Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Erről mindenkinek tudni kell
  2017-06-21 12:32:13, szerda
 
   
  Nemzetközi szélsőbalos politikai rohamosztagok segítségét is igénybe veszik. Magyarországot akarják lejáratni. Minél erősebb rendőri ellenállásba ütköznek, nekik annál jobb. A FŐPRÓBÁT HÚSVÉTKOR MÁR MEGTARTOTTÁK.
http://furaila.xfree.hu/275249
*
Nem véletlenül vonult a húsvéti ünnepek kellős közepén, nagyszombaton(!) egy néhány száz fős csoport, nemzetközi szélsőbalos ultrák élén Juhász Péter és a garázdaság miatt elítélt Gulyás Márton a röszkei határra.
http://furaila.xfree.hu/275249
*
A legfontosabb üzenetet a menet elején vitték. A harmadik, negyedik sorban vörös és fekete zászlók alatt a kerítésbontásra készülő szélsőbalos rohamosztagok tagjai menetelnek Röszkén.
http://furaila.xfree.hu/275249
*
Az eseményt a Soros György pénzelte MigSZol szervezte és koordinálta. A résztvevőket ők utaztatták, buszokon.
http://furaila.xfree.hu/275249
*
Provokáció készül...

Terepszemlét tartottak húsvétkor. A információi szerint a demonstráció egy későbbi, a kerítést megbontani akaró agresszív nemzetközi akció főpróbája volt.
A provokációi igazi célja nyilvánvalóan az, hogy kiváltsák a határon dolgozó rendőrök és katonák ellenállását. Például könnygáz bevetését. Aztán az erőteljes fellépésről szóló felvételek bejárhatják a világsajtót: ,,Így védik a gonosz magyarok a kerítést!" címmel.
A piszkos munkát, az erőszakos kerítésbontást tehát egy hírhedt szélsőbalos, agresszív nemzetközi politikai alakulatra az ANTIFA-ra bízzák. Ők már nagyon sok nyugat-európai tüntetést fullasztottak erőszakba, törtek-zúztak, autókat gyújtottak fel.
http://furaila.xfree.hu/275249

*
Verekedésbe, rendőrverésbe torkollik szinte minden megmozdulásuk.
http://furaila.xfree.hu/275249

*
Azt remélik, hogy nagyobb nemzetközi visszhangja lesz a magyarországi kerítésbontásnak, ha őket viszik el a rendőrök... Ezért utaztatták húsvétkor Magyarországra a szélsőséges politikai alakulat vezetőit...
Vörös zászlók alatt vonultak, arcukat eltakarták
A nagyszombaton, Röszként megtartott főpróbán mindent gondosan feltérképeztek. Juhász és Gulyás társaságában már ott voltak a szélsőbalos német és spanyol politikai csapatok irányítói is.
http://furaila.xfree.hu/275249
*
A helybéliek döbbenten nézték a röszkei utcán, vörös és fekete zászlók alatt vonuló rohamosztagosokat, akik a fotósok láttán gyakran elfedték az arcukat...
http://furaila.xfree.hu/275249
*
A szélsőbalosok vezetői mindent rögzítettek, levideóztak, de Gulyás és Juhász is részletesen dokumentálták a főpróbát, Gulyás külön magnóval, mikrofonnal is dolgozott. Valószínűleg a későbbi kerítésbontó akció minél jobb megszervezése miatt.
*
A helyszínen elpróbálták a kerítés lebontását, a migránsok szabad beengedését követelő, de a nemzet puszta létét is tagadó(!) - no nation - internacionalista jelszavakat, angol és magyar nyelven is.
Végig vették, hogy a nagy kerítésbontó akciónál majd ki vezényli a kórusokat. Külön cédulákon sokszorosították és szétosztották a ,,kiabálni valót". Néhány később eldobott példányt a felháborodott röszkeiek gyűjtöttek össze.
*
Itt a lényeg A RÖPCÉDULÁN.
"Nincs határ, nincs nemzet, üdvözöljük a migránsokat."
http://furaila.xfree.hu/275249
*
*
*
Mi az az ANTIFA?
A szélsőséges politikai alakulat vezetői Röszkén. Több ország rendőrsége már jól ismeri őket.
*
A kiszivárgó információk szerint tehát Juhász és Gulyás magát a kerítés erőszakos megbontását az egyik legagresszívebb német politikai rohamcsapatra a hírhedt ANTIFA-ra kívánja bízni. Hogy miért és kik ők?
A Soros György támogatását élvező ANTIFA provokálja Németországban a legvéresebb politikai indítékú verekedéseket, a szélsőjobbos újnácikkal ütik-verik egymást, törik be a kirakatokat vagy borítanak fel és gyújtanak fel autókat.
*
Egy képkocka Juhász Péter és Gulyás Márton elvbarátainak propagandafilmjéből.Soros pénzeli őket is.
*
Mérsékelt német politikusok az újnácikkal együtt a német politikai élet szégyenének nevezik őket. Gyűlölik a nemzet puszta fogalmát, egyik sokakat felháborító akciójuk az volt, amikor több ezer német nemzeti lobogót összeszabdaltak és meggyaláztak.
*
Az ANTIFA-t egyébként a náci idők kezdetén a német kommunista párt alakította. A vörösingesek és a náci barnaingesek utcai csatái, a kibontakozó anarchia jelentősen hozzájárult Hitler hatalomátvételéhez. Zászlójukon hosszú éveken át ott volt a kommunista sarló-kalapács is, de ezt mostanra eltüntették.
http://furaila.xfree.hu/275249
*
Buszokkal szállít, toboroz a Soros-szervezet
A röszkei kerítésbontó főpróbát Juhász Péter és a garázdaság miatt többszörösen elítélt Gulyás Márton közreműködésével Soros György egyik legfontosabb migránsügyi szervezete a MIGSZOL szervezte.
Ők gyűjtötték össze, irányították, szállították a szélsőbalos rohamosztagosokat. Ahogy a röpcédulán látható, biztosítottak buszokat, sőt a szélsőségesek repülőjegyéről is gondoskodtak.
A főpróba részeként a CEU tüntetésen a MISZOLG kipróbálta a röpcédulás toborzást is. Így mosták össze a CEU és a kerítés ügyét...
http://furaila.xfree.hu/275249
*
*A kerítésbontó provokáció pontos időpontjáról egyelőre nincs információ. Azt nyilvánvalóan hozzáigazítják majd egyéb nemzetközi akciókhoz, például a brüsszeli nyomásgyakorlás eseményeihez is.
*
Soros nyilvánvalóan azért fogott össze a szélsőbalos rohamosztagosokkal, akiknek a szervezeteit nemcsak Németországban, de más országokban is támogatja, mert a teljes határnyitást, a migránsok parttalan beengedését támogatják, s agresszivitásuk jól jöhet az ilyesfajta provokációk kirobbantásához.

http://furaila.xfree.hu/275249
*
Ezért támadják a magyar kerítést...
A magyar kerítés nyilvánvalóan akadályt jelent Soros György számára. Mint ismeretes az Európai Parlament baloldali és liberális képviselői, köztük magyarok is, a napokban szavaztak meg egy a migránsüggyel kapcsolatos állásfoglalást, lényegében szó szerint átvéve Soros György egy korábbi újságcikkének direktíváit:
"Ki kell alakítani biztonságos útvonalakat a menekültek számára. Ez sürgős tennivaló (...)Az egész ügy sikerének a kulcsa, hogy a menekültek egyrészt oda mehessenek, ahova akarnak, másrészt oda, ahol szükség van rájuk."
*
S hogy mindezt miért?
Mert Soros György így képzeli el az internacionális Európát.
A migránsok tömeges megjelenésében a nemzetek nélküli Egyesült Európai Államok lehetőségét, az olcsó munkaerőt és persze a céljait támogató új szavazóbázist látja.
http://furaila.xfree.hu/275249

*
Ahogy Friderike Beck a Soros tevékenységét alaposan kielemző német társadalomkutató írja:
,,Soros egyfajta csővezetéket akar felállítani, ami nem olajat szállít, hanem embereket pumpál Európába. Azt akarja, hogy Európa a konfliktusok által érintett területekről elszívja a menekülteket. Ez a stratégia kivérezteti és destabilizálja nemcsak a küldő, de a befogadó országokat is, és végső soron Európa összeomlásához vezethet."
*
ÁPRILIS 24. 17:34
SZERZŐ: RIPOST
*
https://ripost.hu/cikk-soros-igy-akarja-juhasz-peter-es-gulyas-marton-roszkenel-s zetbontjak-a-keritest/?source=share
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: közreműködésével, kerítésbontásnak, sokszorosították, társadalomkutató, legagresszívebb, agresszivitásuk, kerítésbontásra, internacionális, nyomásgyakorlás, kirobbantásához, összeszabdaltak, feltérképeztek, kerítésbontást, hozzáigazítják, németországban, állásfoglalást, megjelenésében, repülőjegyéről, magyarországra, destabilizálja, összeomlásához, magyarországot, migránsüggyel, nyilvánvalóan, nagyszombaton, magyarországi, megmozdulásuk, szavazóbázist, fullasztottak, biztosítottak, szétosztották, tevékenységét, rohamosztagok, felháborodott, elvbarátainak, rohamcsapatra, húsvéti ünnepek, néhány száz, garázdaság miatt, röszkei határra, legfontosabb üzenetet, menet elején, kerítésbontásra készülő, kerítést megbontani, provokációi igazi, határon dolgozó, erőteljes fellépésről, gonosz magyarok, piszkos munkát, erőszakos kerítésbontást, hírhedt szélsőbalos, magyarországi kerítésbontásnak, FŐPRÓBÁT HÚSVÉTKOR MÁR MEGTARTOTTÁK, Juhász Péter, Gulyás Márton, Soros György, Európai Parlament, Mert Soros György, Egyesült Európai Államok, Ahogy Friderike Beck,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A nemzeti hovatartozás kulturá...  Paul David Tripp Április 20  Png virág  Sokan azt tartják  Albert Einstein gondolata  Fekete-erdő desszert  Régi emberek, akikre máig büsz...  A televizió nem a kultúrát kép...  A televizió nem a kultúrát kép...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Adakozás  Szép napot kívánok  Csak a fogyatkozás látható  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Elköszönt  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Adakozás  Akarat  Kaffka_Margit  Szép álmokat!  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Makszim Gorkij gondolata  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Akik bántanak téged  Kaffka_Margit  Az igazi szeretetért rendszeri...  Alázat  Próbálj meg ...  Png virág  Png ház  Png fotel  Adakozás  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Fekete-erdő desszert  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Alázat  Irgalom és ítélet  s immár én is felragyogva, ért...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Reggel van  Akarat  Png férfi  Jó éjszakát  Popper Péter szavai  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nevem  Fehér virág  képre írva  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Fehér virág  Paul David Tripp Április 21 
Bejegyzés Címkék
húsvéti ünnepek, néhány száz, garázdaság miatt, röszkei határra, legfontosabb üzenetet, menet elején, kerítésbontásra készülő, kerítést megbontani, provokációi igazi, határon dolgozó, erőteljes fellépésről, gonosz magyarok, piszkos munkát, erőszakos kerítésbontást, hírhedt szélsőbalos, magyarországi kerítésbontásnak, szélsőséges politikai, szélsőbalos német, helybéliek döbbenten, röszkei utcán, fotósok láttán, szélsőbalosok vezetői, későbbi kerítésbontó, helyszínen elpróbálták, kerítés lebontását, migránsok szabad, nemzet puszta, nagy kerítésbontó, felháborodott röszkeiek, kiszivárgó információk, kerítés erőszakos, egyik legagresszívebb, hírhedt ANTIFA-ra, legvéresebb politikai, szélsőjobbos újnácikkal, kirakatokat vagy, képkocka Juhász, újnácikkal együtt, német politikai, náci idők, német kommunista, náci barnaingesek, kibontakozó anarchia, kommunista sarló-kalapács, röszkei kerítésbontó, szélsőbalos rohamosztagosokat, röpcédulán látható, szélsőségesek repülőjegyéről, főpróba részeként, röpcédulás toborzást, kerítés ügyét&#8230, brüsszeli nyomásgyakorlás, szervezeteit nemcsak, teljes határnyitást, migránsok parttalan, ilyesfajta provokációk, magyar kerítést&#8230, magyar kerítés, napokban szavaztak, korábbi újságcikkének, menekültek számára, menekültek egyrészt, internacionális Európát, migránsok tömeges, nemzetek nélküli, olcsó munkaerőt, céljait támogató, konfliktusok által, stratégia kivérezteti, befogadó országokat, közreműködésével, kerítésbontásnak, sokszorosították, társadalomkutató, legagresszívebb, agresszivitásuk, kerítésbontásra, internacionális, nyomásgyakorlás, kirobbantásához, összeszabdaltak, feltérképeztek, kerítésbontást, hozzáigazítják, németországban, állásfoglalást, megjelenésében, repülőjegyéről, magyarországra, destabilizálja, összeomlásához, magyarországot, migránsüggyel, nyilvánvalóan, nagyszombaton, magyarországi, megmozdulásuk, szavazóbázist, fullasztottak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 547
  • e Hét: 4075
  • e Hónap: 12679
  • e Év: 48620
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.