Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán Viktor: európai hadseregre lenne szükség...
  2016-09-16 18:10:35, péntek
 
   
  Orbán Viktor beszélt még egy európai fegyveres védelmi testület (HADSEREG?) létrehozásának szükségességéről
*

Ezt nem egészen értem, mert az EU-Rendörségi különítmény már réges-régen létezik - és méghozzá hatalmas hatáskörrel és felhatalmazással!
*
Jelenleg már egy 3.000 emberböl álló európai Különleges-bevetési-egység, nevének nyelvtörö rövidítése Euro-Gend-For ( European Gendamarie Force/Europäische Polizeitruppe).
http://www.eurogendfor.org/
*
A Parancsnoksága az Észak-italiai Vicenzaban van messze az EU-központtól.
Az egység életre hívásának a kezdeményezöje a korábbi francia védelmi-miniszternö Michelle Alliot-Marie volt, hogy ezzel olyan a lakosság
részéröl újra és újra kiszélesedö nyugtalanságok, mint pl. a francia városokban, a jövöben könnyebben leverhetöek legyenek.
*
A hatalmas probléma a dologban, hogy: Eurogendfor a jövöben európaszerte az EU-tagállamokban kiiktatja (hatályon kívül helyezi) a nemzeti jogot és nemzeti souverinitást!
Egy az EU-tagállamokban történö bevetésröl egy Haditanács dönt, ami az Eurogendforban résztvevö és az érintett állam védelmi- és biztonsági(Belügyi)minisztereiböl áll - igy van ez az új EU-Rendörségi Alapító-Okmányában melyet a Velseni(NL) szerzödés tisztán és egyértelmüen szabályoz.
*
Megfigyelök számára ez nem más mint egy tiszta EU-megszálásijog. Ugyanis ha egy bevetést az egyik baráti EU-államban már eldöntötték, akkor azon épületek és területek melyeket az Eurofond-Egységek elfoglaltak immunná válnak és az adott országban a hivatali testületek részéröl is hozzáférhetetlenné válnak. Tehát ténylegesen az EU-megszállásijog uralkodik.
*
De a helyzet még sokkal rosszabb: Eurogendfor az adott esetben nem csak rendörségi jogokkal van felruházva hanem szintén titkossszolgálati jogokkal is és az adott ország katonaságával szorosan együttmüködve kell a rendet és nyugalmat helyreállítania. Szükség esetén, Eurogendfor minden szükséges eszközt és jogot megkaphat amire csak szüksége van, hogy feladatát teljesítse.
*
Az európai kormányok, Eurogendfornak köszönhetöen, kibujhatnak minden felelösség alól. A jövöben egy szociális nyugtalanság vagy hosszantartó
nagydemonstraciók esetén lövethetnek a tömegre, területeket katonai karantén alá helyezhetnek, a hangadókat kiemelhetik annélkül, hogy saját katonaságukkal vagy rendörségükkel tennék azt, melyek esetleg a lakossággal szimpatizálhatnának. Ugyanígy Eurogendfort sem lehet az ö civil-katonai
felhatalmazásuk miatt felelösségre vonni.
*
Egy ilyen hihetetlen felállást egyébként csak a lisszaboni szerzödés tesz lehetségessé, ami nem más mint a vitatott EU-Alkotmány csak más név alatt.
*
A német Szövetségi Alkotmánybíróságnak köszönhetöen a német politikusoknak, akik egyébként ezt a kérdéses szerzödést a Parlamentben csaknem egységesen elfogadták, a jövöben meghallgatási joguk van. Egy kijózanodott német politikus egy privát beszélgetésben:
"Az Eurogendfornál majd jól fognak mulatni, ha például hamarosan német szövetségi polgári-nyugtalansági központokban mint Bottrop vagy Berlin-Neukölln kihirdetnék a szükségállapotot."
*
http://www.youtube.com/watch?v=HcaVKA2ovyw
*
"
Az Európai Csendőri Erők (European Gendarmerie Forces) az EU katonai rendőrsége. Öt ország vesz részt a munkában: Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Hollandia. Központja az észak-olaszországi Vicenza-ban van. Magját egy 800-900 emberből álló erő adja, mely 30 napon belül bevethető. Az öt ország védelmi miniszterei 2004. szeptember 17-én írták alá az Európai Csendőri Erők létrehozásáról szóló dokumentumot a holland Noordwijkban.[1]"
*
SZERINTEM, GYURCSÁNY EZT (IS) BEVETHETTE A 2006-OS TÜNTETÉSEK SORÁN A MAGYAR FELKELŐK ELLEN.
SOKAN BESZÉLTEK ARRÓL, HOGY IDEGEN NYELVEN BESZÉLŐ AZONOSÍTHATATLAN ERŐK LÉPTEK FÖL VELÜK SZEMBEN.
*
TOVÁBBÁ, AZT SEM ÉRTEM, HOGY HA VAN EGY ILYEN FEGYVERES TESTÜLET AZ EU VÉDELMÉRE, AKKOR A MIGRÁNSOK ELLEN MIÉRT NEM VETHETŐK BE?
*
MIÉRT KELL EGY ÚJABB FEGYVERES ERŐ LÉTREHOZÁSÁN GONDOLKODNIA ÉS FÁRADOZNIA EGY EU-TAGORSZÁG MINISZTERELNÖKÉNEK?
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szükségállapotot, felhatalmazással, szükségességéről, azonosíthatatlan, helyreállítania, felhatalmazásuk, katonaságukkal, megszállásijog, kezdeményezöje, politikusoknak, nyugtalanságok, rendörségükkel, eurogendfornak, eurogendfornál, parancsnoksága, beszélgetésben, minisztereiböl, létrehozásáról, eurogendforban, létrehozásának, nyugtalansági, polizeitruppe, franciaország, spanyolország, együttmüködve, katonaságával, souverinitást, tagállamokban, meghallgatási, megszálásijog, központokban, eurogendfort, felelösségre, helyezhetnek, dokumentumot, noordwijkban, európai fegyveres, egység életre, korábbi francia, francia városokban, jövöben könnyebben, hatalmas probléma, jövöben európaszerte, nemzeti jogot, érintett állam, tiszta EU-megszálásijog, egyik baráti, adott országban, hivatali testületek, adott esetben, adott ország, európai kormányok, Orbán Viktor, European Gendamarie Force, Europäische Polizeitruppe, Észak-italiai Vicenzaban, Michelle Alliot-Marie, EU-Rendörségi Alapító-Okmányában, Ugyanígy Eurogendfort, Szövetségi Alkotmánybíróságnak, Európai Csendőri Erők, European Gendarmerie Forces, GYURCSÁNY EZT, BEVETHETTE, TÜNTETÉSEK SORÁN MAGYAR FELKELŐK ELLEN, SOKAN BESZÉLTEK ARRÓL, HOGY IDEGEN NYELVEN BESZÉLŐ AZONOSÍTHATATLAN ERŐK LÉPTEK FÖL VELÜK SZEMBEN, HOGY HA VAN EGY ILYEN FEGYVERES TESTÜLET AZ EU VÉDELMÉRE, AKKOR MIGRÁNSOK ELLEN MIÉRT NEM VETHETŐK BE, MIÉRT KELL EGY ÚJABB FEGYVERES ERŐ LÉTREHOZÁSÁN GONDOLKODNIA ÉS FÁRADOZNIA EGY EU-TAGORSZÁG MINISZTERELNÖKÉNEK, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Hiányzik  Tanuld meg ezt a versemet  Albert Einstein gondolata  Akik bántanak téged  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Popper Péter szavai  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Alázat  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  képre írva  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Kellemes délutánt kívánok  Alázat  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Elköszönt  Akarat  Png rózsa csokor  Idő  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png csokor  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Png csokor  Gonosz démon-álarc  Próbálj meg ...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Paul David Tripp Április 21  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Örülök, hogy látlak!  Kövesd a cowboyt!  Png csokor  Az engedelmesség miért nem vál...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Hiányzik  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Leonardo da Vinci gondolata  Reggel van  Szép napot kívánok  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Irgalom és ítélet  A jó emberek mindig szépek mar...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A Megváltó szolgálatában  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Julian Brass gondolata  Adakozás  Irgalom és ítélet 
Bejegyzés Címkék
európai fegyveres, egység életre, korábbi francia, francia városokban, jövöben könnyebben, hatalmas probléma, jövöben európaszerte, nemzeti jogot, érintett állam, tiszta EU-megszálásijog, egyik baráti, adott országban, hivatali testületek, adott esetben, adott ország, európai kormányok, szociális nyugtalanság, hangadókat kiemelhetik, ilyen hihetetlen, lisszaboni szerzödés, vitatott EU-Alkotmány, német Szövetségi, német politikusoknak, kérdéses szerzödést, jövöben meghallgatási, kijózanodott német, privát beszélgetésben, 800-900 emberből, holland Noordwijkban, 2006-OS TÜNTETÉSEK, szükségállapotot, felhatalmazással, szükségességéről, azonosíthatatlan, helyreállítania, felhatalmazásuk, katonaságukkal, megszállásijog, kezdeményezöje, politikusoknak, nyugtalanságok, rendörségükkel, eurogendfornak, eurogendfornál, parancsnoksága, beszélgetésben, minisztereiböl, létrehozásáról, eurogendforban, létrehozásának, nyugtalansági, polizeitruppe, franciaország, spanyolország, együttmüködve, katonaságával, souverinitást, tagállamokban, meghallgatási, megszálásijog, központokban, eurogendfort, felelösségre, helyezhetnek, dokumentumot, noordwijkban, köszönhetöen, hosszantartó, európaszerte, egyértelmüen, olaszországi, nyugtalanság, gondolkodnia, létrehozásán, lehetségessé, parlamentben, kijózanodott, kibujhatnak, kiszélesedö, elfoglaltak, lövethetnek, területeket, miniszternö, eldöntötték, eurogendfor, különítmény, ténylegesen, hatáskörrel, leverhetöek, olaszország, miniszterei, kihirdetnék, kiemelhetik, megfigyelök, lakossággal, gendarmerie, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 229
  • e Hét: 3757
  • e Hónap: 12361
  • e Év: 48302
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.