Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Sajtkrémleves!
  2013-11-07 11:04:07, csütörtök
 
 
2-3 tömlős sajt
1 kis fej vöröshagyma
vajas rántás /világos/
0.5 dl tejszín

bors
szerecsendió
2 húsleves kocka,vagy ételízesítő
petrezselyem
pirítós kenyér,vagy levesbetét
10 dkg trappista sajt

Készítünk egy vékony világos rántás,beletesszük az apróra vágott vöröshagymát,egy kicsit még pirítjuk. Tömlős sajtot elkeverjük benne , - aki szereti lehet vegyesen füstölttel is - egy ki vízzel felengedjük,beletesszük a sót,borsot,szerecsendiót,petrezselyem zöldet,leveskockát vagy ételízesítőt.Tejszínt hozzáöntjük és ezen felül amennyi vizet kíván. Összefőzzük. Tálalásnál tehetünk bele reszelt sajtot,ez is lehet vegyesen is. Pirítóst kenyeret,vagy levesbetét .
 
 
0 komment , kategória:  levesek  
A pulzáló mágnesterápia működési elve
  2013-11-07 11:03:20, csütörtök
 
  Nagyon sokan érdeklődnek a pulzáló mágnesterápia működéséről, ezért orvos szakértőinkkel együttműködve írtunk egy rövid összefoglalót az Impulser terápia hatásmechanizmusáról.
Ha szeretne bővebben is megismerkedni a terápiával látogasson el az Impulser.com oldalra.

Kulcsszó: a frekvencia
Az Impulser terápia során a mágneses hullámokon kívül a frekvencia is hat. A megfelelően alacsony fluxus és a gyenge mágneses térerő jótékony hatással van a szervezetre, azonban a magas frekvenciájú mágneses mező ártalmas lehet ránk. Ezért káros az elektroszmog a szervezetünkre.

Mi történik az Impulser pulzáló mágneses kezelések során?
Az Impulser terápia fokozza a sejtaktivitást, serkenti a méregtelenítést és tágítja a hajszálereket. Hogyan? A megfelelő frekvencián és térerővel történő kezelések a hajszálerek rugalmas érfalmozgására vannak hatással. A frekvencia hatására kitágulnak a hajszálerek, és a vérkeringés fokozottabbá válik. (Az Impulser kezelésekről bővebben is olvashat az Impulser.blog.hu oldalon.)

Mivel a hajszálérhálózat átszövi a testünket, és kapcsolatban áll a sejtjeinkkel, így egyszerűbbé válik a tápanyagok, a gyógyszermolekulák és a létfontosságú oxigén szállítása a sejtekhez, valamint azok anyagcsere termékei is könnyebben ürülhetnek ki a szervezetből. Éppen ezért nagyon fontos, hogy az Impulser kezelés előtt és után is elfogyasszunk egy pohár vizet, hogy segítsük a szervezetünk méregtelenítését és az öngyógyító mechanizmusok beindulását, illetve pótoljuk a folyadékmennyiséget.

Az Impulser természetes terápia
Az Impulser pulzáló mágnesterápia egy kiegészítő, természetes terápiaként a gyógyszerek hatását is segítheti, hiszen a vérkeringés serkentésével a gyógyszermolekulák is könnyebben eljuthatnak a sejtekhez. Néhány súlyos betegségnél orvosi felügyelet is szükséges lehet a terápia és a gyógyszerek együttes alkalmazáshoz, így szükség esetén csökkenthető a gyógyszermennyiség is, ezáltal elkerülhetőek a tartós gyógyszerszedés mellékhatásai is.

Ha szeretne részletesebben megismerkedni az Impulser terápiával jöjjön el az Egészség 2014 program keretében az Impulser Életmód napokra, vagy kattintson ide és olvasson többet a pulzáló mágnesterápiáról az Impulser.com oldalon.

További kérdése van az Impulser terápiáról?
Milyen betegségekre alkalmazható a pulzáló mágnesterápia? Milyen betegségek esetén nem alkalmazható a mágneses frekvenciakezelés? Milyen ellenjavallatai vannak a mágneses fluxusterápiának? Mennyi az Impulser matrac ára? Használható-e pacemakerrel vagy fém implantátumokkal az Impulser mágneses matrac?
 
 
0 komment , kategória:  Egészségünkről   
Holisztikus újdonság: a Bowen-technika
  2013-11-07 11:00:41, csütörtök
 
  Újfajta kiegészítő, terápiás lehetőségként tartják számon a Bowen-technikát, ami egy dinamikus, de finom mozdulatokból álló izom- és kötőszöveti technika, melyet az 1950-es évektől alkalmazott a módszer atyja, Thomas A. Bowen. Lényege, hogy a szünetekkel tarkított mozdulatsorok oldják a feszültséget. Akár néhány perc alatt elvégezhető, és azonnali enyhülést jelent.

A Bowen-terápia egy egyedülálló módszer, gyengéd és lazító kezelés, ami stimulálja a szervezet saját gyógyító erőforrásait. Nem csak az izomzatra hat, hanem stimulálja a kötőszöveti struktúrákat és az idegeket is. A technika mindenki által elfogadható és elsajátítható.

Gerinc- és derékfájdalomra, ízületi problémákra, sportsérülésekre, fejfájás, migrén, allergia, alvászavarok, stressz és krónikus fáradtság esetén, csecsemőknél és kisgyermekeknél egyaránt alkalmazható. Nem csak a belgyógyászati, ortopéd, sebészeti vagy idegrendszeri problémák körében, de akár pszichoszomatikus panaszok esetén, a terhes- és csecsemőgondozásban, illetve a szülészet területén is sikerrel alkalmazható.

Az univerzális technika részletei
A Bowen Technika jól ismert a kötőszövetekre kifejtett hatásáról. A letapadásokat, keményedéseket oldja, a szervezet minden rendszerére hatással van. A Bowen-technika lágy kötőszöveti fogásokból áll, amely a test meghatározott pontjain elvégzett finom mozdulatokból tevődik össze. A precízen elvégzett izom- és kötőszöveti fogások specifikus sorozatából áll. A kezelés során elvégzett mozdulatok ingerkeltőek, eljutnak az agyba, hatására a feszültség oldódik és a káros méreganyagok kiürülnek a szervezetből. A szervezet minden rendszerére jó hatással van. Megszünteti az izomfeszültséget, gyakoriak a pszichikai változások is.

A Bowen fókuszában az ember
A Bowen az egész emberre fókuszál, a technika egyszerűsége és könnyű alkalmazása számos esetben eredményes. Nem konkrétan betegségek kezelésére szolgál, a módszer célja a hatékony és fájdalommentes feszültségoldás. A Bowen-technika segítségével a feszültség közömbösíthető és megkönnyebbülést eredményez a szervezet számára.

A kezelések csendes, nyugodt helységben történnek, hogy magunkra figyelve észrevegyük, mi zajlik a testünkben. Kezelés közben, a pihenő időkben a szervezet feldolgozza a kapott kötőszöveti információt ellazul és feltöltődik. Egy kezelés hossza változó időtartamú lehet, mindenki másképp reagál a kezelésekre, és más-más ütemben is halad. A kezelést követő napokban a test folytatja az öngyógyítást, kiválóan alkalmazható akut, de akár hosszú évek óta fennálló krónikus állapotok esetén is.
 
 
0 komment , kategória:  Egészségünkről   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2013.10 2013. November 2013.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 193 db bejegyzés
e év: 1531 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2284
  • e Hét: 7974
  • e Hónap: 14346
  • e Év: 65137
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.