Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
VÖRÖS CSEPEL Gyilkosságok, visszaélések, mutyivilág a XXI. k
  2012-01-30 11:06:13, hétfő
 
  Könyvismertető és fotók a könyvről -ből a blogom képtárában, itt:

http://furaila.xfree.hu/235532


BEVEZETŐ GONDOLATOK

(részlet)

Tisztelt Olvasó! Kaedves Csepeliek!

"...A csepeli MSZP több, mint másfél évtizedes uralmának a legmegrázóbb következménye, hogy elzálogosították a kerület, a csepeli családok és gyermekeink jövőjét. A vagyonvesztés megfékezésére, az adósságszolgálatra és a költségvetési hiány csökkentésére fordítandó milliárdok még évekig hiányozni fognak a fejlesztési, működési kiadásainkból. Sokkal kevesebb járda, út épülhet, sokkal kevesebb közintézmény újulhat meg, mert törlesztenünk kell az általuk felhalmozott adósságot! Hogyan is tudnánk pedagógusaink, köztisztviselőink, egészségügyi dolgozóink bérét tisztességes szintre hozni, amikor már év elején is folyószámlahitelből kényszerülünk fizetést adni?

Nincs más választásunk, ki kell kerülnünk az adósságcsapdából, amit felelőtlen, cinikus és bűnös módon örökül hagytak ránk. Súlyos lelki és szellemi teher, kemény erkölcsi és anyagi megpróbáltatás ez mindannyiunk számára.

Ez a könyv azért készült, mert minden csepeli polgárnak joga van tudni azt, hogy az elmúlt években mi történt a kerületben, és mit művelt a pénzével Csepel MSZP-s vezetése.

Minden politikusnak, minden közszereplőnek pedig éreznie, tudnia kell, hogy ez soha többé nem fordulhat elő büntetlenül!

Az ehhez hasonló összefoglalók neve "fehér könyv" szokott lenni. Mi ettől eltértünk. Csepelt ugyanis az elmúlt 16 évben mindenki a "vörös" jelzővel emlegette, és ebben a kerületben a politika elzüllésének következményeképpen vér is folyt. Az ártatlan áldozatok tiszteletet érdemelnek, de a bűnösök büntetést. Azokban az ügyekben, ahol gyanúnk szerint bűncselekményeket követtek el, a feljelentéseket megtettük.


Ez a könyv a nyilvánosságot és a nyilvánossággal járó erkölcsi elégtételet jelenti számunkra, a csepeli polgárok számára!


Budapest, 2011. november 17.


Németh Szilárd sk.
Csepel polgármestere"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország ma az ellenálló Európa szimbóluma...
  2012-01-29 02:07:18, vasárnap
 
  ...egy francia Hazánkról

Posted on 2012/01/19 by Nifadmin

Mindnyájan magyar hazafiak vagyunk!

A magyarországi helyzet továbbra is lázban tart mindenkit, aki számít Párizsban: a nagy lelkeket, a szellem embereit, a methodista lelkipásztorokat és az emberbarát bankárokat. Tegnap este a Le Monde megint teljes egészében Orbán úr "antidemokratikus elhajlásainak", "gyalázatos" alkotmányának és "szégyenletes" törvényeinek szentelte vezércikkének első részét.

Magától értetődik, hogy szóba került Európa, a római szerződés szelleme, Monnet, Schumann és Brüsszel többi nagy élő lelkiismerete. És ­ most az első alkalommal ­ még szankciókat is követeltek! Bizony: szankciókat, igaziakat, komolyakat, szigorúakat. El kell ismerni, hogy egy demokratikus választások után alakult kormány ellen szankciókat alkalmazni nem is olyan egyszerű dolog. De mit számít az. Végülis, qui bene amat, bene castigat­ aki jól szeret, jól is büntet!

A vezércikk második felét olvasva értjük csak meg igazán, hogy mitől lett ennyire dühös a mi mondén krónikásunk: a magyar kormány gazdaságpolitikájától! "Egy furcsa nacionalista hitvallást követve, úgy tűnik, hogy Orbán úr elhatározta, hogy országa egyedül is ki tud lábalni az őt súlyosan érintő válságból. Visszautasítja, hogy teljesítse azokat a feltételeket, amelyektől az EU és az IMF függővé teszi az országnak nyújtandó segélyt."- Á vagy úgy! Nem hajlandó eltűrni ezeknek a frankfurti és new yorki uraknak diktátumait? Ugyanazokét, akik éppen most véreztették el Görögországot és most arra készülnek, hogy padlóra küldjék Olaszországot, Spanyolországot és Portugáliát?
Értjük már! Az, hogy Orbán úr módszerei kicsit önkényesek, hogy kissé túl sokat foglalkozik a lobogó, a közrend és a vallás kérdéseivel, hogy csak mértékkel kedveli a Köztársaság szót, aminek egyébként éppen most tette ki a szűrét az alkotmányából, mindez csak hagyján! De az, hogy nem hajlandó hajbókolni Draghi úr és Lagarde asszony előtt, nem engedi, hogy ezek az eurokraták az orránál fogva vezessék, az már bűnös vakság jele. Kell-e még más bizonyíték arra, hogy Orbán úr egy proto-fasiszta? Nem hisz sem a központi bankok függetlenségében, sem a szabad versenyben, sem Van Rompuy úr intelligenciájában, sem Juncker úr becsültességében!


Egy olyan országról van szó, amelyik nagy többséggel megválasztja a nemzeti felemelkedés kormányát, annak reményében, hogy talán kikerülhet abból a válságból, amibe Európa süllyesztette, amelyik ugyancsak nagy többséggel támogat egy új alkotmányt, ahol a haza, becsület és történelem szavak visszanyerik jelentésüket, amelyik csak úgy mellékesen, egy nagyszerű ötlettől vezérelve, megszabadul a Köztársaság szótól és a "demokráciának" a sztálini korszakból örökölt színes üveggolyóitól, amely megvédi a nemzetközi pénzintézetekkel és Bruxelles gnómjaval szemben a jogait, állampolgárainak munkahelyeit, és gazdaságát. Mi is ez az ország a Le Monde, a Liberation és a mi kiváló polgári sajtónk véleménye szerint? Egy kvázi-diktatúra!

S eközben Olaszországra és Görögországra mindenfajta választások nélkül, egyszerű kinevezéssel, kényszerítenek rá új vezetőket, a Goldman-Sachs alkalmazottait, közismert gazembereket, férges lelkű bankárokat, akik közül egyesek saját országuk tönkretételében működtek közre, és akiket most a piacok és ragadozóik helyeztek oda smasszernek. Ezt minek tartja a Le Monde, a Liberation és a velük hasonszőrű sajtó? Szabad és demokratikus országoknak! Olyannyira, hogy azt szeretnék, legyen ugyanígy Franciaországban is. Lionel Stoleru úr vajon nem jelentette-e ki jámborul a múlt héten a Le Monde hasábjain, hogy a "demokrácia képtelen olyan politikai vezetőket kitermelni és támogatni, akiknek elég bátorságuk lenne a népszerűtlen, de feltétlenül szükséges intézkedéseket meghozni." És hogy a hatalmat olyan "bátor emberek" kezébe kellene adni, mint Camdessus, Trichet, Pascal Lamy vagy Claude Bébéar urak. Miért ne adnánk közvetlenül Parisot asszony kezébe a hatalmat? (A francia Vállalkozók Szövetségének elnöke)

Magyarország ma az ellenálló Európa a szimbóluma. A népek önrendelkezési jogának nevében teszi ezt, akárcsak alig több mint fél évszázada a szabad és büszke élethez való jog nevében. A magyar ellenzék tüntetései, melyeket médiáink oly bőkezűen közvetítenek újra és újra, valójában csak keveseket mozgósítanak. A budapesti utca emberének véleménye szerint főleg időseket, funkcionáriusokat és mindenekelőtt a régi kommunista rezsim híveit. Annak a rezsimnek híveit, amely csalással, hazugsággal, bűntettekkel ragadta magához a hatalmat, amely betiltotta az alkotmányt és mindenfajta demokratikus megnyilvánulást, korlátozta a szakszervezetek működését; rendőrök, hóhérok és gyilkosok rezsimje, amely majdnem egy fél évszázadon keresztül egy véreskezű köztársaságot kényszerített rá Magyarországra. E gyalázatos múlt emlékének ördögét akarják kiűzni magyar barátaink azáltal, hogy jóváhagynak egy alkotmányt, ami újra előtérbe helyezi identitásuk, nyelvük, területük, szabadságuk szimbólumait. Talán egy még távolabbi, de nem kevésbé kegyetlen múlt emlékét is le szeretnék rázni: az 1920-as trianoni szerződését, amelyben a szövetséges hatalmak, és mindenekelőtt a laicista és republikánus Franciaország igyekezett megbüntetni és megalázni a katolikus és habsburgista Magyarországot megfosztván azt területének és népességének kétharmadától!!!!!


Az európai unió, tudatlan politikusainak és a telhetetlen bankárokat kiszolgáló funkcionáriusainak csapatával úgy gondolja, hogy útját állhatja a nemzeti emlékezés és újjászületés eme folyamatának. Diktátumokról, büntetésekről és szankciókról álmodoznak. Jobb lenne, ha vigyáznának! Magyarország nem azért lett független a Szovjetuniótól, hogy egy másfajta, jobban álcázott de nem kevésbé zsarnoki birodalom része legyen. Ellen fog állani, és ellenállása másokat is követésre sarkall majd. 1956-ban a francia nép, az akkori vezetőivel dacolva, spontánul támogatta a budapesti felkelőket. 1956 novemberének estéin a Párizsban összegyűltek emlékeztették a dunai mészárosok francia bűntársait, hogy jó lesz vigyázniuk. Mert Párizsban nem nagyon szeretik azokat, akik a szabad népeket bántalmazzák. Ma este mindnyájan magyar hazafiak vagyunk!


Hubert de Marans
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pofa be!
  2012-01-23 02:48:42, hétfő
 
  AKTUÁLIS, HITELES, KÖZÉRDEKŰ.
A MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG (POSTALÁDÁJÁBÓL)

Nagy valószínűséggel hazánkból indult útjára az a képtelenségeket tartalmazó - rágalmazó - kampány, amelyet felkarolt néhány (nyugati) hibbant agyú politikus vagy más közismert személy, akik életük főcéljának tekintik, hogy tűzön-vízen át rikácsolják a magyarságot, a kormányát és a parlamentünk munkáját mocskoló "téziseiket".
A nemzetközi szintre emelt hazugságáradat forrása Gyurcsány, Schiffer, Mesterházy, Heller, Hiller, Lendvai, Göncz (Kinga), Tabajdi, Bokros, Kertész (Imre és Ákos), Kende és hasonszőrű (elv)társaik körében képződik (vagy képződött), akik jól bevált gyakorlatuk alapján gátlástalanul terjesztik rémhíreik sokaságát az ország-világ közvéleménye felé.


A redundancia elkerülése érdekében - csupán néhány etalon példával -, igazoljuk, a magyarságukból kivetkőzött söpredék állításainak cáfolatát.

- a/ Az új alkotmányt kritizálják azok, akik évtizedeken át jól megvoltak a Buharin-Sztalin féle zagyvasággal , bár nyilatkozataikból kitűnik, hogy egyiket sem ismerik;

- b/ A sajtószabadság és a szabad vélemény-nyilvánítás megnyirbálásáról (felszámolásáról) beszélnek azok, akik jól tudják, hogy a médiák 95%-a (!!!) a baloldal és a liberálisok kezében van(!), nem is naponta, hanem óránként kritizálják vagy szidalmazzák a kormányt és terítik a közvélemény felé hazugságaikat vagy a kávézaccból kiolvasott sanyarú jövőre utaló jóslatukat;

- c/ A magyar zsidóság mérhetetlen nagy rettegéséről értekeznek azok, akik nem tudják vagy nem akarják tudomásul venni, hogy hazánkban a zsidó állampolgárok a szabadon "hanukáznak" köztereinken (beleértve a Hősök terét is) és Európában itt zajlanak a legtöbb helyen, időtartamban és méreteiben az ünnepi (vallási vagy kulturális) rendezvényeik;

-d/ A demokrácia felszámolásáról "vakkangatnak" azok (vagy szüleik) akik futószalagon akasztgattak, koncepciós perek sokaságában fosztottak meg szabadságuktól tízezreket és megakadályozták gyermekeik továbbtanulását, tejben-vajban lubickoltak a szocialista demokráciában, luxus kocsikkal közlekedtek, útlevéllel rendelkeztek, luxus lakásokban tengették életüket, élet és halál urai voltak, hazudtak, loptak, csaltak, kiszolgálták a szovjeteket, semmibe vették a határainkon kívülre rekesztett honfitársainkat;

-e/ Diktatúrát emlegetnek azok, akik amnéziában szenvedve figyelmen kívül hagyják, hogy a hazaáruló (pufajkás) Horn; évek óta VIP-es ellátást kap, hogy a hazaáruló és tömeggyilkosságra buzdító Biszku kiemelt nyugdíjat élvezve fröcsög az '56-os forradalmunk és szabadságharcunk ellen, hogy Demszky szabadon kószál, miután tönkretette Budapestet és (többek között) a BKV-t, hogy Havas Szófia nem a börtönben tölti az idejét táppénzcsalás és nemzetünket sértő kijelentései miatt, hogy a Heti-Hetes röhencsei évek óta trágárkodnak és gúnyolják a nemzeti pártokat és vezetőiket, hogy a mai napig bezárólag, a hajuk szálát sem görbítették meg a Kádár, Horn, Medgyessy, Gyurcsány és Bajnai "uralkodása" alatt elkövetett bűnökért, a gazdaság szétveréséért, a Fekete János révén kezdett, majd tovább folytatódott esztelen nagyságrendű külföldi kölcsönök felvételéért és elherdálásáért felelős személyeknek!


Vajon a diktatúrától mentes(?): hiánycikkekkel, selejtes áruk tömegével, Trabantokkal, Dáciákkal, GMK-kal, munkásőrökkel, felvonulásokkal, szovjet megszállókkal, brosúrákkal, tervgazdasággal, egypártrendszerrel, szögesdróttal és aknákkal védett határokkal, valamint besúgókkal és párttitkárokkal telített legvidámabb barakkban, milyen módszert alkalmaztak a rendszerrel elégedetlenkedőkkel szemben? Vajon a Gyurcsány banda kordonjai, "műveleti területei", lovas rendőrökkel, vízágyúkkal, gumilövedékekkel, skorpiókkal és könnygázfelhőkkel végrehajtott "attrakciói" nem a diktatúra kellékei voltak? A hazai és a nyugati ellenzékiek szerint nem! NEM és NEM!

Talán erre (és rájuk) való tekintettel,- ezeket a "fogásokat" kellene alkalmazni az Orbán kormánynak, hogy az USA külügyminiszterének vagy a budapesti nagykövetének ne okozzunk álmatlan éjszakákat, és Khon-Bendit Dániel se izgassa fel magát annyira, hogy már-már a gutaütés kerülgeti rikácsolásakor (mint Heller Ágnest is) és félő, hogy ott pihegik ki lelküket az EU parlament padsoraiban, ha nem lép a kormányunk bátran és határozottan elődjei példáját követve, mentesítve magát a diktatúra vádja és gyanúja alól.

A minap egy külföldi internetes képanyagot láttam, ahol egy színházteremben érthetetlen okok miatt felzúdulás, mozgolódás és kiabálás alakult ki a nézők körében, amelyet a rendezők nem tudtak lecsillapítani. Úgy tűnt, hogy a káosz fokozódik, amikor a színpadon felállított mikrofon elé lépett (konferanszié minőségében) egy szimpatikus hölgy, aki rövid ideig figyelmesen nézte a zűrzavaros helyzetet, majd jól artikulált (sztentori) hangon elkiáltotta magát: P O F A B E !
Egy pillanat alatt néma csend követte a felszólítást, majd hatalmas tapsviharba törtek ki a jelenlévők és normalizálódott a helyzet.

Bár sokan bizonyíthatják, hogy mindig távol állt tőlem a kulturálatlan kifejezések (szavak) használata, most mégis (kivételesen és nem szívesen) azt üzenem a Khon-Bendit-féle tájékozatlanoknak, kötözködőknek, sértegetőknek, hazudozóknak és/vagy vörös vírussal fertőzött (hazai és külföldi) szemellenzősöknek, hogy: P O F A B E !

Lejegyezte:
(Prof. Dr. Bokor Imre)
az MJB elnöke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Indoklás (Új gazdasági mechanizmus - gebinben)
  2012-01-22 06:08:19, vasárnap
 
  Azért, hogy ez a bizonyos "magyar összefogás" megszülethessen, egy egész nemzedék az életével fizetett.
Nemrég halt meg Vaclav Havel, aki az 1968-as Prágai Tavasz nevezetű mozgalom egyik élharcosa volt. Ezt a ,,prágai tavasz"-t tiporta el 1968 augusztus 20-án - a szovjetekkel közösen - a magyar néphadsereg páncélos alakulata. Ezeket a sorköteles kiskatonákat azután tartalékos állományba helyezték és 50 éves korukig bármikor mozgósíthatóak voltak akár a lengyelek felkelésének leverésére... stb. Ők már mind meghaltak... a hozzátartozóiknak, pedig soha nem volt ünnep augusztus 20-a! Ez a korosztály valósította meg az un. Új gazdasági mechanizmust 1968-tól kezdődően - gebinben.
Erről is mélyen hallgatnak a közgazdászok és a történészek. Ráadásul, az általam tisztelt Kun Miklós történész megírta a Prágai Tavasz történetét és a könyvének egyik ismertető videójában azt nyilatkozta, hogy az egyetlen nép volt Kelet-Európában a cseh, amelyik 1968-ban kísérletet tett a szocialistának nevezett gazdasági és politikai rendszer reformjára... Ezt a fajta történelmi csúsztatást NEM HAGYHATOM SZÓ NÉLKÜL!!! Annál is inkább NEM, mert az 1968-as új gazdasági mechanizmust megvalósító magyar munkásnak és parasztnak köszönhető, hogy Magyarország a legvidámabb barakk lehetett ebben az un. szocialista táborban!!! Ennek a nemzedéknek az önfeláldozó munkálkodásának lehet köszönni a VALÓDI MAGYAR MEGMARADÁST és mindazt, ami előkészítette az 1990-es rendszerváltozást, amit több, mint 20 éve elsikkasztottak a "régi-új" politikusok...

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=95912&n=furaila&blog
_cim=Új gazdasági mechanizmus - gebinben, parasztság, munkásság

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=95911&n=furaila&blog
_cim=Az új gazdasági mechanizmus - gebinben, társadalombiztosítás
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új gazdasági mechanizmus - gebinben, parasztság, munkásság
  2012-01-22 02:56:32, vasárnap
 
  Miért volt szükség a PARASZTSÁG ilyen mértékű kizsákmányolásával megtermelt terményekre???
Ugyanazért, amiért az IPARI MUNKÁSSÁGéra!

A nagy- iparvállalatoknál és egyéb intézményeknél, cégeknél megtermelt és előállított anyagi javak bevételi forrásaiból tartották fenn a minden iparvállalat és intézmény élére telepített, FÜGGETLENÍTETT KISZ- (MSZMP)ÁRT, SZAKSZERVEZETI BIZOTTSÁGOK tisztségviselőinek bérét, munkahelyi infrastrukturális hátterét!!!

Minél nagyobb létszámú dolgozóval dolgoztatott egy cég, annál nagyobb létszámú FÜGGETLENÍTETT kisz- párt- és szakszervezeti apparátust tarthatott fenn.
Ezen apparátusok titkárai aztán tagjai voltak a vállalat vagy intézmény igazgatói tanácsának és mindenbe beleszólhattak, ha mégoly kontár módon is - a szavuk döntő módon érvényesült. Pedig, sokszor, egy-egy párttitkár (a fényes szelek nemzedékére jellemző módon) pár hónapos tanfolyamon juthatott ,,diplomához"!

A valóságban ez volt a GAZDASÁGI ALAPJA az EGYPÁRTI DIKTATÚRÁNAK.

Vagyis, amikor ez a rettenetes méreteket öltő pártapparátus felélte, amit a DOLGOZÓ MUNKÁSSÁG és PARASZTSÁG megtermelt a napi- kötelező nyolc órai munkájával, kénytelen volt ezen dolgozókkal másodállási szerződést kötni, hogy a közben - az állami vállalatoknál létrehozott GMK-kban (Gazdasági Munka Közösség), illetve VGM-ben (Vállalati Gazdasági Munkaközösség) kereshették meg a megélhetésre valót. Vagy, ami még ennél is fontosabb: az úgynevezett FUSIBAN.

A FUSI-ban (fuserálással) végzett munka lényege az volt, hogy az ipari MUNKÁS az iparvállaltnál ledolgozva a napi nyolc órás, KÖTELEZŐ MUNKAIDŐT, az úgynevezett ,,szabadidejében" - szóbeli megállapodás alapján végezhetett szolgáltató- szakmai tevékenységet. Ez főleg az építőipari szakmák szakmunkásaira volt jellemző, de a textilipari tevékenységet folytató kötszövő- szabó-varró szakmunkások is tömegesen dolgoztak fusiban.
Főleg a gyermekgondozási segélyen lévő kismamák körében terjedt el a ,,bedolgozás"-nak ez az illegális formája.

(folyt. Köv.)

Bóna Mária Ilona
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Az új gazdasági mechanizmus - gebinben, társadalombiztosítás
  2012-01-22 02:47:40, vasárnap
 
  Társadalombiztosítás az ÚJ GAZDASÁGI MECHANIZMUS idején (1970-1980-as évek)

A társadalombiztosítás, vagyis: egészségügyi biztosítás, meg nyugdíjjárulék fizetése csak jogviszony után járt a munkát végzőknek. Azért volt oly fontos, hogy legyen ÁLLAMI CÉGNÉL (termelőszövetkezetnél, illetve vállalatnál) munkaviszonya minden aktív korú munkavállalónak, mert a betegbiztosítást és a nyugdíjjárulékot az a cég fizette utánuk.

Ebből következik az a NAGYON FONTOS TÉNYÁLLÁS, hogy ez a korosztály, melynek tagjai az 1960-as években váltak munkavállalóvá és arra kényszerültek, hogy a 2. illetve a 3. gazdaságban dolgozva keressék meg a MEGÉLHETÉSRE VALÓT, ez után a munkájuk után nem fizethettek sem egészségügyi biztosítást, sem nyugdíjjárulékot. Viszont, tartalékolni sem tudott a többletjövedelméből, mert kénytelen volt felélni azt...
Következésképpen, ez a korosztály - 2008-tól kezdődően nyugdíjba vonulva - ha ilyen (ön)kizsákmányoló életvitel után még megélte ezt a kort, minimál-nyugdíjra lesz ítélve.

Vagy még arra sem, mert teljességgel kiürítette a Gyurcsány-kormány a nyugdíjalap kasszáját is.
Azért is volt oly sürgős nekik az egészségügy gyors átalakítása, hátha a tömegesen ellátatlanul maradók meghalnak közben és ,,megoldódik" a fizetésképtelenség problémája...

(folyt.köv.)

Bóna Mária Ilona
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Az új gazdasági mechanizmus - gebinben
  2012-01-20 20:42:43, péntek
 
  A minden társadalmi formációt meghatározó ,,emberi tényező"
az ÚJ GAZDASÁGI MECHANIZMUS megvalósulásakor
a magyar társadalomban
(1968-1990)


Sehol a világon nincs még egy olyan nép, mint a magyar!
Ezért, ha bárhol és bármikor fontos a társadalom-szerveződésben az ,,EMBERI TÉNYEZŐ" figyelembe vétele, akkor az a magyarság történetéből kihagyhatatlan!

Igaz, hogy az egész emberiség történelmében meghatározóak voltak az -izmusok (az utóbbi időkben a kapitalizmus, szocializmus, globalizmus, pénzizmus).
Ennek ellenére, a magyarság valahogy minden izmust saját lelki habitusához igazítva -egyénítve valósított meg. Így történt ez a szocializmussal és az azt magyar módra jobbítani szándékozó ÚJ GAZDASÁGI MECHANIZMUS-sal is. Mert, miközben a magyarság KÖTELEZŐEN ,,építette" a szocializmust, azalatt gebinben létrehozott valamit, amire az ÖNELLÁTÓ PIACGAZDASÁG volt a jellemző és amit 1968-körül kezdtek bevezetni Magyarországon az Új Gazdasági Mechanizmus néven.



Az Új Gazdasági Mechanizmus - gebinben

Az egész 1990-es hatalomváltás gazdasági előkészítése Magyarországon, valójában az 1968-as, az un. ,,Új gazdasági mechanizmus"-sal kezdődött.

Ugyanis, már akkor, az 1960-as évek végére kiderült - itt Magyarországon legalább is - hogy a bolsevik mintára kiépített un. szocialista gazdaság nem működőképes.

http://furaila.xfree.hu/234611

Kiderült - a magukat kommunistának nevezők számára is, hogy az egypárti (MSZMP) diktatúrával nem lehet piacgazdaságot kiépíteni. Merthogy az ,,Új Gazdasági Mechanizmus"-nak az lett volna a lényege, hogy lazítson a mindenre és mindenkire rátelepedő pártirányítás kontraszelekcióján.

Csakhogy, Kádár ,,atyuskának" ki kellett utaznia a ,,Nagytestvérhez" a Szovjetunióba, hogy ,,áldását" kérje erre az új gazdasági módira.
Természetesen, a nagytestvér hallani sem akart erről az egészről, ezért Kádár János és küldöttsége vert seregként kullogott haza Magyarországra.
Kádár, viszont nagyon jól tudta, hogy mekkora csődben van az ország, hiszen már a DOLGOZÓ NÉP BÉRÉT is attól a ,,rothadó"-nak hazudott kapitalista nyugattól fölvett KÖLCSÖNÖKBŐL FIZETTÉK!!!

(Lásd - bizonyságul - a képtáramban az 1989-es MSZMP KB jegyzőkönyvek kivonatait! http://furaila.xfree.hu/234611 )

Ezért, kacsintott egyet, amúgy kádárosan és azt mondta, hogy akkor csináljátok meg ,,elvtársak", fiúk és lányok gebinben.
,,Én behunyom az egyik szememet, ti meg dolgozhattok" inatok szakadtáig, meg az első infarktusig teljes biztonsággal...

Nosza, az állami támogatásért hiába kuncsorgó TSZ-ek kiosztottak a TSZ-tagok között némi háztáji földet - pontosabban, a tagság egy része - a sajátjából visszakapott valamennyit (használatba) meg állatállományt, hogy mindenki gazdálkodjon rajta úgy, ahogy tud!
Merthogy az egybeszántott óriási TSZ-földeken termelt Micsurin-,,nemesítésű" gabona egy-az egyben ment, - mint valami provinciáról - a Szovjetunióba.
A magyar földművesek, vagyis, az akkori személyi besorolás szerint: PARASZTok, megművelték azt a kicsi földet a legjobb tudásuk szerint.
Belefogtak a fóliázásba is, és olyan sikerrel termesztették a primőr paprikát, paradicsomot, meg minden mást, hogy ellátták vele nemcsak hazánkat, hanem Nyugat-Európát is.
Az akkor telepített (és azóta elöregedett) szabolcsi almások ontották a finom, zamatos magyar almát - az őszibarackosok és szilvások úgyszintén - a közben létrehozott tartósító üzemekbe és a piacokra. Világhíressé vált az ekkor beindított szeszfőzdék cseresznye- barack és szilva pálinkája. Szőlészetek sikerrel gyártották a magyar találmányú, alkoholmentes szőlőlét, aminek a Traubisoda nevet adták.
http://209.85.129.104/search?q=cache:AMeub9M7CzgJ:www.traubi.hu/download.html+Tra ubi&hl=hu&ct=clnk&cd=2&gl=hu

A szerződéses háztájiban dolgozók szépen gyarapodtak anyagilag és ők voltak azok a vidéki parasztok, akik látástól-vakulásig dolgozva elsőként vehettek maguknak Trabant- és Wartburg gépkocsit, majd Zsigulit...

Miért kellett napi 16-20 órát dolgozniuk?

Azért, mert a TSZ-tagságukkal együtt járt, hogy ledolgozzák a TSZ-ben a napi kötelező nyolc órát és csak az azon túli munkával tudták megművelni (a család leszázalékolt- rokkant- idős-nyugdíjas, valamint sokszor kiskorú gyermekei segítségével) a háztáji gazdaságot.
Az állattartásra szerződött háztáji tehenészetek sertés- és baromfi tenyésztésre, pedig szintén az egész hazai húsipar számíthatott.

Tudományosnak tartott munkák erről az alábbi linkeken olvashatók:

http://209.85.135.104/search?q=cache:S59LrlYqV08J:epa.oszk.hu/00700/00775/00056/2 003_07_10.html+H%C3%A1zt%C3%A1ji+f%C3%B6ldm%C5%B1vel%C3%A9s&hl=hu&ct=clnk &cd=1&gl=hu


http://209.85.135.104/search?q=cache:WWKJwbss2QsJ:www.matud.iif.hu/03jul/009.html +H%C3%A1zt%C3%A1ji+f%C3%B6ldm%C5%B1vel%C3%A9s&hl=hu&ct=clnk&cd=2& gl=hu


http://209.85.135.104/search?q=cache:W4BDhW57tecJ:principalis.celodin.hu/kacorlak .htm+H%C3%A1zt%C3%A1ji+f%C3%B6ldm%C5%B1vel%C3%A9s&hl=hu&ct=clnk&cd=3& amp;gl=hu
http://209.85.135.104/search?q=cache:pXL5Fka0U2IJ:www.internettudakozo.hu/do.php% 3FSrcPAGId%3D%26PAGId%3DIT0100000000109ACA7C%26go%3Dindex.html%253Fpagid%253DIT01 00000000109ACA7C+H%C3%A1zt%C3%A1ji+f%C3%B6ldm%C5%B1vel%C3%A9s&hl=hu&ct=cl nk&cd=4&gl=hu


http://209.85.135.104/search?q=cache:YM_v7BWofcQJ:www.btk.elte.hu/mnyfi/p/diar/da k/dahab.html+H%C3%A1zt%C3%A1ji+f%C3%B6ldm%C5%B1vel%C3%A9s&hl=hu&ct=clnk&a mp;cd=5&gl=hu

http://209.85.135.104/search?q=cache:YbGNK2pozxMJ:www.soros.hu/+&hl=hu&ct =clnk&cd=10&gl=hu


A HÁZTÁJI TERMESZTÉS- ÉS TENYÉSZTÉS témaköreiben még számos, más tudományosnak tartott munkák találhatók az interneten.
Azonban, azért nem tartom ezek behatóbb tanulmányozását szükségesnek, mert egyik sem szól arról a nagyon fontos EMBERI TÉNYEZŐRŐL (sem jogi értelemben, sem emberi erőforrás tekintetében, sem az EMBERI ÖN- és TÁRSADALMI KIZSÁKMÁNYOLTSÁGÁNAK módjairól és következményeiről) amellyel egy egész nemzedék az életével, az elkótyavetyélt egészségével fizetett.

(folyt.köv.)

Bóna Mária Ilona
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Békemenet január 21-én 16 órára a Hősök teréről...
  2012-01-19 04:20:10, csütörtök
 
  Tűrhetetlen a folyamatos hazudozás


2012.01.16.


László Jenő: egészen elképesztő és aljas, hogy Orbán Viktort diktátorozzák, és arról beszélnek, hogy itt dúl az antiszemitizmus

Békemenetet szerveznek január 21-én 16 órára a Hősök teréről indulva az Országházig azok a magyar demokraták, akik hisznek a polgári demokráciában és a nemzet függetlenségében. Felhívásukban kifejezik, ,,saját akaratunkból választottunk magunknak kormányt, amelytől hazánk felvirágoztatását várjuk".

,,Attól a perctől kezdve, hogy a 2010-es választásokon Magyarországon kétharmados többséget kapott az új, nemzeti kormány, szocialista-balliberális összefogással aljas támadás indult ellene" - mondta a Magyar Hírlapnak László Jenő. A Magyar Alkotók és Gondolkodók Társaságának (MAG) ügyvezető elnöke ezzel indokolta, hogy egyesületük is csatlakozik a január 21-i Békemenethez. László Jenő kijelentette, egészen elképesztő és aljas, hogy Orbán Viktort ,,diktátorozzák", és hogy arról beszélnek, Magyarországon ,,dúl az antiszemitizmus", hogy ,,fasizálódunk", hogy ,,rasszisták és soviniszták" vagyunk. László Jenő szerint ,,egyetlen momentum" sem igazolható mindebből, mindenesetre e hazudozás arra is lehetőséget adott a nemzetközi balliberális köröknek és a médiának, hogy szűnni nem akaró támadást indítsanak hazánk ellen. ,,Ezt nem tűrhetjük, ez ellen minden erőnkkel fel kell lépni! Meg kell mutatni országnak-világnak, hogy sokan vagyunk, akik kiállunk Magyarország és a magyar kormány függetlensége mellett" - fogalmazott László Jenő.

Minden hazájában bízó magyar embernek el kell jönnie a demonstrációra, én is kötelességemnek érzem ezt - nyilatkozta lapunknak György Attila, József Attila-díjas erdélyi író. Hangsúlyozta: egyazon nemzet tagjai vagyunk, még ha az országhatárok által szét is vagyunk szabdalva. Szerencsére ma már nem fegyverekkel kell harcolni, békés tüntetésen is kinyilváníthatjuk véleményünket - fogalmazott a csíkszeredai író, aki aláhúzta, hogy a kormánynak most nincs egyebe, csak a magyar emberek hite.

György Attila valószínűsíti, hogy a nyugati sajtó megpróbálja majd bagatellizálni a demonstrációt, de ,,nekünk magunkkal szemben kell igényesnek lennünk, és nem azzal foglalkoznunk, hogy mit mond a Nyugat".


--------------------------------------------------------------------------------


A szervezők tájékoztatója

A vártnál lényegesen nagyobb érdeklődés miatt a szervezők leegyszerűsítették a programot:

A Hősök terén délután háromtól biztonságos körülmények között lehet gyülekezni. A szervezők arra kérik a felvonulókat, hogy délután négyig hagyják szabadon a Dózsa György utat, hogy a rendezvény aránytalanul ne zavarja a közlekedést. Ugyanez érvényes az Andrássy útra. Ha megtelne a Hősök tere, a rendezők kérik, hogy a gyülekezők a Városliget felé húzódjanak.

Délután négykor, a Himnusz eléneklését követően indul el a menet. Néma és méltóságteljes tüntetést szeretnénk - hangsúlyozzák a szervezők. Bár rendőrök óvják a felvonulás békéjét, és lesznek rendezők is, a szervezők arra kérnek minden résztvevőt, tartózkodjanak a szélsőséges megnyilvánulásoktól. Ha ilyet látnak, a mellettük lévőkkel összefogva szólítsák fel a rendbontót a helyes magatartásra. Ez a Békemenet a Magyarország ellen indított hisztérikus médiaháború, a pénzvilág támadásai miatt indult. Célja, hogy ország és világ előtt a felvonulók kinyilvánítsák, megvédik azt a polgári demokráciát és annak vívmányait, amelyet a 2010-es országgyűlési választáson erősítettek meg. Hogy 2010-ben azért adtak a jobbközép koalíciónak kétharmadot, hogy egyszer és mindenkorra lezárhassa a posztkommunizmus szennyes évtizedeit, és Magyarországot elindítsa a szabad és erkölcsös demokrácia útján. Hogy bíznak az általuk éppen ezért maximális felhatalmazást nyerő kormányban és annak elnökében. Hogy szolidárisak mindazon közéleti személyiségekkel, akik ellen durva lejárató kampány indult. Hogy nem tűrik el idegen hatalmak, a nemzetközi tőke és a globális média beavatkozását belügyeikbe.

Kérik, hogy ne hozzanak fáklyát magukkal, mert a nagy tömegben egymás testi épségét, öltözetét veszélyeztethetik. Mécsest csak olyat hozzanak, amely kézben vihető, ellenáll az eső, a hó vagy a szél hatásának. Az eredeti elképzeléstől eltérően ezeket a mécseseket legfeljebb a Kossuth tér peremén lehet majd elhelyezni az óriási tömeg miatt, ezért kérik, hogy aki ilyet hoz, vegye figyelembe ezt. Délután négykor még világos lesz, de mire a menet vége is a Kossuth térre ér, besötétedik, s akkor a kézben tartott mécsesek fénye világítja majd be a teret.


--------------------------------------------------------------------------------


Hozzászólások

A magyar olyan, mint Orbán. Szókimondó. Nem találnál jelenleg jobbat. Gazdaságilag kitűnően kezelte a válságot, nincs hiány. Nemzeti szempontból is sokat tett a magyarságért. Az idő mindig igazolja. Az unió meg a saját eurójával törődjön inkább. Orbánt azért támadják most, mert nem írta alá rögvest a szerződéstákolmányukat. (kisrigó)

,,...ha szegényen is, de szabadon fogunk végre élni..." Már ennél is sokkal többről van szó! Az elkerülhetetlen, hogy szegényen éljünk. Ha nem ad hitelt az IMF, akkor azért, ha pedig ad, akkor azért. Most már egyenesen az életünkről van szó! No persze nem a hazaárulók, a telepesek és a telepesek kényszerkurváinak életéről, hanem a NEMZET további létéről. (turanida)

Nekünk van valódi viszonyítási alapunk, a Nemzettörvényünk, ami segít eligazodni ebben a káoszban is! (Gondolkodunk)

Pártállástól függetlenül el kell menni a békemenetre, mert óriási a veszélye annak, hogy az USA és az IMF egy helytartót akar az ország nyakára küldeni. (V1P)

Ott leszünk, mint ahogy 2010 előtt is ott voltunk minden tüntetésen! Hajrá Fidesz! Hajrá Orbán Viktor! (baba)


--------------------------------------------------------------------------------


Civil felhívás

A Civil Összefogás Fórum és a Kárpát-medencei civil hálót képviselő Civil Együttműködési Tanácskozás vezetősége ezúton is üzeni minden magyarnak, hogy csatlakozik a Békemenethez. Nem engedhetjük, hogy a történelem szemétdombjáról előkerült vasfüggöny újra leereszkedjék! Visszautasítunk minden olyan törekvést, amely Magyarország szuverenitása és a magyar kormány közjót szolgáló, a hosszú távú nemzeti érdekeket szem előtt tartó gazdasági, társadalmi intézkedései ellen irányul. Bízunk Európa népeinek szolidaritásában és az összeurópai szintű civil kontroll megvalósításában, amely közös érdekünk.

A demokratikus választásokon megválasztott kormány mellé állva egyenlő elbánást, jogegyenlőséget és segítő együttműködést várunk az Európai Uniótól. Ugyanezt kérjük az Amerikai Egyesült Államoktól. A történelem viharaiban mi, magyarok is helytálltunk. Évszázadokig védtük Európa végvárait, és számtalan hősi halállal járultunk hozzá a kommunizmus megdöntéséhez. Európa és a világ nem feledheti 1956-ot és a vasfüggöny lebontását! A Civil Együttműködési Tanácskozás jelmondata Széchenyi István örökbecsű mondása: ,,Nihil de nobis, sine nobis - Semmit rólunk, nélkülünk." Itt az idő, feltámad a civil tenger, megmutatja erejét.

A CÖF és a CET elnöksége

PB, BR


--------------------------------------------------------------------------------


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
El a kezekkel Magyarországtól! Élőlánc Magyarországért
  2012-01-12 00:07:33, csütörtök
 
  http://www.elolanc.hu/index.php/el-a-kezekkel

El a kezekkel Magyarországtól!
Felhívás a világ közvéleményéhez és Magyarország polgáraihoz

Az elmúlt hetekben totális pénzügyi és politikai támadás indult Magyarország szuverenitása ellen. A Nyugatról indított támadás nyilvánvaló célja egy politikai átrendeződés elérése akár egy mesterségesen előidézett államcsőd, vagy puccs által annak érdekében, hogy Magyarország adja fel gazdasági szuverenitása helyreállítására és az adósságcsapdából való kiszabadulásra irányuló törekvéseit, vegye fel az IMF készenléti hitelét, állítsa vissza a jegybank állítólag veszélyeztetett függetlenségét, és ezzel foglalja el újra helyét a gyarmatok sorában. Az ebben érdekelt hazai és külföldi körök állítása szerint Magyarországon a demokrácia veszélybe került, a szabad választáson kétharmados többséget szerzett kormányt diktatúrával, sőt nácizmussal vádolják. A páratlan nemzetközi rágalomhadjárat és politikai zsarolás célja az ország elszigetelése és térdre kényszerítése. Nyilatkozataikban egyesek odáig mennek, hogy nyíltan kijelentik: e cél érdekében bármilyen eszköz megengedett.

2011. karácsonyán a magyar Parlament magát antiglobalistának valló ellenzéki zöld pártja által indított tüntetés nyomán megindult a nemzetközi médiagépezet, mely megadta az alaphangot a világpolitika és a bankvilág szereplőinek jól időzített támadássorozatához.

Az első lépést a Standard & Poor's Magyarországot leminősítő döntése jelentette, melynek hatására a magyar fizetőeszköz gyengülni kezdett. A politikai támadás vezető szerepét az USA külügyminisztere, Hillary Clinton viszi a magyar miniszterelnökhöz címzett levelével.

A sort az Európai Bizottság elnöke, José Manuel Barroso folytatta, majd csatlakozott hozzá a francia külügyminiszter és az Európai Parlament szocialista, zöld és liberális frakciója is. Követeléseikben az új alkotmány és a jegybanktörvény visszavonására szólítanak fel. A Fitch Ratings leminősítette Magyarországot, majd az IMF már a jegybanktörvény visszavonását szabta feltételül a készenléti hitel felvételének, ezzel nyíltan beavatkozva belügyeinkbe.

Amerikai közéleti szereplők a szabadon választott, törvényes magyar kormány megdöntésére uszítanak a sajtóban. A média államcsődöt emleget, miközben egyes külföldi tulajdonú bankok rémhíreket terjesztenek arról, hogy a kormány hozzá kíván nyúlni a lakosság bankbetéteihez, illetve hogy megindult volna a tőke és a magánbankbetétek külföldre menekítése. Eközben a nyugati médiumok a demokrácia védelmezőjeként szerepeltetik az ügyészségi eljárás alatt álló bukott miniszterelnököt, akinek köszönhetően 2009-ben valóban az államcsőd szélén állt az ország, és aki 2006-ban békés tüntetőket veretett véresre és kínoztatott meg, a Nyugat hallgatása mellett.

A gazdasági hisztériakeltés megalapozatlan. Magyarország a nemzetközi válság ellenére alacsony, 3 %-os államháztartási hiánnyal és 4 % körüli inflációs rátával, elegendő költségvetési és devizatartalékkal rendelkezik. A magyar gazdaság túl van a válság mélypontján, és most lassú, nyugodt fejlődésre lenne szüksége.

Mi, felelős magyar polgárok megengedhetetlennek tartjuk idegen hatalmak beavatkozását Magyarország belügyeibe. Tiltakozunk a magyar gazdaságba történő nyílt beavatkozás ellen, amelynek egyik eszköze a Magyar Nemzeti Bank. Ez a bank a nemzeté, nem a magántőkéé! Visszautasítjuk, hogy bárki döntsön helyettünk, ki és hogyan vezesse országunkat, hogyan irányítsuk saját életünket. A jegybanktörvény és az Alaptörvény feletti döntés joga a miénk, magyar polgároké! Magyarország gazdasági, politikai problémáinak megoldása csakis a magyar népre tartozik.

Felszólítjuk ezért a magyar szuverenitást és demokráciát támadó érdekköröket, az azokat kiszolgáló szervezeteket és közéleti személyeket, hogy

el a kezekkel Magyarországtól!

Visszautasítjuk, hogy bármely, de különösen olyan államok fogalmazzanak meg követeléseket Magyarországgal szemben, amelyek gazdasági gyarmatosítást hajtanak végre országok tömege ellen, tevékenységük gyakran súlyosan sérti az emberi jogokat, beavatkozásaik nyomán háborús konfliktusok, menekültek tömegei, nyomor és politikai káosz marad, sőt katonai agressziót hajtottak végre más államok ellen a demokrácia exportja nevében. Visszautasítjuk azon államok helyeslését is, amelyek súlyosan korlátozzák a saját területükön élő magyar kisebbség emberi és kulturális jogait! Negyven év kommunista diktatúra után nem kérünk a pénzügyi diktatúrából és a gyarmatosításból.

Ugyanakkor nem lehet letagadni a kormány által elkövetett súlyos hibákat, melyek a túlfeszített tempójú törvénykezés és a párbeszéd hiányából erednek, ezért felszólítjuk a magyar kormányt, hogy nyisson valóságos társadalmi párbeszédet az ország ügyeiről! Tegyen lépéseket a közvetlen demokrácia intézményeinek szélesítése felé! Csak ez nyújthat megnyugtató garanciát a polgárok számára az ország belső békéjének hosszú távú megőrzésére.

Mindezek mellett kinyilvánítjuk, hogy támogatjuk azt a politikát, melynek célja Magyarország szuverenitásának megőrzése!

Kérünk minden hazaszerető, a nemzeti önrendelkezést szívügyének tekintő polgárt, mindenki egy időre tegye félre sérelmeit, az ország és a nemzet érdekét tekintve álljanak ki a magyar önrendelkezés és demokrácia védelmében. Most nem a kormányról, hanem az országról van szó!

El a kezekkel Magyarországtól!


Budapesten, 2012. január 10-én

Élőlánc Magyarországért



A magyar polgárok üzenetét 2012. január 14-én 15 órakor a Kossuth téren, az 56-os örökmécsesnél nyilvános rendezvény keretében ismertetjük, és indítjuk el a külföldi képviseletek és magyar közjogi méltóságok felé.


Kapcsolat:
Ács Sándorné (30) 385-0379)
Ertsey Attila (30) 555-1284)
iroda@elolanc.hu

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az 1989-es államcsőd elhallgatása most bosszulja meg magát
  2012-01-09 21:36:01, hétfő
 
  Az 1989-es ÁLLAMCSŐD elhallgatása most bosszulja meg magát igazán!!!

Bűn - hazaárulással felérő bűn - volt elhallgatni 1990-BEN ÉS AZÓTA IS, hogy az MSZMP azért adta át oly ,,békésen" a hatalmat 1989-ben, mert máskülönben be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét!

Az MSZP-nek, mint az MSZMP utódpártjának, mindezért, nagyon-nagyon HÁLÁSNAK KELLENE LENNIE AZ ÖSSZES - magát rendszerváltoztatónak tartó - PÁRTNAK, így a Fidesznek is!!!
A hála helyett most államcsődről hisztériáznak és lejáratják Magyarország népét, akik ezt nem érzik sérelmesnek!!!

Sőt, mint a felelőtlen hülyegyerek úgy óbégat mindazért az anyagi javakért, amit kizárólag hitelből voltak képesek - már az 1970-es évektől kezdődően - a mindenkori hatalmon lévők biztosítani!!!

Mert, már akkor is attól a rothadónak hazudott nyugattól (IMF) felvett kölcsönből fizették a dolgozók bérét még a legsikeresebb világhírű gyárakban dolgozóknak is.

Hogyan lehetséges ez?

Nagyon egyszerűen, hiszen MSZMP (egypárti) irányítás volt az élet MINDEN TERÜLETÉN! A függetlenített MSZMP bizottságai ott terpeszkedtek MINDEN VÁLLALAT, ÜZEM és INTÉZMÉNY ÉLÉN, FELÉLVE ANNAK MINDEN BEVÉTELÉT!!!

PONTOSAN EZÉRT, az 1990 előtti GÁTLÁSTALAN KIZSÁKMÁNYOLÁSÉRT ÉS AZÉRT A HAZUGSÁGÉRT, HOGY KÖZBEN A DOLGOZÓ NÉP NEVÉBEN GYAKOROLJÁK A HATALMAT...már réges-régen EL KELLETT VOLNA SZÁMOTLATNI MINDEN OLYAN PÁRTVEZETŐT, AKI A MELLÉKELT MSZMP KB jegyzőkönyveiben szerepel, mint olyan, aki ezeken a KB-üléseken úgy nyilatkozik, hogyan kellene átmenteni mindenféle törvénytelen de törvényesnek látszó módszerekkel azt a PÁRTVAGYONT, aminek köszönhetően még a mai napig is meg, illetve le tudják fizetni a média-szolgáikat, azon értelmiséginek tartottakat, akik a diplomájuknak köszönhetik legitimitásukat...
Mindenkit, aki azt hazudta, - főleg 2002 és 2010 közötti években, hogy a nép nevében és a magyar nép érdekeit képviseli a magyarnak hazudott parlamentben.

Mert az NEM LEHET - és soha nem is volt - A MAGYAR NÉP ÉRDEKE, HOGY... továbbra is érvényben legyen az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=94720&n=furaila&blog

A Tvr. 3. szakasza mentesíti az IMF-et hazánkban mindenféle bírói és hatósági eljárás alól Magyarország területén, magyar bíróság, az IMF semmiféle ügyletébe nem avatkozhat bele. Az IMF megvásárolt tulajdonait bérlőkkel szemben is teljes ez a jogvédelem, az IMF viszont bárkivel szemben kezdeményezhet bírósági eljárást Magyarországon.

A Tvr. 5. szakasza alapján az IMF irattárai teljes mértékben sérthetetlenek az IMF semmiféle adatszolgáltatásra nem kötelezhető, semmiféle hivatal által Magyarországon.

A Tvr. 6. szakasza alapján az IMF minden vagyona és követelése mentes bármily nemű korlátozástól, rendszabályok, ellenőrzések és bármilyen természetű moratórium alól hazánkban.

A Tvr. 8. szakasza alapján az IMF valamennyi kormányzója, ügyvezetője, helyettesei, bizottsági tagjai, képviselői, tanácsadói, tisztségviselői és valamennyi alkalmazottja is mentesül mindenféle jogi eljárás alól Magyarországon;

A Tvr. 9. szakasza alapján az IMF valamennyi vagyona, jövedelmei, követelései és ügyletei teljes mértékben adómentességet, vámmentességet és illetékmentességet élveznek Magyarországon."


Az Orbán-kormány, pedig ki sem lát a gondokból, mert annyira minden oldalról egyszerre támadják az országot, amit ha lenne rendes népe, akkor gond nélkül visszaverhetne, mert azt mondanák a magyarok, hogy:

,,Legyen, ha nem vagyunk jók, ne legyünk, nem lesz hitelünk, nem is kell, ha nehéz is lesz, minden pénzünket összeszedjük ami van, lemondunk minden luxusról, minden nélkülözhetőről és saját magunk saját kezünkkel felépítjük az országot ahogy nekünk tetszik olyanra. De ehhez évekig le kéne mondani sok mindenről, elvállalni plusz ingyen munkákat és szakadásig dolgozni mindenkinek, akinek még van kis feleslege, annak segíteni a többit..."

De ez nem lesz. Mindenki jól akar élni, sőt most követelőzik legjobban, mintha az elmúlt húsz évben nem ugyanilyen kevés fizetésük lett volna mindenkinek - kivéve a mindenféle képviselőket...

Most jutott eszébe, éppen ebben a két legnehezebb évben mindenkinek zsarolni az országot.

Persze, az MSZMP utódpártjai csinálják mindezt, sőt Gyurcsányék már azzal a nyilvánvaló valótlansággal riogatták a népet, hogy ,,a megtakarított pénzüket is majd zárolja és elveszi a kormány...". A hiszékeny emberek, pedig féltik a pénzüket, mert ki ne féltené az élet munkájával összegyűjtött pénzét?
Mindennel próbálkoznak: a külföldet segítik a kormány ellen és az nem tud mit tenni ellenük, mert a rendszerváltozás kezdetén beleestek ők is a PAKTUMOS CSAPDÁBA.

Az igazság elhallgatásának hazugságával megszerzett hatalom csak újabb és újabb hazugságokkal szerezhető vissza és tartható meg. Ezt a hazaárulással felérő bűnt követte el 1990 óta minden egyes - a hatalmat megszerző - párt!!!

A Fidesz, most hiába igyekszik nem hazudni és egy FÜGGETLEN NEMZETÁLLAM létét megalapozni, ha nem öntött soha tiszta vizet a pohárba, mert NEM HOZTA NYILVÁNOSSÁGRA az MSZMP KB ülések 1989-.es jegyzőkönyveinek tartalmát!!! Sőt, igyekezett azt agyonhallgatni!

Nem tudom mi lesz a vége, de nehéz hónapok elé nézünk, azt biztosan tudom.

Eleve Amerikának most jó alkalma van az eurót gyengíteni, ami a dollárt erősíti, neki minden EU-s tagországot érdemes támadni, de Magyarország mindig is külön célpont volt és lesz, hiszen ha erős, akkor az egyik legnagyobb, sőt legnagyobb egybefüggő régió vezető állama lenne és ezt tudják.

Ott tartunk, ahol az első világháború előtt és idején tartottunk.
A célok ugyanazok. Úgy látszik, hogy a világ semmit se változott és nem is fog.

Az igazi baj, hogy akkor még volt NÉP-nek nevezhető valami, mert az emberek még nem voltak se elbutítva, se nem voltak elkényesedve... Most mindenki csak a könnyű életet akarja, CSAK A PÉNZ SZÁMÍT, SEHOL SEMMI EMBERSÉG! A híradó már csak a pénzről szól, és bár tényleg mind abból élünk, talán más is van még a világon ezen kívül??!
A médiát nem kézbe venni bűn volt, nem is hiba! Bármi áron meg kellett volna tenni és én most is megtenném, de a Fidesz nem fogja. Miért nem?

Az emberek nem abból ítélnek, amit látnak, mert ezek jó része vak a látáshoz...
Amit lát, azt sem érti, hogy mi az és miért van az amit lát.
Bármit el lehet vele hitetni. Akármit, csak eleget mondják...Mint a nyilvánvalóan MEGCSALT szerelmes asszonyok, OLYANOK... Azt HALLJÁK és LÁTJÁK, amit hallani és látni AKARNAK!!!

A HAZAÁRULÓ MSZP-sek meg tudják, hogy hogyan kell eleget mondani és sulykolni a hazugságaikat.
Ezek értik a médiát!!! Úgy értik, ahogy azt Aczél György is elmondta az MSZMP KB 1989. február 10-11-i ülésén: . Majd, 1989 március 29-én Barabás János és mások a jegyzőkönyv 680. 682, és 683. oldalain taglalják a résztvevők. (A jegyzőkönyvi kivonatok itt olvashatók némi nagyítás után: http://furaila.xfree.hu/140848 )

Itt hívnám fel a figyelmet Síklaky István írásaira, melyekben Ő már a reandszeraváltozás kezdetén azt írta és hangoztatta, hogy ,,... krízis elérte a centrum-országokat is. A világ pénzügyi rendszerének az összeomlása nagyon is reális lehetőség, ezért fel kell készülni következményeinek az elhárítására."
Egy ilyen felkészülést szolgál Síklaky Istvánnak azon elképzelése, hogy Magyarország és a sorsában osztozkodó többi kelet-közép-európai nép együtt dolgozzon ki védekezési stratégiát. Nagyon fontosnak tartotta, hogy a kibontakozó válság idején e népek kezében legyen az a térkép és iránytű, amellyel biztonságosan kikerülhetnek a pénzuralmi rendszer romjainak útvesztőiből, s felépíthetik a fenntartható természeti és humán-erőforrásokon nyugvó létbiztonság harmonikus társadalmát a Szent Korona alkotmányos értékrendje szerint...

Pontosan úgy, ahogy azt a Történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetség
www.tahsz.com
meghirdette még 2010-ben.

Síklaky arra ösztönzött minden írásában, hogy ne legyünk sorsunkba beletörődő borúlátók (pesszimisták), mert az emberiségnek nem kell elkerülhetetlenül pénzrabszolgaságban élnie. De óv a könnyelmű derűlátástól (optimizmustól) is amely szerint elég türelmesen várni, hiszen a végén úgyis minden jóra fordul.
Nem fog magától megszűnni a kamatszolgaság. Szinte biztos, hogy a pénzuralmi rendszer kialakítóit és haszonélvezőit csak kemény és szívós munkával lehet előjogaik feladására kényszeríteni.
Síklaky azt ajánlja, hogy öntevékenyek (aktívak) legyünk és vegyük saját kezünkbe a sorsunkat.

Mint ahogy azt tettük az 1968-as Új Gazdasági Mechanizmus megvalósításakor!!! Ennek a gazdaságpolitikának volt köszönhető, hogy a ,,legvidámabb barakk"-nak számított Magyarország - az 1990 előtti évtizedekben - Európa szívében.

Összeállította, és szerkesztette Bóna Mária Ilona

Bp-en 2012. január 9-én.
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2011.12 2012. Január 2012.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 104 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 100
  • e Hét: 259
  • e Hónap: 2504
  • e Év: 34234
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.