Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2. Az Őszödi Beszéd és a polgárháborús uszítás
  2018-09-18 18:38:07, kedd
 
  2. KIEMELÉS a beszédből: 6.35-percnél:

https://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE_
*
,,"És persze még gondolkodhatunk nagyon sokáig, meg kib..ott sok elemzést el lehet végezni, hogy melyik társadalmi csoportot hogy fogja végezni(?), azt tudom nektek mondani...""
*
Ehhez a következőket fűzném:
Már akkor LEHETETT TUDNI, amikor NATO- és EU-tagország lettünk, hogy semmi és senki nem mentheti meg a LEPUSZTÍTÁSOS- ,,ÖNMAGÁTÓL" KIPUSZTULÓ MEGSEMMISÜLÉSTŐL azt a társadalmi csoportot, amelyikhez tartozóit MUNKÁS-PARASZT státuszban ért az 1990-es rendszerváltozás.
Ezek a MUNKÁSOK eleinte még megnyerhetők voltak arra, hogy az MSZP-re szavazzanak, mert abban bíztak, hogy hátha még ÁTMENTHETŐ lehet számukra is valami a SZOCIALIZMUSBÓL, amit valójában az új: 1945- de leginkább az 1956 után kinevelt MUNKÁS-PARASZTSÁGGAL építtettek föl.
Gyurcsány arra utal, hogy: már kihalt ez az un. baloldaliságra szavazó választópolgár, mert számukra is egyre nyilvánvalóbbá kezdett válni, hogy a BALOLDALI politikusokra sem lehet már számítani a sorsuk jobbrafordulásában.
Ezt erősítette az EU-tagság is, hiszen 2004-től - hiába volt az összes nemzetmentő pártprogram, mert abból semmi nem valósulhatott és nem valósulhat meg, ami nem egyezik az EU nemzeteket gyengítő- pl.: MIGRÁCIÓS BETELEPÍTÉSI programjával!
Végül is, az őszödi beszéddel kiprovokált tüntetéseket kíméletlenül leverette Gyurcsány Ferenc és az őt támogató parlament. 2009- januárjáig kordonokkal vették körül az Országházat és magukat. A jobboldalinak mondottak sem álltak ki a tüntető- és nemzetmentésért szervezkedők mellett. Ez ma már érthető, hiszen akkor olyan POLGÁRHÁBORÚS helyzet jöhetett volna létre, mint amilyent később Ukrajnában sikerült kirobbantani! Ma már tudjuk, hogy az volt az ŐSZÖDI BESZÉD - és nyilvánosságra hozásának - eredeti célja...
Miért?
Azért, mert a NATO minél közelebb akart és akar kerülni Oroszországhoz azzal, hogy Magyarországon építhesse ki EURÓPAI TÁMASZPONTJÁT. A terv már 2006-ban kész volt. Amiért nem lehetett kiprovokálni polgárháborúval, azért csak 2008-ban kerülhetett az országgyűlés elé elfogadásra a T/5311-es törvény-tervezete - a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként. (Lásd az 1.2. részt!)
http://furaila.xfree.hu/43588
Nem volt mit tenni, hiszen Gyurcsány BIZALMI SZAVAZÁST kért maga mellett 2006. október 6-án. Természetesen, 207-en (165 ellenében) bizalmat szavaztak Gyurcsány mellett.
https://hirkozpont.magyarorszag.hu/hirek/bizalmi20061006.html
*
A szavazási eredmény ÜZENETE A MÁNAK: Nyugodtan TOVÁBB lehet HAZUDNI és SEMMIT sem CSINÁLNI havi egy milliós javadalmazásért a ,,magyar"- és az EU parlamentben és a TÁRSADALMI élet MINDEN területén!
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1.2. Az Őszödi Beszéd és a polgárháborús uszítás
  2018-09-18 18:36:02, kedd
 
  1. KIEMELÉS A BESZÉDBŐL:
,,Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy NEHOGY - a választási kampány utolsó heteiben - ELŐKERÜLJENEK OLYAN PAPÍROK, hogy mire készülünk, azt megtettük."
*
Valószínű, hogy az a TERÜLETFEJLESZTÉSI TÖRVÉNYBE BÚJTATOTT (valójában a NATO-val kapcsolatos) törvény tervezete is már ,,LE VOLT PAPÍROZVA"...
Arra a Bajnai Gordon által - a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként - a T/5311-es sz. törvénymódosításra gondolok, amit csak 2008. április 22-én tudtak a parlament elé terjeszteni és elfogadtatni.
Részletesen itt olvasható:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog__
A/35 §-hoz:
Felhívnám a figyelmet az 1/13. sz. mellékletre, melynek témája a Térségi övezetek és azok kapcsolata.
Ezen belül két nagy csoportra osztják az övezeteket.
- Egyszer az Országos Területrendezési Terven belüli felsorolás tartalmazza a Kiemelt fontosságú honvédelmi terület-eket.
- Második része a táblázatnak a Kiemelt és megyei területrendezési terv, melyben szerepel a ,,Rendszeresen belvízjárta terület", és itt is a ,,Honvédelmi terület".
*
Az OTrT a következő 27/A §-sal és az azt megelőző alcímmel egészül ki:
,,Honvédelmi terület övezete
27/A § A honvédelmi terület övezetét a településszerkezeti tervben beépítésre szánt vagy beépítésre nem szánt különleges honvédelmi terület terület-felhasználási egységbe kell sorolni."
*
Logisztikai központok és térségek:
Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli.
I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely).
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű.
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém).
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács).
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár),
Dél-Buda (Nagytétény),
Csepel Nemzeti Szabadkikötő.
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok.
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás).
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros.
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza).
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa.
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen.
*
Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán MEGKAPTA a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel.
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy akkor, amikor ennek a törvénynek érvényt fognak szerezni, megkezdődhet a NATO európai támaszpontjának magyarországi kiépítése, 11 katonai körzetre osztva hazánk területét.)
*
(Folyt.köv.)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1.1. Az Őszödi Beszéd és a polgárháborús uszítás
  2018-09-18 18:33:50, kedd
 
  https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q

1. KIEMELÉS A BESZÉDBŐL:
,,Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük."
*
Az, hogy POLGÁRHÁBORÚRA készültek kiderült az elkövetkezendő hónapokban, években.
Az őszödi beszéd PROVOKÁCIÓ volt, amivel minden áron ki akarták váltani az egyébként jogos népharagot.
Mint, ahogy az a tv-székház ,,ostrománál" megtörtént, és amiről nyilvánvaló, hogy megrendezett esemény volt... Gergényi Péter végig ott állt a tér szélén és onnan figyelte az eseményeket.
*
Valószínű, hogy az a területfejlesztési törvénybe bújtatott, a NATO-val kapcsolatos T/5311-es törvény-tervezete (a 2003. évi XXVI. Törvény módosításaként) már
- ,,le volt papírozva"... (Gyurcsány erre utalhatott a beszédében.)
*
Arra gondolok, amit csak 2008. április 22-én tudtak a parlament elé terjeszteni és elfogadtatni.
Bővebben itt olvasható: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=10145&n=furaila&blog
*
(Folyt. köv.)
*
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2018.08 2018. Szeptember 2018.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 24 db bejegyzés
e év: 178 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 229
  • e Hét: 3757
  • e Hónap: 12361
  • e Év: 48302
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.