Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy új világrend hajnalán
  2008-10-28 22:35:39, kedd
 
  "Ne mutass könyörületet a Gójok iránt"

Beköszöntött a Világválság. Csak úgy. Magától. Hogyne, persze! Azért köszöntött be a válság, amiért éppen beköszöntött 1929-ben is.

Miattuk köszöntött be az irányított válság!
Nevezzük meg őket: A Rockefellerek, a Rotschildek és a többi pénzember-gazember-bankember miatt. Akik a Világháborúkat generálták, akik a pénzügyi válságokat generálták, és akik hasznot húztak mindig mindenből!

Ők osztják a kártya lapjait, és ha új lapot kérünk, azt is ők osztják.
A rendszer részei vagyunk mi itt, Magyarországon is. Azért tartozunk a rendszerhez, mert sem a médiánk, sem a bankrendszerünk, sem a kormányunk nem magyar már.

A média két fő ága, az RTL KLUB és a Tv2 külföldi kézben van, főképp zsidók kezében, ők irányítják a gondolkodásunkat, ők válogatják meg, hogy Húsvétkor Mózest vetítsenek, vagy ők verik belénk a liberális filmjeikkel a homoszexualitást, a promiszkuitást és a szabadosságot, a halál kultúráját, a nihilt, a kultúrálatlanságot, a hazafiatlanságot.
(...)

Zohar 1, 160a: "A zsidóknak mindig meg kell próbálniuk megvezetni a keresztényeket." És az is a Talmudban van leírva, hogy "Ne mutass könyörületet a Gójok iránt".

Nem is mutatnak! Szétvernek minden nemzeti kormányt a világban, kultúráját ellopják, megsemmisítik (náci, árpádsávos, antiszemita, nyilas, fasiszta, rasszista...stb.).
(...)

Eljött hát, beköszöntött a Világválság. Kijelentette nemrég egy közülük való magafajta pénzember, hogy "Új világrend született". Igen, ez is az övéké, de nem a független nemzeteké.
A bankrendszerek a válságot kihasználva / generálva most szépen törvényekkel bevásárolják magukat a nemzeti kormányokba mindenhol a Világon, s így hamarosan, egy-két év múlva létrejön az amit már annyira akarnak: A Világkormány.

Aki nem hiszi, járjon utána.

De mi a teendő? Túlélni? Életben maradni? Kevés.

Függetlenedni kellene tőlük. Saját bankokkal, saját kultúrával (újraéleszteni a meglévő "régit"), saját médiával, saját nemzeti kormánnyal figyelmen kívül hagyni a Világban zajló eseményeket, és a Szent Korona Alkotmányának életbe léptetésével virágzó Magyarországot teremteni.

A feladat adott, már csak meg kell találni a méltó vezetőket.

A további teendők pedig: A Világ szabadságszerető népeivel, kormányaival, civil szerveződéseivel kell összefogni Világi szinten! Létrehozni egy ellenmédiát, a kultúrális kapcsolatokat ápolni, saját médiát alapítani, az alternatívát felmutatni.

Skodacsek András, Nemzeti Hírháló
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: homoszexualitást, gondolkodásunkat, szerveződéseivel, hazafiatlanságot, szabadságszerető, bankrendszerünk, keresztényeket, bankrendszerek, magyarországon, promiszkuitást, világháborúkat, magyarországot, függetlenedni, szabadosságot, újraéleszteni, rockefellerek, kapcsolatokat, megsemmisítik, alkotmányának, kormányaival, léptetésével, beköszöntött, törvényekkel, könyörületet, alternatívát, kijelentette, világkormány, bevásárolják, rotschildek, antiszemita, világválság, eseményeket, kihasználva, rendszerhez, ellenmédiát, kormányokba, irányított válság, pénzügyi válságokat, kártya lapjait, rendszer részei, liberális filmjeikkel, halál kultúráját, zsidóknak mindig, közülük való, független nemzeteké, válságot kihasználva, nemzeti kormányokba, feladat adott, méltó vezetőket, további teendők, kultúrális kapcsolatokat, alternatívát felmutatni, Húsvétkor Mózest, Szent Korona Alkotmányának, Skodacsek András, Nemzeti Hírháló,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gyökössy Endre - Virágok virág...  Akarat  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam Krisztinától  Mindig jusson idő nevetni  Adakozás  Irgalom és ítélet  Jó éjszakát  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Mi lenne ha  Bounty krémes  Kerüld el az evangélium örömén...  Bertolt Brecht -től idézet  Tanuld meg ezt a versemet  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Az engedelmesség miért nem vál...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  s immár én is felragyogva, ért...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Neked tudnod kell  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam Annuska bar...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Bertolt Brecht -től idézet  Idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png lepke  Esti kép  Facebookon kaptam  Esti kép  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nem számIt  Az engedelmesség miért nem vál...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Alázat  Egy hatékony szolga  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png csokor  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  képre írva  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Akarat  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Png fotel  A jó emberek mindig szépek mar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Lóhere  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Kaffka_Margit  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Az engedelmesség miért nem vál...  Akik bántanak téged  Png fotel  Png telefon  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Próbálj meg ... 
Bejegyzés Címkék
irányított válság, pénzügyi válságokat, kártya lapjait, rendszer részei, liberális filmjeikkel, halál kultúráját, zsidóknak mindig, közülük való, független nemzeteké, válságot kihasználva, nemzeti kormányokba, feladat adott, méltó vezetőket, további teendők, kultúrális kapcsolatokat, alternatívát felmutatni, homoszexualitást, gondolkodásunkat, szerveződéseivel, hazafiatlanságot, szabadságszerető, bankrendszerünk, keresztényeket, bankrendszerek, magyarországon, promiszkuitást, világháborúkat, magyarországot, függetlenedni, szabadosságot, újraéleszteni, rockefellerek, kapcsolatokat, megsemmisítik, alkotmányának, kormányaival, léptetésével, beköszöntött, törvényekkel, könyörületet, alternatívát, kijelentette, világkormány, bevásárolják, rotschildek, antiszemita, világválság, eseményeket, kihasználva, rendszerhez, ellenmédiát, kormányokba, filmjeikkel, generálták, kormányunk, kultúrával, irányítják, válogatják, kormánnyal, árpádsávos, válságokat, kultúrális, irányított, szétvernek, köszöntött, összefogni, létrehozni, vetítsenek, kultúráját, felmutatni, megvezetni, próbálniuk, világrend, generálva, született, skodacsek, független, pénzember, hamarosan, nemzeteké, tartozunk, alapítani, mindenhol, talmudban, magafajta, mindenből, figyelmen, húsvétkor, bankember, liberális, teremteni, zsidóknak, bankokkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 283
  • e Hét: 5791
  • e Hónap: 14395
  • e Év: 50336
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.