Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Válassz egy szemet / személyiségteszt
  2015-04-15 20:22:55, szerda
 
 



Válassz ki egy szemet, és megmondom ki vagy!

A szem összetett, szép és érdekfeszítő. A tisztaságot, a fókuszt szimbolizálja, a szem a lélek tükre - mondjuk. A képen többféle szem látható, melyek segítségével következtethetünk a személyiségre. Csupán ki kell választanunk a számunkra legszimpatikusabbat, majd elolvasni a hozzá tartozó gondolatokat.

Ha az 1. szemet választottad, akkor a lelked mélyén nyitott személy vagy. Az a személy vagy, aki szinte bárkit képes befogadni életébe és szívébe. Inkább vállalod a felelősséget és a sérülés kockázatát, minthogy magadba zárkózz. Te nem mutatod a világnak félelmeid és bizonytalanságod, úgy gondolod, hogy problémáidat különös figyelemmel kell kezelni. Próbálsz mindig ott lenni mindenki számára, még akkor is, ha belül szenvedsz. Úgy gyógyulsz, ha másokon segíthetsz.

Ha a 2. szemre esett választásod, akkor lelkiismeretes személy vagy. Az a típus vagy, aki mindig igyekszik jó benyomást kelteni és jól elvégezni a dolgokat. Úgy gondolod, hogy tetteid változást visznek mások életébe, legyenek azok kis vagy nagy dolgok. Nem mutatod másoknak aggodalmaid és bánatod, sok igazságtalanságot látsz, amit sokszor megtartasz magadnak. Mindennek aláveted magad, hogy te lehess a legjobb személy.

Ha a 3. szemmel szimpatizálsz: meghurcoltatva érzed magad, zajos múltad a jelenben is kísért. Úgy gondolod, senkin sem tudsz segíteni, a világot pedig egy beteg, kozmikus viccnek látod. Minduntalan a békét keresed. Nem mutatod ki legsötétebb gondolataidat. Sokat szenvedsz, amit mind magadban tartasz. Ahhoz pedig nagyon értesz, hogy abban a pillanatban összeszedd magad, ahogy elestél.

Ha a 4. szemet választottad, akkor filozofikus szellem vagy. Mélyen törekszel megtalálni mindennek a magyarázatát, néha pedig annyira belemerülsz gondolataidba, hogy nehezedre esik belőlük kiszakadni. Kifele nem mutatod, hogy mennyire magabiztos vagy. Elképzeled a dolgokat, és mélyen hiszel abban, hogy azok megtörténhetnek. Az életet kirakósként látod, és szeretsz játszadozni a részeivel. Lehet, hogy nem látod sok dolog értelmét, de azért elfogadó vagy velük szemben.

Az 5. szem: titokzatos személyiség vagy. Lelkiállapotod napirenden változik. Ha rájössz valamire, nyomban megváltozol. Nem mutatod másoknak, ki is vagy te valójában, mindenkit összezavarsz a személyiségeddel. Az az ember vagy, akit más nem tud könnyen jellemezni. Szereted megismerni az embereket, mielőtt szóba elegyednél velük. Azokról a dolgokról, amiket igaznak tartasz, csak állításokat formálsz.

Ha a 6. szemnél döntöttél, akkor egy belül érzékeny ember vagy. Az vagy, aki mindent észrevesz és semmit nem feled. Összhangban vagy a világgal. Félénk vagy, és sokszor a legkisebb dolgok is befolyásolnak. Hangulatod könnyen változik, egyszer sírsz, a másik pillanatban meg nevetsz. A külvilágnak nem mutatod törékenységed, inkább a hatékonyságodat igyekszel megmutatni. Könnyen megérzed, mi fog történni az életedben, és sokszor az élet dolgait is előre meglátod.

A 7. szem: ha ezt választottad, lobbanékony személyiség vagy. Az a típus vagy, aki mindig energikus és szenvedélyes. Hajlamos vagy egész lelkedből szeretni vagy gyűlölni. Egy tonna véleményed van, amit az agyad nagyon hamar feldolgoz. Igyekszel is megmutatni, mennyire türelmetlen vagy. Nagyon sok energiád van, ami végül haragot és idegességet szülhet benned. Ahelyett, hogy megnyugodnál, te inkább drámát kreálsz egy adott probléma köré.

Ha a 8. szemet választottad, akkor excentrikus természetű vagy. Az a személy vagy, akinek érdekei vannak, akinek furcsa meggyőződései és tettei vannak. Mindig is kicsit furcsa voltál, nem igazán tetszenek a szabályok és a hagyományok. A dolgokat szereted a te módodon véghezvinni. Senki elől nem rejtegetsz semmit, és nevetsz azokon, akik téged elítélnek. Azt szeretnéd, ha mindenki olyan lenne, mint te. Az pedig örömmel tölt el, ha non-konformista vagy.

Ha a 9. szemet választottad, akkor intuitív személy vagy. Az az ember vagy, aki nagyon jól megért másokat és a világot. Nem hagyod, hogy mások is lássák mekkora tudás van benned. Sokat el tudsz mondani valakiről, pusztán a hanglejtése alapján. Pontosan azt mutatod a világnak, amit kell. Amellett, hogy jó emberismerő vagy, azt is tudod, hogy benned miként olvashatnak mások. Jól tudod, mikor manipulálnak téged, de te is manipulálni tudsz másokat - ehhez viszont elég ritkán folyamodsz.
Forrás: filantropikum / Link
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális-Fantazi  
Címkék: személyiségeddel, bizonytalanságod, hatékonyságodat, megtörténhetnek, lelkiismeretes, meghurcoltatva, lelkiállapotod, személyiségre, filantropikum, gondolataidba, gondolataidat, szimbolizálja, szimpatizálsz, meggyőződései, befolyásolnak, törékenységed, segítségével, választottad, problémáidat, gondolatokat, szenvedélyes, megnyugodnál, választanunk, manipulálnak, magyarázatát, érdekfeszítő, összezavarsz, felelősséget, olvashatnak, idegességet, személyiség, aggodalmaid, lobbanékony, figyelemmel, emberismerő, választásod, szem összetett, fókuszt szimbolizálja, lélek tükre, képen többféle, hozzá tartozó, lelked mélyén, sérülés kockázatát, világnak félelmeid, legjobb személy, világot pedig, békét keresed, pillanatban összeszedd, életet kirakósként, belül érzékeny, legkisebb dolgok, másik pillanatban,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Egy hatékony szolga  Kövesd a cowboyt!  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Csak a fogyatkozás látható  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  210 éve született a SZÓZAT meg...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Radikális szeretet  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Nem tudhatod  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Nem számIt  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Akarat  Png nő  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Nagyi telefonál  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Reménység és erő Krisztustól e...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Nagyon különös  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Idő  Szívem tiéd  Zilahy Lajos gondolata  George Byron - Ahogy itt jár -...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Alázat  Hazára minden embernek szükség...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  A televizió nem a kultúrát kép...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Tanuld meg ezt a versemet  Hazára minden embernek szükség...  Az engedelmesség miért nem vál...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Akarat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Png telefon  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A sors  Segítsük barátainkat, hogy meg...  A jó emberek mindig szépek mar... 
Bejegyzés Címkék
szem összetett, fókuszt szimbolizálja, lélek tükre, képen többféle, hozzá tartozó, lelked mélyén, sérülés kockázatát, világnak félelmeid, legjobb személy, világot pedig, békét keresed, pillanatban összeszedd, életet kirakósként, belül érzékeny, legkisebb dolgok, másik pillanatban, hatékonyságodat igyekszel, élet dolgait, tonna véleményed, agyad nagyon, adott probléma, dolgokat szereted, pedig örömmel, hanglejtése alapján, személyiségeddel, bizonytalanságod, hatékonyságodat, megtörténhetnek, lelkiismeretes, meghurcoltatva, lelkiállapotod, személyiségre, filantropikum, gondolataidba, gondolataidat, szimbolizálja, szimpatizálsz, meggyőződései, befolyásolnak, törékenységed, segítségével, választottad, problémáidat, gondolatokat, szenvedélyes, megnyugodnál, választanunk, manipulálnak, magyarázatát, érdekfeszítő, összezavarsz, felelősséget, olvashatnak, idegességet, személyiség, aggodalmaid, lobbanékony, figyelemmel, emberismerő, választásod, legsötétebb, játszadozni, kirakósként, állításokat, excentrikus, megváltozol, belemerülsz, filozofikus, minduntalan, pillanatban, türelmetlen, konformista, összhangban, hanglejtése, külvilágnak, manipulálni, véghezvinni, hagyományok, tisztaságot, elképzeled, kockázatát, hangulatod, megtartasz, napirenden, természetű, összeszedd, megtalálni, segíthetsz, megmutatni, magabiztos, folyamodsz, titokzatos, kiszakadni, megismerni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4497
  • e Hét: 29388
  • e Hónap: 60874
  • e Év: 265575
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.