Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A citromos-mézes tea elkészítése
  2019-12-26 06:25:03, csütörtök
 
  Hogyan készítsünk mézes-citromos teát?
Hozzávalók:

Két csésze víz
2 evőkanál méz
1 evőkanál friss citromlé
1 teáskanál fehér cukor

Elkészítése:

1. Először melegítse fel a vizet, hagyja egy percig forrni.
2. A vizet öntse csészékbe.
3. Adja hozzá a citromlevet és a mézet.
4. Jól keverje el a hozzávalókat.
5. A mézes-citromos tea már fogyasztható is.
6. Ebből az adagból két csésze tea jön ki.

A citrom jótékony hatása:

1. A citrom nagy mennyiségben C-vitamint tartalmaz, amely megerősíti a csontokat, gyógyítja az izmokat és hozzájárul ahhoz, hogy a bőr egészséges és ragyogó maradjon.

2. A citrommal kezelhető a megfázás és az influenza. Ehhez készítsen magának mézből, tejből és citromléből álló egészséges keveréket, majd fogyassza naponta kétszer.

3. A citrommal hatékonyan kezelhetőek a pattanások és mitesszerek. Ehhez egyszerűen vágjon félbe egy citromot, facsarja ki a levét, majd mártson bele egy vattakorongot, és kenje be a lével az érintett területeket. A pattanások hamarosan kisebbek lesznek. A citromos víz ezen kívül méregteleníti a bőrt, így az tiszta marad.

4. A citrom serkenti az emésztést. Ehhez egyszerűen szórja meg egy kis citrommal az ételeit, majd figyelje meg a változást a szervezetében.

5. Ha aggódik a fogai miatt, próbálja ki a szárított citromhéjat. Ez ugyanis kiválóan hat a fogakra.

A méz jótékony hatása:

1. A méz nagy mértékben C-vitamint tartalmaz, ezért képes felvenni a harcot a rákkal és annak tüneteivel. Mivel nagy mennyiségű káliumot tartalmat, ezért enyhíti a szédülést, hányingert és lázat.

2. Ha herpes labialisa van, a gyors felépülés érdekében próbálja ki a mézet. Vigye fel az érintett területre a mézet legalább 2-3 alkalommal, hogy azonnal láthatóvá váljanak az eredmények.

3. A méz erősíti az immunrendszert, ezért kifejezetten jobb és egészségesebb választás, mint a cukor.

4. A méz és citrom egészséges keverékével csökkenthetőek a ráncok. Először vegyen két csésze vizet, és melegítse fel. Aztán adjon hozzá citromot és mézet, majd jól keverje el. Áztasson bele egy vattakorongot és vigye fel a keveréket a bőrére. Hagyja fent 15 percig, majd hideg vízzel mossa le. Ez azokra is jó hatással van, akiknek zsíros a bőre.

5. A tej és a méz keverékével ragyogóvá tehető a bőr. Ezen kívül kiválóan tisztít, így a bőr képes tápanyagokat felszívni a bőrön keresztül is. Nem csoda, hogy a legtöbb arctisztító, kézkrém, hidratáló krém és naptej mézből készül.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: immunrendszert, csökkenthetőek, vattakorongot, méregteleníti, szervezetében, egészségesebb, hozzávalókat, kifejezetten, fogyasztható, tápanyagokat, mennyiségben, kezelhetőek, mitesszerek, citromlevet, citromléből, területeket, keverékével, citromhéjat, elkészítése, arctisztító, megerősíti, mennyiségű, hányingert, készítsünk, egészséges, hozzávalók, egyszerűen, hozzájárul, tüneteivel, pattanások, alkalommal, eredmények, hatékonyan, tartalmaz, érdekében, változást, percig forrni, vizet öntse, citrom jótékony, citrom nagy, citrommal kezelhető, citrommal hatékonyan, érintett területeket, pattanások hamarosan, tiszta marad, citrom serkenti, fogai miatt, szárított citromhéjat, gyors felépülés, érintett területre, mézet legalább, bőrön keresztül,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alázat  Nem számIt  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem számIt  Png fotel  Png lepke  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png virág  Png lepke  Leonardo da Vinci gondolata  Adakozás  Facebookon kaptam  képre írva  Png rózsa csokor  Próbálj meg ...  Fehér virág  Kellemes délutánt kívánok  Albert Einsteinről  Adakozás  Leonardo da Vinci gondolata  Erdőn  Facebookon kaptam  Png telefon  Png kislány  Gonosz démon-álarc  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Soha ne kedvezz...  Png virág  Png ház  Az igazi szeretetért rendszeri...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Paul David Tripp Április 20  A Megváltó szolgálatában  Jó éjszakát  Szívem  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  A sors  Png csokor  Akik bántanak téged  Kerüld el az evangélium örömén...  Jó éjszakát  Kellemes délutánt kívánok  Leonardo da Vinci gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  képre írva  Gonosz démon-álarc  Kerüld el az evangélium örömén...  Albert Einstein gondolata  Neked tudnod kell  Png cica  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Esti kép  Png csokor  Akarat  Jó éjszakát  Bounty krémes  Idő  A sors  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Alázat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Mi lenne ha  Leonardo da Vinci gondolata  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png csokor  Facebookon kaptam  Nevem  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Akarat  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Sokan azt tartják  Fekete István - Akác  Tavaszi kép 
Bejegyzés Címkék
percig forrni, vizet öntse, citrom jótékony, citrom nagy, citrommal kezelhető, citrommal hatékonyan, érintett területeket, pattanások hamarosan, tiszta marad, citrom serkenti, fogai miatt, szárított citromhéjat, gyors felépülés, érintett területre, mézet legalább, bőrön keresztül, legtöbb arctisztító, immunrendszert, csökkenthetőek, vattakorongot, méregteleníti, szervezetében, egészségesebb, hozzávalókat, kifejezetten, fogyasztható, tápanyagokat, mennyiségben, kezelhetőek, mitesszerek, citromlevet, citromléből, területeket, keverékével, citromhéjat, elkészítése, arctisztító, megerősíti, mennyiségű, hányingert, készítsünk, egészséges, hozzávalók, egyszerűen, hozzájárul, tüneteivel, pattanások, alkalommal, eredmények, hatékonyan, tartalmaz, érdekében, változást, csontokat, gyógyítja, mértékben, emésztést, területre, hamarosan, keveréket, fogyassza, láthatóvá, citrommal, labialisa, szárított, kezelhető, választás, influenza, készítsen, felépülés, melegítse, szédülést, tartalmat, ragyogóvá, keresztül, teáskanál, hidratáló, csészékbe, felszívni, evőkanál, megfázás, kiválóan, hatással, citromos, próbálja, váljanak, felvenni, káliumot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4040
  • e Hét: 20707
  • e Hónap: 52193
  • e Év: 256894
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.