Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Isten bocsásson meg nekem!
  2008-10-16 16:17:36, csütörtök
 
   
  Idegeneket hív / Magyarok ellen segítségül
Bombagyár Blog - Tomcat 2008 október 15. 11:34:00


Dvaskovicsvól jut eszembe! Mit nem olvasok! Ez valami őrület!!! Régebben ezt hazaárulásnak hívták. Kit érdekel a rendészeti és kormány körök diaréja 23-ával kapcsolatban? Senkit! Idegen zsernyákok? Ráfér az arcukra?
Ezt érdemes megcsócsálni kissé.
Kezembe került a HírTV Célpont című 2006-os őszi adásainak felvétele. Természetesen az ünnep és szégyenünk évfordulóján mi mást néztem meg az összeállításból, mint a 2006. október 23-áról szóló részt.

Ma is forog a gyomrom. Gyűlölet fészkelt belém. Másokról nem beszélek, hiszen mindenki másképpen élte meg azt a napot.
Egy biztos, azok, akik azt a támadást vezényeltették, vezényelték, és végrehajtották a számomra nem emberek többé. Ha arcuk nem látszott is, de tetteik indokolhatatlan és védhetetlen embertelensége, kegyetlensége minden képzeletet felülmúlt.
Az igazságszolgáltatás működése abban az időben a zéróval volt értékelhető. A paragrafus-bábuk a politikai csőcseléknek kiszolgálóivá váltak. Nem bízom bennük soha többé!

Rémálmaim ma is vannak. Nem rólunk, róluk. Minden perc egy-egy gyorsított bosszú. És a rémálom nem ereszt. Nem, mert nem érdemelnek kegyelmet - egyik sem.

Ha itt bármi okból elszakad a cérna, azt kívánom, azt kapják, amit ők okoztak. Mind, kivétel nélkül! Ne maradjon bőr az arcukon, mikor a lábnál fogva végighúzzák a kövön. Szemük, ha kifolyt, senki ne segítsen nekik. Szakadjon meg a tüdejük a harci gáztól, hogy vért köpjenek. Recsegjen a koponyájuk a vipera becsapódásakor. A jeges zúzmara kéküljön arcukon, amikor a hajnal meglepi őket búvóhelyükön.

Ne legyen kegyelem egynek sem, mert nem érdemlik.
Nem kellenek hazugok az országnak!
Nem kellenek vadállati kegyetlenséggel védtelen ártatlanokra vadászó vérebek kék ruhában. Mert azok voltak, Gyurcsány pitbulljai. Nem több.
Nem emberek ezek, hanem veszett hiénák.

Képtelen vagyok indulat nélkül gondolni is arra a napra.
Minden nap eszembe jut legalább egy pillanatra. Bármiről eszembe jut bármikor, de egy pillanat erejéig biztosan megrohannak az emlékek.

2006. október 23-át követő hetekben megesett velem az utcán, hogy ha megláttam egy rendőrt, a kanális rácsa fölé kellett hajolnom, mert az undor miatti következményen nem voltam képes úrrá lenni. Ezt kívánom nekik is! Mindnek, egytől egyig! Ne legyen egyetlen nyugalmas pihenőjük, rettegjenek a nép bosszújától! Minduntalan törjön elő emlékükbe mindaz a borzalom, amit okoztak a magyaroknak. Életük hátralévő részében minduntalan érezzék át, mintegy készülve fogadására, mit tettek mások testével, lelkével.
Azután éljék meg, hogy törnek a bordáik, hasad az orruk, leszakad a veséjük a rúgások özönétől, fésüljék őket viperával, szakadjon le a fülük a tapadós kesztyűk szorításában, járja át testüket a gumigolyó, patkó szántson testükön, és kardlap táncoljon rajtuk, piszkítsanak maguk alá, akárha volnának rettegő állatok!
És ez csak a bevezető legyen a lelküknek. Mert a veszett kutyákra történő vadászat csak eztán kezdődjön. Egyenként, külön-külön.

Félmillió ember életét örökre tönkretették, akik ott voltak a támadók, vezénylők, vezényeltetők között. Több millió néző életét rettegéssé változtatták a képernyőn át.
Azt kívánom nekik, hogy ugyanazt kapják vissza maradéktalanul, amit akkor kiosztottak az ártatlan, fegyvertelen megemlékezőknek, csak éppen fordított arányban.

Nincs bocsánat!
Ha pedig elszakad a cérna egyszer ebben a szerencsétlen országban, Isten legyen irgalmas a lelküknek, mert a testüknek abból nem jut.
Egyiknek sem, vezetőiknek sem, az őket tébolyában utcára küldetőknek sem.

Mindannyian jól gondolják meg tehát minden mozdulatukat, szemvillanásukat, szavukat az ünnepen!
A kegyes magyar nemzet felé ők csak feltétel nélküli alázattal tiszteleghetnek, aztán szemet lesütve, fejet mélyen meghajtva pofa súlyba. Az összes politikussal együtt!

És még el nem felejtem, idegeneket eszükbe ne jusson többé behívni, vagy beengedni, mert az lesz a végük, azokkal együtt.


Budapest, 2008. október 14.

Lengyel Károly
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szemvillanásukat, megemlékezőknek, kegyetlenséggel, tiszteleghetnek, összeállításból, indokolhatatlan, becsapódásakor, végrehajtották, vezényeltették, maradéktalanul, következményen, embertelensége, kegyetlensége, hazaárulásnak, kiszolgálóivá, szerencsétlen, vezényeltetők, természetesen, dvaskovicsvól, változtatták, kapcsolatban, megcsócsálni, csőcseléknek, mozdulatukat, tönkretették, évfordulóján, szorításában, piszkítsanak, politikussal, ártatlanokra, búvóhelyükön, fegyvertelen, védhetetlen, értékelhető, vezényelték, vezetőiknek, támadást vezényeltették, zéróval volt, politikai csőcseléknek, lábnál fogva, harci gáztól, vipera becsapódásakor, jeges zúzmara, hajnal meglepi, pillanat erejéig, kanális rácsa, undor miatti, rúgások özönétől, tapadós kesztyűk, bevezető legyen, veszett kutyákra, cérna egyszer, Bombagyár Blog, HírTV Célpont, Lengyel Károly,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Egy lelki imádság  Sose bánj semmit  Akarat  Nem méltó hozzád  Boldog születésnapot a ma ünne...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szép álmokat!  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Akarat  Erdőn  Bounty krémes  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Szép álmokat!  A másik dolog,  Ágai Ágnes – Csendélet  Png nő  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Adakozás  Akarat  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Zilahy Lajos gondolata  Nevem  Nem méltó hozzád  Akarat  Facebookon kaptam  Adakozás  Az engedelmesség miért nem vál...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Elköszönt  Png virág  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  képre írva  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png virág  Nem tudhatod  Garai Gábor - Takarítás  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét  George Byron - Ahogy itt jár -...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Kellemes délutánt kívánok  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Mi lenne ha  Soha ne kedvezz...  Kerüld el az evangélium örömén...  Nem tudhatod  A jó emberek mindig szépek mar...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Fehér virág  Németh László tollából  Próbálj meg ...  Ágai Ágnes – Csendélet  Mi lenne ha  Jó éjszakát  Png lepke  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  Neked tudnod kell  Png férfi  Nagyi telefonál  Akarat  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Németh László tollából 
Bejegyzés Címkék
támadást vezényeltették, zéróval volt, politikai csőcseléknek, lábnál fogva, harci gáztól, vipera becsapódásakor, jeges zúzmara, hajnal meglepi, pillanat erejéig, kanális rácsa, undor miatti, rúgások özönétől, tapadós kesztyűk, bevezető legyen, veszett kutyákra, cérna egyszer, szerencsétlen országban, testüknek abból, őket tébolyában, kegyes magyar, összes politikussal, szemvillanásukat, megemlékezőknek, kegyetlenséggel, tiszteleghetnek, összeállításból, indokolhatatlan, becsapódásakor, végrehajtották, vezényeltették, maradéktalanul, következményen, embertelensége, kegyetlensége, hazaárulásnak, kiszolgálóivá, szerencsétlen, vezényeltetők, természetesen, dvaskovicsvól, változtatták, kapcsolatban, megcsócsálni, csőcseléknek, mozdulatukat, tönkretették, évfordulóján, szorításában, piszkítsanak, politikussal, ártatlanokra, búvóhelyükön, fegyvertelen, védhetetlen, értékelhető, vezényelték, vezetőiknek, minduntalan, mindannyian, magyaroknak, bosszújától, rettegjenek, megrohannak, kiosztottak, végighúzzák, küldetőknek, paragrafus, idegeneket, pillanatra, pitbulljai, rettegéssé, tébolyában, képzeletet, koponyájuk, érdemelnek, fogadására, gyorsított, segítségül, zsernyákok, rendészeti, szégyenünk, lelküknek, vezénylők, félmillió, recsegjen, viperával, táncoljon, felvétele, vadállati, szakadjon, adásainak, politikai, alázattal, bombagyár, gyurcsány, kegyelmet, testüknek, hátralévő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 451
  • e Hét: 3979
  • e Hónap: 12583
  • e Év: 48524
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.