Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Internetadó
  2014-10-29 21:39:27, szerda
 
  Most értettem meg, hogy miért nem tudtam az 1990-es évek elejétől érvényt szerezni annak az elképzelkésemnek, hogy a FELNŐTTKÉPZÉST a közoktatás részéve kellene tenni. Sőt, úgy gondoltam, hogy majd az internet-hálózaton keresztül ki lehet majd építeni a TÁVOKTATÁS rendszerét, mint a finneknél!

- Nem értettem, hogy miért vagyunk mi alábbvalók náluknál? Miért nem valósulhatott meg 24. éve ezen elgondolásom?

- Miért akarták leszerelni a telefonvezetéket (ADSL-el interneteztem még akkoriban) akkor, amikor elkezdtem ORBÁN VIKTOR VENDÉGKÖNYVÉBEN fórumozni?

- Nem értem még ma sem, hogy amikor 2006-ban azzal kampányolt a Fidesz, hogy "SZAVAZZON A VÁLTOZÁSRA!" miért nem tett semmit azért, hogy a magyarországi lakosság (más országban a NÉP) alkalmassá válhasson arra a bizonyos VÁLTOZÁSRA?

- NEM ÉRTETTEM, ÉS MA SEM ÉRTEM, hogy miért olyan emberek kerülhettek kompetens helyzetbe, akik elsikkasztották a FELNŐTTKÉPZÉSI ATLASZT 1998-ban. Abból pedig egyértelműen kiderülhetett volna, hogy Magyarországon a felnőttképzés PIACOSÍTÁSA következtében TÖMEGEK MARADTAK KI a felnőttképzésből!

- Sőt, Soroksáron azt nyilatkozta a szakorvosi rendelő pulmonológus főorvosa, hogy

- "Nincs szükség semmiféle felnőttképzési "andragógiai" húkuszpókuszra, mert Soroksáron egészséges lelkű emberek élnek, akik képesek vállalkozni anélkül is..."!

Ehhez azt a megjegyzést fűztem a szakdolgozatomban, hogy: "Csak arról feledkezik meg, hogy a németországi, ausztriai "sógor" számítógépen követi üzleti, és ipari vállalkozásának minden változását. Hol vagyunk mi még ettől? Nem felelőtlenség a rendszerváltoztatás nyolcadik évében elvárni az emberektől, hogy még mindig minden eszköz (tudás, termelőeszköz, induló tőke, valódi kárpótlás) nélkül meg tudjon felelni az új viszonyoknak, követelményeknek?"

*

MÁR ENNEK IS TIZENHAT ÉVE!!! ÉS NEM TÖRTÉNT SEMMI AZON KÍVÜL, HOGY MINDEN LÉTEZŐ MÓDON AKADÁLYOZZÁK A KORMÁNYON LÉVŐ OKTATÁSPOLITIKUSOK A FELNŐTTEK TOVÁBBTANULÁSÁT... ÁTKÉPZÉSÉT MEGKÖNNYÍTŐ INTERNETES TÁVOKTATÁS BEVEZETÉSÉT!!!!

PÉLDA ERRE A MOSTANI INTERNETADÓ BEVEZETÉSE IS!!!!

*
AMIKOR 2005-BEN ELKEZDTEM ORBÁN VIKTOR VENDÉGKÖNYVÉBEN A FÓRUMOZÁST, MÉG AZT HITTEM, HOGY ORBÁN VIKTOR EL FOGJA OLVASNI NEMZETMENTŐNEK SZÁNT ÖTLETEIMET. Ma már tudom, hogy pusztába kiáltott volt minden egyes beírásom!!!

*
Ezért, megjelentettem egy könyvben a BEÍRÁSAIMAT és a rá érkező elutasító és értetlenkedő kommenteket az un. törzsbeírók részéről... akik Orbán Viktor helyett válaszoltak nekem, amikor már nem bírták türelemmel... Pedig, csak KÖZVETÍTENI szerettem volna rról, hogy milyen RETTENETES KRÍZISHELYZETBEN ÉLI MEG A RENDSZERVÁLTOZÁST AZ EGYSZERŰ MAGYAR POLGÁR... mert a mindenkori hatalom elzárja minden KIBONTAKOZÁSI LEHETŐSÉGTŐL!!! http://furaila.xfree.hu/261354

*
Tessék csak megnézni ezt a diagrammot, amelyen látható, hogy más országokban milyen támogatottságot élvez az információ-áramlásban az internetezés!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Máig tartó, nagyon fájó- sajgó seb a nemzet testén-lelkén...
  2014-10-23 04:02:36, csütörtök
 
  AZ 1956-BAN ELESETTEK, BEBÖRTÖNZÖTTEK, KIVÉGZETTEK ÉS AZ Ő UTÓDAIK- ROKONAIK SORSA EGY NAGYON FÁJÓ- SAJGÓ SEB A NEMZET TESTÉN- LELKÉN!

Az 1963-as amnesztia nagy csalódás volt mindenki számára. Azok számára is, akik ,,szabadulhattak", azok számára is, akik nem, azok számára is, akik valamilyen rokoni szállal kötődtek az elitéltekhez.

Az történt, ugyanis, hogy sem a ,,szabadultaknak", sem a meglévő családtagjaiknak, vagy későbbi házastársuknak- születendő gyermekeiknek, barátaiknak soha nem lehetett saját maguk irányította magánéletük!

Az alábbi nyilatkozatokat még annyival szeretném kiegészíteni, hogy ez az iszonyú ellenőrzöttség nem szűnt meg 1990-től sem!

Az történt ugyanis, hogy a kádári titkosszolgálatosokat elhelyezték - ugyanazok a főnöki MEGBÍZÓK - bújtatott- ,,polgári" állásokba és továbbra is jelentési kötelezettséggel tartoztak megbízóik számára.
Ezzel párhuzamosan kiépült az új NBH a maga (régi)új szolgálatosaikkal.

Ez alatt a kettős nyomásgyakorlás alatt családok estek szét és emberek százezrei mentek tönkre egzisztenciálisan, testileg- lelkileg.

Sok helyütt az utódok mit sem sejtve erőlködnek a mindennapok túléléséért és fogalmuk nincs, hogy ez miért is történik velük.
- Ők azok, akik mertek kicsik lenni és ők azok, akiket nem zavarja az 1956-os évfordulón az sem, hogy a szülei, nagyszülei gyilkosai ünnepelhetnek kizárólag október 23-án!!!
- Ők azok akik ,,tudatlanságára" és ,,félismereteire" bizton számíthatnak a nemzetáruló politikai hatalmat gyakorlók.
- Ők azok akik igyekeznek is odaszavazni, akik előtt nem kell szégyellniük lepusztultságukat, kicsinységüket.

Az ő 1956-os mártír rokonaik, pedig forognak a többnyire jeltelen sírjaikban!!!
Ennek ellenére, pontosan őket kellene megszólítani tudni, de nem ám úgy, hogy felelősségre vonni őket a tudatlanságukért!!! Arról ugyanis, nem ők tehetnek, hanem sok-mindenki más!
Főleg a nemzetáruló hatalom holdudvarába tartozó értelmiségiek és médiaszolgák tehetnek...

Mindebből nyilvánvalóan kitűnik, hogy az 1956-os forradalomban és szabadságharcban elesettek, bebörtönzöttek, valamint a kivégzettek utódai- rokonai sorsa egy nagyon fájón sajgó seb a nemzet testén-lelkén!
Ennek orvoslása az egyik legfontosabb és legösszetettebb feladat.

Hiszen, itt már muszáj megemlíteni, hogy a titkosszolgálatok által beszervezett rokonok és ismerősök a mai napig jelentenek megbízóiknak!
Ezek a megbízók megtalálták minden megbízott zsarolhatóságát és ezzel a mai napig ,,szolgálatra" kényszerítésüket.

Mindaddig, míg ezen milliomossá és milliárdossá vált megbízók nem lesznek elszámoltatva, a megbízottak - és azok akikről jelentési kötelezettségük van - jelentési kötelezettségüknek eleget kell tenniük!

Nehéz őket tetten érni, hiszen többségük valamilyen ,,bújtatott-polgári" állásban dolgozva jelentget megbízóinak az 1956-os harcokban jeleskedőkről és utódaikról. Aki többnyire a legjobb barátja, vagy a házastársa!!!!

Nos, amiért ezen besúgók hozzátartozóit azon mód valamilyen tragikus esemény érte, mihelyt megtagadni akarta a besúgási engedelmességet, bizony a mai napig családok százezrei zsarolhatók ellenőrizhetők emiatt!!!
Sürgősen le kell nagy nyilvánosság mellett leplezni ezen MEGBÍZÓKAT és el is kell ítélni őket!

Ugyanakkor az évtizedekig jelentgető kis megbízottakat ,,takarékra" kell tenni, de szigorúan, hogy azok akikről jelentgettek, felszabadulhassanak ezen nyomás alól és maradéktalanul kifejthessék pozitív tevékenységüket a haza- és a benne élők javára, családtagjaik büszkeségére és örömére!!!
Ehhez minden eszközt meg kell találni és az eddig negatívan diszkrimináltak rendelkezésére bocsátani!

Elejét kell venni egyszer, s mindenkorra annak, hogy az 1956-os szabadságharcosok ellenségei kerüljenek olyan hatalmi helyzetbe, hogy kisajátíthassák maguknak az 1956-os forradalom és szabadságharc megünneplését!

Ezzel, szabad utat kaphatna minden ellenőrzött és negatívan diszkriminált - az önállóság felelősségével élő 1956-osok és utódaik - nemzetükért való kreatív életvitele és tevékenysége.
Amihez, ha szükséges, minden erkölcsi (anyagi) támogatást meg kell adni!

Itt alább, pedig azok a nyilatkozatok olvashatók, amelyek hitelesen bizonyítják fenti állításaim valóságos igazságtartalmát.

Bóna Mária Ilona



1963-ban közölte velem az ügyész: magát még nem nevelte át a börtön" - emlékezik vissza Wittner Mária.
A Kádár-rendszer azt hazudta a külföldi sajtónak, hogy 1963-ban amnesztiával minden '56-os politikai fogoly kiszabadult, addig a valóságban Wittner Mária és sokan mások még éveket töltöttek a szigorított börtönökben. A rendszerváltozásig állandó megfigyelés alatt tartották.

Puchert János: "Azt hittem, minden 56-os kiszabadult 1970-ben"
,,- Az 1963-as amnesztia nagy csalódás volt." ... ,,Egy hétig ment folyamatosan a szabadítás, aztán leállt." ... ,,Én azt hittem, minden 56-os kiszabadult 1970-ben, csak később tudtam meg, hogy többen bennmaradtak. Volt, aki még ült két-három évet, de ezt én csak 1989-90-ben tudtam meg." ... ,,Levittek, és hozták a civil ruhámat. Hát volt, aki ugrált örömében, és megkérdezte, hogy én nem is örülök. Belőlem meg kibújt az örök elégedetlen, és azt válaszoltam: "Cseszd meg, én jól vagyok, szabad vagyok, de azt a kerek tizenhárom évet nem tudják visszaadni!"... "Egy vagy két hónappal a hazaérkezésem után a párttitkár üzent az unokatestvéremmel - egy az egyben nem merte nekem mondani -, hogy figyeljek oda, mit mondok, mert a megyei kapitányságról állandóan rajtam tartják a szemüket."

Valuch Tibor: ,,Az "ötvenhatosok" '56 után egy velük ellenséges politikai környezetben találták magukat, és az általuk képviselt üggyel szemben közömbös, pontosabban a politikai hatalom által tudatosan közömbössé tett társadalmi környezetben kellett megállniuk a helyüket. Írásunk azt vizsgálja, hogy az októberi napokban vállalt politikai aktivitás milyen törést eredményezett az egykori résztvevők életútjában, a forradalom eseményeiben való részvétel miként befolyásolta a későbbi karrierlehetőségeket, a családi és baráti kapcsolatok rendszerének változásait, a kisközösségek létezésének feltételrendszerét és általában véve az egyéni sorsok alakulását.
Az "ötvenhatosok" csoportjába tartozók - ezen belül elsősorban a forradalmi szervezetek vezetői - alkották vagy talán inkább alkothatták volna a Kádár-rendszer potenciális politikai ellenelitjének bázisát. Az idetartozó "helyi politikusok" adminisztratív vagy egzisztenciális eszközökkel történő semlegesítése nyilvánvalóan azért is fontos volt a kurzus számára, mert így ideig-óráig megelőzhette a társadalmi támogatással is rendelkező politikai csoportok kialakulását." (Részlet, a BÖRTÖN, DISZKRIMINÁCIÓ, MARGINALITÁS Ötvenhatosok '56 után c. írásából.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az 1956-os népfölkelés emlékére gyászmenetet szerveznék 4.r.
  2014-10-21 16:41:22, kedd
 
  Bűn nagyvonalúan ejteni őket és főleg bűn lepaktálni velük, vagy egyáltalán bárminemű együttműködést elvárni tőlük!
*
Az 1956-os pesti srácokat azért akasztották föl forradalmi tevékenységükért, mert ,,elárulták a munkásosztályt".
*
Az emeszempé utódpártjainak politikusai 1989 előtt és után is, szintén elárulták a munkásosztályt.
Ennek következtében egy egész nemzedéket küldtek - módszeresen elvéve tőlük minden lehetőséget - a HALÁLBA!
*

Ide másolom azt az oldalt bizonyságul, Kósa Csaba: ,,ALHATTÁL-E KISFIAM?" címmel írt, Mansfeld Péterről és forradalmár barátairól szóló könyvéből.
*
Ezen az oldalon olvasható az akkor már második éve börtönben tartott kiskorú Mansfeld Péter HALÁLRAÍTÉLÉSÉNEK indoklása!!!
- Két évre volt szüksége a magát szocialistának hazudóknak arra, hogy ez a ,,pesti srác" - nagykorúvá válva - halálra legyen ítélve!

*
Nem maradhat el a GYILKOSOK és jogutódainak SZÁMONKÉRÉSE, és a FELELŐSSÉGREVONÁSA!

És ez NEM BOSSZÚ, hanem JOGOS ÖNVÉDELEM!

Ugyanis, ha valaki önmaga, vagy mások számára ártó szándékkal cselekszik és ezért őt soha nem vonja senki felelősségre, akkor mindaddig fennáll a VESZÉLYEZTETETTSÉG helyzete, míg a LELEPLEZÉS és FELELŐSSÉGREVONÁS meg nem történik!

Ha erre a LELEPLEZÉSRE és ELSZÁMOLTATÁSRA egy társadalmi berendezkedésben - ha csak egyetlen-egy személynek, akinek ÁRTANAK - nincs lehetősége, akkor az NEM DEMOKRÁCIA, hanem az ÁRTÓ SZÁNDÉKÚAK DIKTATÚRÁJA!

A legkevesebb, hogy kellő tisztelettel emlékezzünk az ÁLDOZATOKRA és TILTSUK MEG végre a GYILKOSOKNAK és JOGUTÓDAIKNAK az ünneplést október 23-án!


Bp. 2013.10.22.

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az 1956-os népfölkelés emlékére gyászmenetet szerveznék 3.r.
  2014-10-21 16:39:08, kedd
 
  Valójában - mint egy KÖZVETÍTŐ - csak leírom, hogy mit produkált az élet, a RENDSZERVÁLTOZÁS (a szocializmus) VESZTESEI SZÁMÁRA!
*
Merthogy, ez az ELADÓSÍTÁS már nem most kezdődött! 1990 után, pedig bevált gyakorlattá válva ,,intézményesült".

Hogyan?

Például úgy, ahogy azt a Díjbeszedőnél tették...

1991-ben ott dolgoztam, mint adminisztrátor-könyvelő a jogi osztályon, ahol a hátralékosok ügyeit intézték. Ott szereztem tapasztalatot arról, hogyan lehet hátralékot MESTERSÉGESEN GERJESZTENI azoknál a bérlőknél, kiknek kinézték a pénzeszsákok a lakásaikat!!!!!

MEGTAPASZTALTAM, hogy a gyanútlan kisembernek még esélye sem volt a védekezésre és se-perc alatt kipakolták minden holmiját a bérház udvarára.
*
Százával vitették velem a Közjegyzői Hivatalba az ilyen szerencsétlenek kilakoltatásához és végrehajtásához szükséges engedélyért az iratokat!!! Ha még megvannak, akkor még most is ott olvasható a - hitelesítő - monogramom ezeken az ügyiratokon!!!!
*
Értük már senki nem emelheti föl a szavát - rajtam kívül!!!!

*

- Naná, hogy megírtam 1996-ban, abban a szociográfiában, amelyikkel 1998-ban díjat nyertem http://furaila.xfree.hu/55534 És, amelyiknek a megjelenését még most is akadályozzák minden létező módon!
*
- Naná, hogy felkerestem mindezzel 2005-ben a Nemzeti Konzultációs Irodát! Csakhogy, ott sem érdekelt senkit...
*
- Most ott tartok, hogy álnéven megjelentettem http://furaila.xfree.hu/252531 azonban, minden hiába, mert most meg az értékesítését akadályozzák minden létező módon...

Gyurcsány Ferencnek, Bajnai Gordonnak és minden PAKTUMOZÓ volt és jelenlegi miniszterelnöknek, miniszternek, milliárdossá váló közszereplőnek NAGY A FELELŐSSÉGE HAZÁNK - és a benne élők - ELADÓSÍTÁSSAL és más módszerekkel való TÖNKRETÉTELÉBEN!!!
*
Bizonyíték erre, hogy még most is érvényben van az ,,1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.

A Tvr. 3. szakasza mentesíti az IMF-et hazánkban mindenféle bírói és hatósági eljárás alól Magyarország területén, magyar bíróság, az IMF semmiféle ügyletébe nem avatkozhat bele. Az IMF megvásárolt tulajdonait bérlőkkel szemben is teljes ez a jogvédelem, az IMF viszont bárkivel szemben kezdeményezhet bírósági eljárást Magyarországon.

A Tvr. 5. szakasza alapján az IMF irattárai teljes mértékben sérthetetlenek az IMF semmiféle adatszolgáltatásra nem kötelezhető, semmiféle hivatal által Magyarországon.

A Tvr. 6. szakasza alapján az IMF minden vagyona és követelése mentes bármily nemű korlátozástól, rendszabályok, ellenőrzések és bármilyen természetű moratórium alól hazánkban.

A Tvr. 8. szakasza alapján az IMF valamennyi kormányzója, ügyvezetője, helyettesei, bizottsági tagjai, képviselői, tanácsadói, tisztségviselői és valamennyi alkalmazottja is mentesül mindenféle jogi eljárás alól Magyarországon;

A Tvr. 9. szakasza alapján az IMF valamennyi vagyona, jövedelmei, követelései és ügyletei teljes mértékben adómentességet, vámmentességet és illetékmentességet élveznek Magyarországon."

(Folyt.köv.)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az 1956-os népfölkelés emlékére gyászmenetet szerveznlék 2.r
  2014-10-21 16:36:50, kedd
 
  Most, pedig arra kérem a tisztelt Olvasót, hogy próbálja meg beleélni magát azoknak a kisembereknek a helyzetébe, kiknek évtizedekig az volt az egyetlen érdemük, hogy mertek "kicsik lenni"!!! (Kovács László emeszpés és EU-s képviselő tanácsa szerint.)

- Ők azok, akiket belehajszoltak 1968-ban az új gazdasági mechanizmusba, amit meg lehetett csinálni ,,gebinben"... Vagyis, lehetett melózni a kötelező nyóóócóra mellett még másik nyolcat másodállásban a vállalatnál...

- Ők azok, akiket már nem vettek föl a főiskolákra, egyetemekre alanyi jogon... Nekik már nem jutott a tanácsi bérlakásokból... Nekik már meg kellett vásárolni a panelt (ha a párt, a kisz, meg a szakszervezeti titkár is javasolta) OTP-hitelre, 30 évre eladósodva... Mire kifizették, belehaltak a napi 16 órás robotba!!!!

- Ők azok, akik mindezt túlélve, de teljesen lepukkanva (anyagi- ismereti- és kapcsolati tőke nélkül) ért a rendszerváltozás...

- Ők azok, akik pillanatok alatt elveszítették a gyári munkájukat, mert kiprivatizálták alóluk a gyárat...

- Ők azok, akik aztán állás nélkül maradva, nem tudván fizetni a lakás rezsijét, törlesztő részleteit, az utcára kerülve, mint hajléktalanok megtöltötték a nagyvárosok tereit, aluljáróit...

- Ők azok, kiknek gyerekei apa nélkül és az unokák, pedig nagyszülők nélkül nőnek majd föl... Minderről semmit nem tudva... Szégyenkezve szüleik miatt, hogy nem vitték semmire!!!

- Ők azok, akik még mindig fizetik a II. világháborús holokauszt miatt a jóvátételt ...

- Ők azok, akik előtt ott a nagy ,,lehetőség", a meddővé tétel - már 18 éves kortól ingyen!!!

*

Vagy, gondoljon mindenki bele abba az élethelyzetbe, amelyikben az 1980-as évek (rock- punk) zenészei és más, a diktatúra ellen LÁZADÓ és a pol.osztály III/III-as ügyosztálya által száműzött művészeink kényszerültek! Akik valójában előkészítették a rendszerváltozást, aminek UGYANAZOK lettek a kárvallottjai és haszonélvezői is, mint akik 1990 előtt is azok voltak! ,,Köszönhető" ez annak a bizonyos PAKTUMNAK, melyre itt látható a bizonyíték több, mint tíz éve:

És, amiről még a mai napig nem lehet sem írni, sem beszélni!

Nem sorolom...

Elegem van minden - a szocializmusban biztos egzisztenciát teremtő- majd a rendszerváltozásban azt tőkésítő és ettől a mai napig dölyfösen MAGABIZTOS - engem lehurrogóból!

(Folyt.köv.)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az 1956-os népfölkelés emlékére gyászmenetet szerveznék 1. r
  2014-10-21 16:34:41, kedd
 
  GYÁSZMENETÜNKKEL felhívhatnánk a politikusok figyelmét

- a HALÁLBA KERGETETT, illetve

- az ORSZÁGBÓL SZÁMŰZÖTT, vagy

- a társadalom peremére kontraszelektált - ezzel belső száműzetésre kényszerített

NEHÉZSORSÚ honfitársainkra!

*

Másfelöl üzenet és figyelmeztetés lenne az előző választási ciklusokban a hatalommal visszaélőknek és figyelmeztetés a mostani kétharmados többség dölyfösen fennhéjázóinak is.
*
Szeretném, ha látnák mennyien kiállunk nehézsorsú honfitársaink mellett!
*
Szeretném, ha egy picit is ELGONDOLKODNÁNAK a FELELŐSSÉGEN! Mert mindannyian felelősök vagyunk hazánk és a benne élők sorsáért.
*
Erről a felelősségről feledkeztek meg - ma már tudható, hogy SZÁNDÉKOSAN - az 1989 utáni un. rendszerváltó pártok politikusai.
*

Megfeledkeztek a ,,KISEMBERRŐL", azokról, akiket szinte lenullázott állapotban ért a rendszerváltozás nevezetű felfordulás.

- Ők azok, akik még javában azt hitték, hogy építik a szocializmust, miközben már a bért is a rothadónak hazudott Nyugattól fölvett kölcsönökből fizették számukra. http://furaila.xfree.hu/234611

- Ők azok, akiket egyszerűen kiöntöttek - mint a gyereket a fürdővízzel - magukra hagyva őket...

- Mert eladósították nem csak az országot, hanem a benne élőket is.

- Holott, nem a szerencsétlen lenullázott gyári szakmunkások tehettek arról, hogy nem lehetett a bérből és fizetésből lakást venni, csak hitelre!

- De még megélni is csak nehezen lehetett...

- Mostanra meg már sehogyan...

*
A kétharmados többség is - pedig mindezzel nem törődve - rajtuk üli halotti torát!
*
Gyurcsány volt az egyetlen igazmondó, aki bevallotta, hogy mindenben HAZUDTAK. Mert tudván-tudva azt, hogy az osztálytársadalom megszűntével, megszűnt a baloldali politizálás létjogosultsága is.
*
Ezért mondta az őszödi beszédében, hogy:
- "Nem csináltunk semmit négy évig!!" - ...majd "belegebedett" abba a látszattevékenységbe négy évig, amit folytattak országépítés és a benne élők sorsának jobbítása helyett!!!!
*
Gyurcsány mellett 2006-ban HŰSÉGESKÜT tett az akkori szoc.lib. képviselők többsége, átruházva rá minden további felelősséget... Ezért, Gyurcsány Ferenc nagyon is keményen hozzátette HALÁLOSZTÓ tevékenységét és még ma is sokan követik "értelmiségi" körökből is.
*
Nem csak a "fagyoskodó mamájának" gyűjteni akarók, kiknek meg sem fordul a fejükben, hogy a milliárdossá váló kisfia miért hagyja fagyoskodni az édesanyját?!
*
Még mindig sokan tapsikolnak neki "értelmiségi" körökben is, és oda is szavaznak majd, ha oda kerülnek a szavazófülkébe! Éppen ezért, felelőtlenség úgy beszélni egy volt miniszterelnökről, mint egy félkegyelműről! Főleg, akkor, amikor szabadlábon itt mozoghat közöttünk, mint KÖZSZEREPLŐ és nyomatja a médiában a világrengető, gyűlölettől fröcsögő hazugságait!!!

(Folyt. köv.)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Alkotmány kötelez!
  2014-10-21 13:33:22, kedd
 
  Nyílt levél a Rendőrség személyi állományához!

2014. október 19., 21:38


Tisztelt Főkapitány Úr, Egykori Kollégák, Tanítványok, Rendőrök!


Az állampolgárok mellett a rendőröknek is fontos, hogy ismerjék a magyar alkotmányos rendet, megértsék a politikusok alkotmánysértését, alkotmányellenes puccsát, és hazaárulásuk következtében előállt Alkotmányos Válságot, a kettős állam helyzetét. Azt a helyzetet, amiben az ország van, és ami miatt a rendőrök is kiszolgáltatottak, megalázhatók, zsarolhatók és kényszeríthetők. A helyzet pontos megértése és a megoldást adó jogszabályok ismerete a diktatúrát elszenvedő nép és az esetlegesen bűncselekmény elkövetésére kényszerített rendőrök számára egyaránt megmutatja a kivezető utat. Ezt egykori kiképzőként, volt tanárként kötelességem leírni a magyar nép és a rendőrök segítése érdekében.


A rendőrség és a rendőr az ÁLLAM szolgája. Feladatait és jogait az állam alkotmánya és a rá vonatkozó törvények határozzák meg. A rendőrnek mindig pontosan TUDNI KELL, hogy mely állam alkotmánya és törvényei azok, amelyeket be kell tartson, amelyek alapján JOGSZERŰ eljárást folytathat vagy kell folytasson. A rendőr akkor lesz ,,népének szolgája és védelmezője", ha az államot a területen élő nép, a magyar nép hozza létre. Jelenleg NEM EZ a HELYZET!


Magyarország 2011 óta Alkotmányos Válságot él meg, mert területén jelenleg 2 (kettő) állam és annak jogrendszere EGYSZERRE létezik. És a rendőrre MINDKÉT ÁLLAM JOGRENDJE VONATKOZIK! Létezik egy érvényes, az állam minden szükséges kellékével rendelkező állam. Ez a magyar nép ezer évnél régebbi alkotmányos rendje és ideiglenes alkotmánya alapján az ezer éves Magyar Állam (ideiglenes nevén Magyar Köztársaság). Azért létezik még, mert a magyar állam országgyűlési képviselőinek 1989 óta NINCS JOGA a magyar alkotmányos rendet meghatározó ideiglenes alkotmányt hatályon kívül helyezni, és NINCS JOGA ezzel az ezer éves magyar államot megszüntetni. Ezért az ezer éves magyar állam JOGILAG ma is létezik, jogrendje ÉRVÉNYES és megsértőivel szemben ALKALMAZHATÓ. És ezt a jogrendet alkalmazni is fogja a magyar nép, amikor az általa újjáépített jogfolytonos magyar állam újra működik.


És létezik a magyar állam MELLETT egy másik ,,állam", a politikai ,,elit" által, a magyar állam joga szerint közjogilag ÉRVÉNYTELEN Alaptörvénnyel létrehozott és működtetett, terület és legfőbb államhatalmi szervezet nélküli Magyarország nevű DIKTATÚRA, mely NEM a MAGYAR ÁLLAM!!! Ez az állam a hazaáruló országgyűlési képviselők segítségével 2012. január 1-től elfoglalta a magyar államot, és azóta ÚGY TESZ, mintha ő volna a magyar állam. A képviselők esküszegése, alkotmánysértése és hazaárulása abban nyilvánult meg, hogy megalkottak egy alkotmányellenes (jogilag érvénytelen) Alaptörvényt. Majd a Magyarország nevű állam létrehozásával KÍSÉRLETET TETTEK az ALKOTMÁNYOS REND MEGVÁLTOZTATÁSÁRA, ezzel az évezredes magyar állam megszüntetésére.Miközben a MAGYAR ÁLLAM JOGA (az ideiglenes alkotmány) NEM TESZI LEHETŐVÉ a képviselőnek olyan ÚJ ALKOTMÁNY megalkotását, amivel hatályon kívül helyezhetnék az ideiglenes alkotmányt. (Mert azt csak a nép teheti meg.) A képviselők ezzel - és az alaptörvényben a magyarországi nép önrendelkezési jogának elvételével - mégis MEGTETTÉK.


Ebben az alkotmányellenes helyzetben a rendőr is kiszolgáltatottá vált. A diktatúra a Rendőrség szervezete fölött is megszerezte az uralmat, és rá kényszerítette az érvénytelen alaptörvény szerinti állam jogrendjét, joga szerinti működést.

A RENDŐRSÉG MA NEM a MAGYAR NÉP, nem a Magyar Állam rendőrsége, és nem a nép hatalmának, államának fenntartása érdekében működik. Hanem egy magyar államot megszálló, a hazaáruló politikai ,,elit" által irányított, a magyarországi nép felett diktatúrát gyakorló IDEGEN ÁLLAM erőszak szervezete, az egyes rendőr meg a DIKTATÚRA ZSOLDOSA, aki így semmi tiszteletre nem számíthat a magyar néptől. Mert a rendőr jelenleg a nép feletti diktatúra egyik fenntartója és kiszolgálója.


Tehát a hazaáruló politikai ,,elit" a Magyarország nevű diktatúra létrehozásával befejezett kísérletet tett az ALKOTMÁNYOS REND megváltoztatására. Ez eddig a legsúlyosabb alkotmánysértés, de még NEM BŰNCSELEKMÉNY. Ez a cselekmény két feltétel együttes teljesülése esetén válik bűncselekménnyé: 1. Ha a magyar nép(vagy annak egy része) - az ezer éves alkotmányos rendje alapján, egy jogszerű Alkotmányos Ellenállás keretén belül - úgy DÖNT, hogy BÉKÉS módon VISSZAÁLLÍTJA az évezredes magyar alkotmányos rendet, és a jog eszközével FELSZÁMOLJA a politikai ,,elit" alkotmányellenes államát. 2. A diktatúra a befejezett kísérlete, a jogellenesen megváltoztatott alkotmányos rend védelme, annak véglegessé tétele érdekében a rendőrség segítségével (erőszakot alkalmazva vagy azzal fenyegetve) lép fel Magyarország alkotmányos rendjének HELYREÁLLÍTÁSÁÉRT fellépő tüntetők ellen.Mert AKKOR a rendőrség fellépése BŰNCSELEKMÉNY LESZ, ,,Alkotmányos rendERŐSZAKOS megváltoztatása". Mert onnan kezdve a diktatúra (az alkotmányos rend jogellenes megváltoztatása) ERŐSZAKKAL történik. Mert a tüntetőt NEM LEHET azzal vádolni, hogy tettével a diktatúra alkotmányos rendjét akarta felszámolni. Egyrészt a Magyarország nevű államnak nincs alkotmánya (csak alaptörvénye), tehát alkotmányos rendje sincs (csak alaptörvényi rendje). Másrészt a tüntetők nem akarják megváltoztatni a Magyarország nevű állam ,,alkotmányos" rendjét. Ők a magyar állam alkotmányos rendjét akarják HELYREÁLLÍTANI. BÉKÉSEN, az alaptörvény hatályon kívül helyezésével, és a Magyarország nevű állam felszámolásával. Tehát a tüntetők cselekménye NEM MERÍTI KI a törvényi tényállást, a rendőrök ALKALMAZÁSA viszont IGEN! Egy alkotmánysértés az súlyos, elítélendő cselekedet és politikai következménye kell legyen, de a rendőrség fellépéséig NEM BŰNCSELEKMÉNY. Bűncselekménnyé a rendőri fellépés teszi!

Ezzel, a politikai ,,elit" által ALKOTMÁNYELLENESEN létrehozott diktatúrával, a Magyarország nevű, de NEM MAGYAR állammal szemben a magyar népnek évezredes ALKOTMÁNYOS JOGA a büntetlen ellenállás, és a HATÁLYOS ideiglenes alkotmány alapján ALKOTMÁNYOS KÖTELESSÉGE a jogszerű fellépés az alkotmányos rendjének megvédése, az ezer éves magyar állam alkotmányos rendjének helyreállítása érdekében! Tehát amikor a nép nem a kormány ellen tűntet, hanem Magyarország ALKOTMÁNYOS RENDJÉNEK helyreállítását követeli, akkor a nép az alkotmányos KÖTELEZETTSÉGÉT teljesíti, ezért a jog a népet védi, és aki fellép ellene a diktatúra védelmében, az a legsúlyosabb bűncselekményt követi el! Mert a nemzetközi jog 1967, az ideiglenes alkotmány 1989 óta a NÉPET védi!


A Magyar Köztársaság Alkotmánya 2.§ (2) bekezdése 25 éve (!) '89. október 23 óta kimondja: ,,MINDEN HATALOM A NÉPÉ". És az alkotmány nem csak a néphatalom elvét mondja ki, és nem csak a nép hatalmának megvédéséhez ad jogot a népnek, hanem a megvédésének kötelezettségét is kimondja. (ugyanott (3) bekezdés: ,,Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom ... kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben ... mindenki jogosult és egyben köteles fellépni." ) Márpedig a Magyarország nevű állam Országgyűlése KIZÁRÓLAGOS HATALMAT gyakorol, már az érvénytelen állama létrehozásával is, amivel megfosztotta a népet az önrendelkezés, a beleszólás jogától. Ezt erősíti meg az Alaptörvény módosítása felett önmaguknak adott (!) KIZÁRÓLAGOS hatalmuk. ,,Alaptörvény 1. cikk (2) Az Országgyűlés

a) megalkotja és módosítja Magyarország Alaptörvényét; illetve 8. cikk (3) Nem lehet országos népszavazást tartani

a) az Alaptörvény módosítására irányuló kérdésről..."


Tehát a magyar állam joga egyértelműen KÖTELEZI a magyar népet a kizárólagos hatalmat megvalósító politikai elit és annak diktatúrája elleni fellépésre. Márpedig ami alkotmányos kötelezettség, az nem büntethető!


Összegezve: A magyar alkotmányos rend MÉG NINCS megváltoztatva, csak súlyos KÍSÉRLET történt erre a politikai ,,elit" részéről. Ha a magyar nép (vagy annak akár egy tagja is) a magyar alkotmányra hivatkozó Alkotmányos Ellenállás keretén BELÜL, Magyarország alkotmányos rendjének helyreállítását követeli, a Magyarország nevű diktatúra (és annak egyetlen erőszak szerve, egyetlen ,,zsoldosa" se) NEM NYÚLHAT HOZZÁ!!! Mert ha megteszik, azzal nem csak a magyar állam, hanem még a diktatúra jogrendje szerint is BŰNCSELEKMÉNYT KÖVETNEK EL. Nem csak az egyes rendőr követi el, hanem annak minden felettese a főkapitányig bezárólag. A rendőrség felhasználása (fellépése) miatt pedig a teljes politikai elit elköveti ezt a bűncselekményt, a miniszterelnökig bezárólag. Mert a diktatúrájuk onnan kezdve ERŐSZAKRA épül, és az már életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntethető.


,,Az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása

254. § (1) Aki olyan cselekményt követ el, amely közvetlenül arra irányul, hogy Magyarország alkotmányos rendjét erőszakkal vagy ezzel fenyegetve megváltoztassa, bűntett miatt öt évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő."



A fentiekre tekintettel a magyar nép feletti alkotmányellenes diktatúra BÉKÉSfelszámolásában a rendőrség (és minden egyes rendőr) KULCSSZEREPET tölt be. Mert a magyar nép ezt a diktatúrát mindenképp fel fogja számolni, és az egyes rendőr és a rendőrség hozzáállásán múlik, hogy ezt a rendőrök segítségével BÉKÉSEN teszi meg, vagy az alkotmánysértő politikai ,,elit" ellen indított 4. magyar szabadságharcával. A rendőr és a rendőrség jogszerű magatartásával ezt a szabadságharcot, a szabadság fegyverrel, véráldozattal és gazdasági pusztítással járó kivívását lehet megelőzni, és a folyamatot BÉKÉS RENDSZERVÁLTÁS keretén belül tartani. Ahol a rendőrség jogszerű és BÉKÉS fellépése a garancia a diktatúra felszámolására, a magyar állam alkotmányos rendjének helyreállítására. Tájékoztató a rendőrség és annak személyi állománya részére:

Mi a rendőrség és a rendőr feladata egy Alkotmányos Válság idején?


Amit a rendőrnek TUDNI KELL: - A Magyarország nevű állam NEM a MAGYAR ÁLLAM, nem a magyar nép állama. Hanem egy külső, megszálló állam diktatúrája a magyar nép felett, aminek megszüntetése a magyar nép alkotmányos JOGA és KÖTELESSÉGE. - Az alkotmányos rend helyreállítása után a magyar nép államának szüksége lesz az átmenet BÉKÉS végrehajtását lehetővé tevő minden egyes rendőrre, és a nép el fog járni minden bűncselekményt elkövető rendőrrel szemben. - Az Alkotmányos Ellenállásban részt vevő személyek a magyar állam HATÁLYOS JOGA szerint, Magyarország alkotmányos rendjének helyreállítása érdekében lépnek fel, a Magyarország nevű érvénytelen államot békésen és jogszerűen MEGSZÜNTETNI akarják, és nem annak alaptörvényi rendjét akarják megváltoztatni - Az Alkotmányos Ellenállás nyilvános meghirdetése 2013.11.22-én megtörtént, ezért lehetőség van az Alkotmányos Ellenállás jogi védelme alatt a diktatúra ellen fellépni. És a két legfontosabb tudnivaló: - Aki az Alkotmányos Ellenállás keretében fellépő személyek ellen erőszakot alkalmaz, az életfogytig tartó szabadságvesztéssel sújtható bűncselekményt követ el. - A rendőrségi törvény 12.§ (1) bekezdése alapján a rendőrnek ,,Meg kell tagadnia az utasítás végrehajtását, ha azzal bűncselekményt követne el."


Amit a rendőrnek TENNI KELL: - Értelmeznie kell, majd tevékenysége során figyelembe kell vegye a fent leírtakat. - A rendőrség a nép és a diktatúra politikai harcában nem léphet fel erőszakosan a diktatúra védelmében, a nép ellen, mert azzal a legsúlyosabb bűncselekményt követi el. A rendőrség feladata a diktatúra BÉKÉS felszámolásának, a magyar alkotmányos rend helyreállításának biztosítása. - A rendőrnek saját törvénye előírásának megfelelően meg kell tagadnia a bűncselekmény elkövetésére adott utasítást, nem léphet fel erőszakkal az Alkotmányos Ellenállás keretében fellépő magyar állampolgárok ellen.


És mielőtt a diktatúra hazugságokkal támadásba lendülne: Ez a levél és a végén levő tudnivalók a rendőrség és a rendőrök TÁJÉKOZTATÁSÁRA, a diktatúra jogi helyzetének bemutatására szolgál. Abban segíti a rendőrt és a rendőrség vezetőit, hogy JÓ DÖNTÉST hozzanak. Nem minősül utasításnak, felhívásnak, bujtogatásnak, kényszerítésnek vagy zsarolásnak. Csak egy nyugdíjas rendőr tudásának és tapasztalatának, helyzetéből adódó új ismereteinek átadása volt kollégái részére. Azért, hogy miközben segít a magyar népnek az önrendelkezése visszaszerzésében, megóvja volt kollégái életét, megszüntesse kiszolgáltatottságukat, értelmet adjon hivatásuknak és megmutassa, hogy milyen szerepet tölthetnek be a magyar nép szabadságának kivívásában.


56-ban se a tiszteknek, se AVH-s sorkatonáknak nem volt lehetősége megtagadni a bűncselekményre utasító parancsot. Csak az azonnali vagy a későbbi felelősségre vonás közül választhattak. Ma a nemzetközi jog is a nép mellett áll, és a rendőr is megtagadhatja a bűncselekményre adott utasítást. Ma a rendőrnek van választási lehetősége. Választhatja a népet, választhatja a BÉKÉT!

Budapest. 2014. október 19.


Geri Tibor ny. alezredes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Helyzetelemzés a NÉP elárulásáról
  2014-10-12 08:42:46, vasárnap
 
  Egy magyar állampolgár vagyok a NÉP tagjai közül.
Ezennel jelentem, hogy 1976 óta próbálok meg KÖZVETÍTENI (a NÉP-ről és a NÉP nevében) a NÉP és a mindenkori hatalmi "elit" között.

Ezért, kötelességemnek tartom, hogy egy helyzetelemzéssel képbe tegyem azokat, akiknek esetleg nincs tudomásuk azokról a történésekről, amelyek miatt a mostani elviselhetetlen társadalmi helyzetbe került az a bizonyos NÉP, amelyik nevében megpróbálnak cselekvésre szólítani.

Teszem ezt abból az elgondolásból, hogy a jó és pontos HELYZETELEMZÉSre azért van szükség, mert az olyan, mint az orvoslásban a helyes DIAGNÓZIS. Csakis egy helyes diagnózis meghatározását követheti a leghatásosabb "GYÓGYMÓD" alkalmazása.

*

1-es kép

Bizony, bizony, nem itt tartanánk, ha képesek lettek volna bevallani, hogy a magukat szocialistának hazudók valójában DIKTATÚRÁT valósítottak meg 1990 előtt... Nem lett tisztázva - még 1990-ben - hogy valójában azért adták át oly "békésen" a hatalmat, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét. (Tessék csak megnézni ennek bizonyítékát: az 1989-es MSZMP KB ülésein készült jegyzőkönyvek itt látható KIVONATOLT RÉSZLETEIT! Azt külön kiemelem, amelyikben azt rögzítették, ahogy Medgyessy aggódik Magyarország fizetőképtelensége miatt.)

http://furaila.xfree.hu/234611

valamint a másolatát: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=126643&n=furaila&blog


*

02-es kép: http://furaila.xfree.hu/257851

Be kellett volna vallani, hogy amiért az egyetlen párt oly mértékben telepedett rá Magyarország minden üzemére, gyárára és intézményeire - a FÜGGETLENÍTETT kisz- párt- és szakszervezeti bizottságaival, annak minden infrastrukturális hátterével és az alkalmazottaik bérével - hogy FELÉLTÉK ezen üzemek, gyárak, és intézmények MINDEN nyereségét... És, már az 1970-es évektől kezdődően - mindent - attól a rothadónak hazudott Nyugattól fölvett kölcsönökből kellett fizetni!!!

Egyik bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza! Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.

Bővebben itt olvasható:

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=94720&n=furaila&blog


*

3-as kép

Az, hogy már akkor is folyamatosan ELÁRULTA a MUNKÁSOSZTÁLYT ez a "PUHA" DIKTATÚRÁT megvalósító hatalmas PÁRT apparátus - mi sem bizonyítja jobban, mint-hogy az 1980-as évekre pont a MUNKÁSSÁG volt a legszegényebb!

Ezek után már azon sem lehet csodálkozni, hogy 1990-ben a 15 éves és ennél idősebbek 20,7 %-a NEM VÉGEZTE EL A 8 ÁLTALÁNOST!!! És 1,2 %-a ANALFABÉTA volt!!!

(Egy 1990-ben elvégzett statisztikai felmérés szerint. (KSH Statisztikai Évkönyv 1991.)

Nos, ez mind annak a magát szocialistának hazudó rendszernek a ,,SARA", amiben a mai napig dagonyázunk!!!

És ezzel az osztályáruló HATALOMMAL kötötte meg a PAKTUMOT úgy - a magát demokratikusnak HAZUDÓ - új HATALOM, hogy MINDEN FELELŐSSÉGET áthárított az egyszerű polgárra, a volt melósra, aki elveszített mindenét és mehetett a munkaügyi hivatalba munkáért könyörögni. Ahol, viszont a régi-új bürokraták úgy kezelték őket, mintha ők árulták volna el a szocializmust!!! Mondván:

- ,,TI AKARTATOK KAPITALIZMUST! Hát, akkor most itt van nektek és egyétek meg, amit főztetek!"

ÉS AZÓTA IS A KAPITALIZMUST OKOLJA MINDENKI. Ez enyhén szólva tragi-komikus!!!

Ezennel jelentem: 1990-ben egyetlen párt sem kampányolt a kapitalizmussal!!!

A KAPOLYI LÁSZLÓ a leggazdagabb kapitalistává váló MSZDP sem!


*

4-es kép

És miért képesek magukat még mindig BALOLDALinak nevezni a legvadabb kapitalistákká vált - volt függetlenített pártvezérek?

Talán, mert megkötötték velük - a demokráciával és szabadság ígéretével kampányoló, magukat rendszerváltoztatónak hazudók - azt a bizonyos PAKTUMOT, aminek még a létezését is agyonhallgatják!

Sőt! Még 2014-ben is a TUDATLANSÁG és FÉLISMERETEK alapján fogunk elmenni "SZAVAZNI" és NEM VÁLASZTANI-tudni!!!

Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:

“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

http://furaila.xfree.hu/256559

Nemhogy 1990-ben NEM VOLT SZABAD a választás, hanem az azóta eltelt 23-24 évben sem! Mert milyen egy választási lehetőség az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a PÁRTOKra oszlott egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!???

Vagyis, szó sem lehet valódi VÁLASZTÁSRÓL!!!


*

5-ös kép

Arról nem is beszélve, hogy a mai napig ünnepelhetnek 1956-os népfölkelés és szabadságharcosok emlékére megtartott emlékezéseken azok és jogutódaik, akik a legfőbb GYILKOSAI voltak a 13 napos harcban résztvevőknek. És gyilkosként vettek részt az 1956-os népfölkelés leverését követő véres megtorlásban...

Mansfeld Pétert a MUNKÁSOSZTÁLY ÁRULÁSÁÉRT ítélték még KISKORÚAN HALÁLRA, majd akasztották föl a 18. születésnapját követően.

http://furaila.xfree.hu/146399

Akit meg ,,csak" 10 év börtönbüntetésre, soha többé nem lehetett szabad! Munkanélküli hajléktalanként halt meg 1996-ban!!!! Tehát, a rendszerváltozásban! Napokig nem volt aki eltemesse!

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=70638&n=furaila&blog

_cim=In memoriam Bóna Rudi

Zavartalanul kiárusíthatták az országot privatizáció címén - saját magánvagyonaikat gyarapítandó - a dolgozó munkásság feje fölül! Mi ez,. ha nem ÁRULÁS? Tessék csak elolvasni az alábbi képen látható idézetet! Azt, amivel a bíró megindokolta egy akkor még kiskorú pesti srác - halálra ítélésének ,,jogosságát"!

Az, pedig - a munkásosztály "ÁRULÁSA" volt!!!

Kérdem én és azt hiszem, hogy jogosan - milyen büntetést érdemelnének ezek a "hivatalos" ÁRULÓK?


*

6-os kép

Ez a "ne érje szó a ház elejét"-kényszer, meg az: ,,ÚGYSEM TEHETÜNK MÁR SEMMIT" is rettenetesen sokat ront abban a folyamatban, hogy ismét nemzetté váljon a nép, ami egyáltalán most kezd újra néppé válni. Hiszen a JOBB- és BAL-oldalra való osztottság is gátja ennek.

A NÉP valójában két ,,nyájjá" válva, felsorakozva - 23. éve ott ,,béget" a maga vezére mögött. El kellene mindenkinek olvasni ezt az egész oldalas interjút, amelyikben Boross Péter oly előszeretettel nevezgeti a politikai "elitet" jobb- és baloldalinak! Pedig, ez a MEGOSZTOTTSÁG csak az "OSZD MEG ÉS URALKODJ!"-elvét követőknek jön jól.


*

7-es kép

Ez mind elmaradhatott volna, ha már 1990-ben megtörténik az 1949. évi XX. törvény hatályon kívül helyezése, és ezzel egy-időben a TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNY jogfolytonosságának helyreállítása!

Helyette, BOROSS PÉTER támogatásával - megváltoztatva a népszavazási törvényt - beerőszakolták Magyarországot a NATO-ba... hogy még véletlenül se jöhessen szóba a történelmi alkotmány jogfolytonossága...

Tessék csak olvasni - az alábbi Alaptörvénykezés idején készült riportban - a nyilatkozó fő paktumozó politikust: http://furaila.xfree.hu/256215


*

8-as kép

Az ALAPTÖRVÉNY kapcsán Boross Péter beszél még arról is, hogy ,,...erős miniszterelnökre van szükség, akit lehet RUGDOSNI..." Hát, rugdosták is rendesen, igaz, egyenlőre ,,csak" a gipszszobrát... (Az alábbi fotón a jobb oldali szélső hasáb fölső-első bekezdése.)

HOGYAN ÖSZTÖNÖZHET BOROSS PÉTER - AZ AKTUÁLIS MINISZTERELNÖK ,,RUGDOSÁSÁRA" - EGY EGÉSZ ORSZÁGOT?

http://furaila.xfree.hu/256215


*

09-es kép:

Erről jut eszembe, hogy Boross Péter BAJNAI GORDONT elintézi annyival, hogy:

,,Bajnainak nincsenek egészséges politikai ösztönei... azonnal szakítani kellett volna azokkal akik azt a gyalázatos bábulikvidálást, imitált kivégzést.". Az újságíró még közbe is szól, hogy: Bajnai ,,beszédével gerjesztette a lincshangulatot...".

Megjelent a Magyar Nemzet 2013. október 19-i számában a ,,NEMZETI IRÁNYULTSÁG DÖNT" címmel. A másolata itt látható: http://furaila.xfree.hu/256215


*

10-es kép

Jobban megérthetjük Boross Péter: ejnye-bejnye nyilatkozatát - Bajnai Gordonnal kapcsolatban - ha megismerjük az előzményeket, amikor is Csoóri Sándor leköszönőben volt a Magyarok Világszövetségének elnöki tisztéről. Éppen ezért, tisztújításra lett szükség. Megelőzte ezt az elnöki tisztségre való jelölés, a kampány, majd a választás... amit már akkor az a HAZA ÉS HALADÁS ALAPÍTVÁNY (ma Egyesület) támogatott, amelyiknek Bajnai Gordon is köszönhette a milliós támogatását... 2013-ban, 2014-ben.


*

11-es kép

Akkoriban az ős-emdéefes Haza és Haladás Alapítvány (ma Egyesület)

http://furaila.xfree.hu/257277

összehívta a Magyarok Házába a világ magyar lányait, asszonyait egy világfórumra.

Egy későbbi meghívót bemásoltam ide is: http://furaila.xfree.hu/241359

Ezen látható a Zrínyi Ilona Alapítvány rendezvényére szóló meghívás is.

Ez azért érdekes, mert ez az alapítvány is ugyanoda lett bejegyezve. Vagyis, megegyezik a címük.

Emlékezetes volt ez a Világfórum, hiszen a világ minden tájáról képviseltették magukat a magyarság lányai asszonyai.

Kanadától Ausztráliáig; az elszakított területekről: Erdélyből, Felvidékről, Kárpátaljáról, Délvidékről... és itthon: Nyíregyházától Sopronig.

Az sem lényegtelen, hogy csak Budapestről negyvennégyen írtuk alá azt a NYILATKOZATOT, amiről azt gondoltuk, hogy el fog jutni a világ minden tájára!


*

12-es kép

Ott hallottam először Jókai Anna írót. A női léthez kapcsolódó sorskérdésekről beszélt olyan szuggesztíven, ahogy én írtam erről a témáról - az akkor már a MAGYAR ÍRÓSZÖVETSÉG folyóiratának - a MAGYAR NAPLÓ szerkesztőségében leadott jeligés szociográfiámban.

Amiért szó szerint idézte Jókai Anna az összejövetelünk céljához passzoló szöveget a szociográfiámból, már tudtam, hogy ő is tagja volt a zsűrinek. Legnagyobb meglepetésemre, felállva közbetapsoltak leány- és asszonytársaim. Vajon, ha tudják, hogy én írtam, akkor is tapsoltak volna? Már talán soha nem fogom megtudni, mert Jókai Anna elfelejtette megemlíteni a szerző nevét. Úgy adta elő, mintha az az ő saját gondolata lett volna...

EKKOR MÁR MEGSEJTETTEM AZT, AMIBEN MA MÁR BIZTOS VAGYOK, HOGY EZ AZ un. "ELIT" KI FOGJA HAGYNI A NÉPET A RENDSZERVÁLTOZÁSBÓL!


*

13-as kép

KÉT ÉV MÚLVA MEGBIZONYOSODHATTAM SEJTÉSEMRŐL.

Az történt, hogy a pályaművekből olyan tragikus "ÖNKÉP" bontakozott ki az Írószövetség előtt, amit azóta sem voltak hajlandók fölvállalni!

Bizony, Jókai Anna sem, akit a nemzet írójának tartanak... Elhallgatták és hallgatnak róla azóta is!!! Az IGAZSÁG ELHALLGATÁSA pedig a LEGALATTOMOSABB HAZUGSÁG, mert az ellen még esélyünk sincs a védekezésre, amiről nem tudunk!

Így fordulhatott elő, hogy - a MÉDIA TELJES KIZÁRÁSÁVAL - 1998. december 5-én a Gellért Szálló Tea-Szalonjában átadták a díjakat.

http://furaila.xfree.hu/252531


*

14-es kép

A következőekben mindig akkor hívták össze a magyar nők világfórumát, ha kampányolni kellett valaki mellett. 1996-ban Csoóri Sándor elnöki megerősítéséért... Viszont, 2000-ben már Csoóri lemondott és az akkori elnöki jelöltek mellett kampányoltunk... http://furaila.xfree.hu/257487


*

15-ös kép

Ismét jelen voltunk Ausztráliától Kanadáig, az elszakított területekről... a maradék kis országunkból Nyíregyházától Sopronig...

És, akkor hazamenvén, ezekről a nagyszabású világtalálkozókról, bekapcsolva a híradót, mit látok és hallok? PONGRÁTZ GERGELY könnyeivel küszködve nyilatkozik, hogy:
*
"Visszalépek a Magyarok Világszövetségének elnöki jelöltségétől Boross Péter javára."
*
Hát, csak hüledeztem...
Akkor, ezért volt a nagy fölhajtás? Boross Péter addig még csak tagja sem volt a Világszövetségnek! DE, amit akkor még mondott Pongrátz Gergely, az azóta is itt motoszkál bennem:
*
"Magyar testvéreim, könyörgöm fogjunk össze! Merjünk indiánok lenni!"
*
Nahát, ezen azóta is töröm a fejemet, h. miért akarhatja egy 1956-os szabadságharcos azt, hogy REZERVÁTUMBA LEGYÜNK ZÁRVA A SAJÁT HAZÁNBAN?

Erre aztán a későbbiekben magyarázatot kaptam... Minden esetre,Pongrátz Gergelynek írtam egy levelet, http://furaila.xfree.hu/257487 amire nem jött válasz közvetlen, hanem kaptam egy meghívót a könyvbemutatójára. Ahol megkérdeztem tőle mikor beszélhetnék vele? Akkor átadott nekem egy névjegykártyát, rajta a kiskunmajsai címével... és ezzel meg is hívott oda, ahol ő létesített egy 1956-os múzeumot... Már éppen szerveztem az utazást, amikor hallom, h. hirtelen meghalt szívrohamban...


*

16. rész

Azután, hogy mégsem Boross Péter lett az új elnök, azóta is mostohaként bánnak a Magyarok Világszövetségével... Boross Péter, mint miniszterelnöki tanácsadó, el tudta érni, hogy a Magyarok Világszövetsége ne kapjon semmilyen állami támogatást. Miközben, Boross Péter alapítványai - a mindenkori ilyen-olyan oldalas - kormányoktól megkapta a maga milláit!!!

És, most jön a lényeg! 2008-ban tudomásomra jutott, hogy BAJNAI GORDON - területfejlesztési törvénybe bújtatva - MEGSZAVAZTATTA 2008. április 22-én azt a törvényt, amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁRA.

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog


*

17. rész

BAJNAI - ezt követően - talán ezért, szinte tálcán MEGKAPTA A MINISZTERELNÖKSÉGET - JUTALMUL - VELE MAGYARORSZÁG ELÁRULÁSÁNAK TÖKÉLETES LEHETŐSÉGÉT.

És, 2014 tavaszán, hogy újra kampányolhatott ezerrel, méghozzá a HAZA és HALADÁS-sal - ÖSSZEÁLL a kép.

A lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg ez a logisztikai központ építése. Pedig az izraeli műszaki alakulatok katonái - akik szerződéssel bedolgoznak a NATO-nak - azóta is magyarul tanulnak (még a gyerekeik is) mert annyira készülnének a nagy feladatra.

Már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, amit 2006-ban sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"!

Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért!

Ekkor kapott értelmet az, hogy miért volt ő a meghívott előadók listáján szinte, MINDEN Haza és Haladás meg a Magyar Nők Világfórumán előadónak!

http://furaila.xfree.hu/257851


*

18. rész

A meghívókon ezért is emeltem ki GERGÉNYI PÉTER nevét. Egyenes folytatása volt a hatalmi provokációnak a 2006-os véres rendőri beavatkozás... A TV Székház ,,ostromát" a tér szélén állva nézte végig!

Csakhogy, akkor még nem volt kész ez a törvényjavaslat!

Azóta meg, hogy a Fidesz nem szorgalmazza ezen törvény betartatását... ezért kell Borossnak és a mögötte álló érdekcsoportoknak Bajnai Gordon, aki tett is azért, hogy a HAZA és HALADÁSNAK havi 4 milláért ,,tanácsokat" adjon. Kérdezem én, hogy milyen tanácsokat adhat egy külföldi érdekeltségű Egyesületnek egy volt miniszterelnök? Talán, csak nem államtitkokat? Tanácsokat adott esetleg arról, hogy a maradék kis országunk egész területén hogyan lehetne NATO támaszponttá változtatni - a logisztikai központok kiépítésével. Már csak az ÜRÜGYRE várnak, mint Ukrajnában vártak és nem hiába!!!

Addig is megy az uszítás ezerrel... jobb- és baloldalra osztottsággal, a cigány-magyar, zsidó-magyar ellentétek szításával... Miközben a magyarok egy részét kiképezik a rezervátum-életre... Lásd bizonyos civil szövetségek és jobbosnak nevezett pártok törekvését és tevékenységét az ÖNELLÁTÓ ÉLETMÓD és GAZDÁLKODÁS elsajátítására! Amit egyébként én is támogattam... félve a fogyasztói társadalom által termelt szeméthegyeitől... http://furaila.xfree.hu/43588


*

19. részhez tartozó 16-os kép:

Nemzeti Konzultációs Testület http://furaila.xfree.hu/257851

Sajnos, ismét vissza kell térnem az Írószövetségre, Jókai Annára, sőt még a NEMZETI KONZULTÁCIÓS TESTÜLET tanult és tudós tagjaira is!

Ők nagyon jól tudták, hogy mennyi sebből vérzik a magyar társadalom, MERT ÖZÖNLÖTT A NÉP A PANASZÁRADATÁVAL a Madách téri irodába.!

Már csak azt kellene kideríteni, hogy elkészült-e az erről szóló ELEMZÉS és az orvoslásra tett javaslatokat tartalmazó TERV???? Vagy - ha elkészült mindez, akkor hogyan lehetséges, hogy nem tudtunk róla? Hogyan lehetséges, hogy a szavazópolgárok mit sem sejtő tömegeit félre lehet vezetni? Hogyan lehetséges, hogy még mindig minden eszköz a rendelkezésükre áll ahhoz, hogy tönkretegyék generációk életét? Hogyan lehetséges, hogy szóba sem kerülhet semmiféle változás a NÉP javára?

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Keresztre feszített nemzedék
  2014-10-06 17:57:11, hétfő
 
  https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/a-keresztre-fesz%C3%ADt ett-nemzed%C3%A9k/759960557373276


http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=bmi&cikk=19#cikk


KERESZTRE FESZÍTETT NEMZEDÉK


Kedves Mindnyájan, akik ezt az üzenetet megkapják!



Több hónapon keresztül 4 oldalnyi részletekben megküldtem a matriota@gmail.com postafiókomról az ADJÁTOK VISSZA A GYÖKEREIMET! alcímű TIBORCA történetét. (Ez a postafiókom azt követően megszűnt. Nem tudtam többé megnyitni.)


Tettem ezt iszonyatos sebszaggatások közepette, mert úgy éreztem, hogy
Tiborca Ilona egy azok közül a 3 milliónyi magyar ember körül, akiket el akart gyökérteleníteni - elidegeníteni magyar identitásától és mindentől - a bolsevik mintára - magyar módra: helycserés támadással megvalósított "proletárdiktatúra".

Tudom, hogy kellemetlen a nehézsorsúakról olvasni azoknak, akik mégiscsak továbbtanulhattak és diplomához juthattak az 1945 utáni időkben. Itt főleg a fényes szelek szegény-sorsú nemzedékére gondolok, valamint az 1960-as évek gulyásszocializmusába beleszületett mai középkorúakra.
Csakhogy, volt - és még maradékai itt tengődnek közöttünk - egy olyan generáció, akik mindebből kimaradtak, mert nekik már nem jutott a rablott javakból tanácsi bérlakás, meg ingyenes továbbtanulás pl a NÉKOSZ-ban... mert közben volt egy 1956-os forradalom, amit ez a nemzedék - igaz még kisgyermekként - élhetett át és akikből a hatalom minden áron ki akarta irtani még az emlékezés lángját is. Ezért, amikor az 1963-as amnesztia idején ezrével ki kellett engedni az életfogytiglanira ítélt szabadságharcosokat, akkor olyan mértékű hálózatát építették ki a volt ÁVÓ ÁVH-soknak, hogy kialakult az egy főre jutó spiclik száma kettő állapot. Ebben a helyzetben az akkor ifjúvá serdülőknek nem jutott más, mint az ,,új gazdasági mechanizmusban" beleszakadni a GMK-ban és a fusiban végzendő napi 16 órás robotba!!!

Ismerek egy ilyen személyiséget, aki tipikus példája volt ennek az önpusztító életvitelnek és ő NAGY JÓZSEF újságíró apja. Idősb Nagy József az 1990-es években belehalt abba, ami várt rá az un. rendszerváltozásban. Akkor ugyanis, ő már a 40-es éveiben járt és az önkizsákmányolásos robotolás annyira tönkretette a szervezetét, hogy hiába próbálkozott a maszekolással.
Mert az állami cégét kiárusították egy angol vállalkozónak...aki milliárdos hasznot húzott az előtte 3 ezer főnyi 22 szakmában dolgoztató építőipari vállalatból. A munkások meg mehettek, amerre láttak, esetleg a munkaügyi hivatalokban kuncsoroghattak, vagy egy idő után elveszíthettek mindenüket és nem maradt más számukra mint a hajléktalanság! Visszatérve idősb. Nagy Józsefre, aki hamarosan megbetegedett és meghalt. Így fordulhatott elő, hogy NAGY JÓZSEFet 90 éves édesanyja temette el...

A napi 16 órás robotolással megteremtett anyagi háttért, viszont már gondtalanul élvezheti mindhárom gyermeke. Így a nevét továbbvivő NAGY JÓZSEF újságíró is... Akit nem kell bemutatni, mert elhíresült szekértolója az országunk elveszejtésén fáradozó politikai maffiózóknak.
Ő az egyike azoknak a mai negyveneseknek, akik haszonélvezői lehettek annak az anyagi "jómódnak", amit az apja nemzedéke teremtett meg számára.



Tiborca Ilona női példája nemzedékének és ezért női szempontból megírt sorsa lenne nagyon fontos, hogy megismertesse a mai negyvenesekkel azt a valóságot, aminek köszönhetően ők csak az előnyeit élvezhették és élvezik az un. gulyásszocializmusnak és az azt követő "RENDSZERVÁLTOZÁSNAK".
MINDADDIG, MÍG GYÁVA MÓDON ELHALLGATJÁK - A SZOCIALIZMUSBAN KOMPETENCIÁT SZERZŐK - ENNEK A VÁGOTT-VIRÁG RÖVID ÉLETŰ, NEHÉZSORSÚ NEMZEDÉKNEK A KIIRTÁSOS KIPUSZTULÁSÁNAK OKAIT, NINCS ERKÖLCSI ALAPJUK A MAGYARSÁG ÉLETÉNEK IRÁNYÍATÁSÁRA.

Mert addig míg a szőnyeg alá söprik az olyan írásokat, mint TIBORCA TÖRTÉNETE, szabad utat engedünk az ilyen kultúrszemétségnek és ezzel azt érjük el, hogy még az unokáink is ezen fognak fölnőni: Meleg zsidók és a csábos Hámori Gabi a Titanic gyöngyszemei közt
http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20100406-ajanlat-a-titanic-filmfes ztival-programjabol-mehviasz-fantasztikus-roka-ur-35.html


Tessék csak megtekinteni a furaila képtáramba feltöltött képeket! Vagyis, azoknak csak a helyét, mert amikor megírtam a kunszentmiklósi nagyszüleim életéről a néprajzi pályamunkámat, megírtam annak a kuláknak kikiáltott Bóna Gábor apámnak is az élettörténetét, akit polgárosodó ifjúként ért az 1945 utáni proletárdiktatúra. BÓNA GÁBOR szövőmesterséget tanult és a plüss-szövés volt a specialitása. Ő erre szakosodott és egy plüss szövödét szeretett volna nyitni, de nem tehette mert közbejött a kegyetlen háború, majd az utána következő kuláküldözéses, maszeküldözéses proletárdiktatúra. Neki nem volt más választása, mint egy szövőgyárban, 3 műszakban teljesítménybérben- éhbérért robotolni 40 éven keresztül!!! Amiért nemzetőr volt 1956-ban, bizony egy életen át tartó negatív diszkrimináció lett a sorsa - nem különben gyermekeinek.
TIBORCA TÖRTÉNETÉBEN kristálytisztán megírtam ezt a lepusztításos-kipusztulásos folyamatot. Kiket zavart mindez annyira, hogy letiltott a furaila blogomból és letörölte apám képeit???? http://furaila.xfree.hu/33600


Ugyanezzel a módszerrel tették tönkre azt a kunszentmiklósi Bösztört, ahol viruló gazdasága volt Vitéz Bóna Gábor nagyapámnak? Mert amikor a TSZ elvette tőle és utódaitól, akkor parlagon hagyta és elszikesedve, ma már csak úgy emlegetik, mint "BÖSZTÖRPUSZTA"! Tessék elolvasni Balogh Mihály: Kunszentmiklós a XXI. század küszöbén c. könyvének erre vonatkozó részét! Megjelent a CEBA KIADÓ-nál 2002-ben, Budapesten.

Azt is megírtam, hogyan lett Bösztörből Bösztörpuszta és ezért cserébe kiebrudaltak abból a szervezetből, amelyik most a magyarság újramagyarítására szánta el magát. Csakhogy ők is ELHALLGATJÁK (ez a hazugság legalattomosabb fajtája!) az IGAZSÁGOT! Ők is átugorják az 1945 utáni elgyökértelenített nemzedékek tönkretételét!!! Mert ez a nemzedék már kint porlad a temetőben és nem tudnak már sem beszélni, sem írni NEHÉZ ÉS MÉLTATLAN SORSUKRÓL!!!
TI IFJABB NEMZEDÉK TAGJAI, ÉS IDŐSEBBEK: A FÉNYES SZELEK NEMZEDÉKE, PEDIG RAJTUK ÁTGÁZOLVA AZ Ő ÉLETÜK ÁRÁN - FELKAPASZKODVA A HATALOMBA - ELKÓTYAVETÉLITEK MINDAZT, AMIÉRT ŐK AZ ÉLETÜKKEL FIZETTEK!!!
ENNEK KÖSZÖNHETŐ TÖBBEK KÖZÖTT, hogy az LEHETETT AZ IRODALMI NOBEL DÍJAS, aki...


És még MINDEN-más, AMIT MŰVELHETTEK EZZEL AZ ORSZÁGGAL ÉS A BENNE ÉLŐKKEL. Éppen ezért, a nehézsorsú- belső száműzetésben tengődők számára ki kell dolgozni és meg kell valósítani egy újrahonosítási programot!



Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Első lépcsőfok a Szent Korona Tanhoz II.
  2014-10-03 23:43:09, péntek
 
  Kedves barátom, honfitársam, Szent Korona népe!


Talán szokatlan ez a megszólítás, de ugyanígy köszöntöm a nemrég megjelent könyvemben is az olvasót, ugyanis nekem mindenki a barátom, aki velem szemben nem ellenséges, mindenki a honfitársam, aki a Kárpát medencében született, és függetlenül attól, hogy tud-e róla, mindenki a Szent Korona tagja.
*
Ma az emberek többségének negatív véleménye van a királyság, és a Szent Korona fogalmáról. Ez nem véletlen, hiszen eddig csak ilyen információkat kapott erről a témáról. Jómagam sem tudtam erről sokáig, míg egyszer a kezembe akadt egy könyv, ami erről szólt. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet, elkezdtem keresni ezt a témát. Minél többet értettem meg belőle, annál inkább nőtt az elkeseredésem, hogy a kezünkben van egy olyan alkotmány, mely az ország összes problémájára megoldást kínál, és azért mert nem tudunk róla, az orrunknál fogva vezetnek bennünket.
*
2012-ben megjelent a könyvem, "Első lépcsőfok a Szent Korona tanhoz" címmel, melyben egyszerűen, a józan paraszti ész szerint leírtam, mi az az alkotmány, amit az őseink a lelkükben hordtak.
*
Nem vagyok tudományos szakember, egyszerű szakmunkás vagyok, neves szakemberek írásai után fordítottam le egyszerű nyelvezetre. A célom az volt, hogy a kíváncsiságát felkeltsem, és első lépcsőfokra segítsem azokat, kik még nem hallottak róla.
*
Az alábbi három mellékletben nagyon röviden összetömörítettem a könyvem mondanivalóját, szeretném ezzel nagyon sok ember kíváncsiságát, és a nemzettudatát felkelteni, hogy induljunk el egy olyan úton, mely mindannyiunk közös múltját, jelenét, és jövőjét biztosítja.
*
Ha úgy érzed, hogy a mellékletekben leírt gondolatok másnak is fontosak lehetnek, kérlek küld el barátaidnak, ismerőseidnek, hogy közösen, együtt tehessünk azért, hogy mihamarabb helyreállíthassuk a saját alkotmányunkat, és utódainknak, és természetesen önmagunknak élhető jövőt biztosíthassunk!
*
Ha valakit mindez bővebben is érdekel, szívesen megyek könyvbemutatót tartani.
*
Erősítsük Magyarságtudatunkat, sosem mások ellen, mindig nemzetünkért, és egymásért!
*

Tisztelettel a Szent Korona egy tagja:

Vesztergám Miklós tárogatós

vesztergam@ gmail.com

06 70 534 9469



ELSŐ LÉPCSŐFOK A SZENT KORONA TANHOZ II

*
Mielőtt a Szent Korona alaptörvényeihez fognánk, először pár fogalmat határozzunk meg a könnyebb megérthetés miatt.
*
Nemzet: Szervezett közösség, akiknek a közérdek fontosabb, mint a magánérdek. Akik képesek lemondani a magánérdek rövid távú hasznáról, azért
hogy a közösség, (a jövő nemzedék) hosszú távú céljait, és fennmaradását segítsék. Ezt csak közös értékrend mellett lehetséges.
*
Ez a közös értékrend a Szent Korona tana! Ez a tan arról szól, hogy a jelenkor jólétét, az ország függetlenségét, és a következő nemzedék életfeltételeit nem adom ki a kezemből. Ezeket biztosító törvényeket a Szent Koronához kötötték, ezekhez ember nem nyúlhat! Senki nem hozhat, vagy fogadhat el olyan törvényeket, amik a túlélési programunkat, - a Szent Korona alkotmányát - felülírják!
*
Ha Őseink nem tudtak volna nemzetben gondolkodni, már rég kipusztultunk volna.
A nemzetben gondolkodó embernek egyszerre tudnia kell az Ősei valós történelmét, cselekedeteik mozgatórugóját ahhoz, hogy a jelenben ugyanezt folytassa, és átadja a gyermekeinek.
A jelen sem a miénk, őseinktől kaptuk kölcsön, nem herdálhatjuk el, mert nem lesz mit az utódainknak tovább adni.
A nemzeti gondolkodás alapja az erkölcs, becsület, és tisztesség. Ez magával hozza a szeretetet, és a bizalmat.
Egy közösség, (akár kicsi, akár nagy) csak ezen értékek mellett tud fennmaradni. Nem véletlenül éppen ezeket rombolták le bennünk az elmúlt kb 70 évben.
Ha megértjük a Szent Korona örök érvényű törvényeit, akkor ezek az értékek újra felragyognak nekünk, és megosztottság nélkül, a közös célért együtt tehetünk.

*

HAZA:
Élhető kulturális tér, ahol mindenki az ősei földjén él, senkinek sem jut eszébe elhagyni, hiszen nyelve, hagyományai, kultúrája, tudata odaköti, amit ha kell, élete árán is megvédi, mert ha ez elveszik, nem teljesítette a küldetését, nincs mit továbbadnia. A haza a nemzet tulajdona, ezt személyesíti meg a Szent Korona, ahol az igazságosság, és a jogegyenlőség uralja a gondolkodást, nem gyarló emberi személy! Ahol a nemzeti érdekekkel szembefordulni a legnagyobb bűn, ahol a földek, és minden természeti kincsek nem eladhatók, mert tulajdonjoga csak a Szent Koronának van, birtokjog pedig csak az arra érdemes Magyar emberé, aki ezzel a közjót, és a közérdeket szolgálja.

*

IGAZSÁG:
Kétféle igazságot különböztetek meg. Az egyik az Én, az EGO igazsága, amivel mindig meg tudom magyarázni, miért csapok be másokat, miért használom ki embertársaimat.
Jogom van hozzá, hisz be kell fizetnem a csekkjeimet, semmit sem adnak ingyen, stb, stb, stb. Ez a gondolkodás az általam mélységesen megvetett liberalizmus alapgondolata.
Ez az az eszme, ahol a magánérdekeket a közérdek elé helyezik. Ma ezt sugallják minden felől, iskola, munkahely, média. Ezt úgy hívják: versenyszellem. Küzdjél mindenkivel, és mindenki ellen, csak önmagadért. Ha nem taposod el a többit, Ők taposnak el téged!Ezt úgy hívják: egymásból való megélés! Ha megkeressük ennek a gondolkodásmódnak az alapjait, ott két testvérpárt találunk, Romulusz-Rémuszt, és Káin-Ábelt.
Ma a műsorvezetők, és a humoristák válogatott gúnnyal figurázna ki minden jóérzést, és erkölcsöt, mert tudják -aki nevet, nem haragszik-. Ezt nevezik ,,totális agymosásnak". Mindezt azért nem vesszük észre, mert pszihológusok adagolják, mindig tudják, mennyit lehet, és kell. Akik ma a világot irányítják a pénzen, a létbizonytalanság fenntartásával, és a félelemmel, tudják, mit akarnak. Ez csak addig működik, amíg elhitetik velünk.
De az Ő kezükben csak a kisbetűs igazság van. Az Én, az önző EGO igazsága!

A nagybetűs IGAZSÁG a Jó Isten fegyvere!

Ha megnézzük az őstörténetünket, azt látjuk, Mi nem Káin-Ábel gyermekei vagyunk, hanem Hunor-Magor az Ősapánk. Mi nem öljük meg a gyengébbiket, hanem segítjük, a versenynek az a tétje, hogy a másikat felerősítjük, és ha Ő is erős, akkor visszasegít nekünk.
Ehhez nélkülözhetetlen a becsület, és a bizalom.
Mi nem egymásból, hanem egymásért élünk!
*
Nézzünk egy történelmi példát! Ma a világ felvilágosulását (?) a Francia forradalom óta számítják. Hogy is írták? Testvériség, szabadság, egyenlőség! Hogy hozták létre? Úgy, hogy az ország vezető rétegét lefejezték. Aki gazdagabb, tanultabb, tehetősebb volt, az ment a guillotine alá. Máris létrejött az egyenlőség, a nép legszegényebb, és öntudatlan szintjén.
*
Aztán a liberalizmust kellett elhinteni, és mindenki rohant egy olyan világ felé, ahol a cél, megszüntetni minden trónt, és oltárt.
*
A valódi értékek helyébe a pénzt, mint Istent helyezni.
*
Ezzel szemben mi történt a Szent Korona országában? 1848-ban a Pozsonyi országgyűlésen a Magyar nemesség lemondott a nemesi kiváltságairól, és mindenkit, aki tagja volt, (nemzetiségre, vallására való tekintet nélkül) beemelte ugyanazokba a jogokba, és kötelezettségekbe.
Ezt nevezik jogkiterjesztésnek!
Tehát nem a nemességet irtották ki, hanem mindenki nemes lett!
*
A Magyar soha nem gyarmatosított, nem foglalt el senkit, miközben a saját testünkkel védtük nyugatot a Törökkel szemben, Ők lerohanták, és kifosztották az egész világot, és ma is a rabolt gyarmatkincsekből erősek, és Mi húzzuk össze magunkat?
*
Történelmünkre méltán büszke lehet minden Magyar! (Természetesen a valósra!)
*
Nagyon fontos megkülönböztetni ezt a kétféle gondolkodást, mert enélkül a Szent Korona tant sem értjük meg!
*
Igazság = tényekkel való egyezés. Ismerjük meg a tényeket, és az igazság felragyog előttünk!


*

HŰSÉG:
A hűség volt a legnagyobb erény, és a hűtlenség a legnagyobb bűn az országban. Ámde ez a hűség nem a királynak járt, mint mindenütt a nyugati királyságokban, hanem a Szent Koronának, mint a hatalom csúcsán levő személynek. A királynak csak addig, amíg Ő hűséges volt a Szent koronához! Ha szembefordult a korona (és az ország) érdekeivel elveszítette a nemesség hűségét, és támogatását! (Zsigmond!) Viszont, ha Ő híven szolgálta az ország érdekeit, biztos lehetett benne, hogy mindenki egy emberként ott áll mögötte. Nemességet csak a király adhatott bárkinek, aki valamilyen tettével bebizonyította a Szent Koronához való hűségét, és ezt a tanács is jóváhagyta. A nemességgel birtokadományozás is járt, ami attól kezdve mindig az övé, és utódaié maradt. Ezt a birtokjogot csak a magszakadás (nem volt utóda), vagy a Szent Koronához történő hűtlenség bebizonyításával veszítette el.
A Szent Korona mindig az egész ország érdekeit képviselte, ezzel sem a nemzet, sem a király nem fordulhatott szembe.
*
A szakrális királyaink azon igyekeztek, hogy minden olyan törvényt, ami az ország jólétét, és jövőjét biztosította, a Szent Koronához kössék, így örök időkre fennmaradjanak.

Az utolsó szakrális királyunk Mátyás volt.
*
Az utána következő királyok, (Habsburgok) már a saját hatalmukat akarták, és Magyarország megsemmisítését.
Ám a Szent Korona akkor mutatta meg az erejét. A királynak hitlevelet kellett írnia, és esküt tennie koronázás előtt, hogy a Szent Korona tant mindig betartja, és ellen nem tehet semmit.
Ehhez állhatatosan ragaszkodott a Magyar nemesség, így tudták biztosítani a viszonylagos függetlenséget.
*
A nemesség, és a király is tudta a vérszerződés IV. pontját:
Hogyha valaki Álmos vezér, és a többi fejedelmi személyek utódai közül az esküvel kötött megállapodásokat meg akarná szegni, örök átok sújtsa.
*
A hűség (a ,,szakrális király" hiányában) a Szent Koronához így tudta átmenteni a nemzetet, bármekkora bajban is volt az ország!
*
Ehhez a hűséghez kellene ma is visszatérnünk, és példát tudnánk mutatni az egész világnak, mi az egyetlen élhető út, hogy megmentődjenek a globalizmus mindent elpusztító rémétől.

*

GLOBALIZMUS:

Célja, az egész világot egy kézben tartani, a pénz hatalmával.
A nemzeti öntudat - és minden, ami jellemző az adott nemzetre (kultúra, művészetek, hagyományok) - teljes megsemmisítése, összeolvasztása, felhígítása.
*
A valódi értékek helyett felszínes csillogás. A trón, és az oltár eltüntetése, a nemzet, a haza fogalmának kitörlése, öntudatlan fogyasztói társadalom kiépítése. A gazdasági, és politikai élet irányítása a pénzen, politikai pártokon keresztül.
*
Ellenőrzés alatt tartani az iskolákat, kórházakat, és a médiát. Fegyverei a folyamatos félelemkeltés, a rettegés, és létbizonytalanság fenntartása, és a gyűlöletkeltés.
*
Ha ezeket az érzéseket nem engedjük elhatalmasodni, a globalizáció elveszti a hatalmát felettünk, és öntudatos szabad emberként élhetünk!
Jelmondatuk: oszd meg és uralkodj.
*
Védekezés ez ellen: egy olyan alkotmány, amely ezeket NEM teszi lehetővé.

*

Alkotmány, vagy alaptörvény?

Az alkotmány szót, ha szétbontjuk, az ,,alkot" szótőt találjuk. Tehát alkotások, (törvények) összessége.
*
Magyarországon kétféle alkotmány létezik: az írott, (chartális), és a szokásjogokon alapuló.
- Ez utóbbi a Szent Korona tana.
*
Európában két nemzetnek van ilyen alkotmánya, Nekünk, és Angliának.
*
A történelmi alkotmányunk alapjai: a vérszerződés, Szent István intelmei, az aranybulla, Werbőczi hármas könyve, 1848-as pozsonyi országgyűlés törvényei, a kiegyezés, 1920-as joghelyreállítás.
*
Több ezer éve folyamatosan fejlődő közjog, ami sajátosan Magyar, hiszen a lejhatalmat, (szuverenitás) nem egy gyarló ember, (király), és nem egy pillanatnyilag erős csoportosulás, (párt, a nép nevében), gyakorolja, hanem a mindenek felett álló Szent Koronára, mint személyre ruházzák át.

*

A Szent Korona a Magyar állameszme megszemélyesítője, mint élő jogi személy képviseli a mindenkori Magyar államot.
Akarata mindig megegyezik a mindenkori közjó, a függetlenség, és a nemzet túlélési programjával.
Alapja az Isteni erkölcs.
A nevéhez kapcsolódó törvények az Őseink bölcsességét, előrelátását, és tudását hordozzák.
Ezeket a szokásjogokat nem kellett leírni, mindenki ismerte, és a lelkében hordta, magától értetődő volt.
Az erkölcs önmagában hordozza a tisztesség, és a becsület fogalmát is!

*

A Szent Korona tanra épülő alkotmány hatálytalaníthatatlan, több okból is:
I. Nem dobhatjuk félre, hisz Őseink tudása van benne, mely képes bármikor kivezetni az országot a kátyúból, ha újra helyreállítjuk.

II. Nincs jogunk félredobni, mert a ,,sem a király, sem a nemzet nem határozhatja meg a Szent Koronához való viszonyát" alaptörvény ezt nem engedi meg.

III. Ha Külső (katonai agresszió) vagy belső (pillanatnyilag erős hatalom) mégis megszakítja, törvénytelen, (illegitim) állapot következik be. Amint ez az állapot véget ér, azonnal helyre kell állítani a jogfolytonosságot, úgy hogy vissza kell menni az utolsó törvényes időpontig, és az illegitim időben hozott törvényeket érvénytelenítik, a ,,törvényszegés jogot nem alapoz" alaptörvény szerint.

IV. Nem dobhatjuk félre, mert az Isteni igazságot, és a közjót adja mindenki számára, valamint a jövő nemzedék számára a Szent Korona tulajdonjoga mindörökre biztosítja túlélésüket, jogaikat, és a független, szabad Magyarországot.

V. Magyarország Regnum Marianum, (mindegy, hogy van-e földi királyunk) örökös égi királynőnk van, ez az égi szerződés hatálytalaníthatatlan!

A Szent Korona tana ma is érvényben van, csak nem használjuk! Ha a politikusaink az ország érdekében dolgoznak, miért nem ezt állítják helyre? Ez nem egy lehetséges alternatíva, ez az egy, ami kötelező!
*
A jogfolytonosság utoljára 1944 márc. 19.-én szakadt meg a Német megszálláskor. Ezt rögtön követte a Szovjet megszállás, mely 1946.-ban kikiáltotta a népköztársaságot, mellyel a 19.-es tanácsköztársasággal vállalt jogfolytonosságot. Az 1949/XX alaptörvény (Sztálini parancsra) rögzíti az államformát, majd ez az alaptörvény önmagát Magyarország alkotmányának kiáltja ki.
*
Ez alkotmányjogi képtelenség!
*
Az alkotmány az egész, az alaptörvények az alkotmány egy-egy töredékei.
*
Az un. rendszerváltáskor politikai értelemben szakítottunk a korábbi rendszerrel, (kommunizmusból kapitalizmusba mentünk át), de alkotmányjogilag nem! A katonai megszállás alatt hozott alkotmányt ,,feljavították", de ugyanaz maradt!
A mai napig (többszöri javítgatásokkal) még mindig ugyanaz!
*
A Szent Korona tan jogfolytonosságát még senki nem állította helyre!
*
A történelmi alkotmányunk a hatalom, és az erkölcs egymás mellé rendelését veszi alapul. A hatalom korlátairól rendelkezik, olyan erkölcsi gátakat fogalmaz meg, amit senki, senki nevében nem léphet túl.
Ha az erkölcsöt leválasztjuk az alkotmányról, a ,,közjót" a ,,zsebjó" váltja fel.
*
Az írott, (chartális) alkotmány lényege: mindent szabad, amit nem tiltanak! Amire nincs tiltás, azt gátlások nélkül megteheted! (Jogod van hozzá!) Ez a liberalizmus alapja. Ha van egy jó ügyvéded, mindenből ki tud mosni. A bíróságok nem igazságot, hanem jogokat szolgáltatnak.
Törvényileg soha nem lehet olyan szabályozást beállítani, mint amilyet a becsület diktál.

*

A kétféle alkotmány közti különbség:

A szokásjogokon alapuló alkotmány lényege, hogy az őseink egyszer összegyűjtötték az addig kipróbált, és bevált szokásokat, amik az ország érdekeit szolgálják, ezeket rögzítették, (ez volt a vérszerződés), majd ezek a törvényeket mindig bővítették az adott kor fejlődésével, korszerűsítésével, de ami a lényeg, mindig a már meglevők szellemiségének megfelelően! Ez azt jelenti, hogy olyan törvény nem jöhet létre, ami szembefordul az eddigi kipróbált, és bevált törvényekkel.
Ez rendkívül rugalmas, és bővíthető, korszerűsíthető alkotmány, mely mindig az ország érdekeit védi, ez magától értetődő volt, mindenki lelkébe volt írva.
*
Ezzel szemben az írott, ,,chartális" alkotmány lényege, hogy egy adott hatalom szakít az addigi szokásjogokkal, és olyan alkotmányt ,,ír" amely a saját hatalmát védi, és attól kezdve ezt tartatja be mindenkivel.
- Ezt először Károlyi Mihály merte megtenni,
- majd 1920-ban helyreállították a királyság intézményét, és alkotmányát,
- majd a Szovjet megszállás után újra a kommunista írott alkotmányt állították vissza 49/XX alaptörvény címen,
- és azóta sem állították helyre a jogfolytonosságot, ami kötelező!

Ráadásul az írott alkotmány lényege: az újabb törvények felülírják a régebbit! Tehát aki hatalmon van, kénye-kedve szerint változtathatja, ahogy neki tetszik, és ezt mindenkinek el kell fogadnia!

*

Ha összehasonlítjuk a kétféle alkotmányt, nem nehéz eldönteni, melyik az értékesebb.

*
(folyt. köv.)

*

Vesztergám Miklós
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2014.09 2014. Október 2014.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 136 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 16
  • e Hét: 175
  • e Hónap: 2420
  • e Év: 34150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.