Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A hatalmat gyakorlók sem tudjá
  2008-06-11 14:21:20, szerda
 
   
  A hatalmat gyakorlók sem tudják az Igazságot
(Az anyag videolevél változatát holnap délelőtt teszem fel a www.eunyet.hu honlapra.)


Ma megdöbbentő élményben volt részem. Nem arról van szó, hogy rájöttem: a kanálban és a tányérban egyaránt mélyedés van (egyes "kritikusaim" ezt is feltételezhetőnek tartják), hanem arra, hogy a parlamenti pártok vezetői sincsenek tisztában azzal, hogy miről döntenek, és milyen döntésre kényszerítik a "pártfegyelem" alapján képviselőtársaikat. Feltételezem, hogy ugyanez vonatkozik a parlamenten kívüli pártokra is, egyik tegnapi telefonbeszélgetésem alapján, amelyet az egyik parlamenten kívüli párt "frontemberrel" folytattam.

Megkeresett az egyik parlamenti párt alelnöke ma, itt Szegeden. Ezzel bizonyságot nyert, hogy a Petícióval foglalkoznak a parlamenti pártok. A fél órára tervezett beszélgetés több mint kétórányira nyúlt.

Nyilvánvalóvá vált:

1. Az alelnök úr nem tud az EU csatlakozás Külügyminisztérium által nyilvánosságra hozott, a tagságunkkal együtt járó bevétel-elvonási tételekről és az egyéb negatív hatásokról, sem az EU csatlakozást előkészítő kiadásainkról.

2. Ugyancsak nem ismeri a Szent Korona Eszmét, így annak pártrendszer-helyettesítő önigazgatási rendszerét sem.

Meggyőződésem a beszélgetés alapján, hogy a parlamenti képviselők jelentős része éppúgy megtévesztés áldozata, mint választóik, ezért holnap az összes parlamenti képviselő címére elküldöm az alábbi levél kivonatát.
_________________

A beszélgetés indítékát az adta, hogy a Nemzeti Hírhálón olvasta néhány írásomat, és ez alapján megkereste a www.eunyet.hu honlapot.

Közölte, hogy a Petíció minden pontjával egyetért(enek?), kivéve az EU-ról szólót. (Ez a kijelentés legalább két továbbgondolásra ad alapot: a NATO elvetése és az idegenek betelepedése az EU-hoz - a négy liberális alapelvhez - kötődő dolog, egyrészt, másrészt viszont az EU tagság fenntartása lehetetlenné teszi a nullszaldós költésvetés - és ezzel az államadósság növekedése megfékezésének - teljesítését, bármilyen kormány esetén - de ezekről máskor írok.)

Elmondta, hogy

1. Az EU csatlakozás azonos értékű cselekedet volt azzal, mint amit István tett a kereszténység felvételével. Az EU Alkotmány megerősítése (annak ellenére, hogy a keresztény értékrend nem szerepel a preambulumban - hiszen ez csak formai hiányosság) az Európához tartozásnak a kifejezése volt.

Így tehát olyan politikát kell folytatni, ami a nemzeti érdekeket érvényesíti az Európához tartozás keretein belül.

2. Ebbe tartozik, hogy a NATO-nak ne legyünk "kengyeltartója" (örülök, hogy ez a kifejezés "polgárjogot" szerzett), hanem a keresztény értékrend érvényesülése mentén vállaljunk missziót a világ demokratizálásának folyamatában.

3. Olyan kormányra van szüksége Magyarországnak, amely a nemzeti érdekeket így érvényesíti, még akkor is, ha időlegesen vállalni kell népszerűtlen intézkedéseket.

4. A pártrendszer valóban idejét múlta intézmény, de nincs alternatívája.

5. Az augusztus 26-a nem a legszerencsésebb dátum a petíció elfogadásának "deklarálására", mert akkor lesz az új Szeged-Csanádi püspök beiktatási ceremóniája.

Miután leegyszerűsödött a vitatandó kérdések köre, könnyű dolgom volt.

Az 1-hez: (köszönöm az észrevételt az "ad 1..." magyartalanságával kapcsolatban)

Szent László több tíz évet fordított arra, hogy Vajk-István köré olyan mítoszt teremtsen dogmatikusaival, amellyel Vajkot 1083-ban Szent Istvánná lehetett avatni. E közben - ügyes diplomáciával - (a vatikáni irattár tanúsága szerint) sikerült István Péternek tett ország-felajánlását a Boldogasszony oltalmába helyezésre cserélni (hagyományaink szerint). Ez utóbbi tett volt az, ami indokolta László eljárását: a Szent Korona Országa felette áll Péter hatalmának, mert a Boldogasszony kegyes oltalmát élvezi. Ehhez nem volt mérhető az az áldozat, amit az jelentett, hogy a táltos Imre herceg valódi szentsége mellett ne csak a László nagyapját, Koppányt kegyetlenül meggyilkoltató rokont emelje szentté, hanem azt a Gellértet is, aki méltatlan kiszolgálója volt a nemzetvesztő Vajknak. (Bővebb anyagot Bakay Kornélnál lehet találni - előzetes: Szent László király üzenete Somogyvárról a jelenkori magyarságnak 2006. április 18. 11:01 Bakay Kornél - HunHír.Hu).

Jogos a párhuzam az ezeregyszáz éves múlttal, csakhogy:
a./ István örökségének az ellenkezőjét kell - Szent László szellemében - megvalósítanunk: Európa tagjává akkor válunk (ismét), ha mintát adunk a keresztényi (nem judeokeresztényi) életre. Ehhez szolgál alapul XXIII. János pápa 1962. július 1-i beszéde. Kitagadnak bennünket természetesen, éppúgy, mint őseinket. Viszont mi ismét joggal fogunk erre viszont-kitagadással válaszolni, mert a Boldogasszony oltalma erősebb Péter hatalmánál.

Ha az idegen érdekek érvényesültek volna - István akarata szerint -, akkor már nem lenne magyar hagyomány, nem lenne magyar nyelv, nem lenne magyarság. Az emberiségnek ezeket az értékeit mentette meg - István akaratával szemben - Szent László.

b./ Nekünk tehát nem István, hanem László példáját kell követnünk. Ezért kell megtagadnunk a megtévesztésen alapuló EU-csatlakozást és az Országgyűlés 2004. december 20-án hozott határozatát - amit az Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek minősített - az EU Alkotmány megerősítéséről.
Az alelnök úr nem ismeri ezt a határozatot, éppúgy, mint az EU Alkotmányt sem, amit a "szakértők" áttételezésén keresztül.

Ahogyan István, úgy az EU csatlakozást kierőszakolók is megtévesztették a magyarságot a csatlakozás feltételeinek ismertetésében. A Külügyminisztérium "EU-csatlakozás 2004" címmel egy kiadványt jelentetett meg az interneten. (Kiadvány, 160 oldal, Kiadó: a Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma, Készítette: KÜM Integrációs és Külgazdasági Államtitkárság, Felelős kiadó: dr. Balázs Péter, (Előszót írta: Kovács László) Kézirat lezárva: 2003. február 20., Fotók: MTI Fotó, European Commission Audiovisual Library, ISBN 963 7038 299 -, Letöltési cím) amelyben pontosan leírta, hogy a belépésig 8866 milliárd forintba került nekünk az EU-csatlakozás, a különböző "beetető" támogatások levonása után.

Ugyanígy részletezi az évi rendszerességű bevételcsökkenés tételeit, amelynek éves összege: 1449 milliárd forint. Az MNB és a KSH adataiból kigyűjtve ez az összeg évi 3144 milliárd forintot tesz ki. (Ennek főszámait az www.eunyet.hu 1. részében "A megtévesztéssel választott magyar országgyűlés elárulja Magyarország érdekeit" c. anyaga tartalmazza.)

Az alelnök úr megdöbbenve hallotta ezt az adatokat. Nem tudott róla.

A 2-höz:
Nincs nézeteltérés között, mert ez a megfogalmazás Magyarország függetlenségének kivívása után érvényes.

A 3-hoz:
Ha Magyarországnak olyan kormánya lesz, amely a magyar érdekeket érvényesíti, akkor a kül- és védelmi politikai is a magyar érdekeket szolgálja.

A 4-hez:
A Szent Korona Eszme önigazgatási rendszere egyértelművé teszi a terület (alsóház) és a társadalmi csoportok (felsőház) képviseleti rendszerét, ami túlmutat a liberális demokrácia fogalmán. (Erről a "Szeretetteljes, alázatos kérés mindenkihez" c. írás tartalmaz részletes anyagot a www.eunyet.hu honlap 1. részében.)

Az 5-höz:
Tudomásul véve a judeokersztény vallás jelenlegi dominanciáját, mindenkinek el kell döntenie: egy püspökválasztás a fontosabb nemzeti esemény, vagy az ország függetlenségének visszaszerzése.
____________________

A megbeszélés a következő megegyezéssel fejeződött be:

1. Alelnök úr a kapott információt továbbadja a frakció és a párt tagjainak.

2. Az augusztus 26-i Igazságtevő Szeren az adatok alapján képviseletét átértékelő országgyűlési képviselőkkel együtt - a választók értesítése mellett - részt vesz.

Kelt Szegeden, 2006. augusztus 1-én.
A keresztény értékrend szerinti magyar szeretettel: Halász József
____________________

Szent László király üzenete Somogyvárról a jelenkori magyarságnak 2006. április 18. 11:01 Bakay Kornél - HunHír.Hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: leegyszerűsödött, függetlenségének, bevételcsökkenés, továbbgondolásra, judeokeresztényi, legszerencsésebb, alkotmánybíróság, megvalósítanunk, püspökválasztás, megtévesztették, dogmatikusaival, magyarországnak, megerősítéséről, megtévesztéssel, judeokersztény, intézkedéseket, megtévesztésen, nyilvánosságra, megfékezésének, kengyeltartója, szeretetteljes, meggyilkoltató, ismertetésében, rendszerességű, államtitkárság, visszaszerzése, képviselőkkel, országgyűlési, preambulumban, áttételezésén, feltételeinek, nyilvánvalóvá, frontemberrel, kiadásainkról, diplomáciával, boldogasszony, hatalmat gyakorlók, anyag videolevél, tányérban egyaránt, parlamenti pártok, parlamenten kívüli, egyik parlamenten, egyik parlamenti, tagságunkkal együtt, egyéb negatív, beszélgetés alapján, parlamenti képviselők, összes parlamenti, alábbi levél, beszélgetés indítékát, kijelentés legalább, idegenek betelepedése, Szent Korona Eszmét, Nemzeti Hírhálón, Szent László, Szent Istvánná, István Péternek, Szent Korona Országa, Bakay Kornélnál, Bakay Kornél, Ahogyan István, Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma, Külgazdasági Államtitkárság, Balázs Péter, Kovács László, European Commission Audiovisual Library, Szent Korona Eszme, Igazságtevő Szeren, Kelt Szegeden, Halász József,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Ágai Ágnes – Csendélet  Egy lelki imádság  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Png kislány  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jónás Tamás – Végtelen b...  Alázat  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kutya  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Alázat  Gonosz démon-álarc  Boldog születésnapot a ma ünne...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Erdőn  A boldog családok mind hasonló...  Idő  Szép estét kedves látogatóimna...  Popper Péter szavai  Varga János Veniam - Fontos sz...  Leonardo da Vinci gondolata  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Soha ne kedvezz...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Sokan azt tartják  Akarat  Paul David Tripp Április 19  Neked tudnod kell  Leonardo da Vinci gondolata  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Egy bizonyos határt  Boldog születésnapot a ma ünne...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Bounty krémes  Zilahy Lajos gondolata  Png kutya  Png kutya  Png fotel  Mai harmónia kártyám  Png lepke  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Lóhere  Paul David Tripp Április 19  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  George Byron - Ahogy itt jár -...  A Megváltó szolgálatában  Alázat  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png kislány  képre írva  Még csak most kezdődik a nap  Nagyon különös  Paul David Tripp Április 19 
Bejegyzés Címkék
hatalmat gyakorlók, anyag videolevél, tányérban egyaránt, parlamenti pártok, parlamenten kívüli, egyik parlamenten, egyik parlamenti, tagságunkkal együtt, egyéb negatív, beszélgetés alapján, parlamenti képviselők, összes parlamenti, alábbi levél, beszélgetés indítékát, kijelentés legalább, idegenek betelepedése, négy liberális, nullszaldós költésvetés, államadósság növekedése, kereszténység felvételével, keresztény értékrend, kifejezése volt, nemzeti érdekeket, pártrendszer valóban, augusztus 26-a, legszerencsésebb dátum, petíció elfogadásának, vitatandó kérdések, vatikáni irattár, táltos Imre, nemzetvesztő Vajknak, jelenkori magyarságnak, ezeregyszáz éves, ellenkezőjét kell, idegen érdekek, emberiségnek ezeket, értékeit mentette, megtévesztésen alapuló, csatlakozás feltételeinek, kiadványt jelentetett, belépésig 8866, megtévesztéssel választott, megfogalmazás Magyarország, magyar érdekeket, társadalmi csoportok, liberális demokrácia, judeokersztény vallás, fontosabb nemzeti, ország függetlenségének, következő megegyezéssel, kapott információt, párt tagjainak, augusztus 26-i, adatok alapján, választók értesítése, leegyszerűsödött, függetlenségének, bevételcsökkenés, továbbgondolásra, judeokeresztényi, legszerencsésebb, alkotmánybíróság, megvalósítanunk, püspökválasztás, megtévesztették, dogmatikusaival, magyarországnak, megerősítéséről, megtévesztéssel, judeokersztény, intézkedéseket, megtévesztésen, nyilvánosságra, megfékezésének, kengyeltartója, szeretetteljes, meggyilkoltató, ismertetésében, rendszerességű, államtitkárság, visszaszerzése, képviselőkkel, országgyűlési, preambulumban, áttételezésén, feltételeinek, nyilvánvalóvá, frontemberrel, kiadásainkról, diplomáciával, boldogasszony, deklarálására, elfogadásának, alternatívája, hagyományaink, megfogalmazás, természetesen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 547
  • e Hét: 4075
  • e Hónap: 12679
  • e Év: 48620
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.