban(2.), ami miatt még Pozsony utcáin sem volt tanácsos magyarul megszólalni!?
Miközben útitársai a szálláshelyükön nagy zsibongással szórakoztak, Katalin fölkuporodott a vaságyra és levelet írt titkos kedvesének, akivel így osztotta meg élményeit, érzéseit. Nagyon-nagyon vágyott nagy, meghitt beszélgetésekre! Annyi kérdés és mondanivaló halmozódott föl benne serdülő kora óta, hogy kénytelen volt időnként kiírni magából mindazt, amitől csordultig megtelt a szíve-lelke..."


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szeretet
  2006-10-29 14:23:23, vasárnap
 
  SZERETET - kaptam,adom tovább!


A szeretet mindent megold

Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér
szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron.
Nem ismerte őket.
Így szólt:
"Nem hinném, hogy ismernélek benneteket, de éhesnek látszotok. Kérlek,
gyertek be és egyetek valamit. "

"A ház ura itthon van?", kérdezték.

"Nem", válaszolta az asszony. "Nincs itthon."

"Akkor nem mehetünk be, felelték.

Amikor este a férje hazaért, az asszony elmondta neki mi történt.

"Menj, mondd meg nekik, hogy itthon vagyok, és hívd be őket!"

Az asszony kiment, és újra behívta az öregeket"

"Együtt nem mehetünk be a házba," felelték.

"Miért nem?" kérdezte az asszony.

Az egyik öreg magyarázatba kezdett:
"Az ő neve, Jólét," mutatott egyik barátjára,
majd a másikra mutatva azt mondta," Ő a Siker
és én vagyok a Szeretet."
Majd így folytatta,
"Most menj vissza a házba, és beszéld meg a férjeddel, melyikünket
akarjátok behívni."


Az asszony bement a házba, és elmondta a férjének,
amit az öreg mondott.
A férj megörült.
"Ez nagyszerű!!", mondta.
"Ebben az esetben hívjuk be Jólétet.
Hadd jöjjön be, és töltse meg a házunkat jóléttel!"

A felesége nem értett egyet.
"Kedvesem, miért nem hívjuk be inkább a Sikert?"

A menyük eddig csak hallgatta őket, és most előállt saját javaslatával.
"Nem lenne jobb a Szeretetet behívni?
Az otthonunk megtelne szeretettel!"

"Hallgassunk a menyünkre," mondta a férj a feleségének.
"Menj, és hívd be Szeretetet, hogy legyen a vendégünk!"

Az asszony kiment, és megkérdezte a három öreget,
"Melyikőtök Szeretet?
Kérlek, gyere be, és legyél a vendégünk."

Szeretet felállt, és elindult a ház felé.
A másik kettő szintén felállt, és követték társukat.
Az asszony meglepve kérdezte Jólétet és Sikert,
"Én csak Szeretetet hívtam, ti miért jöttök?"

Az öregek egyszerre válaszoltak:
"Ha Jólétet vagy Sikert hívtad volna be, a másik kettőnek kint
kellett volna maradnia.
De mivel, Szeretetet hívtad, ahova ő megy, oda mi is vele tartunk."

Ahol Szeretet van, ott megtalálható a Jólét és a Siker is!!!!!!"

KÍVÁNOM NEKTEK...

Ahol fájdalom van, kívánok nektek békét, és
könyörületet.

Ahol kétségek vannak, kívánok nektek megújult
önbizalmat képességeitekben, hogy leküzdhessétek.

Ahol fáradtság, kimerültség van, kívánok nektek
megértést, türelmet, és megújult erőt.

Ahol félelem van, kívánok nektek szeretetet, és
bátorságot.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Piros a vér a pesti utcán
  2006-10-29 09:37:05, vasárnap
 
  Tamási Lajos: Piros a vér a pesti utcán


Megyünk s valami láthatatlan
áramlás szívünket befutja,
akadozva száll még az ének,
de már mienk a pesti utca.

Nincs más teendő: ez maradt,
csak ez maradt már menedékül,
valami szálló ragyogás kél
valami szent lobogás készül.


Zászlóink föl, ujjongva csapnak,
kiborulnak a széles útra,
selyem-színei kidagadnak:
ismét mienk a pesti utca!


Ismét mienk a bátor ének
parancsolatlan, tiszta szívvel,
s a fegyverek szemünkbe néznek:
kire lövetsz, belügyminiszter?


Piros a vér a pesti utcán,
munkások-ifjak vére ez,
piros a vér a pesti utcán,
belügyminiszter, kit lövetsz?


Kire lövettek összebújva,
ti megbukott miniszterek?
Sem az ÁVH, sem a tankok
titeket meg nem mentenek.


S a nép nevében aki fegyvert
vertél szívünkre, merre futsz,
véres volt a kezed már régen
Gerő Ernő, csak ölni tudsz!?


...Piros a vér a pesti utcán,
eső esik és elveri,
mossa a vért, de megmaradnak
a pesti utcák kövei.


Piros a vér a pesti utcán,
munkások-ifjak vére folyt,
- a háromszín-lobogók mellé
tegyetek ki gyászlobogót.


A háromszín-lobogók mellé
tegyetek három esküvést:
sírásból, egynek, tiszta könnyet,
s a zsarnokság gyűlöletét,


s fogadalmat: te kicsi ország,
el ne felejtse, aki él,
mert úgy született a szabadság,
hogy hullt a könny és hullt a vér.


Budapest,1956. okt. 26-27.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rendőrterror 2006
  2006-10-28 13:38:46, szombat
 
  RENDŐRTERROR 2006

http://jobbinfo.tvn.hu/tarolo/kikezek.html/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Győzött a hatalom a jog felett
  2006-10-28 11:34:18, szombat
 
  Az Indexben olvasható, hogy az MIT rendörségi forrásból szerzett értesülése
szerint a tüntetök délután térhetnek vissza a Kossuth térre.
Ennek ellenére Lapid Lajos a BRFK szóvivöje reggel 4 órakor nekem személyesen
telefonon azt mondta, hogy a tüntetés jogosan szét lett oszlatva, nincs
tüntetés, egyáltalán már nem lehet visszamenni a Kossuth térre, este sem.
A tüntetök jogosan becsapottnak érzik magukat, a be nem tartott megállapodás
csak ürügy.

Gyözött a hatalom a jog felett. A gyülekezési szabadság súlyos megsértése
történt. Félö, hogy ennek beláthatatlan politikai következményei lesznek.
Gonda László a tüntetök nevében nekem telefonon azt mondta, hogy betartották
a megállapodást és szerzett joguk alapján vissza akarnak térni a Kossuth
térre és folytatni a tüntetést.
2006 okt. 23. 05:00
Dr. Eva Maria Barki
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 98 
2006.09 2006. Október 2006.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 98 db bejegyzés
e év: 270 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 123
  • e Hét: 282
  • e Hónap: 2527
  • e Év: 34257
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.