Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
3 Az őszödi beszéd üzenete a mának, "annyival vagyunk túl"
  2020-05-28 01:07:42, csütörtök
 
   
  AZ ŐSZÖDI BESZÉD üzenete a mának

3. KIEMELÉS a beszédből:

,,Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi."

https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q

Ki kellett tartaniuk, mert annyira rettegtek és rettegnek egy jogos ELSZÁMOLTATÁSTÓL, hogy az általuk proletarizált ÚJ ,,MUNKÁSOSZTÁLY" elárulására is képesek voltak.

Bizonyíték, hogy: az ,,ország lehetőségeinek" elveszítése után már csak a külföldi érdekeltségű felvásárlókra számíthattak MAGYARORSZÁG TELJES IARÁT ÉS MEZŐGAZDASÁGÁNAK KIÁRUSÍTÁSÁVAL.

Gátlástalanul megrendezték - RENDSZERVÁLTOZÁSNAK hazudva - a II. "Trianont"!
Mert, bizony,
- a szocialistának hazudott ÁLLAM becsődöltetése,
- a munkás-parasztságra épített rendszer fölszámolása az ezekben a gyárakban dolgozó munkások utcára kerülésével, akik nem rendelkeztek sem anyagi- sem ismereti, sem kapcsolati tőkével az újrakezdéshez;
- az 1945 utáni államosított gyárak és üzemek (az oly világhírű cégek, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági Művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat...stb)
1988-tól történő kiárusítása a maradék kis ország határain belül megmaradt magyarságot, a MUNKÁS-PARASZTSÁGHOZ tartozó rétegét érintette végzetesen!

MIÉRT NEM FÁJT SENKINEK A SZÍVE AZ 1989-RE MUNKÁSSÁ LEFOKOZOTT EMBEREKÉRT? Azért, mert 1945 után a Horthy rendszer középosztályát erőszakkal proletarizálták un. HELYCSERÉS TÁMADÁSSAL. Pontosabban fogalmazva: rajtuk valósult meg a PROLETÁRDIKTATÚRA!
Ezt, az új MUNKÁS-PARASZT státuszba került, tönkretett népcsoportot (,,osztályt", amelyik nevében hazudták a hatalmi képviseletet) szemrebbenés nélkül feláldozták az un. rendszerváltoztatásban!

Számonkérés helyett PAKTUMOT kötöttek egymással.
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/1637212192981437

Lehet érezni ennek a rettenetes PAKTUMNAK a kegyetlenségét? Igen, lehet!
ENNÉL KEGYETLENEBB ,,BÉKEKÖTÉS" CSAK TRIANONBAN VOLT!
Azt azonban idegen hatalmak erőltették Magyarországra.
Ezt a mostanit, viszont a saját, kalmár-lelkű, kufár vezetői!

A PRIVATIZÁCIÓVAL UTCÁRA KERÜLT MUNKÁSSÁGGAL ELLENTÉTBEN - a KOMMUNISTA VEZETŐKBŐL LETTEK A LEGVADABB KAPITALISTÁK!
Itt olvashatunk GYURCSÁNY FERENC CÉGEIRŐL- MILLIÁRDOS VAGYONÁRÓL:
https://www.facebook.com/mariailona.bona/posts/2130390503663601

Az 1990 előtti politikai vezetők 1990 után felhasználva INFORMÁCIÓS tőkéjüket anyagiakra váltva kiprivatizálhatták az állami vállalatokat magánvagyonaikat gyarapítandó. Nem véletlen, hogy egy volt ,,SZOCIALISTA" ipari miniszter lett 1994 után az ország leggazdagabb képviselője, KAPOLYI LÁSZLÓ személyében.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=828037&aid=257851

A fentiek miatt semmiféle baloldaliságnak nem lett volna létjogosultsága 1990-et követően! Ennek ellenére, mindezen történelmi tények ELHALLGATÁSÁVAL kampányolva VISSZASZAVAZTÁK ŐKET 1994-ben ismét - és ismét - a HATALOMBA!
30 év távlatából nyilvánvaló, hogy inkább feláldozták az egész magyar ipart, a mezőgazdaságot és az ebből élő - AKKORI VÉTLEN MUNKÁS-PARASZTSÁGOT.
MOST, PEDIG MÉG A TÉRKÉPRŐL IS ELTÖRÖLNÉK MAGYARORSZÁGOT!
*
(Folyt. köv.)
*
Bóna Mária Ilona
*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elszámoltatástól, mezőgazdaságának, magánvagyonaikat, elhallgatásával, privatizációval, baloldaliságnak, proletarizálták, visszaszavazták, létjogosultsága, lehetőségeinek, kegyetlenségét, magyarországra, kiárusításával, mezőgazdaságot, porcelángyártó, középosztályát, becsődöltetése, magyarországot, szocialistának, gátlástalanul, újrakezdéshez, felvásárlókra, munkásosztály, szobrászipari, proletarizált, parasztsághoz, kötöttárugyár, megrendezték, számíthattak, magyarország, felhasználva, kegyetlenebb, képviseletet, érdekeltségű, fölszámolása, leggazdagabb, ország lehetőségein, liberálisok közös, jogos ELSZÁMOLTATÁSTÓL, általuk proletarizált, külföldi érdekeltségű, szocialistának hazudott, gyárakban dolgozó, 1945 utáni, hatalmi képviseletet, rettenetes PAKTUMNAK, 1990 előtti, állami vállalatokat, volt „, ország leggazdagabb, fentiek miatt, egész magyar, ŐSZÖDI BESZÉD, Magyar Szocialista Párt, MAGYARORSZÁG TELJES IARÁT ÉS MEZŐGAZDASÁGÁNAK KIÁRUSÍTÁSÁVAL, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Lehel Hűtőgépgyára, Magyar Gyapjúfonó, Woolmark Company, Habselyem Kötöttárugyár…, Egyesült Izzólámpa, Villamossági Művek, Dunai Cementművek, Magyar Gépipar, Csepel Művek…, Épület-szobrászipari Vállalat, Hollóházi Porcelángyártó Vállalat…, MIÉRT NEM FÁJT SENKINEK SZÍVE AZ, MUNKÁSSÁ LEFOKOZOTT EMBEREKÉRT, HELYCSERÉS TÁMADÁSSAL, ENNÉL KEGYETLENEBB, CSAK TRIANONBAN VOLT, PRIVATIZÁCIÓVAL UTCÁRA KERÜLT MUNKÁSSÁGGAL ELLENTÉTBEN, KOMMUNISTA VEZETŐKBŐL LETTEK LEGVADABB KAPITALISTÁK, GYURCSÁNY FERENC CÉGEIRŐL- MILLIÁRDOS VAGYONÁRÓL, KAPOLYI LÁSZLÓ, VISSZASZAVAZTÁK ŐKET, AKKORI VÉTLEN MUNKÁS-PARASZTSÁGOT, PEDIG MÉG TÉRKÉPRŐL IS ELTÖRÖLNÉK MAGYARORSZÁGOT, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A szív és a cselekvés egységes...  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  Nem kellett volna!  Őri István - Dal az életről  Esti kép  Hernádkak  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Alvó cica  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  ...és mégis ráismersz  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Paul David Tripp Március 15  Minden jónak végeszakad egysze...  Törött csészék  Heltai Jenő: Szabadság  Keresd azt a valakit,...  A tékozló és Isten gondviselés...  Mai harmónia kártyám  Szabó Norbert – Szabadsá...  Alvó cica  A halolaj és a hal még a migré...  Keresd azt a valakit,...  A közszereplő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  mindent a népért...  Márciusi eső  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Cicus virággal  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Nemzeti  Paul David Tripp Március 17  Alvó baby  Szép álmokat!  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  Ez a miénk!  William Shakespeare-től idéze...  Március 15-re emlékve  Egyet értesz?  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Meghitt estéken . . .  Ibolya  Sajnos ezt elBalogozták  A Mindenható Istenben bízva  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  A halolaj és a hal még a migré...  Intelem  Imádkozás Krisztus értelméért  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szent-Györgyi Albert gondolata  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Keresd azt a valakit,...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Evan Esar tollából  Rőzsehordó nő szobra  Üdvözöllek az oldalamon  Csendes éjszakán  Könnyáztatta asszonysorsok  Paul David Tripp Március 16  Minden jónak végeszakad egysze...  Az embernek fiatal korában van  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Amikor 5 éves voltam,  Kokárda  Mai harmónia kártyám  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Kokárda  Mélységes szomorúsággal  Evan Esar tollából  Alvó cica  Üdvözöllek az oldalamon  Üdvözöllek az oldalamon  Dóró Sándor: Tétova lét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csörög a telefonom  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Szép álmokat!  A nemzet csak akkor...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vágy, élet és sugár  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Nem kellett volna!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Szabadság  Cicus virággal  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
ország lehetőségein, liberálisok közös, jogos ELSZÁMOLTATÁSTÓL, általuk proletarizált, külföldi érdekeltségű, szocialistának hazudott, gyárakban dolgozó, 1945 utáni, hatalmi képviseletet, rettenetes PAKTUMNAK, 1990 előtti, állami vállalatokat, volt &#8222, ország leggazdagabb, fentiek miatt, egész magyar, elszámoltatástól, mezőgazdaságának, magánvagyonaikat, elhallgatásával, privatizációval, baloldaliságnak, proletarizálták, visszaszavazták, létjogosultsága, lehetőségeinek, kegyetlenségét, magyarországra, kiárusításával, mezőgazdaságot, porcelángyártó, középosztályát, becsődöltetése, magyarországot, szocialistának, gátlástalanul, újrakezdéshez, felvásárlókra, munkásosztály, szobrászipari, proletarizált, parasztsághoz, kötöttárugyár, megrendezték, számíthattak, magyarország, felhasználva, kegyetlenebb, képviseletet, érdekeltségű, fölszámolása, leggazdagabb, gyarapítandó, hűtőgépgyára, villamossági, államosított, rendelkeztek, parasztságra, parasztságot, népcsoportot, vállalatokat, szemrebbenés, munkássággal, kapitalisták, lehetőségein, ellentétben, feláldozták, elveszítése, pontosabban, kormányzása, kiárusítása, olvashatunk, információs, szocialista, személyében, számonkérés, kerülésével, liberálisok, kampányolva, cementművek, magyarságot, elárulására, képviselője, nyilvánvaló, milliárdos, gyapjúfonó, távlatából, anyagiakra, erőszakkal, mariailona, végzetesen, vagyonáról, kapcsolati, támadással, helycserés, lefokozott, eltörölnék, fogalmazva, történelmi, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 37
  • e Hét: 196
  • e Hónap: 2441
  • e Év: 34171
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.