Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Válassz egy kristályt
  2015-04-15 16:26:46, szerda
 
 



Válassz egy kristályt, és tudd meg, mit mond rólad!

Nézd meg a fenti három kristályt, és válaszd ki azt, amelyik a leginkább vonz. A számodra legszimpatikusabbat válaszd, ne csak a kedvenc színed szerint dönts. Ne gondolkodj túl sokat, hallgass az ösztöneidre!

1. Kék howlit
Ha ezt a követ választottad, jó lenne dolgoznod kommunikációs készségeiden. Szükségét érzed annak, hogy hangosan kimondd gondolataidat? Őszinte vállalod érzéseidet önmagad és mások előtt? Odaadóan meghallgatsz másokat?

Ez a kő a torokcsakrát képviseli, de a füleket is reprezentálja - ezért is azonosítják a kommunikáció minden formájával. Ha torokfájással küzdesz, érdemes volna odafigyelni arra, hogy mit nem mondasz ki valakinek. Lenyeled a szavakat, hogy megőrizd a békét és elkerüld a konfliktusokat? Haraggal beszélsz? Itt az ideje megvizsgálni a torokfájás emocionális hátterét.

Ha fülproblémáid vannak, utalhat arra, hogy nem akarsz meghallgatni valakit vagy valamit. Utalhat arra, hogy jobban oda kellene figyelned a körülötted levők hangjára, vagy esetleg a te saját, belső hangodra. Neked kell tisztában lenned a fizikai tünetek lelki hátterével. Gyakran azért van a gyerekeknek fülproblémájuk, mert nem akarják többé hallani a tiltást, a szülők veszekedését.

Ez egy kékre festett kristály, ami utalhat arra, hogy nem vállalod fel önmagad. Hogy maszkot próbálsz viselni, megtagadva másoktól igazi énedet. Mindannyian egyediek vagyunk, egyéni tehetségekkel és készségekkel - senki sem olyan, mint te. Ideje megmutatni a világnak igazi, gyönyörű önmagad.

2. Zöld aventurin
Ha a második kristályt választottad, gyógyulásra, egyensúlyra, harmóniára, békére vagy több szeretetre van szükséged. A zöld a szívcsaka képviselője, amely a többi csakrák közt félúton van - tehát a szív dolgaival, az egyensúllyal, harmóniával, gyógyulással és szeretettel van összefüggésben. Nem érzel békét, valahányszor a természetben sétálsz? A természet közelsége automatikusan kiegyensúlyozza ezt a csakrát, a zöld lombok alatt védelmet és biztonságot érzünk.

Hogy ezt a követ választottad, arról árulkodik, hogy gyógyulásra, a középpontba való visszakerülésre van szükséged. Lehetséges, hogy egy múltbeli sérülés miatt bezártad ezt a csakrát? A bezárt szívcsakra megakadályozza a szeretet befogadását, a másokkal való kapcsolódást is. Lehetséges, hogy nehezen barátkozol. Ez a csakra az önértékelést, önmagunk iránti tiszteletet és szeretetet is kifejezi - itt az ideje táplálni önbecsülésedet, érezd magad méltónak mindarra a jóra, amit az élet felkínál számodra.

Talán észrevetted, hogy a kórházakban gyakran használják a zöld színt. Ez azért van, mert a zöld a gyógyulást, növekedést jelképezi.

3. Citrin
Ha a harmadik követ választottad, a napfonat csakrával lehetnek problémáid. Ez a csakra az erőforrásunk, az akarat székhelye. Mások kezébe adtad a hatalmad? Megengedted másoknak, hogy átvegyék életed felett az irányítást, ahelyett, hogy kézbe vetted volna a dolgokat?

Talán másoktól függsz és alacsony az önbecsülésed. Most itt az ideje, hogy te vedd át saját életed kormánykerekét. Szánj időt némi csendes meditációra és fontold meg, hogy mit szeretnél kezdeni saját életeddel. Igen, képes vagy megteremteni saját valóságodat vizualizációval, célok kitűzésével és ezek felé tett kis lépések által. Álmodj nagyot és legyél tisztában képességeiddel. A tökéletesség nem szükséges a kezdéshez. Csak egyszerűen kezd el.

Ez a kristály szintén jó hatással van a bőség minden formájának bevonzására. Lehetséges, hogy anyagi problémákkal is küzdesz, vagy elutasítod az anyagi bőséget, gondolván, hogy nem vagy rá érdemes. Csakúgy megérdemled, mint mindenki más, engedd be életedbe a bőséget!
Forrás:Filantropikum / Link
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális-Fantazi  
Címkék: visszakerülésre, vizualizációval, kiegyensúlyozza, képességeiddel, kormánykerekét, önbecsülésedet, fülproblémájuk, megakadályozza, összefüggésben, konfliktusokat, filantropikum, torokfájással, reprezentálja, automatikusan, gondolataidat, fülproblémáid, kommunikációs, tehetségekkel, tökéletesség, erőforrásunk, kommunikáció, torokcsakrát, választottad, készségeiden, meghallgatsz, megvizsgálni, meghallgatni, megteremteni, veszekedését, készségekkel, egyensúllyal, kapcsolódást, természetben, valahányszor, önértékelést, gyógyulással, fenti három, leginkább vonz, kedvenc színed, követ választottad, torokcsakrát képviseli, kommunikáció minden, ideje megvizsgálni, torokfájás emocionális, körülötted levők, fizikai tünetek, gyerekeknek fülproblémájuk, szülők veszekedését, kékre festett, világnak igazi, második kristályt, szívcsaka képviselője,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A nemzeti hovatartozás kulturá...  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagyi telefonál  Alázat  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Sokan azt tartják  Lóhere  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Egy hatékony szolga  Mindig jusson idő nevetni  Png fotel  Hazára minden embernek szükség...  A boldog családok mind hasonló...  Elköszönt  A sors  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  A kételkedés kezelése  Bertolt Brecht -től idézet  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Irgalom és ítélet  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Alázat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Minden harmadik...  Akarat  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Varga János Veniam - Fontos sz...  képre írva  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Elköszönt  Szívem tiéd  Fekete István - Akác  Kellemes délutánt kívánok  Kellemes délutánt kívánok  Örülök, hogy látlak!  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Akarat  Png kislány  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Lóhere  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Annuska bar...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Szép estét  Őrizkednünk kell...  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A jó emberek mindig szépek mar...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
fenti három, leginkább vonz, kedvenc színed, követ választottad, torokcsakrát képviseli, kommunikáció minden, ideje megvizsgálni, torokfájás emocionális, körülötted levők, fizikai tünetek, gyerekeknek fülproblémájuk, szülők veszekedését, kékre festett, világnak igazi, második kristályt, szívcsaka képviselője, többi csakrák, szív dolgaival, természetben sétálsz, természet közelsége, zöld lombok, középpontba való, múltbeli sérülés, bezárt szívcsakra, szeretet befogadását, másokkal való, ideje táplálni, élet felkínál, kórházakban gyakran, zöld színt, harmadik követ, napfonat csakrával, akarat székhelye, kristály szintén, bőség minden, anyagi bőséget, visszakerülésre, vizualizációval, kiegyensúlyozza, képességeiddel, kormánykerekét, önbecsülésedet, fülproblémájuk, megakadályozza, összefüggésben, konfliktusokat, filantropikum, torokfájással, reprezentálja, automatikusan, gondolataidat, fülproblémáid, kommunikációs, tehetségekkel, tökéletesség, erőforrásunk, kommunikáció, torokcsakrát, választottad, készségeiden, meghallgatsz, megvizsgálni, meghallgatni, megteremteni, veszekedését, készségekkel, egyensúllyal, kapcsolódást, természetben, valahányszor, önértékelést, gyógyulással, problémákkal, önbecsülésed, képviselője, középpontba, szeretettel, azonosítják, meditációra, gyerekeknek, gyógyulásra, harmóniával, bevonzására, kitűzésével, valóságodat, tiszteletet, megérdemled, észrevetted, mindannyian, biztonságot, ösztöneidre, kórházakban, befogadását, egyensúlyra, megengedted, odafigyelni, emocionális, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2173
  • e Hét: 27064
  • e Hónap: 58550
  • e Év: 263251
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.