Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Új nemzet-meghatározás és családi minőség
  2015-07-31 02:23:25, péntek
 
  http://egipatrona.hu/mvsz/index.php/2012-08-07-14-36-54/a-magyar-nemzet-uj-meghat arozasa

Megkísérlem a lehetetlent: a VIII. Világkongresszus új nemzet-meghatározásának értelmezését.
(Részlet a Magyarok Világkongresszusai c. írásból)

Mert, úgy érzem, hogy onnan az elefántcsont-toronyból egészen másképpen látszanak a dolgok, mint, ahogy azok a valóság talaján itt alant megtörténnek.


Kezdeném a bevezető szöveggel, amelyikben a következőképpen fogalmaznak a Kongresszus tudósai:

,,Az egyetemes magyar népet képviselni hivatott Magyarok VIII. Világkongresszusaáltal elfogadott új nemzet-meghatározást magukénak vallják, úgy tekintenek rá, hogy a Magyarok VIII. Világkongresszusa keretében tartott előadásukkal annak alakítóivá váltak, és ezen álláspontjukat a nyilvánosság előtt is fenntartják - többek között - az alábbi személyiségek:..."

,,Az egyetemes magyar népet képviselni hivatott Magyarok VIII. világkongresszusa..." szövegrészből eleve ordít a valótlanság!



Hogy képes egy olyan ,,Világszervezet" az ,,egyetemes magyar nép" nevében megnyilatkozni, illetve KINYILATKOZNI bármit is, amelyiknek SEMMILYEN KAPCSOLATA NINCS A MAGYAR NÉPPEL???? De nem csak vele nincs kapcsolata, hanem masszívan elhatárolódik azoktól is, akik esetleg megkísérlik a KÖZVETÍTÉST...

Folytatva a szöveg értelmezését: ,,Jövő a Szent Korona jegyében című, háromnapos nemzetstratégiai konferenciája a záró-mozzanata volt."

Mióta megismertem Síklaky István, a JÓLÉTI GAZDASÁG A SZENT KORONA ORSZÁGÁBAN című - élettel teli és nép-közeli - programját, mindenre odafigyelek, ami a Szent Koronával kapcsolatos.
Síklaky írta, hogy:
- Senki ,,ne mentse fel magát ilyen olcsón - egy címke felragasztásával - a józan, önálló gondolkodás emberi-polgári kötelezettsége alól.".

Addig is, de azóta, hogy ezt olvastam 2005-ben, valóban nagyon figyelmesen olvasok el mindent és főleg azt, ami a Szent Koronával és eszmeiségével kapcsolatos.


A másik, amiért olyan nagy érdeklődéssel követek minden konferenciát és fórumot, ahol a Szent Korona a téma, az azért van, mert TARTOM MAGAMAT ahhoz a Szent Korona-eszme szerinti Alkotmányhoz, melynek 2. §-ának

(1) ,,... a Szent Korona minden tagja egy és ugyanazon szabadságot élvez, amely nem szüntethető meg és nem korlátozható.

(2) A Szent Korona tagja:
a./ az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, valamint
b./ az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Országának területén élnek."



Ebből merítve a bátorságot, folytatnám azoknak a fogalmaknak az értelmezését, melyeket - úgymond: újra alkottak 2012-ben: pl. mit jelent - szerintük -,,nép"-nek lenni.

Idézem: .
1.1. ,,A nép történelmi sorsközösségben születő és kibontakozó sajátos világ- és létértelmező szellemi és értékközösség. Ezen etnikai alapú közösség létrejöttének legfőbb feltétele és biztosítéka az anyanyelv és a terület kapcsolatteremtő közössége, a bevett szokások otthon(osság)teremtő rendje."
11.2. ,,Nemzet az az 1.1. szerinti nép, amely fejlődése során eljut önrendelkezési igényének megfogalmazásáig és kinyilatkoztatásáig."

*
Sajnos, azt kell, hogy írjam, a ,,nemzet" nem jutott el az önrendelkezési igényének megfogalmazásáig. Hiányzik hozzá a kellő ISMERET.
*
Ez azért van, mert a ,,nép"-hez tartozó - az 1945 után születettek nemzedéke elveszítette az anyanyelvi szókincsét, amivel ennél alapvetőbb igényét sem képes kifejezni. Mint írtam már évekkel ezelőtt, az anyanyelv az a nyelv, amit elsőnek tanul meg az ember és amelyiken a legszívesebben beszél.
Ezt a képességét veszítette el az a nemzedék, amelyiket elszakítottak már 20 hetes korától a szüleitől, akiket betereltek a gyárakba, vagy a TSZ-ekbe. Kiszakítva őket őshonos lakhelyükről, abból a szeretetközösségből, amelyikbe beleszülettek, és amit oly rövid ideig volt lehetőségük élvezni.
Volt matrónák, nagycsaládos édesanyák maradtak ellátatlanul az 1946 utáni években, mert ,,nem dolgoztak", ,,csak" a gazdaságban és a saját földjeiken, vagy a műhelyben, a férjüknek segítettek kéz alá dolgozva, közben gyerekeket szültek, neveltek és gondozták az idős öreg szülőket. A háborúban megözvegyülve, ott maradtak kifosztva és megfosztva mindenükből -től ellátatlanul és az új kommunista hatalom kíméletlenül lesújtott rájuk, mondván: ,,AKI NEM DOLGOZIK, NE IS EGYÉK!". Mindenki igyekezett ezeken az öreg szüléken segíteni és magához véve valamelyik gyári munkás gyermeke, kiérdemelve a ,,nincstelenségi bizonyítványt", ami alapján jogosulttá válhatott az orvosi ellátásra... A nagyvárosokban felbomlott az, amit nagy-családnak nevezhettek addig és, ami oly jól működött. Ne feledjük, hogy a családi minőség társadalmi minőséget is jelent, mert a család az a társadalmat alkotó legkisebb egység. Ha az felbomlik, szétesnek a társadalmi ,,közösségek" is.
Elég a mai ,,családi minőségre" gondolni, hogy átérezzük az elmúlt hét évtizedes történelmi folyamat tragikusságát!

(Részlet vége)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
...vagy azt akarja, hogy balhézzanak a menekültek?
  2015-07-29 10:22:50, szerda
 
  Csak bénázik a Fidesz, vagy tényleg azt akarja, hogy balhézzanak a menekültek?

http://kettosmerce.blog.hu/.../azt_akarja_a_fidesz_hogy_balhe...

A Fidesznek is az az érdeke, hogy polgárháborús helyzet alakuljon ki Magyarországon. Mert azt nem kell mondanom, hogy amit Ukrajnában sikerrel kiprovokáltak, azt valójában ide szánták nekünk, magyaroknak! Már Gyurcsány őszödi beszéde is KIZÁRÓLAG PROVOKÁCIÓ volt!

Sajnos, nem tudtok arról a T/5311-es törvénynek érvényt szerezzenek! Azért kell az ÜRÜGY, mert megtévesztéssel lett a parlament elé terjesztve - területfejlesztési törvénybe bújtatva - és, mint ilyen nem lehet a törvénynek érvényt szerezni közvetlen módon!
2008-ban tudomásomra jutott, hogy Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe bújtatva meg akarja szavaztatni 2008. április 22-én azt a törvényt, amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila...

EGÉSZEN PONTOSAN HAZÁNK TERÜLETÉN AKARJA EZZEL A TÖRVÉNNYEL LEHETŐVÉ TENNI A NATO EURÓPAI TÁMASZPONTJÁNAK KIALAKÍTÁSÁT.

A/35 §-hoz: Az OTrT a következő 27/A §-sal és az azt megelőző alcímmel egészül ki:
,,Honvédelmi terület övezete 27/A § A honvédelmi terület övezetét a településszerkezeti tervben beépítésre szánt vagy beépítésre nem szánt különleges honvédelmi terület terület-felhasználási egységbe kell sorolni."

Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli.
Logisztikai központok és térségek:

I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely).
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű.
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém).
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács).
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár),
Dél-Buda (Nagytétény),
Csepel Nemzeti Szabadkikötő.
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok.
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás).
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros.
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen.

Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá a HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével) összeáll a kép. Boross olyannyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levinni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy:
- "...oda be kellett lépni!".
Lásd a korábbi képet az újságcikkről!

http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225163&aid=257851

Erre a PAKTUM minden áron való betartatása miatt volt ,,szükség". Hogy soha ne lehessen még csak beszélni sem az általa újjászervezett titkosszolgálatokról - sem az előttiről, sem semmiről, amivel tönkretették Magyarországot és a benne élőket.

Na, a lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg ez a logisztikai központ építése, pedig az izraeli műszaki alakulatok katonái - akik szerződéssel bedolgoznak a NATO-nak - azóta is magyarul tanulnak (még a gyerekeik is) mert annyira készülnének a nagy feladatra
Már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, mint 1956-ban az akkori SZU-katonaság megszállására. Sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"! Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért!

Ekkor kapott értelmet az, hogy miért volt ő a meghívott előadók listáján szinte, MINDEN Haza és Haladás meg a Magyar Nők Világfórumán előadónak! http://furaila.xfree.hu/257851

A meghívókon ezért is emeltem ki az ő nevét. Egyenes folytatása volt a hatalmi provokációnak a 2006-os véres rendőri beavatkozás... http://furaila.xfree.hu/43588 http://s7.images.www.tvn.hu/.../www.tvn.hu...

Csakhogy, akkor még nem volt kész ez a törvényjavaslat!
Ezért kell Borossnak és a mögötte álló érdekcsoportoknak Bajnai Gordon, aki tenni is fog azért, hogy a maradék kis országunk egész területe NATO támaszponttá váljon - a logisztikai központok kiépítésével.
Addig is megy az uszítás ezerrel... jobb- és baloldalra osztottsággal, a cigány-magyar, zsidó-magyar ellentétek szításával... Miközben a magyarok egy részét kiképezik a rezervátum-életre... Lásd bizonyos civil szövetségek és jobbosnak nevezett pártok törekvését és tevékenységét az ÖNELLÁTÓ ÉLETMÓD és GAZDÁLKODÁS elsajátítására! Amit egyébként én is támogattam... félve a fogyasztói társadalom által termelt szeméthegyeitől... http://furaila.xfree.hu/43588


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2. Magyaroknak pusztulniuk kell a Kárpát-medencéből!
  2015-07-28 07:01:20, kedd
 
  Titkok és összefüggések (amit minden magyarnak ismerni kell)
Dr. Papp Lajos, szivsebész.

*

Mi a baj velünk, miért fél tőlünk a világ?
*
Könnyen megkapjuk a választ. A montreali McGill Egyetem kiváló professzora, Wilder Penfield, évekkel ezelőtt (1960-65 között) megbízatást kapott a Rockefeller alapítványtól, hogy kutassa ki és bizonyítsa be melyik a földünk alapvető génje. A ki nem mondott valódi célja a kutatási feladat-adásnak az volt, hogy a szemita (felsőbbrendű) gént találják meg.

Egy egész munkacsoport dolgozott rajta. Hosszú évek után meg is találták a keresett gént, de nem egyet! Kettőt!
Penfield professzor azt rögzítette le jelentésében, hogy:
- az egyik az amerikai Indián vidékeken,
- a másik tisztább vérvonal a Kárpát-medencében élő, magukat magyarnak nevező népcsoport, de hozzátette végső jelentésében, hogy ez a vérvonal Japántól Kínán át Afrika felső részéig, majd Közép Európa és az Uralon inneni terület egészen Skóciáig megtalálható!
Ez - a szemita barát - Rockefeller Alapítvány reményét tönkretevő eredmény következménye volt, hogy az alapítvány azonnal törölte a támogatását. Megvonta a szubvencióját, 40 évre pedig megtiltotta a jelentés közzétételét és annak kinyomtatását.
*

Érdekesek a közelmúltban napvilágot látott történelemhamisítások is, melyeknek elsőrendű célja a Magyarságtudat megsemmisítése!

A történelemtudósok azt tanítják, hogy a Magyar nép pusztai vándorló műveletlen faj és a kárpát medencébe 896-ban érkezett. Ennek ellenére az 1961-ben talált Tatárlaki leleteken, melyek már bizonyítottan legalább 6000 évesek, és az ősi Magyar rovásírással írottak! Ne felejtsük, ekkor még a piramisok sem léteztek!
De máris 15000 éves Magyarságnál tartunk, ha a glozeli köveket http://www.rovasoldal.eoldal.hu/cikkek/17-glozeli-ko.html
tekintjük induló pontnak, melyek kora 15000 év!
*
Amivel nem tud mit kezdeni a világ tudományos köre, mert azt nem szeretnék elismerni, hogy a Magyaroké az első írástudás, hiszen abban az időben még nem létezett írás! Ezért csak egy kis múzeumban porosodik az egyébként érdekes lelet........de meddig?
*
Talán fél a világ a Magyarok dominanciájától, fél a magyarság alapvető képességeitől, nehogy azokkal más népek fölé kerekedjen. Gondoljunk csak arra, hogy a Magyar találmányok érvényesülését éppen a mindenkori kollaboráns magyar vezető réteg akadályozza meg!
Gondoljunk csak bele, a sok Nobel díjasunk közül hányan érvényesültek Magyarországon!
Ott van a világszenzációnak számító mű-vér, Dr. Horváth István professzor találmánya, vagy a szintén világ szenzációnak számító antigén, mely a vérerekből 5 hét alatt eltávolítja a koleszterint, ami az érszűkület..., magas vérnyomás, azaz a halálozás 67%-os okozója! E kettő találmányból Magyarország annyit profitálhatna, hogy a teljes adósságát pár év alatt képes lenne visszafizetni!
*
Ez viszont ellentétes lenne a globalizmus szándékával, ugyanis a Magyarság elnyomására megkezdődött a betelepítés: A közelmúltban hazánkban nyilvánosságra hozott betelepítési terv és a milliós-több milliós nagyságrend valós információ.
*
A keletről érkezőkre való hivatkozás miatt sokan, túlnyomóan csak a kínaiakra gondolnak és ez eltereli a figyelmet arról a fajról, melynek betelepítése már megkezdődött. Az 500.000 zsidó betelepítésére vonatkozó megállapodást Medgyessy Péter, Mádl Ferenc, Hiller István, Dávid Ibolya, és Kovács László Izraellel 2004. április 14-én aláírta.
Jelenleg ennek a számnak többszörözése a tényleges terv. A milliós nagyságrend erről szól.
*
Szó nincs arról, hogy itt bárki is a magyarság 50 év múlva esedékes nyugdíjellátását akarná megoldani az újonnan betelepítettek munkájából.
A 2007-es betelepülési törvény szabad utat biztosít ezeknek a bevándorlóknak. Az erdélyi magyarság mégis ki van zárva, számukra különböző előírásokkal gátolják és nehezítik a betelepedést.
*
Népirtás: Ahhoz, hogy ma idegen népek letelepedéséhez alkalmassá váljon ez a terület, az őslakosság számát különböző megszorító intézkedésekkel, konvergencia programmal, a gazdaság, az egészségügy teljes romba döntésével csökkenteni kell...
*
A hiányt a betelepítendő idegenek fiatal generációjával szándékoznak feltölteni. Már Horn Gyula és a jelenlegi (2007) kormány is nyilvánosan kijelentette, hogy a Kárpát-medencében túl sok a 10 millió magyar...
*
Senki ne ringassa magát abban a tévhitben, hogy az Unió majd megvéd minket. "Olyan szekeret tolunk, mely minket akar elgázolni!"
*
Simon Peresz: Izraeli miniszterelnök 2007. október 10-én a Telavivi Hilton szállóban egy kereskedelmi összejövetelen kijelentette:
- Mára az izraeli gazdaság olyan hatalmas eredményeket ért el, hogy az izraeliek többek között fölvásárolják Magyarországot.
*
Tervek: Az elkövetkező 15-20 évben több millió zsidó betelepítését tervezik. Vagyis a tervek szerint 15-20 év múlva az országban izraeliek, kínaiak és a romák tömegei lesznek. Az izraeliek megkapják a magyar állampolgárságot (az erdélyi magyarok pedig nem!), a letelepedési engedélyt és ideérkezésükkor az Izraeli kormány támogatásával ingyen kész lakásokba költöznek.
*
A maradék magyarság pedig az izraeliek kiszolgálásához és eltartásához szükséges.
*
A hazai lakosság még ma sincs tudatában annak, hogy attól, hogy valaki magyarul beszél, még koránt sem biztos, hogy gondolkodása és szíve is magyar. A korábbi betelepülések miatt az új zsidó generációk már itt születtek, tudják, ismerik és beszélik nyelvünket. Egyetem után azonnal pozicióba kerültek és ma már jórészt ők irányítják a bankokat, a külföldi cégek mögé bújva a maradékokat privatizálják, vidéken vásárolják fel TV felvétel kíséretében a földek tömegét! Bőrük színe is fehér és többnyire nem hangoztatják származásukat. Ezzel tévesztik meg a naiv magyarokat.
Természetesen senki nem ítéli el a becsületes munkából élő és nem elnyomó szándékú zsidó közösséget!

*

Milyen jövő vár ránk, ha a fentieket továbbra is közönnyel nézzük és beletörődve elfogadjuk?
Valószínű az erőszak és a bűnözés elterjedése. A munkahelyek hiányának fokozódása, tömeges kizsákmányolás, az egészségügyben a még fennmaradt kórházakban az izraeliek védelme mellett a magyarságnak alig jut majd ellátás, ezért már 1-2 évet is kell várni egy műtétre!
Számukra nem munkalehetőséget kínálnak, hanem a saját kiszolgálásukra alkalmaznak bennünket, gondoljunk a kíméletlen és zsarnokként viselkedő cégvezetőkre, irányítókra.
Az életben maradó és nem disszidáló magyarságnak a szolganép szerepét szánják. A már agyongyötört magyar lakosságot ez alapjaiban rendíteni meg, minden tekintetben.
És:
- "Ha valakinek ez nem tetszik, annak el lehet menni ebből a k. országból! "
Mondta ezt az őslakosságnak egy olyan valaki, akinek nem volt elég a rabolt vagyona, vezér is akart lenni, és mindegy hogy jobb-, vagy baloldalról beszélünk.
Egy kalap alá tartoznak és egy tányérból esznek mindannyian. A kormány tagjainak zsidó származására a Kossuth téri események során hosszú, percekig tartó névsor felsorolásával próbálták a jelenlévők figyelmét felhívni. Ez a médiában botrányos visszhangot váltott ki.
Itt nem antiszemitizmusról van szó, hanem a valóság és a tények nyilvánosságra hozásáról.
Az igazsághoz minden embernek alanyi joga van.



(Folyt.köv.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1. Magyaroknak pusztulniuk kell a Kárpát medencéből
  2015-07-26 06:52:21, vasárnap
 
  Titkok és összefüggések (amit minden magyarnak ismerni kell)
Dr. Papp Lajos, szivsebész.

Magyarság története meghamisításának kizárólag egy célja volt - jelentette ki egy német történész csoport:
- Megszerezni, és elvenni a Magyaroktól a Kárpát medencét !?
*

Magyarország a földi paradicsom!

A Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe. Az égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen
irányból jön és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet központi helyzetéből adódóan mindenképpen érintenie kell.
Vagyis mi jelentjük Európa közepét. A múlt és a jelenkori történelem azt bizonyítja, hogy mindig idegen népeknek volt és van szüksége erre a területre, az itt lévő tudásra és nem fordítva !
*
Az energiaközpont: A NASA kiadásában megjelent Gaia elmélet című munka azt írja, hogy Földünk szívcsakrája (föld szíve) a Kárpát-medencében, a Pilisben (Pólus) található. Központja Dobogókő, mely a szakrális beavatás központja.

A középkorban a Pilis olyan védett és zárt területi rendszert alkotott, melybe idegen be nem hatolhatott, a bejárás tiltott volt. (jól ismert Gertrudis királyné sorsa, aki a tiltás ellenére betette a lábát a tiltott területre. Az életével fizetett ezért.)

A dalai Láma 22 évvel ezelőtt kinyilatkozta, hogy a Földön a magyaroknak energiaközpontot védő szerepük van.

Brezsinszki nemzetbiztonsági tanácsadó a 70-es években leírta:
- "Aki a világ fölötti uralmat meg akarja szerezni, annak el kell foglalnia a Föld szívét. Aki elfoglalta a Föld szívét, az birtokba vette Európát. Aki birtokba vette Európát, az ura az egész világnak."

Murád szultán kijelentette, hogy
- aki elfoglalja Magyarországot, az ura az egész világnak. Vagyis, akié az energetikai központ, az a világ ura.

Bonfini, Galeotto és IV. Béla leírják, hogy
- Európa népei mind irigylik a magyaroktól a Kárpát-medence területét, az itt lévő gazdagságot, ezért gyűlölet veszi őket körbe.

A középkorban úgy emlegették Magyarországot, hogy itt a leggazdagabb a föld, bő a hal-áldás, nagymennyiségű a kenyérgabona, a bor pedig kiváló .



A hazánkat örök idők óta jellemző gazdagság ma is fenn áll.
A bőséget jelenleg nem mi, hanem egy megszálló, idegen csoport élvezi.
2006 tavaszán a médiában bejelentették, hogy Magyarország a Föld 25 leggazdagabb országa közé tartozik! Ezt a hatalmas mértékű jövedelmet mi nem az olaj kitermelésének busás hasznából értük el. Ez az előkelő hely a magyarság kemény munkájának eredménye.


A hazánkra jellemző kedvező adottságok miatt nem véletlen, hogy a történelem során folyamatosan a Kárpát-medence volt mások számára a megszerzendő és vonzó földterület.

Nagy Sándor hódító hadjáratának célja valószínűleg a Kárpát-medence és ezen belül a Pilis elfoglalása volt. A Pilisben akarta felépíteni a Nap palotáját. Tudta, hogy a Kárpát-medence megszerzésével a világ legnagyobb uralkodójává válhat. Szerencsénkre nem ért célba, útközben meghalt.

A tatárok, a törökök, a Habsburgok, a németek, az oroszok mind ugyanezzel az irigységgel és sokszor gyűlölettel gondolkodtak és cselekedtek földünk megszerzése érdekében.

*
És ez ma sincs másképp, a helyzet semmit nem változott.

Trianon átkaként megszüntették a királyságot, az ősi földeket a nemességtől elkobozták, majd államosították. A parasztság földön futóvá vált. Az egy kézbe került állami földeket ezt követően könnyű volt (az elaltatott és elvakított néptől) privatizálni, kiárulni.

Privatizálás: A jelenlegi kiárusítással végleg ki akarják húzni lábunk alól a talajt, a magyar anyaföldet. Az idegenek folyamatosan megkaparintják földjeinket és minden fontos, központi intézményünk irányítását.

Ma a magyar föld megszerzése, kiárusítása idegen népek számára potom áron történik. Ami nem kerül a privatizáció kalapácsa alá, azt az idegen tulajdonban lévő bankok szerzik meg a föld jelzálog terhelésével.


Olyan helyzetet teremtenek, melyben minél többen kényszerülnek hitelfelvételre, földművelő gazdáknak több tízmilliós hiteleket adnak gépvásárlásra, majd manipulálják a jövedelmezőségüket a mezőgazdaságból, mindezt az EU kézi vezérlésével, aminek eredményeként az elszegényedés miatt egyre többen kénytelenek megválni földjüktől és azt az idegenek kezébe átadni.

A gazdák fizetésképtelenségük esetén elveszítik földjeiket, melyet őseink vérükkel védtek és arról soha, semmilyen körülmények között nem mondtak volna le.

2006 őszén a gazdákkal megkötött szerződések ellenére nem vették át a megtermelt kiváló minőségű gabonát. Feltételezhető, hogy szándékosan történt szerződésszegés.
A 2007 évi kevés termést látva, a magyar gazdák abban bíztak, hogy a maradék 2006 -os termést ( amit az állam és az EU 2500 Ft-ért vásárolt fel és tárolt be) feletetik az állataikkal, a kevés megtermettet pedig 5-7 ezer forintért el tudják adni, amivel fellélegezhettek volna az EU megsemmisítő nyomása alól. Ehelyett az illetékesek azonnal utasítást adtak a 2500 Ft-os gabona erőművekben történő elégetésére, tették mindezt akkor, amikor tudták, hogy néhány hónap múlva ugyanezt dupla áron eladhatta volna a paraszt!

Bizonyára abban gondolkodtak, hogy a hús árának meghagyása mellett a paraszt ember képtelen a háromszoros áron adott gabonából egy disznót is
megtartani!

De ez azt okozta, hogy a termelők elestek az éves árbevételtől és csődbe, vagy csőd szélére jutottak. Csődhelyzetben pedig a jelzálogterhelés miatt az idegen kézben lévő bankok kaparintják meg földjeiket, házaikat, autóikat. A szőlősgazdákat arra buzdítják, illetve kapnak EU támogatást, hogy vágják ki ősi szőlőültetvényeiket és adják el földjeiket.

A termelőket olyan megélhetési nehézségek gyötrik, hogy végsőkétségbe esésükben a pénzt választhatják. Ha így döntenek, ezek a földterületek is idegen kezekbe kerülnek. A gazdálkodók tudatos ellehetetlenítésére az őszi szüret idején, folyamatosan helikopterek köröztek az ültetvények fölött. A gazdát és a segítő rokonságot, a barátokat azzal a felkiáltással büntetik meg, hogy ők munkavállalóknak minősülnek és ezért kötelesek adót fizetni . Ez egy újabb olyan trauma a földtulajdonosoknak, mely a földtől való megváláshoz vezethet.

*
A parlagfűről elterjesztették, hogy minden allergiás megbetegedés fő okozója, holott valójában "teljesen ártatlan". Helyette bármelyik más mezei növényt is kikiálthatták volna főbűnösnek. Aki földdel rendelkezik, az tudja, hogy bármelyik nap bármikor és bárhol kidughatja fejét a növény a föld alól. Képtelenség egy nagyobb területen folyamatosan ellenőrizni feltűnésüket. Akinél parlagfüvet találnak, az akár több milliós pénzbírságra is számíthat.

Ezzel újra elérték céljukat: a gazdák nem bírják a büntetést kifizetni, nem érdemes a földet a nevükön tartani, így megválnak tőle. Nem, vagykeveset beszélnek az allergia valódi okairól: pl. a vegyszerezett élelmiszerekről (70 % -ban felelős az emberi szervezetben lerakódott mérgekért, ami az allergiás megbetegedések fő oka!). A génkezelt szójáról, a rákkeltő levegőjű városokról, arról a hatalmas mennyiségű kemikáliáról, melyet naponta használ és kozmetikumként magára ken az emberiség, ideértve a bőrön keresztül felszívódó ruhaöblítőket, a vegyi parfümöket, dezodorokat, különféle kozmetikai szereket, stb. Ez utóbbi mérgeket naponta, folyamatosan, - hatalmas összegeket áldozva - reklámozzák, kínálják a kereskedő hálózatok.
*
Becslések szerint, amennyiben a kiárusítás, a földtől történő el-és megválás, a kényszerűségből történő eladások üteme a közeljövőben a jelenlegi tempóban folytatódik, ill. nő, abban az esetben a megmaradt magyarországi földek többsége rövid időn belül, akár néhány év alatt idegen kézbe kerülhet!


A felvásárlások gőzerővel történnek.
A magyar lakosság túlnyomó része még ma sem gondolta végig ennek katasztrofális következményeit! Holnap-holnapután a térképek idegen földtulajdont jelezhetnek. Somogyban már van olyan terület, ahol falustól együtt külföldi tulajdonban vannak még az utak is!
A térképeken a Magyarország feliratot szándékoznak eltörölni! Ne adjuk oda őseink földjét! Hatalmas árat kell fizetnünk érte!
(Folyt.köv.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Volt egyszer egy iskola 2. rész
  2015-07-23 01:37:49, csütörtök
 
  Minden küzdelem hiábavalónak bizonyult az iskola megmentéséért.

http://furaila.xfree.hu/267512

Az iskolát bezárták, majd az első nyári szünidőben átköltöztették az új soroksári - iskolépületbe a régi-patinás iskolát. Ráadásul, az iskola úttörőcsapatát is bevonták a költöztetésbe - akik ekkor már fölvették az iskola nevét... és valamilyen "civil" ifjúsági szervezetre lettek átkeresztelve. A gyerekek - mármint a tanulók, pedig - lelkesen csomagoltak és pakoltak...
A régi iskola, pedig elárvulva rá lett bízva az enyészetre, miközben alapításának 75. évfordulóján, már Soroksáron - az egyik választási kampány részeként - nagy csinnadrattával meg is ünnepelték, miközben az iskolaépület megadva magát sorsának, omladozni kezdett...
*
1998-ban, pedig önkormányzati határozat született arról, hiogy azonnali határidővel értékesíteni köteles a "felelős" polgármester a régi iskolaépületet.
*
Ettől fogva, elengedtem ezt a szívügyemet is...
Sokadik volt ez a sorban... Mint ahogy 1990-et követően zsinórban kaptam az értesítést - az akkor 40 éves osztálytársaim haláláról... A pesterzsébeti temető újabb és újabb parcellákat nyitott meg havonta... végül, kénytelen ek voltak újabb földterületet vásárolni Soroksártól.
Mert, ahogy magára hagyták ezt az iskolaépületet, úgy hagyták magára az ahhoz a korosztályhoz tartozókat is.

Nem volt kímélet, mert el volt a hatalom foglalva hatalmának átmentésével, a kapitalizálódással és a templomosságra való áttéréssel.
Erről jut eszembe, hogy a régi iskolaépülettel szemben van egyik legszebb - Európa utolsó szecessziós festője: Nagy Sándor által festett üvegablakairól híres katolikus templom. Ma már eme egyháznak tulajdonában van a templommal szembeni omladozó iskolaépület...

Vasárnaponként nem fáj az újgazdag bal- és jobboldali nagymenő politikus HÍVEK szíve a szemközti iskolaépületért. Sehogy nem értem hogy nem "szúrja" a szemüket, amikor kiszállnak a luxusjárgányaikból?
Nekem, pedig nem csak a szememet "szúrja", hanem a szívemet is... Gyászoló lélekkel inkább elkerülöm, mert megszakad a szívem ettől a közönytől.

*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Volt egyszer egy iskola 1. rész
  2015-07-21 06:22:36, kedd
 
  Ez a történet nem csak egy iskoláról szól, hanem azokról az alattomos. lepusztításos - majd így az önmagától való kipusztulásos - folyamatokról, melyekkel szemben a magyarság oly tehetetlen évtizedek (évszázadok?) óta...


""... amikor először fölvetődött, hogy a kerület új lakótelepén épült új iskolát "elveszi" a "Főváros", ha nem foglalják el, nem népesítik be azonnal gyerekekkel. Egyik közeli, (de nem a legközelebbi!) iskola tanulóit irányították át a foglalás céljából.

*

Könyvelés közben azokon az érveken gondolkodott, amelyek az új iskola elfoglalása mellett és ezzel egyidőben a régi bezárása-, vagy annak gyors felújítása mellett szóltak volna.
*
A következőkre jutott: az új iskola elfoglalása mellett kell dönteni, mert:
1./ az egy korszerű, minden szempontból a gyerekek egészséges fejlődését szolgáló épület, felszereltségét tekintve is alkalmasabb a korszerű oktató- nevelőmunkára, mint a régi;
2./ a tanulók utaztatását meg lehet oldani a közlekedési vállalat jelenlegi járatainak útvonalát meghosszabbítva;
3./ addig, míg az új lakótelepen nem születik annyi gyerek, hogy benépesítse az iskolát, kitatarozzák, felújítják a régit és lesz hova visszaköltözniük;
4./ mégsem egy "idegen" kerületnek kell addig is az új iskolát átengedni, megmarad a kerület saját tulajdonának.

*

A régi iskola bezárása mellett:
1./ egyetlen érvként lehet említeni, hogy fel kell újítani, mert szinte "minden szempontból elavult, a tornaterme egyenesen életveszélyes"; a felújítás idejére kényelmes megoldás lenne, hogy nem kell ottmaradniuk és kerülgetni a felfordulást.
Katalin mégis a régi iskola bezárása ellen akart felszólalni.
Miért?
*
Azért, mert:
l./ Már ekkor köztudott volt, hogy az új iskola a kerülettől elválni készülő - és Budapest új, a XXIII. kerületeként továbbműködő - lakóterületen helyezkedik el.
*
2./ Ebből következik, hogy az új iskola mindenképp kikerül a kerület fennhatósága alól, vagyis azért költöztetünk 380 gyereket egy másik iskolába, hogy a szomszéd kerületnek lefoglaljuk további használatra?;
*
3./ Ez a praktikusnak tűnő megoldás sajnos hozzájárul ahhoz a nemkívánatos identitásromboló folyamathoz, amelyet pl Erdélyben olyan fondorlatosan alkalmaztak (az új lakótelepekre költöztetéssel és az onnan kiszanált őslakosok egy távoli lakóhelyre költöztetésével).
(Hogy így mennyire ki lehet törölni a lakóhelyi kötődést, elég azt a francia iskolapéldát megemlíteni, amely arról szól, hogy párizsi középiskolásoknak feltették azt a kérdést, hogy szerintük lesz-e még 2020-ban Franciaország?
Ugyanezt a kérdést feltették budapesti diákoknak is, csak Magyarországgal kapcsolatban. Mit válaszoltak a franciák? Semmit. Miután megkérdezték tőlük, hogy miért, azt felelték, hogy: "Méltatlan a kérdés!" És a magyar diákok? Többsége úgy gondolta, hogy: "2020-ban már nem lesz ilyen nevű ország Európában, hogy Magyarország. Mert addigra eltörlik a határokat és nem lesz rá szükség" stb...
*
Ide kívánkozik Tamási Áron egyik csodálatos gondolata:
- "Azért születünk a világra, hogy valahol otthon legyünk benne..."
*
Ebből következtetve: nem kötődhet az a kisgyerek az otthonához, a hazájához, aki a lakóhelyéhez, iskolájához sem kötődik igazán!)
*
4./ Érdemes-e meghozni ezt a nagy áldozatot akkor, amikor az önkormányzat kerek-perec kijelentette, hogy nincs és nem is lesz pénze a régi iskola felújítására, sőt, lehet, hogy az épületet kénytelen lesz másképp "hasznosítani"?!""

(Folyt.köv.)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Összecsapások törtek ki Athénban
  2015-07-16 06:01:57, csütörtök
 
  Összecsapások törtek ki szerda este az athéni parlament előtt a megszorítások elleni tiltakozásul rendezett tömegtüntetésen.

MIÉRT NEM LEHET KÖVETENDŐ MAGYARORSZÁG SZÁMÁRA A GÖRÖGÖK LÁZADÁSA?

1.) Azért, mert a magyarországi baloldali - és a velük paktumot kötött jobboldali - pártok egy esetleges zavargás esetén azonnal behívnák az EUGENDFORt!

2.) Azon nyomban érvényt szereznének a T/3511-es NATO magyarországi-támaszpont-építésre vonatkozó törvénynek!

3.) Nálunk nincs is már olyan, hogy "NÉP", amelyik vállalná az összecsapást, vagy egyáltalán belátná mi lenne a valódi érdeke, amiért képes lenne küzdeni!



Már értem, hogy Gyurcsány miért kezdte meg az EP-választási kampányt ezzel a PROVOKATÍV kijelentésével:

- "Eltörölném Magyarországot a térképről."

Majd folytatta: hogy ő "történelmi távlatokban Európai Egyesült Államokban" gondolkodik. Szerinte ennek feladatai az "európai polgárok védelme", a szabad gondolkodás biztosítása, a műveltség és a tudás biztosítása lenne, valamint annak megakadályozása, hogy bármelyik tagállam átlépje a "világnézeti semlegesség" határát, és "belebeszéljen abba, amit gondolunk".



1.) Kiemelném ebből a nyilatkozatból azt a kijelentést, hogy: az Európai Egyesült Államok feladatai közé tartozna az "európai polgárok védelme".

Ez megvillantja EP felé azt, hogy ha ők: DK kerülne többségben az EP-be, akkor "az Európai Unió kezébe adná az erőszak-monopóliumot."

Ezzel csak az a gond, hogy már így is létezik az uniós titkos hadsereg ... - és méghozzá hatalmas hatáskörrel és felhatalmazással!

Jelenleg már egy 3.000 emberböl álló európai Különleges-bevetési-egység, nevének nyelvtörö rövidítése Euro-Gend-For ( European Gendamarie Force/Europäische Polizeitruppe). http://www.eurogendfor.org/

A Német Szövetségi Alkotmánybíróságnak köszönhetően a német politikusoknak, akik egyébként ezt a kérdéses szerzödést a Parlamentben csaknem egységesen elfogadták, a jövőben meghallgatási joguk van. Egy kijózanodott német politikus egy privát beszélgetésben:

"Az Eurogendfornál majd jól fognak mulatni, ha például hamarosan német szövetségi polgári-nyugtalansági központokban mint Bottrop vagy Berlin-Neukölln kihirdetnék a szükségállapotot."

http://www.youtube.com/watch?v=HcaVKA2ovyw


Már érthető, hogy honnan jöttek 2006-ban azok a "droidok", akik Gyurcsány PROVOKATÍV őszödi besztédét követő tüntetéseket leverték?

http://furaila.xfree.hu/43588



2.) Arra is gondolnunk kellene, hogy az, ami most Ukrajnában zajlik, valójában ide szánták Magyarországra, hogy végre érvényt szerezzenek annak a T/5311. sz. törvénynek, amit Bajnai Gordon terjesztett elő 2008. április 22-én - területfejlesztési törvénybe bújtatva.

Ezt a - mit sem sejtő parlamenti képviselők - elfogadták. Bajnai Gordon, pedig megkapta - szinte tálcán a miniszterelnökséget - cserébe!!!

A törvény lényege, hogy a NATO itt építhetné ki európai támaszpontját, 11 logisztikai központra osztva hazánk területét!

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog...*

Bajnai ezért kampányolhatott oly nagy elánnal 2014-ben, méghozzá a ős-MDF-es HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével)

http://furaila.xfree.hu/257277

összeáll a kép.

Boross olyannyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levinni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy:

- "...oda be kellett lépni!".

Lásd a korábbi képet az újságcikkről!

Erre a PAKTUM minden áron való betartatása miatt volt ,,szükség".

Bajnai havi 4 millát kaszált a Haza és Haladástól a tanácsadói "munkájáért". Gondolom, hogy, mint volt miniszterelnök - államtitkokat szolgáltathatott ki - ennyi pénzért. Majd, lelépett és külföldön folytatja "tanácsadói" tevékenységét.

De senki ne gondolja, hogy az aknamunkáját befejezte!!! Ilyen a magyar baloldal! Míg Görögországban nemzeti érdekekért állnak ki, addig a mi balosaink a legvadabb árulói kiárusítói Magyarországnak.


De az un. jobboldal (a Jobbik sem!) sem különb, mert:

- betartják ők is a PAKTUMOT,

- nem zavarja őket az, hogy máig érvényben van az az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza! Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.

Bővebben itt látható:
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=98200006.TVR#id=I1_1326320839250& amp;parent=http%3A%2F%2Fnet.jogtar.hu&rpctoken=720540082&_methods=onPlusO ne%2C_ready%2C_close%2C_open%2C_resizeMe

Ez az 1982-es törvényerejű rendelet is bizonyítja, hogy amiért az egyetlen párt oly mértékben telepedett rá Magyarország MINDEN ÜZEMÉRE, GYÁRÁRA és INTÉZMÉNYEIRE - a FÜGGETLENÍTETT kisz- párt- és szakszervezeti bizottságaival, annak minden infrastrukturális hátterével és az alkalmazottaik bérével, reprezentációs keretével - hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények MINDEN nyereségét...
És, már az 1970-es évektől kezdődően - mindent - attól a rothadónak hazudott Nyugattól fölvett kölcsönökből kellett fizetni.

Inkább kölcsönöket vettek föl a FÜGGETLENÍTETT pártelithez tartozók, de akkor sem voltak hajlandók lemondani semmilyen luxusról!

Így fordulhatott elő, hogy olyan világhírű és jól teljesítő cégeket csődöltettek be és árusítottak ki bagóért, mint pl. IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat...stb.
A mit sem sejtő munkást meg az UTCÁRA TETTÉK, és ott is "felejtették!"

Mert, erre a kivárásos politikára játszott az összes, eddigi parlamenti párt és ezért volt/van szükségük a PAKTUM minden áron való betartatására!

Ezért kellett nekik a NATO és az EU-tagság, mert annyira rettegtek... Már értitek, hogy miért itt tartotta júniusban a NATO eddigi legnagyobb szabású európai hadgyakorlatát Magyarországon?

Már értitek, hogy miért vagyunk minden EU-tagországnál nehezebb helyzetben?



3.) Ja, és Görögországban van olyan, hogy "NÉP"!


Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eltörölné Magyarországot a térképről
  2015-07-15 13:01:28, szerda
 
  Gyurcsány bejelentette: ,,Eltörölné Magyarországot a térképről":

http://beregihirek.hu/orszagos-hirek/adjon-az-isten-szebb-jovot-a-jobbik-magyaror szagert-mozgalom-hirei/gyurcsany-bejelentette-eltorolne-magyarorszagot-terkeprol/ Kiss_Barnabas.html
*
*
Nem értem, hogyan lehet elhallgatni azt az alapvető - tényeken alapuló igazságot, hogy: kizárólag a kommunikáció szintjén létezik Magyarországon jobb- és baloldal, mert valójában teljességgel megegyeztek egymással abban, hogy tovább építik a HAZUGSÁGRA alapozott társadalmi formációt.
*
Mansfeld Pétert a "munkásosztály árulásáért" ítélték még kiskorúan halálra, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően.
Mit érdemelnének a mai munkásosztályt elárulók?
Azok, akik zavartalanul kiárusíthatták az országot privatizáció címén - saját magánvagyonaikat gyarapítandó - a dolgozó munkásság feje fölül! Mi ez,. ha nem ÁRULÁS?
http://furaila.xfree.hu/253201
*
Tessék csak elolvasni a mellékelt képen látható idézetet! Azt, amivel a bíró megindokolta egy akkor még kiskorú pesti srác - halálra ítélésének ,,jogosságát"! Az, pedig a munkásosztály "ÁRULÁSA" volt!!! Mansfeld Pétert a munkásosztály árulásáért ítélték még kiskorúan halálra, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően.
http://furaila.xfree.hu/146399
*
Kérdem én és azt hiszem, hogy jogosan - milyen büntetést érdemelnének ezek a "hivatalos" ÁRULÓK?
És ebben mindenki cinkos, aki ezt nem vallja be!
Addig álságos minden politikai tevékenység és minden un. "VÁLASZTÁS"!
*
*
Gyurcsány ezzel indította az újabb Európa Parlamenti választási kampányát a sokadik baloldalinak hazudott utódpárt színeiben:
""Gyurcsány az újságírók érdeklődésétől övezve elmondta, hogy ő "történelmi távlatokban Európai Egyesült Államokban" gondolkodik. A DK elnöke elmondta, szerinte ennek feladatasi az "európai polgárok védelme", a szabad gondolkodás biztosítása, a műveltség és a tudás biztosítása lenne, valamint annak megakadályozása, hogy bármelyik tagállam átlépje a "világnézeti semlegesség" határát, és "belebeszéljen abba amit gondolunk"."
*
A cikk szerzője a továbbiakbasn leírja mindazt, amit a Gyurcsány beszéd jelent valójában... Szerinte, az a Gyurcsány-kijelentés, hogy: "európai polgárok védelme" azt jelentené, hogy: "az Európai Unió kezébe adná az erőszakmonopóliumot."
*
Jelentem, hogy már réges-régen ott van az EUGENDFOR létrehozása óta! Az EU-Rendörségi különítmény már réges-régen létezik - és méghozzá hatalmas hatáskörrel és felhatalmazással!
Jelenleg már egy 3.000 emberböl álló európai Különleges-bevetési-egység, nevének nyelvtörö rövidítése Euro-Gend-For ( European Gendamarie Force/Europäische Polizeitruppe). http://www.eurogendfor.org/

A Parancsnoksága az Észak-italiai Vicenzaban van messze az EU-központtól.

Az egység életre hívásának a kezdeményezöje a korábbi francia védelmi-miniszternö Michelle Alliot-Marie volt, hogy ezzel olyan a lakosság
részéröl újra és újra kiszélesedö nyugtalanságok, mint pl. a francia városokban, a jövöben könnyebben leverhetöek legyenek.

A hatalmas probléma a dologban, hogy: Eurogendfor a jövöben európaszerte az EU-tagállamokban kiiktatja (hatályon kívül helyezi) a nemzeti jogot és nemzeti souverinitást! Egy az EU-tagállamokban történö bevetésröl egy Haditanács dönt, ami az Eurogendforban résztvevö és az érintett állam védelmi- és biztonsági(Belügyi)minisztereiböl áll - igy van ez az új EU-Rendörségi Alapító-Okmányában melyet a Velseni(NL) szerzödés tisztán és egyértelmüen szabályoz.

Megfigyelök számára ez nem más mint egy tiszta EU-megszálásijog. Ugyanis ha egy bevetést az egyik baráti EU-államban már eldöntötték, akkor azon épületek és területek melyeket az Eurofond-Egységek elfoglaltak immunná válnak és az adott országban a hivatali testületek részéröl is hozzáférhetetlenné válnak. Tehát ténylegesen az EU-megszálásijog uralkodik.

De a helyzet még sokkal rosszabb: Eurogendfor az adott esetben nem csak rendörségi jogokkal van felruházva hanem szintén titkossszolgálati jogokkal is és az adott ország katonaságával szorosan együttmüködve kell a rendet és nyugalmat helyreállítania. Szükség esetén, Eurogendfor minden szükséges eszközt és jogot megkaphat amire csak szüksége van, hogy feladatát teljesítse.

Az európai kormányok, Eurogendfornak köszönhetöen, kibujhatnak minden felelösség alól. A jövöben egy szociális nyugtalanság vagy hosszantartó
nagydemonstraciók esetén lövethetnek a tömegre, területeket katonai karantén alá helyezhetnek, a hangadókat kiemelhetik annélkül, hogy saját katonaságukkal vagy rendörségükkel tennék azt, melyek esetleg a lakossággal szimpatizálhatnának. Ugyanígy Eurogendfort sem lehet az ö civil-katonai
felhatalmazásuk miatt felelösségre vonni.

Egy ilyen hihetetlen felállást egyébként csak a lisszaboni szerzödés tesz lehetségessé, ami nem más mint a vitatott EU-Alkotmány csak más név alatt.

A német Szövetségi Alkotmánybíróságnak köszönhetöen a német politikusoknak, akik egyébként ezt a kérdéses szerzödést a Parlamentben csaknem egységesen elfogadták, a jövöben meghallgatási joguk van. Egy kijózanodott német politikus egy privát beszélgetésben:
"Az Eurogendfornál majd jól fognak mulatni, ha például hamarosan német szövetségi polgári-nyugtalansági központokban mint Bottrop vagy Berlin-Neukölln kihirdetnék a szükségállapotot."

http://www.youtube.com/watch?v=HcaVKA2ovyw

" Az Európai Csendőri Erők (European Gendarmerie Forces) az EU katonai rendőrsége. Öt ország vesz részt a munkában: Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Hollandia. Központja az észak-olaszországi Vicenza-ban van. Magját egy 800-900 emberből álló erő adja, mely 30 napon belül bevethető. Az öt ország védelmi miniszterei 2004. szeptember 17-én írták alá az Európai Csendőri Erők létrehozásáról szóló dokumentumot a holland Noordwijkban."
*
*
*
Sajnos, az EU-tagságra is nekik - és a velük PAKTUMOT kötőknek - volt szükségük, NEM a mit sem sejtő és az EU-tagságra teljesen készületlen magyar népnek!
*
,,... az EU csatlakozást kierőszakolók is megtévesztették a magyarságot a csatlakozás feltételeinek ismertetésében. A Külügyminisztérium "EU-csatlakozás 2004" címmel egy kiadványt jelentetett meg az interneten. (Kiadvány, 160 oldal. Kiadó: a Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma. Készítette: KÜM Integrációs és Külgazdasági Államtitkárság. Felelős kiadó: dr. Balázs Péter (Előszót írta: Kovács László) Kézirat lezárva: 2003. február 20. Fotók: MTI Fotó, European Commission Audiovisual Library, ISBN 963 7038 299 - Letöltési cím) amelyben pontosan leírta, hogy
- a belépésig 8866 milliárd forintba került nekünk az EU-csatlakozás, a különböző "beetető" támogatások levonása után."
(Bakay Kornél)
*
Ezt a részletet Bakay Kornél írásából azért másoltam ide, mert bizonyítandó szerettem volna rögzíteni, hogy rajtam kívül még mások is ,,pusztába kiáltott" igazságokkal próbálták a ,,KÖZVÉLEMÉNY" figyelmét fölhívni mindarra, amiről még a ,,hatalmat gyakorlók sem tudják az igazságot"!
*
*
*
Legközelebb 2008. április 22-én bizonyosodhattam meg arról, hogy milyen gyakran azt sem tudják a (bármelyik párthoz tartozó) képviselők, hogy mit szavaznak meg!

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog
*
*
*
Akkor még én sem tételeztem volna fel a szándékosságot... Azt hittem - de tényleg(!) - hogy csak azért nem azt teszik, amit kellene, mert nem tudják, hogy mi lenne jó a magyar ,,NÉP" számára...
*
(Folyt. köv.)
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Jobbik és a közösségszervezés
  2015-07-14 06:34:09, kedd
 
  Ezen a videón lefolytatott beszélgetés arra késztetett, hogy feltegyem magamnak azt a kérdést: - mi lenne, ha engem kérdezett volna Horkovits Kovács János?

http://huntv.info/tv/jobbik-belulrol/

Azután, meghallgattam újra és újra ezt az önmagáért való diskurzust és elkezdtem a kérdésekre megadni a valós TÉNYEKEN alapuló válaszokat.



Bertha Szilvia mindezekről mit sem tudva az egoizmust, okolja minden rosszért.
23. perctől...
A KÖZÖSSÉGSZERVEZÉSRŐL és a nők közösségi küldetéstudatáról beszél.
Sajnos, képtelen BELÁTNI, HOGY EGY KÍMÉLETLEN DIKTATÚRÁBÓL mentünk egy másik, még kíméletlenebb DIKTATÚRÁBA!
Nem értem, hogyan lehet elhallgatni azt az alapvető - tényeken alapuló igazságot, hogy: kizárólag a kommunikáció szintjén létezik Magyarországon jobb- és baloldal, mert valójában teljességgel megegyeztek egymással abban, hogy tovább építik a HAZUGSÁGRA alapozott társadalmi formációt.

Bertha Szilvia szerint nem ez a legnagyobb társadalmi probléma, hanem az, hogy: a közösségi tudatot felváltotta az én-tudat... ,,Egyéni felfogás dominál...és a közösségi létet teljességgel elnyomja Nem tudják az emberek, hogy az egyéni érdekeiből jogaiból egy kicsit fölad a közösség érdekében...stb..., stb..."

Ez már megint egy tipikusan értelmiségi áthárítósdi, vagyis, minden felelősséget elhárító demagógia... folytatódik ismét és ismét, amikor minden rosszról az egyén tehet... Ó, hogy mennyit hallottuk ezt az un. szocializmusban! Mert a rendszerrel soha nem volt gond ugye?

És még ő vallja magát vallásos katolikusnak! Mintha nem tudna róla: ,,Isten a saját képmására teremté az embert..." és ebben a csodálatos TEREMTÉSBEN az a legcsodálatosabb, hogy még véletlenül sincs két teljességgel egyforma ember! Mert, ha az egypetéjű ikreknél - a külsőre teljesen hasonló testvérek - is eltérnek egymástól pszichikus struktúrájukban! Csakhogy, ami a szem számára láthatatlan, azt olybá veszi Bertha Szilvia is, mintha nem is létezne!

Márpedig LÉTEZIK! Pont a feltalálókról szóló beszélgetéskor illene ennek is szentelni 1-2 gondolatot!

Csakhogy, a szocialista embertípus EGYFORMÁSÍTÓ kinevelését felváltotta a jó fogyasztó, kozmopolita TÖMEGEMBER előállítására való törekvés.

Márpedig, legalább az un. rendszerváltozásban ideje lett volna ELISMERNI - legalább értelmiségi körökben - hogy EGYÉNISÉGEK alkotják a különböző társadalmi közösségeket.

Ravasz Lászlónak van egy nagyszerű gondolata a közösség és az egyén ideális kapcsolatáról.

"Isten teremtette az egyéniséget...azért, hogy a közösségnek szolgáljon; a közösséget azért, hogy az egyéniséget hordozza, táplálja és kivirágoztassa."


Pontosan erről konferenciáztunk 1996-ban a Magyarok Házában 1996-ban is (meg még az ezt követő években). http://furaila.xfree.hu/257277
Emlékezetes volt ez a Világfórum, hiszen a világ minden tájáról képviseltették magukat a magyarság lányai asszonyai.
Kanadától Ausztráliáig; az elszakított területekről: Erdélyből, Felvidékről, Kárpátaljáról, Délvidékről... és itthon: Nyíregyházától Sopronig.
Az sem lényegtelen, hogy csak Budapestről negyvennégyen írtuk alá azt a NYILATKOZATOT, amiről azt gondoltuk, hogy el fog jutni a világ minden tájára!

,,Mi, a Magyar nők világkonferenciája oktatási szekciójának résztvevői: a nemzet szellemi, erkölcsi, fizikai állapotáról, társadalmi- és gazdasági helyzetéről tanácskozva - arra a meggyőződésre jutottunk, hogy csak a földrajzi, nemzedéki, társadalmi különbségek fölött együttműködő magyarság nyerheti el méltó helyét a XXI. század népei között. Nyilvánvalóvá vált, hogy - itt és most: egy nemzet vívja élet-halál harcát; hogy nem volt még az emberiség történelmében olyan korszak, melyben a nőnek annyi szerepnek, társadalmi elvárásnak kellett megfelelnie, mint az elmúlt ötven évben- napjainkig. Soha vissza nem térő alkalom nyílhat arra, hogy úgy rendezzük be társadalmunkat, hogy az utódokról való gondoskodás, mint megmaradásunk záloga, a legfontosabb tényező legyen!"


http://furaila.xfree.hu/257851

Ott hallottam először Jókai Anna írót. A női léthez kapcsolódó sorskérdésekről beszélt olyan szuggesztíven, ahogy én írtam erről a témáról - az akkor már a Magyar Írószövetség folyóiratának - a Magyar Napló szerkesztőségében leadott jeligés szociográfiámban.

Amiért szó szerint idézte Jókai Anna a következő szöveget a szociográfiámból:

- "Miért természetes az, ha egy "nagydarab", kövérkés, nehézkes mozgású (leány)gyereket nem akarnak minden áron balerinának kiképezni...?"
már tudtam, hogy ő is tagja volt a zsűrinek.


*-*-*

(Sajnos, ezt a gondolatsort nem fejezte be, mert ez után következett a legfontosabb abban a szociográfiában:
- ,,Azért természetes, mert ezek a tulajdonságok fizikálisak, szem számára láthatók..." Viszont, létezik a szem számára láthatatlan alkalmatlanság-alkalmasság is és ez az egyén pszichikus (lelki-szellemi) struktúrájából (összetevőiből) következtethető. Ezek kiderülnek már óvodás korban is egy jó pedagógus számára, aki képes ,,meglátni" a kisgyermekben mi az, amiben eredendően jó és mi az, amiben gyengébben teljesít... Ez a pályaválasztáskor lenne nagyon fontos, hogy egy humán érdeklődésű ember ne kényszerüljön kémikusnak lenni... Egy édesanya már a magzati korban megérezheti, hogy milyen lelki-alkatú ember lesz kicsiny magzatából!)

*-*-*

Legnagyobb meglepetésemre, felállva közbetapsoltak leány- és asszonytársaim. Csakhogy, Jókai Anna elfelejtette megemlíteni a szerző nevét. Úgy adta elő, mintha az az ő saját gondolata lett volna...
Az történt, hogy 1996-ban hirdette meg a MAGYAR ÍRÓSZÖVETSÉG a Magyar Naplóban a ,,MAGYARSÁG ÖNKÉPE AZ EZREDFORDULÓN" c. szociográfiai pályázatát.

Erre készítettem el én is a ,,Bízom ,,Külkertesben!" jeligéjű szociográfiát, amivel 1996. augusztus utolsó napjának hajnalán lettem kész.

Az egészet kinyomtattam CD-re, majd papírra, amit le is fénymásoltam.
Ezzel a paksamétával indultam el a Magyar Napló szerkesztőségébe... ahol leadtam egy ajánlólevéllel és egy borítékkal (a jelige feloldására) együtt.

Két évig tartott, míg el tudták bírálni a több, mint 2000 pályaművet.... melyekből olyan tragikus "ÖNKÉP" bontakozott ki az Írószövetség előtt, amit azóta sem voltak hajlandók fölvállalni! Bizony, Jókai Anna sem, akit a nemzet írójának tartanak...
Az IGAZSÁG ELHALLGATÁSA A LEGALATTOMOSABB HAZUGSÁG, mert az ellen még esélyünk sincs a védekezésre, amiről nem tudunk!

Így fordulhatott elő, hogy - a MÉDIA TELJES KIZÁRÁSÁVAL - 1998. december 5-én a Gellért Szálló Tea-Szalonjában átadták a díjakat. http://furaila.xfree.hu/257487 http://furaila.xfree.hu/55534

*-*-*

MOST KÉNYTELEN VAGYOK a több, mint 2000 pályaműre gondolva azt írni, hogy bizony, mindez annak felmérésére szolgált, hogy a politikusok tisztában legyenek azzal, hogy a szocializmus és a rendszerváltozás vesztesei még meddig maradhatnak életben, ha magukra hagyják őket!!!

BIZONY-BIZONY ERRŐL SZÓLT A POLITIKA 1990 ELŐTT IS ÉS ERRŐL SZÓL 1990 ÓTA FOLYAMATOSAN!

Vona Gábor és a Jobbik is KIVÁRÁSRA rendezkedett be megalakulása óta!!!

Pontosan ezért nincs erkölcsi alapja Bertha Szilviának sem arra, hogy számon kérje a KÖZÖSSÉGI SZELLEMET attól a végletekig ELLEHETETLENÍTETT ,,TÖMEGEMBERTŐL" akik már oly sokszor megpróbáltak önszerveződni és a hatalom újra és újra magára hagyta őket!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez az, amitől évtizedek óta nem jutunk sehova
  2015-07-12 09:51:47, vasárnap
 
  A Paktum miatti ,,tudatlanság" és ,,félismeretek" felelőtlensége


Boross Péter a Paktumról:

"... Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

Köszönöm a visszaemlékezőnek és a Magyar Demokrata Fórum 2003. decemberi, 5. számában megjelenő mondatot! Ez az egy mondat adott magyarázatot az elmúlt 25 év érthetetlen történéseire!

http://furaila.xfree.hu/212714



Például:

1.) E sorokat olvasva jöttem arra rá, hogy - amikor 1996-ban elhatároztam, hogy "megtanítom" szüleim korosztályát (akik a II. világháború előtt serdültek ifjúvá) az Igazságra emlékezni - miért végződött ezen törekvésem teljes kudarccal.
Először azt hittem, hogy olyan hosszú idő telt el a hazugságok jegyében, hogy már nem is emlékeznek másra!
*
Most már tudom, hogy ez csak részben igaz, mert annak a bizonyos paktumnak az volt az üzenete szüleim és nemzedékük számára, hogy:

MÉG NEM JÖTT EL AZ IGAZMONDÁS IDEJE!


2.) Ebből az egy mondatból értettem meg azt is, hogy miért végződött a politikai ténykedésem is kudarccal.
Történt ugyanis, hogy a "rendszerváltozás" kezdetekor azt hittem, hogy eljött végre az én időm és beleártottam magam a politikai életbe.

Végig kampányoltam

- az 1994-es választásokat, mint KDNP-s "pártkatona";

- majd 1996-ban jelentkeztem az MDF helyi szervezeténél, hogy segíthessek.

Azt mondták: - lépjen be, akkor többet tehet közös ügyünkért, a "magyarság sorsának jobbításáért".


Beléptem, mert nem szerettem volna kevesebbet elérni, mint (amit mindig is):

2.1.) sorstársaim ERKÖLCSI REHABILITÁCIÓJÁT és annak NYILVÁNOSSÁGÁT; valamint

2.2.) a (rendszer)váltáshoz szükséges ESZKÖZÖK (ismeretek, induló tőke...) elérhetőségét!

*

- Végig kampányoltam az 1998-as, a 2002-es 2006-os választásokat: irodai ügyelet, cédulagyűjtés (még a Fidesznek is a Ferencvárosban).

- Ott voltam a szavazatszámláló bizottságokban is és majd belehaltam abba, hogy mennyire magamra maradtam a kádári időkben összeszokott társaságban!

Még, ha észre is vettem volna, hogy hogyan csalnak, sem tehettem volna semmit, mert még a MIÉP-es társam sem állt szóba velem!

A kampányban újságcikkeket írtam éjszakánként, majd esszéket, szociográfiákat, novellákat, regényt.

- Előadásokra készültem a református gyülekezet női körében...

Két marékkal szórtam (gondolat)"gyöngyeimet", úgy, hogy egy fillért nem kaptam senkitől cserébe, miközben csak úgy röpködtek körülöttem a százezrek!

Örültem, hogy csinálhattam, csak az bántott, hogy: senki nem hallgatott rám(!), hogy senki nem állt szóba velem!

Pedig nem akartam más lenni, mint olyan EMBER, aki "a másik emberrel beszél..."


Az idézőjeles mondatrész példaképemtől, Albert Schweitzertől való. Ő mondta a hirosimai atomtámadás után, hogy:

- "Egész életemben igyekeztem tartózkodni attól, hogy társadalmi kérdésekről nyilatkozzam... egyáltalán nem azért, mert nem érdekeltek a nemzetközi események vagy a politika. Nagyon is érdekelnek, és igen aggódom miattuk. Egyszerűen úgy éreztem, hogy a külvilághoz való viszonyomnak közvetlenül teológiai, filozófiai és zenei munkásságomból és gondolkodásomból kell kinőnie. Inkább az egész emberiség problémáit igyekeztem megközelíteni, semmint belebonyolódni az egyik vagy másik csoport ellentmondásaiba. Ember akartam lenni, aki a másik emberrel beszél."

*

A 2006-os választások "eredménye" után rájöttem, hogy az én esetem nem egyedi, hanem egy nagyon fontos, a vágott-virág-sorssal, az 1945 után születettekkel összefüggő történelmi- magyar jelenség.

Ugyanis:

1.) Ők úgy élik meg hovatartozásukat, történelmüket, hogy nem ismerik családi őseik történetét, történelmét!

Előlük a bolsevik, majd a szocialistának hazudott hatalom eltitkolta, hogy

- a nagyapa, dédapa, vagy ükapa milyen hősiesen harcolt hazája érdekeiért az első világháborúban!

- Arról sem tudhatott senki, hogyan hurcolták el rokonait a SZU-ba málenkíj robotra, amit - ha túlélt a szegény rokon, még - titkolni is kellett, nemhogy nyilvánossá tenni szörnyű szenvedéseit!

- Sőt, még arról sem tudhatott a szerencsétlen utód, hogy miért kellett a "láthatatlan" "skarlát-betűt" viselnie az 1956-os forradalmi mártír rokonaik miatt!

- Arról sem tudhatott, tudhattunk, hogy nemzetünk testéből miért szakítottak ki országrésznyi darabokat és az ott élő honfitársaiknak miért kellett egyik napról a másikra, “idegen betolakodóvá" válni saját szülőföldjén!


2.) El kellene érni, hogy ezek az egyéni sorsok megismerhetők legyenek a családokban! Tudatosítani kellene, hogy az egyéni sorsok, történetek, maga a történelem - a család történelme! Hazánk történelme, viszont a családi történelmek összessége!


3.) Jó, hogy van Terrorháza Múzeum, de az ott látottak, a fiatalabbak számára - úgymond: "lógnak a levegőben".

Miért?

Azért, mert az oda látogató ifjú honpolgárnak fogalma sincs arról, hogy saját családján belül kije-kije hogyan élte túl, vagy halt bele az egyik, vagy a másik terrorizmusba! Addig, bizony ezek az ismeretek - borzalmasságuk miatt - csak még jobban elidegenítik utódainkat saját, családi történelmüktől! Azt a hamis illúziót kelti bennük, hogy: "NEKEM EHHEZ NINCS KÖZÖM!".


4.) Ha mindenki tudná, hogy apjában, nagyapjában akkora félelem, szorongás alakult ki a szocializmusnak hazudott társadalomban, hogy kárpótláskor nem merte kárpótoltatni magát, nehogy kiderüljön, hogy annak idején, az 1945 előtti időkre vonatkozóan hazudta a nincstelen zsellérséget és a munkásosztályhoz való tartozását. Ha tudná az igazat, akkor azt is tudni vélné, hogy ezek a családi vagyonok azután másodszor is azok kezébe kerültek, akik már egyszer - 1945 után - elvették, kisajátították, elrabolták a családjától!


5.) Nemhogy csökkenteni kellene a történelem órákat, hanem egyenesen az ösztönzők sokaságát kellene kitalálni, hogy az utánunk születettekben, a jövő nemzedékének képviselőiben felébredjen a vágy a családi múlt, a családi történelem megismerésére! Alapvető igény kellene, hogy legyen - most, a génkutatások óriási eredményeinek elérésekor, különösképpen - saját, genealógiai múltunk ismerete! Egyszerűbben fogalmazva: szükségesnek tartom, hogy mindenki képes legyen - felnőtt korára, legalább dédszülőkig visszamenőleg - a saját családfáját megrajzolni!

Még egyszerűbben fogalmazva: jó lenne tudni, hogy ki fia- borja is az ember valójában!


6.) A "tudás" birtokában aztán nem élhetnénk "csak úgy" felelőtlenül bele a világba, mert a múlt ismerete meghatározó módon kihat a jelenre!

Kit arra, ösztönözhet, hogy

- ősei hibáiból okulva alakítsa ki családi életprogramját, életstratégiáját

- kit arra, hogy méltó utódja lehessen elődeinek!


7.) Ebből következik, hogy csakis ennek megvalósulásakor leszünk igazán alkalmasak arra, hogy - a "tudás" birtokában - felelősséggel tudnának/tudnánk v á l a s z - t a n i!


Végezetül, azért is érintett különösképpen fájdalmasan a levelem elején idézett mondat, mert a "tudatlanság" és a "félismeret" úgy szerepel benne, mint olyan tényezők, amelyek kizárják egész nemzedékemet - a vágott-virág- gyökértelen nemzedéket, és a még náluknál is tudatlanabb utódaikat - a felelősségteljes döntésképességből !

Nemcsak szüleink korosztályának jelentett üzenetet az a bizonyos "p a k t u m", hanem az előző rendszer "kompetenseinek" is! Mert, részben illegalitásba vonulva - továbbra is (vissza)élhetnek az előzőleg elraktározott információk és "tudás" adta előnyeikkel!

Ők azok, akik nálunknál is jobban tudják, hogy ki az, akit el "kell" lehetetleníteni, aki elől el "kell" venni minden lehetőséget!


Bóna Mária Ilona


Ui.: A volt Szovjetúniót szeretném, ha nem azonosítaná senki a mai Oroszországgal!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 23 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 100
  • e Hét: 259
  • e Hónap: 2504
  • e Év: 34234
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.