Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Szeretet jegyében ...
  2010-11-30 21:04:14, kedd
 
  Szent Koronánk a szeretet jegyében megvalósítandó civilizációról

Rendben van, de akkor sem kellene leÁVH-sozni olyan férfiúkat, akik az
ÁVH rémuralma idején még meg sem születtek, vagy éppen pelenkás
csecsemők voltak!
Rettenetes 65 év áll mindannyiunk mögött és az már biztos, h. amiért
mi itt egymásnak esünk de azon nyomban, csak azok malmára hajtjuk a
vizet, akik mindezt a háttérből irányítják.-
1.) Elég szomorú, hogy aki a Szent Koronánkat veszi védelmébe, az
máris kiátkozott és ÁVH-s pribék lesz.
2.) Az tény, hogy semmit nem tudunk - magamat és gyermekeimet is
beleértve - mi, akik 1945 után születtünk és jártunk iskolába, a Szent
Koronáról!!!
3.) Bizony, több, mint tragikus, hogy a történelminek nevezett egyház
papjai, lelkipásztorai is ellenséget látnak azokban, akik a magyarság
ősvallásáról, a Szent István előtti kereszténységről szólni mernek...
4.) Több, mint tragikus, hogy azok a papok, akik II. János Pál pápa
szeretet civilizációját szeretnék megvalósulva látni hazánkban,
választás elé állítják híveiket, hogy vagy a Szent Korona-tan szerinti
ősvallás, vagy a Szent István-i Római Egyházi irányítás szerinti
kereszténység...
5.) Több, mint tragikus, hogy azok a papok, akik minden kommunistának
nevezett diktatórikus nyomás ellenére is a keresztényi SZERETET
jegyében pásztorálták a hozzájuk tartozó kis közösségek hívő tagjait,
negatív megkülönböztetésben volt részük, majd titokzatos körülmények
között hirtelen halált haltak. Itt Enzsöl Ellákra gondolok...
http://furaila.xfree.hu/208924

A neten a következőket találtam vele kapcsolatban hirtelenjében:
NAPMÁTKA TŰZHELY...
Enzsöl Ellák: Úrnapi rakott szűzpecsenye
Enzsöl Ellák Irodalmi Kör Rákoscsabán
http://www.kaleidoskop.hu/index.php/kultursztorik/75-kulttorik/3359-ird-es-mondd- 6-az-enzsoel-ellak-irodalmi-koer

Rotunda Énekegyüttes, stb... stb...

Bölcs mondás Enzsöl Elláktól:
"Az Isten mindig nagyobb minden tapasztalhatónál. A láthatatlan szeretet a láthatók szeretetén keresztül ismerhető meg. Mindaz, aki szemet tud nyitni szépre, jóra és igazra, utat épít az Istenhez. Minden véges szeretet üzenet a Végtelen Szeretetről."

Nem véletlen, hogy Enzsöl Ellákról oly gyorsan és végérvényesen megfeledkezett a pesterzsébeti Szent Lajos Plébánia gyülekezete! Hiszen olyan autoriter pap követte őt a Plébánia élén, aki azt mennydörögte a megszeppent hívek fejére a szószékről, hogy minden rosszról, ami a mostanság (1990 után) éri a népet, azért van, mert előtte megfeledkezett Istenről és az ő házáról, vagyis a templomairól. Ez a pap, mint MIÉP-es politikus, szorgosan őrködött, hogy még véletlenül se lehessen itt Pesterzsébet Pacsirta telepen, a Szent Lajos Plébánia környékén, a Keresztény Kultúrcentrumban, a szeretetalapú emberi kapcsolatok és az ökumene jegyében, a magyar kultúrörökség alapján rendszert váltani!!!
Nem véletlen, hogy itt semmiféle emlékét nem ápolhatják a hívek...
Nem sorolom, hiszen már sehol az országban és Budapesten (azon az egyen kívül) nincs még egy kerület és szavazó körzet, ahol még mindig az emeszpére szavaztak volna!!!
6.) Ugyanakkor az is ide tartozik, hogy ez egy munkás kerület, ahol 1916-ban a vasas dolgozók a túlórapénzükből összeadott téglajegyekből, amolyan munkásotthont épített, ami ma is működik Csili néven. Csakhogy, erre is rátelepedett a pártpolitika és olyan a ,,kultúrház" programkínálata, mint egy termékajánló árlapja. Tipikus példája a picosított kultúrának. Az itteni munkásság teljességgel kiszorult belőle és az emeszpés önkormányzati vezetés teljességgel kisajátította.

Visszatérve a Szent Koronára, azt kell, hogy mondjam, nem kellene bántani és leávósozni azokat, akik mindenek ellenére megpróbálnak némi magyar kultúrkincset felszínre hozni és felmutatni annak a népnek, amelyiknek még mindig hazudnak az egyetemeken, az iskolákban... Ahol még mindig olyanok ,,oktatnak" magyar kultúrát, mint Agárdi Péter, az emeszempé kábé Aczél György vezette kulturális kb bizottságának irodalomért felelős diszkriminátora és volt média kurátora!!! Nem csoda, hogy még mindig a finnek Kalevaláját tanítják, oktatják, mint egyetlen ránk maradt nemzeti eposzt!!!
A mi ősi csodás és teljességgel egyedi Szent Korona-tanunkról pedig sehol nem hallva nőnek fel nemzedékek... A többi kultúr örökségünkről nem is beszélve!!!
Részemről büszke lennék arra, ha Magyarország a Szent Korona Királysága lehetne ismét...
Büszke lehetnék arra, ha az alkotmányunkban szentelnének ennek egy fejezetet...
Szerintem, ettől még nem lesznek Magyarországon a népek pogányok, sőt!!!Mert ettől félnek a történelmi egyházak papjai...
Ja, azt majd el is feljtettem, hogy az AVH-s időkben a papságnak el kellett engednie a hívei kezét, ha meg akarta az életüket őrizni az utókor számára... Ezt érezte meg Enzsöl Ellák és ezért fordult a SZERETET-kultusz felelevenítéséhze és ápolásához. Pesterzsébeten teljességgel hiába... De nem vagyok elkeseredve, mert lám-lám a XVII kerületiek buzgón ápolják nagyszerű örökségét.

Üdv. Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Országgyűlési tudósítás
  2010-11-30 07:38:25, kedd
 
  Az beszél félelemről, aki fél

Országgyűlési tudósítás
2010. november 29.

[1]
A magánnyugdíj-pénztári törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájával folytatódott a parlament hétfő esti munkája. Az Országgyűlés döntött arról, hogy parlamenti vizsgálóbizottság tárja fel az ajkai térségben október elején történt iszapömlésért viselt felelősséget. Határoztak a képviselők a népszámlálási, illetve a kormánytisztviselőkről szóló törvény módosításáról is, valamint szigorították az ügyvédi kamarai tagság feltételeit. Nehéz lehet hozzászokni, hogy nyolc évig nem kellett semmiért felelősséget vállalni - reagált Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc felszólalására. Szerinte az beszél félelemről, aki fél. Az új alkotmány nem a többség, hanem a magyar nemzet alkotmánya lesz - közölte napirend előtt Harrach Péter.
A magánnyugdíj-pénztári törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájával folytatódott a parlament hétfő esti munkája. A szocialista frakció a javaslat tárgyalásának kezdetén kivonult az ülésteremből. Az Országgyűlés előtt lévő nyugdíjtörvények elfogadásával megkezdődhet az állami nyugdíjpillér átalakítása - mondta expozéjában Cséfalvay Zoltán nemzetgazdasági államtitkár. Az államtitkár kifejtette: oly mértékben nőtt meg az állami nyugdíjkassza hiánya, hogy azt a kormánynak már nem állt módjában kezelni. Az állami nyugdíjalap 900 milliárd forintos hiánnyal zárná a következő évet, ami megengedhetetlen, ráadásul a konvergenciaprogramot is veszélyeztetné. Így sürgető, strukturális változásokat magukban foglaló döntéseket kellett és kell hozni az Országgyűlésnek.
A Fidesz szerint mindenki, vagyis a mai nyugdíjasok, illetve az állami nyugdíjrendszerbe most visszalépők is jól járnak a szabad nyugdíjpénztár-választás lebonyolításával összefüggő törvénymódosításokkal - mondta Selmeczi Gabriella a párt vezérszónoka. A korábbi magánnyugdíj-pénztári tagokat semmilyen kár sem éri, mivel a törvénymódosítások egyebek mellett továbbra is lehetőséget biztosítanak az egyéni számlavezetésre az állami nyugdíjrendszerben.
Az Országgyűlés módosította az egyszerűsített foglalkoztatásról szóló törvényt. Ennek értelmében december elsejétől mégsem lehet szöveges üzenetben bejelenteni az alkalmazott adatait az adóhatóságnak. Kalmár Ferenc (KDNP) úgy vélekedett: a telefonos bejelentés nem terjedt el annyira, hogy érdemes lenne pénzt ölni bele. Az sms-alapú bejelentési lehetőség bevezetésére ugyanakkor később vissza kell térni.

A földgáz biztonsági készletezéséről és a földgázellátásról szóló törvények módosításának összevont általános és részletes vitájában a javaslat előterjesztője, a fideszes Rogán Antal kijelentette, hogy az árszabályozás magyarországi mechanizmusa rossz volt, a nagyfogyasztók és a szolgáltatók érdekeit jelenítette meg. Szavai szerint a mostani javaslat elfogadásával lehetővé válik, hogy jövőre a lakosság kétharmada számára egyáltalán ne, vagy legfeljebb egy százalékkal emelkedjen a gázár, hangsúlyozva, ennek érdekében módosítják az árképletet. A kereszténydemokrata Spaller Endre közölte: a gázármoratórium nemcsak fogyasztóvédelmi, hanem szociális kérdés is, a KDNP ezért támogatja a javaslatot.
Az Országgyűlés hétfőn döntött arról, hogy parlamenti vizsgálóbizottság tárja fel az ajkai térségben október elején történt iszapömlésért viselt felelősséget. A tíztagú testületbe a kormányoldal és az ellenzék is öt-öt képviselőt küldhet; a bizottság elnökének személyére a Jobbik, az alelnökére az MSZP tesz javaslatot. Határoztak a képviselők a népszámlálási, illetve a kormánytisztviselőkről szóló törvény módosításáról is, valamint szigorították az ügyvédi kamarai tagság feltételeit.
Az Országgyűlés a kormánypártok támogató szavazatával, 258 igen vokssal, 60 nem ellenében, 44 tartózkodás mellett döntött az ügyvédekről szóló törvény módosításáról; a jogszabály tervezetét Vitányi István (Fidesz) és Rubovszky György (KDNP) terjesztette a parlament elé. A módosítás értelmében a jövő év elejétől a kamarai tagság feltétele legalább egy év ügyvédi, ügyvédjelölti vagy alkalmazott ügyvédi joggyakorlat is a hatályban levő követelmények mellett. Az előterjesztők ezt azzal indokolták, hogy a hatályos szabályok alapján a jogi szakvizsga megszerzését követően a kamarába fel lehet venni ügyvédként azt is, aki ténylegesen nem szerzett gyakorlatot az ügyvédi hivatásban; a tapasztalatok szerint azonban szükség van a magasabb szakmai elvárásokra.
A külképviselet-vezetők esetében felmentést adhat a kormánytisztviselők életkori korlátja alól a miniszterelnök, így a jövőben 70 év felettiek is kinevezhetők nagykövetté. Az indítványt Balla Mihály, a külügyi bizottság fideszes elnöke nyújtotta be, hozzá később Vejkey Imre (KDNP) csatlakozott. A javaslatot a kormánypárti politikus úgy indokolta: kiemelkedő érdek, hogy a magyar államot jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező misszióvezetők képviseljék. Az indítvány benyújtásának napján Balla Mihály elmondta: a parlament szakbizottsága meghallgatta és alkalmasnak találta Szapáry Györgyöt, a miniszterelnök gazdasági főtanácsadóját a washingtoni nagyköveti posztra. A 72 éves Szapáry György kinevezéséhez ugyanakkor elengedhetetlen volt a törvénymódosítás.
A korábban tervezett két hónap helyett harminc nap alatt írják össze jövőre az ország lakosságát; a népszámlálás adatfelvételi időszaka 2011 októbere lesz. A népszámlálás adatfelvételi időszakának felére rövidítését az adatok megbízhatóságának szándékával indokolta az előterjesztő közigazgatási és igazságügyi miniszter.
A közfoglalkoztatásról, az egészségügyi dolgozók béréről, a felsőzsolcai árvízvédelmi rendszerről, vas megyei beruházásokról, valamint a nemzeti közfoglalkoztatási programról beszéltek a képviselők hétfőn a kérdések között a parlamentben.
Az MSZP három politikusa is a miniszterelnökhöz fordult hétfőn az azonnali kérdések során a parlamentben. Gyurcsány Ferenc azt kérdezte a parlament plenáris ülésén Orbán Viktortól, hogy miért fél a saját népétől. Az azonnali kérdésre adott válaszában a miniszterelnök azt mondta: az beszél félelemről, aki fél. Orbán Viktor szerint ez az elszámoltatástól való félelem és az Országház nem a személyes problémák megtárgyalásának a helye.
Nehéz lehet hozzászokni, hogy nyolc évig nem kellett semmiért felelősséget vállalni - mondta Orbán, aki szerint a választók másként döntöttek, ezért is van szükség új alkotmányra. A köz érdekében kell munkát végeznünk, ezt nem akadályozhatja meg senki személyes félelme - mondta, majd közölte, hogy az új alkotmányt az országgyűlés fogja megalkotni. Leszögezte: tisztesség ügyében nem kérnek kioktatást az MSZP-től, különösen nem Gyurcsány Ferenctől.
Simon Gábor (MSZP) a kormányfőhöz fordulva azt mondta, hogy a kormány ráteszi a kezét hárommillió ember megtakarításaira. Orbán Viktor azt mondta, hogy akiket a nyugdíjpénztárakba bekényszerítettek, átlagosan több mint százezer forintot vesztettek és a lépés átlagosan több mint ezermilliárdba került a költségvetésnek. Szavai szerint a kötelező magánnyugdíjpénztár egy MSZP-pénztár, aminek lényege, hogy az adófizetők pénzét az MSZP holdudvarához tartozó pénzemberek és pénzügyi körök számára privatizálták. Kormánya intézkedéseiről elmondta, hogy nyugdíjmentő intézkedéseket hoztak, rövid és hosszú távon is biztonságba helyezték mindenki nyugdíját.

Dúró Dóra (Jobbik) arról beszélt, hogy a Magyar Nemzet online kiadásában kiszivárgott Pokorni-Hoffmann paktum néven híressé vált dokumentum két területen is visszalépést jelent és nem nevezi meg a konkrétumokat. Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár közölte, hogy a minisztérium honlapján megjelent törvénytervezet koncepció mindmáig megállja a helyét. Hozzátette, hogy a képviselő által Pokorni-Hoffman paktumnak nevezett emlékeztető nem írja felül a koncepcióban szereplőket.
Dorosz Dávid (LMP) azt mondta, hogy a Szülőföld alap őszi pályázatának eredményei alapján több romániai magyar lap és portál sem kap támogatást. Rétvári Bence államtitkár úgy válaszolt, hogy a nyáron a kormány egy elkésett előkészítést örökölt, ezért írtak ki egy második körös pályáztatást. Közölte, valóban nem biztos, hogy mindenki kap támogatást, de véleménye szerint sikerült elérni, hogy a korábbinál nagyobb összegek, több mint 1,3 milliárd forint jussanak határon túli intézményekhez.

A közfoglalkoztatásról, a vörösiszap-katasztrófa utáni rehabilitációról, Alföldi Róbert színházigazgatói tevékenységéről és a családok támogatásáról volt szó többek között az interpellációk között hétfőn a parlamentben.
Tarnai Richárd arról beszélt, hogy a közelmúltban a becsült népesség 10 millió alá csökkent, a születések száma pedig nagyobb mértékben csökkent, mint a halálozások száma. Drámaian csökkent a házasságkötések száma is, hozzátéve: abban egyetértés van, hogy hatékony intézkedésekre van szükség e folyamat megfékezése érdekében. Rámutatott: az elmúlt évek kormányai elvették a gyermekek utáni adókedvezményt, a lakástámogatási rendszert szétverték, valamint lecsökkentették a gyes időtartamát. Az utóbbi évek adótörvényeinek igazságtalansága, hogy a gyermeket nevelők ugyanolyan módon adóznak, mint a gyermeket nem vállalók. Mikortól és milyen módon ismeri el az adórendszer azokat a terheket, amelyek a gyermeket nevelők vállát nyomják? - kérdezte a kormánypárti politikus.

Cséfalvay Zoltán államtitkár válaszában kiemelte: a jövő évtől életbe lépő kedvezmények a kisebb keresetűeknél is teljes mértékben kihasználhatók lesznek. Az új szabályokkal egy három gyermeket nevelő család esetében havi 487 206 forint bruttó jövedelemig egyáltalán nem fizetnek adót a kedvezmény érvényesítésre jogosultak. Számítások szerint így az átlagkeresetűeknél két gyermek esetében havi nettó 20 ezer, háromnál pedig 25 ezer forinttal nő az idei évhez képest a megmaradó bevétel összege. A kormány szándékai szerint az adószabályok kedvező változásai nem csak több gyermek vállalásra ösztönöznek, hanem arra is, hogy lehetőség szerint mindkét szülő vállaljon bejelentett, adóköteles jövedelmet jelentő munkát.

A magánnyugdíj-pénztári rendszer átalakításáról, és az új alkotmány értékrendjéről beszéltek a képviselők hétfőn napirend előtt a parlamentben. Kövér László, az Országgyűlés elnöke bejelentette, Tarlós István főpolgármester december 3-i hatállyal lemondott képviselői megbízatásáról.

Az új alkotmány nem a többség, hanem a magyar nemzet alkotmánya lesz - kezdte felszólalását Harrach Péter. Ezért is lesz része az új alkotmánynak a közösség. Harrach szerint az összetartozáshoz tartozik a szülőföld is, ami szerinte a magyaroknak nem Magyarország, hanem a Kárpát-medence, a haza az a terület, ahol élünk, és ahol a nemzet jelen van. Az alkotmányban szerinte szólni kell Magyarország ezeréves történelméről, a nagyjainkról, a kereszténységről, hiszen a kereszténység a többség világnézetét jelentő gondolkodás.
A Szent Korona kapcsán azt mondta, hogy az a nemzet egységének megjelenítője. A jövőről is szólnia kell az alkotmánynak, amire a család szentségének hangsúlyozása a legalkalmasabb, de szólni kell az élet feltétlen tiszteletéről is, bár ez nem jelent abortusztilalmat. Egészen másról van szó, arról, hogy kimondjuk, az élet csodálatos dolog - mondta, és ezért mindannyiunknak felelősséget kell vállalni.
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter egy képviselői válaszra közölte: a kormány a magyarországi nyugdíjrendszer reformjáról döntött, a kormány célja, hogy megvédje az állami nyugdíjrendszert. Hangsúlyozta: a nyugdíjrendszer átalakítása nem államosítás. Mindazoknak, akik visszatérnek az állami nyugdíjrendszerbe, a felhalmozott vagyonukat egyéni számlán fogják kezelni.
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter egy LMP-s felszólalásra azt válaszolta: a felelőtlen gazdaságpolitika következtében a magyar államadósság szintje az elmúlt években a GDP-hez mérve 80 százalék közelébe ugrott fel. Magyarországon körülbelül egymillió munkahely hiányzik, amit a jelenlegi kormány tíz év alatt tud majd megteremteni, hozzátéve: Magyarországnak a népesedés terén is súlyos adóssága van, legalább egymillió gyermek hiányzik.
Matolcsy egy szocialista hozzászólásra reagálva pedig közölte: fenntarthatatlan költségvetést örökölt a mostani kormány, amely azt a célt tűzte ki, hogy rövid távon végrehajtja Magyarország pénzügyi konszolidációját. A kormány jövő év tavaszán bejelenti azt a növekedési és stabilitási programot, ami szerkezeti reformokkal fenntarthatóvá teszi Magyarország gazdaságát.


kdnp.hu
Forrás: index.hu, MTI
Copyright 2008 by KDNP



Forráscím: http://kdnp.hu/kdnp/tudositas/az-beszel-felelemrol-aki-fel
Linkek:
[1] http://kdnp.hu/node/11386
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Árulás és cáfolata
  2010-11-30 06:16:07, kedd
 
  http://www.nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=0&AID=0&Direkt=7 3688&offsetlo=0

eredetije meg a PolgárInfon jelent meg, itt:

http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=70285

Balás Béla püspök nyilatkozata szerkesztői megjegyzéssel
2010. november 24. 05:04:02


A Kaposvári Egyházmegye püspöke Balás Béla válasza szerkesztőségünknek az őt ért rágalmakra:

Tisztelt Szerkesztő Úr! Köszönöm a jóindulatú észrevételeket, a magyarságért aggódást. Ezúton is jelzem, nem történt üzenetváltás a köztársasági elnök úrral. Beszélgetésre hívott, ami után én saját híveimnek írtam. Sem szóban, sem írásban nem nyilatkoztam a Szent Koronáról. Nem tagadok semmiféle értéket a múltunkból, viszont felelősnek tartom magam a jövőnkért. Esküt tettem, hogy szeretettel szolgálom minden embertársamat, azokat is, akik másként gondolkodnak. Ezért tartom kötelességemnek, hogy mindannyiunk értse és magáénak érezze azt, ami hazánk számára fontos, ehhez viszont közös nyelv kell.

Tisztelettel: Balás Béla

Kaposvár, 2010. november 23.


***

Nyilvánvaló volt minden józan gondolkodónak, hogy a liberálbolsevik sajtó internetes szócsöveinek nem lehet hinni. Az is nyilvánvaló, nincs más céljuk, mint a botránykeltés, az ébredező magyarság és a katolikus egyház konfrontációjának kiprovokálása a jól bevált - Péter Gábor nevével fémjelzett - ÁVH-s ,,koncepció" nyomán. Ahelyett, hogy egyenesen megkérdezték volna a püspök urat, a Katolikus Egyházat zsigerből gyűlölők ,,Jézus nevében" egy vagy kezdődő agylágyulásra vagy súlyos alkoholos befolyásoltságra utaló nyilatkozatot tettek közzé:



"Az utolsó árulás elítélése

Felkérem az egyetemes magyarságot alkotó minden keresztény embert arra, hogy

vegye tudomásul Balás Béla kaposvári katolikus püspök, árulással elkövetett ön-kitagadását a kereszténységből,

továbbá

minden olyan keresztény papnak, lelkésznek, hívőnek az ön-kitagadását, aki Balás Béla árulását támogatja azzal, hogy akkor, amikor az árulás tudomására jut, nyilvánosan nem határolódik el attól.

___________________________

Balás Béla kaposvári katolikus püspök Schmitt Pál köztársasági elnök úrnak küldött levelében elvetette a köztársasági úrnak azt a szándékát, mi szerint a Szent Korona-tanra építené az alkotmányt.
XXIII. János pápa a ,,Penitentian agere" kezdetű enciklikájában, és a II. Vatikáni zsinaton elmondott beszédében[ii] a Jézusi Tanítások alapjaként a Sumír Első Bibliát határozta meg, a Tórán alapuló Ószövetség helyett. A Sumír Első Biblia ,,Szövetség" fejezete szerint a Teremtő az ember fejére tette a Szent Koronát, hogy azon keresztül a Lélek Fénye uralja és formálja az anyagot.
A Szent Korona búvópatakként követte történelmünket, hogy amikor szükség van rá, felemelkedjen és megtisztítson bennünket tiszta forrása vizével, azért, hogy teljesítsük a nekünk kegyelmezett Magyar Küldetést, a Teremtő akarata szerinti Magyarország megteremtésével, amellyel példát adunk az emberiségnek az emberi életre.
A Szent Korona tehát nem pusztán a magyarság, hanem - a magyarságon keresztül - az egész világ számára közvetíti a Lélek emberi élet számára nélkülözhetetlen Fényét, így biztosítva, hogy az Ő akarata szerint létezzen minden élő és élettelen Teremtménye.

Az emberi társadalom eljutott önpusztításának végső állomásához: döntenie kell a fennmaradás és a pusztulás között.
A Szent Korona tiszta forrássá emelkedett, hogy megtisztulva benne a fennmaradás győzedelmeskedjék. Ezért akarja a megbukott hatalom minden helytartója eltitkolni, elfedni, vizét bemocskolni.

A válságot okozó rendszer elismerte ideológiai, jogi és gazdasági bukását. Ebben a helyzetben önvédelmi kötelességünk olyan gondolkodási módhoz (paradigmához) fordulni, amely fennmaradásunkat biztosítja. Ez a Sumír Első Bibliából eredő Szent Korona Értékrend, amely alapja az állam és az ember szabadsága, biztosítva annak lelki, szellemi és anyagi feltételeit, és kötelezővé téve annak megvédését.

Ezért a Szent Korona Értékrend gondolkodási módja a keresztény egyház megtisztítását jelenti az ósdi judaizmustól, vagyis visszatérésünket gyökereinkhez. Magyarország Újjáteremtését jelenti ez a gondolkodási mód. Azét a Magyarországét, amely egyetlen becsületes, tiszta ember számára sem fenyegető (ahogyan azt a köztársasági elnök úr indítványa elvetésének okaként a püspök úr meghatározta), de a Szent Korona államalapító és államalkotó nemzeteinek tagjai számára a hatalom gyakorlásának kizárólagos jogosultságát biztosítja, megszüntetve az idegen uralmat Magyarország felett.

Balás Béla püspök úr azzal, hogy elvetette annak lehetőségét, hogy a Szent Korona szelleme a társadalmi együttélési szabályozás alapja legyen,

elvetette a Teremtő akaratának érvényesülését, ezért - Júdás követőjeként - elárulta és ezzel kitagadta önmagát a kereszténységből.

Ez az utolsó árulás, mert ennek az egyetemes magyarság részéről történő elítélésével és a Szent Korona Értékrend követésével meg kell szűnnie az ezeregyszáz éves elnyomatásunknak, a világ megbukott rendszerének világpusztító szándékát megakadályozó Küldetésünk teljesítésével.

Táltos Szent László király könyörgését hívom, megerősítésként:

Adja a Magyarok Istene Küldetésünk teljesítéséhez az erő, a megvilágosodás és a kitartás kegyelmét.

Így lesz!

Kelt Szegeden, 2010. Enyészet havának 21. napján.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája
Hangos levél: http://szkszhu.szksz.com/IBSZ101120.html




Balás Béla azonban kifogásolta, hogy Schmitt a Szent Korona-tanra építené az alkotmányt. Mint írta, "az új magyar alkotmány előkészítésekor politikai, vallási feszültséget gerjesztenénk, továbbá időt, erőt veszítenénk, ha nem vennénk figyelembe az elmúlt évszázadok változásait. Hozzátette: "a szeretet azt diktálja, hogy értékeinket, hagyományainkat fordítsuk le a világ által beszélt új nyelvre (...), mert az ősi szabályozás betű szerinti folytatása ma sokak számára nemcsak érthetetlen, hanem fenyegető is."
"Fenyegető" lehet Schmitt elképzelése - 2010. 11. 20. 05:10 - http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=368010

[ii] ,,A szemináriumainkban alig van ékesszólástan és a hívek kénytelenek végig kínlódni arc újpapok gyatra beszédeit és naiv, pietózus meséit!
Tele a fejük spekulatív dogmával és az Ó-Szövetség idejét múlt és megcáfolt antropomorfista nacionalizmusával, s beleizzadnak szegény elneveltek, hogy kihozhassák az isten egyetemes szeretetét, minden népeknek adott természeti jogokat és a Krisztusi-univerzalitást! Vagyis hamis és ókori nívón mozgunk ma is, amikor a pozitív tudományok és az archeológia és geológia, nem különben a megtalált Sumír Első-Biblia (Ur, 1954. Dr. N. Kramer: Parallel Biblia, 1956) is mindent világosan feltártak és megmagyaráztak. Senki nem érti ezt a maradi és már kimúlt ószövetségi fontosságot, ami nagyrészt egy összelopkodott és átírt ókori hagyománynak és letűnt nép(ek)nek (sumír, akkád, kéld, babyloni) megmásított történelme.
Szóval, kötve vagyunk, valami ósdi judaizmussal és nekünk nem elég Krisztus, az Isten Fia!..."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Királyra nem lesz szükség...
  2010-11-30 06:12:25, kedd
 
  "A független Magyar Királyság első helyreállítója, közel 500 év után, Horthy Miklós Kormányzó volt. Királyra soha nem is lesz szüksége a mi Hazánknak, mivel nekünk egyedülálló módon a világon Égi Királynőnk van. Neki kellene megfelelő földi helytartót, Horthy-hoz, vagy legnagyobb és egyetlen igazi elődjéhez, Hunyadi János-hoz méltó Kormányzót találni, ha sikerül majd a jogfolytonosságot helyreállítani.
ISTEN SEGÍTSEN MINKET!"
Somogyi Szántó Béla a festő

Csatlakozás a követeléshez:
http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=jogfolyton


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Alkotmányos Alkotmányozást!
  2010-11-30 06:10:20, kedd
 
  A Fejér Szövetség Sajtóközleménye

Mi, Fejér Szövetségbe tömörült szervezetek "Alkotmányos Alkotmányozást" címmel fogalmaztuk meg állásfoglalásunkat a Magyar Kormány alkotmányozási törekvéseivel, az Országgyűlés alkotmánykészítő eseti bizottságának megbízásával kapcsolatban. Az állásfoglalást levélben juttattuk el a Magyar Köztársaság Elnökének, Magyarország Miniszterelnökének, a Közigazgatási Hivatal Vezetőjének, az Országgyűlés Elnökének, az Alkotmánybíróság Elnökének, a parlamenti pártok elnökeinek, a Fejér megyei Civil Szervezetek titkárságának, a Fejér Megyei Közgyűlés Elnökének és Székesfehérvár Polgármesterének.

Állásfoglalásunkkal minden érintett önkormányzati és önkormányzati közhivatalt, társadalmi szervezetet arra szólítunk fel, hogy lépjenek alkotmány-helyreállító koalícióra, közös akarattal alkotmányos módon kezdeményezzük és indítsuk el települési és megyei szinten az alkotmány, azaz az alkotmányosság helyreállítási folyamatát. Ez nem csupán kormányzati, hanem önkormányzati és össznemzeti jogunk és kötelességünk, azaz össztársadalmi feladat.

Részlet Deák Ferenc felirati beszédéből:

Alkotmányt nekünk is akarnak adni, de nem azt, mit tőlünk hatalommal elvettek, hanem egy másikat, újat, idegenszerűt... De nekünk adott alkotmány nem kell; mi visszaköveteljük ősi alkotmányunkat, mely nem volt ajándék, hanem kölcsönös szerződések által állapíttatott meg, s a nemzet életéből fejlett ki; azon alkotmányt, melyet időnkint a kor kívánatihoz mi magunk alkalmaztunk, s mi magunk akarunk ezentúl is alkalmazni; azon alkotmányt, melynek alapelveit századok szentesítették. Mellettünk jog és törvény állanak és a szerződések szentsége, ellenünk az anyagi erő.

Szövetségünk ezért 2010. december 3-án, pénteken, 15 órától a székesfehérvári Kávé Szín Ház kávézóban (Koronázó tér 3. I. em.) Nyílt Sajtótájékoztatót szervez, amelyre minden érintett társadalmi szervezetet, fejér megyei és székesfehérvári közgyűlési tagot és megyei és országos sajtószerkesztőséget tisztelettel meghívunk. A nyílt sajtótájékoztatóról felvétel készül.

A sajtótájékoztatón ismertetjük a Fejér Szövetség állásfoglalását és az alkotmányozással, az alkotmányos alaptörvénnyel kapcsolatos részletes társadalmi programját. Nem akadályozni, hanem helyes mederbe terelt társadalmi részvétellel szeretnénk elősegíteni Magyarország alkotmányosságának helyreállítását. Tisztázni szeretnénk, hogy a Szövetség mit tud támogatni és mi az, amit nem tart elfogadhatónak az alkotmányozás tekintetében! Részvételükre feltétlen számítunk és kérdéseik megválaszolására állunk rendelkezésükre.

Törvénykezni mindenkor joga és kötelessége a Magyar Országgyűlésnek és az annak felhatalmazásából működő Magyar Kormánynak, azonban - az állásfoglalást idézve - "Alkotmányozni csak alkotmányosan lehet. Jogfolytonosság nélkül alkotmányozás nem létezhet, azaz alkotmányt - bárki is ír, bárki is hagy jóvá - nem a benne rejlő szavak, mondatok hitelesítenek, hanem a hagyomány és történelem, a FOLYTONOSSÁG maga. ... Mert aki új alkotmányról beszél, az új Magyarországról is beszél. Aki új alkotmányt ír, új országot alapít! Magyarország ezer éve van és hagyományaira építve lesz is és marad... Csak az egyetemes magyar nemzet kezdeményezésére és történelmileg alakuló közös tudatában élő történelmi alkotmány szellemében felálló Alkotmányozó avagy Alkotmány-helyreállító Nemzetgyűlés által kidolgozott és az egyetemes magyar nemzet által közvetlenül (népszavazással) vagy ideiglenesen (előre megadott időhatárig) közvetetten (Felsőház vagy Alkotmányozó Nemzetgyűlés által) jóváhagyott alkotmányos alaptörvény érvényes."

Kelt: Székesfehérvárott, 2010. november 28-án
A Fejér Szövetség - a Fejér Szövetség mozgalom és Mag Egyesülete, a Gárdonyi Bonsai Egyesület, a Magyarok Világszövetsége, a Magyar Szent Korona Alapítvány, az Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület, a Trianon Társaság és a Vaskapu Egyesület - nevében
a Fejér Szövetség Sajtószolgálata


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vége az emeszpé pénztáraknak
  2010-11-30 06:07:50, kedd
 
  Orbán Viktor: Vége az MSZP-pénztáraknak!

A jövőben a nyugdíjbefizetéseket csak nyugdíjra lehet fordítani, az új védett rendszer pedig garantálja a nyugdíjak értékállandóságát - hívta fel a figyelmet hétfőn a Parlamentben Orbán Viktor az azonnali kérdések órájában. Simon Gábor azonnali kérdéssel fordult Orbán Viktorhoz a Parlamentben. A szocialista politikus a magánynyugdíjpénztárak jövőjével kapcsolatosan emelt szót. (...)


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elszámoltatás kommunikációs sz
  2010-11-30 06:05:52, kedd
 
  Az "elszámoltatás" margójára

Azért tehetett ma fel azonnali kérdést Gyurcsány Ferenc Orbán Viktor miniszterelnöknek, mert a kormány elszámoltatási politikája csak kommunikációs szinten létezik. Amennyiben a tételes elszámoltatás továbbra is hangzatos ígéret marad a parlament falai között, úgy Gyurcsány Ferenc és társai még évek múlva is Orbán Viktort kérdezgethetik aktuálpolitikai problémáikról, nem pedig cellatársaikat a napi menüről. (...)


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még Tőkés is ünnepel a gyászna
  2010-11-30 06:04:05, kedd
 
  *** www.nemzetihirhalo.hu *************

Orbán barátai is a Kempinskiben koccintanak, míg a Jobbik tüntet december elsején

Tőkés László is részt vesz azon az ünnepi sajtófogadáson, amelyet a Kempinski szállóban rendez az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács december elsején, Románia nemzeti ünnepén, Erdély elrablásának évfordulóján. Románia nemzeti ünnepén, december elsején tart ünnepi sajtófogadást az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács. A sajtófogadáson részt vesz Tőkés László is. Érthetetlen, hogy miért kell ezen a gyásznapon, ráadásul ezen az emblematikussá vált helyszínen ünnepelni. Egyáltalán ünnepelni. (...)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
December 1-e veszteség...
  2010-11-30 06:02:23, kedd
 
  *** www.nemzetihirhalo.hu *************

Markó: a romániai magyarok veszteségként élik meg december elsejét

A romániai magyarok "veszteségként, a magyar államiság elvesztéseként" élik meg december elsejét, Románia nemzeti ünnepét - jelentette ki hétfőn a bukaresti szenátus évfordulós rendezvényén Markó Béla, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke. (...)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aktuális, igaz, közérdekű...
  2010-11-29 22:50:16, hétfő
 
  AKTUÁLIS, IGAZ, KÖZÉRDEKŰ.
A MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG
(ÉSZREVÉTELEK)
I.
ALFÖLDI RÓBERTET A MEGFELELŐ HELYRE!
Alföldi Róbertet azzal együtt kell pszichiátriai vizsgálat alá venni, aki a Nemzeti Színház élére tette (tetette)!
Szégyen az országra, a szakmára és kinevezőkre, hogy ilyen nyikhaj, senkiházi, nagyképű és ,,ferde" ízlésű személy irányíthatja a nemzet legtekintélyesebb színházát.
Alföldi a Heti-Hetes ,,röhencsek" csapatába való, mivel fejlett gúnyolódó képességekkel rendelkezik, és a ,,csapat" tagjai meg sem tudják közelíteni azt a testhimbálódzással kísért röhögő stílust, amit egy muraközi ló nyerítéséhez hasonló pózban képes produkálni. Alföldi mellett szinte ,,elszürkül" Gálvölgyi (visszafogott) böfögése, Hernádi ,,hamiskás" szemforgatása vagy Hajós ,,bölcselkedése".
Alföldi nagyon hiányzik abból a trágárkodó, mocskolódó, permanensen gúnyolódó, önmagukat tévedhetetlennek tartó virgonckodó együttesből, akik ,,felsőbbrendűségük" vélt hitében mérgezik az ,,elbódult" szimpatizánsaik és a kevésbé tájékozottak tudatát. Ennek inverzeként, Alföldi annyira nem hiányzik a Nemzeti Színházból, hogy távozását örömmel fogadná aligha fogja hiányolni a Nemzeti színház gárdája és a színházlátogatók sokasága. S Ő T !
II.
MESTERHÁZY JELENSÉG!
Érdemes felfigyelni arra, hogy az MKP, a KMP, a BÉKEPÁRT, az MDP, az MSZMP és az MSZP mindig megtalálta azt a liedarét, aki a vörös vírussal fertőzött tagságával feledtetni tudta a mindenkori vezetőség, illetve a kiagyalt vagy importált elmélet és gyakorlat piszkos múltját, a látványos kudarcokat, az elkövetett bűnök tömegét, valamint a kávézaccból jósoló javasasszonyhoz hasonlóan,- felcsillantotta a végtelenben (ahol a párhuzamosok találkoznak) felsejlő ragyogó jövő bekövetkeztét.
Mesterházy - emelt hangon -, mindazt bírálja most, amit Gyurcsányék elrontottak, és amikor megjátszotta a ,,NÉMA LEVENTÉT"!
Mesterházyban összegződik Lenin, Sztalin, Kun, Rákosi, Marosán, Kádár, Gyurcsány, Lendvai és ,,hasonszőrű" elvtársaik minden negatív tulajdonsága! Jól tud gesztikulálni, hazudni, kritizálni, ígérgetni, fenyegetni, lelkesíteni, vádaskodni és szerepelni!
Úgy hírlik, hogy december hatodikán egy szép piros (hordozható, összehajtható és teleszkóppal ellátott) hordót fog kapni a Mikulástól, hogy fellépéseikor kiemelkedhessen a feledékeny hódolói tömegéből.
III.
MIÉRT MOSOLYOG A PARLAMENTBEN GYURCSÁNY ÉS VADAI?
Árulják el a T. OGY. képviselők a nagy titkukat, hogy miért mosolyognak olyan hihetetlen bárgyú, és kifejezetten undort keltő módon (folyamatosan) a parlamentben? Mi az ami annyira tetszik nekik, illetve mi jut eszükbe, ami tartósítja a bazsalygásukat?
Vitathatatlan, hogy mindketten hazudtak eleget, csalafintaságok sokaságát követték el, és eddig még megúszták a dolgot (szabadlábon vannak), de azért ilyen kitartóan nem kellene mosolyogni! Az arcbőrük vastagságát tekintve félő, hogy - esetleg - ebben a mosoly pozícióban maradnak, és akkor is mosoly fog ülni az ,,orcájukon" ha nem akarják,- a plasztikai műtét pedig elég fájdalmas és költséges!
(Prof. Dr. Bokor Imre)
az MJB elnöke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2010.10 2010. November 2010.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 24 db bejegyzés
e év: 65 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 151
  • e Hét: 310
  • e Hónap: 2555
  • e Év: 34285
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.