Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tallózó
  2008-08-10 23:55:24, vasárnap
 
   
  Pilhál György: Bukottak még
2008. augusztus 8. 08:41 MNO

Pilhál György: A félresikerült tévéadón szerdán Dobrev Klárát, Gyurcsány feleségét faggatta három potentát hölgy. Egyik jobban alákérdezett, mint a másik. Megtudhattuk, hogy Klára asszony végtelenül elégedett férje politikai munkásságával, őszödi beszéde pedig egyenesen beleilleszkedik a magyar politika relikviáiba. A Ferenc - ez volt minden bekezdés eleje és vége -, a Bibliában nem ejtenek ennyi szót az Úrról.

***************
Nincs kapacitása a rendőrségnek a drogterjesztő hálózatok felgöngyölítésére
2008. augusztus 8., péntek 5:30 InfoRádió

Nincs elég ereje ahhoz a magyar rendőrségnek, hogy felderítse azokat a szervezett bűnözői hálózatokat, amelyek drogot terjesztenek az országban. A Rendőrtiszti Főiskola tanára hangsúlyozza: rendkívül pénz-, idő- és energiaigényes munka ez, ezért gyakran a cél előtt fullad ki egy-egy ügy.

***************
Tíz év legnagyobb botrányai - az igazi felelősök mindig megúszták

A Figyelő szerkesztősége összeállította az elmúlt tíz év szerinte legnagyobb botrányait. Közös jellemzőjük, hogy a felelősöket, ha voltak egyáltalán, mindig csak alsóbb szinteken találták meg, jóllehet menet közben több magas rangú szereplő neve is felmerült.

***************
Draskovics a Gárda ellen - "A rendőrség jogászi segítséget kap"
2008. július 24.

Draskovics a Gárda ellen - "A rendőrség jogászi segítséget kap"Sürgős jogi választ kell adni a Magyar Gárda félelemkeltő, cigányellenes masírozgatásaira. A rendőrség a jövőben külső jogászi segítséget kap, hogy pontosabban minősíthesse a kényesebb bűncselekményeket - mondta Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter a Magyar Narancsban.

***************
Melegmenet
Draskovics: jól tette dolgát a rendőrség, csak lassan
2008. július 11. 17:47 HVG

Elemzéseket és konzultációkat követően tesz javaslatot az igazságügyi és rendészeti miniszter a jogszabályok kiegészítésére, hogy megfelelően kezelhessék a szélsőséges megnyilvánulásokat - erről maga Draskovics Tibor tájékoztatta levélben a kormányfőt.

***************
Informatikai kordon a kormány körül?
2008. augusztus 8., 11:36 fidesz.hu

Gyurcsány Ferenc a hibás, hogy a kormány szinte divatot csinált abból, hogy 10-100 milliókat költenek el felesleges, vagy soha meg nem valósuló beruházásokra - mutatott rá Cser-Palkovics András pénteki sajtótájékoztatóján.

***************
Eltűntek a Draskovics-iratok a rendőrség honlapjáról
[origo] 2008. 02. 14., 7:27Utolsó módosítás: 2008. 02. 14., 13:49

"A keresett oldalt valószínüleg eltávolították" - olvasható a rendőrség honlapjának azon az oldalán, ahol korábban egy, Draskovics Tibor kijelölt rendészeti minisztert is érintő titkos nyomozás dokumentumait lehetett letölteni. Az eltávolított iratok arról szóltak, hogy a gyanú szerint Draskovics vámosokat próbált befolyásolni egy olajcég bírságágának mérséklése érdekében. Forrás: MTI

***************
MANIFESZTUM ÉS FELHÍVÁS

A Kárpát-medencei magyarság az új Európában A népek önrendelkezése és szabadsága

Az írországi "NEM" a lisszaboni szerződésre - mint a népek önrendelkezési jogának jellegzetes kifejeződése - új mérföldkő Európa fejlődésében.

Ez az önrendelkezési folyamat, amely 1989 novemberében Lipcsében kezdődött és a német egyesítés után számtalan népnek függetlenséget és szabadságot hozott, most az Európai Uniót is elérte és ezzel ez a folyamat visszafordíthatatlanná vált.

Az írországi példa mutatja, hogy egy nép szabadon kinyilvánított politikai akaratát respektálni kell, hogy csak a népnek és semmilyen kormánynak vagy szervezetnek nincs joga szuverenitását és függetlenségét érintő kérdésekben dönteni.

A magyar kérdés megoldása és a Kárpát-medencei népek együttélése, az önrendelkezés, szabadság és egyenlőség alapján már három generáció óta beteljesülésre vár. Több millió magyar a mai napig másodrangú állampolgárként diszkriminációnak, jogi hátrányoknak és sokszor a többségi lakosság agresszív nacionalizmusnak van kitéve.

Míg más népek - az észtek, lettek, litvánok, szlovének, horvátok, bosnyákok, montenegróiak és most a koszovói albánok is - az önrendelkezési jog alapján szabadságot és függetlenséget nyertek, a magyarok még autonómiát sem kapnak.
A Kárpát-medence Európa legmarkánsabb földrajzi, történelmi és kulturális egysége. A Magyar Királyság évszázadokon át jelentős tényező volt Európa történelmében, mint védőbástya a keleti veszélyek ellen, vagy mint a demokratikus szabadságjogok, a vallásszabadság, a regionalizmus és az autonómia bölcsője.

Ma politikai vákuum, bizonytalanság, egyenlőtlenség és konfliktusveszély mutatkozik.

A Kárpát-medence is - az Európai Unió fogalom használata értelmében - a "szabadság, jog és biztonság" területe kell legyen. Ez kizárólagosan az önrendelkezés alapján lehetséges.

A jog az önrendelkezésre a magyar népnek is jár, de élni kell vele, követelni kell ezt a jogot. A Kárpát-medencei magyarság államalkotó nép, több mint ezer éves közös történelemmel, közös kultúrával és közös identitással. Ezért a magyarságtól nem szabad megtagadni ugyanazt a jogot az önrendelkezésre, amely számtalan európai nép megkapott az elmúlt 18 évben.

A követelésnek nem csak politikai, hanem jogi alapja is van:
- Az önrendelkezési jog mint természetes jog minden más szabadságjognak az alapja, nemcsak számtalan ENSZ-határozat és deklaráció, hanem az Európa Tanács és az EBÉÉ határozatai is megerősítik ezt a jogot.

Az Önrendelkezési jog írott nemzetközi joggá vált, amikor 1977-ben hatályba lépett az ENSZ Közgyűlése által elfogadott Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmánya és a Gazdasági, Szociális és Kulturális Jogok Egyezségokmánya. Ezen okmányok első cikkelye így szól:
"Minden népnek joga van az önrendelkezésre. E jog értelmében a népek szabadon határozzák meg politikai rendszerüket és szabadon biztosítják gazdasági, társadalmi és kulturális fejlődésüket."

Az önrendelkezési jog méghozzá kötelező jellegű - ius cogens -, ami azt jelenti, hogy ezt a jogot nem csak be kell tartani, hanem erről a jogról le sem lehet mondani. Minden szerződés, amely megszegi ezt a jogot, semmis.

Mindenütt, ahol az első világháború után népszavazás nélkül új határokat húztak, megsértették az alapvető önrendelkezési jogot. Az Egyesült Államok emiatt nem ratifikálta a Trianoni szerződést.

- A többször említett pacta sünt servanda elve sem alkalmazható, mert tárgyalások hiányában nem szerződésről, hanem diktátumról van szó.
Jegyzet:
- Spanyolország azzal az indokolással, hogy az Utrechti "békeszerződés" (17IS í) diktátum volt, visszaköveteli Gibraltárt.

Kína ezzel az indokolással visszakövetelte és vissza is kapta az ópiumháborúban elvesztett területeit.

A nemzetközi szerződések jogairól 1969. május 23-án Bécsben aláírt Nemzetközi Egyezmény kimondja, hogy minden szerződés semmis amely kényszerhelyzetben (51. cikkely), és amely erőszakkal való fenyegetéssel vagy annak alkalmazásával, vagy az ENSZ Alapokmányában leírt nemzetközi jog alapelveinek megszegésével jött létre (52. cikkely).

Az ENSZ közgyűlése 1960. december 14-én elfogadott deklarációjában kimondta, hogy a nemzeti egység és territoriális integritás szétszakítása nem egyeztethető össze az ENSZ céljaival és elveivel. (Res. 1514 (XV) 6.§) Tehát: A trianoni határok az ENSZ deklaráció értelmében is jogellenesek, mert nem csak a territoriális integritást, hanem a nemzeti egységet is megbontották.
Jegyzet:
E deklaráció alapján az ENSZ közgyűlése Gibraltár visszakövetelésében Spanyolországnak adott igazat, mert Gibraltár mindig Spanyolország történelmi és kulturális része volt - bár ott már 300 éve nem élnek spanyolok!!!

Mire várunk? Magunknak kell kezünkbe vennünk sorsunkat! Az önrendelkezési joggal élni kell. Az Európai Unió nem biztosítja az ehhez szükséges feltételeket, sőt nem is ismeri el a kollektív jogokat, még kevésbé az önrendelkezési jogot, autonómia formájában sem. Nem beszélve arról, hogy a tagországok között nincs egységes fellépés. Az Európai Unió tehát nem fog és nem is akar segíteni. Az Európai Unióban az autonómia kérdését belügynek tekintik. Hamis reményeket keltenek azok, akik mást mondanak.
Az önrendelkezési jog a nép akaratán alapul.

A nép akaratát hivatalos vagy belső népszavazással meg kell állapítani és ki kell nyilvánítani! Példa lehet Francesco Cossiga volt olasz államelnök és belügyminiszter beadványa az olasz szenátusban, amelyben népszavazást követel Dél-Tirolban, "mert az önrendelkezési jogot nem szabad megvonni a déltiroli néptől sem".

Cossiga javaslata alapján négy kérdést kell feltenni az ottani német lakosságnak, amelyek alapján négy lehetőség közül lehet választani: 1. Maradjon a mostani helyzet Olaszországon belül 2. Független Dél-Tirol 3. Csatlakozás Ausztriához 4. Csatlakozás Németországhoz.

Ugyanilyen kérdéseket kell a Kárpát-medencei magyarságnak is feltenni! A Magyarországgal szomszédos országok mindegyike, vagy már EU-tagállam, vagy ezután szándékszik csatlakozni az európai közösséghez. Tehát a már meglévő egyensúlyt nem lehet veszélyeztetni, akkor sem, ha némelyik döntés a Magyarországhoz való csatlakozás mellett szólna.

Kezdeményezzük az egyetlen járható utat, amely végre megoldaná a mélyen gyökerező és nem veszélytelen magyar problémát és megelőzné a jövőbeni konfliktusokat.

Kezdeményezzük hivatalos vagy belső népszavazást az egész Kárpát­-medencében. Meg kell teremteni a kárpát-medencei magyarság békés együttélésének és megmaradásának a szilárd alapját a szükséges tárgyalások megkezdéséhez.

Felhívással fordulok minden magyar politikai párthoz, képviselethez, minden politikushoz, közszereplő személyiséghez és szervezethez, valamint a médiához: vállaljanak felelősséget a kárpát-medencei magyarság iránt, ne hagyják veszni a magyar nép önrendelkezési jogát!

Ez nem pártkérdés. Ez összmagyar nemzeti ügy. Ez egyaránt Európa ügye is. Egy békés Európa feltétele, hogy minden nép és nemzet szabadságban és önrendelkezetten éljen. Európa csak akkor lehet a "szabadság, biztonság és jog"
területe.

Bécs/Gyergyószentmiklós, 2008 augusztusában
Eva Mária Bárki

***************
Magyarositani a magyart kell!
Wass Albert fia az EMI-táborban

Magyarositani nem az oláhot, nem a tótot és a rácot kell, magyarositani a magyart kell! - idézte gróf Széchenyi Istvánt, a legnagyobb magyar ma is aktuális gondolatát Raffay Ernő történész, aki a konzervativizmus és a liberalizmus között eszmetörténeti összehasonlitást végzett az EMI-táborban 2008. augusztus 8-án.

***************
A KÖZTÁRSASÁG SZENÁTUSA
Alkotmánytörvénytervezet Land Südtirol - Autonómé Provinz Bozen az önrendelkezési jogának elismeréséről
Francesco Cossiga szenátor kezdeményezése

JELENTÉS

Dél-Tirol történelme és Olaszország által való bekebelezése a második világháború után elég bonyolult ügy. Dél-Tirol Kelet-Tirol, Észak-Tirol az olasz Tirollal (együtt Welschtirolnak, Tirolo guelfonak vagy Trentinonak is) együtt alkotja a Tirol Grófságot, mely évszázadok óta katolikus és kétnyelvű, ahogy maga Trentino is. A cseh királyokkal és az osztrák hercegekkel állt összeköttetésben, nem állt sem egy olasz tartomány, sem egy olasz herceg szuverenitása alatt. A Tirol Grófság mindig különleges státuszt élvezett: például csapatait a tiroli országgyűlés engedélye nélkül Tirol területén kívül nem lehetett bevetni.

***************
A magyarok kiirtandók?

Nincs ország a világon, amelyik ne tartaná meg az utódok emlékezetében a fényes győzelmet, amelyet 9o7-ben a magyarok a Pozsony melletti csatában az egyesített európai seregek felett arattak. Tavaly az 1100 esztendeje történt eseményről nem, vagy alig esett szó a médiában. Ma: augusztus 9-én a csata végső befejezése és a magyarok általi győzelme 1101-es évfordulóján néhány mondattal emlékezünk.

***************
A hazugság elfáradt...Küszöbön az erőszak?
2008 augusztus 08 - péntek, 9:21 L88

A rendszer nem javítható. A Rend, melynek lényege a rendetlenség, önmagát zabálja fel. Minden reformja és intézkedése a szolgák kizsákmányolásáról és a "kívülállók" kiszolgálásáról szól! A Hatalom is kiszolgál. Szolgálataiért gazdagon jutalmazzák. Ezáltal válik zsarolhatóvá. A "kívülállók" döntenek mindenről. Ők társadalomellenesek. Nekik nem számít az EMBER. Ők testileg emberek, lelkileg NEM!

***************
Lefújni a hazugság porát...
Bencsik László a Magyarok VII. Világkongresszusának nemzetstratégiai onferenciáiról

Ismerjük meg az igazságot!

Rácz Sándornak, az egykori 56-os Nagy-budapesti Munkástanács elnökének szavai szolgáltak mottóul a Magyarok Világszövetségének július 30-i sajtótájékoztatójához. A Világszövetség tiszteletbeli elnöke elmondta, hogy még jelenleg is szinte minden nap hoz újabb igazság-felismerést nemzeti ügyeinkben, melyeket egyébként belep a hazugsághalmaz. Ezért ezeket a felismert igazságokat kötelesség továbbadni, utat jelölve ezzel a magyar ifjúságnak, a következő generációknak.

***************
MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE
Tisztelt Közgyűlés!

A Magyarok Világszövetsége, továbbiakban MVSZ, Alapszabálya 10. szakasz, 2.bek. kimondja, hogy az MVSZ rendes tagjainak joga: "felszólalni a sérelmes határozatok ellen". Ezért senki sem vonható felelőségre és nem üldözhető.

***************
MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE
Tisztelt Közgyűlés!

Tájékoztatni kívánjuk az MVSZ Tisztújító Közgyűlését, hogy a Fővárosi Főügyészség 2008. április 8.-i levelében közli az MVSZ SZOT képviselőjével,hogy "jelen esetben nem állapítható meg, hogy az ügyben jogerős döntésszületett-e".

***************
Megkezdődtek Izrael végnapjai?
Nathan Gardels beszélget Zbigniew Brzezinskivel

A legzavarbaejtőbb elemzés Zbigniew Brzezinskitől, az USA hajdani nemzetbiztonsági tanácsadójától származik, aki összefüggésbe hozza az iraki és az izraeli viszályt, és nyersen kimondja:
"A neokon javallat (erőszakkal, egyoldalúan változtatni a dolgokat), amelyet Izrael is oszt, végzetes Amerikára, és végeredményben Izraelre is. Az a Közel-Kelet népességének a túlnyomó többségét teljesen az USA ellen fogja fordítani. Az iraki tanulságok magukért beszélnek. Ha tovább folytatja a neokon politikát, akkor az USA-t kikergetik a térségből, ami Izrael számára is a vég kezdete lesz." www.huffingtonpost.com/nathan-gardels/beginning-of-the-end-for-_b_26247.html

***************
Dohán Mihály levele Vadai Zsoltnak az Irán ellenes hazug zsidó propagandáról
Kedves Zsolt!

Volt egy amerikai munkatársam, aki innen Szaud-Arábiába ment dolgozni. Onnan írta, hogy egyszer megállították az utcán és kényszerítették, hogy végignézze, amint valakinek nyilvánosan levágták a kezét büntetésből. A nyilvános lefejezés is divatban van az "USA leghűségesebb arab szövetségesénél". (Az utóbbi kifejezést a National Geographicban olvastam egyszer.) Ez azonban sosem háborította föl az USA-t és sosem lépett fel az "emberi jogok" ottani megsértése ellen.

***************
Csendőrségi szabályzat
(részlet)

364. A csendőr a magyar honos, de más helyről letelepedett egyének életmódját, összeköttetéseit és keresetforrását stb. figyelje meg és amennyiben gyanúsak, szerezzem tájékoztatást előbbi tartózkodási helyük rendőrhatóságoktól vagy csendőrörsétől.

***************
Kanada csak módjával várja a bevándorlókat
2008.07.17 hrportal.hu

A magyar és a kanadai kormány is szeretné megelőzni, hogy a néhány évvel ezelőttihez hasonló kivándorlási hullám induljon el Magyarországról az észak-amerikai államba - mondta Diane Finley kanadai bevándorlási és állampolgársági miniszter az MTI-nek adott budapesti nyilatkozatában.

***************
Az Összmagyarság Történelmi Emlékhelyét avatják ma Gyimesbükkben
[ 2008. augusztus 09., 08:55 ] Erdély.ma

Az Összmagyarság Történelmi Emlékhelyét avatják fel szombaton az ezeréves magyar határ, a Rákóczi-vár szomszédságában, Gyimesbükkön. Az öt kopjafából álló emlékmű Füredi Gábor fafaragó alkotása. Az emlékművet a Károly Róbert magyar király által 1326-ban Visegrádon életre hívott, királyi Szent György Lovagrend Békéscsabai Priorátusa állíttatta, megvalósítását a békéscsabai priorátus avatott lovagjai: a Kápolnásfaluban született Both Imre, Csávás László, Dobroczki Mihály László és Szabó József támogatta.

***************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: masírozgatásaira, nemzetbiztonsági, konzervativizmus, összehasonlitást, nemzetstratégiai, legzavarbaejtőbb, összeköttetésben, összeköttetéseit, önrendelkezetten, nacionalizmusnak, spanyolországnak, nyilatkozatában, magyarországgal, döntésszületett, szomszédságában, önrendelkezésre, világszövetsége, deklarációjában, magyarországhoz, belügyminiszter, egyezségokmánya, magyarországról, állampolgársági, kápolnásfaluban, visszakövetelte, kiszolgálásáról, beleilleszkedik, kényszerítették, szabadságjognak, állampolgárként, szövetségesénél, keresetforrását, vallásszabadság, függetlenséget, veszélyeztetni, tanácsadójától, félresikerült tévéadón, magyar politika, drogterjesztő hálózatok, magyar rendőrségnek, szervezett bűnözői, igazi felelősök, rendőrség jogászi, jövőben külső, kényesebb bűncselekményeket, jogszabályok kiegészítésére, kormány körül, kormány szinte, rendőrség honlapjáról, keresett oldalt, rendőrség honlapjának, eltávolított iratok, Pilhál György, Dobrev Klárát, Rendőrtiszti Főiskola, Magyar Gárda, Draskovics Tibor, Magyar Narancsban, Gyurcsány Ferenc, Cser-Palkovics András, MANIFESZTUM ÉS FELHÍVÁS, Európában, Európai Uniót, Kárpát-medence Európa, Magyar Királyság, Európai Unió, Európa Tanács, ENSZ Közgyűlése, Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmánya, Kulturális Jogok Egyezségokmánya, Egyesült Államok, Nemzetközi Egyezmény, ENSZ Alapokmányában, Európai Unióban, Francesco Cossiga, Független Dél-Tirol, Csatlakozás Ausztriához, Csatlakozás Németországhoz, Mária Bárki, Wass Albert, Széchenyi Istvánt, Raffay Ernő, KÖZTÁRSASÁG SZENÁTUSA, Alkotmánytörvénytervezet Land Südtirol, Autonómé Provinz Bozen, Dél-Tirol Kelet-Tirol, Tirol Grófságot, Tirol Grófság, Bencsik László, Magyarok VII, Rácz Sándornak, Nagy-budapesti Munkástanács, Magyarok Világszövetségének, MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE, Tisztelt Közgyűlés, Magyarok Világszövetsége, MVSZ Tisztújító Közgyűlését, Fővárosi Főügyészség, MVSZ SZOT, Megkezdődtek Izrael, Nathan Gardels, Zbigniew Brzezinskivel, Zbigniew Brzezinskitől, Dohán Mihály, Vadai Zsoltnak, Kedves Zsolt, National Geographicban, Diane Finley, Összmagyarság Történelmi Emlékhelyét, Füredi Gábor, Károly Róbert, Szent György Lovagrend Békéscsabai Priorátusa, Both Imre, Csávás László, Dobroczki Mihály László, Szabó József,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Örülök, hogy látlak!  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Png rózsa csokor  A jó emberek mindig szépek mar...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png rózsa csokor  Alázat  Albert Einsteinről  Png kislány  A sors  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Garai Gábor - Takarítás  Esti kép  Gonosz démon-álarc  Örülök, hogy látlak!  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Nem számIt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Nagyi telefonál  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Leonardo da Vinci gondolata  Sokan azt tartják  A televizió nem a kultúrát kép...  Png telefon  Png csokor  Idő  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  s immár én is felragyogva, ért...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Erdőn  Png lepke  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png lepke  Tanuld meg ezt a versemet  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Őrizkednünk kell...  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Fehér virág  A televizió nem a kultúrát kép...  Bertolt Brecht -től idézet  Egy hatékony szolga  Egy lelki imádság  Lóhere  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Minden harmadik...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Popper Péter szavai  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy hatékony szolga  Az engedelmesség miért nem vál...  Örülök, hogy látlak!  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
félresikerült tévéadón, magyar politika, drogterjesztő hálózatok, magyar rendőrségnek, szervezett bűnözői, igazi felelősök, rendőrség jogászi, jövőben külső, kényesebb bűncselekményeket, jogszabályok kiegészítésére, kormány körül, kormány szinte, rendőrség honlapjáról, keresett oldalt, rendőrség honlapjának, eltávolított iratok, gyanú szerint, olajcég bírságágának, népek önrendelkezése, lisszaboni szerződésre, népek önrendelkezési, önrendelkezési folyamat, német egyesítés, írországi példa, magyar kérdés, többségi lakosság, koszovói albánok, keleti veszélyek, demokratikus szabadságjogok, autonómia bölcsője, önrendelkezés alapján, magyar népnek, népek szabadon, első világháború, alapvető önrendelkezési, többször említett, ópiumháborúban elvesztett, nemzetközi szerződések, nemzeti egység, trianoni határok, territoriális integritást, nemzeti egységet, önrendelkezési joggal, ehhez szükséges, kollektív jogokat, önrendelkezési jogot, tagországok között, autonómia kérdését, olasz szenátusban, déltiroli néptől, ottani német, mostani helyzet, európai közösséghez, egyetlen járható, mélyen gyökerező, jövőbeni konfliktusokat, kárpát-medencei magyarság, szilárd alapját, szükséges tárgyalások, békés Európa, magyart kell, rácot kell, legnagyobb magyar, liberalizmus között, önrendelkezési jogának, második világháború, olasz Tirollal, cseh királyokkal, osztrák hercegekkel, olasz tartomány, olasz herceg, tiroli országgyűlés, magyarok kiirtandók, utódok emlékezetében, fényes győzelmet, egyesített európai, 1100 esztendeje, csata végső, magyarok általi, hazugság elfáradt, hazugság porát, egykori 56-os, felismert igazságokat, magyar ifjúságnak, következő generációknak, sérelmes határozatok, ügyben jogerős, legzavarbaejtőbb elemzés, izraeli viszályt, neokon javallat, túlnyomó többségét, iraki tanulságok, neokon politikát, amerikai munkatársam, kezét büntetésből, nyilvános lefejezés, utóbbi kifejezést, magyar honos, kanadai kormány, néhány évvel, észak-amerikai államba, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 229
  • e Hét: 3757
  • e Hónap: 12361
  • e Év: 48302
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.