Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A színek ereje – mágikus tippek
  2015-09-24 21:09:45, csütörtök
 
 



A mágia különböző színű gyertyákat használ a problémák megoldására, de ezek nem csak az energiákra, hanem a hangulatunkra és az egészségünkre is hatást gyakorolnak.

Gyertyák a változásért

Nem véletlenül használ a mágia különböző színű gyertyákat a problémák megoldására. Most megtudhatja, mikor milyet égessen ahhoz, hogy a kívánt hatást érje el az élet különböző területein!

Fehér
A legtisztább szín valóban elűzi a sötétséget az életünkből. Megszünteti a negatív energiákat, ezáltal a testet, a lelket és a szellemet egyaránt erősíti.

Fekete
Szokatlan színe ellenére energiával tölti fel az embert, és megszabadítja a káros gondolatoktól, érzésektől. Gyakori használata viszont nem ajánlott, mert ilyenkor a kívánttal ellentétes hatást érhet el, és letargiába eshet.

Piros
A szerelem lángja felkorbácsolja a szenvedélyt, növeli az önbizalmat, erősíti az önkifejezés képességét.

Sárga
A vidám színű gyertya égetésével legyőzheti az akadályokat, erősítheti a jellemét, növelheti a beleélő képességét.

Kék
Az üzleti élet fellendülését, ezáltal pedig anyagi jólétet eredményezhet.

Zöld
Ez a szín minden téren megteremti az egészséges egyensúlyt az életében, ráadásul termékennyé teszi, és segít bevonzani a nagy szerelmet.

Mit viseljen?

Nemcsak a hangulatát befolyásolja, hogy milyen színű ruhát választ, de azt is, milyen energiákat sugároz ezáltal a külvilág felé. A reggeli öltözködésnél érdemes végiggondolni, mi mindent tervez aznapra, és ennek megfelelően dönteni egy-egy szép darab mellett.

Narancs
Vonzóvá teszi Önt mások szemében, hiszen a szín hatására megnő az életkedve, ezáltal pedig a belső kisugárzása.

Barna
Mások Önbe vetett bizalmát erősíti ez a meleg árnyalat, az emberek jól érzik majd magukat a közelében.

Rózsaszín
Ez a szín légiesen könnyűvé varázsolja, ráadásul a választottjában is gyengéd érzelmeket ébreszthet.

Fehér
Ez a szín békével, nyugalommal tölti fel, kiegyensúlyozott, magabiztos ember benyomását keltheti benne.

Fekete
Elegánssá teszi majd, hosszú távon viselve azonban hajlamossá válhat a depresszióra.

Piros
A szenvedély színe kellő dinamizmust biztosít Önnek, felébresztheti másokban a csábítás vágyát.

Kék
Az ég színe békességet, nyugalmat hoz az ember életébe. Ha az állásinterjú, illetve az üzleti találkozók alkalmával ilyen ruhát visel, higgadtnak tűnik majd, és bizalmat kelt másokban.

Zöld
A természetes kisugárzást erősíti fel. Fokozza a termékenységet, ezért ha kisbabára vágyik, minél gyakrabban öltözzön zöldbe!

Lila
Ezt a színt gyakran félreértelmezik, és a frusztráltsággal azonosítják. Holott erőteljes szellemi, spirituális energiákat hordoz, és segít felerősíteni a megérzéseket.

Sárga
A napsütéstől vidámak és felszabadultak leszünk. Hasonló hatást érhet el a sárga ruha viselésével is: nemcsak az Ön kedvét javítja majd, hanem a többi emberét is.





A konyhában a kék fogyaszt

Jól fontolja meg, milyenre festi a falat, vagy milyen munkalapot választ, bizonyos színek hatására ugyanis nem fog bírni magával, és esténként legszívesebben kiürítené a hűtőt! Más árnyalatoktól viszont épp hogy minimálisra csökken majd az étvágya...



Sárga
Ha ezt a színt választja, biztosan jókat falatozik majd a konyhában.

Narancs
Ez a domináns árnyalat jókedvűvé teszi. Márpedig ha boldog, bizonyára szívesebben fog főzőcskézni is...

Piros
Az erőteljes szín fokozza az étvágyat, így ha karcsú szeretne maradni, nem ez a legjobb választás.

Kék
Míg a ruhák esetében a fekete slankít, addig a konyhában a hideg kék szín segíthet abban, hogy vissza tudja fogni magát.

Zöld
A természet színe egyenesen lebeszéli majd a felesleges falatozásról, így véget vethet az örökös nassolásnak.

Szürke
Ez a semleges árnyalat csökkenti ugyan az étvágyat, de sajnos a hangulatára is rányomhatja a bélyegét...
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Címkék: kiegyensúlyozott, frusztráltsággal, választottjában, félreértelmezik, legszívesebben, termékenységet, felszabadultak, felébresztheti, felkorbácsolja, gondolatoktól, megszabadítja, egészségünkre, végiggondolni, hangulatunkra, öltözködésnél, fellendülését, árnyalatoktól, eredményezhet, depresszióra, falatozásról, megérzéseket, befolyásolja, állásinterjú, felerősíteni, megoldására, hangulatára, viselésével, gyakorolnak, napsütéstől, azonosítják, kisugárzása, spirituális, legtisztább, nassolásnak, szenvedélyt, szívesebben, mágia különböző, problémák megoldására, kívánt hatást, élet különböző, legtisztább szín, negatív energiákat, szellemet egyaránt, káros gondolatoktól, kívánttal ellentétes, szerelem lángja, önkifejezés képességét, vidám színű, beleélő képességét, üzleti élet, szín minden, egészséges egyensúlyt, Mások Önbe,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Őrizkednünk kell...  Png csokor  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Ami embereknek lehetetlen, az...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Lóhere  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Akarat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Nem számIt  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kellemes délutánt kívánok  Nevem  Facebookon kaptam  Png ház  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam Annuska bar...  Esti kép  Akarat  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Akarat  Minden harmadik...  képre írva  A kételkedés kezelése  A jó emberek mindig szépek mar...  Örülök, hogy látlak!  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nem számIt  Nagyon különös  Neked tudnod kell  Png cica  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kellemes délutánt kívánok  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Krisztinától  Elköszönt  Neked tudnod kell  Png férfi  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  A másik dolog,  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Akarat  Png virág  Adakozás  Fekete István - Akác  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Mai harmónia kártyám  Hogy lehet megtartani  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
mágia különböző, problémák megoldására, kívánt hatást, élet különböző, legtisztább szín, negatív energiákat, szellemet egyaránt, káros gondolatoktól, kívánttal ellentétes, szerelem lángja, önkifejezés képességét, vidám színű, beleélő képességét, üzleti élet, szín minden, egészséges egyensúlyt, nagy szerelmet, hangulatát befolyásolja, külvilág felé, reggeli öltözködésnél, szín hatására, belső kisugárzása, meleg árnyalat, szín légiesen, szín békével, szenvedély színe, csábítás vágyát, ember életébe, üzleti találkozók, természetes kisugárzást, színt gyakran, frusztráltsággal azonosítják, napsütéstől vidámak, sárga ruha, többi emberét, színt választja, domináns árnyalat, erőteljes szín, legjobb választás, ruhák esetében, fekete slankít, természet színe, felesleges falatozásról, örökös nassolásnak, semleges árnyalat, kiegyensúlyozott, frusztráltsággal, választottjában, félreértelmezik, legszívesebben, termékenységet, felszabadultak, felébresztheti, felkorbácsolja, gondolatoktól, megszabadítja, egészségünkre, végiggondolni, hangulatunkra, öltözködésnél, fellendülését, árnyalatoktól, eredményezhet, depresszióra, falatozásról, megérzéseket, befolyásolja, állásinterjú, felerősíteni, megoldására, hangulatára, viselésével, gyakorolnak, napsütéstől, azonosítják, kisugárzása, spirituális, legtisztább, nassolásnak, szenvedélyt, szívesebben, főzőcskézni, önkifejezés, minimálisra, termékennyé, megszünteti, akadályokat, rányomhatja, megfelelően, természetes, megtudhatja, nyugalommal, kisugárzást, dinamizmust, változásért, találkozók, égetésével, alkalmával, legyőzheti, önbizalmat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2097
  • e Hét: 18764
  • e Hónap: 50250
  • e Év: 254951
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.