Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Felhívás a magyarsághoz
  2017-08-03 17:07:32, csütörtök
 
  TOVÁBBÍTOTT ÜZENET

Felhívás a magyarsághoz
https://youtu.be/gFZNXFCpD78
*
A Teremtő azzal kegyelmezett meg, hogy közvetítsem korunk emberiségének földi életére vonatkozó iránymutatását, amely a magyarság ősi értékrendjének mintaként történő újjáteremtését jelenti. A nekem szóló kegyelem kiterjedt az iránymutatásból eredő irányelvek mindennapi életünk szabályrendszereként való megvalósítására is.

A Teremtő iránymutatásának közvetítésével a magyarság feladatot kapott a Magyar Küldetés jelenkori részének teljesítésére, a Teremtő és az Ember közötti Szövetség megerősítésével.
A Szövetség célja az, hogy

a Lélek Fénye uralja és formálja az anyagot. A Lélek Fényét a Teremtő a korona-csakránkon, a Szent Koronán keresztül adja át mindannyiunknak.

Boldogasszony Anyánk kezdetektől oltalmazónk abban, hogy a Szövetség szerint éljünk.
Kezdetektől fogva számos kísértés, fenyegetés, erőszak ért bennünket, amelyek hatására - az első tőrt szúrva Oltalmazónk lelkébe - feladtuk gondolkozási jogunkat.
A hét tőr közül, amellyel Boldogasszony Anyánk lelkét megsebesítettük, ezt kell széttörnünk, hogy ,,kinyilatkoztassanak sok szívből a gondolatok".

A közvetítés teljesítése előkészítette azt a döntést, amely meghozatalára az egyetemes magyarság jogosult.

A sikeres közvetítés következményeként felhatalmazott vagyok arra, hogy az alábbi felhívással forduljak a magyarsághoz:

Mindenki, akinek a Szent Korona a korona-csakrája, vegyen részt abban a folyamatban, amely újjáteremti az anyagtalan és anyagi világ egységében a Teremtő Iránymutatása szerint élő Emberiséget, a magyarság mintaadásával.

A folyamat második állomása az, amikor kifejezzük szándékunkat Boldogasszony Anyánk első fájdalmának megszűntetésére, azzal, hogy kinyilvánítjuk akaratunkat arra vonatkozóan, hogy

szívünkből a gondolat az anyagtalan és az anyagi világ kettős egységében kinyilatkozik.

Ennek a kinyilatkozásnak a bizonyítására - a folyamat harmadik állomásaként - elkezdjük a Teremtő Iránymutatásának gyakorlattá válását, amely a gondokozási jog visszavételét jelenti
- életkorunk,
- nemünk,
- államalapító, vagy államalkotó nemzethez tartozásunk,
- Krisztus-követő Istenhitünk,
- igény- és lehetőség-meghatározó adottságunk, ismeretünk és tapasztalatunk alapján gyakorolt hivatásunk vagy szakmánk által meghatározott
érdekeink összehangolásával.

Szívből jövő gondolkodási jogunk erőszakos elrablása (a Quedlinburgi szerződés megkötése) előtti utolsó megerősítése a Teremtővel kötött szerződésnek 894-ben történt, amikor ,,Szerét ejtették a magyarság dolgának", a Pusztaszeri Szerződéssel. A megerősítési Szer-tartás harmincnégy napig tartott, két ősi Boldogasszony-megemlékezésünk - Nagyboldogasszony és Hétfájdalmú Boldogasszony - napja között.
A Pusztaszeri Szerződés a Teremtő Iránymutatásából eredő irányelveket határozott meg arra a korra, amikor a zsidókereszténység eszmei iránymutatása érvényesült Európa nyugati részén, amely kibékíthetetlen ellentétben állt ,,Atilla szellemével".
*
Atyai eleink példáját követve a Teremtő Iránymutatásának követését újjáteremtő folyamat

második állomását
2017. év Új Kenyér havának 15-én, Nagyboldogasszony napján Dobogókőn,

harmadik állomását
2017. év Földanya havának 16. napján Hétfájdalmú Boldogasszony napját követő szombaton szintén egy szakrális helyen

tartjuk.
Az utóbbi ,,Búcsú-Szer-tartás" lesz, hiszen bűnbocsánatot kérünk és jóvátételt vállalunk azért, mert engedtük, hogy szívünkből a gondolkodási jogot elrabolják.

Most Európa és a Földkerekség annak a - gondolkodási jogukat elrabló - Iránymutatásnak a ,,szenvedhetetlen igája" alatt él, amely az egész emberiséget végveszélybe sodorta.

A magyarság jövője attól függ, hogy képesek vagyunk-e újjáteremteni önmagunkat.
Az emberiség jövője pedig attól, hogy a magyarság mintát tud-e adni az emberi életről.

Kelt Szegeden, 2017. Új Kenyér havának első napján.
Halász József
az Isteni Iránymutatás közvetítője
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A királyság eszméje a Nap-királyság eszméjéből ered
  2017-08-03 01:51:57, csütörtök
 
  " A hunok vallásának NAPVALLÁS mivolta közismert! Értelemvallását mutatja, hogy mazda-jazmán vallásnak is nevezték. Mivel-pedig a "mazda" jelentése bölcsesség, a mazda yazmán jelentése bölcsességvallás.
*
Ez a kettős egyezés, az értelemvallás és a vele egylényegű NAPVALLÁS egyezése az emberré váló emberiség és a hunok vallása között arra utal, hogy a HUN-MAGYARSÁG AZ EMBERISÉG ŐSVALLÁSÁNAK egyenes folytatója.
*
Az emberiség kultúrája tehát a magyar-hun kultúra révén nem öt-hatezer éves múltra tekinthet vissza, a sumér írásbeliség kialakulásáig, sem pedig 50.000 évre, a "modern ember" megjelenéséig, hanem több millió éves kulturális folytonosságot ölel magába a magyar kultúra. És egy rendkívüli, a mai nyugati kultúránál sok szempontból lényegesen magasabb szintű kultúráról van szó.
*
Valóban kulcskérdés az emberiség számára a magyar-hun-szkíta történelem és kultúra alapjainak megismerése. *
Személyes életünk számára is életbevágó a bennünk élő kozmikus alkotóerők felélesztése és minél teljesebb kibontakoztatása." (Grandpierre Attila csillagász)
*
Egyszerűbben fogalmazva: A magyar-hun kultúra, az 5-6000 éves sumér írásbeliség kialakulásánál több millió éves múltra tekinthet vissza!
*
Szerk. Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 250 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1802
  • e Hét: 5330
  • e Hónap: 13934
  • e Év: 49875
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.