Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 59 
Félreértés tisztázása
  2009-04-12 10:56:12, vasárnap
 
  Kedves Küzdőtársaim!


"A Hősök teri április 5-i nagy tüntetés előtt küldtem egy üzenetet, hogy:
"... tüntettem már eleget tüntessen most más is!".

Amiért abból az üzenetből sokan azt olvasták ki, hogy abbahagyom a küzdelmet, most egy újabb üzenettel szeretném elmagyarázni, hogy ... és miért éppen másképpen, mint eddig ebben a témában.

1.) Várandós volt a lányom második gyermekével és nem szerettem volna tönkretenni az örökös tüntetéseimmel, az értem való aggódásaival a várandósságát. Most, hogy már megszületett második unokám is épségben-szépségben-egészségben, újult erővel folytatom a küzdelmet.
Csakhogy, közben anyaként még helyt kell állnom itthon is a császármetszésből lábadozó lányom mellett. Teszem ezt boldog örömmel... miközben tovább küzdök, csakhogy harcmodort vagyok kénytelen váltani.

2.) Amiért mi most nem csak kormányt kell, hogy váltsunk sürgősen, hanem le kell bontanunk egy gazdaságpolitikai építményt is, mert düledezik minden ízében és félő, hogy úgy omlik össze, hogy maga alá temeti a benne élőket, ez is nagyon-nagy és körültekintő munkát igényel.
Vagyis, szakszerűen kell lebontani az ország düledező építményét, miközben nem írhatjuk ki az országhatárainkra, hogy az átépítés idejére elköltözünk biztonságosabb helyre.
Tehát: meg kell szervezni a szakszerű lebontását ennek a minden értelemben élhetetlen és lakhatatlan társadalmi- gazdasági építménynek, miközben meg kell tervezni és hozzá is kell fogni az ÚJ SZERKEZET MEGÉPÍTÉSÉHEZ.

Nehezíti a helyzetünket egy világválság is ami elöl pont a mi hazánk területére szeretnének menekülni bizonyos nációk. Nekünk ebben is meg kell sokszoroznunk ereinket, mert nem hagyhatjuk elvenni életterünket..., miközben rezervátumba kényszerítenének bennünket a saját hazánkban!
Dolgozom, annak ellenére, hogy nem tüntetek - talán sokkal többet, mint amikor kint voltam az utcán. De azt is tudomásul kell venni, hogy nem lehet nyílt kártyákkal partit nyerni!"

Amiért mindenki félreértette azt az írásomat, most ismét írok és azt üzenem, hogy nem akartam én bárkit is lebeszélni a harcról!!! Ismerem azt az érzést nagyon is, amikor a szégyen és a tehetetlen düh majd szétfeszíti a testemet lelkemet és majd széthasad a szívem darabjaira, mint ahogy szét akarják tépni és szét is téphetik közös Hazánkat!

Ezért, mindaddig, míg ez a veszély fennáll nem hagyhatjuk abba a harcot!!!

MINDENT EL KELL KÖVETNI HAZÁNKÉRT ÉS AZÉRT, HOGY A HAZUGOK HÍVEI ELŐTT IS LELEPLEZŐDJENEK VÉGRE, HOGY MOSTMÁR NINCS TOVÁBB, MERT AZ Ő ÉLETÜK IS VESZÉLYBE KERÜLT!!!
Meg kell érteniük, hogy EZEK NINCSENEK SENKIRE TEKINTETTEL, CSAKIS KIZÁRÓLAG ÖNMAGUKRA ÉS A SAJÁT SZEMÉLYES HASZNUKRA.

PEDIG OLYANOK, MINT AZOK AZ OSTOBÁK, AKIK AZT AZ ÁGAT FÜRÉSZELIK, AMELYIKEN PÖFFESZKEDNEK!!!

BÖRTÖNBE VELÜK, MERT OTT A HELYÜK!!!

Bp. 2009. április 12

Bóna Mária Ilona
 
 
8 komment , kategória:  Általános  
Mentes Mihály: Imádság
  2009-04-12 06:55:29, vasárnap
 
  Mentes Mihály:Imádság a Magyarok Nagyasszonyához


Mária,
Ma ökölbe szorult a kezünk.
Ma a szemünk lobogó lángban ég;
Ma csendesen lábadhoz térdelünk.

Mária,
A homlokunkra szent harag viharzott,
Kezünkben villog a kemény acél;
Ránk törnek újra ezredéves harcok.

Mária,
Mint amikor hatalmas érckarod
Pogány ellen győzelemre segített;
Most is győzünk, hacsak te akarod.

Mária,
Mert a tiéd a mi mártír hazánk,
Vétettünk sokszor, ó de könnyel-vérrel
Fizettük meg, amivel tartozánk.

Mária,
Ha akarod, hogy tiéd maradjunk
- A lelkünkért és érted vívunk csatát -
Világ-győzésre tedd keménnyé kardunk.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
József Attila: Várakozás
  2009-04-11 16:10:04, szombat
 
  VÁRAKOZÁS

ALSZIK a vár, elhagyott. Kong a terem, fojt a
magány.
Porlepett ó-aranyos oszlopi közt lóg a falán
Sok fekete, ódon, öreg hősi vezér, ősi alak
Képe s a vár elhagyott. Állnak az ősz, néma
falak.

Kincs, arany és drága ezüst. Szellemeké mind
e halom
(Szívem e vár) s alvad a bor, izzik a Vágy
ravatalon.
Mennyezetes, szép nyoszolya, rajt' a selyem
csókra terül.
Őrzi merev isteni nő, friss mosolya is merevül.

Nesztelenül dús, puha, lágy szőnyegek is
fekszenek ott,
Mint a mezőn elfeledett, hóbefedett, árva halott.
Udvaron egy mélyvizű kút, rátűz a Nap, habja
vakít
S alszik a vár, elhagyatott, mint a halott.
vár valakit.

József Attila
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki érti meg?
  2009-04-11 15:41:22, szombat
 
  Nádudvari Nagy János: KI ÉRTI MEG?

Ki érti meg? Vajon ki érti meg?...
De Krisztus szeretett.
Szerette azt a röhögő tömeget,
a köpködőket, az arcára verőket.
A főpapot és a Nagytanácsot,
nekik már akkor mindent megbocsátott.
Pilátust is szerette mélyen,
egy csepp gyűlölet se volt a szívében,
a szemében se lángolt az a fény
gőgösen, hogy tudod ki vagyok én?!
S ha akarnám most nem volna hatalmad,
engem elítélni se alkalmad.
Krisztus nem így fékezte legbelül
a sértett Istent rendületlenül,
nehogy valami iszonyút tegyen,
bosszút álljon a szörnyű emberen.
Nem. Ő kegyelemmel szeretett:
a szent alázat ős szeretetével
ölelte át az egész földgolyót,
ölelte át a vak embervilágot.
S csoda, hogy senki sem értette Őt?
Hiszen még Péter se értette akkor
az Ő szívéből sugárzó szent lángot.
János, Jakab, az anyja se és senki,
hogy miért lehet e bűnös világot
ennyire mindent vállalva szeretni?...
Ó, mert ez olyan fajta szeretet,
hogy ésszel megérteni nem lehet,
csak a szívünk sejt belőle valamit
ha néha-néha mi is megkóstoljuk
a golgotás út szörnyű kínjait.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiskáté (munka-változat)
  2009-04-11 07:13:22, szombat
 
  Magyarok Szövetsége Kiskáté (munka-változat)
Csatlakozás: http://www.karpathaza.net/csatlakozas
2008, november 27 - 23:29 MSZ

Mi az a Magyarok Szövetsége?
A Börzsönyi Nemzeti Tanács kezdetben megalakulása helyéről kölcsönözte nevét. Ez a név munkanév volt. A közös összefogásra szerveződött szervezetek /232 szervezet/ 2008. november 26-i kunszentmiklósi munkakonferenciá- jukon az elnevezést Magyarok Szövetségére módosították. Tagjai a magyar közélet azon magánszemélyei, társadalmi szervezetei, akik/amelyek az elmúlt időszakban megelégelték az országunkat irányító politikai "elit" pártfüggetlen alkalmatlanságát hazánk sorsának irányítására. A Magyarok Szövetsége népi kezdeményezés és népmozgalom kíván maradni, folyamatosan, a feladatok által igényelten, időlegesen választott, cserélődő vezetéssel. A MSZ már megalakulásának pillanatában a jelenlegi parlamenti pártok taglétszámánál jelentősebb társadalmi erővel rendelkezett.

Mit akar a Magyarok Szövetsége?
A hazugságok korának lezárását, nyílt szembenézést az ország állapotával. Teljes állapotfelmérést és ennek alapján a nemzet közössége számára leginkább megfelelő cselekvési irányok megválasztását, a nemzet hosszú távú fennmaradása érdekében.

Le fogja váltani a neoliberális politikát, és valódi nemzetállami működés feltételeit teremti meg. Létrehozza a valódi fordulat kormányát., a jelenleg regnáló politikai elit teljes és egyöntetű leváltásával.

A lehető legnagyobb nemzeti tömegbázis kiépítésével, a társadalmi csoportok tevékenységének összehangolásával, folyamatos érdekegyeztetéssel egységes és összehangolt társadalmi fellépést szervez. Szakértői csoportok felállításával tájékoztatja az ország lakosságát az ország helyzetéről, és állami feladatok átvállalására képes civil szervezeteket épít ki. A legmesszebbmenő civil társadalmi ellenállást szervezi az egyén - és nemzetellenes-, globális politikával szemben, amely a nemzetközi pénzügyi körök érdekeit képviseli.

A termelő, teremtő munkát végzők adóterheinek mérséklésével, az ország ökológiai és humán rendszereiben megtermelt javak visszaforgatásával a fejlett technológiákat alkalmazó nemzeti ipar, a minőségi mezőgazdasági termelés, a szolgáltatások fejlesztésével a helyi anyagi és szellemi tőkeképződés biztosítása a célja. Helyreállítja az ország gazdasági, politikai szuverenitását, lépéseket tesz az adósságteher felülvizsgálata érdekében. Visszaszerzi a jogtalanul privatizált nemzeti vagyont, és kidolgozza az ország lakóinak kárpótlási rendszerét.

Az MSZ 2009. augusztus 21-22-23-ra összehívja a Magyarok Országos Gyűlését, az azt követő hónapokban pedig megvalósítja a valódi rendszerváltást.

Melyik párttal áll szövetségben a MSZ?
Egyikkel sem, mivel valamennyi parlamenti pártot súlyos felelősség terheli a jelenlegi helyzetért, a pártok önzése egyben okozója is a jelenlegi válságnak. A jelenlegi pártok elveszítették erkölcsi és jogalapjukat ahhoz, hogy az országot kormányozzák. A MSZ-nek természetes szövetségese minden olyan civil szervezet és magánszemély, aki/amely az alapcélkitűzéseket elfogadja, és hajlandó a továbbiakban a célok elérése érdekében tagjaival, szervezeteivel együtt dolgozni. Az új magyar társadalmi erő szorgalmazza hasonló civil kezdeményezések létrehozását, az egyes szerveződések teremtsék meg szakmai- és tömegbázisukat.

A fordulat végrehajtásához egységes civil összefogásra van szükség. Ennek érdekében a MSZ csatlakozik azokhoz az ország javát szolgáló programmal rendelkező szervezetekhez. Arra kéri a nemzeti érdekekért küzdő erőket, hogy a közös cél elérése érdekében kezdjék meg az egyeztető tárgyalásokat a MSZ vezetésével. A MSZ-t vezetésében a csatlakozni kívánó erők, szervezetek helyet kapnak.

Hogyan képzeli el a MSZ az ország újjáépítését?
Mindent alulról kel kezdenünk. Vissza kívánjuk állítani a teremtő munka, a kimondott szó és az igazság becsületét. Felmérjük a helyzetet minden egyes településen, újjá kell építenünk a cselekvő helyi közösségeket, létrehozzuk a népképviselet egy új formáját, amely a múltunkra épülve, a jelen eszközeivel képes a nemzet tagjainak valós érdekeit megjeleníteni és érvényesíteni. Lehetőséget kínálunk a nemzet alkotó, jó szándékú erői részére arra, hogy ideológiai előfeltevések nélkül, a lehető leghatékonyabban oldjuk meg a nemzet gondjait.

Milyen ideológia áll a MSZ mögött?
Nem előre gyártott, múltbéli ideológiára épül gondolkodásunk. Az alapokhoz: a teremtés életet szolgáló működéséhez kívánunk visszatérni .
Minden embernek alapvető joga van ahhoz, hogy lehetősége legyen a teljes emberi élet megélésére, testi-lelki-szellemi szinten egyaránt, mindhárom szinten gyarapodhasson, fejlődhessen. A nemzet a jövőre szövetséget kötött emberek sorsközössége. Egy nemzetnek joga van saját nemzeti létéhez, a teremtésről generációkon át összegyűjtött tudás megismerésére, megőrzésére, gyarapítására, létfeltételeinek hosszú távú biztosítására. A múltat nem felszámolni, hanem tapasztalataiból tanulva, azokat a jelenben és a jövőben okosan alkalmazni kell. Megkerülhetetlen az évezredes tapasztalatokon alapuló Szent Korona tan és az arra épülő történeti alkotmány felhasználása a nemzet alapvetését megvalósító új alaptörvény megalkotása során. A magyar nemzet történetileg folytonos, tagja minden elődünk, minden eljövendő utódunk, és a világ bármely pontján élő magyar ember.

Melyek a Szent Korona tan legfontosabb jellemzői?
A Szent Korona mint szimbólum egyrészt Magyarországot, a magyar államot, másrészt a magyar állampolgárok összességét jelenti. A Szent Korona és a nemzet azonos. A Szent Korona mint szimbólum a világon egyedülálló módon fejezi ki a nemzet, a földterület és az azon való élet fenntarthatóságát és egységét. A Szent Korona a mindenkori nemzet, a Szent Korona tagjai számára a szabadságjogokat, a méltányosságot, a jogbiztonságot jelentette, lehetővé téve nemzetiségek békés egymás mellett élését.

A Szent Koronán alapuló tan a legkevésbé sem elavult, sőt, nagyon modern demokrácia-felfogásában, azokban a korlátokban, amelyet a kormányzás elé állít. Az államok többsége a történeti múltjának folytonosságára építi alkotmányát, míg a jelenleg alkotmánynak nevezett törvényünk ezt megtagadja. A magyar nemzet törvényes képviselői a Szent Koronát sosem tagadták meg, s a Szent Korona-tant sem hatálytalanította soha alkotmányosan összeült magyar nemzetgyűlés, így jogi értelemben az ma is hatályban van, csak nyugszik hatalma.

Főbb alapelvei:
- hatalom átruházása
- a korlátozott, osztott és ellenőrzött hatalomgyakorlás
- az állami és a nemzeti függetlenség
- a Szent Korona tagság mellérendeltsége: a szolidaritás, a nemzet tagjainak testvéri közössége
- egyenlő alkotmányos szabadság
- népcsoportok egyenjogúsága
- önkormányzatiság elve: helyben döntsenek a helyi kérdésekben
- a népszuverenitást magába olvasztó nemzeti szuverenitás, mely szerint minden hatalom forrása a magyar nemzet
- törvénysértés jogot nem alapít elve
- önkényuralmi hatalomgyakorlás tilalma.
- az alkotmányellenes hatalomnak való ellenállás joga
- szerves jogfejlődés: a kipróbált jogintézmények továbbfejlesztése

Hogyan változtatandó történelmi alkotmányunk, mennyiben igazodik korunk követelményeihez?
Kiegészül a történelmi alkotmány a Szent Koronához kapcsolódó szolidaritás következtében a következő elvekkel:
- a szociális jogállam elve
- népi-nemzeti önrendelkezés elve
- a gazdaság alkotmányos érvényű elve

A szociális jogállam nem a látszatfüggetlenségű, hagyományos kötelékeitől elszakított egyén, hanem a közösségben létező, azért felelős, azt védő, s azáltal védett állampolgár szabadsága feltételeinek létrehozója és védelmezője. Alkotmánya ösztönzi és szabályozza a gazdaság működését, intézményekkel és anyagi támogatással segíti a kulturális tevékenysége, gondoskodik az elemi szociális és egészségügyi biztonságról, mintegy új társadalmi szerződésként szabályozza az egyén, a társdalom és az állam viszonyát. A jog követésével szolgálja a közjót.

Mi a teendő az állami tulajdon tárgyaival?
Állami vagyonleltárt kell készíteni, illetve rekonstruálni. A stratégiai fontosságú, a nemzet hosszú távú céljait, nemzedékeken át ívelő túlélését szolgáló nemzeti vagyonelemeket - ha onnan kikerültek- közösségi tulajdonba kell venni , és közösségi tulajdonban kell megtartani. Nem igaz, hogy az állam rossz tulajdonos: az, akire az állami vagyont bízták, az lehet korrupt vagy alkalmatlan. Alkalmas és erkölcsileg tiszta embereknek kell az ilyen tulajdon felett rendelkezniük, kellő kontrollal, visszahívhatósággal.

Lehetséges-e önálló magyar külpolitika?
A nemzet érdekeit figyelembe vevő, és nem külső elvárásoknak megfelelni kívánó külpolitikára van szükség, amely okosan és taktikusan képes a nemzet érdekeit érvényesíteni. Történeti- kulturális alapokon is meg kell vizsgálni új kapcsolatok kiépítésének vagy régi történelmi kapcsolatok újjáélesztésének lehetőségét. Magyar érdek ne kerülhessen hátrányba külföldi érdekkel szemben Magyarországon.

Hogyan gyógyítanánk a pénzrendszert?
Helyi és közösségi pénz használata lehetőségének megteremtésével, a Nemzeti Bank népképviseleti szerveknek alárendelésével.
A helyi pénzek, cserekörök gyorsítják a pénz forgási sebességét, erősítik a helyi közösségeket, védenek az ellen, hogy külső erők kizsigerelhessék egy közösség életfeltételeit, megfoszthassák azt a kamatrabszolgaságon keresztül a hosszú távú túlélés esélyétől. A Nemzeti Banknak -hasonló okokból- a parlamentnek kell felelnie tevékenységéért, tőlünk való függetlensége - ami a nemzetközi pénzvilágtól való függőségét jelenti- meg kell szűnjön.

Milyen legyen a jogok gyakorlása?
A jogok és kötelezettségek arányának megtartása. Visszaélésszerű joggyakorlás tilalma, rendeltetésszerű joggyakorlás kötelezettsége.

Nem csak jogokat kell követelni, de a társadalom minden tagjának a kötelezettségeit egyenlő módon be kell tartania. Ha valaki jogára hivatkozik, az ne járhasson mások, közösségek érdekeinek aránytalan sérelmével. A jog gyakorlása legyen jogos, a jog ne az erős fegyvere legyen a gyenge ellenében.

Mi történjen a külföld felé fennálló államadóssággal?
A külföldi államadósságok felülvizsgálata, jogosságuk megállapítása, az átütemezésükre/ megszüntetésükre vonatkozó tárgyalások megkezdése szükséges.

A már többszörösen visszafizetett kölcsönöket (amelyeket a minket kirabló "elit" vett fel felhatalmazásunk nélkül, a nevünkben, és költött javarészt magára vagy ostobaságokra) nem kívánunk tovább fizetni, meg kell húzni a vonalat a jövő felélésében, tiszta lapot kell kezdeni. Az ország működjön úgy, mint egy józan háztartás: kizárt, hogy hitelekből kelljen élnünk, magunknak kell megtermelnünk a jövő fedezetét, mert más esetben rabszolgák maradunk.

Mi történjen a honvédséggel?
Közös felelősségvállaláson alapuló magyar honvédelem megteremtése szükséges.
Ez az általános hadkötelezettség bevezetésével jár, azzal a lehetőséggel, hogy aki nem tesz eleget e kötelezettségének, az más módon megválthassa ezt.

Mi legyen a külföldi katonai missziókkal?
A magyar katonák honvédek, külföldön nincs keresnivalójuk. Az itt tartózkodó külföldi katonákra nincs szükség, országunk független állam.

Hogyan segítsük a közbiztonság helyreállítását?
Önkormányzati rendvédelmi szervek felállítása szükséges(vadőr, halőr, mezőőr, csendőr).
Rendre, közbiztonságra, félelemmentes életre van szüksége mindenkinek. A törvény előtt egyenlő módon kell kezelni a politikust, a bűnözőt, az átlagembert, nem lehet, hogy csak a kisemberen csattanjon teljes szigorával a törvény, a pénzes bűnözők, bankvezérek pedig mosolyogva sajnálják le a tömegeket. Pártatlan, független igazságszolgáltatásra van szükség, amely egyenlő mércével mér, nem politikai parancsra, vagy pártmeggyőződésből mér félre.

Milyen legyen a bűnüldözés?
A szervezett, esetenként politikával összefonódott bűnözés felszámolása megkezdődik.
A rendőrség megerősítése, erkölcsi alapjainak helyreállítása szükséges ahhoz, hogy a törvény előtti egyenlőség elve érvényesüljön, a tömeges rendőrbűnözés megszűnjön, az ügyészi kar komoly szűrése indokolt: az eddig elvtelenül felfelé bűncselekményt nem látó, lefelé a jog betűjét a kis bűntényes vádlotton kíméletlenül áttaposó ügyészeket más szemléletű, a törvényességen pártatlanul őrködő ügyészi kar kell, hogy felváltsa.

Hogyan bánjunk a közpénzekkel?
A közpénzekkel bánás az erkölcs újraélesztésének legfontosabb területe. Senki a köz kárára saját érdekében ne rendelkezhessék. Ne legyenek tisztességtelen, de jogszerű megoldások, ezért új módszereket kell kidolgozni :nem üvegzsebre, hanem erkölcsre van szükség.

Milyen legyen a tájékoztatás?
Szükségszerű a nemzeti tájékoztatás rendszerének, minőségi követelményeinek megfogalmazása és érvényesítse.
A média a politikusokkal azonos felelősséget visel a jelenlegi állapotért, mivel a politikát kiszolgálva, vagy azt irányítva mindent megtett azért, hogy a nép elé tárt viselkedési minták egyre gyengébb minőségűek legyenek, a mérce egyre lejjebb kerüljön, hogy így jól befolyásolható, megosztható, elbutított és reménytelen tömegek szülessenek. Az emberellenes médiát a bojkott eszközével kell változásra vagy távozásra kényszeríteni, és létre kell hozni a saját, emberi hangú, valódi értékeket felmutató nemzeti médiát.

Lehetséges-e a nemzetegyesítés?
A magyar nemzetnek mindenki tagja , aki magyarnak vallja magát, függetlenül lakhelyétől. A magyar állampolgárságot meg kell adni mindenki számára, aki a magyar nemzethez tartozónak tekinti magát, illetve a Kárpát-medence minden lakója számára, aki igényli.

Senkit nem lehet megfosztani attól a jogától, hogy magyarnak vallja magát, vagy a Szent Korona alattvalójának vallja magát, ha az ezzel járó kötelezettségeket is vállalja. Csak ha testvérként tekintünk a határon túli magyarokra, és a velünk békében, együttműködve, a Szent Korona testvériségében együtt élni akaró más nemzetiségekre, akkor van esélyünk arra, hogy ismét létre jön a szeretetközösség ezen a földön.

Milyen kapcsolatot alakítsunk ki az elszakított nemzetrészekkel?
Magyar nemzeti csúcsot kell összehívni az elszakított nemzetrészek képviselőivel.
Aki a határokon túl van, jobb és rosszabb helyzetben is van, mint a határokon belüliek. Tanuljunk tőlük, és segítsünk nekik, csak így maradhatunk fenn. A külföldön élő minden honfitársunkra szükségünk van, e tekintetben se engedjük megosztani magunkat önző pártszempontok alapján.

Büntetlenül gyalázhatóak-e nemzeti jelképeink?
A nemzeti múltunk , jelképeink teljes védelmet érdemelnek, azok gyalázása a nemzet elleni tett, amely el kell, hogy nyerje büntetését. Ma már nem kell bátorság ahhoz, hogy valaki belerúgjon a magyarságba, hogy törleszkedhessen másokhoz. Mindenki előtt szabad a választás, hogy magyarnak tekinti-e magát- ha nem, akkor annyi tiszteletet kérünk tőle, mint amennyit ő vár el saját népe vagy csoportja számára.

Milyen változások szükségesek a választójogi rendszerben?
Elengedhetetlen a választójog reformja, kisebb, két kamarás parlament létrehozása. Meghatározott időre és programmal megválasztott képviselők láthassanak el csak népképviseletet, helyi és országos szinten egyaránt, akik vállalják a felelősséget tetteikért, ezek legyenek visszahívhatóak, felelősségre vonhatóak.

Véget kell vetni a négyévenkénti ígérgetés utáni szabad rablásnak, a közpénzek közös bűnnel legalizálni vélt ellopásának, az országgyűlési képviselők milliós költségtérítéseiknek Be kell vezetni a felelősség és számonkérhetőség fogalmát a politikában is. Az alsóházban csak választókerületben egyénileg megválasztott képviselő ülhessen, a felsőházban társadalmi és egyéb szervezetek ( de nem pártok!) delegáltjai legyenek jelen, mindkét házban tényleges munka folyjon, a munkában részt nem vevő képviselő mandátuma szűnjön meg.

Ellenőrizhetőek legyenek-e a népszavazási eredmények?
Népszavazások felülvizsgálati kötelezettsége, a szavazatok megsemmisítésének tilalma.
Nem megengedhető az ellenőrzés jogának kijátszása, a számítógépes szoftverek manipulálásán alapuló látszat-demokrácia fenntartása.

Az állami érdek megelőzi-e az önkormányzatit?
Az állam és az önkormányzatok közjogi és gazdasági mellérendeltségének, egyenlőségének megteremtése..
Az állam azért létezik, hogy azokat a közfeladatokat, amelyeket a települési önkormányzatok vagy a magasabb szintű önkormányzatok nem tudnak ésszerűen megoldani, gazdaságosabban és szakszerűbben oldja meg. Az állam nem élvez elsőbbséget az önkormányzatokkal szemeben, mellérendelt szerepben van, egy természetes munkamegosztásból következően.

Mi az alapja az önkormányzatok működésének?
Az alapok: önigazgatás ( a saját közösségre vonatkozó szabályok létrehozása), a helyi önkormányzás rendszerének kialakítása a Szent Korona tannal egységben, az adóbevételek egy (a környezeti és egyéb feltételeket figyelembe vevő meghatározott részének visszajuttatása a kisközösségekhez, hogy annak felhasználásáról maguk dönthessenek, fejleszthessék környezetüket.

Nem működhet tovább a vidék kifosztása. Meg kell teremteni annak a feltételeit, hogy a falvak, a kistelepülések megerősödhessenek, mert ezek adják a társadalom egészséges gyökérzónáját. A falvakban az életet vonzóvá kell tenni.

A helyi vagy az országos érdek fontosabb?
Helyi érdek és országos érdek egyaránt érvényesüljön a helyi önkormányzatokban.
A felelősséget kell megtanulnunk, egymásért: országos szintes is számítson a kistelepülésen élő baja, és a kistelepülés lakója is érezze, hogy ő is kell a nagy célok megvalósításához. Az önkormányzatok működjenek a nemzet idegrendszere részeként: adjanak felfelé olyan információkat, amelyeket nem lehet helyben megoldani, és saját területükön vizsgálják meg, hogy a legcélszerűbb egy országos döntés végrehajtása.

Mi legyen a falvakkal?
Programadás az állás nélküliek számára - boldogulás helyben. Térségi- kistérségi továbbképző központok felállítása (népi kismesterségek, biogazdálkodás, stb., átképzés).

A falvak népességmegtartó erejét kell növelni nem feltétlen nyereségközpontú, az emberek számára távlatot és élhető élet-lehetőséget adó munkahelyek teremtése, azok megszületésének elősegítése révén.

A tanulás életre szóló feladat, mert mindent lehet jobban is csinálni - a kézművesség, szerves műveltség kihalófélben lévő szakmáit fel kell támasztani, tudatosan vállalni kell a saját népviseletből eredő, modernizált ruhák, használati eszközök újra-bevezetését, használatát, a világtól való függés csökkentését, a járások önellátásának elősegítését, hogy csökkenhessen a természet terhelése, és hogy munkát teremtsünk egymás számára.

Milyen legyen a földművelés?
A földdel teremtő munkát vállalók földhöz juttatása, közbirtokosságok visszaállítása
A természettel harmóniában együtt élő, a tájat nem kizsigerelő, de gazdagító földművelés , a Kert-Magyarország megteremtése a célunk. Ahol ésszerű, vissza kell állítani a közösségi birtoklás formáit.

Milyen oktatási rendszert akarunk?
Magyar népi hagyományoknak megfelelő oktatási program szükséges az oktatás minden formájában.
Meg kell becsülni azt a kincset, amellyel rendelkezünk, ezt az oktatás részévé kell tenni, mert csak így tudunk a világ számára is hasznos emberekké válni, ha a saját, világhoz hozzáadott értékünk a tehetségünk mellett a népünk évezredek alatt felhalmozott tudáskincse is.

Milyen a művészethez való viszony?
Nemzeti szellemű, léleképítő hatású művészeti alkotások támogatása, értéktelen vagy értékromboló álművészet visszaszorítása.

Ami becsmérel, gyaláz, megcsúfol, lekicsinyel, arra nincs szükségünk. Ami Isten felé emel, ami a természettel való harmóniát segíti elő, a jót erősíti bennünk, ami a szépséget mutatja meg, az segíti a közösség túlélését. Ez nem cenzúrát, de határozott, érték-alapú állásfoglalást és támogatási rendszert kíván meg.

Milyen a családokhoz való viszony?
Család, közösségek védelme, újrateremtése a cél, a helyi források, munkahelyek megteremtésével.
A család a társadalom legfontosabb alapegysége, minden eszközzel segíteni kell az egészséges, több gyermekes családmodell elterjedését, az anyák áldozatát, az apák jövőformáló munkáját meg kell becsülnünk, és lehetővé kell tennünk, neveléssel, munkahelyekkel, adórendszerrel, minden egyéb eszközzel, a nagycsaládosok kiemelt támogatása mellett.

Mi lesz az egészségügyi és nyugdíjrendszerrel, a segélyezési gyakorlattal?
Egészségügyi rendszerünk a szegénység és a pazarlás keveréke. Az egészségügyi rendszer részévé kell tenni a természetgyógyászati, életmód-tanácsadási elemeket is, az alternatív orvoslás módszereit, hogy ne a gyógyszeripar kiszolgáltatottságában, a mellékhatások által termelt igény szorításában éljünk vagy haljunk. A nyugdíjrendszert józan és fenntartható módon kell átalakítani, a szolidaritás és a családi teljesítmény megbecsülése elveinek felhasználásával. A segélyezési gyakorlatot a valós igényekhez kell igazítani, és meg kell akadályozni a visszaéléseket.

Mi legyen a munkához, állami beruházásokhoz való viszony?
Minőségi termelés bevezetése, képzése, felkészítése, újra meg kell tanulni, hogy teljesítmény nélkül, képzettség nélkül nincs eredmény. Erősíteni kell a szakképzést, a gyakorlatban termőre fordítható elméleti képzést a diplomák túltermelésével szemben.

A nagyberuházásokat, kedvenc játékokat meg kell vizsgálni, a felesleges beruházásokat le kell állítani. Nem kellenek autópálya-alagutak és völgyhidak az Alföldre, véget kell vetni az esztelen pazarlásnak, a korrupciót elősegítő presztizs-beruházásoknak, az ésszerűség és a célszerűség kell, hogy vezérelv legyen.

Mi legyen a bűncselekménnyel szerzett vagyonok sorsa?
Megindul a korábban megszerzett vagyonok felülvizsgálata, és a kárpótlásokból, privatizációból kimaradtak anyagi-erkölcsi jóvátétele.

A közös társadalmi teljesítményből származó, eddig "nem szép, de jogszerű" felkiáltással elintézett bűncselekmények esetében meg kell találni a módot a társadalom kártalanítására, az elkövetők büntetőjogi felelősségre vonására, a titkosítások feloldására, a rablott, off-shore cégekbe és külföldi bankokba mentett jövedelmek visszaszerzésére. Ebből a forrásból meg kell kezdeni a társadalom legelesettebb rétegeinek felemelését, nem osztogatással, hanem a létfeltételek javításával.

Mi legyen a működés fő elve?
A ránk bízott rendszert a teremtés általunk felismert szabályai szerint kívánjuk működtetni.
Minden mindennel összefügg, így a természettel összhangban, a tájat építve, az erőforrásokat használva de nem kihasználva, az emberi kapcsolatokban az egyenlőség és a szeretet morális parancsainak érvényesítésével kell újjáépítenünk gazdasági, természeti és társadalmi életterünket.

Mi legyen a cselekvés elsődleges szempontja?
A kérdés mindig az legyen: mi jó nekünk? Mi jó az országnak?
Nem a másoknak megfelelés, hanem a nemzet érdekei kell, hogy meghatározzák a cselekvésünket, amelynek meg kell felelnie legmagasabb erkölcsi mércénknek is.


Milyen országban szeretnél élni?
Akarod-e a változást?
Hajlandó vagy-e tenni érte?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Húsvétra
  2009-04-11 06:20:10, szombat
 
  Egy régi húsvét fényénél borongott
S vigasztalódott sok tűnt nemzedék
Én dalt jövendő húsvétjára zsongok,
És neki szánok lombot és zenét

E zene túlzeng majd minden harangot,
És betölt e Húsvét majd minden reményt
Addig zöld ágban és piros virágban
Hirdesd világ, hogy új feltámadás van

Juhász Gyula
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megszerezni- elvenni a Kárpát-
  2009-04-10 15:30:11, péntek
 
  Andrea Hidvégi wrote:

Titkok és összefüggések

Magyarság története meghamisításának kizárólag egy célja volt - jelentette ki egy német történész csoport:
Megszerezni, és elvenni a Magyaroktól a Kárpát medencét !!!!???
Magyarország a földi paradicsom!

Titkok és összefüggések, amit minden magyarnak ismerni kell!!!

A Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe. Az égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen irányból jön és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet központi helyzetéből adódóan mindenképpen érintenie kell.
Vagyis mi jelentjük Európa közepét.

A múlt és a jelenkori történelem azt bizonyítja, hogy mindig idegen népeknek volt és van szüksége erre a területre, az itt lévő tudásra és nem fordítva ! Az energiaközpont: A NASA kiadásában megjelent Gaia elmélet című munka azt írja, hogy Földünk szívcsakrája (föld szíve) a Kárpát-medencében, a Pilisben (Pólus) található. Központja Dobogókő, mely a szakrális beavatás központja. A középkorban a Pilis olyan védett és zárt területi rendszert alkotott, melybe idegen be nem hatolhatott, a bejárás tiltott volt. (jól ismert Gertrudis királyné sorsa, aki a tiltás ellenére betette a lábát a tiltott területre. Az életével fizetett ezért.) A dalai Láma 22 évvel ezelőtt kinyilatkozta, hogy a Földön a magyaroknak energiaközpontot védő szerepük van. Brezsinszki nemzetbiztonsági tanácsadó a 70-es években leírta: "Aki a világ fölötti uralmat meg akarja szerezni, annak el kell foglalnia a Föld szívét. Aki elfoglalta a Föld szívét, az birtokba vette Európát. Aki birtokba vette Európát, az ura az egész világnak." Murád szultán kijelentette, hogy aki elfoglalja Magyarországot, az ura az egész világnak. Vagyis, akié az energetikai központ, az a világ ura. Bonfini, Galeotto és IV. Béla leírják, hogy Európa népei mind irigylik a magyaroktól a Kárpát-medence területét, az itt lévő gazdagságot, ezért gyűlölet veszi őket körbe.

A középkorban úgy emlegették Magyarországot, hogy itt a leggazdagabb a föld, bő a hal-áldás, nagymennyiségű a kenyérgabona, a bor pedig kiváló . A hazánkat örök idők óta jellemző gazdagság ma is fenn áll. A bőséget jelenleg nem mi, hanem egy megszálló, idegen csoport élvezi. 2006 tavaszán a médiában bejelentették, hogy Magyarország a Föld 25 leggazdagabb országa közé tartozik! Ezt a hatalmas mértékű jövedelmet mi nem az olaj kitermelésének busás hasznából értük el. Ez az előkelő hely a magyarság kemény munkájának eredménye. A hazánkra jellemző kedvező adottságok miatt nem véletlen, hogy a történelem során folyamatosan a Kárpát-medence volt mások számára a megszerzendő és vonzó földterület. Nagy Sándor hódító hadjáratának célja valószínűleg a Kárpát-medence és ezen belül a Pilis elfoglalása volt. A Pilisben akarta felépíteni a Nap palotáját. Tudta, hogy a Kárpát-medence megszerzésével a világ legnagyobb uralkodójává válhat. Szerencsénkre nem ért célba, útközben meghalt.

A tatárok, a törökök, a Habsburgok, a németek, az oroszok mind ugyanezzel az irigységgel és sokszor gyűlölettel gondolkodtak és cselekedtek földünk megszerzése érdekében. És ez ma sincs másképp, a helyzet semmit nem változott. Trianon átkaként megszüntették a királyságot, az ősi földeket a nemességtől elkobozták, majd államosították. A parasztság földön futóvá vált. Az egy kézbe került állami földeket ezt követően könnyű volt (az elaltatott és elvakított néptől) privatizálni, kiárulni. Privatizálás: A jelenlegi kiárusítással végleg ki akarják húzni lábunk alól a talajt, a magyar anyaföldet. Az idegenek folyamatosan megkaparintják földjeinket és minden fontos, központi intézményünk irányítását. Ma a magyar föld megszerzése, kiárusítása idegen népek számára potom áron történik. Ami nem kerül a privatizáció kalapácsa alá, azt az idegen tulajdonban lévő bankok szerzik meg a föld jelzálog terhelésével.

Olyan helyzetet teremtenek, melyben minél többen kényszerülnek hitelfelvételre, földművelő gazdáknak több tízmilliós hiteleket adnak gépvásárlásra, majd manipulálják a jövedelmezőségüket a mezőgazdaságból, mindezt az UE kézi vezérlésével, aminek eredményeként az elszegényedés miatt egyre többen kénytelenek megválni földjüktől és azt az idegenek kezébe átadni. A gazdák fizetésképtelenségük esetén elveszítik földjeiket, melyet őseink vérükkel védtek és arról soha, semmilyen körülmények között nem mondtak volna le. 2006 őszén a gazdákkal megkötött szerződések ellenére nem vették át a megtermelt kiváló minőségű gabonát. Feltételezhető, hogy szándékosan történt szerződésszegés. A 2007 évi kevés termést látva, a magyar gazdák abban bíztak, hogy a maradék 2006 -os termést ( amit az állam és az EU 2500 Ft-ért vásárolt fel és tárolt be) feletetik az állataikkal, a kevés megtermettet pedig 5-7 ezer forintért el tudják adni, amivel fellélegezhettek volna az EU megsemmisítő nyomása alól. Ehelyett az illetékesek azonnal utasítást adtak a 2500 Ft-os gabona erőművekben történő elégetésére, tették mindezt akkor, amikor tudták, hogy néhány hónap múlva ugyanezt dupla áron eladhatta volna a paraszt!


Bizonyára abban gondolkodtak, hogy a hús árának meghagyása mellett a paraszt ember képtelen a háromszoros áron adott gabonából egy disznót is megtartani! De ez azt okozta, hogy a termelők elestek az éves árbevételtől és csődbe, vagy csőd szélére jutottak. Csődhelyzetben pedig a jelzálogterhelés miatt az idegen kézben lévő bankok kaparintják meg földjeiket, házaikat, autóikat. A szőlősgazdákat arra buzdítják, illetve kapnak EU támogatást, hogy vágják ki ősi szőlőültetvényeiket és adják el földjeiket. A termelőket olyan megélhetési nehézségek gyötrik, hogy végső kétségbe esésükben a pénzt választhatják. Ha így döntenek, ezek a földterületek is idegen kezekbe kerülnek. A gazdálkodók tudatos ellehetetlenítésére az őszi szüret idején, folyamatosan helikopterek köröztek az ültetvények fölött. A gazdát és a segítő rokonságot, a barátokat azzal a felkiáltással büntetik meg, hogy ők munkavállalóknak minősülnek és ezért kötelesek adót fizetni . Ez egy újabb olyan trauma a földtulajdonosoknak, mely a földtől való megváláshoz vezethet.

A parlagfűről elterjesztették, hogy minden allergiás megbetegedés fő okozója, holott valójában "teljesen ártatlan". Helyette bármelyik más mezei növényt is kikiálthatták volna főbűnösnek. Aki földdel rendelkezik, az tudja, hogy bármelyik nap bármikor és bárhol kidughatja fejét a növény a föld alól. Képtelenség egy nagyobb területen folyamatosan ellenőrizni feltűnésüket. Akinél parlagfüvet találnak, az akár több milliós pénzbírságra is számíthat. Ezzel újra elérték céljukat: a gazdák nem bírják a büntetést kifizetni, nem érdemes a földet a nevükön tartani, így megválnak tőle. Nem, vagy keveset beszélnek az allergia valódi okairól: pl. a vegyszerezett élelmiszerekről (70 %-ban felelős az emberi szervezetben lerakódott mérgekért, ami az allergiás megbetegedések fő oka!), a génkezelt szójáról, a rákkeltő levegőjű városokról, arról a hatalmas mennyiségű kemikáliáról, melyet naponta használ és kozmetikumként magára ken az emberiség, ideértve a bőrön keresztül felszívódó ruhaöblítőket, a vegyi parfümöket, dezodorokat, különféle kozmetikai szereket, stb. Ez utóbbi mérgeket naponta, folyamatosan, hatalmas összegeket áldozva reklámozzák, kínálják a kereskedő hálózatok. Becslések szerint, amennyiben a kiárusítás, a földtől történő el-és megválás, a kényszerűségből történő eladások üteme a közeljövőben a jelenlegi tempóban folytatódik, ill. nő, abban az esetben a megmaradt magyarországi földek többsége rövid időn belül, akár néhány év alatt idegen kézbe kerülhet! A felvásárlások gőzerővel történnek. A magyar lakosság túlnyomó része még ma sem gondolta végig ennek katasztrofális következményeit! Holnap-holnapután a térképek idegen földtulajdont jelezhetnek. Somogyban már van olyan terület, ahol falustól együtt külföldi tulajdonban vannak még az utak is! A térképeken a Magyarország feliratot szándékoznak eltörölni! Ne adjuk oda őseink földjét! Hatalmas árat kell fizetnünk érte!

Mi a baj velünk, miért fél tőlünk a világ? Könnyen megkapjuk a választ.
A montreali McGill Egyetem kiváló professzora, Wilder Penfield, évekkel ezelőtt (1960-65 között) megbízatást kapott a Rockefeller alapítványtól, hogy kutassa ki és bizonyítsa be melyik a földünk alapvető génje. A ki nem mondott valódi célja a kutatási feladat-adásnak az volt, hogy a szemita (felsőbbrendű) gént találják meg.

Egy egész munkacsoport dolgozott rajta. Hosszú évek után meg is találták a keresett gént, de nem egyet! Kettőt!

Penfield professzor azt rögzítette le jelentésében, hogy az egyik az amerikai Indián vidékeken, a másik tisztább vérvonal a Kárpát-medencében élő, magukat magyarnak nevező népcsoport, de hozzátette végső jelentésében, hogy ez a vérvonal Japántól Kínán át Afrika felső részéig, majd Közép Európa és az Uralon inneni terület egészen Skóciáig megtalálható! Ez - a szemita barát - Rockefeller Alapítvány reményét tönkretevő eredmény következménye volt, hogy az alapítvány azonnal törölte a támogatását. Megvonta a szubvencióját, 40 évre pedig megtiltotta a jelentés közzétételét és annak kinyomtatását.
(Folyt.köv.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagypéntek
  2009-04-10 15:16:15, péntek
 
  A nagyhét kiemelkedő időszaka a "három szent nap", a nagycsütörtök, nagypéntek és nagyszombat.


A nagycsütörtököt a IV-V. századtól kezdve ülik meg az utolsó vacsora és a szenvedés kezdetének az emlékére.

Ezen a napon van a püspöki székesegyházakban az olajszentelés, a VI. századtól a lábmosás, annak emlékére, hogy az evangéliumok szerint Krisztus megmosta e napon apostolainak a lábát. A pápa 13 fehérbe öltözött papnak a lábát mossa meg ezen a napon.
Ekkor van még az oltárfosztás: mindent leszednek az oltárról - Krisztus ruháitól való megfosztásának emlékére - csak a gyertyatartókat és a keresztet hagyják ott.
Nagycsütörtök németül Gründonnerstag=zöldcsütörtök arra utal, hogy ezen a napon csak zöldségből készült főzeléket volt szabad enni.


Nagypéntek Krisztus szenvedésére és kereszthalálára való emlékezés ünnepe, amelynek kiemelkedő része a keresztúti ájtatosság, azaz a 14 stáció imádkozva való végigjárása.

E-napi szokás jellegzetessége a szentsír készítése, őrzése és látogatása. Egyik emlékét, a 15. századból való garamszentbenedeki Úrkoporsót Esztergomban őrzik.
Nagypénteken valamennyi vallásfelekezet böjtöl.
Savanyú-leves (cibere, káposztaleves), zsír nélküli kalács és pattogatott kukorica az egész napi táplálkozás.



Nagyszombat már a húsvéti örömünnep kezdete.
Este kezdődik az ünnep a tűzszenteléssel, amely VIII. századi pogány eredetű szertartás. Ezt követi a keresztvízszentelés, majd az éjjeli mise, amellyel már a feltámadást ünneplik.

(Folyt.köv.)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MNÁSZ húsvéti üzenete
  2009-04-10 12:33:36, péntek
 
 
Magyar Nádori Szövetség
A Tiszta Nemzeti Ügy

Magyar Testvéreim, itthon és a nagyvilágban!

Húsvét alkalmából szeretetteljes életet, örök reményt, kitartást és új magyar feltámadást kívánok!
Kérem Tőletek, hogy a Nemzet felszabadításában, a gonosz elleni küzdelemben soha ne ismerjetek megalkuvást, kompromisszumot, mert az egyoldalú marad, hiszen a gonosz, mint a magyar Jézus iránt, velünk szemben sem ismeri a kegyelmet. Ne higgyetek a félmegoldást hirdetőknek, ne higgyetek egyetlen parlamenternek, egyetlen EU- ba sündörgő elvetendő pártformációnak, ál civil mesterkedőknek, mert ezek a gonosz céljának megvalósítását szolgálják!
A Magyar Igazság, mint ahogyan egyetlen igazság, nem ismer kompromisszumot, mint ahogyan Jézus sem ismerte azt!

Kőműves Géza elnök
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elkerülhető-e a polgárháború?
  2009-04-10 01:14:08, péntek
 
  Elkerülhető- e a tudatosan szított polgárháború?
"Magyarország csak papíron létezik"
Posta Imre katonatisztként kezdte pályáját. Pszichológusként szolgált a Köztársasági Őrezrednél, ahonnan fegyelmivel bocsátották el, mert volt bátorsága folyamatosan rámutatni, a testület és a magyar politikai elit számára kínos ügyekre. Jelenleg boldog és büszke édesapa, aki előadóként járja az országot, hogy a lakosság szemét felnyissa mindarra, ami ma hazánkban történik. Az ország rémisztő közállapotáról két könyvében - Rend-Őr-Köz-I-Gaz-Ság és Rend-Őr-I-Gaz-Emberek - részletesen számol be. A problémák megoldásának jelenleg egyetlen útját a felvilágosításban látja.

Beszélgetésünk során számos megdöbbentő történetet mesélt rendőri vezetőkről, politikusokról, a közigazgatás és a szervezett bűnözés összefonódásáról. Nyílt, bátor szókimondással, nem mellébeszélve a problémákról. Ezek alapjául saját, megélt tapasztalatai, részben hasonló területen dolgozóktól származó információk szolgáltak. Ezekből olvashatnak egy kis ízelítőt.

- Az Echo tv-ben Pörzse Sándor műsorában meglehetősen sok aktuális kérdést vetett fel. Két megállapítása különösen megdöbbentő volt, és fontos lenne azokat bővebben kifejteni. Egyik ilyen tényközlő megállapítása, hogy "Magyarország csak papíron létezik", a másik, miszerint a "VIII. kerületből a cigányokat összegyűjtik, és kiképzik őket fegyveres összetűzésre". A jelenlegi pattanásig feszült helyzetben korrekt tájékoztatásra lenne szükség. Ezért szeretném, ha bővebben kifejtené.

- A kisebbik téma, az, hogy Magyarország elkelt, és csak papíron létezik. Nem kell mellébeszélni! Elég Bogár Lászlónak az elemzéseit végigkísérni, a csak most köztudottá vált IMF hiteleket, és az utána kirobbant "elzálogosítottuk a Szent Koronát is" fejezetet, majd az azt követő IMF nagyvezér látogatásokat végiggondolni.

Én már azt olvasgattam internetes portálokon, és az építésügyben lévő kapcsolataim is megerősítették, hogy Magyarországon a beruházásoknak a 70-75 % - a izraeli kezekben van. Sokan mondják, hogy a holland betelepülők már egész falvakat vásároltak (már) föl a Dunántúlon, de valójában Izraelhez tartozó betelepedőkről van szó.

A felvásárlás kapcsán legutóbb Veszprémben , építettek válogatott tőkéből olyan lakóparkot, ahol már nincs kiírva, hogy eladó, még angolul sem. Mert nem eladó. Üresen állnak és várnak a lakások az izraeli betelepülőkre. Az építtetők is így tudják, a cég is így "reklámozta'. Budapesten is a Duna part vonalán, a pesti oldalon is, a XIII. kerületben, a soroksári Duna-parton hatalmas területek keltek el olcsó lobby áron. A soroksári Duna-ágra a kormány, 2013-ig 30 milliárdot akar áldozni, hogy kitakarítsa azt a Duna-részt, amit izraeli tőke vásárolt meg. Ez egy nagyon összetett kérdés. Szükséges lenne a polgármesterekkel értelmesen beszélni arról, hogy gyakorlatilag hogyan zajlott le mindez.

De folyamatosan árusították, és adják el az elektromos műveinktől a vízműveinkig, az összes közüzemet, ami még elenyészően megmaradt. Így történik Magyarország kiárusítása.

- Országon belül is egyre több az idegen érdekeltség. Ezzel kapcsolatban sok minden nem nyilvános.

- Magyarországon a plázák és a hasonlók nem csak azt jelentik, hogy multik települtek be. Ez sokkal súlyosabb, mert területfoglalást jelent.. Mint amikor a táskánkkal lefoglalunk egy ülőhelyet. Vagyis az már az enyém, szimbolikus értelemben is. Ha most kikérnénk a Földhivatalból az összes létező portára, hogy milyen jelzálog van bejegyezve, milyen banki vagy nem banki jelzálog, milyen olyan titkos adás-vételi szerződések vannak a szélen feltüntetve, hogy majd ha a magyar föld eladható lesz, ez már elkelt, akkor kiderülne, statisztikailag, hogy magyar porta ebben az értelemben igazán már nem létezik.

A végítéletet most akarják kimondani, amikor teljesen lenullázzák a bárv-listás magyarokat, amikor becsődöltetik az országot. Gyakorlatilag fillérekért lehet majd itt - magas aranykorona értékű - hektárokat venni. Még aki nem adta el a földjét, azt is teljesen tönkreteszik.

Innentől kezdve, szerintem csak papíron létezik Magyarország, és ez, mindenkinek teljesen nyilvánvaló lesz. Magyarország megszűnt létezni jogi értelemben. Ez a kormány kiárusította az országot.

- Már az Antall-kormány elkezdte, de tény, hogy ez a kormány tette fel az i-re a pontot.

- Olyannyira, hogy, Brüsszelben az EU eljárás alá vonta Magyarországot, mert jogilag nem azonos feltételek vonatkoznak a külföldi és a magyar polgárra, a magyar tulajdonú ingatlanilleték vonatkozásában. A tendencia egyértelmű. Ha valaki megveszi a vízhálózatot, akkor uralja a várost, a falvakat, mindent.

- A hatalmon lévők azon túl, hogy a nemzeti vagyont átjátszották, többnyire idegenek kezébe, a lakosságot is felelőtlen hitelek felvételére ösztönözték, mint akik szándékosan, megtervezve készítik elő az ország összeomlását.

- És most becsődöltetik a hiteleket. Én teljesen biztos vagyok benne, ez mesterségesen létrehozott krízis, aminek épp az a lényege, hogy lelki értelemben is teljes mértékben kiszolgáltatottá tegyék az embereket. Kihúzzák a szőnyeget a talpuk alól, hogy ne legyen több kapaszkodójuk, rabszolgákká tegyék őket a szó legszorosabb értelmében. Amit, ha van tulajdonuk, akkor ezt nem tudnák velük megtenni.

- Jelenlegi Alaptörvényünk még a Kádár-korszak Alkotmánynál is rosszabb, mivel nem rögzítette, hogy mi képezi a nemzet tulajdonát, amit így privatizáció címén zömmel külföldi, kisebb részben saját körben érték alatt átjátszottak. Az "átkosban" gyakorlatilag a Szent Korona tulajdona a dolgozó nép tulajdonként került megfogalmazásra. Az országgyűlés mai napig alkotmányos törvénysértés követ el, mert mai napig ezt nem rendezte. Törvényen kívüli állapot van. Az EU-ba is törvénysértően vitték be Magyarországot, mert nem volt meg a kötelezően előírt 50 % részvétel a szavazáskor. Ezt követően módosították a választás érvényességi küszöbét. Egy ilyen helyzetben mit lehet tenni? Van-e annak valami esélye, hogy a Szent Korona tan visszaállítása megtörténjék?

- A jelenlegi helyzet teljesen illegitim. Ha ezt egyre többen gondolják így, akkor gyakorlatilag nem kell félni, mivel illegitim állapot van. Ami azóta történt, az teljesen semmis. Magyarországot jogi értelemben és a jogászok közreműködésével eladták. Ennek semmi jelentősége nincsen, ugyanis, ha a hatalom bedől, bedöntjük, érvényesíteni tudjuk az ősi törvényeket. Ebben a kérdésben Sólyom Lászlónak kiemelt felelőssége van - egyetlen egy tollvonással megoldhatná.

A Szent Koronára vissza lehetne ruházni, amit nem is lehetett elvenni tőle, mert az, ami van, az jogi szemfényvesztés. Az a baj, hogy egy törvény akkor legitim, ha azt a többség, vagy a többségnek mondott kisebbség azt legitimizálja.

- A Szent Korona-tant az emberek nem is ismerik. Szégyen, de a jobboldali értelmiség sem. A baloldali értelmiségiek meg elavultnak tartják. A hatalmon lévőknek sem a törvénymódosítás, sem a kétkamarás országgyűlés nem érdeke. A civiltársadalmat pedig nem akarják a döntésekbe bevonni.

- Amiről nem tudunk, az nincs. Ez a kommunikációnak a kiemelt szerepe.

Ez a hipnózisnak a lényege. (A hipnózis az olyan megváltozott tudatállapot, ahol a hipnotizált személy átadja a kontrollt a hipnotizőrnek.) Gyakorlatilag egy hipnotizált tömeggel állunk most szemben. Ezért dehipnotizálni kell, ennek megvannak a módszerei.

- Míg a kommunista diktatúrákban börtön ávó, verés, megfélemlítés volt, ma elég hozzá az RTL, a TV2 és az MTV. Megoldják a tömegtájékoztatás erejével. Önként adjuk meg magunkat. Magyarország legnagyobb problémája, az önfeladás. Mi a megoldás Ön szerint?

- Én a behipnotizálást végzem országszerte. Ha hívnak, akkor beszélek róla. Eléggé patetikus módon próbálom átütni azt a fajta kemény ellenállást, amit itt sikerült kialakítani. Jusson el az emberek tudatáig az, hogy anélkül, hogy nem ismernék a magyar nemzet igazi történetét, mert elhazudták előlük, nincs miről beszélni, mert nem tudják pontosan, hogy minek milyen értelme, következménye van. Nem tudva a miérteket, hogy változtatni miért kell, nehéz az ügy mellé állni.

- Az előadásain milyen arányban vannak fiatalok?

- Változó. Általában a 40 év feletti kategória van, sajnos a 25-35-ig ők lennének a lényegesek. Még fontosabb lenne, a fogamzó képes nők magas aránya, akik igen kis számban vesznek részt ezeken az előadásokon. Mindig hangsúlyozom, hogy Magyarország nemcsak azért létezik csak papíron, mert eladták, és Izrael már megvalósította, amit Simon Perez mondott, hanem azért is, mert félő, hogy a cigány népesség növekedésével - amit törvényekkel demográfilag elősegítenek -, ha nem változik semmi, úgy 20 éven belül nemigen lesz magyar gyerek az iskolákban. Azt a harcot pedig, amiről beszélünk, nem lesz kikkel és kiért megvívni. Nem elég jóízűen kávézni, hátradőlni a fotelban és várni, hogy valami majd csak történik, mert Magyarország végleg elvész a magyarság számára. Tudjuk, hogy a cigányságot is csak eszközként használják fel. Néhányan közülük is látják ezt, hogy ők mire kellenek. Oszd meg és uralkodj! - mindig is ez volt az alapelv.

- Térjünk át a magyar-cigány ellentét szításának kérdésére! A tv-adásban elhangzott, hogy "a cigányokat összegyűjtik, és kiképzik őket fegyveres összetűzésre"!

- Bomba biztos az információm, most van folyamatban egy résztvevő tanúvallomásának megszerzése, aki részt vett ilyen agymosáson. A belvárosban összegyűjtenek alacsony szellemi színvonalon lévő cigányokat, beépült külföldi titkos ügynökök, és mindenféle hazug mesékkel a magyarság ellen uszítják őket a szó legszorosabb értelmében. Pl. hogy Vona Gábor saját kezűleg öli vidéken a cigánygyerekeket, meg hasonlók, és ezeket elhiszik.

Amikor lenyilatkozza a rendőrfőkapitány, hogy egyre brutálisabb és értelmetlen gyilkosságok és verések vannak, akkor azt nyugodtan betudhatjuk annak, hogy feljogosítják ezt a közeget a bűncselekmények elkövetésére. És az, az információ terjed, hogy azt mondja a titkos-ügynök: figyelj, úgyis meg fogjátok úszni, úgyis majd kihozunk benneteket, úgyis majd ti lesztek a hősök ha sikerül a magyaroknak végit vetni.

- A Pörzse-interjúban fegyveres kiképzésről is említést tett. Ez hogyan történik?

- Arról is tudok, hogy a rendőrségi razziák alkalmával a cigányoknál igen is találnak fegyvereket. Nemcsak szamuráj kardokat, lőfegyvereket.

A cigányokat már nem is nagyon kell fegyverezni. Annak a maffia-rétegnek, aki a bűnözésből él, azoknak megvan a saját fegyverzetük. Ha megyünk vidéken az út mellett, lehet látni, szétlőtt közlekedési táblákat. Nem a kisgyerekes apukák szoktak ilyennel szórakozni, hanem az Audi A6-os ablakából kitüzelő egyének.

Vidéken akárhova megyek, a vállalkozó bennfentesek egészen pontosan tudják, hogy mely családok rendelkeznek lőfegyverrel a gépkarabélytól kezdve marok lőfegyveren keresztül, nemcsak bicskákkal, meg szamuráj-kardokkal. Erről a rendőröknek ugyanúgy tudomásuk kell, hogy legyen, de nem számolhatnak be. Főleg a médián keresztül nem adnak helyt ilyen információk közlésének. Igaz, a Hír tv-nél volt riporter, aki odament és riportot csinált, de nem jön le a fősodrású liberális médiában, nem hozzák le..

- A fegyveres kiképzések hol zajlanak?

- Ezek szervezetten zajlanak, nem magyar, hanem külföldi titkosszolgálatok közreműködésével. A magyar titkosszolgálatoknál kb. 50 %-a idegenszívű egyén. A magyar NBH már régen lefeküdt annak a történetnek, és ott már régen tudják, azt, amit Simon Perez nagy mellénnyel elmondott. Sokan nem tudják, hogy Magyarországon van olyan repülőtér, ahová mindenféle igazolás, csekkolás nélkül katonai gépek jönnek.

- Nincsenek tisztességes rendőrök?

- Vannak, de azt, és az összefogást, zendülésnek szokták nevezni. Ezek a tisztességes rendőrök anyagilag ki vannak szolgáltatva, egzisztenciális alapon kiszolgáltattottak. Szima Judit nyilatkozatát kell figyelembe venni. Gyakorlatilag minimális szinten tudják magukat eltartani. Lakáshitelük van, egzisztenciális félelemben vannak tartva. Olyan szinten, ha tud is információt, arról is fél szólni, mert a jövő hónapban kirúgják emiatt, és a katonai bíróság meghurcolja. Ez szokott lenni a tematika. Ebben az országban a bűnözőket támogatják, a tisztességes embert pedig megpróbálják mindenféle módon ellehetetleníteni.

A Papa egy éve nyilatkozta, hogy még mindig ott vannak a kulcsemberek a kulcshelyeken. A rendőrségen a kapcsolati hálózat megvan. A rendőrkapitányok tudják, hogy kihez nem szabad hozzányúlni. A kisrendőrök meg eleve tudják, hogy ezeket a csapdákat ki kell kerülni, mert ki lesznek rúgva. "Erre ne menjél rá, ezt ne kutassd, azt hagyd békén, mert annak nincs értelme, hogy hozzányúljál, mert kicsinálnak." Simán megfenyegetik őket. Nincs itt vád-alku, egyszerűen úgy hozzák létre a dolgot, hogy a sértetteknek nem érdeke feljelentést tenni, még súlyos bűnügyekben sem, mert életveszélyes fenyegetéseket kaphatnak. A rendőrök is tudják, hogy nem lehet olyan bűncselekményt feltárni, ahol nem lenne valami rendőr, vagy volt vámtiszt, vagy határőr érintve.

Nincs tovább. A hálózat működik. Beszéltem olajosokkal is. Egyre több dokumentum és anyag jött a felszínre, azt mondják, hogy ott csak a srtómanok voltak magyarok, egyébként meg senki más nem volt az. Vagyis a strómant be lehet buktatni, de a mögötte lévő idegen erőt egyiket se. Mindig a magyarokkal vitették el a balhét.

- Mi lesz a honvédséggel, mivel gyakorlatilag felszámolták, és nincs aki megvédje a lakosságot. Hogy lehetne visszaállítani a sorkatonaságot?

- Egy új kormány döntése alapján. Én azt saccolom, mint volt katona, hogy abban a pillanatban sorozott állománnyal a munkanélküliséget fel lehetne számolni. Egy 150.000 fős magyar honvédségi sorozott és szerződéses, hivatásos állomány megoldás lehetne. Kormányváltást követően ezt azonnal meg kellene lépni. Egyébként erre már civil kezdeményezések vannak. Én is keresem a jogi lehetőségét annak, hogy lehet egy ilyen nemzeti ellenállásos mozgalmat úgy beindítani, hogy akár a fiataloknak a régi levente képzését felújítani. Szükséges, hogy legyenek fegyverviselt emberek. Amit Izraelben csinálnak, Magyarországon a magyaroknak is meg kellene csinálni, mint ahogy Svájcban is otthon tárolják az önvédelmi fegyvereket, a tartalékosok. Svájcban gyakorlatilag így mindenki hadra fogható. Ezt Magyarországon nem holnapután a polgárháború után, hanem megelőzésképpen kellene megvalósítani.

- A NBH most jelentősebb anyagi támogatást kap a kormánytól

- Elgondolkodtató, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal, most plusz egy milliárdot kap csak azért, hogy a hazafiakra - akik szeretnének változtatni ezen a helyzeten, meg szeretnék védeni önmagukat - még jobban rátelepedjen. A telefonok lehallgatásától az internetezők megfigyelésén keresztül, provokátorok beépítésén túl... Az adófizetők pénzén pont azt szeretnék megakadályozni, nehogy meg tudjuk védeni magunkat, amikor ők ki akarják robbantani a polgárháborút, mert ők azok, akik ki akarják robbantani.

Gyakorlatilag azt a polgárháborút, amiről beszélek, már korábban kezdték előkészíteni, megalapozni, és ezt a 2006-os őszi események is ezt igazolják. Az egész cigánykérdésnek is az a lényege, ha itt az EU felé azt kezdik el kommunikálni, hogy ez itt egy veszélyes ország, és itt rasszizmus uralkodik, antiszemitizmus van, ami a zsidóságot veszélyezteti, a legrosszabbra számíthatunk. Elképzelhető olyan forgatókönyv, ahol provokáció céljából még etnikai vagy felekezeti gyilkosságokat is végrehajtanának, hogy polgárháborús övezetté nyilváníthassák az országot. Majd idegen fegyveres erővel bejönnek, és rendcsinálás címén eltakarítják a nemzeti erőnek, a nemzeti öntudatnak még a maradékát is. Hadi állapotban nincs relevanciája a választásnak. Gyurcsány is csak akkor úszhatja meg a számonkérést, hogyha a demokratikus választásnak még a látszatát is elkerüli.

- Van remény arra, hogy ezt a polgárháborút elkerüljük?

- Remény az mindig marad. A háború elkerülése pszichológiai téveszme, ugyanis elkerülni az elkerülhetetlent, az teljesen fölösleges. Föl kell rá készülni, a lehető legjobban.

- Hogyan?

- Kommunikációval. Nekem nincs lehetőségem most még arra, hogy nemzetközi sajtó vagy fórum előtt hívjam föl a figyelmét éppen a nemzetközi, még tehetős tisztességes embereknek, akik nyitott elmével gondolkodnak, hogy ugyanakkora veszély leselkedik rájuk, mint Magyarországra jelen pillanatban. Nagyon fontos lenne nemzetközivé tenni a kommunikációt, arról, hogy Magyarországon mi zajlik. El kellene mondani nyíltan, hogy milyen a magyar rendőrség és igazságszolgáltatás állapota.

- Mi lehet a megoldás?

- Sokan jönnek rá, hogy a megoldás a felvilágosítás. Lényege, az, hogy jöjjenek rá az emberek, hogy vége van. Nincs hátország, nincs hová menekülni, nincs miért már rettegni. Emberek veszítik el az egzisztenciájukat, és mindent elveszítenek. Akik még nem veszítették el, azok 2 éven belül el fogják veszíteni, beleértve a nyugdíjasokat is, hisz nem lesz nyugdíj, mert nem lesz rá anyagi fedezet. Tudni kell azt, és minél több embernek felfogni, hogy vége van. Tavaly még 40-50 embernek is tartottam előadást. Most meg ahová megyek, 100-500 fő vár. A nyitott ablakok alatt is állnak az emberek, pedig nulla médiám van. Csak teszem, amit tennem kell, és kész. Az emberek ébrednek. Ugyanis a hipnózisból, - ahogy be lehetett altatni, az hosszú idő -, nagyon gyorsan föl lehet ébreszteni az embereket. Van egy átmeneti zavarodottság állapota, és ezt a zavarodottság állapotot lehet kihasználni arra, hogy új információkat, amit ő már régóta tudott, fel lehet eleveníteni személyes kapcsolat okon keresztül, úgy, mint a régi népi tanítók. Ezt csinálja egyre több ember. Egyre többek számára lesz hiteltelen az a média, ahol az összetartozók, a riporter, a politikus, a miniszter, meg a cigány kisebbségi képviselő azt harsogja, hogy milyen rosszak vagyunk mi, magyarok. A legbutább magyarnak is ki kell hogy nyíljon a bicska a zsebében. Mert mindezt a közszolgálati TV-n keresztül teszik meg, az adófizetők pénzén. Azzal, amit művelnek, gyakorlatilag ők is ébresztői a magyar nemzetnek.

- Mit üzen a bíztatásra váróknak?

Magyarnak kell kiállni elsőként, mert utána ki fog állni az ír is, és a többi nemzet is.

Az egész nemzeti oldalt össze kellene hogy fogja egy karizmatikus vezető, mert vezető nélkül nem működik. Aki azt mondja: Figyelj barátom! Most nem kell, hogy mindent értsél, bízzál bennem, mert én leszek az első elől, akit lelőnek. Nem arra buzdítalak, hogy menjél elől. Mindenki álljon be szépen a sorba.

Ehhez viszont oda kell állni egy vezető mögé az egész nemzeti oldalnak, függetlenül attól, hogy fideszes vagy mszp-s volt korábban.


Orbán Éva Nemzeti Hírháló /Az interjú a KAPU folyóiratban a közeljövőben olvasható
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 59 
2009.03 2009. április 2009.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 59 db bejegyzés
e év: 468 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 123
  • e Hét: 282
  • e Hónap: 2527
  • e Év: 34257
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.